Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Bolognan autonvuokraukset alk. 10 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Bologna noutopäivän ollessa 7.8. ja palautus 14.8.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ke 31/7
ke 7/8

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Bologna

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Bologna

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Renault Clio auto
Renault Clio
tai vastaava SMALL
2
2
4-5
M
10 €/päivä
Citroen C3 Aircross auto
Citroen C3 Aircross
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
10 €/päivä
Skoda Octavia auto
Skoda Octavia
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
23 €/päivä
Fiat Panda auto
Fiat Panda
tai vastaava SMALL
2
2
2/4
M
10 €/päivä
Fiat 500X auto
Fiat 500X
tai vastaava SUV
4
2
4-5
M
17 €/päivä
Class Special Car auto
Class Special Car
tai vastaava Kategoria
5
5
2/4
M
23 €/päivä
Renault Mégane Estate auto
Renault Mégane Estate
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
32 €/päivä
Volkswagen T-Cross auto
Volkswagen T-Cross
tai vastaava SUV
5
3
4-5
M
33 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Bologna

 • Bolognan autonvuokraus suo sinulle vapauden tutustua Bolognaan ja sen lähialueisiin omaan tahtiisi. Voit helposti vierailla lähellä olevissa kaupungeissa, maaseudun nähtävyyksissä ja vähemmän tunnetuissa kohteissa. Bolognan julkinen liikennejärjestelmä, mukaan lukien bussit ja junat, on hyvin kehittynyt, mutta autolla on kuitenkin suora pääsy paikkoihin, joissa julkisen liikenteen mahdollisuudet saattavat olla rajalliset. Jos olet kiinnostunut tutustumaan kauniiseen maaseutuun ja Bolognaa ympäröiviin aluepuistoihin, voit ajaa autolla syrjäisemmillä ja luonnonkauniilla alueilla. Voit löytää viehättäviä kyliä, viinitarhoja ja luonnonmaisemia omaan tahtiisi pysähtyen missä haluat. Autonvuokraus Bolognassa voi olla erityisen kätevää perheille tai yhdessä matkustaville ryhmille.
 • Kun saavut Bolognan lentokentälle (BLQ), löydät kentältä useita tunnettuja ja luotettavia autovuokraamoita. Autonvuokrauspisteet sijaitsevat Car Rental Area -alueella terminaalin A tuloaulan pohjakerroksessa. On kuitenkin suositeltavaa tehdä varaus etukäteen haluamaltasi autovuokraamolta varmistaaksesi saatavuuden ja varmistaaksesi parhaat hinnat. Voit tehdä varauksen joko suoraan autovuokraamon verkkosivuston kautta tai hyvämaineisen online-matkatoimiston kautta, joka tarjoaa autonvuokrauspalveluita. Autonvuokraus Bolognassa voi olla varteenotettava vaihtoehto, sillä Bolognan lentokenttä sijaitsee noin 6 kilometriä kaupungin keskustasta luoteeseen.
 • Polkupyörät ovat suosittu kulkuväline Bolognassa sen pyöräystävällisen infrastruktuurin ja suhteellisen tasaisen maaston ansiosta. Ei ole harvinaista, että teillä näkee huomattavan määrän pyöräilijöitä, varsinkin kaupungin keskustassa ja alueilla, joilla on pyöräteitä. Polkupyöriä kunnioitetaan yleensä, mutta kuten kaikissa kaupungeissa, on tärkeää, että kuljettajat ovat varovaisia ja jakavat tien vastuullisesti. Jalankulkijoiden osalta jaywalking on vähemmän yleistä Bolognassa verrattuna joihinkin muihin kaupunkeihin. Jalankulkijat seuraavat yleensä määrättyjä ylityksiä ja liikennevaloja. Bologna tunnetaan kapeista kaduistaan ja kaupungin historiallisesta keskustasta, mikä saattaa rajoittaa suurempien ajoneuvojen läsnäoloa. Skootterit ja moottoripyörät ovat erityisen suosittuja ohjattavuuden vuoksi kaupungin kapeilla teillä ja vilkkaassa liikenteessä.
 • Bologna on vilkas kaupunki, jossa on paljon liikennettä, etenkin ruuhka-aikoina. Aamuruuhka on klo 8-9 välillä ja iltaruuhka klo 17-19 välillä. Kapeat kadut ja suuri ajoneuvojen määrä voivat aiheuttaa hidasta liikennettä, viivästyksiä ja pitkiä matka-aikoja. Ruuhkaisilla kaduilla liikkuminen voi olla haastavaa ja stressaavaa. Bologna tunnetaan myös jalankulkijoille sopivista kaduistaan, ja jalankulkijat ovat etusijalla monilla alueilla. Rakennusten, pysäköityjen autojen ja jalankulkijoiden läheisyys lisää ajoneuvojen vahinkojen riskiä. Naarmuja, kolhuja ja pieniä törmäyksiä voi syntyä rajallisen tilan ja kaupungin keskustan kaduilla liikkumiseen liittyvien haasteiden vuoksi. Jotkut paikalliset kuljettajat saattavat osoittaa kärsimättömyyttä ja rikkoa liikennesääntöjä. Kuljettajat ajavat päin punaisia valoja, eivät anna tietä jalankulkijoille suojatiellä tai tekevät laittomia käännöksiä. On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki Bolognan kuljettajat eivät osoita tällaista käyttäytymistä, ja monet noudattavat liikennesääntöjä ja määräyksiä.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Bologna hintaan 32 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Bologna vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Bologna ovat keskimäärin noin 44 % kalliimpia lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Edullinen vuokra-autot kohteessa Bologna ovat keskimäärin 30 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Bologna

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Bologna?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Bologna 40 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Bologna?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Rent Smart 24 (10 €/pvä), Felirent (10 €/pvä) ja Rental Plus (14 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Rent Smart 24 toimipaikasta Bologna Airport 40012 (6 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Bologna?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Bologna on 7,13 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 86 € - 114 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Bologna?

  Edullinen (Jeep Renegade tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Bologna.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Guglielmo Marconi (BLQ) ?

  Ainoa autonvuokrauksen toimipaikka Guglielmo Marconi kentällä on NOLEGGIARE.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Bologna?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaBologna?

  Economy-luokan auton Bologna maksaa keskimäärin 43 € per päivä.

 • Kuinka paljon luksusautonvuokraus maksaa Bologna?

  Luksusautonvuokraus Bologna maksaa keskimäärin 142 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Bologna?

  Pienikokoisen auton vuokraus Bologna maksaa keskimäärin 28 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Bologna?

  Autot vuokrataan useimmiten Bologna SURPRICE CAR RENTAL Via Fratelli Rosselli, 9, Area Aeroportuale (6 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Bologna?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 282 € viikolta (40 € per päivä) Bologna.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Bologna?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1207 € kuukaudessa (40 € per päivä) Bologna.

 • Millaista autoa suositellaan Bolognassa ajamiseen?

  Bolognan keskustassa on kapeita katuja ja rajoitetusti pysäköintitilaa, joten on suositeltavaa valita pienempi auto, jollaa pystyy navigoimaan ahtaissa tiloissa ja löytämään parkkipaikan helpommin. Pienet tai keskikokoiset autot ovat yleensä hyvä valinta. Koska Bologna on vilkas kaupunki, pienimoottorisen auton valinta voi auttaa sinua säästämään rahaa polttoainekustannuksissa ja minimoimaan ympäristövaikutukset. Jos aiot yöpyä kaupungin keskustassa tai vierailla usein vilkkailla alueilla, pysäköintitunnistimella varustetulla autolla on hyötöyjä parkkipaikkoja haettaessa. Jos aiot puolestaan tehdä pidempiä matkoja Bolognan ulkopuolella tai tutustua ympäröiviin alueisiin, mukava auto, jossa on runsaasti tilaa matkustajille ja matkatavaroille, saattaa olla parempi. Harkitse ominaisuuksia, kuten ilmastointi, jalkatila ja tavaratila

 • Millaiset nopeusrajoitukset Bolognassa on?

  Nopeusrajoitus kaupunkialueilla, mukaan lukien Bolognan keskusta, on tyypillisesti 50 kilometriä tunnissa. Ajettaessa kaupunkialueiden ulkopuolella nopeusrajoitus on yleensä 90 kilometriä tunnissa. On kuitenkin tärkeää huomata, että tietyillä teillä, erityisesti pienemmillä tai mutkaisemmilla teillä, voi olla alhaisemmat nopeusrajoitukset. Huomioi näissä tapauksissa erityiset nopeusrajoitusmerkit. Ajettaessa moottoriteillä lähellä Bolognaa nopeusrajoitus on tyypillisesti 130 kilometriä tunnissa, ellei toisin mainita. Joillakin osilla voi kuitenkin olla alhaisemmat nopeusrajoitukset rakennusten tai muiden syiden vuoksi, joten on tärkeää olla tarkkaavainen mahdollisten kylttien suhteen.

 • Mihin Bolognassa voi pysäköidä?

  Bolognassa on katupysäköintialueita, jotka on merkitty sinisillä viivoilla ja pysäköintimittareilla. Näillä alueilla on yleensä aikarajoituksia ja ne vaativat maksun tiettyinä aikoina. Muista tarkistaa pysäköintikyltistä tietoa pysäköintisäännöistä ja -maksuista. Katupysäköinnin hinnat voivat vaihdella noin 1-3€ välillä per tunti. Autonvuokraus Bolognassa on tehty helpoksi, koska siellä on myös lukuisia parkkihalleja eri puolilla kaupunkia. Nämä tarjoavat kätevän ja turvallisen vaihtoehdon pysäköintiin. Suosittuja parkkihalleja ovat Parcheggio Staveco, Parcheggio Mercato Rionale ja Parcheggio Piazza VIII Agosto. Ne veloittavat yleensä tunti- tai päivähinnan, joka on 10-30€. Bolognan keskustassa on myös rajoitettu liikennevyöhyke, joka tunnetaan nimellä ZTL. Vain valtuutetut ajoneuvot voivat ajaa näille alueille tiettyinä aikoina. On tärkeää tarkistaa, sijaitseeko majoituspaikkasi tai määränpääsi ZTL:n sisällä. Jos näin on, saatat joutua etsimään pysäköintialueen vyöhykkeen ulkopuolelta ja kävelemään tai käyttämään julkisia kulkuvälineitä päästäksesi määränpäähäsi.

Bolognan autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Thrifty

9,1

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.0

Mukavuus

9.5

Nouto/palautus

8.5

Hinta-laatusuhde

7.5

2 toimipistettä Bologna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bologna

Via Boldrini 6/a

+39 344 190 8587

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00

Via Del Triumviriato 84

+39 051 382758

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00
Sunnuntai08:00 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

LOCAUTO

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Bologna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bologna

Via Pietro Pietramellara N° 35/i

Aukioloajat eivät ole saatavilla

c/o Aeroporto G. Marconi

+39 51 6472128

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

7,9

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.6

Mukavuus

8.4

Nouto/palautus

8.1

Hinta-laatusuhde

7.3

4 toimipistettä Bologna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bologna

Piazza delle Medaglie d'Oro 4

+39 051 014 9253

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00
Sunnuntai08:00 - 19:00

Via Amendola 9/C

+39 0665 2111

Maanantai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Tiistai14:30 - 18:3008:30 - 12:30
Keskiviikko14:30 - 18:3008:30 - 12:30
Torstai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Perjantai14:30 - 18:3008:30 - 12:30

Via del Triumvirato 84

+39 02 9475 7979

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00
Sunnuntai08:00 - 19:00

Viale Alcide de Gasperi 40/A

+39 02 9475 7979

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

7,3

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.6

Mukavuus

7.3

Nouto/palautus

6.6

Hinta-laatusuhde

8.6

2 toimipistettä Bologna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bologna

Via Boldrini 6/a

+39 344 190 8587

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00

Via Del Triumviirato 84

+39 051 382758

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00
Sunnuntai08:00 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

7,0

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.0

Mukavuus

7.0

Nouto/palautus

7.0

Hinta-laatusuhde

7.0

3 toimipistettä Bologna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bologna

Via Boldrini 6/a

+39 344 190 8587

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00

Via Del Triumviriato, 84

+39 051 382758

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00
Sunnuntai08:00 - 19:00

Via Poli 3

+39 0342 126 2953

Maanantai14:30 - 18:3008:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Keskiviikko14:30 - 18:3008:30 - 12:30
Torstai14:30 - 18:3008:30 - 12:30
Perjantai14:30 - 18:3008:30 - 12:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ecovia

6,4

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

4.0

Mukavuus

6.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

8.0

5 toimipistettä Bologna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bologna

Bologna Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Jacopo Barozzi 11/B

+39 320 770 6717

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Mattei 46,

+39 051 532 338

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Persicetana 6/a, Calderara Di Reno

+39 051 727 439

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Viale Pietro Pietramellara

+39 320 770 6717

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

5,9

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.9

Mukavuus

8.9

Nouto/palautus

5.9

Hinta-laatusuhde

6.9

2 toimipistettä Bologna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bologna

Via Del Triumvirato 84

+39 051 647 2128

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00
Sunnuntai08:00 - 19:00

Via Pietramellara 35 L

+39 051 243995

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

5,0

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

5.0

Mukavuus

5.5

Nouto/palautus

4.5

Hinta-laatusuhde

5.0

2 toimipistettä Bologna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bologna

Bologna Apt Borgo Panigale

+39 051 647 2032

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00
Sunnuntai08:00 - 19:00

Via Nicolo Dall Arca 2/D

Maanantai09:00 - 13:0014:00 - 18:00
Tiistai09:00 - 13:0014:00 - 18:00
Keskiviikko14:00 - 18:0009:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:0014:00 - 18:00
Perjantai09:00 - 13:0014:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

4,9

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

4.9

Mukavuus

4.9

Nouto/palautus

4.9

Hinta-laatusuhde

4.9

2 toimipistettä Bologna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bologna

Bologna Apt Borgo Panigale

+39 051 647 2032

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00
Sunnuntai08:00 - 19:00

Via Nicolo Dall Arca 2/D

Maanantai14:00 - 18:0009:00 - 13:00
Tiistai14:00 - 18:0009:00 - 13:00
Keskiviikko14:00 - 18:0009:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:0014:00 - 18:00
Perjantai14:00 - 18:0009:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Centauro

4,0

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.0

Mukavuus

6.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

2.0

Yksi toimipiste Bologna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bologna

Via Fratelli Rosselli, 9

+39 06 8366 2959

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

3,9

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.9

Mukavuus

6.9

Nouto/palautus

3.9

Hinta-laatusuhde

2.9

2 toimipistettä Bologna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bologna

Bologna Centrale Rail Station

+39 051 243995

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Via Del Triumvirato 84

+39 051 647 2128

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00
Sunnuntai08:00 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

2.0

Mukavuus

2.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

2.0

4 toimipistettä Bologna

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bologna

Guglielmo Marconi Apt

+39 051 647 2111

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Boldrini 22 B

+39 051 353 665

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via De' Carracci 49/b

+39 051 659 4301

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Viale Alcide De Gasperi,40/a

+39 051 093 5960

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DRIVALIA

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

2.0

Mukavuus

2.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

2.0

3 toimipistettä Bologna

Toimipisteet Bologna

Via Amendola 9 C, Bologna

+39 051 647 2052

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Marco Emilio Lepido 6

+39 051 641 9811

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via del Triumvirato, 84, Bologna BO

+39 051 026 9279

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

3 toimipistettä Bologna

Toimipisteet Bologna

Bologna Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Bruschetti 20A, Bologna

Aukioloajat eivät ole saatavilla

c/o Aeroporto G. Marconi

39 (0)510828732 / 39 3440664428

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

NOLEGGIARE

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous
Suosituin

3 toimipistettä Bologna

alk.54 €/pvä

Toimipisteet Bologna

Via Cesare Boldrini, 24/F

+39 342 860 5621

Maanantai08:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:30
Keskiviikko08:30 - 12:30
Torstai08:30 - 12:30
Perjantai08:30 - 12:30
Lauantai09:00 - 13:00

Via O. FInelli 2/a Bargellino - Calderara di Reno (Bo))

+39 340 182 5346

Aukioloajat eivät ole saatavilla

c/o Aeroporto G. Marconi

(+39) 0516472242

Maanantai08:00 - 19:00
Tiistai08:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:00
Torstai08:00 - 19:00
Perjantai08:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 19:00
Sunnuntai08:00 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

MAGGIORE

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Bologna

Toimipisteet Bologna

Via Cairoli, 4

+39 051 252525

Maanantai09:00 - 13:0014:00 - 18:00
Tiistai14:00 - 18:0009:00 - 13:00
Keskiviikko09:00 - 13:0014:00 - 18:00
Torstai14:00 - 18:0009:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:0014:00 - 18:00

c/o Aeroporto G. Marconi

0039 051 647 2007

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rental Plus

9,7

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Bologna

Toimipisteet Bologna

Via Cesare Boldrini, 22B, Bologna Bo

+39 051 408 6396

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Serra, 4, - Città Metropolitana di Bologna Emilia-Romagna, Itália

+39 051 021 8845

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

4 toimipistettä Bologna

Toimipisteet Bologna

Bologna Airport

516472007

Maanantai07:45 - 23:59
Tiistai07:45 - 23:59
Keskiviikko07:45 - 23:59
Torstai07:45 - 23:59
Perjantai07:45 - 23:59
Lauantai07:45 - 23:59
Sunnuntai07:45 - 23:59

Via Boldrini 22 B

+39 051 353 665

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via De' Carracci 49/b

+39 051 659 4301

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Viale Alcide De Gasperi,40/A

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Target Italy

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Bologna

Toimipisteet Bologna

Bologna Airport

+39 093 5186 5791

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Serra 4, C/o Parkin-go

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Leasys Rent

7,0

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Bologna

Toimipisteet Bologna

6, Via Marco Emilio Lepido

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Bologna Train Station

+39 345 096 4331

Maanantai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Tiistai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Keskiviikko08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Torstai14:30 - 18:3008:30 - 12:30
Perjantai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Lauantai08:30 - 12:30

Bologna airport

+39 051 647 2052

Maanantai08:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:30
Keskiviikko08:30 - 12:30
Torstai08:30 - 12:30
Perjantai08:30 - 12:30
Lauantai08:30 - 12:30
Sunnuntai08:30 - 12:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autovia

6,5

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

5 toimipistettä Bologna

Toimipisteet Bologna

11/B, Via Jacopo Barozzi

Aukioloajat eivät ole saatavilla

46, Via Enrico Mattei

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Bologna Rail Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Bologna airport

+39 051 647 2452

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Tosarelli, 286, 40055, Villanova Di Castenaso

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvostelu