Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Rethymno autonvuokraukset alk. 11 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Rethymno noutopäivän ollessa 17.5. ja palautus 22.5.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ke 24/4
ke 1/5

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Rethymno

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Rethymno

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Edullinen12 €/pvä
Pienikokoinen19 €/pvä
Pieni tila-auto55 €/pvä
Mini11 €/pvä
Tila-auto106 €/pvä
Pienikokoinen maasturi42 €/pvä
Keskikokoinen maasturi47 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Rethymno

 • Autonvuokraus Rethymnonissa mahdollistaa sen, että et ole sidottu aikatauluihin tai tiettyihin reitteihin. Sinulla on vapaus luoda oma matkasuunnitelmasi, jos haluat jahdata henkeäsalpaavia auringonlaskuja, löytää piilotettuja rantoja tai uskaltautua viehättäviin vuoristokyliin. Rethymno tarjoaa joitakin Kreikan henkeäsalpaavimpia maisemia, ja vuokra-autolla voit nauttia kaikesta luonnon kauneudesta. Lähde luonnonkauniille maantieretkille pitkin upeaa rannikkoa, kiemurtele oliivitarhojen läpi tai kiipeä vuoristosolia. Jokainen käännös paljastaa uusia näkymiä, jotka saavat sinut hämmästymään ja kurkottamaan kameraasi. Nähtävyyksien lisäksi Rethymnosin autonvuokraus helpottaa siirtymistä lentokentältä majoitukseen sekä matkatavaroidesi kuljettamista paikasta toiseen.
 • Rethymnonissa ei ole lentokenttää, mutta lähimmät lentokentät ovat Heraklionin kansainvälinen lentokenttä "Nikos Kazantzakis" (HER) ja Hanian kansainvälinen lentokenttä "Ioannis Daskalogiannis" (CHQ). Molemmilla lentokentillä on saatavilla autonvuokrauspalveluita, ja voit vuokrata auton useilta lentoasemilla sijaitsevilta autovuokraamoilta. Heraklionin lentokenttä on Kreetan suurin lentokenttä ja sijaitsee noin 80 kilometriä Rethymnonista itään. Saapuessasi lentokentälle löydät terminaalista useita autovuokraamoita, mukaan lukien kansainväliset ja paikalliset palveluntarjoajat. Hanian lentokenttä sijaitsee puolestaan noin 65 kilometriä Rethymnonista länteen. Kun saavut lentokentälle, löydät kyseisen kentän terminaalirakennuksesta useita autovuokraamoita. Jos saavut lentäen, kannattaa ehdottomasti valita autonvuokraus Rethymnosissa.
 • Kreikkalaiset kuljettajat, mukaan lukien Rethymnonin kuljettajat, osoittavat usein luottamusta ja itsevarmuutta tiellä. Tämä tarkoittaa, että kuljettajat voivat olla taipuvaisempia toimimaan nopeasti liikenteessä ja ajamaan suuremmilla nopeuksilla. Äänitorven käyttö on melko yleistä Rethymnonissa ja Kreikassa yleensä. Sitä käytetään usein tapana välittää erilaisia viestejä, kuten osoittaa kärsimättömyyttä, ilmaista turhautumista tai varoittaa muita tienkäyttäjiä. Ajaminen tiiviisti toisen ajoneuvon takana ja ohittaminen ovat suhteellisen yleisiä käytäntöjä Rethymnonissa, myös kapeammilla teillä. Pysäköinti Rethymnonissa voi olla haastavaa, etenkin ruuhkaisilla alueilla tai turistisesonkien aikana. Pysäköinti jalkakäytävillä ei ole harvinaista, vaikka se on teknisesti laittomia. Jalankulkijoita liikkuu paljon keskustassa ja lähellä nähtävyyksiä, joten on tärkeää olla valppaana ja varoa tien ylittäviä jalankulkijoita. Jotkut Rethymnonin tiet, erityisesti ne, jotka johtavat syrjäisiin kyliin tai rannoille, voivat olla kapeampia, mutkaisia tai korjauksen tarpeessa, joten ota tämä huomioon, jos matkasunnitelmissasi on autonvuokraus Rethymnosissa.
 • Rethymnonissa on kapeita ja mutkaisia teitä, etenkin kun tutkitaan maaseutualueita tai vuoristoisia alueita. Nämä tiet saattavat vaatia erityistä huomiota ja huolellista navigointia, varsinkin kun kohtaat vastaantulevaa liikennettä tai jyrkkiä käännöksiä. Pysäköintipaikan löytäminen suosituilta alueilta, varsinkin sesonkiaikana, voi olla haastavaa. Tilaa voi olla rajoitetusti, ja saatat joutua etsimään vapaita pysäköintipaikkoja tai valmistautumaan pysäköimään kauemmas haluamastasi kohteesta. Rethymnonissa voi esiintyä ruuhkaa kiireisinä aikoina tai suosituissa turistikohteissa. Kaupungin keskustassa ja rannikkoalueilla liikenne voi lisääntyä etenkin ruuhka-aikoina. Aamuruuhka on klo 7-9 välillä ja iltaruuhka klo 17-19 välillä.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Rethymno hintaan 22 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Rethymno vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Edullinen vuokra-auto kohteessa Rethymno on keskimäärin noin 69 % halvempi verrattuna muihin autotyyppeihin

Usein kysytyt kysymykset Rethymno autonvuokrauksesta

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kohteessa Rethymno ?

  Rethymno - keskimääräinen vuokra-auton hinta on 67 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Rethymno?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa diRENT (11 €/pvä), Sk Rent (19 €/pvä) ja Enterprise Rent-A-Car (36 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi diRENT toimipaikasta 23 Ari Velouchioti 741 00 (1 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Rethymno?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Rethymno on 7,58 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 91 € - 121 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Rethymno?

  Edullinen (Suzuki Swift tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Rethymno.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Souda (CHQ) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Souda kentällä ovat CarWiz, AbbyCar Car Rentals, Sixt, Monza, Right Cars, GREEN MOTION, Autocandia, Budget, Europcar ja Exer Rent a Car.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Souda (CHQ) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Souda kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Sixt, Goldcar Rental SP, GREEN MOTION, Budget, Europcar, SURPRICE CAR RENTAL, Caldera, diRENT, ja Dollar.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Rethymno?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaRethymno?

  Economy-luokan auton Rethymno maksaa keskimäärin 10 € per päivä.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Rethymno?

  Mini autonvuokraus Rethymno maksaa keskimäärin 14 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Rethymno?

  Pienikokoisen auton vuokraus Rethymno maksaa keskimäärin 14 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Rethymno?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 469 € viikolta (67 € per päivä) Rethymno.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Rethymno?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 2008 € kuukaudessa (67 € per päivä) Rethymno.

 • Millaista autoa suositellaan Rethymnossa ajamiseen?

  Rethymnonissa on sekoitus kapeita katuja vanhassa kaupungissa ja leveämpiä teitä uudemmissa kaupungin osissa. Jos aiot tutustua ensisijaisesti vanhaan kaupunkiin, pienempi auto sopii paremmin kapeiden katujen läpi liikkumiseen ja parkkipaikan löytämiseen. Jos puolestaan aiot lähteä kaupungin ulkopuolelle ja tutkia lähialueita tai lähteä päiväretkelle läheisille nähtävyyksille, suurempi auto tai jopa maastoauto voi olla mukavampi ja antaa riittävästi tilaa matkustajille ja matkatavaroille. Harkitse haluamaasi mukavuustasoa ja maastoa, jonka aiot kohdata. Jos aiot tutkia vuoristoisia alueita tai ajaa epätasaisemmilla teillä Rethymnonin ympäristössä, maastoauto tai auto, jolla on korkeampi maavara, selviytyy matkasta paremmin.

 • Millaiset nopeusrajoitukset Rethymnossa on?

  Nopeusrajoitus asuinalueilla ja kaupunkialueilla on tyypillisesti 50 kilometriä tunnissa. Avoimilla teillä taajamien ulkopuolella nopeusrajoitus on yleensä 90 kilometriä tunnissa. Tämä koskee monia Kreetan eri kaupunkeja ja kyliä yhdistäviä teitä. Moottoriteillä ja pääteillä nopeusrajoitus on yleensä 110 kilometriä tunnissa. Tämä koskee suurempia teitä, jotka yhdistävät eri kaupunkeja tai alueita. On tärkeää huomata, että nopeusrajoitukset voivat vaihdella tiettyjen tieolosuhteiden, opasteiden ja tilapäisten nopeusrajoitusten muutosten mukaan, jotka johtuvat rakentamisesta tai muista tekijöistä. Huomioi aina tien varrella olevat nopeusrajoitusmerkit, sillä ne ovat yleisiä nopeusrajoituksia edelle.

 • Mihin Rhetymnossa voi pysäköidä?

  Kadunvarsipysäköintipaikkoja on eri puolilla kaupunkia. Kadun varrelta löytyy merkittyjä parkkipaikkoja, joiden lähellä on yleensä pysäköintimittarit tai lippuautomaatit. Muista tarkistaa pysäköintisäännöt ja kyltissä olevat aikarajoitukset. Katupysäköintipaikan voi saada parhaimmillaan 0,70€ hintaan per päivä, mutta yleisempää on, että pysäköinti maksaa 1,50-3€ per tunti. Rethymnonissa on useita parkkipaikkoja ja autotalleja, joihin voit pysäköidä autosi turvallisesti. Ne sijaitsevat usein lähellä suosittuja alueita tai maamerkkejä, kuten vanhaa kaupunkia tai rantaa. Jotkut pysäköintitilat saattavat vaatia maksua, kun taas toiset voivat tarjota ilmaisen pysäköinnin rajoitetun ajan.

Rethymno autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Caldera

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

2 toimipistettä Rethymno

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rethymno

2,Sofokli Venizelou Str.

Aukioloajat eivät ole saatavilla

33, Ari Velouhioti str.

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sk Rent

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rethymno

23, Ari Velouchioti Str

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rethymno

16 Sofokli Venizelou Str

+30 2831 026286

Maanantai08:00 - 13:3017:30 - 21:00
Tiistai17:30 - 21:0008:00 - 13:30
Keskiviikko17:30 - 21:0008:00 - 13:30
Torstai17:30 - 21:0008:00 - 13:30
Perjantai08:00 - 13:3017:30 - 21:00
Lauantai08:00 - 13:3017:30 - 21:00
Sunnuntai17:30 - 21:0008:00 - 13:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

8,7

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rethymno

1, Sof Venizelou Str

Maanantai17:00 - 20:0009:00 - 13:00
Tiistai17:00 - 20:0009:00 - 13:00
Keskiviikko09:00 - 13:0017:00 - 20:00
Torstai09:00 - 13:0017:00 - 20:00
Perjantai09:00 - 13:0017:00 - 20:00
Lauantai09:00 - 13:0017:00 - 20:00
Sunnuntai09:00 - 13:0017:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Exer Rent a Car

8,7

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rethymno

Adelianos Kampos

+30 21 0300 4718

Maanantai08:00 - 13:30
Tiistai08:00 - 13:30
Keskiviikko08:00 - 13:30
Torstai08:00 - 13:30
Perjantai08:00 - 13:30
Lauantai08:00 - 13:30
Sunnuntai08:00 - 13:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

7,8

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rethymno

Adelianos Kampos

+30 2831 072172

Maanantai17:00 - 20:0009:00 - 13:00
Tiistai09:00 - 13:0017:00 - 20:00
Keskiviikko17:00 - 20:0009:00 - 13:00
Torstai17:00 - 20:0009:00 - 13:00
Perjantai17:00 - 20:0009:00 - 13:00
Lauantai17:00 - 20:0009:00 - 13:00
Sunnuntai09:00 - 13:0017:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SURPRICE CAR RENTAL

7,3

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous
Suosituin

5 toimipistettä Rethymno

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rethymno

Karfatou 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Meet and Greet at new Marine in Rethymno in front of the entrance at the ATM

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rethymno Hotel Delivery

+30 283 107 2858

Maanantai07:00 - 22:00
Tiistai07:00 - 22:00
Keskiviikko07:00 - 22:00
Torstai07:00 - 22:00
Perjantai07:00 - 22:00
Lauantai07:00 - 22:00
Sunnuntai07:00 - 22:00

Rethymno Port

+30 283 107 2858

Maanantai07:00 - 22:00
Tiistai07:00 - 22:00
Keskiviikko07:00 - 22:00
Torstai07:00 - 22:00
Perjantai07:00 - 22:00
Lauantai07:00 - 22:00
Sunnuntai07:00 - 22:00

Sea Front Hotel P.o.box Adelianos K/os 7107

+30 2831 072858

Maanantai07:00 - 22:00
Tiistai07:00 - 22:00
Keskiviikko07:00 - 22:00
Torstai07:00 - 22:00
Perjantai07:00 - 22:00
Lauantai07:00 - 22:00
Sunnuntai07:00 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

7,1

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rethymno

16 Str. Sofokli Venizelou

+30 2831 026286

Maanantai17:30 - 21:0008:00 - 13:30
Tiistai17:30 - 21:0008:00 - 13:30
Keskiviikko17:30 - 21:0008:00 - 13:30
Torstai17:30 - 21:0008:00 - 13:30
Perjantai17:30 - 21:0008:00 - 13:30
Lauantai08:00 - 13:3017:30 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 13:3017:30 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

7,1

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rethymno

Akadimias VIVI

+30 283 105 2859

Maanantai09:00 - 13:00
Tiistai09:00 - 13:00
Keskiviikko09:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:00
Lauantai09:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

6,8

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rethymno

16 Sofokli Venizelou Str

+30 2831 026286

Maanantai08:00 - 13:3017:30 - 21:00
Tiistai08:00 - 13:3017:30 - 21:00
Keskiviikko17:30 - 21:0008:00 - 13:30
Torstai08:00 - 13:3017:30 - 21:00
Perjantai17:30 - 21:0008:00 - 13:30
Lauantai08:00 - 13:3017:30 - 21:00
Sunnuntai17:30 - 21:0008:00 - 13:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

6,7

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rethymno

1, Sof Venizelou Str

Maanantai09:00 - 13:0017:00 - 20:00
Tiistai09:00 - 13:0017:00 - 20:00
Keskiviikko17:00 - 20:0009:00 - 13:00
Torstai17:00 - 20:0009:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:0017:00 - 20:00
Lauantai17:00 - 20:0009:00 - 13:00
Sunnuntai17:00 - 20:0009:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

6,4

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rethymno

22, Sofokli Venizelou Str

+30 2831 054901

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CarWiz

5,0

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Gerakari 43, 74100

+30 2831 050055

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Gerakari 43

+30 2831 050055

Maanantai08:00 - 13:30
Tiistai08:00 - 13:30
Keskiviikko08:00 - 13:30
Torstai08:00 - 13:30
Perjantai08:00 - 13:30
Lauantai08:00 - 13:30
Sunnuntai08:00 - 13:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

3,7

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Palea EO Rethymnou Irakliou

+30 300 000 0000

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Wheego

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Akadimias Vivi 1, Rethymno

+30 2831 027042

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Yours Car Rental

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Rethymnon Port

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avance Rent a Car

8,8

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Leof. Machis Kritis 85

+30 2831 054534

Maanantai08:00 - 13:30
Tiistai08:00 - 13:30
Keskiviikko08:00 - 13:30
Torstai08:00 - 13:30
Perjantai08:00 - 13:30
Lauantai08:00 - 13:30
Sunnuntai08:00 - 13:30

Machis Kritis 85 Iraklio 713 03

+30 2831 054534

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alma Car Hire

6,7

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Rethymnon Downtown Crete

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Toimipisteet Rethymno

22, Sofokli Venizelou Str

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Viaggiare Rent

7,2

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Leof. Machis Kritis 125

+30 2831 035212

Maanantai07:00 - 22:00
Tiistai07:00 - 22:00
Keskiviikko07:00 - 22:00
Torstai07:00 - 22:00
Perjantai07:00 - 22:00
Lauantai07:00 - 22:00
Sunnuntai07:00 - 22:00

Rethymnon Sation: Machis Kritis 12

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

INTERRENT

6,3

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rethymno

Toimipisteet Rethymno

22 Sofokli Venizelou str

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Greenways Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

6 toimipistettä Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Rethymno Adelianos Kampos

+30 283 107 2440

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rethymno Beach Road

+30 283 107 2440

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rethymno Missiria

+30 283 107 2440

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rethymno Panormo

+30 283 107 2440

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rethymno Pigianos Kampos

+30 283 107 2440

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rethymno Platanias

+30 283 107 2440

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Rethymno

Toimipisteet Rethymno

125, Machis Kritis

Aukioloajat eivät ole saatavilla

16 Sfokli Venizelou

Aukioloajat eivät ole saatavilla

46, Eleytheriou Venizelou

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Acadimias V V I, Komvos Amariou

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Megalonisos Car Rentals

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Rethimno, Pigianos Kampos

+30 283 107 2441

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rethymno City Centre

+30 697 332 6001

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rethymno Missiria

+30 283 107 2441

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Wheels 2 Go

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Ari Velouchioti 23

+30 2831 054656

Maanantai08:00 - 13:30
Tiistai08:00 - 13:30
Keskiviikko08:00 - 13:30
Torstai08:00 - 13:30
Perjantai08:00 - 13:30
Lauantai08:00 - 13:30
Sunnuntai08:00 - 13:30

Rethymno Hotel Delivery

+30 2831 054656

Maanantai08:00 - 13:30
Tiistai08:00 - 13:30
Keskiviikko08:00 - 13:30
Torstai08:00 - 13:30
Perjantai08:00 - 13:30
Lauantai08:00 - 13:30
Sunnuntai08:00 - 13:30

Rethymno Port

+30 2831 054656

Maanantai08:00 - 13:30
Tiistai08:00 - 13:30
Keskiviikko08:00 - 13:30
Torstai08:00 - 13:30
Perjantai08:00 - 13:30
Lauantai08:00 - 13:30
Sunnuntai08:00 - 13:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autocandia

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Rethymno

Toimipisteet Rethymno

74100, Leof. Machis Kritis 125, Rethymno

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Machis Kritis 125 (Platanias)

+30 2831 035212

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Global Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Rethymno

Toimipisteet Rethymno

2Nd Klm Rethimnou-Chanion -Atsipopoulou Node

+30 21 1187 5549

Maanantai08:00 - 13:30
Tiistai08:00 - 13:30
Keskiviikko08:00 - 13:30
Torstai08:00 - 13:30
Perjantai08:00 - 13:30
Lauantai09:00 - 13:00
Sunnuntai09:00 - 13:00

Rethymnon Port,Rethimno

+30 21 1187 5549

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Royal Rentals

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Delivery At Rethymno Port

+30 2897 023988

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Hotel delivery in Rethymno town

+30 2897 023988

Maanantai08:00 - 13:30
Tiistai08:00 - 13:30
Keskiviikko08:00 - 13:30
Torstai08:00 - 13:30
Perjantai08:00 - 13:30
Lauantai08:00 - 13:30
Sunnuntai08:00 - 13:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AbbyCar Car Rentals

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Sofokli Venizelou 22

+30 229 906 3430

Maanantai08:00 - 13:30
Tiistai08:00 - 13:30
Keskiviikko08:00 - 13:30
Torstai08:00 - 13:30
Perjantai08:00 - 13:30
Lauantai08:00 - 13:30
Sunnuntai08:00 - 13:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autos Holidays

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Rethymno

Toimipisteet Rethymno

33, Ari Velouchioti Str.

+30 283 105 4440

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CARO

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Crete-Rethymnon: Machis Kritis 125 (Platanias)

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Carrental2Greece

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Sofokli Venizelou 24

+30 282 109 7741

Maanantai08:00 - 13:30
Tiistai08:00 - 13:30
Keskiviikko08:00 - 13:30
Torstai08:00 - 13:30
Perjantai08:00 - 13:30
Lauantai08:00 - 13:30
Sunnuntai08:00 - 13:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

diRENT

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Rethymno

Toimipisteet Rethymno

23 Ari Velouchioti

+30 2831 054656

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Monza

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Main Sreet, Adelianos Kampos, Rethymno

+30 2831 073920

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rentacar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Rethymno

Toimipisteet Rethymno

Gerakari 43

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SKA Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Rethymno

Toimipisteet Rethymno

23, Ari Velouchioti Str, Crete, Greece

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Rethymno tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

SURPRICE CAR RENTAL

Suosituin autotyyppi

Edullinen

Keskim. hinta

67 €/pvä

Tarjoushinta

22 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Rethymno

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Rethymno

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Rethymno autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Rethymno.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Rethymno autonvuokraukseesi.