Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Porin autonvuokraukset alk. 80 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Porissa noutopäivän ollessa 28.6. ja palautus 30.6.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
su 30/6
su 7/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Porissa

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Porissa

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Edullinen83 €/pvä
Pienikokoinen86 €/pvä
Keskikokoinen116 €/pvä
Mini80 €/pvä
Tila-auto207 €/pvä
Pienikokoinen farmari111 €/pvä
Keskikokoinen maasturi117 €/pvä
Keskikokoinen farmari134 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Porissa

 • Länsi-Suomen rannikolla sijaitseva Pori tarjoaa useita kauniita paikkoja ja tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä. Tutustu Porin keskustaan ja Vanhakaupunkiin, liiku viehättävillä kaduilla, joita reunustavat värikkäät rakennukset, kaupat, kahvilat ja ravintolat. Vieraile historiallisissa maamerkeissä, kuten Porin tuomiokirkossa ja vanhassa raatihuoneessa. Kaikki tämä voi olla kuitenkin työlästä tehdä kävellen tai julkisia kulkuneuvoja kätttäen. Autonvuokraus Porissa voi olla kätevä vaihtoehto useista syistä. Auto tarjoaa mahdollisuuden tutustua Poriin ja sen lähialueisiin omaan tahtiisi, erityisesti jos nautit ajamisesta ja vapauden tunteesta. Kun valitset autonvuokrauksen Porissa, voit suunnitella matkareittisi mieltymystesi mukaan ja pysähtyä missä tahansa. Pori on suhteellisen pieni kaupunki, ja vaikka siellä on joukkoliikennejärjestelmä, se ei välttämättä kata kaikkia alueita tai toimi kaikkina aikoina.
 • Kun saavut lentäen, kannattaa valita autonvuokraus Porissa, joten voit kulkea suoria reittejä, välttää bussien tai junan odottamista ja viettää enemmän aikaa kohteissa. Porin lentoasema (POR) sijaitsee noin 3 kilometriä kaupungin keskustasta lounaaseen. Kun saavut Porin lentokentälle, siirry autonvuokraustiskille, jotka sijaitsevat yleensä lentokentän terminaalissa, lähellä saapumisaluetta. Etsi opasteita tai kysy tarvittaessa apua lentokentän henkilökunnalta. Kun vuokra-aika on ohi, palauta auto vuokraamon ilmoittamaan luovutuspaikkaan Porin lentoasemalla. Porissa ja sen ympäristössä on monia upeita nähtävyyksiä, joihin pääset suoraan lentokentältä vuokra-auton avulla. Tunnettuja tällaisia nähtävyyksiä ovat Yyterin uimaranta, Reposaari, Kirjurinluoto ja Selkämeren kansallispuisto.
 • Ajaminen Porin keskustassa tarjoaa kiehtovan kokemuksen, jossa historiallisen rannikkokaupungin viehätys yhdistyy modernin infrastruktuurin mukavuuteen. Keskusta-alue toivottaa vierailijat tervetulleiksi viehättävillä kaduilla, eloisalla tunnelmalla ja ihastuttavalla yhdistelmällä kulttuurikohteita. Liikkuminen keskustan kaduilla on suhteellisen yksinkertaista hyvin suunnitellun tieverkoston ja selkeiden opasteiden ansiosta. Kaupungin koon ansiosta on helppo tutustua kaupungin sydämeen autolla, jolloin voit löytää sen piilotetut helmet ja uppoutua sen ainutlaatuiseen tunnelmaan. Ajaessasi kaupungin keskustan halki kohtaat joukon rakennuksia ja yrityksiä, jotka heijastelevat Porin rikasta historiaa. Vanhankaupungin alueella on kauniita puutaloja, jotka on maalattu kirkkain sävyin ja jotka ovat osoitus kaupungin menneisyydestä. Valitse Porin autonvuokraus ja aja rauhassa näiden viehättävien rakennusten reunustamia katuja pitkin ja ihaile niiden perinteistä muotoilua.
 • Keskustassa ajaminen voi kuitenkin tuoda haasteita useista eri tekijöistä johtuen. Kapeat kadut voivat tehdä ajoneuvon ohjaamisesta haastavampaa etenkin ruuhka-aikoina. Ruuhkat ovat Porissa, kuten monissa kaupungeissa, tyypillisesti arki-aamuisin ja -iltaisin, kun ihmiset liikkuvat töihin tai kouluun. Aamuruuhka on klo 7.00-9.00 välillä, jolloin ihmiset menevät töihin tai kouluun. Iltaruuhka on puolestaan klo 16.00-18.00,, kun ihmiset palaavat kotiin taisiirtyvät ostoksille, harrastuksiin ja muihin ajanviettopaikkoihin. Myös pysäköintipaikkojen löytäminen keskustasta voi olla toisinaan vaikeaa. Vaikka pysäköintialueita on saatavilla, niiden kapasiteetti voi olla rajallinen ja ne voivat täyttyä nopeasti, etenkin kiireisinä aikoina. Porin keskustassa on useita yksisuuntaisia katuja, jotka voivat vaikeuttaa navigointia, jos alue ei ole sinulle tuttu. Kaupunki myös edistää kestävää liikennettä, mukaan lukien pyöräilyä ja joukkoliikennettä. Tämä tarkoittaa, että kohtaat todennäköisesti pyöräilijöitä ja busseja kaupungin keskustassa. Keskustassa on myös yleensä paljon jalankulkijoita, erityisesti suosittujen nähtävyyksien, ostospaikkojen ja ravintoloiden lähellä.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Pori hintaan 49 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Pori vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Pienikokoinen vuokra-autot kohteessa Pori ovat keskimäärin 46 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Porissa

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Porissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Porissa 55 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Porissa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Europcar (80 €/pvä), Hertz (83 €/pvä) ja Autounion Car Rental (94 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Europcar toimipaikasta Pori Airport 28500 (1 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Pori?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Pori on 6,86 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 82 € - 110 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Porissa?

  Pienikokoinen (Volkswagen Golf SportWagen tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Porissa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Pori (POR) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Pori kentällä ovat Europcar ja Autounion Car Rental.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Pori (POR) kentällä?

  Ainoa autovuokraamo, joka tarjoaa kuljetusta tai noutopalvelua Pori kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille on Europcar.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Porissa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Porissa?

  Pienikokoisen auton vuokraus Porissa maksaa keskimäärin 54 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaPorissa?

  Economy-luokan auton Porissa maksaa keskimäärin 69 € per päivä.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Porissa?

  Mini autonvuokraus Porissa maksaa keskimäärin 50 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Porissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 385 € viikolta (55 € per päivä) Porissa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Porissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1652 € kuukaudessa (55 € per päivä) Porissa.

 • Minkälaisella autolla Porissa kannattaa ajaa?

  On tärkeää ottaa huomioon henkilökohtaiset tarpeesi ja mieltymyksesi ajoneuvoa valittaessa. Jos tarvitset usein ylimääräistä tavaratilaa, matkustat perheen kanssa tai haluat liikku paljon keskustan ulkopuolella, jossa tieolosuhteet voivat olla erilaiset, katumaasturi tai farmariauto saattaa olla sopivampi kaupunkiajon haasteista huolimatta. Pienet autot ovat kuitenkin helpompia ohjata ruuhkaisilla kaupunkikaduilla kompaktin kokonsa ansiosta. Niillä on näppärää ajella kapeilla kaduilla, mahtua pienempiin parkkipaikkoihin ja tehdä U-käännöksiä tai nopeita kaistanvaihtoja vaivattomasti. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä Porin keskustassa, jossa on kapeita teitä ja rajoitetusti pysäköintimahdollisuuksia.

 • Minlälaiset nopeusrajoitukset Porissa on?

  Asuinalueilla ja taajamissa nopeusrajoitus on tyypillisesti 40 kilometriä tunnissa, ellei liikennemerkeissä toisin määrätä. Porin pääteillä, joilla ei ole erityisiä nopeusrajoitusmerkkejä, rajoitus on 50 kilometriä tunnissa. Keskustan ulkopuolella maanteillä yleinen nopeusrajoitus on yleensä 80 kilometriä tunnissa kaksikaistaisilla teillä. Muista kuitenkin, että nopeusrajoitukset voivat vaihdella tieosuuksien ja olosuhteiden mukaan. Kiinnitä huomiota nopeusrajoituksiin ja säädä nopeus sen mukaan.

 • Mihin Porissa kannattaa pysäköidä?

  Keskustassa on katupysäköintipaikkoja teiden varrella. Lippuautomaatteja on saatavilla, ja sinun täytyy ostaa pysäköintilippu tai maksaa pysäköintiaika mobiilisovelluksella. Pysäköintimaksut Porissa voivat vaihdella sijainnin ja vuorokaudenajan mukaan. Ykkösvyöhykkeellä maksu on 1,50 - 2,50€. Muilla vyöhykkeillä maksu on yleensä halvempi. Porissa on myös useita parkkihalleja, joihin voit pysäköidä autosi pidemmäksi ajaksi. Nämä pysäköintipaikat sijaitsevat yleensä lähellä suosittuja kohteita, kuten ostoskeskuksia, julkisia rakennuksia ja nähtävyyksiä. Pysäköintimaksuja saatetaan periä. Hinnat voivat vaihdella sijainnin ja pysäköinnin keston mukaan. Joillakin alueilla on myös asukkaille tarkoitettuja pysäköintialueita, joiden käyttöön tarvitaan lupa. Jos yövyt hotellissa tai majoituksessa Porissa, ne tarjoavat usein pysäköintimahdollisuuden vierailleen. 

Porin autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Scandia Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Parhaat arvostelut

3 toimipistettä Porissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Porissa

Asema-aukio 3

+358 407 767 774

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Karjasillantie 26

+358 407 767 772

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentoasemantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Porissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Porissa

Pori Airport

+358 300 870205

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai08:00 - 22:00
Sunnuntai08:00 - 22:00

Pori Railway station, Pori

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DISCOUNT.QUEBEC

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Porissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Porissa

Asema-Aukio 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentoasemantie 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Halvin tarjous
Suosituin

2 toimipistettä Porissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Porissa

Harri Valpio Oy / Palin Oy

+358 40 3062830

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Pori Airport

+358 40 3062830

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Porissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Porissa

Hevosenkenka 16

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Pori Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Porissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Porissa

C/o Hotel Amado

+358 2 555264

Maanantai06:00 - 21:00
Tiistai06:00 - 21:00
Keskiviikko06:00 - 21:00
Torstai06:00 - 21:00
Perjantai06:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 23:00

Lentoasemantie 1

+358 20 5552640

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Porissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Porissa

Itakeskuksenkaari 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentoasemantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Porissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Porissa

Korjaamonkatu 3

+358 20 1122528

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00

Lentoasemantie 1

+358 20 1122528

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Porissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Porissa

Itäkeskuksenkaari 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentoasemantie 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Porissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Porissa

Airport

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Porissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Porissa

Pori Airport

Maanantai08:30 - 23:59
Tiistai08:30 - 23:59
Keskiviikko08:30 - 23:59
Torstai08:30 - 23:59
Perjantai08:30 - 23:59
Sunnuntai16:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Porissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Porissa

Pori Airport

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Pori tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suosituin autotyyppi

Pienikokoinen

Keskim. hinta

55 €/pvä

Tarjoushinta

49 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Porissa

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Porissa

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Pori autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Porissa.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Pori autonvuokraukseesi.