DBV

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Dubrovnik

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Dubrovnikin lentoasema
ma 19.8.
ma 26.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Dubrovnik sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Dubrovnik lentotiedot

Lento saapuu Dubrovnikin lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 146 €
Lentoyhtiöt Air Serbia, Lufthansa, Norwegian Air International, Norwegian, Austrian Airlines, airBaltic, Turkish Airlines, easyJet, Croatia Airlines, Finnair

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Dubrovnik

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Dubrovnik? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Dubrovnik seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 195 €
Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Dubrovnik on toukokuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Dubrovnik lentotarjoukset.
Lentojen hinnat Dubrovnikiin ovat melko tasaiset vuoden ympäri. Ainoastaan alkukeväällä, rantalomakauden startatessa kaupungissa, lentojen hinnat yleensä nousevat. Myös joulukuu on suosittua ja lentojen puolesta normaalia kalliimpaa matkustusaikaa. Adrianmeren rantakaupungissa Dubrovnikissa on helppo yhdistää ranta- ja kaupunkiloma, mikä tekeekin kroatialaiskaupungista suositun kesäkohteen. Pelkät lennot voi saada kesälle halvalla, mutta majoitusten hinnat ovat kevät- ja kesäkaudella korkeimmillaan.
Dubrovnik on hyvä kohde viikonloppulomalle, sillä lentojen kesto Helsinki-Vantaalta Dubrovnikiin on lyhimmillään alle kolme tuntia. Lentoyhteydet ovat kätevät, eikä Kroatian matkaajien tarvitse kärsiä aikaerosta. Kroatian aika on vain tunnin Suomen aikaa jäljessä.
Dubrovnikin lennot laskeutuvat Dubrovnikin lentokentälle (Zračna luka Dubrovnik), joka sijaitsee Čilipin kylässä. Lentokentältä on matkaa Dubrovnikin ydinkeskustaan noin 15 kilometriä, ja matka keskustaan taittuu kätevimmin Atlas Shuttle Bus -bussilla. Matka-aika on noin puoli tuntia, ja matkalippu maksaa noin 40 Kroatian kunaa (noin 5,40 euroa). Kaupunkialueelle saavuttuasi voit jäädä bussista pois joko vanhassa kaupungissa, Pila-nimellä tunnetuilla vanhan kaupungin porteilla, tai Dubrovnikin keskusbussiasemalla. Liput bussiin suositellaan ostettavaksi lentokentän sisältä, Atlasin tiskiltä. Voit ostaa matkalipun myös etukäteen netin kautta. Lentokenttäbussit starttaavat kentältä aina noin 20–30 minuuttia lennon saapumisen jälkeen. (Tiedot tarkistettu 23.6.2018.)
Jos nappaat hotellillesi mieluiten taksin, löydät taksihinnaston B-rakennuksen saapuvien lentojen aulasta. Dubrovnikin takseilla on siis kentältä kiinteä hinnasto. Tuloaulan taksi-infopiste on merkitty keltaisella värillä, ja taksit odottavat matkustajia terminaalin ulkopuolella. Keskustaan kulkeville taksi ei ole edullisin kulkuväline, sillä normaalisti taksimatka kaupungin keskustaan maksaa noin 250–270 kunaa (noin 33,90–36,60 euroa). (Tiedot tarkistettu 23.6.2018.)
Kroatia on EU-maa, mutta ei Schengen-alueen jäsenmaa, joten varaudu todistamaan henkilöllisyytesi Dubrovnikin lentokentällä. Mikäli et halua kantaa mukanasi passia, myös virallinen henkilökortti käy matkustusasiakirjaksi Kroatian lentokentillä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Dubrovnik lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Dubrovnik?

Halvin lentolippu reitille Dubrovnik - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 146 € meno-paluulennolle Helsinki - Dubrovnik. Suosituin reitti on Helsinki - Dubrovnik a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 272 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dubrovnik?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, Japan Airlines ja Norwegian Air International lentävät eniten paikkaan Dubrovnik. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, Japan Airlines & Norwegian Air International lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Dubrovnikin lentoasema on Dubrovnik keskustasta ?

Dubrovnikin lentoasema Lentokenttä on 17 kilometriä päässä kohteen Dubrovnik keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Dubrovnik?

Dubrovnik lähinnä oleva kenttä Dubrovnikin lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Dubrovnikin lentoasema, tai lyhyemmin Dubrovnik. lentokenttäkoodi on DBV.

Mitä lennot Dubrovnikiin maksavat?

Dubrovnikin lentojen hinta vaihtelee jonkin verran vuodenaikojen mukaan. Esimerkiksi keväällä ja joulunaikaan lennot ovat yleensä keskimääräistä kalliimpia. Syksyllä ja alkuvuodesta kaupunkiin voi puolestaan napata äkkilähdönkin halvalla. Kesäisin kaupunkiin on mahdollista löytää edullisia lentoja. Lentojen hintaan vaikuttaa myös esimerkiksi valittu lentoyhtiö, lentoreitti ja lipputyyppi. Dubrovnikiin liikennöidään niin suoria kuin välilaskullisiakin lentoja. KAYAKin lentohaun kautta voit helposti vertailla, mikä lentoreitti tulee sinun lomapäivinäsi edullisimmaksi. Hinnan lisäksi kiinnitä huomiota myös palveluihin, joita lentolipun hintaan sisältyy. Edullisimmissa lipputyypeissä ruumaan kirjattavista matkatavaroista joutuu usein maksamaan erikseen.

Kuinka kauan lento Dubrovnikiin kestää?

Dubrovnikin lennon kesto riippuu lentoreitistä. Suorat lennot Helsinki-Vantaalta Dubrovnikiin kestävät yleensä noin 3 tuntia. Yhden välilaskun lentoreiteillä matka-aika on puolestaan alkaen noin 4 tuntia ja 40 minuuttia. Vaihtolentojen pituudet ovat kuitenkin vaihtelevia.

Voiko Dubrovnikiin lentää suoraan?

Dubrovnikiin liikennöivät suorin yhteyksin norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian ja suomalainen Finnair. Suoria lentoja on tarjolla kuitenkin vain keväästä syksyyn. Esimerkiksi Finnair liikennöi kroatialaiskaupunkiin huhtikuun alusta lokakuun loppuun. Samoin Norwegian aloittaa suorat lennot kesäkauden alussa ja liikennöi niitä lokakuun loppuun asti. Kummatkin lentoyhtiöt lentävät Dubrovnikiin yleensä noin 3–4 suoraa lentoa viikossa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dubrovnikiin?

Finnairin ja Norwegian vastaavat suorista lentoreiteistä Dubrovnikiin, mutta lisäksi kummallakin lentoyhtiöllä on myös välilaskullisia lentoja kaupunkiin. Vaihtokenttien kautta kaupunkiin operoivat myös esimerkiksi skandinaavinen SAS, latvialainen low cost -lentoyhtiö airBaltic ja alankomaalainen KLM.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Dubrovnikia?

Dubrovnikia palvelee ainoastaan yksi lentokenttä, Dubrovnikin lentoasema (Zračna luka Dubrovnik), joka on yksi Kroatian vilkkaimmin liikennöidyistä lentoasemista. Lentoasemalla on kolme terminaalia, A, B ja C, joista C-terminaali on uusin. Terminaalit B ja C sijaitsevat toistensa läheisyydessä, ja terminaalista toiseen siirtyminen on helppoa.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Dubrovnik lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
146 €
vain
146 €
Matkakohde
Dubrovnik
146 €
vain
146 €
to 22. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
17t 55m
pe 30. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 10m
146 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 656 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,6
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,1
Viihde
6,6
Ateriat
7,0
SKG
BEG
OK 4,6

Plussat: Quick and short flight. Plane was clean and comfortable

Miinukset: The way they nickel and dime their customers. Their baggage fees are ridiculous! Paid $224 for round trip ticket.... paid about $132 round trip for my luggage!!! Will never fly with them again.

SJJ
BEG
Hyvä 6,0

Miinukset: Snacks on the plane, comfort

BEG
FCO
Hyvä 6,6

Miinukset: Arms rest are pretty small

JFK
BEG
OK 4,3

Plussat: Air Serbia did the best they could to keep passengers comfortable and send all of us to hotel during the day w food and comfortable accommodation

CDG
BEG
Erinomainen 8,0

Miinukset: Not enough time between the connecting flights. The terminals were too far apart, and the local airport transportation took too long to get me to a connection flight terminal.

ti 20. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
12t 30m
to 29. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 50m
186 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 209 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
PHX
DEN
Hyvä 6,0

Plussat: It didn't crash.

Miinukset: Food no screaming babies . Comfy seats and armrests,

DTW
FRA
Hyvä 7,3

Plussat: The food was excellent, and the crew was nice

Miinukset: There was a delay on the boarding and they didn't provide a reason.

JFK
FRA
Erinomainen 9,3

Plussat: There was a good amount of leg room and the seat reclined to a comfortable position to sleep.

MUC
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was great

Miinukset: N/A

IST
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything thanks

Miinukset: Awesome thanks

ke 21. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
3t 05m
su 25. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 05m
193 €
Matka: 5 päivää
10,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 10,0 Erinomainen
Perustuu 1 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGW
BCN
Erinomainen 10,0

Plussat: I have liked Norwegian ever since I first flew with them. So my meal was something I ordered and looked forward too on a long 8.5 hour flight. I actually tell everyone that it is my favorite airline

Miinukset: Even though I paid the fifty pounds for extra bag and "nice and tasty" food they didn't bring it as they said it was not on my ticket. When I asked where my food was, long after everyone had been fed, they brought me what was left over. A spaghetti and chicken which was warm and not "tasty" and I do not normally eat chicken. It was the only thing left. For the breakfast snack they also forget me until I asked again. The the "nice and tasty" meal was very sad and disappointing. And when I have travelled with Norwegian before the meal and entertainment were excellent. Also when I arrived in Barcelona "transit" to Newark there was no one advising up where to go! They dropped us en mass at the immigration which was huge and packed with long, long lines. When I asked people in uniform where transit was they told me I had to go through immigration! An hour later when I went to the immigration booth, the officer took me directly upstairs to another security check and then I was told to wait in an area and my flight would be called. Nothing. And when I went to the flight they said my bags were unloaded! All the Norwegian offices and checkin were closed for the night. My phone would not work there and finally I found wifi and called Norwegian in London, They gave me numbers and company names to call. But there no one to be found or connected to. At seven o'clock the next morning when Norwegian opened I was able to be put on the next flight on Sunday, two days later. A terrible transit like I have never experienced before.

OSL
LGW
Hyvä 7,0

Plussat: For a budget airline Norwegian does a good job in most areas - courteous, professional staff, clean, well-maintained planes, good service.

Miinukset: My flight from Oslo to Gatwick was delayed due to technical problems with the plane. We sat on the tarmac and left two hours late, causing me to miss my connection to Boston. I understand that these things happen, and I appreciate the attention to safety; however, the real problems began when we arrived at Gatwick. We were told an agent would meet the five of us who missed the flight at the gate to assist us. No agent was there, and we wandered to different Norwegian sites for help. When we finally found the right person, it took a ridiculous amount of time to rebook us. Here's the first problem with a carrier like Norwegian: they don't have as many flights, and none were going directly to Boston the following day. I was finally booked on a 6:20 a.m. flight to Copenhagen the next day with a 10 hour layover until the flight to Boston. The next problem was an outsourced service to provide me with a hotel and food voucher for the night. This literally took hours for them to arrange. It was over 6 hours from arrival at Gatwick to ending up with a place to stay - and then a 4 a.m. wakeup to get to the airport. I would hesitate to book Norwegian again for these reasons. Also - come on, Norwegian, soft drinks, water, and coffee/tea should be free.

BUD
OSL
Hyvä 6,6

Plussat: More legroom than expected. Seats are thin though but comfortable enough for a 2 hour flight. WiFi has movies although the selection was pretty slim and they cost 5 euros! Also, the app seemed to have an issue that the titles of the movies didn’t appear anywhere so you had to guess what the movies were based on one screenshot.

Miinukset: They claimed they had WiFi but I would hardly call it that. It was very slow and kept disconnecting. Also, had to pay for movies and even regular drinks like orange juice. I know it’s budget airline but still bothers me especially since they charge 2-3 times regular price for the food.

TFS
LGW
Erinomainen 8,0

Miinukset: Baggage took almost 90 minutes to come off plane.

OSL
BCN
OK 5,6

Plussat: Friendly crew serving my side.

Miinukset: We were unable to have choose seat option at booking and also check in and they split us up and weren’t able to put us together at the gate. A bit light on the perks for “premium”.

ma 2. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
3t 05m
la 7. syysk.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 00m
194 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 024 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
BCN
LAX
OK 5,3

Plussat: The air conditioning system was advanced and made me feel comfortable

Miinukset: Meals are purchased when you book a ticket. If you do not prepurchase a meal, you can order snacks and sandwiches but you’re not a priority to meal purchasers so in the event of yesterday, there is a long wait for your food. People assume most tickets come with something so that should be advertised

CDG
JFK
OK 5,3

Plussat: The crew was nice but strict, which I guess is a good thing. The seats are decently comfortable.

Miinukset: The seats are very narrow so it feels tight even for a smaller person like me. There is no meal served on this 7-8 hour flight, unless you pre-purchase one online when you buy your ticket or the weeks leading up to the flight. You can purchase snacks, but they take over an hour to be delivered.

FCO
EWR
Erinomainen 9,3

Plussat: new plane, nice crew, on time

Miinukset: food and they should provide blankets

ARN
JFK
Erinomainen 9,6

Plussat: The Dreamliner was great, Entertainment options were good

Miinukset: Boarding at the airport but not Norwegian's fault

CDG
LAX
Keskinkertainen 2,3

Plussat: Price

Miinukset: Their baggage policy is sneaky

to 22. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
7t 10m
to 29. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
22t 55m
198 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 4 450 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,3
Ateriat
7,5
IAD
VIE
OK 4,0

Miinukset: Boarding crew was nasty will never fly with you guys again

VIE
SBZ
Erinomainen 9,6

Plussat: Amazing leg room, free snack and drink, free wi-fi.

SJJ
VIE
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Flight hopelessly delayed leaving Sarajevo. No effort by staff to connect us or hold flights. Missed connection by 15 min. Would not recommend Austrian Airlines. Delays in all parts of this trip - both coming and going

VIE
ZAG
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Everything

KRK
VIE
Erinomainen 10,0

Plussat: Curious crew.

Miinukset: Nothing

ti 20. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
4t 25m
la 24. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 00m
213 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 536 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
RIX
TXL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: They just wanted more money. Charged us one small carry-on bag over 60 Euro! Ridiculous. Horrible airline, will never fly with airBaltic.

Miinukset: They should have told us that one person can only bring one bag. we just flew with Ryanair and Easyjet, which allow one carryne and one bag. Again, will never fly with such horrible airBaltic, never!!!

PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

RIX
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Good service, good connection in Riga! Perfectly on time!

RIX
CPH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Newer plane for this stretch.

RIX
AUH
Hyvä 6,3

Plussat: Did not have food, so not able to rate that. Comfortable for sure! Plane ain't that big and one side had only 2 seats next to each other.

ti 20. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
8t 30m
ma 26. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 00m
217 €
Matka: 7 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 287 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
IST
NSI
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: Need spacious aircrafts for such a long flight..

IST
DMM
Erinomainen 8,0

Plussat: Staff is the best, very accommodating.

Miinukset: It was an old plane so not much comfort in business class

LHR
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: The flight and crew were excellent. Turkish Airlines business is always good.

Miinukset: The delay leaving Heathrow was not so good.... missed connecting flight in Istanbul and no availability on the night flight. Had to re-book with Air Astana.

LHR
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfortable for that sort of journey

Miinukset: N/a

IST
TZX
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew are good ,seats were more than ok

Miinukset: Better seats and headphones to listen to the intertainmen system

ke 21. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
13t 50m
ke 28. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 00m
242 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,7 Hyvä
Perustuu 8 179 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
6,8
Mukavuus
6,7
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,6
Ateriat
6,0
MXP
HER
OK 4,6

Plussat: The crew was very nice. All smiles

Miinukset: We give our tickets to board and they tell us we have to put our purse backpack in our suitcase. Why? Really we are boarding. Of course it didn’t fit so we are charged 60 euros!! Per bag !! There are five of us so 300 euros. It’s no better than extortion. Then we pay and give our tickets and wait.

SPU
LGW
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: Boarding was haphazard, food had to be paid for, even water and the flight was delayed

FCO
TXL
Erinomainen 9,5

Plussat: The crew was very polite and well trained. The cabin was clean and the food and drink selections were excellent. It's not a luxury flight, but for the value - I would recommend easyJet for shorter flights.

Miinukset: The bussing to and from the aircraft to the terminals is a bit unnerving and super crowded. It would be very difficult for older and less agile persons.

SXF
AMS
Erinomainen 9,6

Miinukset: More communication from ground crew when boarding the bus to the tarmac.

TXL
WAW
Hyvä 6,3

Plussat: No food or entertainment available on board so I simply gave a neutral three stars (this was not expected with a budget airlines). Quick and easy boarding.

Miinukset: I sprinted to my gate because I was panicked I would not be allowed to board, because the gates “closed” 30 minutes before my flight. I arrived 5 minutes prior to this and they hadn’t even begun boarding.

ti 20. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
11t 35m
la 31. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 45m
244 €
Matka: 12 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 917 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,6
Ateriat
7,1
MUC
SPU
Erinomainen 10,0

Plussat: Beautiful views. Friendly staff

ZAG
FRA
Erinomainen 10,0

Miinukset: Boarding and flight very smooth. Great experience

SPU
DUS
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: They failed to tell me when I checked in that my connecting flight seat was not confirmed. They issued a standby pass in Düsseldorf they bumped me from the flight, then lost my luggage. They were very unhelpful

FRA
PUY
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Seat was nice

Miinukset: Baggage delivery.

SPU
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: On time performance, professionalism of the staff, snacks even on a short haul flight, and a smooth sailing through quite a bit of weather en route

Miinukset: Would be great to add power outlets or usb charging options

to 22. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
17t 55m
pe 30. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 10m
146 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 656 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,6
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,1
Viihde
6,6
Ateriat
7,0
JFK
BEG
Erinomainen 8,3

Plussat: Seating was excellent good leg room for a tall person like myself. Service on flight wad great. Boarding and checkin were a bit of a mess but were quickly resolved

BEG
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Timeliness, cleanliness and comfort.

Miinukset: Inflight duty free closed too early.

BEG
ATH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Unable to check in online. Didn't accept credit cards forced to wait in serval lines to pay for luggage. Long waiting lines. Don't offer water on plane. No information given about luggage and being forced to pay for a seat fee. No information on connecting flights. Most uncomfortable plane and horrible experience.

BEG
SOF
Hyvä 6,0

Plussat: Half way through the journey they wanted to charge me 40 Euros to check in my carry on because it was too big. They said they shouldn't have allowed it on the first flight.

Miinukset: Half way through the journey they wanted to charge me 40 Euros to check in my carry on because it was too big. They said they shouldn't have allowed it on the first flight. Also security check was at the gate so no water was allowed or available to buy after it, so you were forced to buy on the plane if you wanted water

BEG
BRU
OK 5,2

Plussat: The crew was friendly.

Miinukset: The boarding in Belgrade for the Belgrad-Brussles flight was delayed and a mess, but they blamed it on air control issues over Germany,

la 24. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
4t 20m
pe 30. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 10m
146 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 656 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,6
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,1
Viihde
6,6
Ateriat
7,0
AMS
BEG
Erinomainen 8,6

Miinukset: they charged me for baggage when it was supposed to be included

BEG
ZAG
OK 5,5

Miinukset: Boarding area was small for more different flights and there was not possibility to buy water or coffee or any snacks. The only one toilet seat was very dirty, smelly. During a heavy rain the baggage was not covered on the carts and baggage was wet completely.

TGD
BEG
Erinomainen 9,0

Plussat: Crew is fantastik,Dana is the best

Miinukset: Food

BEG
JFK
Erinomainen 8,3

Plussat: Crew was great. Seat was as expected. Could use a seat pad as they get worn out after a few years and I have to sit on my blanket so my legs don't fall asleep

Miinukset: More movies and TV shows please!

HEL
BEG
Hyvä 6,5

Miinukset: This flight is apparently consistently late

pe 23. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
3t 05m
su 25. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 05m
343 €
Matka: 3 päivää
8,2ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,2 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
CPH
Hyvä 6,0

Miinukset: It was late

MAD
MIA
Hyvä 7,0

Plussat: Departed and arrived on time

Miinukset: Stop the sardine can treatment of passangers

HEL
LIS
Keskinkertainen 2,6

Plussat: I got to my destination

Miinukset: Endless waiting and lost luggage. Excuse was unpredicted weather conditions. It was snowing in Finland so they had to clear the Ice from the planes.. Snowing in Finland? How uncommon is that during December? I think most of this is poor ground handling In Helsinki.

AMS
HEL
Hyvä 7,3

Miinukset: Quite narrow seats and seat pitch in economy, but the price was right. Poor quality seatback screens but a good selection of films and tv

HEL
JFK
OK 4,0

Miinukset: Very bad food my options were pork and vegetarian. Chicken finished.

la 24. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
4t 20m
pe 30. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 10m
146 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 656 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,6
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,1
Viihde
6,6
Ateriat
7,0
BEG
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Timeliness, cleanliness and comfort.

Miinukset: Inflight duty free closed too early.

BEG
TXL
OK 5,6

Plussat: Crew was extremely nice and helpful.

Miinukset: the Air Serbia magazine was the only entertainment available.

BEG
JFK
Hyvä 6,6

Plussat: Crew

Miinukset: Same moves for months.no new choices Small sandwich for lunch, not near Seet in front of me broken an d. In my nees

VIE
BEG
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: The check in process was a mess was forced to wait in multiple long lines with the worst, unprofessional, disregarding, condescending staff to check in and then another line to pay for luggage. They also force you to pay an additional "seat fee" even if you don't request a specific seat. Horrible customer service, zero regard for customers. Waited in shuttle for 45 minutes before being taken to plane. My air conditioner fan for my seat was completely broken but had to pay for that seat as well. Avoid at all costs. Worst airplane very old and run down. Also the staff for Vienna airport is who you have to go to to pay fees for luggage and THEY ARE THE WORST TO DEAL WITH. Would avoid this airline at all costs.

SKG
BEG
OK 4,0

Miinukset: Old outdated planes. Very little in flight entertainment- tiny selection of movies and tv shows. No ability to charge mobile devices.

ti 20. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
12t 30m
to 29. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 50m
186 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 209 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
DEL
Hyvä 6,0

Plussat: Crew members went out of their way to ensure the passengers’ comfort.

Miinukset: Boarding process in Frankfurt was very confusing and haphazard. Some passengers had been pre-checked, others had not been- which delayed the boarding. Flight was an hour late. Baggage claim in Delhi was a mess- had to wait for more than hour to get one checked bag.

CDG
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was great.

Miinukset: Check in time took a very long time with a boarding pass.

FRA
PHL
Erinomainen 10,0

Plussat: All good

Miinukset: N/A

MUC
MAN
Erinomainen 8,4

Plussat: On time

FRA
YYZ
Hyvä 7,3

Miinukset: A delay due to an electrical storm prevented us from taking off for over an hour which we had to wait to end on the plane.

ke 21. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
3t 05m
su 25. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 05m
193 €
Matka: 5 päivää
10,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 10,0 Erinomainen
Perustuu 1 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
EDI
SWF
Erinomainen 9,3

Plussat: We were delayed. Did good time still.... nice and polite flight crew..

FUE
LGW
Hyvä 6,0

Plussat: Price, clean plane , attentive crew,

Miinukset: Need better movie selection.

SWF
BFS
Hyvä 6,0

Plussat: Good price

Miinukset: Food disappointing so will skip it next time. Poor service during flight. Food trays etc left too long.

SWF
BFS
Erinomainen 10,0

Plussat: The service was friendly and professional, and we had he smoothest landing and takeoffs I've ever had with any airline before.

CPH
LGW
Hyvä 6,0

Plussat: seats were comfortable

ma 2. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
3t 05m
la 7. syysk.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 00m
194 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 024 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
CDG
JFK
OK 4,3

Plussat: Not much really. Check-in was helpful

Miinukset: Very poor seating and food. No amenities in “business”. Disembarked by bus. Baggage delays. And, awful everything single use plastic and useless packaging. Such a waste and not all what one would expect from a Nordic company, even on a low cost. Same can be achieved with environmental friendly ways. Shame shame shame.

PRG
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: WOW went out of business before our flight, and Kiwi handled our transfer very poorly, promising things they never delivered. Agents in Prague were infinitely more helpful and straight forward.

CDG
JFK
Keskinkertainen 3,6

Plussat: the Screen you have

Miinukset: At least one complementary drink even water would be nice.

JFK
OSL
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew was fantastic

Miinukset: Sat on the runway a long time. Seats could be more comfortable

FCO
LAX
OK 5,3

Plussat: Great aircraft Boeing 787 Dreamliner! Rome to LAX at 40,000 feet for 12 hours. Smooth flight.

Miinukset: Bring your own FOOD and WATER/SODA. Also if you are a big person, the bulkhead seats and seats on the exit rows are narrower than other coach seats due to the folding video screen between seats. If you are a small spindly person, no problem but if you are a big person, the seats are uncomfortable.

to 22. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
7t 10m
to 29. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
22t 55m
198 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 4 450 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,3
Ateriat
7,5
VIE
GRZ
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: 1:20 min delay for a 35 min flight (less then 200km on the road). It is even worse if it is during the night (aircraft landed at 0:40 instead of 23:20

DBV
VIE
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Will never purchase tickets through kayak ever again

EWR
VIE
Hyvä 6,0

Plussat: Plane was clean. Staff helpful

Miinukset: We booked our seats online and later at check in received boarding passes with totally different seats. Ordered kids meals and was informed that they dont have any for our kids :(

VIE
IAD
Erinomainen 9,6

Plussat: The flight attendants were quite personable and engaged.

ATH
VIE
Erinomainen 8,6

Miinukset: Airport in Vienna was pretty disorganized. Several people from several flights had to be pulled out for additional screening that should have been done earlier. Passengers were confused and frustrated

ke 21. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
12t 25m
to 29. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 50m
186 €
Matka: 9 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 209 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
MIA
Hyvä 6,3

Miinukset: Passenger in next seat was so big that his fst hung over the armrest and he took up 3 to 4 inches of my space. Lufthansa should not let passengers this big fly in economy class. I appreciate my space in economy will be limited but I should be able to use all of my allotted space.

WAW
FRA
OK 5,3

Plussat: We landed safely. I like the A380.

Miinukset: One crew member in particular looked very frazzled and was rushing to do everything. They also took away my suitcase which would have very easily fit in the overhead.

ATH
MUC
Keskinkertainen 3,6

Plussat: The flight was on schedule. The pilot was great and avoided turbulence.

Miinukset: Compared to my SF to Munich flight, the return trip was a nightmare. The flight attendants were nowhere to be found. Cold face towels, ran out of food and drink. Flight attendants allowing a school field trip to take over the flight. My seat was kicked for 7 hours straight, they did nothing.

FRA
BEG
Erinomainen 10,0

Plussat: Fantastic

Miinukset: Everything

MUC
MAN
Erinomainen 8,4

Plussat: On time

ti 20. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
4t 25m
la 24. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 00m
213 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 536 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
RIX
FCO
Erinomainen 9,6

Plussat: Instructions for connected flights at airpotr were clear

Miinukset: Connection time 10 minutes instead of planned 30

RIX
AUH
Hyvä 6,3

Plussat: Did not have food, so not able to rate that. Comfortable for sure! Plane ain't that big and one side had only 2 seats next to each other.

RIX
LED
OK 4,0

Plussat: most of the crew were polite and helpful

Miinukset: super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

RIX
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Good service, good connection in Riga! Perfectly on time!

TLL
RIX
Hyvä 7,6

Miinukset: Flight was late

ti 20. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
8t 30m
ma 26. elok.
DBV
Dubrovnik
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 00m
217 €
Matka: 7 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 287 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
IST
LAX
Hyvä 6,0

Plussat: Very uncomfortable

Miinukset: More cushion

FCO
SAW
Keskinkertainen 3,6

Plussat: I had a nice exit row seat and the plane had a good selection of entertainment.

Miinukset: flights were delayed significantly and in Tbilisi the staff did not show up until about 10 minutes before the plane was supposed to depart. Crew had not been inside the new airport and could not answer questions about transfers.

IST
TZX
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew are good ,seats were more than ok

Miinukset: Better seats and headphones to listen to the intertainmen system

ATH
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Seat was comfortable and the extra care package and warm towels were a plus. The food was good too.

YYZ
IST
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Nothing

Miinukset: For such a LONG flight, grateful to ask Turkish Airlines to make available bigger aircrafts.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka