Hämeenlinna autonvuokraus

Kuljettajan ikä: 26-65
to 7/12
Keskipäivä
to 14/12
Keskipäivä

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Hämeenlinna

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Hämeenlinna autonvuokraustiedot

NoutopaikkaHämeenlinna
Autotyypit
Vuokraamosijainnit13
Lentokenttien sijainnit0

Halpa autonvuokraus Hämeenlinna

Mini
Edullinen
Pienikokoinen
Keskikokoinen
Standardi
Suuri
Luksus
Pieni tila-auto
Tila-auto
Maasturi
Kuorma-auto
Lava-auto

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Hämeenlinna

 • Vanajaveden rannalla, Kanta-Hämeessä sijaitsevalla Hämeenlinnalla on paljon tarjottavaa vierailijoille. Itse Hämeen linnan lisäksi esimerkiksi Aulangon alue on kaunis ja kokemisen arvoinen, mutta sijaitsee sen verran etäällä kantakaupungista, että sinne on helpompi matkata julkisten sijaan vuokra-autolla. Kotimaisen designin ystävät suuntaavat myös esimerkiksi Iittala Villageen, jonne matkaa autolla keskustasta noin kaksikymmentä minuuttia. Autonvuokraus Hämeenlinna mahdollistaa esimerkiksi näissä sekä monissa muissa Hämeenlinnan kohteissa vierailun omien aikataulujen mukaan. Kun valitsee vuokra-auton, ei ole myöskään riippuvainen julkisen liikenteen aikatauluista tai reiteistä. Yhden päivän aikana ehtii siis mahdollisesti vierailemaan useammassa kohteessa, kun siirtymisiin ei tarvitse käyttää turhaa aikaa.
 • Hämeenlinnan autonvuokraus onnistuu myös esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalla (HEL), mikäli saapuu Suomeen lentäen – Hämeenlinnan lähellä sijaitsevalle Räyskälän lentokentälle ei nimittäin liikennöi reittilentoja. Kun varaa vuokra-auton Helsinki-Vantaalta, pääsee heti matkaan kohti Hämeenlinnaa. Autovuokraamoiden palvelupisteet löytää lentokentän tuloaulasta ja suurimpien autovuokraamojen vuokra-autot saa mukaansa lyhyen kävelymatkan päästä P3-parkkihallista, minne se myös palautetaan. Perille löytää helposti opasteita seuraamalla. Toimipisteiden aukioloajat on syytä selvittää etukäteen, sillä vuokraamot tapaavat sulkea ovensa yöaikaan. Helsinki-Vantaalta voi varata itselleen vuokra-auton niin pidempää kuin lyhyempääkin vierailua varten.
 • Hämeenlinnassa kuten muuallakin Suomessa ajaminen on helppoa ja turvallista. Sääntöjä noudatetaan hyvin ja tiet ovat pääsääntöisesti hyvässä kunnossa. Jopa Hämeenlinnan keskustaan pääsee hyvin ajamalla ja navigointi on yksinkertaista. Ydinkeskustassa on jonkin verran yhdensuuntaisia katuja, joiden suhteen on syytä olla tarkkana. Myös tien varteen pysäköityjen autojen lomasta saattaa toisinaan kadulle astua tietä ylittämään pyrkivä jalankulkija, vaikkakin pääsääntöisesti jalankulkijat ylittävät kadut suojateiden kautta. Suomessa autoillessa autossa tulee olla valot päällä myös päiväsaikaan sekä sumuvalot huonomman näkyvyyden sattuessa.
 • Hämeenlinna on kooltaan esimerkiksi Suomen pääkaupunkia Helsinkiä huomattavasti pienempi kaupunki. Mikäli siis suunnitteilla on autonvuokraus Hämeenlinnassa, ei ruuhkista tarvitse juuri kantaa huolta. Hämeenlinnassa on muutoinkin helppo suunnistaa yksityisautolla, kunhan vain muistaa väistää matalissa nopeuksissa pysäkiltä kaistalle siirtyviä busseja, joilla on etuajo-oikeus. Talvisin Suomessa saattaa paikoittain sataa hyvinkin paljon lunta ja vaikka teitä aurataan sekä hiekoitetaan aktiivisesti, on syytä huolehtia siitä, että vuokra-autosta löytyy riittävän kykenevät talvirenkaat, jotka tarjoavat tarpeeksi pitoa liukkailla teillä. Mikäli sadekelien jälkeen ilmenee yöpakkasia, on syytä varoa jäistä tienpintaa. Myös kävellessä on liukastumisen riski.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Hämeenlinna hintaan 32 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Hämeenlinna vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Standardi vuokra-auto kohteessa Hämeenlinna on keskimäärin noin −60 % halvempi verrattuna muihin autotyyppeihin

Usein kysytyt kysymykset Hämeenlinna autonvuokrauksesta

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kohteessa Hämeenlinna ?

  Hämeenlinna - keskimääräinen vuokra-auton hinta on 36 € per päivä.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Hämeenlinna?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Hämeenlinna on 7,16 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 86 € - 115 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Hämeenlinna?

  Standardi (Class Commercial Truck tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Hämeenlinna.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Helsinki-Vantaan lentoasema kentällä ovat Scandia Rent, ADDCAR RENTAL, Alamo, Enterprise Rent-A-Car ja keddy by Europcar.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Scandia Rent, ADDCAR RENTAL, GREEN MOTION, Sixt, Europcar, Budget, ja Avis.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Hämeenlinna?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon maksaa standard-autonvuokraus Hämeenlinna?

  Standard-autonvuokraus Hämeenlinna maksaa keskimäärin 61 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaHämeenlinna?

  Economy-luokan auton Hämeenlinna maksaa keskimäärin 38 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste kohteessa Hämeenlinna?

  Autot vuokrataan useimmiten kohteessa Hämeenlinna osoitteesta Firent Vanajantie 6 A (2 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Hämeenlinna?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 252 € viikolta (36 € per päivä) Hämeenlinna.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Hämeenlinna?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1080 € kuukaudessa (36 € per päivä) Hämeenlinna.

 • Minkälainen auto sopii parhaiten Hämeenlinnassa ajamiseen?

  Autonvuokraus Hämeenlinna sopii monenlaiselle vierailijalle ja kaupungin kiertämiseen käy myös monenlainen auto. Kadut ovat hyvässä kunnossa ja talvisinkin auraus sekä hiekoitus aktiivista. Mikäli alla on hyvillä talvirenkailla varustettu auto, pääsee Hämeenlinnaa ja lähiympäristöä kiertämään helposti myös talvikaudella – niinäkin päivinä, kun lunta tupruttaa kunnolla. Kovien pakkasten yllättäessä on syytä huolehtia siitä, että autosta löytyy tuulilasinpesunestettä, joka kestää kylmempiäkin kelejä. Dieselautoon tulee tankata dieseliä, joka sekin sietää kovempia pakkasia. Jopa Hämeenlinnan keskustan kaduilla mahtuu ajamaan isommalla autolla ja pysäköintimahdollisuuksia on tarjolla runsaasti eri kokoisille autoille. Hämeenlinnasta löytyy lisäksi sähköautojen latauspaikkoja, joten vuokrata voi myös sähköauton bensa- tai dieselauton sijaan.

 • Mikä on nopeusrajoitus Hämeenlinnassa?

  Hämeenlinnan autonvuokraus on hyvä tapa kiertää kaupunkia omassa tahdissa, mutta tahdin määräävät silti nopeusrajoitukset. Ne on selkeästi esitetty liikennemerkeissä teiden varsilla ja niitä valvotaan aktiivisesti. Nopeusrajoitusrikkomuksesta saattaa saada sakkoja tai ääritapauksissa jopa menettää ajo-oikeutensa. Yleisohjeena on, että kantakaupungin pienemmillä teillä rajoitus on 30 km/tunnissa ja hieman suuremmilla 40 km/tunnissa. Esikaupunkialueilla saa ajaa 50 km tunnissa. Suuremmilla maanteillä ja moottoriteillä nopeusrajoitukset ovat korkeampia ja vaihtelevat kaudesta riippuen – talvikaudella nopeusrajoitukset ovat usein matalammat kuin kesäkaudella. Huonon sään aikana on syytä harjoittaa varovaisuutta.

 • Missä Hämeenlinnassa kannattaa pysäköidä?

  Hämeenlinnan keskustasta löytyy kolme maksullista pysäköintitaloa – Kaivoparkki, Keinuparkki sekä Pööli. Lisäksi kadunvarsipysäköinti on mahdollista, joskin sekin maksaa arkipäivisin sekä lauantaisin 2 € tunnilta. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä pysäköinti on ilmaista. Pysäköinnin voi maksaa esimerkiksi kadun varren lippuautomaatteihin kolikoilla tai maksukortilla. Myös useat mobiilimaksupalvelut mahdollistavat maksun Hämeenlinnan eri pysäköintialueilla. Keskustan alueelta löytää myös aikarajoitettuja pysäköintipaikkoja, jotka ovat maksuttomia. Pysäköidessä on kuitenkin hyvä pitää silmällä esimerkiksi asukkaille ja yrityksille erikseen varattuja paikkoja. Pysäköinti Hämeenlinnassa on myös varsin turvallista. Monet pysäköintihallit on varustettu valvontakameroin. Vuokra-auton voi siis ajaa huoletta Hämeenlinnan keskustaan saakka ja jättää parkkiin pidemmäksikin aikaa vieraillessaan kaupungin eri nähtävyyksissä. 

Hämeenlinna autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Parhaat arvostelut

3 toimipistettä Hämeenlinna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Hämeenlinna

Larin Kyöstin katu 16

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Larin Kyöstin katu 20

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Uhrikivenkatu 18

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Hämeenlinna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Hämeenlinna

Hameentie 16

+358 3612 0221

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Vanajantie 6 A

+358 3612 0221

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Hämeenlinna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Hämeenlinna

Hämeenlinna Rautatieasema

+358 3782 7017

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Sähkömestarintie 10

+358 198 302 000

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Hämeenlinna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Hämeenlinna

Hameenlinna Railway station, Hameenlinna

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Hämeenlinna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Hämeenlinna

K Auto Hameenlinna

Maanantai07:30 - 17:00
Tiistai07:30 - 17:00
Keskiviikko07:30 - 17:00
Torstai07:30 - 17:00
Perjantai07:30 - 17:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Hämeenlinna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Hämeenlinna

Uhrikivenkatu 18

+358 300 308354

Maanantai09:00 - 17:00
Tiistai09:00 - 17:00
Keskiviikko09:00 - 17:00
Torstai09:00 - 17:00
Perjantai09:00 - 17:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Halvin tarjous
Suosituin

Yksi toimipiste Hämeenlinna

Näytä sijainnit
alk. 32 €/pvä

Toimipisteet Hämeenlinna

Larin Kyostinkatu 16, 2. Floor

+358 40 3062836

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Hämeenlinna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Hämeenlinna

Uhrikivenkatu 11

+358 20 5552420

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Hämeenlinna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Hämeenlinna

Larin Kyostinkatu 16, 2. Floor

+358 403 062 836

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Hämeenlinna tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suosituin autotyyppi

Standardi

Keskim. hinta

36 €/pvä

Tarjoushinta

32 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Hämeenlinna

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Hämeenlinna

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Hämeenlinna autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Hämeenlinna.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Hämeenlinna autonvuokraukseesi.