kaupungin Raahe hotellit

Raahe hotellia

Etsi sadoilta matkailusivustoilta kerralla hotelleja kohteessa Raahe

Raahe, Suomi
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. KAYAK |

Parhaat vinkit hotellin löytämiseksi: Raahe

Raahen idyllisin kaupunginosa on sen vanhakaupunki, joka tunnetaan nimillä Puu-Raahe ja Vanha Raahe. Alue kutsuu kaikkia kaupungin historiasta ja puuarkkitehtuurista kiinnostuneita, ja monet kaupungin mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä sijaitsevat Puu-Raahessa. Vieraile esimerkiksi Pakkahuoneen museossa tai Raahen kirkossa, ja piipahda ihailemassa Raahen kaupungintaloa. Pakkahuoneen laiturista voi hypätä risteilyaluksen kyytiin Raahen saaristoon, ja Pikkulahden uimarannalle on Raahen historiallisista kortteleista noin minuutin kävelymatka. Hotelliyön voi viettää Vanhassa Raahessa esimerkiksi Langin Kauppahuone -hotellissa, jonka juuret juontavat 1900-luvun alkupuolelle. Historiallisen hotellin yhteydessä on kahvila, ja jokainen huone on sisustettu rakennuksen arkkitehtuurin sopivasti. Joistakin huoneista on suora näkymä Puu-Raahen keskusaukiolle, Pekkatorille, ja hotelliyön hintaan kuuluu kattava aamiainen. Perinteisempää hotellimajoitusta tarjoava Hotelli Raahen Hovi sijaitsee kivenheiton päässä Raahen vanhastakaupungista.
Raahen keskusta tarjoaa matkailijoille kaikki tarvittavat palvelut ja hyvät ostosmahdollisuudet. Raahen ydinalue sijaitsee Pohjanlahden rannalla, Itämeren äärellä, eli keskustakorttelit ovat luonnonystävienkin mieleen. Merenrantaa ympäröivät laajat viheralueet, jotka kutsuvat niin lapsiperheitä kuin muitakin matkailijoita. Esimerkiksi Forenom Aparthotel Raahe on moderni huoneistohotelli keskustan tuntumassa.
Lasten kanssa reissaaville ja isommille porukoille hyvä vaihtoehto on varata Raahen ytimestä lomahuoneisto. Esimerkiksi MajoitusYkkönen-huoneisto majoittaa helposti neljä henkeä Raahen keskustassa. Omassa lomahuoneistossa voi kätevästi kokata koko perheen ruuat, joten huoneistomajoitus voi olla hyvä vaihtoehto myös budjettimatkailijoille.
Raahen ympäristö tarjoaa mahdollisuudet monenlaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin hiihdosta pyöräilyyn ja retkeilyyn. Honganpalon seesteinen alue on hyvä valinta niin omaa rauhaa etsiville lapsiperheille kuin luontoaktiviteettien ystävillekin. Alueella sijaitsevat kodikkaat Majoituspalvelu Nurmi Apartments -lomahuoneistot, joista on noin neljä kilometriä Raahen keskustaan. Huoneistoja ympäröivät puutarhat, ja kesäaikaan puutarhoissa voi vaikkapa grillata. Majoitukseen sisältyvillä polkupyörillä on helppo suunnata Raahen seudun pyöräreiteille. Esimerkiksi merenrantaan on pyörällä noin 15 minuutin matka.

Useimmin kysytyt kysymykset, kun varaat hotellin kohteessa Raahe

Kuinka paljon halpa hotelli maksaa kohteessa: Raahe?
KAYAK-käyttäjät ovat löytäneet kahden hengen huoneita kohteessa Raahe hintaan 77 € viimeisen 3 päivän aikana. Hinta on keskimäärin 105 €.
Miten löydän hotelleja lähettyviltäni?
Tutustu mittavaan hotellien Heatmaps-palveluumme ja löydä parhaat hotellit ympäriltäsi.
Miten löytää halvat hotellit Raahesta?
Raahen seudun hotellien hintataso on kohtuullinen, joten etenkin kesän vilkkaan matkailukauden ulkopuolella kaupungista on helppoa löytää edullinen hotelli. Raahe on pieni kaupunki ja sen hotellivalikoima on rajallinen. Edullisimman vaihtoehdon kaupungissa tarjoavat usein huoneistomajoituskohteet ja lomahuoneistot. Suosituimpien lomasesonkien ulkopuolella myös kaupungin perinteisillä hotelleilla voi olla hyviä tarjouksia. Kesälomamatkalle hotelli kannattaa mieluiten varata ajoissa halvan hinnan varmistamiseksi. Majoitushintojen vertailuun hyvän avun tarjoaa KAYAKin hotellihaku. Hae hotellia Raahesta budjettiisi sopivan hintahaarukan sisällä.
Mitkä Raahen alueet ovat edullisimpia?
Raahe on pieni kaupunki, ja lähes kaikki kaupungin hotellit sijaitsevat kaupungin liikekeskustassa tai vanhassakaupungissa niin kutsutulla Vanhan Raahen alueella. Edullisia majoitusvaihtoehtoja voi löytää kummaltakin alueelta. Joitakin halpoja majoitusvaihtoehtoja on tarjolla myös keskusta-alueen ulkopuolella, esimerkiksi Honganpalon alueella, jossa halpa yöpyminen onnistuu Nurmi Apartments -lomahuoneistossa. Varsinkin isommalle porukalle lomahuoneisto tulee Raahessa usein tavallista hotellihuonetta edullisemmaksi.
Mihin aikaan vuodesta majoittuminen on Raahessa halvinta?
Raahe on kaunis kesäkaupunki. Suomalaisten suosituimmat kesälomaviikot ovatkin Raahessa yleensä vilkkaita ja majoitushintojen puolesta kalleinta matkailuaikaa. Edullisinta Raahessa on yleensä talvikuukausina, niin loppuvuoden viimeisinä kuukausina kuin alkuvuodestakin. Suomen yleiset loma-ajat voivat nostaa hintoja, samoin kuin Raahessa järjestettävät tapahtumat, kuten kesä-heinäkuun vaihteessa vietettävät Pekanpäivät.
Kuinka liikkua Raahessa?
Raahe on kompaktikokoinen kaupunki ja kaupungin alueella lähes kaikkialle pääsee kävellen. Raahen paikallisliikennettä pyörittävät paikallisbussit, ja kaiken kaikkiaan bussilinjoja on kaupungissa kuusi. Kesälomamatkailijoiden kannattaa muistaa, että paikallisliikennettä ei normaalisti ajeta kesäaikaan, noin kesäkuun alun ja elokuun alun välillä. Lisäksi Raahen seudulla operoidaan palveluliikennettä, jota liikennöivät minibussit Kyyti-Pekka, Kyyti-Fiia ja Kyyti-Liisa. Raahen kaupungissa ei ole rautatie- tai lentoasemaa. Lähin rautatieasema sijaitsee Vihannissa, noin 35 kilometrin päässä Raahesta, ja alueen lentoliikenne saapuu puolestaan Oulun lentokentälle. (Tiedot tarkistettu 21.5.2018.)

Raahe - missä yöpyä?

Heatmaps-palvelumme avulla löydät täydellisen paikan yöpymiseen - Raahe. Näytämme kuinka lähellä hotellit sijaitsevat suhteessa suosittuihin nähtävyyksiin

Parhaat hotellit Raahe

Näytä kaikki
Forenom Aparthotel Raahe - Raahe - Rakennus
1
8,5 Erinomainen (211 arvostelua)
Hotelli Raahen Hovi - Raahe - Makuuhuone
2
7,7 Hyvä (459 arvostelua)
100 €+

Parhaat huoneet: Raahe

Forenom Aparthotel Raahe - Raahe - Rakennus
1
8,5 Erinomainen (211 arvostelua)
Hotelli Raahen Hovi - Raahe - Makuuhuone
2
7,7 Hyvä (459 arvostelua)
100 €+