Hae lentoja
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt
Tarjoukset

Etsi halpoja lentoja Islantiin alk. 114 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Suomesta Islantiin, jonka lähtöpäivä on 31.10.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
su 14/7
su 21/7

Vertaa lentolippuja Islantiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 216 777 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

114 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 3%.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 15 %.
Lento Helsinki – Reykjavik

Useimmiten kysytyt kysymykset - Islannin lentojen varaus

 • Kuinka pitkä on lento Islantiin?

  Suoran lennon lentoaika reitille Suomesta - Islantiin on yleensä 15t 58m, mikä kattaa kokonaisuudessaan 3698 km etäisyyden. Suosituin reitti on Helsinki - Reykjavik, jonka keskimääräinen lentoaika on 3t 40m.

 • Mikä on halvin lento Islantiin?

  Halvin viimeisten 72 tunnin aikana löytynyt lippu Islantiin Suomesta on yhteen suuntaan 111 € ja meno-paluulennolle 228 €. Suosituin reitti on Helsinki-Vantaan lentoasema - Reykjavik Keflavik Intl, ja halvin tälle reitille löytynyt lentolippu viimeisten 72 tunnin aikana oli 228 €.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät Islantiin?

  Finnair, Icelandair ja JetBlue operoivat useimmiten lentoja reitille Suomesta - Islantiin.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän aikana. Näiden tietojen avulla matkustajat voivat päättää onko aika ostaa vai odottaa.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Islantiin

 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Islannin lentotarjoukset.

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät Islantiin

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Suomesta Islantiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
airBalticPistemäärä perustuu 220 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,2Viihde
7,5Ateriat
7,8Mukavuus
8,2Henkilökunta
Lentoyhtiöiden arvostelut

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

10,0 ErinomainenMauri, marrask. 2023RIX - TMP
Lue lisää airBaltic arvosteluista

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Varaa halvat Islannin lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

8.8.to
2 välilaskuaScandinavian Airlines
14t 35mHEL-KEF
15.8.to
2 välilaskuaScandinavian Airlines
19t 25mKEF-HEL
246 €
8.8.to
2 välilaskua
14t 35mHEL-KEF
14.8.ke
suora lento
3t 30mKEF-HEL
255 €
8.8.to
suora lentoIcelandair
3t 40mHEL-KEF
14.8.ke
suora lentoIcelandair
3t 30mKEF-HEL
270 €
8.8.to
suora lentoFinnair
3t 50mHEL-KEF
15.8.to
suora lentoFinnair
3t 25mKEF-HEL
290 €
8.8.to
suora lentoIcelandair
3t 40mHEL-KEF
13.8.ti
suora lentoIcelandair
3t 30mKEF-HEL
291 €
9.8.pe
suora lentoFinnair
3t 50mHEL-KEF
16.8.pe
suora lentoFinnair
3t 25mKEF-HEL
312 €
29.7.ma
1 välilaskuairBaltic
5t 45mHEL-KEF
5.8.ma
1 välilaskuairBaltic
16t 50mKEF-HEL
370 €
22.7.ma
1 välilaskuairBaltic
5t 45mHEL-KEF
29.7.ma
1 välilaskuairBaltic
16t 50mKEF-HEL
485 €
22.7.ma
1 välilaskuLufthansa
8t 15mHEL-KEF
28.7.su
1 välilaskuLufthansa
21t 50mKEF-HEL
514 €
7.9.la
2 välilaskuaLufthansa
11t 10mHEL-KEF
7.9.la
1 välilaskuLufthansa
7t 50mKEF-HEL
518 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

31.10.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
6t 10mHEL-KEF
114 €
21.6.pe
1 välilaskuScandinavian Airlines
5t 40mHEL-KEF
123 €
31.10.to
2 välilaskua
7t 40mHEL-KEF
135 €
26.6.ke
suora lentoIcelandair
3t 40mHEL-KEF
146 €
22.10.ti
suora lentoFinnair
3t 50mHEL-KEF
157 €
26.6.ke
suora lentoFinnair
3t 50mHEL-KEF
165 €
25.6.ti
1 välilasku
25t 35mHEL-KEF
176 €
3.7.ke
2 välilaskuaNorwegian
37t 10mHEL-KEF
177 €
16.7.ti
1 välilaskuNorwegian
10t 45mHEL-KEF
198 €
19.6.ke
suora lentoIcelandair
3t 40mHEL-KEF
351 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Islantiin

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

16.6.su
Useita kohteita
11t 05mHEL-KEF
21.6.pe
Useita kohteita
31t 15mKEF-HEL
364 €
16.6.su
Useita kohteita
11t 05mHEL-KEF
21.6.pe
Useita kohteita
7t 30mKEF-HEL
394 €
16.6.su
Useita kohteitaLufthansa
20t 10mHEL-KEF
20.6.to
Useita kohteitaLufthansa
14t 35mKEF-HEL
417 €
16.6.su
Useita kohteita
12t 55mHEL-KEF
20.6.to
Useita kohteita
7t 50mKEF-HEL
441 €
16.6.su
Useita kohteita
11t 05mHEL-KEF
21.6.pe
suora lento
3t 25mKEF-HEL
461 €
16.6.su
suora lentoIcelandair
3t 40mHEL-KEF
21.6.pe
suora lentoIcelandair
3t 30mKEF-HEL
462 €
16.6.su
Useita kohteita
13t 10mHEL-KEF
20.6.to
Useita kohteita
19t 50mKEF-HEL
470 €
16.6.su
Useita kohteitaScandinavian Airlines
15t 35mHEL-KEF
21.6.pe
Useita kohteitaScandinavian Airlines
9t 50mKEF-HEL
513 €
16.6.su
suora lento
3t 50mHEL-KEF
20.6.to
Useita kohteita
7t 50mKEF-HEL
563 €
16.6.su
Useita kohteitaScandinavian Airlines
8t 30mHEL-KEF
21.6.pe
Useita kohteitaScandinavian Airlines
10t 25mKEF-HEL
1063 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Islantiin

Tarjouksia paluulennolle:

Islanti - Suomi

Matkustamoluokat:

1070 €
509 €
211 €

Selaa matkakohteita: