Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Mallorcan autonvuokraukset alk. 10 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Palma De Mallorcalla noutopäivän ollessa 24.6. ja palautus 5.7.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ke 26/6
ke 3/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Palma De Mallorcalla

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Palma De Mallorcalla

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Opel Corsa auto
Opel Corsa
tai vastaava SMALL
2
2
4-5
M
11 €/päivä
Citroen C3 Aircross auto
Citroen C3 Aircross
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
13 €/päivä
Peugeot 3008 auto
Peugeot 3008
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
18 €/päivä
Mercedes-Benz Citan auto
Mercedes-Benz Citan
tai vastaava VAN
5
3
4-5
M
32 €/päivä
Fiat 500 auto
Fiat 500
tai vastaava SMALL
2
2
2-3
M
10 €/päivä
Fiat 500X auto
Fiat 500X
tai vastaava SUV
4
2
4-5
M
13 €/päivä
Volkswagen T-Cross auto
Volkswagen T-Cross
tai vastaava SUV
5
3
4-5
M
13 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Palma De Mallorcalla

 • Espanjalle kuuluvalla Mallorcan saarella on paljon nähtävää ja koettavaa. Tämän Välimeren kaunottaren loputtomat rannat, komeat vuoret ja parhaat kaupunkinähtävyydet tavoitat parhaiten, kun valitset matkakumppaniksesi vuokra-auton autonvuokraus Mallorca –valikoimista. Oletko kiinnostunut Palman kaupungin vilinästä ja sen upeista nähtävyyksistä, kuten Vanhankaupungin goottilaisesta katedraalista tai Bellverin linnasta avautuvista henkeäsalpaavista näkymistä? Ehkä haluat päästä näkemään myös 80 km:n päässä sijaitsevan saaren pohjoispuolen, jossa Cap de Formentorin niemi tarjoilee vaikuttavia, jylhiä kalliomaisemia? Voit kokea molemmat ja paljon muuta kulkemalla saaren läpi omalla vuokra-autolla.
 • Palma de Mallorcan lentoasemalla (PMI) autonvuokrauksesta on tehty helppoa ja selkeää. Tietoa on saatavilla runsaasti, ja vaihtoehtoja on sekä lentoaseman sisällä että sen välittömässä läheisyydessä. Lentoaseman sisällä toimivat vuokraamot löydät kätevästi yhdestä paikasta, pohjakerroksen tuloaulasta: seuraa vain opasteita. Lentokentän ulkopuolisille vuokraamoille pääset siirtymään bussin kyydissä. Vuokra-auto kannattaa varata aina hyvissä ajoin etukäteen, mutta varaus onnistuu myös paikan päällä – tosin hieman korkeampaan hintaan. Mieti myös huolellisesti, mitä lisäominaisuuksia tai vakuutuksia haluat ostaa vuokra-ajalle; älä anna henkilökunnan myydä sinulle mitään, mitä et todellisuudessa tarvitse.
 • Isommat tiet Mallorcan saarella ovat pääosin erittäin hyväkuntoisia, ja moottoriteiden opasteet ovat selkeitä. Kuitenkin esimerkiksi saaren monet mutkaiset vuoristotiet voivat olla melkoisen kapeita, ja niiden kunto voi olla vaihteleva. Mikäli siis kohteena on jokin syrjäisempi nähtävyys, matkaan on syytä varautua maltin ja ylimääräisen ajan kera. Huomaa, että pääsääntöisesti alamäkeen kulkeva väistää aina ylämäkeen kulkevaa, ja busseja väistetään aina riippumatta niiden suunnasta. Varo teiden jyrkkiä pientareita; liian lähellä reunaa ajaessa on riskinä, että autonrengas tipahtaa tieltä! Teillä liikkuu autojen lisäksi myös vauhdikkaita pyöräilijöitä sekä kotieläimiä, kuten lampaita ja vuohia, joten silmät on syytä pitää auki. Kaupungissa myös jalankulkijoilla on tapana ylittää teitä milloin mistäkin kohtaa.
 • Palman kaupungin vilinä voi olla suomalaiselle shokki, ja siellä ajamista kannattaakin ehkä mahdollisuuksien mukaan välttää kokonaan. Mikäli kaupungissa on pakko ajaa, ovat aamut yleensä parasta ja hiljaisinta aikaa. Talviaikana on yleisesti ottaen enemmän tilaa kulkea missä päin saarta hyvänsä. Mallorcalla sääolosuhteet harvoin haittaavat ajamista, mutta muista huolehtia matkustajien riittävästä nesteytyksestä ja viilennyksestä hellepäivinä. Pysäköi mahdollisuuksien mukaan aina varjoon, jotta auto ei muutu tauon aikana saunaksi. Tarkista jo vuokra-autoa noutaessasi ilmastoinnin toimivuus, ja ilmoita autonvuokraus Mallorca henkilökunnalle, mikäli havaitset puutteita.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Mallorca hintaan 21 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Mallorca vähintään 3 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Keskikokoinen vuokra-autot kohteessa Mallorca ovat keskimäärin 15 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Palma De Mallorcalla

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Palma De Mallorcalla?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Palma De Mallorcalla 26 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Palma De Mallorcalla?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Record Go (10 €/pvä), Ok Mobility (12 €/pvä) ja CLICK RENT (13 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Record Go toimipaikasta Palma De Mallorca Airport (8 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Mallorca?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Mallorca on 6,10 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 73 € - 98 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Palma De Mallorcalla?

  Keskikokoinen (Volkswagen T-Cross tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Palma De Mallorcalla.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Son Sant Joan (PMI) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Son Sant Joan kentällä ovat Goldcar Rental SP, Record Go, Ok Mobility, Europcar, Budget, keddy by Europcar ja Centauro.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Son Sant Joan (PMI) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Son Sant Joan kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Goldcar Rental SP, Record Go, Ok Mobility, Europcar, Budget, ja Centauro.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Palma De Mallorcalla?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon maksaa keskikokoisen auton vuokraus Palma De Mallorcalla?

  Keskikokoisen auton vuokraus Palma De Mallorcalla maksaa keskimäärin 26 € per päivä.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Palma De Mallorcalla?

  Mini autonvuokraus Palma De Mallorcalla maksaa keskimäärin 39 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Palma De Mallorcalla?

  Pienikokoisen auton vuokraus Palma De Mallorcalla maksaa keskimäärin 22 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Palma De Mallorcalla?

  Autot vuokrataan useimmiten Palma De Mallorcalla Ok Mobility Camino Son Fangos (7 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Palma De Mallorcalla?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 181 € viikolta (26 € per päivä) Palma De Mallorcalla.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Palma De Mallorcalla?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 775 € kuukaudessa (26 € per päivä) Palma De Mallorcalla.

 • Minkälaista autoa suositellaan Mallorcalla ajamiseen?

  Kaupungissa ja kiemurtelevilla syrjäteillä voi hermoja säästävin valinta olla automaattivaihteinen kulkupeli, jonka kanssa vältyt jatkuvalta vaihdekepin ja kytkimen kanssa pelaamiselta. Vuoristossa ajaessa turvallisin olo on tehokkaalla moottorilla varustetun ajoneuvon ratissa, kun mäkiin jumiutumista ei tarvitse pelätä. Ekologisesti matkaileva voi valita reissuautokseen myös täyssähköisen auton tai hybridin, jonka lataus onnistuu eri pisteillä ympäri saarta. Mahdollisimman pienikokoinen auto on kätevä kapeilla kujilla ja kyläteillä, sekä myös pysäköintiä ajatellen. Huomioi kuitenkin myös matkustajien, matkatavaroiden ja ostosten vaatima tila sopivaa autoa valitessasi – liian ahtaasti matkustaminen ei ole mukavaa.

 • Mikä on nopeusrajoitus Mallorcalla?

  Mallorcan nopeusrajoitukset eivät ole kovin suuresti Suomen vastaavista poikkeavia, vaikka niiden noudattamisessa voi olla eroja; paikallisilla on tapana suhtautua rajoituksiin lähinnä suuntaa antavina. Pyri kuitenkin itse ajamaan aina rajoitusten puitteissa, sillä mahdollisiin sakkoihin ei autonvuokraus Mallorca tietenkään osallistu. Moottoriteillä maksiminopeus on 120 km/t ja muilla pääteillä 100 km/t. Pienemmillä teillä voi ajaa 90 km/t ja kaupunkialueilla 50 km/t. Rajoitukset voivat kuitenkin vaihdella tiekohtaisesti, joten muista seurata liikennemerkkejä. Pidä myös mielessä, että sopiva tilannenopeus ei aina ole sama, kuin merkin osoittama nopeus. Varsinkin ruuhkaisempina aikoina on viisasta ajella mieluummin liian hiljaa, kuin liian kovaa.

 • Mihin Mallorcalla kannattaa pysäköidä?

  Kun etsit parkkipaikkaa Mallorcalla, kiinnitä huomiota tiemerkintöihin ja mahdollisesti pysäköinnin kieltäviin kyltteihin. Yhtenäinen keltainen viiva tiessä kertoo siitä, että pysäköinti on kielletty. Sininen viiva taas viestittää maksullisesta parkkialueesta. Palman keskustan pysäköintialueilla ja –laitoksissa pysäköinnin hinta on keskimäärin 1,20–1,80 €/t. Jos onnistut löytämään valkoisella viivalla merkittyjä parkkiruutuja, voit pysäköidä ilmaiseksi. Tällaista maksutonta parkkitilaa löytyy yleensä vain kaupungin laitamilta ja sen ulkopuolelta. Yleisesti ottaen Palmassa ja Mallorcan suosituimmilla turistipaikoilla voi olla vaikeaa löytää parkkipaikkaa, joten kiireellä ei kannata lähteä liikenteeseen. Nappaa myös rohkeasti ensimmäinen vastaantuleva paikka, vaikka se olisi hieman kauempana kohteestasi. Mallorcan autonvuokraus osaa myös neuvoa pysäköintiasioissa, joten kysy tarvittaessa aiheesta autoa noutaessasi. 

Mallorcan autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

keddy by Europcar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

6 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

12, S'Estanyol

+34 971 81 35 21

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Av Ingeniero Gabriel Roca 19 Bajo

+34 902 105 055

Maanantai09:00 - 13:0016:00 - 18:00
Tiistai09:00 - 13:0016:00 - 18:00
Keskiviikko09:00 - 13:0016:00 - 18:00
Torstai09:00 - 13:0016:00 - 18:00
Perjantai09:00 - 13:0016:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 13:00

Avd Ses Salines Ctro Cial Royal Local 15

+34 971 81 05 42

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Calle Mar Menor N 5 Local 9

+34 902 105 055

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Majorca Downtown

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Mallorca Airport

34902105055

Maanantai07:00 - 22:59
Tiistai07:00 - 22:59
Keskiviikko07:00 - 22:59
Torstai07:00 - 22:59
Perjantai07:00 - 22:59
Lauantai07:00 - 22:59
Sunnuntai07:00 - 22:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Aeropuerto Son Sant Joan

+34 971 26 60 01

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai09:00 - 13:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Avenida Gabriel Roca

+34 971 980 569

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Leasys Rent

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

9.0

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Palma Airport

+34 971 12 69 63

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Aeropuerto De Son Sant Joan

+34 971 00 00 41

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai07:00 - 22:59
Keskiviikko07:00 - 22:5900:00 - 00:00
Torstai07:00 - 22:59
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

INTERRENT

9,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Aeroport de Son San Joan

+34 911 501 183

Lauantai07:00 - 22:59
Sunnuntai07:00 - 22:59

Paseo Ingeniero Gabriel Roca, 29

+34 918 340 262

Maanantai08:00 - 16:0016:30 - 18:30
Tiistai08:00 - 16:0016:30 - 18:30
Keskiviikko16:30 - 18:3008:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:0016:30 - 18:30
Perjantai08:00 - 16:0016:30 - 18:30
Lauantai08:00 - 16:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hiper Rent a Car

8,9

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

6.9

Nouto/palautus

7.9

Hinta-laatusuhde

6.9

2 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Mallorca Airport

+34 971 26 99 11

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai08:00 - 16:00
Sunnuntai08:00 - 16:00

Son Garcias Can Pastilla

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

8,3

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.7

Mukavuus

8.2

Nouto/palautus

8.5

Hinta-laatusuhde

7.7

2 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Aeropuerto De Son Sant Joan

+34 971 00 00 41

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai07:00 - 22:59
Keskiviikko07:00 - 22:5900:00 - 00:00
Torstai07:00 - 22:59
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Camino De Can Pastilla 48

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai08:00 - 16:00
Sunnuntai08:00 - 16:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

8,1

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.6

Mukavuus

9.4

Nouto/palautus

8.3

Hinta-laatusuhde

7.8

3 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

C/ Canal de Sant Jordi, 29, L2

+34 871 18 01 92

Maanantai07:00 - 22:59
Tiistai07:00 - 22:59
Keskiviikko07:00 - 22:59
Torstai07:00 - 22:59
Perjantai07:00 - 22:59
Lauantai07:00 - 22:59
Sunnuntai07:00 - 22:59

Calle Marbella 53 B

+34 871 18 01 92

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai08:00 - 16:00
Sunnuntai08:00 - 16:00

Zona rent a car - Llegadas

+34 871 18 01 92

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.3

Mukavuus

9.3

Nouto/palautus

5.3

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Aeropuerto De Son Sant Joan

+34 971 00 00 41

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai07:00 - 22:59
Keskiviikko00:00 - 00:0007:00 - 22:59
Torstai07:00 - 22:59
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Camino De Can Pastilla 48

Maanantai07:00 - 22:59
Tiistai07:00 - 22:59
Keskiviikko07:00 - 22:59
Torstai07:00 - 22:59
Perjantai07:00 - 22:59
Lauantai07:00 - 22:59
Sunnuntai07:00 - 22:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Goldcar Rental SP

7,5

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous
Suosituin

Puhtaus

9.0

Mukavuus

9.0

Nouto/palautus

7.0

Hinta-laatusuhde

6.5

2 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Avda. Ingeniero Gabriel Roca, 29

+34 910 21 01 03

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Disseminat Aeropuerto son Sant Jo

+34 918 34 14 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

7,5

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.5

Mukavuus

7.5

Nouto/palautus

7.5

Hinta-laatusuhde

7.5

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Enterprise Rent A Car

+34 971 26 60 01

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai09:00 - 13:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Centauro

7,5

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.5

Mukavuus

8.5

Nouto/palautus

7.0

Hinta-laatusuhde

7.5

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Poligono Son Oms Parcelas 2 y 3 Mini Bus Parking in front of car park building

+34 966 360 360

Maanantai07:00 - 22:59
Tiistai07:00 - 22:59
Keskiviikko07:00 - 22:59
Torstai07:00 - 22:59
Perjantai07:00 - 22:59
Lauantai07:00 - 22:59
Sunnuntai07:00 - 22:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

6,8

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.5

Mukavuus

8.2

Nouto/palautus

7.2

Hinta-laatusuhde

6.0

3 toimipistettä Palma De Mallorcalla

alk.33 €/pvä

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Av. Gabriel Roca 54 Planta 0

+34 911 50 50 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Calle Mar Menor Nº 5 Local 9

+34 911 50 50 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Son Sant Joan Airport

+34 911 50 50 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

6,7

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.4

Mukavuus

7.9

Nouto/palautus

6.5

Hinta-laatusuhde

7.0

2 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Aeropuerto De Palma

Maanantai07:30 - 23:59
Tiistai07:30 - 23:59
Keskiviikko07:30 - 23:59
Torstai07:30 - 23:59
Perjantai07:30 - 23:59
Lauantai07:30 - 23:59
Sunnuntai07:30 - 23:59

Carrer De Can Rius 16-18

Maanantai09:00 - 13:00
Tiistai09:00 - 13:00
Keskiviikko09:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:00
Lauantai09:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Record Go

6,6

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.4

Mukavuus

7.1

Nouto/palautus

7.1

Hinta-laatusuhde

7.0

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

alk.21 €/pvä

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Palma De Mallorca Airport

+34 677 406 471, +34 902 123 002

Maanantai07:00 - 22:59
Tiistai07:00 - 22:59
Keskiviikko07:00 - 22:59
Torstai07:00 - 22:59
Perjantai07:00 - 22:59
Lauantai07:00 - 22:59
Sunnuntai07:00 - 22:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CLICK RENT

6,4

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

7.0

Nouto/palautus

5.8

Hinta-laatusuhde

6.4

4 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

5, Avinguda del Bon Temps

Aukioloajat eivät ole saatavilla

9, Carrer d\'Elionor Servera, Cala Ratjada, Spain

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Carrer Marbella 43 ,Palma local 5

+34 971 730 696

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Palma Airport

+34 971 73 06 96

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai08:00 - 16:00
Sunnuntai08:00 - 16:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Wiber

6,1

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.6

Mukavuus

7.2

Nouto/palautus

6.7

Hinta-laatusuhde

7.5

2 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Mallorca Airport

+34 971 073 140

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Palma De Mallorca Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ok Mobility

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.5

Mukavuus

7.0

Nouto/palautus

5.0

Hinta-laatusuhde

6.5

7 toimipistettä Palma De Mallorcalla

alk.20 €/pvä

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Avenida Gabriel Roca 14

+34 902 360 636

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Cami Fondo S N Poligono De Levante

+34 902 360 636

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Camino Son Fangos

+34 902 360 636

Maanantai07:00 - 22:59
Tiistai07:00 - 22:59
Keskiviikko07:00 - 22:59
Torstai07:00 - 22:59
Perjantai07:00 - 22:59
Lauantai07:00 - 22:59
Sunnuntai07:00 - 22:59

Majorca Paseo Maritimo

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Mallorca - Playa de Palma, Calle de Bartomeu Xamena Palma de Mallorca

Maanantai09:00 - 13:00
Tiistai09:00 - 13:00
Keskiviikko09:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:00
Lauantai09:00 - 13:00
Sunnuntai09:00 - 13:00

OK PMI-Pol Levante, Camí Fondo, 35, Palma MALLORCA

+34 902 36 06 36

Maanantai09:30 - 19:00
Tiistai09:30 - 19:00
Keskiviikko09:30 - 19:00
Torstai09:30 - 19:00
Perjantai09:30 - 19:00
Lauantai09:30 - 19:00
Sunnuntai16:00 - 18:00

Polígono Son Castelló

+34 902 360 636

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

5,4

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

5.9

Mukavuus

5.9

Nouto/palautus

4.7

Hinta-laatusuhde

5.4

2 toimipistettä Palma De Mallorcalla

alk.22 €/pvä

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Budget Aeropuerto De Palma

+34 902 11 02 61

Maanantai07:30 - 23:59
Tiistai07:30 - 23:59
Keskiviikko07:30 - 23:59
Torstai07:30 - 23:59
Perjantai07:30 - 23:59
Lauantai07:30 - 23:59
Sunnuntai07:30 - 23:59

Carrer De Can Rius 16-18

Maanantai09:00 - 13:00
Tiistai09:00 - 13:00
Keskiviikko09:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:00
Lauantai09:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DRIVALIA

5,0

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.0

Mukavuus

7.0

Nouto/palautus

5.0

Hinta-laatusuhde

4.0

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Mallorca Airport

00 34 648 89 89 21

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

K10

4,0

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.0

Mukavuus

4.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

4.0

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Carrer Can Singala 16, 07199 Palma, Baleares, Spain

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Vanrell

9,3

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

16 Gran Via Puig de Galatzó, Mallorca, Spain - Balearic Islands

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ace

1,9

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Aeroport de Palma

+34 971 08 49 16

Maanantai06:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

7,8

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Enterprise Rent A Car

+34 971 26 60 01

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai09:00 - 13:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rhodium

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Avda. Ingeniero Gabriel Roca 29

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Mallorca Airport

+34 965 23 31 81

Maanantai07:00 - 22:59
Tiistai07:00 - 22:59
Keskiviikko07:00 - 22:59
Torstai07:00 - 22:59
Perjantai07:00 - 22:59
Lauantai07:00 - 22:59
Sunnuntai07:00 - 22:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

1First Car Rental

8,9

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Dokuz Eylül Mh, Izmir

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Virtuo

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Palma de Mallorca Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FLIZZR

7,4

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

C/ Canal De Sant Jordi, 29, L2

+34 871 180 192

Maanantai07:30 - 23:59
Tiistai07:30 - 23:59
Keskiviikko07:30 - 23:59
Torstai07:30 - 23:59
Perjantai07:30 - 23:59
Lauantai07:30 - 23:59
Sunnuntai07:30 - 23:59

Mallorca Airport

+34 902 491 616

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

4,2

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Carrer Claudi - Cami Son Bauzanet

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

MEGADRIVE

4,0

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Palma De Mallorca Airport (Pmi)

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CarWiz

3,4

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Palma De Mallorca City Office

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Free2Move

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

5 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

16 De Julio, 5-pol.ind.son Castello

+34 686 50 53 88

Maanantai15:00 - 18:0008:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:0015:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 16:0015:00 - 18:00
Torstai08:00 - 16:0015:00 - 18:00
Perjantai15:00 - 18:0008:00 - 16:00

30, Gran Via Asima

+34 676 77 19 47

Maanantai09:00 - 13:00
Tiistai09:00 - 13:00
Keskiviikko09:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:00

8, Calle Gremi De Forners

+34 971 43 04 20

Maanantai16:00 - 18:0008:00 - 16:00
Tiistai16:00 - 18:0008:00 - 16:00
Keskiviikko16:00 - 18:0008:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:0016:00 - 18:00
Perjantai16:00 - 18:0008:00 - 16:00

Calle Aragón, 191

+34 630 09 75 69

Maanantai08:00 - 16:0015:00 - 18:00
Tiistai15:00 - 18:0008:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:0015:00 - 18:00
Torstai08:00 - 16:0015:00 - 18:00
Perjantai15:00 - 18:0008:00 - 16:00

Gran Via Asima, 16

+34 638 70 34 38

Maanantai09:00 - 13:0015:30 - 18:30
Tiistai09:00 - 13:0015:30 - 18:30
Keskiviikko15:30 - 18:3009:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:0015:30 - 18:30
Perjantai15:30 - 18:3009:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Camino Can Pastilla

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Camino de can Pastilla, 48

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Palma de Mallorca Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Planta Baja Avenida Ingeniero Gabriel Roca 54

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Cooltra

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Calle Garsa 1, Bajos

+34 971 745 055

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Camino de Can Pastilla, 112

+34 971 745 055

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Carrer Montsenyor Palmer, 3

+34 937 066 912

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Amigo Autos

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Avda Gabriel Roca

+34 902 36 06 36

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Palma De Mallorca Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autoclick Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Carrer Can Rius The Corner With Carrer De Can Fran

+34 871 520 280

Maanantai07:00 - 22:59
Tiistai07:00 - 22:59
Keskiviikko07:00 - 22:59
Torstai07:00 - 22:59
Perjantai07:00 - 22:59
Lauantai07:00 - 22:59
Sunnuntai07:00 - 22:59

Carrer Can Rius esquina con carrer de Can Franc. Poligono de, Carrer Son Oms

+34 871 520 280

Maanantai07:00 - 22:59
Tiistai07:00 - 22:59
Keskiviikko07:00 - 22:59
Torstai07:00 - 22:59
Perjantai07:00 - 22:59
Lauantai07:00 - 22:59
Sunnuntai07:00 - 22:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

24 Hour Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Mallorca Airport

+34 987 654 321

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AeroDrive

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Avda- Ingeniero Gabriel Roca 29

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Amigos Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Cami Son Fangos

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autosvalls

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Mallorca Airport

+34 971 573 740

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CROWN CAR HIRE

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Hall Terminal Desk

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Economy Rent a Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Can Gamundi 5 Poligono de son OMS

+34 871 570 257

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Eecar Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

C/ de Son Sastre, 8, 07007 Palma, Illes Balears

+34 971 57 28 85

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Everycar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Carrer de Can Rius, 5, 07199 Palma, Illes Balears

+34 971 73 06 96

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Exclusive

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Mallorca Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Go By Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Camino De Can Pastilla 48, 07007 Palma De Mallorca

+34 871 75 03 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

HASSO

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Palma de mallorca Airport Cami de Ca n Pastilla 74

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

KeynGo

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Palma De Mallorcalla

Toimipisteet Palma De Mallorcalla

Palma de Mallorca airport

+34 912 10 67 69