Etsi halpoja lentoja kohteeseen Los Angeles (LAX)

Vertaa lentoliput kohteeseen Los Angeles sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Los Angeles lentotiedot

Lento saapuu Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 333 €
Lentoyhtiöt Delta, KLM, Norwegian

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Los Angeles

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Los Angeles? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Los Angeles seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 298 €
Varaa vähintään 6 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Los Angeles on marraskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Los Angeles lentotarjoukset.
Los Angelesissa voi yhdistää ranta- ja kaupunkiloman, ja monet suuntaavatkin kaupunkiin kesälomamatkalle. Kesälomakausi nostattaa lentojen hintoja, joten kesäkuukaudet ovat yleensä kalleinta aikaa lentää Helsingistä Los Angelesiin. Halpoja lentoja etsivän kannattaa pitää silmät auki alkuvuoden ja kevään lentojen suhteen. Näinä vuodenaikoina lennot ovat yleensä edullisia. Ilmaston puolesta kaupunkiin voi lentää milloin tahansa, sillä sää on Los Angelesissa lämmin ympäri vuoden.
Kansainväliset lennot Los Angelesiin ottaa vastaan Los Angelesin kansainvälinen lentokenttä (Los Angeles International Airport), joka tunnetaan lyhenteellä LAX. Lentokenttä sijaitsee noin 25 kilometriä kaupungin keskustasta (Downtown Los Angeles) lounaaseen. Lentokentältä pääsee keskustaan kätevästi julkisen liikenteen avulla. Kaupunkia tuntemattomalle helpoin vaihtoehto on nousta FlyAway-lentokenttäbussiin. Keskustan bussilinjan päätepisteenä on Union Station -rautatieasema, mutta FlyAway-bussin voi napata myös muille Los Angelesin alueille. Busseja kulkee esimerkiksi Hollywoodiin ja Long Beachille. Matkalippujen hinta on noin 8–10 dollaria (noin 6,90–8,70 euroa) linjavalinnasta riippuen. Bussilippu ostetaan aina luottokortilla, käteistä lentokenttäbusseissa ei hyväksytä. Linja-auto onkin kätevä valinta niille, jotka eivät ole ehtineet vaihtaa valuuttaa. FlyAway-busseille on oma pysäkkinsä terminaalien edessä. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Lentokentältä eri puolille Los Angelesia kulkevat myös kaupungin julkisen liikenteen bussit ja junat. Ne voivat olla budjettimatkailijalle hyvä vaihtoehto, sillä hinnat ovat lentokenttäbusseja edullisemmat, mutta esimerkiksi metroyhteys keskustaan vaatii useampia vaihtoja. Jos matkustat mieluiten metrolla, ota lentokentältä shuttle-bussi lähimmälle metroasemalle, joka on vihreän linjan varrella sijaitseva Aviation Station. Metromatkat ladataan TAP-matkakortille, jonka voi ostaa noin yhden dollarin (noin 90 sentin) hintaan metroasemien lippuautomaateista. Halutut matkat ladataan kortille. Kertalipun hinta on alkaen noin 1,75 dollaria (noin 1,50 euroa) ja esimerkiksi päivälipun hinta noin 7 dollaria (noin 6,10 euroa). (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Los Angelesiin lentävien kannattaa muistaa, että Yhdysvaltojen matkoille on hankittava etukäteen ESTA-matkustuslupa viimeistään 72 tuntia ennen lennon lähtöä. Se anotaan netin kautta. Saat lomailla Los Angelesissa ilman viisumia 90 päivää, kunhan sinulla on hankittuna paluulento Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan. Passin on oltava voimassa kolme kuukautta paluulennon jälkeen.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Los Angeles lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Los Angeles?

Halvin lentolippu kohteeseen Los Angeles paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 333 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Los Angeles. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Los Angeles ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 333 € meno-paluu.

Kuinka kaukana lentokenttä Los Angelesin kansainvälinen lentoasema on Los Angeles keskustasta ?

Los Angelesin kansainvälinen lentoasema Lentokenttä on 15 kilometriä päässä kohteen Los Angeles keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Los Angeles?

Los Angeles lähinnä oleva kenttä Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Los Angeles, Los Angeles Intl, tai lyhyemmin Los Angeles. lentokenttäkoodi on LAX.

Mitä lennot Los Angelesiin maksavat?

Los Angelesin lentolipuilla on laaja hintahaitari, sillä hinta riippuu esimerkiksi matkustusajankohdasta ja valitusta lentoreitistä. Alkuvuodesta ja keväällä hinnat ovat yleensä edullisimmillaan, kesäkuukausina ja joulukuussa puolestaan korkeimmillaan. Lentotarjouksia Los Angelesiin kannattaa metsästää varsinkin vuoden alkupuolelle, ja myös halpoja äkkilähtöjä on talviaikaan toisinaan tarjolla. Halpojen lentojen etsintään kannattaa ottaa avuksi KAYAKin lentohaku, jossa voit määritellä lennoillesi sopivan hintarajoituksen. Halutessasi voit etsiä lentoja vain tietyille lentoyhtiöille. Mikäli etsit budjettiluokan lentoja, selvitä myös matkan hintaan kuuluvat palvelut. Low cost -lentoyhtiöiden myymillä halpalennoilla matkatavararajoitukset ovat usein varsin tiukat, eikä lennon hintaan välttämättä sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.

Kuinka kauan lento Los Angelesiin kestää?

Lentoaika Los Angelesiin vaihtelee lentoreitin mukaan. Helsingistä Los Angelesiin ei ole tarjolla suoria lentoja, joten lennot yhdysvaltalaiskaupunkiin kulkevat aina yhden tai kahden lentokentän kautta. Yhden vaihdon lentojen kesto Los Angelesiin on alkaen noin 15 tuntia. Jos valitset pidemmän lentoreitin, voit helposti käyttää matkantekoon jopa vuorokauden.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Los Angelesiin?

Helsinki-Vantaalta Los Angelesiin liikennöivät lukuisat lentoyhtiöt. Lentoja tarjoaa esimerkiksi suomalainen Finnair, skandinaavinen SAS, alankomaalainen KLM, ranskalainen Air France ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Reitit ja matka-ajat vaihtelevat, ja koska kyseessä on mannerten välinen lento, kannattaa matkustusmukavuuteen ja lennon palveluihin kiinnittää huomiota.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Los Angelesia?

Los Angelesin alueen päälentokenttä on kansainvälistä lentoliikennettä palveleva Los Angeles International Airport eli LAX. Lentokenttä on yksi maailman vilkkaimmin liikennöidyistä lentoasemista, ja sen alueella liikkumiseen kannattaa varata aikaa. Los Angelesin alueella on myös kaksi pienempää lentokenttää, Whiteman Airport ja Van Nuys Airport. Ne kummatkin sijaitsevat reilun 30 kilometrin päässä Los Angelesin keskustasta. Los Angelesin pienemmät kentät eivät yleensä palvele kansainvälistä lentoliikennettä.

Varaa halvat Los Angeles lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
333 €
vain
333 €
Matkakohde
Los Angeles
333 €
vain
333 €
ma 25. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LAX
Los Angeles
14t 55m
to 7. maaliskuuta
LAX
Los Angeles
HEL
Helsinki-Vantaa
23t 07m
333 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 22 610 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,4
KIN
JFK
Hyvä 7,3

Plussat: Friendly crew

Miinukset: No food was served

PDX
MSP
Erinomainen 8,0

Plussat: Direct flight on time

Miinukset: All good

ATL
MKE
Erinomainen 8,6

Plussat: Everything except lack of internet connection AFTER paying $19.95

Miinukset: Not getting internet after paying $19.95

ICN
ATL
Erinomainen 10,0

Miinukset: All was good

BKK
ICN
Erinomainen 10,0

Miinukset: All was good

ma 17. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LAX
Los Angeles
38t 03m
ma 1. heinäkuuta
LAX
Los Angeles
HEL
Helsinki-Vantaa
29t 02m
416 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 689 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
ACC
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Service was great as usual. Food was very good and entertainment options were great so you won't have to be bored throughout the trip.

BKK
AMS
Keskiverto 3,6

Plussat: Flight duration

Miinukset: Very stingy with the drinks Cramped seats

IAD
AMS
Hyvä 7,6

Plussat: Gaps between seats are very narrow.

Miinukset: when serving drinks, cabin crew limited to serve liquor only once and it was poor service.

AMS
DXB
Erinomainen 8,0

Plussat: They considered my reguest of vegiterian food.

Miinukset: I have no complaints.

AMS
AUH
Hyvä 7,6

Plussat: Gaps between seats are very narrow.

Miinukset: when serving drinks, cabin crew limited to serve liquor only once and it was poor service.

to 14. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LAX
Los Angeles
21t 19m
ma 25. maaliskuuta
LAX
Los Angeles
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 59m
333 €
Matka: 12 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 22 610 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,4
BOM
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew - Usual pleasant Dutch hospitality. Aircraft: Clean and nice Seats: Reasonable leg room , big Monitor easy operation. Meal: Outstanding personalized special meal requested. Served in each leg of my journey.

ATL
RIC
Hyvä 7,0

Plussat: Friendly staff. Entertainment selection is impressive (though I didn't use it). Drinks and snacks are provided.

Miinukset: Boarding process was time consuming due to poor organization from Delta. Unloading process takes forever for the same reason. Despite booking at the same time my fiancee and I didn't get seated next to one another.

SLC
MSP
Erinomainen 10,0

Plussat: Flight was smooth and fast.

Miinukset: Didn't love that my 1st flight got off at gate G. And connecting flight was at gate C on the other end of the airport.

MIA
LGA
Erinomainen 8,3

Plussat: Arrived on time and smooth flight though it was completely full

JFK
PUJ
Erinomainen 10,0

Plussat: Great service from boarding to landing

ti 9. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LAX
Los Angeles
19t 25m
ti 23. heinäkuuta
LAX
Los Angeles
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 40m
772 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 468 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
MAD
JFK
Erinomainen 8,0

Plussat: No delay leaving Madrid and the check in very organized.

Miinukset: Getting to NY we have to taxi for one hour

CDG
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Smooth , efficient and comfortable

Miinukset: Seats can be a little narrow , I’m a big giy

LAX
CDG
OK 4,3

Plussat: Business class seat can't recline to a flat seat

Miinukset: Quality of the seat.

MAD
JFK
OK 5,0

Plussat: Unconfortable seats,poor food,no cans of soda or bottles of water.No even close to business class.Clean ,new plane,nice attendants

LGW
BOS
Erinomainen 10,0

Plussat: Low fares, took away things like snacks and drinks which we were super okay with!

Miinukset: None

ma 13. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LAX
Los Angeles
21t 00m
to 30. toukokuuta
LAX
Los Angeles
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 55m
358 €
Matka: 18 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 22 610 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,4
ATL
CHS
Hyvä 6,0

Plussat: 36 minute flight..

Miinukset: Not really much you can do

ICN
ATL
Erinomainen 10,0

Miinukset: All was good

BWI
MSP
Erinomainen 10,0

Plussat: I got to board early because I volunteered to check my carry-on. Very friendly flight attendants. Love flying delta. They are always consistent and the movies they offer with the gogo in-flight app are always updated and recently released popular movies.

BOM
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew - Usual pleasant Dutch hospitality. Aircraft: Clean and nice Seats: Reasonable leg room , big Monitor easy operation. Meal: Outstanding personalized special meal requested. Served in each leg of my journey.

LAX
PDX
Keskiverto 2,0

Plussat: It was ok

Miinukset: They lost my suitcase. Now I have to wait a day or two and they won’t sent it to me.

ti 4. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LAX
Los Angeles
27t 16m
su 16. kesäkuuta
LAX
Los Angeles
HEL
Helsinki-Vantaa
29t 13m
458 €
Matka: 13 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 689 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
BCN
Hyvä 6,6

Miinukset: None of our 4 checked bags arrived with us. This was despite ample connection time (2+ hours) in Amsterdam.

AMS
FNA
Keskiverto 2,0

Miinukset: I booked tickets via Delta, operated by KLM. They lost both of my check in bags in September, and it happened again today for the same scheduled flights. Had 4 hours of layover and KLM still wasn’t able to manage it.

AMS
TPE
Erinomainen 9,0

Plussat: Smooth flight.

Miinukset: Seat a little cramped.

AMS
IAD
Erinomainen 10,0

Plussat: Economy comfort was very nice, food decent, plenty of toilets to avoid overcrowding, and good entertainment selection.

LAX
AMS
Hyvä 7,0

Plussat: Very personable staff. Food acceptable for airline fare. Ticket price was outstanding.

Miinukset: Paid for extra legroom, but very narrow seats not comfortable. Very difficult to sleep. Old plane--could not hear movies and unclear screen. Music sounded OK and choice was good.

ti 9. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LAX
Los Angeles
22t 24m
ti 16. huhtikuuta
LAX
Los Angeles
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 40m
386 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 22 610 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,4
CHS
ATL
Erinomainen 10,0

Plussat: All ok

CUN
BOS
Erinomainen 9,6

Plussat: Really nice flight crew who braved the storm to get us home when everyone else was getting cancelled.

BOM
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew - Usual pleasant Dutch hospitality. Aircraft: Clean and nice Seats: Reasonable leg room , big Monitor easy operation. Meal: Outstanding personalized special meal requested. Served in each leg of my journey.

XNA
ATL
Hyvä 6,0

Plussat: The gate agents were nice enough.

Miinukset: We sat on the tarmac for an hour without information as to why we were delayed. We missed our connection in Atlanta, even though we arrived at the gate in time to see the gate agent shut the door while we were running and waving. We arrived at the gate 8 minutes before the flight departure time also. The flight attendant on the flight from Fayetteville just handed out water and cookies without asking what you wanted. She had coffee and snack mix but didn’t ask anyone, just handed them what they got. Overall I was very disappointed in the flight from Fayetteville, NC to Atlanta and with the gate agents at the Atlanta airport. I usually expect more from delta. They didn’t offer vouchers to make up for the missed connection or offer to pay for a hotel since the next flight out was the next morning.

ATL
MKE
Erinomainen 8,6

Plussat: Everything except lack of internet connection AFTER paying $19.95

Miinukset: Not getting internet after paying $19.95

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.