Playa de las Américas autonvuokraus

Playa de las Américas autonvuokraus

Vertaile satoja vuokra-autosivustoja kerralla autonvuokraustarjousten löytämiseksi Playa de las Américas

Sama palautus
Kuljettajan ikä: 26-65
ma 2/10
Keskipäivä
ma 9/10
Keskipäivä

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Vertaile satoja vuokra-autosivustoja kerralla autonvuokraustarjousten löytämiseksi Playa de las Américas

Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja

Suodata autotyypin, ilmaisen peruutuksen ja muiden tekijöiden mukaan

Playa de las Américas autonvuokraustiedot

NoutopaikkaPlaya de las Américas
AutotyypitEdullinen
Vuokraamosijainnit39
Lentokenttien sijainnit0
Suositut vuokraamotkeddy by Europcar

Halpa autonvuokraus Playa de las Américas

Edullinen28 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

Parhaat vinkit auton vuokraamiseen kohteessa Playa de las Américas

 • Teneriffa tarjoaa etenkin autolla liikkuvalla matkailijalle paljon nähtävää, joten autonvuokraus Playa de las Américasissa voi olla se juttu, joka tekee matkastasi tavallista rantalomaa paljon kiinnostavamman. Eteläinen Teneriffa eroaa saaren pohjoisosista monella tavalla. Lisäksi saaren keskiosissa kohoava tulivuori Teide tarjoaa aivan omanlaisensa ympäristön, jossa laavakivet peittävät lumista vuoristomaisemaa. Autolla liikkuminen mahdollistaa tutustumisen eteläosan lomakaupunkien ja erilaisten hiekkarantojen lisäksi Puerto de la Cruzin paljon rehevämpiin maisemiin ja saarta ympäröiviin kalliorantoihin. Myös säätilat vaihtelevat saaren eri osissa. Pohjoisessa sateet ovat yleisempiä kuin kuivan karussa etelässä. Autolla liikkuessa säiden vaihtelukaan ei haittaa, mutta ajaessa kannattaa olla varautunut äkillisestikin tuleviin kuurosateisiin. Toisaalta ilmastoidussa vuokra-autossa hellekään ei pääse pahasti vaivaamaan ja maisemien katselu sujuu mukavissa olosuhteissa.
 • Moni matkailija aloittaa Teneriffan matkansa saapumalla saaren eteläiselle lentokentälle Playa de las Américas (TFS), joka sijaitsee 15 kilometrin päässä Playa de las Américasin lomakaupungista. Autonvuokraus Playa de las Américasissa onnistuu kätevästi jo lentokentältä, jolloin matkatavarat ovat helppo kuljettaa hotellille tai muulle majapaikalle ilman turvautumista lentokenttäkuljetuksiin tai julkiseen liikenteeseen. Jos kuitenkin olet pakettimatkalla ja lentokenttäkuljetus sisältyy ostamaasi matkaan, myös Playa de las Américasin alueelta löytyy useita eri autovuokraamoja, joista voi vuokrata omiin tarkoituksiin parhaiten soveltuvan auto. Halvat autonvuokraukset Playa de las Américasissa voi tehdä myös etukäteen netissä jo ennen matkaa.
 • Kanarian saarten liikenne on oikeanpuoleista kuten Suomessakin, joten ajaminen ei varsinaisesti eroa ajamisesta suomalaisessa tieympäristössä. Ainoa Suomen tielaista selvästi eroava piirre on se, että rantasandaaleissa ja flip flopeissa ajaminen ei ole sallittua vaan kenkien pitää soveltua autolla ajamiseen.Kanariansaarella on liikkeellä paikallisten lisäksi paljon matkailijoita, joiden ajotyyli saattaa olla arvaamattomampi kuin suomalainen ajotyyli. Ruuhkatilanteissa voi ilmetä vaarallistakin ohittelua. Myös kaupunkien keskusta-alueella kannattaa olla varautunut etelämaista temperamenttia ilmentävään ajotyyliin.
 • Kaupungin teillä liikkuessa kannattaa käyttää normaalia varovaisuutta kevyen liikenteen liikkujien suhteen. Suojateiden eteen kuuluu pysähtyä ja erityisen tarkkana kannattaa olla jatkuvasti yleistyvien erilaisten sähköisten liikkumisvälineiden ja polkupyörien suhteen. Polkupyöriä on kaupungissa paljon. Vaikka itse noudattaisi liikennesääntöjä hyvin, nopeasti liikkuvat muut liikennevälineet voivat aiheuttaa yllätyksiä etenkin ruuhkaisilla katualueilla.Keskusta-alueella ruuhkaisimmat tunnit ovat kello 16-19 välillä. Pääkatu Avenue de Chayvitan ympäristössä ruuhkaa saattaa olla muinakin ajankohtina, samoin kuin ranta-alueelle johtavan Avenue de Suecian alueella ja lähikaduilla.
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Playa de las Américas vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Mini vuokra-auto kohteessa Playa de las Américas on keskimäärin noin 22 % halvempi verrattuna muihin autotyyppeihin

Usein kysytyt kysymykset Playa de las Américas autonvuokrauksesta

 • Mikä on halvin autovuokraamo Playa de las Américas?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa keddy by Europcar (28 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi keddy by Europcar toimipaikasta Los Cardones Building-Playa America, Avd Rafael Puig Lluvina, Arona 38660 (1 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Playa de las Américas?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Playa de las Américas on 6,61 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 79 € - 106 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Playa de las Américas?

  Mini (Class Mini Car tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Playa de las Américas.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Tenerife-Sur (TFS) ?

  Ainoa autonvuokrauksen toimipaikka Tenerife-Sur kentällä on Goldcar Rental SP.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Tenerife-Sur (TFS) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Tenerife-Sur kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Goldcar Rental SP, ja Top Car Canary.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Playa de las Américas?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Playa de las Américas?

  Mini autonvuokraus Playa de las Américas maksaa keskimäärin 26 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaPlaya de las Américas?

  Economy-luokan auton Playa de las Américas maksaa keskimäärin 33 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Playa de las Américas?

  Pienikokoisen auton vuokraus Playa de las Américas maksaa keskimäärin 25 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste kohteessa Playa de las Américas?

  Autot vuokrataan useimmiten kohteessa Playa de las Américas osoitteesta Budget Courtesy Bus From Bus Platform (15 km keskustasta ).

 • Minkälainen auto kannattaa valita Teneriffalla liikkumiseen?

  Kun suunnittelet matkaa ja päätät vuokrata auton Playa de las Américasissa, mielessäsi on varmaan jo joitain nähtävyyksiä, joita mielelläsi kävisit autolla katsomassa. Parhaat apuvälineet matkaa suunnitellessa ovat ehdottomasti netti ja kartta. Jos olet aikeissa suunnata vuoristoon tulivuori Teideä ihailemaan, kannattaa ottaa huomioon, että reitillä on kapeita vuoristoteitä. Liian leveä auto voi aiheuttaa ahtaissa mutkissa turhia sydämentykytyksiä, etenkin kun tien vieressä voi häämöttää satojen metrien pudotus syvään rotkoon. Monet matkailijat käyttävät vuoristoteillä liikkuessaan mielellään katumaastureita. Koska ajamisolosuhteet voivat olla paikoitellen haastavammat kuin Suomessa, kannattaa valita sellainen auto, jonka tietää varmasti hallitsevansa hyvin. Jos olet tottunut käsikäyttöisiin vaihteisiin, Playa de las Américasin eri autonvuokrausfirmoilta löytyy manuaalivaihteisia autoja. Samoin kannattaa tarkistaa auton varusteet. Jos olet esimerkiksi tottunut peruutustutkaan pysäköidessä, kannattaa valita vuokra-auto, josta sellainen löytyy. Kaupunkiajossa sähköauto voi olla hyvä valita. Keskusta-alueilla on sähköautonlatauspisteitä hyvin saatavilla.

 • Millaisilla nopeusrajoituksilla Teneriffalla liikutaan?

  Automaattinen nopeudenrajoitin ei välttämättä ole Teneriffalla tarpeen, sillä ajonopeutta pitää säädellä ajoympäristön mukaan. Teneriffalta löytyy moottoriteitä, joissa nopeusrajoitus on sama kuin Suomessa eli 100-120 km/t, mutta kiinnostavimmat kohteet löytyvät usein moottoriteiden ulkopuolelta, joissa nopeus on kyläalueilla 40-60 km/t. Silloin automaattinen nopeudenrajoitin kannattaa ottaa pois käytöstä, koska mutkat voivat olla jyrkkiä, tie kapea ja näkyvyys eteenpäin huono. Silloin on tärkeää sovittaa nopeus todellisiin liikenneolosuhteisiin, joihin myös vallitseva säätila vaikuttaa. Moottoritiet ovat Kanarian saarilla hyväkuntoisia ja niitä pitkin pääsee isosta kaupungista toiseen ilman vaikeampikulkuisia vuoristoteitä, joissa pitää olla varautunut myös tien ajoittaisiin ruuhkautumisiin etenkin turistien suosimilla alueilla kuten Teiden näköalapaikoilla.

 • Minne Teneriffalla kannattaa pysäköidä?

  Hotellialueella moni hotelli tarjoaa pysäköimismahdollisuuden hotellin asukkaille edulliseen hintaan. Pysäköiminen vartioiduille parkkipaikoille voi olla myös viisasta, jos autossa säilyttää yön yli jotain arvokasta, kuten lastenvaunuja tai muuta tärkeää. Muuten pysäköinti sujuu liikennemerkkien mukaisesti; keltaiset ja valkoiset viivat osoittavat, että pysäköinti on kielletty ja sininen viiva voi kertoa siitä, että alueella on maksullinen pysäköinti. Maksullisen pysäköinnin hinta on noin 1.80 €/t. Nähtävyyksien lähellä ja näköalapaikoilla tien varteen pysäköidessä on tärkeää pitää huoli siitä, että tie säilyy liikenteelle avoimena. Parasta on pysäköidä vain nimetyillä parkkipaikoille ja niitä voi etsiä etukäteen myös netin karttapalveluista. Autonvuokraus Play de las Américasissa on antoisa kokemus, joka avaa Kanariansaarten kauniin luonnon uudella tavalla kokeneellekin matkailijalle.

Playa de las Américas autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Canarias

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Parhaat arvostelut

15 toimipistettä Playa de las Américas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Playa de las Américas

Av. De Bruselas 18, Edificio Terrazas Del Duque, Américas, De Las (Py)

+34 922 792 919

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00
Valitse

Av. Ernesto Sarti, 7

+34 922 792 919

Maanantai16:00 - 19:0009:00 - 13:00
Tiistai09:00 - 13:0016:00 - 19:00
Keskiviikko09:00 - 13:0016:00 - 19:00
Torstai16:00 - 19:0009:00 - 13:00
Perjantai16:00 - 19:0009:00 - 13:00
Lauantai09:00 - 13:0016:00 - 19:00
Sunnuntai09:00 - 13:00
Valitse

Av. Las Americas 7, cc Americas plaza 26

+34 922 792 919

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00
Valitse

Av. Las Américas 2, Santiago 3, Local 6

+34 922 79 29 19

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Av. Rafael Puig Lluvina, 21, Américas, De Las (Py)

+34 922 792 919

Maanantai08:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:30
Keskiviikko08:30 - 12:30
Torstai08:30 - 12:30
Perjantai08:30 - 12:30
Lauantai08:30 - 12:30
Sunnuntai08:30 - 12:30
Valitse

Av. Rafael Puig Lluvina, 2

+34 922 792 919

Maanantai17:00 - 20:0008:30 - 12:30
Tiistai17:00 - 20:0008:30 - 12:30
Keskiviikko17:00 - 20:0008:30 - 12:30
Torstai17:00 - 20:0009:00 - 13:00
Perjantai17:00 - 20:0009:00 - 13:00
Lauantai09:00 - 13:0017:00 - 20:00
Sunnuntai09:00 - 13:00
Valitse

Av. Rafael Puig, 36, Hotel conquistador

+34 922 792 919

Maanantai09:00 - 13:0017:00 - 20:00
Tiistai17:00 - 20:0009:00 - 13:00
Keskiviikko17:00 - 20:0009:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:0017:00 - 20:00
Perjantai09:00 - 13:0017:00 - 20:00
Lauantai09:00 - 13:0017:00 - 20:00
Sunnuntai09:00 - 13:00
Valitse

Centro Comercial el Duque, Fañabe, Playa de las Americas

+34 922 714 298

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

HOTEL COLUMBUS, Playa de las Américas

+34 922 714 298

Maanantai08:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:30
Keskiviikko08:30 - 12:30
Torstai08:30 - 12:30
Perjantai08:30 - 12:30
Lauantai08:30 - 12:30
Sunnuntai08:30 - 12:30
Valitse

Hotel Bahia Princess

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Hotel Fanabe Costa Sur

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Hotel Guayarmina Princess

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Hotel Isabel Family

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Hotel Jardines De Nivaria

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Playa De Las Americas Office

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

9 toimipistettä Playa de las Américas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Playa de las Américas

Av. las Américas

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Avda. Rafael Puig Lluvisa

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Calle Noelia Afonso Cabrera 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Central Plaza Arona - Avenida las Americas 7

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Hotel Fantasia Bahia Principe - Av. JM Galvan Bell

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Hotel Gara Suites - Calle Landa Golf 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Hotel H10 Conquistador - Avenida Rafael Puig 36

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Hotel Troya - Rafael Puig Lluvina 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Hotel la Siesta - Avenida Rafael Puig Lluvina 21

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Tenerifecar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

5 toimipistettä Playa de las Américas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Playa de las Américas

Av. Rafael Puig Lluvina, 36

+34 922 79 29 19

Maanantai09:00 - 13:0016:30 - 19:30
Tiistai09:00 - 13:0016:30 - 19:30
Keskiviikko16:30 - 19:3009:00 - 13:00
Torstai16:30 - 19:3009:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:0016:30 - 19:30
Lauantai16:30 - 19:3009:00 - 13:00
Sunnuntai09:00 - 13:00
Valitse

Av. Santiago Puig, 6

+34 922 714 298

Maanantai08:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:30
Keskiviikko08:30 - 12:30
Torstai08:30 - 12:30
Perjantai08:30 - 12:30
Lauantai08:30 - 12:30
Sunnuntai08:30 - 12:30
Valitse

Av. las Américas, 7

+34 922 792 919

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00
Valitse

C/ Gran Bretaña

+34 922 792 919

Maanantai08:30 - 12:3017:00 - 20:00
Tiistai17:00 - 20:0008:30 - 12:30
Keskiviikko08:30 - 12:3017:00 - 20:00
Torstai08:30 - 12:3017:00 - 20:00
Perjantai08:30 - 12:3017:00 - 20:00
Lauantai08:30 - 12:3017:00 - 20:00
Sunnuntai08:30 - 12:30
Valitse

Calle Landa Golf 2

+34 922 792 919

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avia Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Playa de las Américas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Playa de las Américas

Avenida Ernesto Sarti N14

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Calle Noelia Afonso Cabrera n3 Local 3 4

+34 922 751 806

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Playa de las Américas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Playa de las Américas

Delivery&collection Point

+34 922 71 70 22

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Los Cardones Building-playa America

+34 911 50 50 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ORLANDO

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Playa de las Américas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Playa de las Américas

Av. Antonio Dominguez, 16, local 11, 38650 Playa de la Américas, Santa Cruz de Tenerife

+34 922 79 35 77

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Avda. Antonio Dominguez - Hotel Udalla Park

+34 922 793 577

Maanantai16:00 - 19:0008:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:0016:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 21:0016:00 - 19:00
Torstai16:00 - 19:0008:00 - 21:00
Perjantai16:00 - 19:0008:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Playa de las Américas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Playa de las Américas

Avda V Centenario 3

+34 928 09 23 30

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Cooltra

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Playa de las Américas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Playa de las Américas

Av. Antonio Domínguez

+34 937 066 912

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Playa de las Américas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Playa de las Américas

Los Cardones Building-Playa America, Avd Rafael Puig Lluvina, Arona

+34 902 105 055

Maanantai08:00 - 21:0017:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 21:0017:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 21:0017:00 - 20:00
Torstai17:00 - 20:0008:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:0017:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 21:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Top Car Canary

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Playa de las Américas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Playa de las Américas

Av. Rafael Puig Lluvina, 37, Santa Cruz de Tenerife, Costa Adeje

+34 922 39 70 24

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Playa de las Américas tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin autotyyppi

Mini

Milloin varata vuokra-auto Playa de las Américas

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Playa de las Américas

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Playa de las Américas autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Playa de las Américas.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Playa de las Américas autonvuokraukseesi.