Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Milano

Vertaa lentoliput kohteeseen Milano sadoilta matkailusivustoilta kerralla

ma 20.8.
ma 27.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Milano lentotiedot

Lento saapuu Milano
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 122 €
Lentoyhtiöt airBaltic, Lufthansa, KLM, Ukraine Intl Air

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Milano

Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Milano on marraskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Milano lentotarjoukset.
Milanoa palvelee kolme lentokenttää, eli lentolippuja varatessa kannattaa huomioida, mille kentälle lennot laskeutuvat. Kaupungin suurimpia lentokenttiä ovat Milano-Malpensan lentoasema (Aeroporto di Milano-Malpensa) ja Bergamon lentokenttä (Aeroporto di Bergamo-Orio al Serio), jotka sijaitsevat molemmat noin 50 kilometrin päässä kaupungista. Bergamon lentokenttä sijaitsee kaupungin itäpuolella ja Malpensa luoteispuolella. Näitä kahta kenttää käyttävät suurimmat lentoyhtiöt, ja esimerkiksi suomalaisen Finnairin lennot laskeutuvat Malpensan lentokentälle. Vaikka lentoasemilta on matkaa kaupunkialueelle, lentomatkustajille on järjestetty ydinkeskustaan hyvät kulkuyhteydet. Malpensan kentältä kannattaa hypätä Malpensa Express -junaan, jonka matka-aika keskustaan on noin 50 minuuttia. Matkalippu maksaa noin 13 euroa. Bergamon lentokentältä Milanon keskustaan pääsee kätevimmin lentokenttäbusseilla. Matka-aika kaupungin ytimeen on noin tunti ja bussilipun hinta noin 5 euroa. (Tiedot tarkistettu 20.6.2018.)
Lähimpänä keskustaa sijaitsee Milano-Linaten lentokenttä (Aeroporto di Milano-Linate), josta on matkaa kaupungin ydinkeskustaan vain noin 12 kilometriä. Jos haluat lentää mahdollisimman lähelle keskustaa, Linaten kenttä on hyvä vaihtoehto, mutta Helsinki-Vantaalta ei ole tarjolla suoria lentoyhteyksiä tälle kentälle. Linaten lentoasemalle voi kuitenkin saada Helsingistä edullisia vaihdollisia lentoja, eli budjettimatkailijalle Linate voi hyvinkin olla toimiva kenttävalinta. Matkailijoita lentokentältä keskustaan kuljettavat coach-bussit ja paikallisbussilinja 72. Paikallisbussimatkan hinta on noin 1,50 euroa, ja linja-autoyhteys onkin ehdottomasti edullisin kulkuväline keskustaan. (Tiedot tarkistettu 20.6.2018.)
Milano on mainio kaupunkilomakohde suomalaisille. Lentoyhteydet italialaiskaupunkiin ovat Helsingistä vilkkaita ja suorat lennot ovat lyhyitä. Varsinkin kesälomakauden ulkopuolella kaupunkiin on tarjolla halpoja lentoja myös äkkilähtöinä. Koska Italia on EU- ja Schengen-maa, voit jättää passin halutessasi kotiin matkasi ajaksi. Mukaan Milanon lennoille on kuitenkin otettava virallinen henkilökortti. Valuutanvaihto ei ole Milanoon lentäessä tarpeen, sillä Italiassa on käytössä euro.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Milano lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Milano?

Halvin lentolippu kohteeseen Milano paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 122 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Milano. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Milano ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 155 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Milano?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, TAP AIR PORTUGAL ja Japan Airlines lentävät eniten paikkaan Milano. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, TAP AIR PORTUGAL & Japan Airlines lentävät tätä reittiä eniten.

Mikä Milano lentokenttä on lähimpänä keskustaa kohteessa Milano?

Milano palvelee 3 suurta lentokenttää. Linate (8 kilometriä) on lähimpänä Milano keskustaa, Malpensa on 40 kilometriä keskustasta ja Orio Al Serio on 46 kilometriä päässä keskustasta. Katso kartasta.

Mitä lennot Milanoon maksavat?

Milanon lentolippujen hinnat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Kesälennot ovat yleensä melko kalliita, sillä Milano on suosittu kesälomakohde. Samoin joulunaikaan lennot ovat haluttuja. Keväällä ja syksyllä kaupunkiin voi kuitenkin saada hyvinkin edullisia lentoja, ja budjettimatkailijoiden kannattaakin matkustaa nauttimaan Milanon kauniista keväästä. Lentolippujen tarkka hinta riippuu myös lentoyhtiöstä, sillä italialaiskaupunkiin on tarjolla niin halpalentoja kuin perinteistenkin lentoyhtiöiden lentoja. Low cost -lennot voivat tulla perinteisiä edullisimmiksi, mutta ota huomioon, mitä palveluita ja minkä verran matkatavaroita lennon hintaan sisältyy. Hintavertailussa avuksi kannattaa ottaa KAYAKin lentohaku. Milanon lennot saa yleensä edullisimmin ajoissa varattuna.

Kuinka kauan lento Milanoon kestää?

Lennon kesto riippuu lentoreitistä. Suorat lennot Helsingistä Milanoon ovat matka-ajaltaan noin kolme tuntia. Mikäli valitset kaupunkiin edullisen lentolipun vaihtokenttien kautta, matka-aika venyy. Välilaskullisten lentojen kesto Helsingistä Milanoon on alkaen noin 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta usein matka-aika on selvästi tätä pidempi.

Voiko Milanoon lentää suoraan?

Suorat lennot Helsingistä Milanoon tarjoaa mm. kotimainen lentoyhtiö Finnair. Suomalaislentoyhtiö operoi Milanoon ympäri vuoden, ja normaalisti suoria lentoja on tarjolla kaksi päivässä. Finnair lentää Milanoon myös vaihtokenttien kautta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Milanoon?

Suoria lentoja Milanoon tarjoavan Finnairin lisäksi Milanoon operoivat monet muutkin lentoyhtiöt. Välilaskulliset lennot voit saada edullisesti esimerkiksi latvialaiselta halpalentoyhtiöltä airBalticilta. Perinteisistä lentoyhtiöistä vaihdollisia lentoja Milanoon tarjoavat esimerkiksi saksalainen Lufthansa, alankomaalainen KLM ja skandinaavinen SAS. Varsinkin laadukkaiden SAS:n ja Lufthansan reittivalikoima Milanoon on monipuolinen ja hinnat ovat yleensä edullisia myös halpalentoyhtiöiden lentohintoihin verrattuna.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Milanoa?

Milanoon saapuvaa lentoliikennettä palvelee kaikkiaan kolme lentokenttää: Milano-Malpensan lentoasema (Aeroporto di Milano-Malpensa), Bergamon lentokenttä (Aeroporto di Bergamo-Orio al Serio) ja Milano-Linaten lentokenttä (Aeroporto di Milano-Linate). Kansainväliset lennot laskeutuvat lähes poikkeuksetta Malpensan ja Bergamon lentokentille, kun taas Linaten lentokentälle laskeutuu enimmäkseen Italian kotimaan lentoja. Kenttää käyttää tiiviisti italialainen Alitalia-lentoyhtiö.

Varaa halvat Milano lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
122 €
vain
122 €
Matkakohde
Milano
122 €
vain
122 €
122 €
vain
122 €
ma 5. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
12t 15m
ke 7. marraskuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 05m
122 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
to 8. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
13t 35m
ma 12. marraskuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 55m
131 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 434 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Newer plane for this stretch.

MLA
RIX
Keskiverto 2,0

Nothing.

Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

LED
RIX
Keskiverto 2,0

The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia.

LED
RIX
Keskiverto 2,0

flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again

PRG
RIX
Erinomainen 8,0

Nice new plane, on time.

I pre-paid two checked bags (one each for my husband and myself). At check in we were told I had not done this and we had to go pay at another desk in the airport and come back to the check in line, 40 euros each. I showed the agent my paperwork that showed one bag each--it was not explicit on the paper whether this was the allowance or what I had paid--and she shrugged and said "Bad information. You have to pay now and you can take it up with the airline later." This will be a pain in the neck.

ti 11. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
4t 35m
la 15. syyskuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 40m
138 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
TLV
Keskiverto 2,0

Flight got cancelled.

ATH
MUC
Hyvä 6,0

Seats and space are just too small.

JFK
DUS
OK 4,3

Review for Eurowings

MXP
MUC
Hyvä 7,6

Seats in front recline so that seat back is in your face.

MUC
BUD
Erinomainen 10,0

Staff, especially male steward was very professional and dedicated. Bravo for the effort for the boy.

to 18. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
6t 00m
ti 23. lokakuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 20m
138 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 134 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
PVG
Erinomainen 10,0

Good service onboard, good food. On time.

ATL
AMS
OK 5,0

... ear plugs, masks, good food or even picking seats? I remember when it was all complementary and standard on overnight flights. Oh, and the vegetarian breakfast was unfortunately poor as well. I know you can do better, because you used to.

AMS
CDG
Hyvä 7,6

expedited check in with nice staff. Security staff were pleasant, and the entire check in process for everything was easy

there was no lounge close to our departure gate

IAD
AMS
Erinomainen 10,0

I enjoyed the attention to detail and comfort. Helped to make the flight easier to handle.

MSP
AMS
Keskiverto 2,0

We are guessing they either overbooked or they didn't have sufficient passengers on a Tuesday afternoon who's final stop was Glasgow. They rebooked him for 1200 the next day. DFW to MN, St Paul to Schipole, Amsterdam to final destination, Glasgow. So he ends up having to pay for another Lyft back to our apartment in Dallas, then another additional one for the 12 noon flight the next morning. If he didn't have family living in Dallas, he would've incurred a hotel fee too.

He was bumped to the next day due to his flight being cancelled. Then re-booked the next day, with an additional layover. Then due to a 32 minute layover that left 3 minutes sooner...

ti 2. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BGY
Milan Orio Al Serio
7t 00m
la 6. lokakuuta
BGY
Milan Orio Al Serio
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 30m
169 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 803 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,3
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
KBP
AMS
OK 4,8

The flight was comfortable and on-time.

You need to realize that not always a person who buys the tickets is also a person who can check-in from home and print boarding passes. My parents don't have a printer at home and 15 euro for printing boarding passes at the airport is a lot of money for some! And where does this price come from anyway? Absolutely ridiculous practice. They were also disappointed that everything was for money, including coffee. Come on!

ODS
IST
OK 4,3

Flight was good

I went to desk for check in and they told me l have to pay 15 euro because that l didn’t check in on line before l get to the airport. They wouldn’t check and give me boarding pass till l paid 15 euro. Horrible airline. After that they wanted to charge us for food and drinks on a international flight. Never again !!!!

ODS
KBP
Keskiverto 2,0

Nothing

Delayed, caused me to miss my connection flight. Had to stay in the airport for hours. They told me I had to wait 2 days for the next plane, so I paid for bus to drive 6 hours

KBP
PRG
Keskiverto 2,0

Hit with extra fees for check-in.

KBP
TLV
Erinomainen 10,0

The check in app and the service

Th outbound flight was delayed

ti 6. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BGY
Milan Orio Al Serio
5t 25m
ke 7. marraskuuta
BGY
Milan Orio Al Serio
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 30m
122 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 5. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BGY
Milan Orio Al Serio
27t 10m
ke 7. marraskuuta
BGY
Milan Orio Al Serio
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 30m
123 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 15. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
4t 35m
ti 23. lokakuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 00m
138 €
Matka: 9 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
TLV
Keskiverto 2,0

Flight got cancelled.

JFK
DUS
OK 4,3

Review for Eurowings

MUC
LAX
Erinomainen 10,0

Very good flight in business class. Comfortable seats and great service.

KBP
FRA
Erinomainen 8,0

Very friendly and professional crew

Outdated entertainment system on the plane

LAX
MUC
Erinomainen 10,0

.Fast, professional and comfortable

Touch screenes on displays

pe 26. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
4t 40m
ma 29. lokakuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 40m
147 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 434 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
RIX
TMP
Hyvä 7,3

Short, convenient, direct, value for money.

Not comfortable, small plane.

LED
RIX
Keskiverto 2,0

The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia.

RIX
PLQ
Keskiverto 3,0

Short flight

They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

PRG
RIX
Erinomainen 8,0

Nice new plane, on time.

I pre-paid two checked bags (one each for my husband and myself). At check in we were told I had not done this and we had to go pay at another desk in the airport and come back to the check in line, 40 euros each. I showed the agent my paperwork that showed one bag each--it was not explicit on the paper whether this was the allowance or what I had paid--and she shrugged and said "Bad information. You have to pay now and you can take it up with the airline later." This will be a pain in the neck.

PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

to 13. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
12t 40m
ti 18. syyskuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 50m
148 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 134 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
LCY
AMS
Erinomainen 10,0

Arrived Early!

Left Late :-)

AMS
SEA
OK 5,0

The crew were hardworking, responsive, conscientious and friendly

Really poor entertainment choices esp compared to my inbound AirFrance flight. Boarding was pretty disorganized and late.

IAD
AMS
Erinomainen 10,0

I enjoyed the attention to detail and comfort. Helped to make the flight easier to handle.

AMS
GRU
OK 5,3

Entertainment

Food and one bathroom out of service makes an awful flight

AMS
PVG
Erinomainen 10,0

Good service onboard, good food. On time.

ti 16. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
4t 35m
ti 23. lokakuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 00m
138 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
BUD
Erinomainen 10,0

Staff, especially male steward was very professional and dedicated. Bravo for the effort for the boy.

MXP
MUC
Hyvä 7,6

Seats in front recline so that seat back is in your face.

BOS
FRA
OK 5,6

The four hour delay which made me miss my conecting flight causing me to spend an entire day at the airport waiting for a available flight making me miss a portion of the travel tour I booked

FCO
FRA
OK 5,3

Boarded late, departed late, and they made my boyfriend check his standard sized carry on bag at the gate.

MUC
CLT
Erinomainen 9,3

The facilities were really great!

The food - it was in VERY small quantity

to 27. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BGY
Milan Orio Al Serio
9t 30m
to 4. lokakuuta
BGY
Milan Orio Al Serio
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 35m
131 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
to 27. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
10t 35m
pe 5. lokakuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 50m
149 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 134 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
ATL
AMS
OK 5,0

... ear plugs, masks, good food or even picking seats? I remember when it was all complementary and standard on overnight flights. Oh, and the vegetarian breakfast was unfortunately poor as well. I know you can do better, because you used to.

LCY
AMS
Erinomainen 10,0

Arrived Early!

Left Late :-)

AMS
SFO
Keskiverto 3,3

Very friendly crew going out of way to assist in making trip comfortable

Had travelled KLM to Amsterdam on my first flight 27 years ago and the aircrafts are stuck in that age! Lousy seats, poor quality bathrooms, lousy screens, prefer not to fly them

AMS
CDG
Hyvä 7,6

expedited check in with nice staff. Security staff were pleasant, and the entire check in process for everything was easy

there was no lounge close to our departure gate

MSP
AMS
Keskiverto 2,0

We are guessing they either overbooked or they didn't have sufficient passengers on a Tuesday afternoon who's final stop was Glasgow. They rebooked him for 1200 the next day. DFW to MN, St Paul to Schipole, Amsterdam to final destination, Glasgow. So he ends up having to pay for another Lyft back to our apartment in Dallas, then another additional one for the 12 noon flight the next morning. If he didn't have family living in Dallas, he would've incurred a hotel fee too.

He was bumped to the next day due to his flight being cancelled. Then re-booked the next day, with an additional layover. Then due to a 32 minute layover that left 3 minutes sooner...

pe 2. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
4t 35m
pe 16. marraskuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 50m
138 €
Matka: 15 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
ATH
MUC
Hyvä 6,0

Seats and space are just too small.

KBP
FRA
Erinomainen 8,0

Very friendly and professional crew

Outdated entertainment system on the plane

LAX
MUC
Erinomainen 10,0

.Fast, professional and comfortable

Touch screenes on displays

JFK
DUS
OK 4,3

Review for Eurowings

BOS
FRA
OK 5,6

The four hour delay which made me miss my conecting flight causing me to spend an entire day at the airport waiting for a available flight making me miss a portion of the travel tour I booked

su 4. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BGY
Milan Orio Al Serio
7t 05m
ti 6. marraskuuta
BGY
Milan Orio Al Serio
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 15m
169 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 803 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,3
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
TBS
KBP
Keskiverto 2,0

The crew was nice and attentive.

they charged me for not printing my boarding pass. When I tried to check in online my e-ticket could not be found, I explained that to them but didn’t care and got charged anyway.

KBP
PRG
Keskiverto 2,0

Hit with extra fees for check-in.

KBP
AMS
OK 4,8

The flight was comfortable and on-time.

You need to realize that not always a person who buys the tickets is also a person who can check-in from home and print boarding passes. My parents don't have a printer at home and 15 euro for printing boarding passes at the airport is a lot of money for some! And where does this price come from anyway? Absolutely ridiculous practice. They were also disappointed that everything was for money, including coffee. Come on!

ODS
IST
OK 4,3

Flight was good

I went to desk for check in and they told me l have to pay 15 euro because that l didn’t check in on line before l get to the airport. They wouldn’t check and give me boarding pass till l paid 15 euro. Horrible airline. After that they wanted to charge us for food and drinks on a international flight. Never again !!!!

VCE
KBP
Keskiverto 2,0

The airline was late to Kiev from Venice and my bag did bot make the transfer to Tel Aviv and now my bag is lost

ke 5. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
4t 40m
su 9. syyskuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 05m
155 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 434 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
MLA
RIX
Keskiverto 2,0

Nothing.

Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Newer plane for this stretch.

PRG
RIX
Erinomainen 8,0

Nice new plane, on time.

I pre-paid two checked bags (one each for my husband and myself). At check in we were told I had not done this and we had to go pay at another desk in the airport and come back to the check in line, 40 euros each. I showed the agent my paperwork that showed one bag each--it was not explicit on the paper whether this was the allowance or what I had paid--and she shrugged and said "Bad information. You have to pay now and you can take it up with the airline later." This will be a pain in the neck.

RIX
MUC
Hyvä 6,0

the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

RIX
TMP
Hyvä 7,3

Short, convenient, direct, value for money.

Not comfortable, small plane.

ma 5. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
12t 15m
pe 16. marraskuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 55m
132 €
Matka: 12 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ti 2. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
10t 35m
la 6. lokakuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 50m
150 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 134 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
GRU
OK 5,3

Entertainment

Food and one bathroom out of service makes an awful flight

AMS
ATH
Erinomainen 10,0

Nice flight, nice crew, and a nice experience.

AMS
PVG
Erinomainen 10,0

Good service onboard, good food. On time.

IAD
AMS
Erinomainen 10,0

I enjoyed the attention to detail and comfort. Helped to make the flight easier to handle.

AMS
SEA
OK 5,0

The crew were hardworking, responsive, conscientious and friendly

Really poor entertainment choices esp compared to my inbound AirFrance flight. Boarding was pretty disorganized and late.

la 3. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
7t 55m
pe 16. marraskuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 30m
138 €
Matka: 14 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
BUD
Erinomainen 10,0

Staff, especially male steward was very professional and dedicated. Bravo for the effort for the boy.

LAX
MUC
Erinomainen 10,0

.Fast, professional and comfortable

Touch screenes on displays

BOS
FRA
OK 5,6

The four hour delay which made me miss my conecting flight causing me to spend an entire day at the airport waiting for a available flight making me miss a portion of the travel tour I booked

ATH
MUC
Hyvä 6,0

Seats and space are just too small.

KBP
FRA
Erinomainen 8,0

Very friendly and professional crew

Outdated entertainment system on the plane

to 6. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
MXP
Milan Malpensa
13t 25m
su 9. syyskuuta
MXP
Milan Malpensa
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 05m
155 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 434 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Newer plane for this stretch.

RIX
LED
OK 4,0

most of the crew were polite and helpful

super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

MLA
RIX
Keskiverto 2,0

Nothing.

Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

LED
RIX
Keskiverto 2,0

flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again

ARN
RIX
Hyvä 7,5

staff were polite, helpful, and efficient

super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta