CHQ

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Hania

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Hania Souda
ti 17.9.
ti 24.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Hania sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Hania lentotiedot

Lento saapuu Hania Souda
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 248 €
Lentoyhtiöt Norwegian, Czech Airlines, Aegean Airlines, Finnair, Royal Wings, SAS, Norwegian Air International

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Hania

Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Hania on marraskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Hania lentotarjoukset.
Kesä on Kreetan saarella sijaitsevan Hanian ehdottomasti vilkkainta matkailuaikaa, ja parhaat lentoyhteydet saarelle ovatkin tarjolla keväästä syksyyn. Mikäli haluat lentää kreikkalaiseen rantakohteeseen kätevästi ja edullisesti, kannattaa suoria lentoja etsiskellä esimerkiksi loppukeväälle tai alkusyksylle, eli vilkkaimman sesongin alkuun tai loppuun. Keskikesällä niin lennot kuin majoituspalvelutkin ovat Haniassa kalleimmillaan. Talvella Haniassa on rauhallista ja esimerkiksi hotellien hinnat ovat halpoja, mutta reittilentoyhteydet ovat kesäkautta selvästi huonommat. Osa alueen lomakeskuksista sulkee ovensa talveksi.
Suoria reittilentoja Haniaan on tarjolla keväästä talvikauden alkuun, ja lennon kesto on suorin yhteyksin alle neljä tuntia. Kreikkalaiskohde onkin tällä aikavälillä vaivaton rantalentokohde esimerkiksi lapsiperheille ja iäkkäämmille matkustajille, joille vaihdolliset lennot ovat hankalampi vaihtoehto. Kreikka on EU-maa, joten matkalle ei tarvitse pakata mukaan passia. Virallinen henkilökortti on kuitenkin pidettävä mukana. Valuutanvaihdosta ei Haniaan reissaajan tarvitse huolehtia, sillä Kreikankin valuutta on euro. Kreetan saari on samalla aikavyöhykkeellä Suomen kanssa, eli aikaeroa ei ole.
Hanian lennot laskeutuvat Hanian kansainväliselle lentoasemalle (Chania International Airport Ioannis Daskalogiannis), joka sijaitsee noin 15 kilometriä kaupungin keskustasta itään. Lentokentältä Hanian keskustaan liikennöi bussi, jolla pääset keskustaan noin puolessa tunnissa. Matkalipun hinta on noin 2,50 euroa. Busseja on liikenteessä yleensä seitsemän päivässä. Ensimmäinen bussi aamulla starttaa normaalisti noin kello 7.15 aamulla ja viimeinen noin kello 21.15 illalla. Liput voit ostaa suoraan bussikuskilta. Keskustaan liikennöivät lentoasemalta myös taksit. (Tiedot tarkistettu 29.6.2018.)
Kreetan saarella riittää luontoa ja mielenkiintoisia pieniä kyliä tutkittavaksi, joten monet Haniassa matkailevat hankkivat käyttöönsä vuokra-auton. Auton voit halutessasi vuokrata suoraan Hanian lentokentältä, jossa toimivat kansainvälisistä autovuokraamoketjuista esimerkiksi Europcar ja Hertz. Voit halutessasi kysellä vuokrahintoja ja varata vuokra-auton jo ennen Haniaan lentämistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Hania lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Hania?

Lennot kohteesta Helsinki 3t 55m

Mikä on halvin lento kohteeseen Hania?

Halvin lentolippu reitille Hania - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 248 € meno-paluulennolle Helsinki - Hania. Suosituin reitti on Helsinki - Hania a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 328 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hania?

Yleensä kohteesta Suomi, Finnair ja Norwegian Air International lentävät eniten kohteeseen Hania. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair & Norwegian Air International lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Hania Souda on Hania keskustasta ?

Souda Lentokenttä on 12 kilometriä päässä kohteen Hania keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Hania?

Hania lähinnä oleva kenttä Hania Souda lentokenttä, tai lyhyemmin Hania. lentokenttäkoodi on CHQ.

Mitä lennot Haniaan maksavat?

Hanian lentolippujen hinnat vaihtelevat esimerkiksi vuodenajasta ja lentoreitistä riippuen. Keskikesä on selvästi kalleinta lentoaikaa Haniaan, mutta kesäkauden ulkopuolella lennot voi napata halvalla. KAYAKin lentohaun kautta voit kätevästi vertailla lentoreittejä ja -hintoja. Mikäli matka-aikataulusi on joustava, kokeile erilaisia lentopäiviä Haniaan, sillä hinta-erot voivat olla suuria tarkasta matkapäivästä riippuen. Lentoa valitessa kiinnitä huomiota myös siihen, kuinka monta matkatavaraa lentosi hintaan sisältyy. Halpalennoilla ruumaan laitettavista matkatavaroista joutuu yleensä maksamaan lisämaksun, joka nostaa lennon kustannuksia. KAYAKin lentohaussa voit hakea lentoja niin, että haettuun hintaan sisältyy automaattisesti toivottu määrä matkatavaroita.

Kuinka kauan lento Haniaan kestää?

Suora lento Helsinki-Vantaan lentokentältä Haniaan kestää alkaen noin 3 tuntia ja 50 minuuttia. Jos valitset välilaskullisen lentoreitin, matkan kesto on yleensä ainakin noin kuusi tuntia. Tarkka matka-aika riippuu valitusta reitistä ja välilaskujen määrästä.

Voiko Haniaan lentää suoraan?

Suomesta Haniaan liikennöivät suoria reittilentoja suomalainen Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Finnair liikennöi suoria lentoja Helsingistä ja Oulusta, mutta lentoja on tarjolla ainoastaan kesäkaudella. Norwegianin lennot lähtevät Helsingistä, ja lentoja on tarjolla keväästä lokakuun loppuun.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Haniaan?

Suoria yhteyksiä Suomesta Haniaan tarjoavat Finnair ja Norwegian, mutta lisäksi tarjolla on vaihdollisia lentoja. Niitä liikennöivät esimerkiksi kreikkalainen Aegean Airlines ja saksalainen Lufthansa. Lentoyhtiöitä vertaillessa ota huomioon, mitä palveluita ja kuinka monta matkatavaraa lennon hintaan sisältyy. Halpalentoyhtiöiden lennoilla lennon hintaan sisältyy yleensä niukasti palveluita, ja ruumaan kirjattavista matkatavaroista on maksettava lisämaksu.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Haniaa?

Hanian lentoliikennettä palvelee Hanian kansainvälinen lentoasema (Chania International Airport Ioannis Daskalogiannis). Kreetan saarella on joitakin muitakin lentokenttiä, esimerkiksi Iraklionin kansainvälinen lentoasema (Heraklion), mutta kansainvälistä lentoliikennettä palvelee yleensä Hanian lentokenttä.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Hania lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
248 €
vain
248 €
Matkakohde
Hania
248 €
vain
248 €
su 6. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
3t 55m
su 13. lokak.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 30m
248 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 122 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
CDG
JFK
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: Trying to get info about the flight in advance was difficult and confusing.

LAX
FCO
Keskinkertainen 2,0

Plussat: nothing

Miinukset: airplane too small for11 hours flight , everything you need to pay for even your water and earphone !

ARN
FLL
Hyvä 6,3

Plussat: Friendly crew.

Miinukset: Better entertainment

CDG
OAK
Hyvä 7,3

Plussat: Flight and crew are great.

Miinukset: Being ignored by staff since we didn't pre order food. It was difficult to figure out how to pre order luggage and food. We flew for 11-13 hrs with no food service. It was $7 for a sandwich. Felt like a low class passenger even though we spent $1k per person(which is a good deal for flight).

OSL
LAX
Keskinkertainen 3,0

Plussat: This flight was also delayed. Our bags never made the connection and waited 2 hours at the baggage terminalwith no support or answers.

la 5. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
17t 00m
ma 14. lokak.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 30m
270 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 1 065 arvosteluun
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,9
Ateriat
6,0
PRG
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Meal

SVO
PRG
OK 5,3

Plussat: Plane and crew

Miinukset: The very late departure. The fact they took two hrs plus before they told us the luggage never made it. Should have been truthful from the beginning.

KSC
BTS
OK 4,3

Miinukset: Delay of 40min

BRU
PRG
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: There were two flights to Prague within 1/2 hr of each other. We were at the wrong gate. They called for immediate boarding and we were at the gate in minutes. The plane had not left the gate but the captain refused to open the door. This unheard of, that at the counter didn’t want to intervene. Now we have to rebook. These Eastern European countries are still thinking of the past.

ARN
PRG
Keskinkertainen 2,0

Plussat: The flight had delayt

Miinukset: My son has this flight and I bought his ticket.. he lose the luggages.

pe 30. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
5t 30m
la 7. syysk.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 40m
279 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 778 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,7
Ateriat
7,7
TXL
ATH
Hyvä 6,0

Miinukset: Flight was late, we missed our connection, there was no information etc

BUD
ATH
Hyvä 6,0

Miinukset: Long delays, sat on the runway for 3 hours and they kept telling us it would just be a 10 minutes longer

ATH
TLV
Erinomainen 8,0

Miinukset: Best

ATH
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: Was on time and staff is always great

LIS
ATH
Hyvä 7,2

Plussat: The Crews welcoming, friendly and helpful

Miinukset: It’s nit necessarily comfortable... really hard to sleep

ma 2. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
3t 55m
ma 9. syysk.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 50m
289 €
Matka: 8 päivää
10,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 10,0 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
TLV
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew is amazing

Miinukset: Nothing

BNE
SIN
Erinomainen 8,0

Plussat: I was i business class and the crew were very good

Miinukset: nothing as it was not a long flight, only 3 hours

SVO
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything! I never knew Finnair was such a great airline.

Miinukset: Other than maybe the lengthy layover time, which probably can't be helped, nothing could have been better.

EDI
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Fell asleep and didn’t even realise. Finnair is very friendly and the staff are super nice. I was very thirsty and asked for two cups of water instead of one and the lady was not hesitant to give me two cups in quick succession. Very good air company

Miinukset: Nothing really too bad, you get what you expected. May of been nice to have a free sandwich as it’s a non stop flight - this is because Lufthansa has one stopover and offers a free sandwich and drink.

SFO
HEL
Erinomainen 9,6

Plussat: Of all the flights I checked this was the most convenient in timely manner and comfortable.

Miinukset: Movie options.

la 31. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
4t 00m
la 7. syysk.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 00m
290 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,3 Hyvä
Perustuu 48 arvosteluun
Koneeseennousu
7,4
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,1
Viihde
7,0
Ateriat
6,7
CPH
HAM
Erinomainen 8,0

Plussat: This was a no frills short flight. Only served coffee or tea. Service was good. Roomy.

GOT
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: On-time departure and Arrival It was a short flight and I had no checked luggage.

Miinukset: Walk down the stairs and up again with my carry-on.

BLL
CPH
Erinomainen 9,3

Plussat: Great stewardess

CPH
BLL
Hyvä 7,6

Plussat: Adequate comfort for such a short flight.

Miinukset: Plane old and a little scary.

TLL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfortable seats and great staff.

Miinukset: Loved my whole experience

la 5. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
7t 25m
pe 11. lokak.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 05m
319 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 061 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
ORD
CPH
Erinomainen 9,6

Plussat: Boarding was easy, flight was smooth and on time.

Miinukset: Seats were snug, granted we had the less expensive tickets.

CPH
SPU
Erinomainen 8,0

Plussat: Food was the best airline food!

KEF
CPH
Erinomainen 9,0

Plussat: The flight attendants were very patient and attentive, the vegetarian meal was probably the best I’ve ever had on a flight. The plane was a little older so there was a (relatively) comfortable amount of seat room.

Miinukset: Some entertainment option would be nice, but it was a European flight under 3 hours, so not much was expected.

CPH
EWR
Erinomainen 8,0

Plussat: the diverse amount of films

Miinukset: the food could have been better.

MAN
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: Fast and efficient!

ke 21. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
3t 55m
la 24. elok.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 55m
436 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 517 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
PVD
EDI
Erinomainen 8,0

Plussat: The food and service were wonderful!

Miinukset: Seats are not comfortable

LGA
BFS
Erinomainen 8,6

Plussat: Everything but the food.

Miinukset: The hot meal was awful! Even the stewardess wasn't sure what some of it was!

TFS
LGW
Erinomainen 8,0

Miinukset: Baggage took almost 90 minutes to come off plane.

ARN
MAD
OK 5,0

Plussat: Crew was ok. Seat was fairly comfortable.

Miinukset: There was no in flight service and nothing was offered. Smaller plane but our flight from London to Bergen was in a smaller plane and we were offered something to drink.

SWF
BFS
Hyvä 6,0

Plussat: Good price

Miinukset: Food disappointing so will skip it next time. Poor service during flight. Food trays etc left too long.

su 6. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
3t 55m
su 13. lokak.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 30m
248 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 122 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
ARN
VBY
OK 5,0

Miinukset: My luggage never arrived!! It was only a 45 min flight and bag was checked two hours prior to take off. Then customer service was nonexistent until we handled it on our own.

JFK
OSL
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew was fantastic

Miinukset: Sat on the runway a long time. Seats could be more comfortable

LAX
ARN
Keskinkertainen 3,2

Miinukset: Despite not purchasing meals or drinks, it would’ve been nice to have been asked if I want any water. For an international flight that was over 10 hrs, I would never recommend.

OSL
LAX
OK 4,0

Plussat: The direct flight

Miinukset: The movie selection was not good. The employees at the gate were not helpful.

JFK
CDG
OK 5,6

Plussat: Electronics available to charge phone and see location

Miinukset: Flight attendant physically tried to adjust my seat while I was sleeping and did not first ask me to do it myself. She should have asked me to wake up before taking upon herself to physically adjust the seat.

la 5. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
17t 00m
ma 14. lokak.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 30m
270 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 1 065 arvosteluun
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,9
Ateriat
6,0
PRG
AMS
Hyvä 6,0

Plussat: Not much. HORRIBLE airline. Would never fly you again.

Miinukset: Seat rows are TOO CLOSE. I'm 5'10" & my knees were rubbing against the row in front of me (21F). HORRIBLE. Will never fly you again. Also, there was a gate change from C3 to D3 that was NOT announced at C3. There were 20+ of us sitting there then we checked sign to see change. BAD SERVICE.

PRG
BUD
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Absolutely NOTHING

Miinukset: Late to depart on an 1:15 minute flight for over an hour while telling the passengers nothing

FRA
PRG
Hyvä 7,5

Miinukset: The boarding process. Had to sit on a bus on the tarmac for a long time before getting shuttled to the plane.

PRG
CDG
Hyvä 7,5

Miinukset: We ordered the assistance for transfer at the check-in. However the request was not sent to CDG airport. We got seats for the flight to San Francisco in two different raws and the Czech Airline representative refused to give us two near-by seats. Even water in the plane was offered for money.

CDG
PRG
Keskinkertainen 3,0

Plussat: A

Miinukset: Luggage is 35 euros and one was lost. Temp onboard was hot. Had to pay for drinks

su 6. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
3t 55m
su 13. lokak.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 30m
248 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 122 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
JFK
OSL
Erinomainen 8,3

Plussat: Great new Dreamliners, amazing and attentive crew.

Miinukset: On board entertainment is scarce, the food is bland.

FCO
BOS
Hyvä 7,3

Plussat: The crew was very nice. They had a decent selection of movies for the flight. The plane was clean and looked very nice.

Miinukset: Seats were small and uncomfortable. Meal wasn’t included. Food available as snacks was sub-par.

CDG
JFK
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: Trying to get info about the flight in advance was difficult and confusing.

MCO
CDG
OK 4,3

Plussat: The boarding process was easy

Miinukset: It wasn't made obvious on Kayak booking that you had to pay for meals separately, which is €40 and not that great from what I've seen. The staff was also very rude and unfriendly

JFK
OSL
OK 5,3

Miinukset: No vegetarian meal option. Couldnt eat anything

pe 30. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
5t 30m
la 7. syysk.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 40m
279 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 778 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,7
Ateriat
7,7
LHR
ATH
Erinomainen 8,6

Miinukset: Boarding announcements could have been clearer and less rushed. They were difficult to understand.

ATH
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: Was on time and staff is always great

LHR
ATH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: My flight was cancelled. I was rebooked and I have no bags in Beirut

LHR
ATH
Hyvä 6,0

Plussat: Pilot kept us well informed.

Miinukset: Flight attendants were rude and impatient with anyone not speaking greek.

ATH
TLV
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: We had a delayed flight from Mykonos to Athens and the airflight company did nothing to help us.

ma 2. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
3t 55m
ma 9. syysk.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 50m
289 €
Matka: 8 päivää
10,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 10,0 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
YYZ
LHR
Keskinkertainen 2,8

Plussat: There wasn’t much to like. One of the crew members stood out by being helpful; his colleagues were bureaucratic and disengaged.

Miinukset: This was a BA flight. Food in T3 in toronto was a disgrace, and the whole lounge experience was poor. The sleeping arrangements in business class had no privacy; the food onboard was mediocre. The Air CANADA flight on the same route is far better in every respect.

LHR
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Lovely crew, very good entertainment system.

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: We've lucky to sit in the emergency exit row. Lots of space!

HEL
LHR
Erinomainen 8,0

Miinukset: Clean up the planes better

LHR
YYZ
OK 4,6

Plussat: One crew member servicing first class was in a mood “not to be here” - it is sad because of first class experience is higher than usual! It was just bad!

Miinukset: I honestly don’t have an answer for this, I guess these kind of crew should not on board especially in first class!

la 31. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
4t 00m
la 7. syysk.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 00m
290 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,3 Hyvä
Perustuu 48 arvosteluun
Koneeseennousu
7,4
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,1
Viihde
7,0
Ateriat
6,7
CPH
HAJ
Erinomainen 8,6

Miinukset: CPH airport gates. No seating and no outlets.

GLA
LHR
OK 5,0

Miinukset: One of the oldest, dirtiest planes I have travelled in.

GOT
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: On-time departure and Arrival It was a short flight and I had no checked luggage.

Miinukset: Walk down the stairs and up again with my carry-on.

LPI
CPH
OK 5,6

Miinukset: No food, no entertainment. Bring a book.

ARN
TLL
OK 5,6

Plussat: Flight was on time.

Miinukset: It was a small commuter plane. My carry on suitcase did not fit in the overhead compartment. The flight attendant was not helpful when I asked if I can check my bag since it did not fit. Another attendant put it in the back of the plane for me. The plane did not park at the jet way. Had to walk down stairs to the ground, then walk up the stairs to the plane. Served tea and coffee only. Other drinks and food can be purchased. It was only an hour flight.

la 5. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
17t 00m
ma 14. lokak.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 30m
270 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 1 065 arvosteluun
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,9
Ateriat
6,0
PRG
CDG
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: My son has this flight and I bought his ticket.. he lose the luggages.Why ur flight had delayt why

PRG
CDG
OK 5,0

Plussat: Everything was more or less good except hand luggage which nowhere to place because there were to many things already placed. Some of suitcases didn't look like hand luggage because there were really big ones.

Miinukset: I don't like if I have to keep my hand luggage under the seat because there is no room for feet. This happened because there was no place above my seat. Why so? Do you allow people to take more than allowed by rules? I had flights to Paris and back and all two flights were with the same issue

AMS
PRG
OK 5,6

Plussat: Quick boarding, nice crew.

Miinukset: No fun for kids. It could be better.

OTP
PRG
Hyvä 6,8

Plussat: The airline was fine, excellent crew and plane. The Bucharest airport was OK. It was quite warm, not great AC and limited seating. Different system for check in as you had a time window in which to do it so if your ride brought you early then you had to wait to check in. Prague was problem free.

CDG
PRG
Erinomainen 8,0

Plussat: Had the row to myself

Miinukset: We were an hour late arriving. One of my suitcases was left in France

pe 30. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
5t 30m
la 7. syysk.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 40m
279 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 778 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,7
Ateriat
7,7
ATH
BEY
OK 4,3

Miinukset: No delays!!

ATH
DUS
Keskinkertainen 2,0

Plussat: No friendly at all ZERO service almost we lost the flight. Never recommend to anyone

Miinukset: Fire the person on front.

ATH
FRA
Erinomainen 10,0

Miinukset: Aegean is an excellent airline one of the best

ATH
MXP
Erinomainen 9,6

Plussat: Nice and efficient crew, clean plane and sits, sat in Exit row so quite comfortable

BEG
ATH
Erinomainen 9,3

Plussat: the flight crew is very kind, the flight has been very pleasant, I'm sure I will be happy to fly with AEGEAN Airlines again

Miinukset: everything was be fine [ the music was not be by my taste ;) ]

ma 2. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
3t 55m
ma 9. syysk.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 50m
289 €
Matka: 8 päivää
10,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 10,0 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
TMP
HEL
Hyvä 6,0

Plussat: The crew were professional and courteous

Miinukset: Nothing, as it’s a short flight!

LHR
YYZ
OK 4,6

Plussat: One crew member servicing first class was in a mood “not to be here” - it is sad because of first class experience is higher than usual! It was just bad!

Miinukset: I honestly don’t have an answer for this, I guess these kind of crew should not on board especially in first class!

EDI
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Fell asleep and didn’t even realise. Finnair is very friendly and the staff are super nice. I was very thirsty and asked for two cups of water instead of one and the lady was not hesitant to give me two cups in quick succession. Very good air company

Miinukset: Nothing really too bad, you get what you expected. May of been nice to have a free sandwich as it’s a non stop flight - this is because Lufthansa has one stopover and offers a free sandwich and drink.

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: On time

Miinukset: Free bags under Corbin

HEL
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Loved Finnair. Hated Justfly.com. If you own this company, you need to end up like Blockbuster or Circuit City.

Miinukset: If I would have purchased my tickets from Finnair.com, I would have had a much better experience. Kayak found me a good price but purchasing the tickets through Justfly.com was the biggest mistake of my life. The trip ended up costing me $285 more than what I budgeted and there was zero customer ser

la 5. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
7t 25m
pe 11. lokak.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 05m
319 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 061 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
EWR
Erinomainen 8,0

Plussat: the diverse amount of films

Miinukset: the food could have been better.

AMS
CPH
OK 4,6

Plussat: Nice crew

Miinukset: There was three hour delay Boarding was chaotic and very bad organizedMain course was good, but poor snack Entertainment program very poor

CPH
ARN
Hyvä 6,0

Plussat: The flight went by fast.

Miinukset: They should have provided some goodies to eat. Due to people that needed something to eat. For example, my mother being diabetic and I was telling them to please provide something. Event then, nothing was done :( .

BGO
OSL
OK 5,0

Plussat: Safe polite crew

Miinukset: No entertainment options on plane. Possibly due to 737maxs being taken out of service.

KEF
CPH
Erinomainen 9,0

Plussat: The flight attendants were very patient and attentive, the vegetarian meal was probably the best I’ve ever had on a flight. The plane was a little older so there was a (relatively) comfortable amount of seat room.

Miinukset: Some entertainment option would be nice, but it was a European flight under 3 hours, so not much was expected.

la 31. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
4t 00m
la 7. syysk.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 00m
290 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,3 Hyvä
Perustuu 48 arvosteluun
Koneeseennousu
7,4
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,1
Viihde
7,0
Ateriat
6,7
TLL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfortable seats and great staff.

Miinukset: Loved my whole experience

GLA
LHR
OK 5,0

Miinukset: One of the oldest, dirtiest planes I have travelled in.

AAR
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: service airport people friendliness

BLL
CPH
OK 4,5

Plussat: Nothing!

Miinukset: Paid for a better seat and had a seat with no leg room at all, I think I was scammed.

CPH
AAL
Hyvä 6,0

Plussat: Average commuter hop flight.

Miinukset: This was the last leg on a flight from the other side of the world. Luggage was with me until Copenhagen it seems... Then SAS didn't make the transfer for Aalborg. Two other fellow passengers were also at the service desk. Hmm. Got it back 24hrs later but put a significant dint in the plans. Seems SAS are only rigged for 'self drop'.

ke 2. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
3t 55m
pe 11. lokak.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 05m
271 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 122 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
RIX
OSL
Erinomainen 8,6

Plussat: Great new Dreamliner and very attentive crew!

Miinukset: Dinner was lovely but other offered snacks were very average. Very modest selection of movies, too.

OAK
ARN
Hyvä 7,3

Miinukset: Baggage allowance should be better. They only authorize 44 lbs which is less than other airlines. I was really not happy with the baggage allowance.

DBV
OSL
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: Flight was delayed. Flight was uncomfortable. Seats are too small. Food was whatever (one meal and one snack for a 10 hour flight). Luggage was lost.

NCE
OSL
Keskinkertainen 2,6

Miinukset: Don’t fly on this airline unless you have no other choice. Horrible in every way. No food - unless you pay- trust me you don’t want to pay bc you will pay more later - horrible staff that treat you like 3rd class citizens on the titanic/chaotic boarding/delayed arrival - spend extra $$ fly different

CDG
JFK
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: Trying to get info about the flight in advance was difficult and confusing.

la 5. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
7t 25m
pe 11. lokak.
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 05m
319 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 061 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
BGO
OSL
OK 5,0

Plussat: Safe polite crew

Miinukset: No entertainment options on plane. Possibly due to 737maxs being taken out of service.

VNO
ARN
Erinomainen 10,0

Miinukset: Outstanding service, comfort, food, entertainment options May have been best experience ever flying

CPH
EWR
Erinomainen 8,0

Plussat: the diverse amount of films

Miinukset: the food could have been better.

CPH
ARN
Hyvä 6,0

Plussat: The flight went by fast.

Miinukset: They should have provided some goodies to eat. Due to people that needed something to eat. For example, my mother being diabetic and I was telling them to please provide something. Event then, nothing was done :( .

CPH
IAD
Erinomainen 10,0

Miinukset: They contracted with United from Washington LA and United is a mess Btoke our luggage, wouldn’t honor seat selection we paid additional for, uncomfortable, ...

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka