DBV

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Dubrovnik

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Dubrovnikin lentoasema
la 16.11.
la 23.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Dubrovnik sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Dubrovnik lentotiedot

Lento saapuu Dubrovnik
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 216 €
Lentoyhtiöt Turkish Airlines, Aegean Airlines, Norwegian

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Dubrovnik

Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Dubrovnik on elokuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Dubrovnik lentotarjoukset.
Lentojen hinnat Dubrovnikiin ovat melko tasaiset vuoden ympäri. Ainoastaan alkukeväällä, rantalomakauden startatessa kaupungissa, lentojen hinnat yleensä nousevat. Myös joulukuu on suosittua ja lentojen puolesta normaalia kalliimpaa matkustusaikaa. Adrianmeren rantakaupungissa Dubrovnikissa on helppo yhdistää ranta- ja kaupunkiloma, mikä tekeekin kroatialaiskaupungista suositun kesäkohteen. Pelkät lennot voi saada kesälle halvalla, mutta majoitusten hinnat ovat kevät- ja kesäkaudella korkeimmillaan.
Dubrovnik on hyvä kohde viikonloppulomalle, sillä lentojen kesto Helsinki-Vantaalta Dubrovnikiin on lyhimmillään alle kolme tuntia. Lentoyhteydet ovat kätevät, eikä Kroatian matkaajien tarvitse kärsiä aikaerosta. Kroatian aika on vain tunnin Suomen aikaa jäljessä.
Dubrovnikin lennot laskeutuvat Dubrovnikin lentokentälle (Zračna luka Dubrovnik), joka sijaitsee Čilipin kylässä. Lentokentältä on matkaa Dubrovnikin ydinkeskustaan noin 15 kilometriä, ja matka keskustaan taittuu kätevimmin Atlas Shuttle Bus -bussilla. Matka-aika on noin puoli tuntia, ja matkalippu maksaa noin 40 Kroatian kunaa (noin 5,40 euroa). Kaupunkialueelle saavuttuasi voit jäädä bussista pois joko vanhassa kaupungissa, Pila-nimellä tunnetuilla vanhan kaupungin porteilla, tai Dubrovnikin keskusbussiasemalla. Liput bussiin suositellaan ostettavaksi lentokentän sisältä, Atlasin tiskiltä. Voit ostaa matkalipun myös etukäteen netin kautta. Lentokenttäbussit starttaavat kentältä aina noin 20–30 minuuttia lennon saapumisen jälkeen. (Tiedot tarkistettu 23.6.2018.)
Jos nappaat hotellillesi mieluiten taksin, löydät taksihinnaston B-rakennuksen saapuvien lentojen aulasta. Dubrovnikin takseilla on siis kentältä kiinteä hinnasto. Tuloaulan taksi-infopiste on merkitty keltaisella värillä, ja taksit odottavat matkustajia terminaalin ulkopuolella. Keskustaan kulkeville taksi ei ole edullisin kulkuväline, sillä normaalisti taksimatka kaupungin keskustaan maksaa noin 250–270 kunaa (noin 33,90–36,60 euroa). (Tiedot tarkistettu 23.6.2018.)
Kroatia on EU-maa, mutta ei Schengen-alueen jäsenmaa, joten varaudu todistamaan henkilöllisyytesi Dubrovnikin lentokentällä. Mikäli et halua kantaa mukanasi passia, myös virallinen henkilökortti käy matkustusasiakirjaksi Kroatian lentokentillä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Dubrovnik lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Dubrovnik?

Halvin lentolippu reitille Dubrovnik - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 216 € meno-paluulennolle Helsinki - Dubrovnik. Suosituin reitti on Helsinki - Dubrovnik a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 331 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dubrovnik?

Yleensä kohteista Suomi, JAL, Norwegian Air International ja Finnair lentävät eniten paikkaan Dubrovnik. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja JAL, Norwegian Air International & Finnair lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Dubrovnik on Dubrovnik keskustasta ?

Dubrovnik Lentokenttä on 17 kilometriä päässä kohteen Dubrovnik keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Dubrovnik?

Dubrovnik lähinnä oleva kenttä Dubrovnikin lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Dubrovnikin lentoasema, tai lyhyemmin Dubrovnik. lentokenttäkoodi on DBV.

Mitä lennot Dubrovnikiin maksavat?

Dubrovnikin lentojen hinta vaihtelee jonkin verran vuodenaikojen mukaan. Esimerkiksi keväällä ja joulunaikaan lennot ovat yleensä keskimääräistä kalliimpia. Syksyllä ja alkuvuodesta kaupunkiin voi puolestaan napata äkkilähdönkin halvalla. Kesäisin kaupunkiin on mahdollista löytää edullisia lentoja. Lentojen hintaan vaikuttaa myös esimerkiksi valittu lentoyhtiö, lentoreitti ja lipputyyppi. Dubrovnikiin liikennöidään niin suoria kuin välilaskullisiakin lentoja. KAYAKin lentohaun kautta voit helposti vertailla, mikä lentoreitti tulee sinun lomapäivinäsi edullisimmaksi. Hinnan lisäksi kiinnitä huomiota myös palveluihin, joita lentolipun hintaan sisältyy. Edullisimmissa lipputyypeissä ruumaan kirjattavista matkatavaroista joutuu usein maksamaan erikseen.

Kuinka kauan lento Dubrovnikiin kestää?

Dubrovnikin lennon kesto riippuu lentoreitistä. Suorat lennot Helsinki-Vantaalta Dubrovnikiin kestävät yleensä noin 3 tuntia. Yhden välilaskun lentoreiteillä matka-aika on puolestaan alkaen noin 4 tuntia ja 40 minuuttia. Vaihtolentojen pituudet ovat kuitenkin vaihtelevia.

Voiko Dubrovnikiin lentää suoraan?

Dubrovnikiin liikennöivät suorin yhteyksin norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian ja suomalainen Finnair. Suoria lentoja on tarjolla kuitenkin vain keväästä syksyyn. Esimerkiksi Finnair liikennöi kroatialaiskaupunkiin huhtikuun alusta lokakuun loppuun. Samoin Norwegian aloittaa suorat lennot kesäkauden alussa ja liikennöi niitä lokakuun loppuun asti. Kummatkin lentoyhtiöt lentävät Dubrovnikiin yleensä noin 3–4 suoraa lentoa viikossa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dubrovnikiin?

Finnairin ja Norwegian vastaavat suorista lentoreiteistä Dubrovnikiin, mutta lisäksi kummallakin lentoyhtiöllä on myös välilaskullisia lentoja kaupunkiin. Vaihtokenttien kautta kaupunkiin operoivat myös esimerkiksi skandinaavinen SAS, latvialainen low cost -lentoyhtiö airBaltic ja alankomaalainen KLM.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Dubrovnikia?

Dubrovnikia palvelee ainoastaan yksi lentokenttä, Dubrovnikin lentoasema (Zračna luka Dubrovnik), joka on yksi Kroatian vilkkaimmin liikennöidyistä lentoasemista. Lentoasemalla on kolme terminaalia, A, B ja C, joista C-terminaali on uusin. Terminaalit B ja C sijaitsevat toistensa läheisyydessä, ja terminaalista toiseen siirtyminen on helppoa.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Dubrovnik lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
216 €
vain
216 €
Matkakohde
Dubrovnik
216 €
vain
216 €
la 7. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnikin lentoasema
8t 00m
ma 9. jouluk.
DBV
Dubrovnikin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 05m
216 €
Matka: 3 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 414 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
LGW
SAW
Erinomainen 8,0

Plussat: Great

SAW
NAV
Hyvä 6,4

Plussat: Crew was awesome.

IST
IAH
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was outstanding, seats were comfortable. The food was awesome!

Miinukset: it was perfect.

VCE
IST
Erinomainen 8,6

Plussat: Crew was professional, food was good.

Miinukset: The screen to manage in-flight entertainment was not very responsive and live tv was cutting out constantly

TIA
IST
Erinomainen 10,0

Miinukset: Is amazing

pe 18. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnikin lentoasema
27t 10m
ma 21. lokak.
DBV
Dubrovnikin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
331 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 855 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,8
Ateriat
7,7
ATH
FCO
Erinomainen 8,4

Miinukset: The boarding process can be better handled.. it's sort of a mess

ATH
FCO
Erinomainen 10,0

Plussat: Food was amazing

ATH
LHR
Erinomainen 8,0

Miinukset: The food maybe

ATH
TLV
Erinomainen 10,0

Plussat: The food was good and so was the price of the airline ticket.

Miinukset: Boarding was chaotic. There was no organization as to the line.

ATH
BOD
Hyvä 6,0

Plussat: On the 3.5hr flight they served drinks and a meal which was a surprise. The crew wasn’t that friendly. There was no in flight entertainment. The flight was only 30 mins late taking off.

Miinukset: In flight entertainment. More courteous crew.

to 24. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnikin lentoasema
5t 55m
su 27. lokak.
DBV
Dubrovnikin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
407 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 288 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,9
Koneeseennousu
6,8
Comfort
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
MAD
LAX
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Letting me check in after my connecting flight on Iberia. I was there 1 hour before take off and the flight was closed for check ins. You cost me $500 extra dollars. It’s unacceptable and should have never been sold the flight on kiwi if your rules didn’t support me boarding the flight. I feel robed

CPH
JFK
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Never ever fly norwegian. Between long delays, rude and unprofessional crew, poor customer service, long wait times on the phone including being hung up or not answered at all and downgraded from premium to a plane without any space, small seats, rude crew that provide wrong information.

ARN
LAX
Erinomainen 8,0

Plussat: Very clean. Crew was friendly. Punctual. Efficient.

Miinukset: Entertainment selection could be better.

FCO
OAK
Hyvä 7,6

Miinukset: Flight was delayed 5 hrs, gate changed just prior to boarding

JFK
CDG
OK 4,6

Plussat: Airline was changed to wamos. No drinks provided. Crew did not offer water.

la 7. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnikin lentoasema
8t 00m
ma 9. jouluk.
DBV
Dubrovnikin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 05m
216 €
Matka: 3 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 414 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
JFK
Erinomainen 10,0

Miinukset: Good

SAW
NAV
Hyvä 6,4

Plussat: Crew was awesome.

SAW
AYT
Erinomainen 8,0

Plussat: Short flight

Miinukset: Being on time

BCN
SAW
Erinomainen 10,0

Plussat: Amazing crew. Great food

ESB
VIE
OK 4,0

Miinukset: Fewer fat peasants with too much hand luggage. Seriously, control the hand luggage before people bring it aboard.

to 9. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnikin lentoasema
13t 40m
ma 13. huhtik.
DBV
Dubrovnikin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
276 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 414 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
ADB
ESB
OK 4,8

Miinukset: Cramped overhead luggage space. Delayed due to technical reasons. Previous flight was completely cancelled.

OTP
IST
Hyvä 7,0

Miinukset: Free wifi

IST
AMS
Hyvä 6,0

Miinukset: It took around 15 minutes for airplane to park and I was very near to loose my second flight, if my second flight had not delayed I would have loose it totally.

CPT
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Food was really good, staff was helpful and friendly and there was more legroom that I've often experienced. Also - flight was NOT packed - there was actually an empty mid-row seat!

SAW
AYT
Erinomainen 8,0

Plussat: Short flight

Miinukset: Being on time

pe 18. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnikin lentoasema
27t 10m
ma 21. lokak.
DBV
Dubrovnikin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
331 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 855 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,8
Ateriat
7,7
ATH
LHR
Erinomainen 8,0

Miinukset: The food maybe

BCN
ATH
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight was the best I've taken in a long time - comfortable plane with plenty of room between rows friendly crew and tasty food

Miinukset: Check-in was ridiculous it took almost an hour to check in even though there were not many people in front of us and boarding took a very long time

FCO
ATH
OK 4,0

Plussat: That i got home - finally...

Miinukset: Almost everything.

ATH
MAD
Erinomainen 10,0

Plussat: The best landing of a commercial aircraft I have ever experienced in my 74 years and in half a century of flying across the globe, took place in arriving at the Madrid airport with this Aegean Airlines flight. I had to ask the airline hostesses the names of the pilot, and they were two pilots flying

NAP
ATH
Hyvä 7,6

Miinukset: It was what I expected. Nothing incredible but good

to 9. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnikin lentoasema
13t 40m
ma 13. huhtik.
DBV
Dubrovnikin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
276 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 414 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
ADB
SAW
Erinomainen 9,3

Plussat: As usual traveling with THY was perfect, all was OK. But pls when I buy THY tickets, it is mean that I want to travel with THY not with Anadolojet. Flight with Anadolojet Istanbul-Izmir was awful. The rest of the journey was awesome. Many thanks.

Miinukset: In stead of Anadklujet could be THY :))

IST
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: I like everything about this airline... from the ticket prices, to their membership in Star Alliance, to their awesome customer service.

SAW
BJV
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing your flight was cancelled I will put a claim to refund

Miinukset: Nothing your flight was cancelled I will put a claim to refund

IST
YYZ
Erinomainen 9,6

Plussat: Excellent service for affordable price

Miinukset: Flight was delayed

ESB
VIE
OK 4,0

Miinukset: Fewer fat peasants with too much hand luggage. Seriously, control the hand luggage before people bring it aboard.

pe 18. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnikin lentoasema
27t 10m
ma 21. lokak.
DBV
Dubrovnikin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
350 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 855 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,8
Ateriat
7,7
DUB
ATH
Erinomainen 9,3

Plussat: The service was excellent. I felt I was flying in first class. Thank you.

Miinukset: I think the entertainment should include movies.

SKG
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was excellent

Miinukset: N/A

ATH
LHR
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: The staff at the airport did not know how to validate my travel documents which were emergency documents issued as the originals were stolen in Greece. Apparently a common issue according to the police so I would think the airline would have standard procedures in place for these circumstance.

FCO
ATH
OK 4,0

Plussat: That i got home - finally...

Miinukset: Almost everything.

OTP
ATH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Flight from Romania was delayed and when we got to Athens we had to go threw customs and security and we lost the connecting flight to crete. We were put on a different flight which that was delayed as well. When we finally arrived in crete all of our luggage’s have been lost.

to 24. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnikin lentoasema
5t 55m
su 27. lokak.
DBV
Dubrovnikin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
407 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 288 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,9
Koneeseennousu
6,8
Comfort
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
FCO
BOS
Hyvä 6,3

Plussat: Crew was good, food and drink good

Miinukset: I do not like how you can’t check in online and choose seat assignment. I paid way too much for premium seating to be stuck between 2 bickering family members for 9 hours with no options.

CDG
JFK
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Flight was cancelled at last minutee

LAX
ARN
Keskinkertainen 2,6

Plussat: I made the mistake to travel with Norwegian, they charged my compact cabin baggage $80 claiming that it met the size requirements but weight exceeded ( never happened with any airline before, I have the bag for 8 years). On the way in the seats had too small leg room so I paid another $70 for a larg

Miinukset: Don't fly with Norwegian

ARN
LAX
Erinomainen 8,0

Plussat: Very clean. Crew was friendly. Punctual. Efficient.

Miinukset: Entertainment selection could be better.

CPH
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Happy crew, efficient. Friendly. Everything on time or early 5*. Appreciated no fuss of hand luggage size and weight (as on others) Keep up the good work!

Miinukset: All perfect, none

pe 18. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnikin lentoasema
27t 10m
ma 21. lokak.
DBV
Dubrovnikin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
350 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 855 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,8
Ateriat
7,7
BUD
ATH
Hyvä 6,0

Miinukset: Long delays, sat on the runway for 3 hours and they kept telling us it would just be a 10 minutes longer

MRS
ATH
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew was very nice and helpful, the plane left on time and landed on time

AGP
ATH
Hyvä 6,3

Plussat: Price, food was fine,

Miinukset: The staff was super aggressive to put all handbags under the seat even with empty compartment bins. Once the big bags are in why should they be so mean of the compartments are still empty?

FRA
ATH
Erinomainen 8,0

Miinukset: They were very strict with the weight. Everything else was perfect

ATH
BCN
OK 5,6

Plussat: Good pilot.

Miinukset: Boarding.

pe 18. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnikin lentoasema
27t 10m
su 20. lokak.
DBV
Dubrovnikin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
433 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 855 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,8
Ateriat
7,7
LHR
ATH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: My flight was cancelled. I was rebooked and I have no bags in Beirut

MRS
ATH
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew was very nice and helpful, the plane left on time and landed on time

ATH
ZRH
Erinomainen 10,0

Miinukset: Really nice meal with Aegean airlines.

IST
ATH
Hyvä 6,3

Plussat: Crew was great

Miinukset: Leg room. Hardly any for a person 6' and above

ATH
DUS
Keskinkertainen 2,0

Plussat: No friendly at all ZERO service almost we lost the flight. Never recommend to anyone

Miinukset: Fire the person on front.

pe 18. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnikin lentoasema
27t 10m
su 20. lokak.
DBV
Dubrovnikin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
433 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 855 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,8
Ateriat
7,7
GVA
ATH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: The flight was delayed from Geneva to Athens. The airport was chaotic in Athens and I therefore missed my connection to Riyadh. Neither Aegean nor the airport staff were helpful or tried to accommodate or reimburse me

Miinukset: More time for connecting flight. A better staffed airport, and more sympathetic staff.

ATH
AMS
Hyvä 6,8

Plussat: The crew was nice, friendly and helpful.

Miinukset: There wasn't an autobus ready to take us from the main terminal in Athens to the plane on the runway.

OTP
ATH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Flight from Romania was delayed and when we got to Athens we had to go threw customs and security and we lost the connecting flight to crete. We were put on a different flight which that was delayed as well. When we finally arrived in crete all of our luggage’s have been lost.

OPO
ATH
Keskinkertainen 3,3

Plussat: Walked away from plane.

Miinukset: The seat was the most uncomfortable I’ve sat in for some time. No in seat charge option.

ATH
DBV
Erinomainen 8,8

Miinukset: The food

pe 18. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnikin lentoasema
27t 10m
su 20. lokak.
DBV
Dubrovnikin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
435 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 855 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,8
Ateriat
7,7
FRA
ATH
Erinomainen 8,0

Miinukset: They were very strict with the weight. Everything else was perfect

ATH
AMS
Hyvä 6,8

Plussat: The crew was nice, friendly and helpful.

Miinukset: There wasn't an autobus ready to take us from the main terminal in Athens to the plane on the runway.

VCE
ATH
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: Our flight was an hour late causing us to miss our connecting flight to Corfu. Had to spend the night in an Athens hotel 45 minutes from airport. Had 4 hours sleep before returning to Athens airport for morning flight. My luggage did not make it onto the morning flight and did not get delivered to Corfu for over 48 hours. I spent 3 days in the same clothes. Not a pleasant experience.

DBV
ATH
Erinomainen 8,0

Plussat: Service was great.

Miinukset: Couldn’t download the entertainment app.

ATH
TLV
Erinomainen 10,0

Plussat: The food was good and so was the price of the airline ticket.

Miinukset: Boarding was chaotic. There was no organization as to the line.

pe 18. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnikin lentoasema
27t 10m
su 20. lokak.
DBV
Dubrovnikin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
435 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 855 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,8
Ateriat
7,7
OTP
ATH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Flight from Romania was delayed and when we got to Athens we had to go threw customs and security and we lost the connecting flight to crete. We were put on a different flight which that was delayed as well. When we finally arrived in crete all of our luggage’s have been lost.

ATH
BOD
Hyvä 6,0

Plussat: On the 3.5hr flight they served drinks and a meal which was a surprise. The crew wasn’t that friendly. There was no in flight entertainment. The flight was only 30 mins late taking off.

Miinukset: In flight entertainment. More courteous crew.

ATH
AMS
OK 4,8

Plussat: Boarding process. Insane lines to check bag. Disorganized process. No one, including crew, had any idea what was going on. A real embarrassment.

Miinukset: See above.

ATH
AMS
Hyvä 6,8

Plussat: The crew was nice, friendly and helpful.

Miinukset: There wasn't an autobus ready to take us from the main terminal in Athens to the plane on the runway.

MXP
ATH
Keskinkertainen 3,6

Plussat: delayed flight, my suitcase did not arrive to destination

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka