Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Joensuun autonvuokraukset alk. 25 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Joensuu noutopäivän ollessa 27.5. ja palautus 3.6.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ti 28/5
ti 4/6

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Joensuu

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Joensuu

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Nissan Micra auto
Nissan Micra
tai vastaava SMALL
2
2
4-5
M
25 €/päivä
Volkswagen Golf auto
Volkswagen Golf
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
27 €/päivä
Class Intermediate Car auto
Class Intermediate Car
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
49 €/päivä
Volvo S60 auto
Volvo S60
tai vastaava LARGE
5
2
4-5
M
82 €/päivä
Volkswagen up! auto
Volkswagen up!
tai vastaava SMALL
2
2
2/4
M
27 €/päivä
Volkswagen Caddy auto
Volkswagen Caddy
tai vastaava VAN
4
2
4-5
M
117 €/päivä
Class Compact Wagon auto
Class Compact Wagon
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
33 €/päivä
Class Standard Wagon auto
Class Standard Wagon
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
67 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Joensuu

 • Vuokraamalla auton saat vapauden tutustua Joensuuhun ja sen lähialueisiin näppärästi. Vuokra-autolla pääset myös syrjäisille alueille, joihin ei pääse julkisilla kulkuvälineillä. Esimerkiksi noin 90 km Joensuusta pohjoiseen sijaitseva Kolin kansallispuisto tunnetaan upeista maisemistaan, kuten ikonisesta Kolista ja panoraamanäkymistä Pieliselle. Kansallispuisto tarjoaa erilaisia vaellusreittejä, näkötorneja ja mahdollisuuksia ulkoiluun, kuten melontaan ja kalastukseen, mutta paikkaa voi olla vaikea saavuttaa ilman autoa. Vuokra-autolla pääset myös luonnonkauniiseen Orinoron rotkoon, joka sijaitsee noin 30 km Joensuusta kaakkoon. Pielisjoen muodostama rotko tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät, kävelyreittejä ja piknikpaikkoja. Samoiten jos matkustat ryhmässä tai sinulla on muuten vain paljon matkatavoroita, voi autonvuokraus Joensuussa olla oiva valinta.
 • Tie odottaa, ja seikkailu alkaa nyt! Autonvuokraus Joensuun lentokentältä avaa mahdollisuuksien maailman, jonka avulla voit uppoutua kaupungin kauneuteen ja viehätykseen. Kun saavut Joensuun lentokentälle, kannattaa siirtyä nimetylle autonvuokrausalueelle. Se sijaitsee terminaalirakennuksessa tai sen lähellä. Seuraa kylttejä tai kysy tarvittaessa ohjeita lentokentän henkilökunnalta. Joensuun lentoasema (JOE) sijaitsee noin 11 km keskustasta luoteeseen. Lentokentän ja kaupungin keskustan välinen etäisyys on autolla ajattaessa tyypillisesti 15-20 minuuttia. Keskustan ja kolin lisäksi voit suunnata lentokentältä suoraan esimerkiksi kuuluisalle Ruunaan retkeilyalueelle, joka sijaitsee noin 45 km Joensuusta kaakkoon. Joensuun lentokentän autovuokraamot sijaitsevat tyypillisesti heti terminaalirakennuksen tuloaulassa.
 • Paikalliset kuljettajat noudattavat yleensä tiukasti liikennesääntöjä. Suomalaiseen tapaan he pitävät tärkeänä noudattaa nopeusrajoituksia, liikennemerkkejä ja opasteita. Joensuulaiset kuljettajat asettavat etusijalle ennakoivan ajotekniikan ja antavat tietä tarvittaessa jalankulkijoille ja pyöräilijöille. He pitävät turvallisen etäisyyden muihin ajoneuvoihin, ennakoivat mahdollisia vaaroja ja ajavat tarkkaavaisesti. Joensuussa on suhteellisen pieni keskusta, joten navigointi ja liikkuminen siellä on helppoa. Kadut ovat yleensä hyvin hoidettuja, ja keskustassa on runsaasti opasteita, joiden avulla myös turisti selviää alueella. Joensuun tieinfrastruktuuri on hyvin kehittynyt, tiet kunnossa ja selkeät merkinnät. Tämä tekee ajamisesta sekä kaupungissa että sen laitamilla kätevää ja suoraviivaista.
 • Jos autonvuokraus Joensuussa kiinnostaa, huomioi kuitenkin muutama seikka kaupunkiajosta. Jotkut Joensuun keskustan kadut voivat kuitenkin olla kapeita, etenkin vanhemmissa kaupunginosissa. Tämä saattaa vaatia erityistä varovaisuutta ja tarkkaavaisuutta erityisesti ohitettaessa muita ajoneuvoja tai navigoitaessa ahtaissa mutkissa. Keskustassa on myös useita yksisuuntaisia katuja, joiden varalta on syytä olla tarkkana. Kaupungissa on lisäksi useita liikenneympyröitä jopa keskustan alueella. Jos et pidä liikenneympyröissä ajamisesta, ne voivat aiheuttaa hämmennystä tai vaikeuksia. Vaikka Joensuussa on yleensä hallittavissa oleva liikenne, ruuhkat voivat lisääntyä arkisin iltapäivällä tai erikoistapahtumien aikaan. On suositeltavaa suunnitella matkasi sen mukaan ja varata tarvittaessa lisäaikaa, kun päädyt autonvuokraukseen.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Joensuu hintaan 41 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Joensuu vähintään 2 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Joensuu ovat keskimäärin noin 14 % halvempia kuin lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Mini vuokra-autot kohteessa Joensuu ovat keskimäärin 30 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Joensuu

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Joensuu?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Joensuu 55 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Joensuu?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa keddy by Europcar (25 €/pvä), Hertz (41 €/pvä) ja Europcar (49 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi keddy by Europcar toimipaikasta Lentoasemantie 80140 (10 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Joensuu?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Joensuu on 7,06 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 85 € - 113 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Joensuu?

  Mini (Volkswagen up! tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Joensuu.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Joensuu (JOE) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Joensuu kentällä ovat keddy by Europcar, Europcar, Autounion Car Rental ja Hertz.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Joensuu (JOE) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Joensuu kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat keddy by Europcar, Europcar, ja Hertz.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Joensuu?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Joensuu?

  Mini autonvuokraus Joensuu maksaa keskimäärin 62 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Joensuu?

  Pienikokoisen auton vuokraus Joensuu maksaa keskimäärin 171 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaJoensuu?

  Economy-luokan auton Joensuu maksaa keskimäärin 49 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Joensuu?

  Autot vuokrataan useimmiten Joensuu Autounion Car Rental Joensuu Railway station, Joensuu (1 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Joensuu?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 387 € viikolta (55 € per päivä) Joensuu.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Joensuu?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1660 € kuukaudessa (55 € per päivä) Joensuu.

 • Millaista autoa suositellaan Joensuussa ajamiseen?

  Jos matkustat yksin tai pienellä porukalla, pienikokoinen tai keskikokoinen auto riittää yleensä kaupunkiajoon ja lyhyempiin matkoihin. Kun matkustat suuremmalla porukalla tai sinulla on enemmän matkatavaroita, kannattaa valita suuremman ajoneuvon, kuten katumaasturi ai tila-auto lisäämään mukavuutta. Jos vierailet Joensuussa talvikausina, jolloin lumiset ja jäiset tieolosuhteet ovat arkipäivää, kannattaa vuokrata auto talvirenkailla. Nelivetoiset ajoneuvot voivat tarjota tällöin lisäpitoa ja paremman ajettavuuden liukkailla pinnoilla.

 • Millaiset nopeusrajoitukset Joensuussa on?

  Taajama-alueilla nopeusrajoitus on tyypillisesti 50 kilometriä tunnissa. Tämä koskee useimpia asuinkatuja ja kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ulkopuolella nopeusrajoitus maaseututeillä on yleensä 80 kilometriä tunnissa. Nämä tiet yhdistävät kaupunkeja ja kyliä ympäröivällä maaseudulla. On kuitenkin tärkeää huomata, että joillakin maaseututeillä voi olla alhaisemmat nopeusrajoitukset, jotka on osoitettu asianmukaisilla liikennemerkeillä. Moottoriteillä ja pääteillä nopeusrajoitus on yleensä 100-120 kilometriä tunnissa, ellei liikennemerkeistä toisin ilmoiteta. Valtatiet ovat tyypillisesti hyvin hoidettuja, jaettuja teitä, jotka yhdistävät suuria kaupunkeja ja alueita.

 • Mihin Joensuussa voi pysäköidä?

  Pysäköintialueen löytäminen kaupungin keskustasta voi joskus olla haaste, etenkin ruuhka-aikoina, kuten aamulla 7:30-9:00 välillä tai klo 16-18 välillä illalla. Eniten ruuhkat vaikuttavat ajoon Keskikadulla, Länsikadulla ja Siltakadulla. Pysäköintisäännöksiin kannattaa tutustua, käyttää niille tarkoitettuja pysäköintialueita tai parkkipaikkoja ja varautua tarvittaessa tutustumaan vaihtoehtoisiin pysäköintimahdollisuuksiin. Joensuu tarjoaa katupysäköintipaikkoja koko keskustan alueella. Nämä pysäköintipaikat on yleensä merkitty valkoisilla viivoilla, ja ne vaativat maksun tiettyinä aikoina. Pysäköintimaksut maksetaan yleensä pysäköintiautomaatteihin tai mobiilisovelluksella. Keskustan alueella on myös useita parkkihalleja, joista suosittuja ovat Toriparkki ja P-Kampus lähellä Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampusta. Yleisesti ottaen pysäköinti Joensuussa maksaa noin 1,50-2,50 € tunnilta ja useamman kymmenen euroa päivältä.

Joensuun autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Budget

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Joensuu

Näytä sijainnit

Toimipisteet Joensuu

Joensuu Airport

Maanantai08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Tiistai00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Torstai00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:0008:00 - 23:59

Joensuu Railway Station

Maanantai07:30 - 15:30
Tiistai07:30 - 15:30
Keskiviikko07:30 - 15:30
Torstai07:30 - 15:30
Perjantai07:30 - 15:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

2 toimipistettä Joensuu

Näytä sijainnit

Toimipisteet Joensuu

Joensuu Airport

+358 300 870155

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Joensuu Railway station, Joensuu

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Joensuu

Näytä sijainnit

Toimipisteet Joensuu

Raatekankaantie 4

+358 300 308364

Maanantai09:00 - 17:00
Tiistai09:00 - 17:00
Keskiviikko09:00 - 17:00
Torstai09:00 - 17:00
Perjantai09:00 - 17:00
Lauantai00:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

8,9

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Joensuu

Näytä sijainnit

Toimipisteet Joensuu

Lentoasemantie 30

+358 201 122 540

Maanantai08:30 - 17:30
Tiistai08:30 - 17:30
Keskiviikko08:30 - 17:30
Torstai08:30 - 17:30
Perjantai08:30 - 17:30
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai12:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

8,7

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

4 toimipistettä Joensuu

Näytä sijainnit

Toimipisteet Joensuu

Joensuu Railway Station

Maanantai07:30 - 15:30
Tiistai07:30 - 15:30
Keskiviikko07:30 - 15:30
Torstai07:30 - 15:30
Perjantai07:30 - 15:30

Kuurnankatu 11

Maanantai07:30 - 15:30
Tiistai07:30 - 15:30
Keskiviikko07:30 - 15:30
Torstai07:30 - 15:30
Perjantai07:30 - 15:30

Lentoasemantie 30

+358 104 362 330

Maanantai08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Tiistai00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Torstai08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Perjantai00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 01:0008:00 - 23:59

Voimatie 1

+358 40 6463382

Maanantai07:30 - 15:30
Tiistai07:30 - 15:30
Keskiviikko07:30 - 15:30
Torstai07:30 - 15:30
Perjantai07:30 - 15:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

8,7

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Joensuu

Näytä sijainnit

Toimipisteet Joensuu

Raatekankaantie 4

+358 300 308364

Maanantai09:00 - 17:00
Tiistai09:00 - 17:00
Keskiviikko09:00 - 17:00
Torstai09:00 - 17:00
Perjantai09:00 - 17:00
Lauantai00:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

8,5

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Joensuu

Näytä sijainnit

Toimipisteet Joensuu

Raatekankaantie 4

+358 300 308364

Maanantai09:00 - 17:00
Tiistai09:00 - 17:00
Keskiviikko09:00 - 17:00
Torstai09:00 - 17:00
Perjantai09:00 - 17:00
Lauantai00:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

7,6

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

4 toimipistettä Joensuu

Näytä sijainnit

Toimipisteet Joensuu

Itäranta 12

+358 403 119 411

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Joensuu - Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentoasemantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ukkolantie 3

+358 403 119 400

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Global Rent A Car

7,3

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Joensuu

Näytä sijainnit

Toimipisteet Joensuu

In Terminal, Car Rental Desk

+358 40 3119400

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Itaranta 12, Joensuu

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,1

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous
Suosituin

2 toimipistettä Joensuu

Näytä sijainnit

Toimipisteet Joensuu

Lentoasemantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Merimiehenkatu 37

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Joensuu

Näytä sijainnit

Toimipisteet Joensuu

Itaranta 12

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Kauppakatu 33

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentoasemantie 30

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Merimiehenkatu 37

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Joensuu

Näytä sijainnit

Toimipisteet Joensuu

Joensuu Ap

+358 20 5552690

Maanantai07:00 - 23:0000:00 - 01:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai13:30 - 14:30
Sunnuntai15:00 - 19:00

Loc Cld 31 Dec 2021

+358 20 5552690

Maanantai07:30 - 15:30
Tiistai07:30 - 15:30
Keskiviikko07:30 - 15:30
Torstai07:30 - 15:30
Perjantai07:30 - 15:30
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

Telitie 5

+358 20 5552690

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai10:30 - 22:00
Sunnuntai10:30 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DISCOUNT.QUEBEC

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Joensuu

Toimipisteet Joensuu

Itaranta 12

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentoasemantie 30

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Joensuu

alk.55 €/pvä

Toimipisteet Joensuu

Lentoasemantie 30

+358 40 3062852

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Merimiehenkatu 37

+358 40 3062852

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Joensuu

Toimipisteet Joensuu

12, Itäranta

Aukioloajat eivät ole saatavilla

30, Lentoasemantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Joensuu tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

keddy by Europcar

Suosituin autotyyppi

Mini

Keskim. hinta

55 €/pvä

Tarjoushinta

41 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Joensuu

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Joensuu

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Joensuu autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Joensuu.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Joensuu autonvuokraukseesi.