Bergamo autonvuokraukset alk. 5 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Bergamo, jonka noutopäivä on: 18.3. ja palautuspäivä: 20.3.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
su 3/3
su 10/3

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Bergamo

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Bergamo

Edullinen5 €/pvä
Pienikokoinen5 €/pvä
Keskikokoinen6 €/pvä
Maasturi9 €/pvä
Mini5 €/pvä
Tila-auto37 €/pvä
Pienikokoinen farmari5 €/pvä
Pienikokoinen maasturi5 €/pvä
Vuokraamon valinta6 €/pvä
Keskikokoinen maasturi9 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Bergamo

 • Onko mielessäsi autonvuokraus Bergamossa? Italian pohjoisosassa sijaitsevan Lombardian alueen kaunis Bergamon kaupunki löytyy hyvin läheltä suurta Milanon kaupunkia. Vuokra-auton hommaaminen loma- tai työmatkan kulkuvälineeksi mahdollistaa joustavan ja omiin aikatauluihin vahvasti nojaavan liikkumisen niin kaupungin sisällä, kuin lähialueiden lukuisissa muissakin kohteissa. Bergamosta on erinomaiset yhteydet suuren Milanon lisäksi ihastuttaviin Comon ja Brescian kaupunkeihin, sekä lukuisille maisemareiteille ympäri Lombardiaa. Vieraile oman aikataulusi mukaan esimerkiksi kauniilla Gardajärvellä noin 100km:n matkan päässä tai hyödynnä vuokra-auton käytännöllisyyttä isomman matkaseurueen kuljettamisessa paikasta toiseen. Bergamosta on itse autoillen myös hyvät yhteydet Italian puolella sijaitseville Alpeille. Erityisesti perheille ja omien aikataulujen mukaan nähtävyyksiin haluaville Bergamon autonvuokraus tarjoaa mahdollisuuden huomattavasti vapaampaan liikkumiseen verrattuna julkisiin kulkuneuvoihin.
 • Autonvuokraus Bergamossa onnistuu myös kätevästi suoraan lentoasemalta. Suuri kansainvälinen Milan Bergamo -lentoasema (BGY), joka tunnetaan myös nimellä Orio Al Serio, sijaitsee hyvin lähellä kaupunkia. Terminaalirakennuksessa, kätevästi saapuvien lentojen aulassa, sijaitsee useiden tunnettujen autovuokraamojen palvelupisteet. Tarjontaa on runsaasti ja auton saa lähes aina vuokrattua suoraan paikan päältä. Yleisenä suosituksena on kuitenkin vuokrauksen tekeminen ja ehtoihin tutustuminen ennen saapumista paikalle. Näin saat varmistettua mieluisan auton itsellesi varmimmin ja todennäköisesti myös säästät hieman vuokrauksen hinnassa. Autojen käyttöönotto ja palautus tapahtuu terminaalirakennuksen läheltä, eikä erillisille kuljetuksille autojen luo ole tarvetta. Poikkeuksellisiin aikoihin tapahtuvasta auton käyttöönotosta, tai palautuksesta, kannattaa sopia vuokraamon kanssa erikseen.
 • Tiet Bergamossa ja sen lähistöllä ovat pääosin hyväkuntoisia, ja yhteydet muihin kaupunkeihin todella hyvällä tasolla. Kaupunki on jaettu karkeasti kahteen osaan. Yläkaupunkiin, Città Alta, ja alakaupunkiin, Città Bassa. Alakaupungissa liikkuminen on kuin missä tahansa modernissa kaupungissa. Liikenneympyröitä on paljon ja moottoripyöräilijät, sekä pyöräilijät tulee huomioida heidän kulkiessaan pääosin samoja kaistoja autojen kanssa. Yläkaupunki on alue, jossa sijaitsee Bergamon historiallinen keskiaikainen keskus. Kadut ovat selkeästi kapeampia ja mutkat tiukempia. Erityisesti yläkaupungissa on myös kyltein merkittyjä ZTL-alueita, joille ei saa ilman erillislupaa ajaa. Tällöin pysäköinti alueen ulkopuolelle ja esimerkiksi kävellen matkan jatkaminen on kannattavaa.
 • Rauhallisella ja itsevarmalla ajotyylillä pärjää Bergamon liikenteessä mainiosti. Città Altan kapeat ja ahtaammat kadut vaativat toki lisätarkkuutta ja -varovaisuutta, eikä rajoitetuille ZTL-alueille ole menemistä. Myös pysäköintialueiden niukahko määrä ylemmässä kaupungissa kannattaa huomioida. Nämä asiat, kun huomioi niin kaupungissa ajelu onnistuu hyvin. Kuten lähes kaikissa kaupungeissa, myös Bergamossa on aamu- ja iltapäiväruuhkia. Nämä eivät kuitenkaan yleensä ylly mitenkään ylitsepääsemättömän pahoiksi. Ruuhkien ajankohdat riippuvat paljon päivistä ja esimerkiksi mahdollisesti käynnissä olevasta lomakaudesta, mutta yleisimmin aamuruuhkat sijoittuvat klo 7.30-9 välille ja iltapäiväruuhkat klo 17-19 välimaastoon. Paikallinen ajotyyli saattaa olla ajoittain hieman äkkipikaisempaa, muun muassa nopeiden kaistanvaihtojen ja liberaalimman äänimerkin käytön merkeissä, mutta rauhallisen itsevarmalla ajamiselle pärjäät silti erinomaisesti. Historiallisessa yläkaupungissa ajaessa on syytä harjoittaa erityistä varovaisuutta, sillä kapeilla kaduilla on monesti myös paljon jalankulkijoita.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Bergamo hintaan 13 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Bergamo vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Mini vuokra-auto kohteessa Bergamo on keskimäärin noin 46 % halvempi verrattuna muihin autotyyppeihin

Usein kysytyt kysymykset Bergamo autonvuokrauksesta

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kohteessa Bergamo ?

  Bergamo - keskimääräinen vuokra-auton hinta on 18 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Bergamo?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Ciao Cars (5 €/pvä), SURPRICE CAR RENTAL (5 €/pvä) ja Target Italy (5 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Ciao Cars toimipaikasta Via Orio al Serio, 29, - Provincia di Bergamo Lombardia, Itália 24050 (5 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Bergamo?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Bergamo on 6,96 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 83 € - 111 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Bergamo?

  Mini (Fiat 500 tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Bergamo.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Malpensa (MXP) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Malpensa kentällä ovat NOLEGGIARE, SURPRICE CAR RENTAL, Centauro, DRIVALIA, Rental Plus, Rent Smart 24, Felirent, Sixt, Ecovia ja Ok Mobility.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Orio al Serion lentoasema (BGY) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Orio al Serion lentoasema kentällä ovat Rent Smart 24, SURPRICE CAR RENTAL, Viaggiare Rent, Target Italy, Ok Mobility, Italy Car Rent, NOLEGGIARE, Rhodium, Ciao Cars ja Thrifty.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Linate (LIN) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Linate kentällä ovat NOLEGGIARE, DRIVALIA, Rental Plus, Rent Smart 24, Ecovia, Rhodium, Autovia, SICILY BY CAR, Alamo ja Firefly.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Malpensa (MXP) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Malpensa kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Centauro, Goldcar Rental SP, Sixt, Ecovia, Rhodium, Autovia, SICILY BY CAR, Alamo, LOCAUTO, ja MAGGIORE.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Orio al Serion lentoasema (BGY) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Orio al Serion lentoasema kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Target Italy, Goldcar Rental SP, ja Thrifty.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Linate (LIN) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Linate kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Goldcar Rental SP, Sixt, Ecovia, Rhodium, Autovia, SICILY BY CAR, Alamo, Firefly, LOCAUTO, ja MAGGIORE.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Bergamo?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Bergamo?

  Mini autonvuokraus Bergamo maksaa keskimäärin 23 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa premium-autonvuokraus Bergamo?

  Premium-autonvuokraus Bergamo maksaa keskimäärin 152 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaBergamo?

  Economy-luokan auton Bergamo maksaa keskimäärin 24 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste kohteessa Bergamo?

  Autot vuokrataan useimmiten kohteessa Bergamo osoitteesta SURPRICE CAR RENTAL Via Aeroporto 13 (4 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Bergamo?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 125 € viikolta (18 € per päivä) Bergamo.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Bergamo?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 538 € kuukaudessa (18 € per päivä) Bergamo.

 • Minkälaista autoa suositellaan Bergamossa ajamiseen?

  Kun edessä on autonvuokraus Bergamossa, on tärkeää tietysti huomioida omat tarpeet. Mikäli tarkoituksesi on tehdä pidempiä matkoja lähikaupunkeihin tai jopa Alpeille asti, kannattaa tämä huomioida ja valita pidempiin matkoihin kenties paremmin sopivat hieman suuremmat automallit. Myös matkaseurueen koko on luonnollisesti tärkeää huomioida. Tila-autot tai jopa pikkubussit ovat hyvä vaihtoehto isoille seurueille. Mikäli ajamisesi tapahtuu pääosin kaupungin sisällä, on yläkaupunkiinkin soveltuva pieni ja kätevä auto näppärin ratkaisu. Hyvä näkyvyys joka suuntaan on eduksi. Tiiviisiin pysäköintipaikkoihin auttaa puolestaan uusista automalleista välillä löytyvä pysäköintiavustin.

 • Mikä nopeusrajoitus Bergamossa on?

  Bergamon nopeusrajoitukset noudattelevat muistakin Italian osista tuttuja rajoituksia. Taajama-alueella yleinen rajoitus on 50km/h, joskin useissa paikoissa on liikennemerkein alennettu rajoitusta entisestään. Yleensä näin on koulujen läheisyydessä ja tiiviimmillä asuinalueilla. Maanteillä ja isommilla yhdistävillä tieosuuksilla rajoituksena on 90km/h ja moottoriteillä pääosin 110km/h. Ajat sitten moottoritiellä tai taajama-alueella, kannattaa olla tarkkana mahdollisten liikennemerkein näytettyjen lisärajoitusten puolesta. Muutenkin sääolosuhteet, ruuhkan määrä ja tien kunto tulee aina ajaessa huomioida.

 • Mihin Bergamossa kannattaa pysäköidä?

  Bergamon keskeisemmillä alueilla, erityisesti Città Altan puolella, on ajoittain hankalaa löytää pysäköintipaikkoja. Mikäli suinkin mahdollista, suosittelemme tutustumaan etukäteen kohteesi pysäköintimahdollisuuksiin. Yläkaupunkiin vierailun voi myös kätevästi suorittaa ajamalla auton San Vigilion funikulaariaseman pysäköintialueelle ja jatkaen sieltä matkaa raiteita pitkin. Yleisiä pysäköintialueita on kuitenkin olemassa esimerkiksi yläkaupungin muurien reunalla, sekä runsaslukuisemmin Città Bassan puolella. Pysäköintitaloissa ja kadunvarsissa pysäköinti maksaa yleensä noin 1-2€/t tai vaihtoehtoisesti 10-25€/päivä. Hinta vaihtelee reilusti sijainnin ja palveluntarjoajan mukaan.

Bergamo autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

NOLEGGIARE

5,3

Kohtuullinen

1 arvostelu

Puhtaus

6.0

Mukavuus

6.6

Nouto/palautus

5.3

Hinta-laatusuhde

6.0

Toimipisteet Bergamo

37, Via Giovanni Carnovali

+39 342 160 0331

Maanantai08:00 - 13:0014:30 - 18:30
Tiistai14:30 - 18:3008:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:0014:30 - 18:30
Torstai14:30 - 18:3008:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:0014:30 - 18:30
Lauantai08:00 - 13:00
Valitse

VIA AEROPORTO 13

+39 340 419 3508

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Via Giovanni Carnovali, 37

+39 378 301 5680

Maanantai14:30 - 18:3008:00 - 13:00
Tiistai14:30 - 18:3008:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:0014:30 - 18:30
Torstai14:30 - 18:3008:00 - 13:00
Perjantai14:30 - 18:3008:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Bergamo

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bergamo

Via Aeroporto 13 Orio Al Serio

+39 371 453 6842

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Italy Car Rent

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Toimipisteet Bergamo

Via Orio al Serio 49/51

+39 06 5655 7837

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

9,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.0

Mukavuus

9.0

Nouto/palautus

9.0

Hinta-laatusuhde

9.0

4 toimipistettä Bergamo

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bergamo

Aeroporto Orio Al Serio

+39 348 550 5454

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00
Valitse

Piazza Marconi 7

+39 035 212297

Maanantai14:30 - 18:3009:00 - 12:30
Tiistai09:00 - 12:3014:30 - 18:30
Keskiviikko14:30 - 18:3009:00 - 12:30
Torstai14:30 - 18:3009:00 - 12:30
Perjantai14:30 - 18:3009:00 - 12:30
Lauantai09:00 - 12:30
Valitse

Via Cassinone

+39 035 529 1935

Maanantai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Tiistai14:30 - 18:3008:30 - 12:30
Keskiviikko08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Torstai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Perjantai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Lauantai09:00 - 12:30
Valitse

Via Gandhi 28

+39 035 472 9752

Maanantai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Tiistai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Keskiviikko08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Torstai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Perjantai14:30 - 18:3008:30 - 12:30
Lauantai09:00 - 12:30
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Bergamo

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bergamo

Il Caravaggio Apt

+39 035 318622

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Via San Bernardino, 133/a

+39 035 315428

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Centauro

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

9.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

8.0

Yksi toimipiste Bergamo

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bergamo

Via Aeroporto 13

+39 349 6636 0360

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.0

Mukavuus

6.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

6.0

Yksi toimipiste Bergamo

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bergamo

Orio al Serio Airport

+39 02 9475 7979

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

5,3

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

5.3

Mukavuus

5.3

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

4.6

2 toimipistettä Bergamo

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bergamo

Piazza Marconi 7

+39 035 212297

Maanantai09:00 - 12:3014:30 - 18:30
Tiistai09:00 - 12:3014:30 - 18:30
Keskiviikko14:30 - 18:3009:00 - 12:30
Torstai09:00 - 12:3014:30 - 18:30
Perjantai09:00 - 12:3014:30 - 18:30
Lauantai09:00 - 12:30
Valitse

Serio

+39 035 311258

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SICILY BY CAR

4,6

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

4.0

Mukavuus

4.6

Nouto/palautus

4.6

Hinta-laatusuhde

4.0

Yksi toimipiste Bergamo

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bergamo

Il Caravaggio Apt Via Aeroporto, 13

035 - 4596267 / 348/6539054

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

4,0

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

5.0

Mukavuus

4.0

Nouto/palautus

3.5

Hinta-laatusuhde

3.5

Yksi toimipiste Bergamo

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bergamo

Via San Giovanni Bosco 49

Maanantai14:30 - 18:3008:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Keskiviikko08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Torstai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Perjantai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Lauantai08:30 - 12:30
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SURPRICE CAR RENTAL

4,0

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous

Puhtaus

3.5

Mukavuus

4.0

Nouto/palautus

4.5

Hinta-laatusuhde

4.0

Toimipisteet Bergamo

Via Aeroporto 13

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ecovia

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

2.0

Yksi toimipiste Bergamo

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bergamo

Bergamo Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

2 toimipistettä Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Aeroporto 13

39035312231

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Via San Bernardino N. 133 / A

+39 035 315 428

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

MAGGIORE

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Bergamo

Toimipisteet Bergamo

V.le Giulio Cesare, 22

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Aeroporto 13

0039 035 312 231

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ok Mobility

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Bergamo

alk. 11 €/pvä

Toimipisteet Bergamo

Via Industria 3

+39 349 0236 0636

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

B-Rent

9,2

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Bergamo Aeroporto Orio Al Serio BGY

+39 035 312940

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

8,4

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Aeroporto 13

+39 371 453 6842

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Galileo Gaililei 2 Orio Al Serio Bg, Bergamo

+39 035 1996 6698

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

5,6

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Bergamo

alk. 24 €/pvä

Toimipisteet Bergamo

Piazza Marconi 7

+39 035 212297

Maanantai09:00 - 12:3014:30 - 18:30
Tiistai14:30 - 18:3009:00 - 12:30
Keskiviikko09:00 - 12:3014:30 - 18:30
Torstai14:30 - 18:3009:00 - 12:30
Perjantai14:30 - 18:3009:00 - 12:30
Lauantai09:00 - 12:30

Serio

+39 035 311258

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DRIVALIA

5,2

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Bergamo Airport, Via Aeroporto, 13, Orio al Serio BG

+39 035 004 9947

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

INTERRENT

4,4

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Aeroporto Orio Al Serio

+39 068 983 0777

Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

4,3

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via San Giovanni Bosco 49

+39 035 211333

Maanantai14:30 - 18:3008:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Keskiviikko08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Torstai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Perjantai08:30 - 12:3014:30 - 18:30
Lauantai08:30 - 12:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

LOCAUTO

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Bergamo

Toimipisteet Bergamo

VIA AEROPORTO 13

+39 035-4596283

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Stendhal, 3

+39 035 601 7415

Maanantai14:00 - 18:0009:00 - 12:30
Tiistai09:00 - 12:3014:00 - 18:00
Keskiviikko09:00 - 12:3014:00 - 18:00
Torstai09:00 - 12:3014:00 - 18:00
Perjantai14:00 - 18:0009:00 - 12:30
Lauantai09:00 - 12:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Aeroporto 13 Orio Al Serio

+39 371 453 6842

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rental Plus

9,7

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Aldo Moro 13/15

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Viaggiare Rent

8,5

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Bergamo

alk. 5 €/pvä

Toimipisteet Bergamo

Via Aeroporto 13

+39 340 613 2637

Maanantai08:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:30
Keskiviikko08:30 - 12:30
Torstai08:30 - 12:30
Perjantai08:30 - 12:30
Lauantai08:30 - 12:30
Sunnuntai08:30 - 12:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Target Italy

7,3

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Bergamo

alk. 3 €/pvä

Toimipisteet Bergamo

Bergamo Airport

+39 093 5186 5791

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Leasys Rent

6,9

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Bergamo airport

+39 035 318 862

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FLIZZR

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Aeroporto 13

+39 029 475 7979

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Right Cars

5,2

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Bergamo Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

MEGADRIVE

5,0

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Aeroporto

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Bergamo 68

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

5 toimipistettä Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Piazza Marconi 7

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Ghandi 28

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Giovanni Carnovali 37

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via San Bernardino N. 133/A

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via del Aeroporto, 13

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Free2Move

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Campagnola, 43

+39 035 421 2299

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Per Zanica 58 H

+39 035 314350

Maanantai14:30 - 18:3009:00 - 12:30
Tiistai14:30 - 18:3009:00 - 12:30
Keskiviikko14:30 - 18:3009:00 - 12:30
Torstai09:00 - 12:3014:30 - 18:30
Perjantai14:30 - 18:3009:00 - 12:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Morini Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Bergamo airport

+39 3533 5323

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via Pietro Spino 10

+39 035 335 323

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Aeroporto 13

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Via San Bernardino N. 133/a

+39 035 315428

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autoclick Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Bergamo Orio Al Serio Airport - Shuttle

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ciao Cars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

alk. 9 €/pvä

Toimipisteet Bergamo

Via Orio al Serio, 29, - Provincia di Bergamo Lombardia, Itália

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Elite Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Bergamo Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Felirent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Zanica, 58/H, Bergamo

+39 366 998 0422

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firefly

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Dell Aeroporto,13

+39 035 311 258

Maanantai07:30 - 23:59
Tiistai07:30 - 23:59
Keskiviikko07:30 - 23:59
Torstai07:30 - 23:59
Perjantai07:30 - 23:59
Lauantai07:30 - 23:59
Sunnuntai07:30 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Galierirent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Grinetta, 11, Seriate Bg

+39 349 754 3141

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Holiday Autos

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

VIA AEROPORTO 13

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

JoyRent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Aeroporto 1 Orio Al Serio, BG

+39 035 310 001

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

KeynGo

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Aeroporto di Bergamo Via Aeroporto, 13 Orio Al Serio BG.

+39 06 4520 9634

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

King Rent a Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Bergamo airport

+41 335 333 533

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

King Rent Exclusive Services

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Aeroporto 13

+39 413 3533 3533

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Leasys Rent - Drivalia

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Bergamo Airport, Via Aeroporto, 13, Orio al Serio BG

+39 035 004 9947

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Liigu

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Bergamo Airport

+44 7818 005232

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Locauto Rent a Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

AEROPORTO ORIO AL SERIO Via Dell'Aeroporto 13

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Nomadcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Aeroporto 13

+39 412 1588 1321

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

OptimoRent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Via Aeroporto 13

+39 035 312 940

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Prime Rent Exclusive

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Bergamo Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rent Smart 24

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Suosituin

Yksi toimipiste Bergamo

alk. 18 €/pvä

Toimipisteet Bergamo

Bergamo airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rhodium

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

alk. 20 €/pvä

Toimipisteet Bergamo

Bergamo Airport Office

+39 035 335 961

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Smile Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Orio Al Serio Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Target Rent a Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Aeroporto Orio al serio Via dell Aeroporto 13

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Win Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bergamo

Toimipisteet Bergamo

Bergamo airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi matkustaja, joka varasi vuokra-auton kohteessa Bergamo arvioi käyttämänsä vuokraamon 6,0 pisteen arvoiseksi

Autonvuokrauspaikat kapungissa Bergamo tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Rent Smart 24

Suosituin autotyyppi

Mini

Keskim. hinta

18 €/pvä

Tarjoushinta

13 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Bergamo

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Bergamo

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Bergamo autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Bergamo.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Bergamo autonvuokraukseesi.