Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Lontoo

Vertaa lentoliput kohteeseen Lontoo sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Lontoo lentotiedot

Lento saapuu Lontoo
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 92 €
Lentoyhtiöt British Airways, airBaltic, Norwegian Air International, Finnair, KLM, Lufthansa, Norwegian

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Lontoo

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Lontoo? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Lontoo seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 115 €, Kokkola/Pietarsaari 372 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Lontoo on syyskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Lontoo lentotarjoukset.
Lähes yhdeksän miljoonan asukkaan Lontoota palvelee kaikkiaan kuusi lentokenttää, jotka sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Lyhyttä viikonloppulomaa viettävän tai kiireisen työmatkailijan kannattaa valita lennot sen mukaan, millä Lontoon alueella aikaa aiotaan viettää. Hanki lentoliput sille kentälle, mikä parhaiten sopii matkasuunnitelmiisi. Esimerkiksi ydinkeskustan lähellä sijaitseva London City Airport -lentokenttä on businessmatkailijoiden suosiossa. Cityn lentoasema on noin 12 kilometrin päässä keskustasta, ja nopealla DLR-junalla keskustaan pääsee noin vartissa. Junamatkan hinta on noin 5 puntaa (noin 5,70 euroa). Myös Lontoon länsipuolella sijaitsevalta Britannian suurimmalta lentokentältä, Heathrow Airport -lentoasemalta, on nopea junayhteys kaupungin ytimeen. Heathrow Express -junalla pääset keskustaan, Paddington Station -juna-asemalle, noin 15 minuutissa. Junalipun hinta on noin 22–25 puntaa (25–28,50 euroa). (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
Suurkaupungissa joukkoliikennevälineet tulevat tarpeeseen, ja edullisimmin joukkoliikennettä voi käyttää elektronisella Oyster Card -matkakortilla. Matkakortteja on saatavilla ainakin Heathrown ja Gatwickin lentokentillä. Oyster Card -kortti kannattaa ostaa heti lentoasemalta, sillä kentän ja keskustan välisissä juna- ja metromatkojen hinnoissa voi heti säästää useita puntia. Kortti toimii myös esimerkiksi paikallisliikenteen busseissa, mutta yksityisten bussiyhtiöiden liikennöimissä lentokenttäbusseissa sitä ei voi käyttää. Kortin hinta on noin 5 puntaa (noin 5,70 euroa), ja kortille voit ladata matkarahaa haluamasi määrän. Kun matka lähestyy loppuaan, kortille jääneet ylimääräiset matkarahat voi lunastaa itselleen takaisin metroasemien automaateilla. (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
Britannia ei kuulu Suomen tavoin Schengen-alueeseen, joten muista ottaa Lontoon matkalle mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti. Matkailijoiden henkilöllisyys voidaan tarkistaa lentokentällä. Viisumi ei ole Lontoon matkoilla tarpeen. Koska Iso-Britannian kansalaiset ovat äänestäneet Euroopan unionista eroamisen puolesta, kannattaa Lontoon ystävien seurata matkustusasiakirjoihin liittyvää uutisointia lähitulevaisuudessa tarkkaan. Lisätietoja tilanteesta saat omalta lentoyhtiöltäsi ja Lontoossa sijaitsevalta Suomen suurlähetystöltä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Lontoo lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Lontoo?

Lennot kohteesta Helsinki 3t 07m

Mikä on halvin lento kohteeseen Lontoo?

Halvin lentolippu kohteeseen Lontoo paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 92 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Lontoo. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Lontoo ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 328 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lontoo?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, British Airways ja Cathay Pacific lentävät eniten paikkaan Lontoo. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, British Airways & Cathay Pacific lentävät tätä reittiä eniten.

Mikä Lontoo lentokenttä on lähimpänä keskustaa kohteessa Lontoo?

Lontoo palvelee 5 suurta lentokenttää. London City lentoasema (13 kilometriä) on lähimpänä Lontoo keskustaa, Heathrow’n lentoasema on 23 kilometriä keskustasta, Gatwickin kansainvälinen lentoasema on 40 kilometriä keskustasta, Lutonin lentoasema on 43 kilometriä keskustasta ja Stanstedin lentoasema on 49 kilometriä päässä keskustasta. Katso kartasta.

Mitä lennot Lontooseen maksavat?

Lontoo on suosittu kaupunkilomakohde ympäri vuoden, mutta lentojen hinnat vaihtelevat riippuen matkustusajankohdasta, lentoyhtiöstä ja lentoreitistä. Esimerkiksi vuoden ensimmäisinä kuukausina ja alkukeväällä Lontoon lennot ovat hieman keskimääräistä edullisempia, kun taas kesäkuukausina ja syksyllä hinnat nousevat. Myös joulukuu on Lontoossa vilkasta ja normaalia kalliimpaa matkailuaikaa. Koska Lontooseen on Suomesta hyvät lentoyhteydet, voi Lontooseen kuitenkin napata halvan lentotarjouksen lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Yleensä lennot Lontooseen saa edullisimmin ajoissa varaamalla, mutta mikäli etsit sopivaa kaupunkikohdetta viikonloppulomalle, pidä silmät auki äkkilähtöjen varalta. Hyvän avun edullisten lentojen etsintään tarjoaa KAYAKin lentohaku. Mikäli valitset low cost -lentoyhtiön halpalennot tai perinteisen lentoyhtiön edullisimman lipputyypin, tarkista, mitä matkatavaroita lentolipun hintaan sisältyy. Varsinkin halpalentoyhtiöt laskuttavat lähes aina ruumaan kirjattavista matkatavaroista ekstraa.

Kuinka kauan lento Lontooseen kestää?

Lentoaika Helsingistä Lontooseen on suorilla lennoilla noin kolme tuntia. Välilaskullisilla lentoreitillä matkan kokonaiskesto riippuu vaihtoaikatauluista sekä vaihtojen määrästä. Yleensä yhden vaihdon lennoilla matka-aika on alkaen noin 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta matkan pituus riippuu täysin valitusta lentoreitistä.

Voiko Lontooseen lentää suoraan?

Helsingistä Lontooseen on tarjolla päivittäin hyvä valikoima suoria lentoja. Lontooseen operoivat suorin yhteyksin esimerkiksi kotimainen Finnair, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian ja brittiläinen British Airways. Lontoon matkustajien kannattaa huomioida myös, mille kentälle kukin lentoyhtiö laskeutuu. Finnair ja British Airways lentävät yleisimmin Heathrown lentoasemalle, Norwegian taas Gatwickin lentoasemalle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Lontooseen?

Suoria lentoja Helsingin ja Lontoon välillä liikennöivien Finnairin, Norwegianin ja British Airwaysin lisäksi voit napata Lontooseen välilaskulliset lennot monilla muillakin lentoyhtiöillä. Välilaskullisia lentoreittejä Lontooseen tarjoavat esimerkiksi alankomaalainen KLM ja skandinaavinen lentoyhtiö SAS. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat voivat helposti yhdistää Lontoon lentoon myös kotimaan lennon. Esimerkiksi Finnair tarjoaa kattavan valikoiman kotimaan lentoja eri puolilta Suomea. Ota lento kotipaikkakuntasi lentokentältä, tee helppo vaihto Helsinki-Vantaalla, ja jatka matkaa kohti Lontoota. Lentoreittivaihtoehtoja Suomen paikkakunnilta voit vertailla kätevästi KAYAKin lentohakupalvelussa.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Lontoota?

Lontoota palvelee kuusi lentokenttää, joista suurin ja vilkkaimmin liikennöity on Heathrow Airport -lentoasema. Lentokenttä sijaitsee reilut 30 kilometriä keskustan länsipuolella. Gatwickin kansainvälinen lentoasema sijaitsee puolestaan noin 40 kilometriä Lontoon ydinkeskustasta etelään. London City Airport on sijainniltaan keskeisin Lontoon lentokentistä, sillä se sijaitsee vain 12 kilometrin päässä ydinkeskustasta. Stansted Airport -lentoasema on noin 25 kilometriä keskustan länsipuolella ja Luton Airport -lentoasema noin 50 kilometriä pohjoispuolella. Southend Airport -lentoasemalta on keskustaan yli 60 kilometriä.

Varaa halvat Lontoo lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Oulu
242 €
vain
242 €
Helsinki
92 €
vain
92 €
Matkakohde
Lontoo
92 €
vain
92 €
108 €
vain
108 €
97 €
vain
97 €
109 €
vain
109 €
ke 20. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 15m
ke 27. helmikuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 05m
92 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 22 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
JFK
LHR
Erinomainen 9,6

Love the personal entertainment feature.

Would be nice to have more legroom in coach!

HEL
LHR
OK 5,6

Just believe overall they could do better

LHR
BOS
Hyvä 6,6

2 1/2 delay with no information to travelers. We were told Gate A then at the last minute (after a couple of hours) it was switched to Gate C. We had to take a transport to new gate and were afraid we would miss flight as the original flight time was still posted. There was no updated flight info anywhere. Very stressful after what was already a long wait.

HEL
LHR
Hyvä 7,0

On time and comfortable flight.

No free snacks.

LHR
CAI
Erinomainen 10,0

I loved everything about it , i enjoyed the comfort, food , entertainment , the crew were very friendly and very helpful , i was pampered all through the trip thank you .

Nothing

to 8. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
8t 30m
ke 21. marraskuuta
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 00m
97 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 453 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
VNO
AMS
Erinomainen 10,0

When I got to the check-in desk, I was told to get out of line and check in online. It wasn't a big deal, but it would have been good to know that it was necessary to do this so I didn't wait in line for a long time.

ARN
RIX
Hyvä 7,5

staff were polite, helpful, and efficient

super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance

MLA
RIX
Keskiverto 2,0

Nothing.

Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

RIX
TMP
Hyvä 7,3

Short, convenient, direct, value for money.

Not comfortable, small plane.

la 8. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
3t 10m
ma 10. joulukuuta
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 50m
99 €
Matka: 3 päivää
9,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,3 Erinomainen
Perustuu 1 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGA
BFS
Erinomainen 8,6

Everything but the food.

The hot meal was awful! Even the stewardess wasn't sure what some of it was!

KEF
LGW
Erinomainen 8,0

No one bothered me.

That you have to pay extra for entertainment and food.

LGW
MAD
Keskiverto 2,0

Nothing

They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Free WiFi in flight

BCN
CPH
Erinomainen 8,0

It was a shot flight. Not much happening.

The flight was delayed.

to 8. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 10m
ma 12. marraskuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 55m
108 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 33 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
JFK
HEL
Erinomainen 10,0

Hi enjoy the trip

No complaints

HEL
LHR
Hyvä 7,0

No food only blueberry juice and water

HEL
LHR
Erinomainen 8,6

The crew were helpful, pleasant and professional

There wasn't anything we actively didn't like. It was a good flight.

HEL
ARN
Erinomainen 10,0

I wish I found somebody to take me around

No complains

HEL
LHR
Erinomainen 9,3

On time arrival.

Nothing really. Short flight so no entertainment.

ma 28. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LTN
London Luton Airport
5t 30m
to 31. tammikuuta
LTN
London Luton Airport
HEL
Helsinki-Vantaa
22t 10m
108 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 12. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
5t 40m
la 15. joulukuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 10m
158 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 352 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
LAX
Erinomainen 10,0

Seats were very comfortable, food was excellent, the staff was very nice, cabin was quite and roomy.

No outlets to charge digital devices, and need more bathrooms on board. I was able to sleep most of the 11 hour flight so I did not take advantage of the entertainment.

MUC
AMS
OK 5,6

Comfort was better than on the previous Dash-8. Food was OK.

Despised the cold temperature and cold draft in world business even with all vents shut off...gave me a head cold. Boarding was disorganized. There was no sense of direction; ergo, everyone was jumping in.

AMS
DEL
Keskiverto 3,0

Food had only vegetarian choices. No charging place and ambiance was noisy

PRG
AMS
Erinomainen 8,6

Easy flight; loved the crew and their friendly customer service. Great food, kept everyone hydrated and fed.

The movie options, as well as music and TV options were limited. There were no electrical outlets.

AMS
FRA
Erinomainen 8,0

Nice flight ...was comfortable travel ...good food.Thanks

No such things

pe 19. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
6t 25m
ma 22. huhtikuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 05m
179 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 393 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
BOS
Erinomainen 9,6

Very comfortable with enough of leg room. Huge choice of movies. 8 hours flight just passed fast with 4 movies I have watched.

Pasta with beef can be better.

FCO
MUC
Erinomainen 10,0

I was on exit place so there were a lot of room space. Flight was only 1 hour.

MUC
DEN
Erinomainen 10,0

Very friendly and accommodating

NA

MUC
KRK
Hyvä 6,6

Flight crew and airport crew very helpful ,

Due to delay in LA, was rescheduled to later flight which was also delayed

LAX
MUC
Hyvä 7,3

Flight crew and airport crew very helpful

4 hrs delayed which delayed my whole trip over 6 hrs

su 17. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 25m
pe 22. maaliskuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 05m
94 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 22 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
HEL
LHR
OK 5,6

Just believe overall they could do better

HEL
LHR
Hyvä 7,0

On time and comfortable flight.

No free snacks.

HEL
LHR
Keskiverto 3,6

The woman who worked the British Airways desk in Helsinki and checked our bags is not suited for a customer service position. The screens on the British Airways long haul planes are tiny and difficult to operate. A 2,5 h flight where you can't even get water complimentary is appalling. Honestly all of your competitors offer a snack and beverages complimentary even if the flight is only 45 min. The boarding for London to Dallas flight was very confusing and could have been made easier with grouping the boarding instead of tons of people piling up to rush in at once.

LHR
LAS
Keskiverto 2,6

Service and welcome was great.

Entertainment system was old and screen was not working the first 2 hours.

JFK
LHR
Erinomainen 9,6

Love the personal entertainment feature.

Would be nice to have more legroom in coach!

to 8. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
8t 30m
la 10. marraskuuta
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 00m
102 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 453 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
VNO
AMS
Erinomainen 10,0

When I got to the check-in desk, I was told to get out of line and check in online. It wasn't a big deal, but it would have been good to know that it was necessary to do this so I didn't wait in line for a long time.

RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Newer plane for this stretch.

CPH
RIX
OK 4,0

There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass

TBS
RIX
OK 5,5

Modern airplane

Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

MLA
RIX
Keskiverto 2,0

Nothing.

Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

to 11. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 10m
ma 15. huhtikuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 55m
108 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 33 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
JFK
HEL
Erinomainen 10,0

Hi enjoy the trip

No complaints

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

I think this airline has an attention to detail and level of service which surpasses most other airlines. Whilst remaining competitive these factors make traveling with Finnair a far more comfortable and attractive proposition for me. In addition, Helsinki airport must be one of the best around.

HEL
LHR
Erinomainen 8,6

The crew were helpful, pleasant and professional

There wasn't anything we actively didn't like. It was a good flight.

HEL
LHR
Erinomainen 8,0

Clean and well appointed plane, enough room to get comfortable, great on-time performance.

Only coffee served over a 3-hour flight

HEL
LHR
Erinomainen 9,6

Service, staff, food and beverages all excellent

Seat was just a little hard when lying on my side

ti 6. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
STN
London Stansted
7t 25m
ke 7. marraskuuta
STN
London Stansted
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 15m
109 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 28. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 15m
to 31. tammikuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 05m
101 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 22 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
HEL
LHR
OK 5,6

Just believe overall they could do better

JFK
LHR
Erinomainen 9,6

Love the personal entertainment feature.

Would be nice to have more legroom in coach!

HEL
LHR
Keskiverto 3,6

The woman who worked the British Airways desk in Helsinki and checked our bags is not suited for a customer service position. The screens on the British Airways long haul planes are tiny and difficult to operate. A 2,5 h flight where you can't even get water complimentary is appalling. Honestly all of your competitors offer a snack and beverages complimentary even if the flight is only 45 min. The boarding for London to Dallas flight was very confusing and could have been made easier with grouping the boarding instead of tons of people piling up to rush in at once.

HEL
LHR
OK 4,6

Late departure caused down stream issues.

LHR
LAS
Keskiverto 2,6

Service and welcome was great.

Entertainment system was old and screen was not working the first 2 hours.

ti 6. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LTN
London Luton Airport
9t 50m
ke 7. marraskuuta
LTN
London Luton Airport
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 55m
109 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 7. joulukuuta
OUL
Oulu
LGW
London Gatwick
13t 25m
ma 10. joulukuuta
LGW
London Gatwick
OUL
Oulu
16t 45m
242 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 258 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
OAK
OSL
Keskiverto 2,0

Nothing. Next flight to Vienna was 2 days later and have a flight on Friday I needed to catch so couldn’t wait.

Not being reimbursed for a flight or a hotel

BOS
LGW
Hyvä 7,2

good space, especially with 3 seats to myself;)

-my monitor/screen did not work (many others too) until they rebooted the whole system after at least 45 minutes into the flight -no food, no snack, no drink

PRG
ARN
Erinomainen 8,6

You ought to have a NA option as Food was not served on this shorter route.

ORY
EWR
Keskiverto 3,6

We arrived in destination airport intact.

Airplane was in awful state of disrepair. Literally nothing worked. Starting with overhead compartments that got jarred loose to the non-functional entertainment system to the reading lights, which didn't work (and to make matters worse they turned lights off). They didn't even try to hide that they don't care - some of the seats were off color! Clearly recycled from some aircraft junkyard!

CDG
LAX
Hyvä 7,6

Afternoon Departure time is convenient

They will give you a small cup of water for free if you ask for it but they don't let you know that.

to 31. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 15m
pe 8. helmikuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 05m
101 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 22 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
HEL
LHR
Erinomainen 9,0

flight on time

hard to check in to BA in Helsinki. signage could be better as this was a code share.

HEL
LHR
OK 4,6

Late departure caused down stream issues.

HEL
LHR
Hyvä 7,0

On time and comfortable flight.

No free snacks.

LHR
LAS
Keskiverto 2,6

Service and welcome was great.

Entertainment system was old and screen was not working the first 2 hours.

HEL
LHR
Keskiverto 3,6

The woman who worked the British Airways desk in Helsinki and checked our bags is not suited for a customer service position. The screens on the British Airways long haul planes are tiny and difficult to operate. A 2,5 h flight where you can't even get water complimentary is appalling. Honestly all of your competitors offer a snack and beverages complimentary even if the flight is only 45 min. The boarding for London to Dallas flight was very confusing and could have been made easier with grouping the boarding instead of tons of people piling up to rush in at once.

su 16. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 10m
ma 24. joulukuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 55m
116 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 33 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LHR
Hyvä 6,3

The energy of the crew was upbeat despite the lock of enertainment they tried their best by accommodating my various wishes.

They were no snacks available except the ones that we had to pay for - which in fact I thought was a bit pretentious towards the passengers.

HEL
LHR
Erinomainen 8,0

Clean and well appointed plane, enough room to get comfortable, great on-time performance.

Only coffee served over a 3-hour flight

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

I think this airline has an attention to detail and level of service which surpasses most other airlines. Whilst remaining competitive these factors make traveling with Finnair a far more comfortable and attractive proposition for me. In addition, Helsinki airport must be one of the best around.

HEL
LHR
Hyvä 7,0

Arrived ahead of time Crue

Sales on board

HEL
LHR
Erinomainen 8,6

The crew were helpful, pleasant and professional

There wasn't anything we actively didn't like. It was a good flight.

su 9. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
STN
London Stansted
26t 00m
ti 11. joulukuuta
STN
London Stansted
HEL
Helsinki-Vantaa
11t 35m
109 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 7. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
13t 10m
su 9. joulukuuta
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 15m
120 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 453 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
TBS
RIX
OK 5,5

Modern airplane

Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

MLA
RIX
Keskiverto 2,0

Nothing.

Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

RIX
HEL
Keskiverto 2,0

My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue.

VNO
RIX
Keskiverto 2,0

airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again.

ti 8. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LTN
London Luton Airport
9t 50m
ke 9. tammikuuta
LTN
London Luton Airport
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 55m
109 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ti 8. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
22t 05m
ke 9. tammikuuta
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 30m
129 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 453 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
RIX
LED
OK 4,0

most of the crew were polite and helpful

super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

RIX
HEL
Keskiverto 2,0

My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue.

VNO
RIX
Keskiverto 2,0

airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again.

CPH
RIX
OK 4,0

There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass

RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Newer plane for this stretch.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta