Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Reykjavikin autonvuokraukset alk. 46 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Reykjavikissa noutopäivän ollessa 24.6. ja palautus 3.7.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ma 24/6
ma 1/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Reykjavikissa

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Reykjavikissa

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Dacia Sandero auto
Dacia Sandero
tai vastaava SMALL
2
2
4-5
46 €/päivä
Toyota Land Cruiser auto
Toyota Land Cruiser
tai vastaava SUV
5
2
4-5
196 €/päivä
Hyundai i10 auto
Hyundai i10
tai vastaava SMALL
2
2
2/4
85 €/päivä
Ford Transit auto
Ford Transit
tai vastaava VAN
5
3
4-5
203 €/päivä
Suzuki Vitara auto
Suzuki Vitara
tai vastaava SUV
5
3
4-5
53 €/päivä
Dacia Duster auto
Dacia Duster
tai vastaava SUV
4
2
4-5
72 €/päivä
Renault Mégane Estate auto
Renault Mégane Estate
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
101 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Reykjavikissa

 • Turvavyö kiinni, seikkailija! Kuvittele, että löydät itsesi kauniista Reykjavikin kaupungista valmiina tutkimaan Islannin upeita maisemia, ja mikä olisikaan parempi tapa navigoida kuin autolla. Valitse Reykjavikin autonvuokraus ja valmistaudu unohtumattomaan matkaan tulen ja jään maan halki Reykjavikissa. Vaikka moniin paikkoihin Reykjavikissa ja sen ympäristössä pääsee julkisilla kulkuvälineillä tai järjestetyillä kiertoajeluilla, vuokra-auto tarjoaa enemmän joustavuutta ja mahdollisuuden tutustua nähtävyyksiin omaan tahtiisi. Golden Circle on suosittu turistireitti, joka sisältää kolme päänähtävyyttä: Thingvellirin kansallispuisto, Geysirin geoterminen alue ja Gullfoss-vesiputous. Autolla voit helposti ajaa näiden kohteiden välillä. Noin 50 kilometrin päässä Reykjavikista sijaitseva Blue Lagoon on geoterminen kylpylä, joka tunnetaan mineraalirikkaista, maidonsinisistä vesistään. Autolla voit vierailla Blue Lagoonissa haluamaasi aikaan. Myöskin hieman kauempana Reykjavikista, mutta ajomatkan arvoinen, on Snæfellsnesin niemimaa, joka tunnetaan upeista maisemistaan, mukaan lukien ikoninen Snæfellsjökull-tulivuori ja Snæfellsjökullin kansallispuisto. Autolla voit tutustua tämän luonnonkauniin niemimaan kalastajakyliin, laavakenttiin ja mustiin hiekkarantoihin
 • Ennen kuin sukellat Islannin ihmeisiin, harkitse auton vuokraamista suoraan lentokentältä. Reykjavikin lähin lentokenttä on Keflavikin kansainvälinen lentokenttä (KEF), joka tunnetaan myös nimellä Reykjavik-Keflavik Airport. Se sijaitsee noin 50 kilometriä Reykjavikin keskustasta lounaaseen, joten kaupunkiin siirtyessäsi tarvitset joko julkisen liikenteen apua tai vuokra-autoa. Autonvuokraus Reykjavikissa on helppoa, kun tiedät muutamia niksejä. Lentokentän vuokra-autotoimistot sijaitsevat erillisessä rakennuksessa nimeltä Car Rental Center, joka on kävelymatkan päässä pääterminaalista. Autovuokraamo on lyhyen kävelymatkan päässä pääterminaalirakennuksesta, ja siellä on opasteita Tiedustele.vuokrayhtiöstäsi ohjeet siitä, mistä voit autonvuokrauskeskuksessa noutaa ajoneuvosi. Lentokenttäkuljetusta ei tarvita autonvuokrauskeskukseen pääsemiseksi, koska se sijaitsee kävelymatkan päässä pääterminaalista.
 • Ajaminen Reykjavikin kaupunkialueella voi olla ainutlaatuinen kokemus, joten autonvuokraus Reykjavikissa voi olla varteenotettava vaihtoehto. Kadut ovat siistejä ja hyvin hoidettuja, ja liikenne yllättävän rauhallista. Tuntuu kuin koko kaupunki tekisi yhteistyötä tehdäkseen kaikkien ajokokemuksesta. Yleisesti ottaen Reykjavikin ja Islannin ajotyylille on ominaista liikennesääntöjen kunnioittaminen ja ajoturvallisuus. Islantilaiset kuljettajat noudattavat yleensä nopeusrajoituksia ja noudattavat liikennesääntöjä. Reykjavikin ajotyyliä kuvataan usein rauhalliseksi ja kohteliaaksi. Islantilaiset kuljettajat ovat yleensä kärsivällisiä ja huomaavaisia muita tienkäyttäjiä kohtaan. Paikalliset tottelevat tyypillisesti liikennevaloja, pysähtyvät jalankulkijoiden risteyksissä ja noudattavat kaistasääntöjä. Myös nopeusrajoituksia noudatetaan tiukasti Reykjavikissa ja koko Islannissa.
 • Vaikka autonvuokraus Reykjavikissa jo kihelmöi ajatuksena, ota kuitenkin huomioon keskustassa ajamisen erityispiirteet. Jotkut Reykjavikin keskustan kadut voivat olla melko kapeita, etenkin kaupungin vanhemmissa osissa. Näiden katujen läpi ajaminen saattaa vaatia erityistä varovaisuutta, koska niissä voi olla ahdasta suuremmille ajoneuvoille tai vastaantulevalle liikenteelle. Reykjavikin keskustassa on myös useita yksisuuntaisia katuja, joten on tärkeää olla tietoinen liikenteen suunnasta. Joillain alueilla keskustassa on myös busseille ja pyöräilijöille tarkoitettuja ajoreittejä. Reykjavikissa ruuhka-ajat tapahtuvat tyypillisesti arkipäivisin aamu- ja ilta-aikana. Vaikka liikenteen intensiteetti ei ehkä ole yhtä vilkasta kuin joissain suuremmissa Euroopan kaupungeissa, on silti selkeitä ruuhka-aikoja. Aamuruuhka alkaa Reykjavikissa noin klo 7.30 ja kestää noin klo 9.00 asti. Tänä aikana liikenne voi olla vilkkaampaa, varsinkin kaupungin keskustaan johtavien suurten lähiliikenneväylien varrella. Iltaruuhka alkaa Reykjavikissa yleensä noin klo 16.30 ja jatkuu noin klo 18.30 asti. Tänä aikana voit odottaa lisääntynyttä liikennettä, kun ihmiset suuntaavat kotiin töistä.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Reykjavik hintaan 50 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Reykjavik vähintään 5 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Keskikokoinen vuokra-autot kohteessa Reykjavik ovat keskimäärin 21 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Reykjavikissa

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Reykjavikissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Reykjavikissa 55 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Reykjavikissa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Sixt (46 €/pvä), Fair Car (53 €/pvä) ja Economy Rent a Car (85 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Sixt toimipaikasta Blikavöllur 5 235 (37 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Reykjavik?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Reykjavik on 8,02 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 96 € - 128 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Reykjavikissa?

  Keskikokoinen (Class Intermediate Crossover tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Reykjavikissa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Keflavik Intl (KEF) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Keflavik Intl kentällä ovat Sixt, Fair Car ja GREEN MOTION.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Reykjavik Domestic (RKV) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Reykjavik Domestic kentällä ovat Fair Car ja Europcar.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Keflavik Intl (KEF) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Keflavik Intl kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Sixt, Fair Car, GREEN MOTION, Ace, ja Europcar.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Reykjavik Domestic (RKV) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Reykjavik Domestic kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Sixt, ja Europcar.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Reykjavikissa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon maksaa keskikokoisen auton vuokraus Reykjavikissa?

  Keskikokoisen auton vuokraus Reykjavikissa maksaa keskimäärin 51 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Reykjavikissa?

  Pienikokoisen auton vuokraus Reykjavikissa maksaa keskimäärin 84 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa standard-autonvuokraus Reykjavikissa?

  Standard-autonvuokraus Reykjavikissa maksaa keskimäärin 48 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Reykjavikissa?

  Autot vuokrataan useimmiten Reykjavikissa Right Cars Keflavik Airport (39 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Reykjavikissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 387 € viikolta (55 € per päivä) Reykjavikissa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Reykjavikissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1659 € kuukaudessa (55 € per päivä) Reykjavikissa.

 • Minkälaisella autolla Reykjavikissa kannattaa ajaa?

  Kun ajat Reykjavikin katuja näppärässä pienessä viistoperässä, tuuli hiuksissasi, kaiuttimista soi lempisävelmiä, huomaat mikä etu pienellä autolla on kaupunkiajossa. Kompaktin kokonsa ansiosta liikut helposti kapeiden kaupunkikatujen läpi ja löydät piilotettuja helmiä ja ihania kahviloita joka käänteessä. Jos matkustat esimerkiksi kaveriporukan kanssa tai kannat varusteita, kannattaa hypätä mieluummin tilavaan tila-autoon, johon mahtuu koko porukka ja jossa on tilaa kaikille varusteillenne.

 • Minkälaiset nopeusrajoitukset Reykjavikissa on?

  Nopeusrajoitus Reykjavikin asuinalueilla on tyypillisesti 30 kilometriä tunnissa. Näihin alueisiin lukeutuvat kaupunginosat, sivukadut ja alueet lähellä kouluja sekä puistot. Kaupungin raja-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 50 kilometriä tunnissa. Tämä nopeusrajoitus koskee useimpia kaupunkiteitä ja katuja, ellei kyltissä toisin ilmoiteta. Kun lähdet Reykjavikin ulkopuolelle pääteille tai maaseudun vähäliikenteisille teille, nopeusrajoitus nousee tavallisesti 90 kilometriä tunnissa tai 80 kilometriä tunnissa tiestä ja olosuhteista riippuen.

 • Mihin Reykjavikissa kannattaa pysäköidä?

  Reykjavikissa on maksullisia katupysäköintipaikkoja eri alueilla. Tällöin sinun on ostettava pysäköintilippu. Pysäköintimittarit hyväksyvät kolikot tai luottokortit maksuvälineenä. Hinnat vaihtelevat tyypillisesti noin 1,20 eurosta 1,70 euroon tunnissa. Korkeammat hinnat ovat ydinkeskustassa ja vilkkaalla alueella. Pysäköintimittarit näyttävät voimassa olevat hinnat ja maksuvaihtoehdot. Lisäksi Reykjavikin keskustassa ja sen ympäristössä on useita pysäköintihalleja, jotka tarjoavat näppärän pysäköintimahdollisuuden. Etsi pysäköintihalliin viittaavia kylttejä ja noudata ohjeita sisään-, poistumiseen ja pysäköintiajan maksamiseen. Reykjavikissa on myös niin sanottuja "sinisiä vyöhykkeitä", joissa pysäköinti on sallittua rajoitetun ajan. Nämä vyöhykkeet on merkitty sinisillä viivoilla kadulla ja edellyttävät pysäköintikiekon käyttöä, jonka voit hankkia kaupoista tai matkailuneuvonnasta. Aseta pysäköintikiekko oikeaan aikaan ja muista palata autoosi sallitun ajan kuluessa.

Reykjavikin autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Ice Rental Cars

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Reykjavikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Reykjavikissa

Knarrarvogur 2

+354 591 7900

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59

Reykjavik airport

+354 591 7900

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

9,6

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.1

Mukavuus

9.6

Nouto/palautus

9.5

Hinta-laatusuhde

9.6

4 toimipistettä Reykjavikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Reykjavikissa

Njardargata Fluggardar

+354 461 6000

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Only Domestic Flights At Rkvt01

+354 568 6915

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Skutuvogur 8

+354 461 6000

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Station Open Only When Ships Arrive

+354 568 6915

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

8,5

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.8

Mukavuus

8.7

Nouto/palautus

8.5

Hinta-laatusuhde

7.7

2 toimipistettä Reykjavikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Reykjavikissa

Flugvallarvegur

+354 522 4420

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai09:00 - 15:00
Sunnuntai09:00 - 15:00

Iceland Air

+354 522 4420

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai09:00 - 15:00
Sunnuntai09:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

8,3

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.4

Mukavuus

8.9

Nouto/palautus

7.6

Hinta-laatusuhde

8.1

2 toimipistettä Reykjavikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Reykjavikissa

Bildshofdi 8

+354 515 7110

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Iceland Air

+354 515 7110

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai10:00 - 14:00
Sunnuntai10:00 - 14:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

7,9

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.9

Mukavuus

7.9

Nouto/palautus

6.7

Hinta-laatusuhde

7.9

2 toimipistettä Reykjavikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Reykjavikissa

Holtagardar

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Reykjavik Domestic Airport

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

7,9

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.5

Mukavuus

8.2

Nouto/palautus

7.5

Hinta-laatusuhde

6.7

2 toimipistettä Reykjavikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Reykjavikissa

Skarfabakki Harbour

+354 519 9300

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

Vatsmyrarvegur 10

+354 519 9300

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

7,5

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.5

Mukavuus

7.8

Nouto/palautus

7.4

Hinta-laatusuhde

7.1

2 toimipistettä Reykjavikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Reykjavikissa

Iceland Air

+354 515 7110

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai10:00 - 14:00
Sunnuntai10:00 - 14:00

Reykjavik City

+354 515 7110

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

7,1

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.4

Mukavuus

7.2

Nouto/palautus

6.9

Hinta-laatusuhde

7.7

2 toimipistettä Reykjavikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Reykjavikissa

Beajarlind 4

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Flugvellir

+354 551 1115

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

6,5

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.0

Mukavuus

6.5

Nouto/palautus

6.5

Hinta-laatusuhde

6.5

2 toimipistettä Reykjavikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Reykjavikissa

Klettagardar 12

+354 519 9300

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

Vatnsmyrarvegur 10

+354 519 9300

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ice Rental 4x4

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.0

Mukavuus

6.0

Nouto/palautus

4.0

Hinta-laatusuhde

4.0

4 toimipistettä Reykjavikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Reykjavikissa

Hátún 6, Reykjavík

+354 571 2266

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Reykjavik Hotel Delivery

+354 571 2266

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Reykjavik, Iceland

+354 571 2266

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Vatnsmýrarvegur

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

5,7

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Suosituin

Puhtaus

7.3

Mukavuus

7.0

Nouto/palautus

5.6

Hinta-laatusuhde

5.7

2 toimipistettä Reykjavikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Reykjavikissa

Blikavöllur 5

+354 540 2222

Maanantai06:00 - 18:00
Tiistai06:00 - 18:00
Keskiviikko06:00 - 18:00
Torstai06:00 - 18:00
Perjantai06:00 - 18:00
Lauantai06:00 - 18:00
Sunnuntai06:00 - 18:00

Krokhals 9

+354 540 2222

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

5,0

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.0

Mukavuus

4.0

Nouto/palautus

5.0

Hinta-laatusuhde

3.0

2 toimipistettä Reykjavikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Reykjavikissa

Holtagardar

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Reykjavik Domestic Airport

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Economy Rent a Car

4,5

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

5.4

Mukavuus

5.4

Nouto/palautus

4.3

Hinta-laatusuhde

4.8

Yksi toimipiste Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Bogatroo 1

+354 571 7222

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

4,0

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

4.0

Mukavuus

4.0

Nouto/palautus

4.0

Hinta-laatusuhde

4.0

2 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Klettagardar 12

+354 519 9300

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

Vatnsmyrarvegur 10

+354 519 9300

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firefly

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

2.0

Mukavuus

2.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

2.0

2 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Flugvallarvegur

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Skarfabakki Harbour

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Go Car Rental

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Helluhraun 4

+354 551 1115

Maanantai09:00 - 15:00
Tiistai09:00 - 15:00
Keskiviikko09:00 - 15:00
Torstai09:00 - 15:00
Perjantai09:00 - 15:00
Lauantai09:00 - 15:00
Sunnuntai09:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

PROCAR

7,9

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Reykjavik airport

+354 773 1100

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Skulagata 13

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Global Rent A Car

6,8

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Knarrarvogur 2

+354 591 7900

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Reykjavik airport

+354 591 7900

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Vatnagarar 24

+354 591 7900

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,2

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

5 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Njardargata Fluggardar

+354 461 6000

Maanantai18:30 - 20:0008:00 - 17:0006:00 - 18:00
Tiistai06:00 - 18:0018:30 - 20:0008:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:0018:30 - 20:0006:00 - 18:00
Torstai08:00 - 17:0018:30 - 20:0006:00 - 18:00
Perjantai06:00 - 18:0008:00 - 17:0018:30 - 20:00
Lauantai17:30 - 20:0008:00 - 17:0006:00 - 18:00
Sunnuntai09:00 - 15:0006:00 - 18:0017:30 - 20:00

Only Domestic Flights At Rkvt01

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Skarfabakki- Tourist Info Centre

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Skeifan 9

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Station Open Only When Ships Arrive, Stn Only For Cruise Ships Passenger

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

INTERRENT

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Served by Europcar Kjóavöllur 4, Reykjanesbæ

+354 595 8080

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SURPRICE CAR RENTAL

4,7

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Hotel Delivery

+354 787 4444

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Reykjavíkurflugvöllur, Þorragata 10

+354 787 4444

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Right Cars

4,4

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous

2 toimipistettä Reykjavikissa

alk.35 €/pvä

Toimipisteet Reykjavikissa

Knarrarvogur 2

+354 415 2500

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Smidjuvegur 1

+354 571 6040

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Priceless

4,1

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Framnesvegur 19c

+354 537 2018

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

5 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Flugvallarvegur 5

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Holtagarðar

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Reykjavik Domestic Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Skutuvogur 8

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Vatsmyrarvegur 10

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Fair Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Reykjavikissa

alk.44 €/pvä

Toimipisteet Reykjavikissa

Hverfisgata 105

+354 511 5660

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Langholtsvegur 11

+354 571 7222

Maanantai09:00 - 15:00
Tiistai09:00 - 15:00
Keskiviikko09:00 - 15:00
Torstai09:00 - 15:00
Perjantai09:00 - 15:00
Lauantai09:00 - 15:00
Sunnuntai09:00 - 15:00

Njarðarbraut 11

+354 511 5660

Maanantai09:00 - 15:00
Tiistai09:00 - 15:00
Keskiviikko09:00 - 15:00
Torstai09:00 - 15:00
Perjantai09:00 - 15:00
Lauantai09:00 - 15:00
Sunnuntai09:00 - 15:00

Reykjavik Domestic Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FLIZZR

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Fiskislod 18

+354 540 2222

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Only Domestic Flights At Rkvt01

+354 540 2220

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Vagnhöfði 23

+354 540 2222

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Far

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Skarfagarðar

+354 864 4400

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Vatnsmýrarvegi 10

+354 864 4400

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Geysir Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Harpa confrence hall Austurbakki 2

+354 773 1125

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Only Domestic Flights At Rkvt01

+354 893 4455

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Kings Travel

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Reykjavik Domestic Airport Reykjavíkurflugvöllur Þorrugata 10

+354 591 7900

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Reykjavik Office Vatnagarðar 24 – 26

+354 591 7900

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

NU Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Hverfisgata

+354 771 4200

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Skúlagata 13

+354 771 4200

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

RAS Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Hotel Pick up service

+354 565 3800

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Only Domestic Flights At Rkvt01

+354 565 3800

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rent A Tesla Iceland

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Skarfagarðar

+354 864 4400

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Vatnsmýrarvegi 10

+354 864 4400

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Route 1 Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Austurbakki 2

+354 455 0001

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Reykjavik airport

+354 565 3615

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Keflavik International Airport

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Only Domestic Flights At Rkvt01

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

City Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Hverfisgata 105

+354 511 5660

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Nordic Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Hverfisgata 105

+354 511 5660

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Northern Lights

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Reykjavikissa

Toimipisteet Reykjavikissa

Reykjavik Downtown

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Reykjavik tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suosituin autotyyppi

Keskikokoinen

Keskim. hinta

55 €/pvä

Tarjoushinta

50 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Reykjavikissa

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Reykjavikissa

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Reykjavik autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Reykjavikissa.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Reykjavik autonvuokraukseesi.