Hae lentoja
Tarjoukset
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit

HBE - HEL

Etsi halpoja lentoja Aleksandriasta Helsinkiin alk. 514 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Aleksandriasta Helsinkiin, jonka lähtöpäivä on 1.5.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
su 31/3
su 7/4

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Aleksandriasta Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Aleksandriasta Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 50 369 401 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 14 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Cheap flight deals from Aleksandriasta to Helsinkiin

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille AleksandriastaHelsinkiin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
02:50 - 11:35HBE-HEL
8t 45m1 välilasku
12:30 - 01:55HEL-HBE
13t 25m1 välilasku
514 €Turkish Airlines
Etsi tarjous
ke 1. Touko - ma 6. Touko

Lennot Aleksandriasta Helsinkiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Aleksandriasta Helsinkiin lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Kuinka kauan lento kohteesta Aleksandria kohteeseen Helsinki kestää?

Tälle reitille ei ole suoria lentoja saatavilla KAYAK-sivustolla. Lyhin useamman välilaskun sisältävä lento on 8t 45m.

Hyvä tietää

Halvin lento

514 €
Lento Aleksandria – Helsinki

Milloin varata lentoja reitille Aleksandriasta - Helsinkiin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatAleksandriasta Helsinkiin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Aleksandriasta - Helsinkiin reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Aleksandria - Helsinki reitillä?

  Kun lennät kohteesta Aleksandria käytät Aleksandria Borg El Arab kenttää. Laskeudut kohteeseen Helsinki, joka tunnetaan myös nimellä Helsinki-Vantaan lentoasema.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Aleksandriasta Helsinkiin?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Aleksandriasta Helsinkiin?

  Star Alliance on ainoa lentoyhtiöallianssi, joka liikennöi reitillä Aleksandria - Helsinki.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Aleksandriasta Helsinkiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Aleksandriasta ]Helsinkiin lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Aleksandriasta Helsinkiin lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Helsinkiin Aleksandriasta hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Aleksandriasta Helsinkiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Helsinkiin ja takaisin Aleksandriaan toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Aleksandriasta Helsinkiin?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Helsinkiin Aleksandriasta lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Lennot Aleksandria - Helsinki

Lähtö:

Aleksandria (HBE)Egypti

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Matkustamoluokat:

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita: