Etsi halpoja lentoja kohteeseen Lontoo

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Lontoo Kaikki lentokentät
to 18.7.
to 25.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Lontoo sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Lontoo lentotiedot

Lento saapuu Lontoo
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 91 €
Lentoyhtiöt British Airways, Wizz Air UK, airBaltic, Norwegian, Finnair, Norwegian Air International, Lufthansa, Blue Air, KLM, Ukraine Intl Air

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Lontoo

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Lontoo? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Lontoo seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 182 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan kesäkuu, heinäkuu ja elokuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Lontoo on toukokuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Lontoo lentotarjoukset.
Lähes yhdeksän miljoonan asukkaan Lontoota palvelee kaikkiaan kuusi lentokenttää, jotka sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Lyhyttä viikonloppulomaa viettävän tai kiireisen työmatkailijan kannattaa valita lennot sen mukaan, millä Lontoon alueella aikaa aiotaan viettää. Hanki lentoliput sille kentälle, mikä parhaiten sopii matkasuunnitelmiisi. Esimerkiksi ydinkeskustan lähellä sijaitseva London City Airport -lentokenttä on businessmatkailijoiden suosiossa. Cityn lentoasema on noin 12 kilometrin päässä keskustasta, ja nopealla DLR-junalla keskustaan pääsee noin vartissa. Junamatkan hinta on noin 5 puntaa (noin 5,70 euroa). Myös Lontoon länsipuolella sijaitsevalta Britannian suurimmalta lentokentältä, Heathrow Airport -lentoasemalta, on nopea junayhteys kaupungin ytimeen. Heathrow Express -junalla pääset keskustaan, Paddington Station -juna-asemalle, noin 15 minuutissa. Junalipun hinta on noin 22–25 puntaa (25–28,50 euroa). (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
Suurkaupungissa joukkoliikennevälineet tulevat tarpeeseen, ja edullisimmin joukkoliikennettä voi käyttää elektronisella Oyster Card -matkakortilla. Matkakortteja on saatavilla ainakin Heathrown ja Gatwickin lentokentillä. Oyster Card -kortti kannattaa ostaa heti lentoasemalta, sillä kentän ja keskustan välisissä juna- ja metromatkojen hinnoissa voi heti säästää useita puntia. Kortti toimii myös esimerkiksi paikallisliikenteen busseissa, mutta yksityisten bussiyhtiöiden liikennöimissä lentokenttäbusseissa sitä ei voi käyttää. Kortin hinta on noin 5 puntaa (noin 5,70 euroa), ja kortille voit ladata matkarahaa haluamasi määrän. Kun matka lähestyy loppuaan, kortille jääneet ylimääräiset matkarahat voi lunastaa itselleen takaisin metroasemien automaateilla. (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
Britannia ei kuulu Suomen tavoin Schengen-alueeseen, joten muista ottaa Lontoon matkalle mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti. Matkailijoiden henkilöllisyys voidaan tarkistaa lentokentällä. Viisumi ei ole Lontoon matkoilla tarpeen. Koska Iso-Britannian kansalaiset ovat äänestäneet Euroopan unionista eroamisen puolesta, kannattaa Lontoon ystävien seurata matkustusasiakirjoihin liittyvää uutisointia lähitulevaisuudessa tarkkaan. Lisätietoja tilanteesta saat omalta lentoyhtiöltäsi ja Lontoossa sijaitsevalta Suomen suurlähetystöltä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Lontoo lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Lontoo?

Lennot kohteesta Helsinki 3t 02m

Mikä on halvin lento kohteeseen Lontoo?

Halvin lentolippu kohteeseen Lontoo paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 91 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Lontoo. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Lontoo ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 250 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lontoo?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, British Airways ja Cathay Pacific lentävät eniten paikkaan Lontoo. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, British Airways & Cathay Pacific lentävät tätä reittiä eniten.

Mikä Lontoo lentokenttä on lähimpänä keskustaa kohteessa Lontoo?

Lontoo palvelee 6 suurta lentokenttää. London City lentoasema (12 kilometriä) on lähimpänä Lontoo keskustaa, Heathrow’n lentoasema on 23 kilometriä keskustasta, Gatwickin kansainvälinen lentoasema on 38 kilometriä keskustasta, Lutonin lentoasema on 45 kilometriä keskustasta, Stanstedin lentoasema on 50 kilometriä keskustasta ja Southend on 57 kilometriä päässä keskustasta. Katso kartasta.

Mitä lennot Lontooseen maksavat?

Lontoo on suosittu kaupunkilomakohde ympäri vuoden, mutta lentojen hinnat vaihtelevat riippuen matkustusajankohdasta, lentoyhtiöstä ja lentoreitistä. Esimerkiksi vuoden ensimmäisinä kuukausina ja alkukeväällä Lontoon lennot ovat hieman keskimääräistä edullisempia, kun taas kesäkuukausina ja syksyllä hinnat nousevat. Myös joulukuu on Lontoossa vilkasta ja normaalia kalliimpaa matkailuaikaa. Koska Lontooseen on Suomesta hyvät lentoyhteydet, voi Lontooseen kuitenkin napata halvan lentotarjouksen lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Yleensä lennot Lontooseen saa edullisimmin ajoissa varaamalla, mutta mikäli etsit sopivaa kaupunkikohdetta viikonloppulomalle, pidä silmät auki äkkilähtöjen varalta. Hyvän avun edullisten lentojen etsintään tarjoaa KAYAKin lentohaku. Mikäli valitset low cost -lentoyhtiön halpalennot tai perinteisen lentoyhtiön edullisimman lipputyypin, tarkista, mitä matkatavaroita lentolipun hintaan sisältyy. Varsinkin halpalentoyhtiöt laskuttavat lähes aina ruumaan kirjattavista matkatavaroista ekstraa.

Kuinka kauan lento Lontooseen kestää?

Lentoaika Helsingistä Lontooseen on suorilla lennoilla noin kolme tuntia. Välilaskullisilla lentoreitillä matkan kokonaiskesto riippuu vaihtoaikatauluista sekä vaihtojen määrästä. Yleensä yhden vaihdon lennoilla matka-aika on alkaen noin 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta matkan pituus riippuu täysin valitusta lentoreitistä.

Voiko Lontooseen lentää suoraan?

Helsingistä Lontooseen on tarjolla päivittäin hyvä valikoima suoria lentoja. Lontooseen operoivat suorin yhteyksin esimerkiksi kotimainen Finnair, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian ja brittiläinen British Airways. Lontoon matkustajien kannattaa huomioida myös, mille kentälle kukin lentoyhtiö laskeutuu. Finnair ja British Airways lentävät yleisimmin Heathrown lentoasemalle, Norwegian taas Gatwickin lentoasemalle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Lontooseen?

Suoria lentoja Helsingin ja Lontoon välillä liikennöivien Finnairin, Norwegianin ja British Airwaysin lisäksi voit napata Lontooseen välilaskulliset lennot monilla muillakin lentoyhtiöillä. Välilaskullisia lentoreittejä Lontooseen tarjoavat esimerkiksi alankomaalainen KLM ja skandinaavinen lentoyhtiö SAS. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat voivat helposti yhdistää Lontoon lentoon myös kotimaan lennon. Esimerkiksi Finnair tarjoaa kattavan valikoiman kotimaan lentoja eri puolilta Suomea. Ota lento kotipaikkakuntasi lentokentältä, tee helppo vaihto Helsinki-Vantaalla, ja jatka matkaa kohti Lontoota. Lentoreittivaihtoehtoja Suomen paikkakunnilta voit vertailla kätevästi KAYAKin lentohakupalvelussa.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Lontoota?

Lontoota palvelee kuusi lentokenttää, joista suurin ja vilkkaimmin liikennöity on Heathrow Airport -lentoasema. Lentokenttä sijaitsee reilut 30 kilometriä keskustan länsipuolella. Gatwickin kansainvälinen lentoasema sijaitsee puolestaan noin 40 kilometriä Lontoon ydinkeskustasta etelään. London City Airport on sijainniltaan keskeisin Lontoon lentokentistä, sillä se sijaitsee vain 12 kilometrin päässä ydinkeskustasta. Stansted Airport -lentoasema on noin 25 kilometriä keskustan länsipuolella ja Luton Airport -lentoasema noin 50 kilometriä pohjoispuolella. Southend Airport -lentoasemalta on keskustaan yli 60 kilometriä.

Varaa halvat Lontoo lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
91 €
vain
91 €
Turku
97 €
vain
97 €
Matkakohde
Lontoo
91 €
vain
91 €
97 €
vain
97 €
159 €
vain
159 €
119 €
vain
119 €
ti 20. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 05m
to 22. elok.
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 55m
91 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 24 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,5
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
BUD
LHR
OK 5,0

Plussat: Great pilots and communication. Good boarding and gate crew.

Miinukset: No entertainment, limited drink service. Flight was rerouted and very poor reimbursement provided.

HEL
LHR
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: The woman who worked the British Airways desk in Helsinki and checked our bags is not suited for a customer service position. The screens on the British Airways long haul planes are tiny and difficult to operate. A 2,5 h flight where you can't even get water complimentary is appalling. Honestly all of your competitors offer a snack and beverages complimentary even if the flight is only 45 min. The boarding for London to Dallas flight was very confusing and could have been made easier with grouping the boarding instead of tons of people piling up to rush in at once.

INV
LHR
OK 5,5

Miinukset: British Airways neither a budget airline nor a lux airline. Doesn’t know what it is.

HEL
LHR
OK 4,6

Plussat: Not much - the entertainment choices were good and the flight was safe and smooth. Plus my bag turned up from Helsinki, Heathrow, Singapore, sydney

Miinukset: The biz class seats on BA are just horrible. The biz class service - BA aren’t even trying to match other airlines. A stingy snenities kit and a blanket doesn’t come close to qantas or emerites. The food is an embarrassment - microwave dinners over heated is a a generous description. Crew do as little as possible (they don’t want to be they’ve either)

LHR
BKK
OK 4,0

Plussat: The crew were fantastic and the food was okay!!

Miinukset: Poor entertainment, uncomfortable seats & delayed

la 20. heinäk.
TKU
Turku
LTN
London Luton
3t 10m
ti 23. heinäk.
LTN
London Luton
TKU
Turku
3t 00m
97 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 5,6 OK
Perustuu 3 arvosteluun
Koneeseennousu
5,3
Mukavuus
5,3
Henkilökunta
6,0
Viihde
6,0
Ateriat
6,0
KEF
LTN
OK 5,2

Plussat: We were able to bring our normal size backpacks as personal items even though they were certainly larger than the tiny personal item size limit.

Miinukset: We had a terrible experience with getting checked in online and adding a checked bag. Numerous issues getting in touch with the company and the call centre staff was rude and unhelpful. The website is glitchy. The fee for bringing checked luggage was very high. We won't use this airline again.

KMV
RGN
OK 5,0

Miinukset: 3hours late

la 21. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
18t 10m
su 22. syysk.
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 05m
119 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 521 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
PRG
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: Nice new plane, on time.

Miinukset: I pre-paid two checked bags (one each for my husband and myself). At check in we were told I had not done this and we had to go pay at another desk in the airport and come back to the check in line, 40 euros each. I showed the agent my paperwork that showed one bag each--it was not explicit on the paper whether this was the allowance or what I had paid--and she shrugged and said "Bad information. You have to pay now and you can take it up with the airline later." This will be a pain in the neck.

VNO
TXL
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight was short and sweet, no problems to report.

PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

MUC
LUX
Hyvä 7,5

Plussat: Very nice and comfortable place by Air Baltic. Nice and polite crew.

Miinukset: Flight was delayed

RIX
AUH
Hyvä 6,3

Plussat: Did not have food, so not able to rate that. Comfortable for sure! Plane ain't that big and one side had only 2 seats next to each other.

la 26. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
3t 05m
ma 28. lokak.
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 30m
119 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 898 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,9
Ateriat
6,0
JFK
CPH
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Will never fly Norwegian again. They are price gaugers

Miinukset: A little more flexibility with luggage - I was 1.5 kilos overabv they forced me to pay $100 for a whole new checked luggage.

FLL
CDG
Erinomainen 10,0

Plussat: The plane was huge and spacious. brand new and although I didn't have a meal, I was so comfortable on the plane.

Miinukset: Offer free snacks & drink. even for low fare flights.

OSL
JFK
OK 5,0

Plussat: Price

Miinukset: Didn’t order any food and had no interaction with the crew

OSL
JFK
Hyvä 6,4

Miinukset: The boarding process could be better organized. There is just one large line and it’s like a free for all. There are zones on the tickets but they didn’t board by the zones

ARN
TLV
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Be on time

pe 23. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 10m
ma 26. elok.
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 55m
119 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 41 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
JFK
OK 5,3

Miinukset: Boarding began 25 min after the indicated time. Huge crowd of people (big Airbus 330) was standing in the corridor in some kind of disorganized manner. Priority entrance was open, but then another 20-25 min in the closed waiting area, some kind of hoarder. Only then the mixture of all passengers was let through the sleeve to the plane. Why bother about Priority? Plane arrive in NYC 35 min late. Many transit passengers worried about their connecting flights.

HEL
TKU
Keskinkertainen 3,0

Plussat: At least the crew was friendly

Miinukset: The flight was delayed for 1 hour and we were sitting inside the airbus with no air condition due to technical difficulties on 35 degrees sweating like pigs. No water or snack was offered even though the delay was so big.

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: I think this airline has an attention to detail and level of service which surpasses most other airlines. Whilst remaining competitive these factors make traveling with Finnair a far more comfortable and attractive proposition for me. In addition, Helsinki airport must be one of the best around.

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: We've lucky to sit in the emergency exit row. Lots of space!

HEL
LHR
Erinomainen 9,6

Plussat: Service, staff, food and beverages all excellent

Miinukset: Seat was just a little hard when lying on my side

pe 29. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
3t 10m
ma 2. jouluk.
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 05m
129 €
Matka: 4 päivää
9,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,3 Erinomainen
Perustuu 1 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LIS
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: For Copenhagen to JFK flight only: Excellent crew, satisfactory food service, very good drink service, great plane, comfortable seat in Premium comparable to old business class seats before lie flat became standard.

Miinukset: Extremely understaffed check-in desk in Lisbon with extremely long lines took over thirty minutes of waiting to reach the desk. No separate check-in lines for Premium, since they have no Premium service from there to Copenhagen. No Premium seating or services available from Lisbon to Copenhagen. No staff or facility at Copenhagen airport to print boarding pass for transfer passengers until gate agents finally arrived.

PVD
EDI
Erinomainen 8,0

Plussat: The food and service were wonderful!

Miinukset: Seats are not comfortable

CPH
ARN
Erinomainen 8,3

Plussat: All went as expected. Efficient and timely.

Miinukset: Seat bottom cushions worn out

BCN
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: It was a shot flight. Not much happening.

Miinukset: The flight was delayed.

ARN
JFK
OK 5,3

Plussat: Entertainment was good. Plane was pretty new/nice

Miinukset: The food is rediculous. Apparently you have to pay extra ahead of time to even get a glass of water. That is unacceptable to me and because I didn't book on their website directly, I was never notified of this. 3 dollars for a bottle of water. It wouldn't be a bad airline if not for this but they have to skimp on this one little thing. It's also upsetting because it's an 8 hour flight. You need water and food!! That ruined it for me and it's such a simple thing. Plus the flight attendants were unprofessional. Probably won't fly them again.

pe 29. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
LCY
London City
5t 35m
ma 2. jouluk.
LCY
London City
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 50m
159 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 852 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
LIS
Erinomainen 8,0

Plussat: everything from the boarding and check-in process to in flight comfort.

MUC
ORD
Hyvä 7,0

Miinukset: Space is limited even for a small built person. Too crowded considering long the travel time

MEX
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Service and crew

FRA
AMM
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Flight from dc to Frankfurt was delayed 4 hours. Flight from Frankfurt to Amman was cancelled and rebooked for the next morning.

KEF
FRA
Erinomainen 8,3

Plussat: The seats were very spacious and we were fed on the flight!

Miinukset: In flight entertainment.

pe 25. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LTN
London Luton
7t 45m
ti 5. marrask.
LTN
London Luton
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 00m
160 €
Matka: 12 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 234 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
7,9
Viihde
6,0
Ateriat
6,7
CLJ
OTP
Erinomainen 10,0

Plussat: The flight departed on time and arrived the same. The seat was a tad bit narrow for me but then I am a tall guy at 6'5". Crew was very professional. Ticket cost was a third of what the other airlines were offering for a Sunday fare. I'll definitely use BlueAir again!

LTN
BCM
Erinomainen 8,0

Plussat: Everything

Miinukset: Nothing

LTN
OTP
Erinomainen 10,0

Plussat: staff very friendly and polite ..airplane wasnt full so i get the chance to have a nice fly with my 2 little sons

Miinukset: -

LTN
IAS
Erinomainen 8,0

Plussat: On time , crew good... no complaints

LPL
FCO
Erinomainen 10,0

Plussat: Every thing.

ti 1. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LCY
London City
8t 30m
ti 8. lokak.
LCY
London City
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 00m
167 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 221 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
EBB
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: General flight journey

AMS
OSL
Erinomainen 9,2

Plussat: No delay and nice staff

AMS
ATL
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was fantastic, seats and entertainment was great. Very good food choices.

Miinukset: Everything was very good.

AMS
NRT
Erinomainen 9,0

Plussat: Entertainment was amazing

Miinukset: Seats a bit hard

MAN
AMS
Hyvä 6,0

Plussat: Friendly crew, upgraded seat was worthwhile

Miinukset: More snacks in between meals,

la 28. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 05m
la 5. lokak.
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 55m
91 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 24 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,5
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
MAD
LHR
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Got from one place to another

Miinukset: Seats are terrible, no entertainment, and high expenses even for soda! Since when is BA in a race to the bottom with all of the other terrible airlines?!

LHR
INN
Erinomainen 10,0

Plussat: Nice friendly crew, happened to mention it was our anniversary and they kindly presented us with a glass of champagne from the posh end!

GLA
LHR
OK 5,5

Miinukset: For an hour and one half flight the seats were tolerable. Anything longer than that would have been torture.

LIS
LHR
OK 5,6

Plussat: Helpful and Friendly Crew. Did their best to help during the delay. Able to take hand baggage on board (unlike our kid journey when forced to check it in at the gate)

Miinukset: Sat on plane for an hour waiting to depart, so delayed landing. The BA feel is no different to budget airlines now.

LHR
MIA
Erinomainen 9,6

Plussat: Excellent fly, comfortable seat, on time

Miinukset: Very spice food

ti 22. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 05m
to 31. lokak.
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 05m
91 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 24 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,5
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
ZRH
LCY
OK 4,0

Miinukset: Extremely poor timing and communication. Departed over 2hr late and missed landing to the correct airport by 10 mins and so had to divert to an airport an hour away with poor coordination

LGW
MCO
OK 4,4

Miinukset: The plane delayed by 30 minutes, I was rushed past security to wrong plane in Orlando, making me miss my flight, cue multiple times as the airlines "British Airways" and "American Airlines" bickered about who's fault it was. I'm still sat in Orlando waiting for my flight after losing my hotel in LA

WAW
LHR
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Connector was late so I’m stuck in London til tomorrow

LHR
MAN
Hyvä 7,3

Miinukset: The food was fantastic also the crew.

HEL
LHR
OK 4,6

Miinukset: Late departure caused down stream issues.

ke 6. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 15m
ti 19. marrask.
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 05m
91 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 24 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,5
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LED
LHR
OK 5,2

Miinukset: The seats are not just uncomfortable, they are awful. Worse than Wizzair!

HEL
LHR
OK 5,3

Miinukset: Having to pay for a cup of tea!

TFS
LGW
Erinomainen 10,0

Miinukset: Amazing

LHR
BOS
Erinomainen 8,3

Plussat: The crew were really welcoming, which is not always common on BA.

Miinukset: The entertainment system is tired, and the selection could be a lot better.

ORD
MAD
OK 5,0

Plussat: Service was good on the plane

Miinukset: Thought I had purchased an optima coach, but was forced to pay $60 baggage fee. At checkin, asked for aisle seat, but agent had already assigned a middle seat. Then asked to change to an aisle seat, but she demanded $30 to change. Aftwr boarding was complete, there were at least 6 aisle seats empt

pe 29. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 10m
ma 2. jouluk.
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 55m
121 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 41 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
JFK
Erinomainen 9,6

Plussat: everything was good

Miinukset: Needed a bit more food :)

RIX
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Crew was great and welcoming

Miinukset: Some features on screen did not work, also seat handle wasnt possible to lower

LED
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: It was the best flight I’ve ever had. Friendly, polite and very careful crew. It was very pleasant to be on board. Clean, nice climate control, no any smell. The food was tasty and on time, the beverages were widely presented from juices to red and white wine or beer...so The time passed quickly

Miinukset: Only the other trip by air with Finair

HEL
LHR
Erinomainen 8,5

Plussat: Speed boarding process.

Miinukset: No entertainment system on a 3 hour flight...

HEL
LHR
Hyvä 7,3

Plussat: I liked the window seat.

Miinukset: They didn’t talk much about the landing card.

la 10. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
3t 05m
ti 13. elok.
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 35m
134 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 898 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,9
Ateriat
6,0
ARN
TLV
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Be on time

CDG
FLL
Hyvä 6,0

Plussat: The crew is great, gave me a bandaid was smiles and kind.

Miinukset: The boarding was a mess, and the arrival was long- got to Ft lauderdale 20 minutes early only to sit on the tarmac. The customs in Ft Lauderdale is the real mess- no organization, 1 line and too few customs people working. That airport is a nightmare!

MAD
LAX
Erinomainen 8,0

Miinukset: Boarding was super slow

OSL
JFK
Keskinkertainen 2,0

Plussat: I slept

Miinukset: They just opened the gates and ran away and let people board. It was CHAOS

BCN
EWR
Hyvä 6,3

Plussat: Rainbow landing lights

Miinukset: Give people water at the very least. It's hard to bring your own because of security checks

ke 3. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
13t 05m
ma 12. elok.
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 50m
146 €
Matka: 41 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 521 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
FRA
Hyvä 7,0

Plussat: Nice crew

Miinukset: Please give out water for free

VNO
AMS
Erinomainen 10,0

Miinukset: When I got to the check-in desk, I was told to get out of line and check in online. It wasn't a big deal, but it would have been good to know that it was necessary to do this so I didn't wait in line for a long time.

LGW
RIX
Erinomainen 10,0

Miinukset: Ок

TLV
RIX
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: on the website i ordered and payed for a meal, and automatically it went to the last and the shortest leg of the flight. it did not ask which leg i was interested in. so i phoned their customer service to get this fixed, they said they cannot fix it and closed the phone on me. on the website is said that from israel you cannot do advance internet checkin, and when i arrived at the checkin they said that i should have done this advanced check in, and since i didn't i need to go to their ticket office and pay a penalty of 35$ per passenger. there also was no warning on the website of any such penalty. i will never fly with them again if i can help it.

TLL
RIX
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: Charging 30 Euros to check in at the airport is lunacy.

pe 21. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
11t 10m
su 23. kesäk.
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 35m
304 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 3 326 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,2
Ateriat
5,5
JFK
KBP
Erinomainen 9,0

Miinukset: Food

WAW
KBP
Hyvä 6,0

Plussat: UIA flights are unexpensive.

Miinukset: 1 hr 15 mins late. Food/drink service average at best. Flight attendants never smile.

KBP
MSQ
Hyvä 6,5

Miinukset: Two flights on Ukraine Airlines and two late arrivals - both over 30-40 minutes late.

JFK
KBP
Hyvä 7,2

Miinukset: Did not receive email about online check-in, and had to pay extra fee as a result.

BKK
KBP
OK 4,4

Miinukset: I ordered and paid for meal on line, it was not available and I showed the online receipt to the flight attendant, and she just shrugged and said I was not on Her list so too bad.

ti 12. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
LCY
London City
5t 35m
pe 22. marrask.
LCY
London City
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 50m
160 €
Matka: 11 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 852 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
CAI
FRA
Hyvä 6,8

Miinukset: No TV in the chair ,even no group TV The the crew member in the business class lady was too aggressive in her way as if we are working for her , too tide chairs

SAN
FRA
Hyvä 6,0

Miinukset: Food and seats

TXL
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: The flight was on time, perfectly organized, excellent flight attendants and efficient service

Miinukset: There were no negatives (and rarely are with Lufthansa)

MUC
ATH
Hyvä 7,6

Plussat: Great crew

Miinukset: Uncomfortable seating

KEF
FRA
Erinomainen 8,3

Plussat: The seats were very spacious and we were fed on the flight!

Miinukset: In flight entertainment.

to 26. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
10t 30m
ma 30. jouluk.
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 55m
169 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 229 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
ATL
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was fantastic, seats and entertainment was great. Very good food choices.

Miinukset: Everything was very good.

ARN
AMS
OK 4,4

Plussat: Onboard crew were nice and polite. Flight was on time (a rarity).

Miinukset: The boarding crew was rude and unpleasant, the plane was boiling hot.

LOS
AMS
Hyvä 7,6

Miinukset: 1. In Flight Entertainment 2. Controlled In Flight Temperature

AMS
EDI
Erinomainen 8,0

Plussat: Good beverage service.

Miinukset: Over an hour delayj for departure.

MAN
AMS
Hyvä 6,0

Plussat: Friendly crew, upgraded seat was worthwhile

Miinukset: More snacks in between meals,

su 29. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 10m
la 11. tammik.
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 50m
160 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 41 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything

Miinukset: None

HEL
LHR
Erinomainen 8,0

Miinukset: Clean up the planes better

HEL
NRT
Erinomainen 9,3

Plussat: Great crew

LHR
YYZ
OK 4,6

Plussat: One crew member servicing first class was in a mood “not to be here” - it is sad because of first class experience is higher than usual! It was just bad!

Miinukset: I honestly don’t have an answer for this, I guess these kind of crew should not on board especially in first class!

TMP
HEL
Hyvä 6,0

Plussat: The crew were professional and courteous

Miinukset: Nothing, as it’s a short flight!

to 19. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LCY
London City
4t 30m
ke 25. syysk.
LCY
London City
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 10m
174 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 221 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
BRS
AMS
Hyvä 6,6

Miinukset: Late departure. Rush to connect.

MXP
AMS
Hyvä 7,3

Miinukset: Boarding was very slow.

AMS
BLQ
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Great plane and staff

Miinukset: Delayed

ACC
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew were great

Miinukset: Refreshments

ORD
AMS
Hyvä 7,3

Plussat: Crew was very engaging and service was good.

Miinukset: My seat was horrible. Right at the door, crammed, and no place to store my carry-on luggage.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka