Etsi halpoja lentoja kohteeseen Los Angeles (LAX)

Vertaa lentoliput kohteeseen Los Angeles sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Los Angeles lentotiedot

Lento saapuu Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 376 €
Lentoyhtiöt KLM, Lufthansa

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Los Angeles

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Los Angeles? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Los Angeles seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 357 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Los Angeles on helmikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Los Angeles lentotarjoukset.
Los Angelesissa voi yhdistää ranta- ja kaupunkiloman, ja monet suuntaavatkin kaupunkiin kesälomamatkalle. Kesälomakausi nostattaa lentojen hintoja, joten kesäkuukaudet ovat yleensä kalleinta aikaa lentää Helsingistä Los Angelesiin. Halpoja lentoja etsivän kannattaa pitää silmät auki alkuvuoden ja kevään lentojen suhteen. Näinä vuodenaikoina lennot ovat yleensä edullisia. Ilmaston puolesta kaupunkiin voi lentää milloin tahansa, sillä sää on Los Angelesissa lämmin ympäri vuoden.
Kansainväliset lennot Los Angelesiin ottaa vastaan Los Angelesin kansainvälinen lentokenttä (Los Angeles International Airport), joka tunnetaan lyhenteellä LAX. Lentokenttä sijaitsee noin 25 kilometriä kaupungin keskustasta (Downtown Los Angeles) lounaaseen. Lentokentältä pääsee keskustaan kätevästi julkisen liikenteen avulla. Kaupunkia tuntemattomalle helpoin vaihtoehto on nousta FlyAway-lentokenttäbussiin. Keskustan bussilinjan päätepisteenä on Union Station -rautatieasema, mutta FlyAway-bussin voi napata myös muille Los Angelesin alueille. Busseja kulkee esimerkiksi Hollywoodiin ja Long Beachille. Matkalippujen hinta on noin 8–10 dollaria (noin 6,90–8,70 euroa) linjavalinnasta riippuen. Bussilippu ostetaan aina luottokortilla, käteistä lentokenttäbusseissa ei hyväksytä. Linja-auto onkin kätevä valinta niille, jotka eivät ole ehtineet vaihtaa valuuttaa. FlyAway-busseille on oma pysäkkinsä terminaalien edessä. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Lentokentältä eri puolille Los Angelesia kulkevat myös kaupungin julkisen liikenteen bussit ja junat. Ne voivat olla budjettimatkailijalle hyvä vaihtoehto, sillä hinnat ovat lentokenttäbusseja edullisemmat, mutta esimerkiksi metroyhteys keskustaan vaatii useampia vaihtoja. Jos matkustat mieluiten metrolla, ota lentokentältä shuttle-bussi lähimmälle metroasemalle, joka on vihreän linjan varrella sijaitseva Aviation Station. Metromatkat ladataan TAP-matkakortille, jonka voi ostaa noin yhden dollarin (noin 90 sentin) hintaan metroasemien lippuautomaateista. Halutut matkat ladataan kortille. Kertalipun hinta on alkaen noin 1,75 dollaria (noin 1,50 euroa) ja esimerkiksi päivälipun hinta noin 7 dollaria (noin 6,10 euroa). (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Los Angelesiin lentävien kannattaa muistaa, että Yhdysvaltojen matkoille on hankittava etukäteen ESTA-matkustuslupa viimeistään 72 tuntia ennen lennon lähtöä. Se anotaan netin kautta. Saat lomailla Los Angelesissa ilman viisumia 90 päivää, kunhan sinulla on hankittuna paluulento Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan. Passin on oltava voimassa kolme kuukautta paluulennon jälkeen.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Los Angeles lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Los Angeles?

Halvin lentolippu kohteeseen Los Angeles paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 376 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Los Angeles. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Los Angeles ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 558 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Los Angeles?

Yleensä kohteista Suomi, American Airlines, Finnair ja Iberia lentävät eniten paikkaan Los Angeles. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja American Airlines, Finnair & Iberia lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Los Angelesin kansainvälinen lentoasema on Los Angeles keskustasta ?

Los Angelesin kansainvälinen lentoasema Lentokenttä on 15 kilometriä päässä kohteen Los Angeles keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Los Angeles?

Los Angeles lähinnä oleva kenttä Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Los Angelesin kansainvälinen lentoasema, tai lyhyemmin Los Angeles. lentokenttäkoodi on LAX.

Mitä lennot Los Angelesiin maksavat?

Los Angelesin lentolipuilla on laaja hintahaitari, sillä hinta riippuu esimerkiksi matkustusajankohdasta ja valitusta lentoreitistä. Alkuvuodesta ja keväällä hinnat ovat yleensä edullisimmillaan, kesäkuukausina ja joulukuussa puolestaan korkeimmillaan. Lentotarjouksia Los Angelesiin kannattaa metsästää varsinkin vuoden alkupuolelle, ja myös halpoja äkkilähtöjä on talviaikaan toisinaan tarjolla. Halpojen lentojen etsintään kannattaa ottaa avuksi KAYAKin lentohaku, jossa voit määritellä lennoillesi sopivan hintarajoituksen. Halutessasi voit etsiä lentoja vain tietyille lentoyhtiöille. Mikäli etsit budjettiluokan lentoja, selvitä myös matkan hintaan kuuluvat palvelut. Low cost -lentoyhtiöiden myymillä halpalennoilla matkatavararajoitukset ovat usein varsin tiukat, eikä lennon hintaan välttämättä sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.

Kuinka kauan lento Los Angelesiin kestää?

Lentoaika Los Angelesiin vaihtelee lentoreitin mukaan. Helsingistä Los Angelesiin ei ole tarjolla suoria lentoja, joten lennot yhdysvaltalaiskaupunkiin kulkevat aina yhden tai kahden lentokentän kautta. Yhden vaihdon lentojen kesto Los Angelesiin on alkaen noin 15 tuntia. Jos valitset pidemmän lentoreitin, voit helposti käyttää matkantekoon jopa vuorokauden.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Los Angelesiin?

Helsinki-Vantaalta Los Angelesiin liikennöivät lukuisat lentoyhtiöt. Lentoja tarjoaa esimerkiksi suomalainen Finnair, skandinaavinen SAS, alankomaalainen KLM, ranskalainen Air France ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Reitit ja matka-ajat vaihtelevat, ja koska kyseessä on mannerten välinen lento, kannattaa matkustusmukavuuteen ja lennon palveluihin kiinnittää huomiota.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Los Angelesia?

Los Angelesin alueen päälentokenttä on kansainvälistä lentoliikennettä palveleva Los Angeles International Airport eli LAX. Lentokenttä on yksi maailman vilkkaimmin liikennöidyistä lentoasemista, ja sen alueella liikkumiseen kannattaa varata aikaa. Los Angelesin alueella on myös kaksi pienempää lentokenttää, Whiteman Airport ja Van Nuys Airport. Ne kummatkin sijaitsevat reilun 30 kilometrin päässä Los Angelesin keskustasta. Los Angelesin pienemmät kentät eivät yleensä palvele kansainvälistä lentoliikennettä.

Varaa halvat Los Angeles lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
376 €
vain
376 €
Matkakohde
Los Angeles
376 €
vain
376 €
pe 30. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
LAX
Los Angeles
17t 40m
su 8. syysk.
LAX
Los Angeles
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 05m
376 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 119 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
LHR
AMS
Erinomainen 9,0

Plussat: The entertainment was amazing

Miinukset: The seats were a bit hard

EDI
AMS
Erinomainen 9,3

Plussat: The crew was great! The food was also much better than other airlines. And passing out whole bottles of water was much appreciated.

CDG
AMS
Keskiverto 3,0

Plussat: My seat

Miinukset: My suitcase wasn’t in the plane. 8 hours in the plane and no one offered us water. We had to look for flight attendant. Entertainment wasn’t great not too many choices and quality of screens was poor

LYS
AMS
Erinomainen 8,0

Miinukset: This was just a short commuter flight from Lyon to Amsterdam for connection.

AMS
ATL
Erinomainen 10,0

Plussat: Nice attention and good food. Plane and seats are confortable

to 4. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LAX
Los Angeles
20t 20m
su 14. heinäk.
LAX
Los Angeles
HEL
Helsinki-Vantaa
19t 25m
667 €
Matka: 11 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 531 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
JFK
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: They give you food in this airlines. Crew was nice always serving drinks.

JFK
FRA
Keskiverto 2,6

Plussat: crew wasn't friendly, seats are very narrow and uncomfortable

Miinukset: FOOD WAS DISGUSTING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FRA
DEL
Erinomainen 9,3

Plussat: I was traveling with a baby alone and crew was very supportive

Miinukset: Food

BLR
FRA
Hyvä 6,6

Plussat: crew onboard and food/entertaiment.

Miinukset: could do without the delays. transit time was reduced to less than an hour in Frankfurt because flight to Frankfurt was delayed by 45 mins. it is becoming very stressful to transit in FRA every time.

FRA
ATH
Hyvä 6,3

Plussat: Crew was good overall

Miinukset: Food was overheated and bland in taste. No on board entertainement

ti 24. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LAX
Los Angeles
17t 34m
ma 30. syysk.
LAX
Los Angeles
HEL
Helsinki-Vantaa
19t 07m
376 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 119 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
GLA
AMS
OK 4,3

Plussat: Friendly crew

Miinukset: KLM lost one piece of my luggage

DPS
SIN
Keskiverto 3,3

Plussat: Seat was uncomfortable. There was nothing to like. In past I have traveled by KLM but this time it was worst.

Miinukset: No proper food service. Even to the passenger of Amsterdam no dinner was served. No inflight service. It looks like domestic flight. I will think twice to travel by KLM. The check-in staff at counter was absolutely arrogant. Staff ar boarding gate was nice.

ORD
AMS
Hyvä 7,3

Plussat: Crew was very engaging and service was good.

Miinukset: My seat was horrible. Right at the door, crammed, and no place to store my carry-on luggage.

AMS
ORD
Erinomainen 9,3

Plussat: Food, entertainment and crew was exceptionally friendly.

Miinukset: Seats not great for such a long flight.

AMS
GVA
Hyvä 6,0

Plussat: Seat comfortable

Miinukset: Flight was delayed and overhead bin space was very small

pe 13. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LAX
Los Angeles
23t 11m
su 22. syysk.
LAX
Los Angeles
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 35m
382 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 119 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
BHX
AMS
Keskiverto 2,0

Plussat: Awful

Miinukset: Everything

AMS
EDI
OK 5,6

Plussat: Crew was friendly

Miinukset: Passenger who needed wheelchair assistance it took KLM 50 minutes to get him off plane which delayed our boarding. KLM not prepared to handle passengers with needs

GLA
AMS
OK 4,3

Plussat: Friendly crew

Miinukset: KLM lost one piece of my luggage

DPS
SIN
OK 5,2

Miinukset: We had 4 hour delay causing a stop over at 3am. So yeah

AMS
LIM
OK 4,0

Miinukset: They left my bag off the plane. Ridiculous.

ti 23. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LAX
Los Angeles
27t 50m
to 8. elok.
LAX
Los Angeles
HEL
Helsinki-Vantaa
19t 10m
673 €
Matka: 17 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 531 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
TPA
FRA
Hyvä 7,6

Plussat: Entertainment and food was good. Pilot kept good communication with passengers. Some of the inflight crew were nice and willing to help

Miinukset: Some flight attendants should show more willingness to assist and help passengers. Boarding was a bit messy plus they changed boarding gate last minute. Flight was delayed almost one hr

JFK
FRA
Keskiverto 2,6

Plussat: crew wasn't friendly, seats are very narrow and uncomfortable

Miinukset: FOOD WAS DISGUSTING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SFO
FRA
Erinomainen 9,0

Miinukset: I travelled economy and found the seats not very enabling for big and tall folks as myself ! Other than that I highly recommend flying Lufthansa

MUC
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: Food was great

Miinukset: Connect flight time was cutting it short- sane scenario.

LHR
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: Lufthansa hands down is the best airline I have ever flown!

to 6. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LAX
Los Angeles
34t 45m
ti 18. kesäk.
LAX
Los Angeles
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 35m
558 €
Matka: 13 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 119 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
LCY
AMS
Erinomainen 8,0

Miinukset: Head support for 6 feet plus people on seats would be good

LAX
AMS
Erinomainen 9,0

Plussat: Good for both.

Miinukset: Bigger seats.

MAN
AMS
Hyvä 6,0

Plussat: Friendly crew, upgraded seat was worthwhile

Miinukset: More snacks in between meals,

IAH
AMS
OK 5,3

Miinukset: KLM was not prepared to get wheel chair passenger off plane. Cost me delay of 1 hour. I will never fly KLM again.

EBB
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: General flight journey

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.