Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Hania Souda (CHQ)

Vertaa lentoliput kohteeseen Hania Souda sadoilta matkailusivustoilta kerralla

ma 20.8.
ma 27.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Hania Souda lentotiedot

Lento saapuu Hania Souda
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 207 €
Lentoyhtiöt SAS, Aegean Airlines, Norwegian Air International, Finnair

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Hania Souda

Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Hania Souda on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Hania Souda lentotarjoukset.
Kesä on Kreetan saarella sijaitsevan Hanian ehdottomasti vilkkainta matkailuaikaa, ja parhaat lentoyhteydet saarelle ovatkin tarjolla keväästä syksyyn. Mikäli haluat lentää kreikkalaiseen rantakohteeseen kätevästi ja edullisesti, kannattaa suoria lentoja etsiskellä esimerkiksi loppukeväälle tai alkusyksylle, eli vilkkaimman sesongin alkuun tai loppuun. Keskikesällä niin lennot kuin majoituspalvelutkin ovat Haniassa kalleimmillaan. Talvella Haniassa on rauhallista ja esimerkiksi hotellien hinnat ovat halpoja, mutta reittilentoyhteydet ovat kesäkautta selvästi huonommat. Osa alueen lomakeskuksista sulkee ovensa talveksi.
Suoria reittilentoja Haniaan on tarjolla keväästä talvikauden alkuun, ja lennon kesto on suorin yhteyksin alle neljä tuntia. Kreikkalaiskohde onkin tällä aikavälillä vaivaton rantalentokohde esimerkiksi lapsiperheille ja iäkkäämmille matkustajille, joille vaihdolliset lennot ovat hankalampi vaihtoehto. Kreikka on EU-maa, joten matkalle ei tarvitse pakata mukaan passia. Virallinen henkilökortti on kuitenkin pidettävä mukana. Valuutanvaihdosta ei Haniaan reissaajan tarvitse huolehtia, sillä Kreikankin valuutta on euro. Kreetan saari on samalla aikavyöhykkeellä Suomen kanssa, eli aikaeroa ei ole.
Hanian lennot laskeutuvat Hanian kansainväliselle lentoasemalle (Chania International Airport Ioannis Daskalogiannis), joka sijaitsee noin 15 kilometriä kaupungin keskustasta itään. Lentokentältä Hanian keskustaan liikennöi bussi, jolla pääset keskustaan noin puolessa tunnissa. Matkalipun hinta on noin 2,50 euroa. Busseja on liikenteessä yleensä seitsemän päivässä. Ensimmäinen bussi aamulla starttaa normaalisti noin kello 7.15 aamulla ja viimeinen noin kello 21.15 illalla. Liput voit ostaa suoraan bussikuskilta. Keskustaan liikennöivät lentoasemalta myös taksit. (Tiedot tarkistettu 29.6.2018.)
Kreetan saarella riittää luontoa ja mielenkiintoisia pieniä kyliä tutkittavaksi, joten monet Haniassa matkailevat hankkivat käyttöönsä vuokra-auton. Auton voit halutessasi vuokrata suoraan Hanian lentokentältä, jossa toimivat kansainvälisistä autovuokraamoketjuista esimerkiksi Europcar ja Hertz. Voit halutessasi kysellä vuokrahintoja ja varata vuokra-auton jo ennen Haniaan lentämistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Hania Souda lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Hania Souda?

Lennot kohteesta Helsinki 3t 52m

Mikä on halvin lento kohteeseen Hania Souda?

Halvin lentolippu kohteeseen Hania Souda paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 207 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Hania Souda. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Hania Souda ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 220 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hania Souda?

Yleensä kohteesta Suomi, Finnair ja Norwegian Air International lentävät eniten kohteeseen Hania Souda. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair & Norwegian Air International lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Hania Souda on Hania keskustasta ?

Souda Lentokenttä on 12 kilometriä päässä kohteen Hania keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Haniaan maksavat?

Hanian lentolippujen hinnat vaihtelevat esimerkiksi vuodenajasta ja lentoreitistä riippuen. Keskikesä on selvästi kalleinta lentoaikaa Haniaan, mutta kesäkauden ulkopuolella lennot voi napata halvalla. KAYAKin lentohaun kautta voit kätevästi vertailla lentoreittejä ja -hintoja. Mikäli matka-aikataulusi on joustava, kokeile erilaisia lentopäiviä Haniaan, sillä hinta-erot voivat olla suuria tarkasta matkapäivästä riippuen. Lentoa valitessa kiinnitä huomiota myös siihen, kuinka monta matkatavaraa lentosi hintaan sisältyy. Halpalennoilla ruumaan laitettavista matkatavaroista joutuu yleensä maksamaan lisämaksun, joka nostaa lennon kustannuksia. KAYAKin lentohaussa voit hakea lentoja niin, että haettuun hintaan sisältyy automaattisesti toivottu määrä matkatavaroita.

Kuinka kauan lento Haniaan kestää?

Suora lento Helsinki-Vantaan lentokentältä Haniaan kestää alkaen noin 3 tuntia ja 50 minuuttia. Jos valitset välilaskullisen lentoreitin, matkan kesto on yleensä ainakin noin kuusi tuntia. Tarkka matka-aika riippuu valitusta reitistä ja välilaskujen määrästä.

Voiko Haniaan lentää suoraan?

Suomesta Haniaan liikennöivät suoria reittilentoja suomalainen Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Finnair liikennöi suoria lentoja Helsingistä ja Oulusta, mutta lentoja on tarjolla ainoastaan kesäkaudella. Norwegianin lennot lähtevät Helsingistä, ja lentoja on tarjolla keväästä lokakuun loppuun.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Haniaan?

Suoria yhteyksiä Suomesta Haniaan tarjoavat Finnair ja Norwegian, mutta lisäksi tarjolla on vaihdollisia lentoja. Niitä liikennöivät esimerkiksi kreikkalainen Aegean Airlines ja saksalainen Lufthansa. Lentoyhtiöitä vertaillessa ota huomioon, mitä palveluita ja kuinka monta matkatavaraa lennon hintaan sisältyy. Halpalentoyhtiöiden lennoilla lennon hintaan sisältyy yleensä niukasti palveluita, ja ruumaan kirjattavista matkatavaroista on maksettava lisämaksu.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Haniaa?

Hanian lentoliikennettä palvelee Hanian kansainvälinen lentoasema (Chania International Airport Ioannis Daskalogiannis). Kreetan saarella on joitakin muitakin lentokenttiä, esimerkiksi Iraklionin kansainvälinen lentoasema (Heraklion), mutta kansainvälistä lentoliikennettä palvelee yleensä Hanian lentokenttä.

Varaa halvat Hania Souda lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
207 €
vain
207 €
Matkakohde
Hania
207 €
vain
207 €
la 15. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
11t 20m
pe 28. syyskuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 25m
207 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 19. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
25t 25m
la 27. lokakuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 40m
219 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 437 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
FRA
CPH
Erinomainen 9,6

We rode economy. This was on par with other airlines. Plane was clean, Crew was good. On time. Actually seemed that the seats had a bit more room than the American Airlines planes.

Cannot talk to a human. Check in was at a Luftansa kiosk. If an attendant at the Frankfurt airport had not showed us, there was no obvious way to guess how to check a bag or get a boarding pass. So if you do not speak German fluently, ask an attendant as soon as you get to the check in area, and save yourself some walking and time.

EWR
ARN
Hyvä 7,0

Great legroom for premium seats. Even though not an emergency exit, bags need to go up, which doesn’t make sense at all.

Seats itself uncomfortable for long flights. Boarding process could be better.

EWR
CPH
Erinomainen 9,0

Plane seemed new and modern. Friendly staff, attentive.

Only one side of my headphones worked, seats not very comfortable.

CPH
EWR
Erinomainen 8,3

The crew was great! and food was good!

Not enough movie choices. Coach seats a little uncomfortable.

CPH
EWR
Erinomainen 9,6

Guess what, we took off and arrived on time!

Attitude of staff, cleanliness of cabin, actual cod fish (not tilapia/suay) etc. For dinner. Good Swedish scotch too

ma 1. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
13t 20m
ti 2. lokakuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 35m
226 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 313 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
8,0
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,7
Ateriat
7,7
TXL
ATH
Erinomainen 8,8

Great service, crew and good food

One hour delay

TLV
JTR
Keskiverto 2,0

Had to double pay for baggage. Total scam

DUB
ATH
Hyvä 6,6

We had a nice comfortable flight and were delighted to receive the complementary food and drinks.

We were slightly delayed and found it difficult to understand some of the announcements from the crew.

TLV
JTR
Keskiverto 2,0

I booked for baggage through kayak and had to pay again. What a scam

ATH
BCN
Hyvä 7,0

We boarded late and had to sit on the runway for quite a while. Ended up leaving more than an hour late.

ke 3. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
17t 50m
ke 24. lokakuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 55m
235 €
Matka: 22 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 470 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
HEL
OUL
Hyvä 6,6

Cheap and comfortable budget airline.

Delayed departure without any explanation

LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Free WiFi in flight

LGW
KEF
Erinomainen 10,0

Stress free boarding and flight, it all went smoothly and the cabin crew were extremely helpful.

FDF
JFK
Keskiverto 3,6

Nothing in particular. I guess crew was polite

THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Flight home had an open middle seat

Flight over was too crowded

su 23. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
3t 55m
ma 1. lokakuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 50m
250 €
Matka: 9 päivää
10,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 10,0 Erinomainen
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
ORD
HEL
Hyvä 6,6

I purchased a ticket that included one checked bag but their system said I purchased a ticked which didn’t include any checked luggage and I had to pay $60 to check my bag. Very frustrating!

HEL
LED
Keskiverto 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

JFK
HEL
Erinomainen 8,0

Smooth flying

Choice of movies

RMI
HEL
Erinomainen 9,6

Lots of movie choices.

Boarding was in a very tight space and I couldn't hear the gate agent on the intercom well.

HEL
JFK
Hyvä 7,0

Flight was delayed,missed connection,lost bag

la 15. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
11t 20m
pe 28. syyskuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 25m
207 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 19. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
25t 25m
la 27. lokakuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 40m
219 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 437 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
IAD
Erinomainen 9,0

I liked the food, the pillow and blanket, they give you enough or plenty food.

Although there were many movies, I'd like to have more English entertainment ootions. It was a long 8 hour flight, I watched 4 movies, so options are very important.

ARN
LAX
Erinomainen 10,0

Crew and food were amazing!

SFO
CPH
Erinomainen 9,3

When people lean their seats back their heads end up in your face and you are forced to lean your seat back to make separation from passenger in front of you

ARN
SKG
OK 5,3

Efficient boarding process.

Seats super uncomfortable, no food for a 3.5 hr flight, just tea or coffee as free drink options.

EWR
ARN
Hyvä 7,0

Great legroom for premium seats. Even though not an emergency exit, bags need to go up, which doesn’t make sense at all.

Seats itself uncomfortable for long flights. Boarding process could be better.

ma 1. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
13t 20m
ti 2. lokakuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 35m
226 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 313 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
8,0
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,7
Ateriat
7,7
TLV
ATH
Keskiverto 2,0

Flight was late two hours...

ATH
DUB
OK 5,0

Again a lovely smooth flight that departed on time. The captain spoke very clearly and was easily understood.

The seats were uncomfortable for this length of flight and space very limited.

TIA
ATH
Hyvä 6,3

the damage my luggage .

ATH
LHR
Hyvä 7,3

Free food! Very nice flight attendants

Chaos with boarding - should be by rows

TLV
JTR
Keskiverto 2,0

Had to double pay for baggage. Total scam

la 15. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
11t 20m
pe 28. syyskuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 25m
207 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 3. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
17t 50m
ke 24. lokakuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 55m
235 €
Matka: 22 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 470 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
FDF
JFK
Keskiverto 3,6

Nothing in particular. I guess crew was polite

THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

RAK
CPH
Erinomainen 8,0

Fast boarding, on time arrival and friendly service; what more do you need!

KEF
LGW
Erinomainen 8,0

No one bothered me.

That you have to pay extra for entertainment and food.

HEL
OUL
Hyvä 6,6

Cheap and comfortable budget airline.

Delayed departure without any explanation

LGW
OSL
Hyvä 6,0

clean, modern plane

chaotic boarding, slow disembarking

pe 19. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
25t 25m
la 27. lokakuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 40m
219 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 437 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
LYR
OSL
Keskiverto 2,0

I could choose my seat

Nothing else

SFO
CPH
Erinomainen 9,3

When people lean their seats back their heads end up in your face and you are forced to lean your seat back to make separation from passenger in front of you

EWR
ARN
Hyvä 7,0

Great legroom for premium seats. Even though not an emergency exit, bags need to go up, which doesn’t make sense at all.

Seats itself uncomfortable for long flights. Boarding process could be better.

ATH
CPH
Erinomainen 8,6

Overall I was very pleased with your level of service and would highly recommend SAS airline for anyone traveling from New York City New Jersey area abroad ! The planes were new clean and the level of service was exceptional . I am in the Hotel hospitality industry as an executive corporate chef . I enjoyed the service of your steward wearing the chef jacket ,, very impressive.

Not much I didn’t like !

ARN
SKG
OK 5,3

Efficient boarding process.

Seats super uncomfortable, no food for a 3.5 hr flight, just tea or coffee as free drink options.

ma 1. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
13t 20m
ti 2. lokakuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 35m
226 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 313 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
8,0
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,7
Ateriat
7,7
ATH
LHR
Hyvä 7,3

Free food! Very nice flight attendants

Chaos with boarding - should be by rows

TLV
ATH
Keskiverto 2,0

Flight was late two hours...

TXL
ATH
Erinomainen 8,8

Great service, crew and good food

One hour delay

TIA
ATH
Hyvä 6,3

the damage my luggage .

DUB
ATH
Hyvä 6,6

We had a nice comfortable flight and were delighted to receive the complementary food and drinks.

We were slightly delayed and found it difficult to understand some of the announcements from the crew.

su 23. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
3t 55m
ma 1. lokakuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 50m
250 €
Matka: 9 päivää
10,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 10,0 Erinomainen
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LED
Keskiverto 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

JFK
HEL
Erinomainen 8,0

Smooth flying

Choice of movies

ORD
HEL
Hyvä 6,6

I purchased a ticket that included one checked bag but their system said I purchased a ticked which didn’t include any checked luggage and I had to pay $60 to check my bag. Very frustrating!

JFK
CLT
Keskiverto 3,6

Had to wait for substitute crew, and they had a bad attitude. Crew could be heard complaining as they sat in rear.

RMI
HEL
Erinomainen 9,6

Lots of movie choices.

Boarding was in a very tight space and I couldn't hear the gate agent on the intercom well.

su 16. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
16t 00m
pe 28. syyskuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 25m
212 €
Matka: 13 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 3. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
17t 50m
ke 24. lokakuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 55m
235 €
Matka: 22 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 470 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
BCN
CPH
Erinomainen 8,0

It was a shot flight. Not much happening.

The flight was delayed.

LGW
OSL
Hyvä 6,0

clean, modern plane

chaotic boarding, slow disembarking

FDF
JFK
Keskiverto 3,6

Nothing in particular. I guess crew was polite

THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

KEF
LGW
Erinomainen 8,0

No one bothered me.

That you have to pay extra for entertainment and food.

LGA
BFS
Erinomainen 8,6

Everything but the food.

The hot meal was awful! Even the stewardess wasn't sure what some of it was!

su 23. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
3t 55m
ma 1. lokakuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 50m
250 €
Matka: 9 päivää
10,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 10,0 Erinomainen
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LED
Keskiverto 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

VIE
HEL
Erinomainen 8,0

clean planes, timely service, nice flight attendants

no power outlets narrow selection of juices/water on the plane

HEL
JFK
Hyvä 7,0

Flight was delayed,missed connection,lost bag

JFK
CLT
Keskiverto 3,6

Had to wait for substitute crew, and they had a bad attitude. Crew could be heard complaining as they sat in rear.

HEL
ORD
Hyvä 6,6

Environmentally mindful with some packaging

There were no menu options for vegetarians on either meal. Several screens were not working, despite multiple reboot attempts.

su 16. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
16t 00m
pe 28. syyskuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 25m
212 €
Matka: 13 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
su 16. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
16t 00m
pe 28. syyskuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 25m
212 €
Matka: 13 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 12. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
3t 55m
ke 26. syyskuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 50m
268 €
Matka: 15 päivää
10,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 10,0 Erinomainen
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
JFK
HEL
Erinomainen 8,0

Smooth flying

Choice of movies

HEL
ORD
Erinomainen 10,0

Good selection of movies. Cool flight data display.

Seems colder than other flights I've had.

HEL
JFK
Hyvä 7,0

Flight was delayed,missed connection,lost bag

RMI
HEL
Erinomainen 9,6

Lots of movie choices.

Boarding was in a very tight space and I couldn't hear the gate agent on the intercom well.

HEL
LHR
Erinomainen 8,6

The crew were helpful, pleasant and professional

There wasn't anything we actively didn't like. It was a good flight.

to 13. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CHQ
Chania Souda
17t 55m
pe 28. syyskuuta
CHQ
Chania Souda
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 25m
217 €
Matka: 16 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta