Voimassa 1. toukokuuta lähtien, päivitämme Yksityisyydensuoja ja Eväste.

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Lontoo

Vertaa lentoliput kohteeseen Lontoo sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Lontoo lentotiedot

Lento saapuu Lontoo
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 100 €
Lentoyhtiöt Finnair, Norwegian Air International, airBaltic, KLM, British Airways, Wizz Air, SAS, Lufthansa, Blue Air

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Lontoo

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Lontoo? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Lontoo seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 139 €, Kokkola/Pietarsaari 250 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Lontoo on marraskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Lontoo lentotarjoukset.
Lähes yhdeksän miljoonan asukkaan Lontoota palvelee kaikkiaan kuusi lentokenttää, jotka sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Lyhyttä viikonloppulomaa viettävän tai kiireisen työmatkailijan kannattaa valita lennot sen mukaan, millä Lontoon alueella aikaa aiotaan viettää. Hanki lentoliput sille kentälle, mikä parhaiten sopii matkasuunnitelmiisi. Esimerkiksi ydinkeskustan lähellä sijaitseva London City Airport -lentokenttä on businessmatkailijoiden suosiossa. Cityn lentoasema on noin 12 kilometrin päässä keskustasta, ja nopealla DLR-junalla keskustaan pääsee noin vartissa. Junamatkan hinta on noin 5 puntaa (noin 5,70 euroa). Myös Lontoon länsipuolella sijaitsevalta Britannian suurimmalta lentokentältä, Heathrow Airport -lentoasemalta, on nopea junayhteys kaupungin ytimeen. Heathrow Express -junalla pääset keskustaan, Paddington Station -juna-asemalle, noin 15 minuutissa. Junalipun hinta on noin 22–25 puntaa (25–28,50 euroa). (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
Suurkaupungissa joukkoliikennevälineet tulevat tarpeeseen, ja edullisimmin joukkoliikennettä voi käyttää elektronisella Oyster Card -matkakortilla. Matkakortteja on saatavilla ainakin Heathrown ja Gatwickin lentokentillä. Oyster Card -kortti kannattaa ostaa heti lentoasemalta, sillä kentän ja keskustan välisissä juna- ja metromatkojen hinnoissa voi heti säästää useita puntia. Kortti toimii myös esimerkiksi paikallisliikenteen busseissa, mutta yksityisten bussiyhtiöiden liikennöimissä lentokenttäbusseissa sitä ei voi käyttää. Kortin hinta on noin 5 puntaa (noin 5,70 euroa), ja kortille voit ladata matkarahaa haluamasi määrän. Kun matka lähestyy loppuaan, kortille jääneet ylimääräiset matkarahat voi lunastaa itselleen takaisin metroasemien automaateilla. (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
Britannia ei kuulu Suomen tavoin Schengen-alueeseen, joten muista ottaa Lontoon matkalle mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti. Matkailijoiden henkilöllisyys voidaan tarkistaa lentokentällä. Viisumi ei ole Lontoon matkoilla tarpeen. Koska Iso-Britannian kansalaiset ovat äänestäneet Euroopan unionista eroamisen puolesta, kannattaa Lontoon ystävien seurata matkustusasiakirjoihin liittyvää uutisointia lähitulevaisuudessa tarkkaan. Lisätietoja tilanteesta saat omalta lentoyhtiöltäsi ja Lontoossa sijaitsevalta Suomen suurlähetystöltä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Lontoo lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Lontoo?

Lennot kohteesta Helsinki 3t 00m

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lontoo?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, British Airways ja Cathay Pacific lentävät eniten paikkaan Lontoo.

Mikä Lontoo lentokenttä on lähimpänä keskustaa kohteessa Lontoo?

Lontoo palvelee 6 suurta lentokenttää. London City lentoasema (12 kilometriä) on lähimpänä Lontoo keskustaa, Heathrow’n lentoasema on 23 kilometriä keskustasta, Gatwickin kansainvälinen lentoasema on 38 kilometriä keskustasta, Lutonin lentoasema on 45 kilometriä keskustasta, Stanstedin lentoasema on 50 kilometriä keskustasta ja Southend on 57 kilometriä päässä keskustasta. Katso kartasta.

Mitä lennot Lontooseen maksavat?

Lontoo on suosittu kaupunkilomakohde ympäri vuoden, mutta lentojen hinnat vaihtelevat riippuen matkustusajankohdasta, lentoyhtiöstä ja lentoreitistä. Esimerkiksi vuoden ensimmäisinä kuukausina ja alkukeväällä Lontoon lennot ovat hieman keskimääräistä edullisempia, kun taas kesäkuukausina ja syksyllä hinnat nousevat. Myös joulukuu on Lontoossa vilkasta ja normaalia kalliimpaa matkailuaikaa. Koska Lontooseen on Suomesta hyvät lentoyhteydet, voi Lontooseen kuitenkin napata halvan lentotarjouksen lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Yleensä lennot Lontooseen saa edullisimmin ajoissa varaamalla, mutta mikäli etsit sopivaa kaupunkikohdetta viikonloppulomalle, pidä silmät auki äkkilähtöjen varalta. Hyvän avun edullisten lentojen etsintään tarjoaa KAYAKin lentohaku. Mikäli valitset low cost -lentoyhtiön halpalennot tai perinteisen lentoyhtiön edullisimman lipputyypin, tarkista, mitä matkatavaroita lentolipun hintaan sisältyy. Varsinkin halpalentoyhtiöt laskuttavat lähes aina ruumaan kirjattavista matkatavaroista ekstraa.

Kuinka kauan lento Lontooseen kestää?

Lentoaika Helsingistä Lontooseen on suorilla lennoilla noin kolme tuntia. Välilaskullisilla lentoreitillä matkan kokonaiskesto riippuu vaihtoaikatauluista sekä vaihtojen määrästä. Yleensä yhden vaihdon lennoilla matka-aika on alkaen noin 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta matkan pituus riippuu täysin valitusta lentoreitistä.

Voiko Lontooseen lentää suoraan?

Helsingistä Lontooseen on tarjolla päivittäin hyvä valikoima suoria lentoja. Lontooseen operoivat suorin yhteyksin esimerkiksi kotimainen Finnair, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian ja brittiläinen British Airways. Lontoon matkustajien kannattaa huomioida myös, mille kentälle kukin lentoyhtiö laskeutuu. Finnair ja British Airways lentävät yleisimmin Heathrown lentoasemalle, Norwegian taas Gatwickin lentoasemalle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Lontooseen?

Suoria lentoja Helsingin ja Lontoon välillä liikennöivien Finnairin, Norwegianin ja British Airwaysin lisäksi voit napata Lontooseen välilaskulliset lennot monilla muillakin lentoyhtiöillä. Välilaskullisia lentoreittejä Lontooseen tarjoavat esimerkiksi alankomaalainen KLM ja skandinaavinen lentoyhtiö SAS. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat voivat helposti yhdistää Lontoon lentoon myös kotimaan lennon. Esimerkiksi Finnair tarjoaa kattavan valikoiman kotimaan lentoja eri puolilta Suomea. Ota lento kotipaikkakuntasi lentokentältä, tee helppo vaihto Helsinki-Vantaalla, ja jatka matkaa kohti Lontoota. Lentoreittivaihtoehtoja Suomen paikkakunnilta voit vertailla kätevästi KAYAKin lentohakupalvelussa.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Lontoota?

Lontoota palvelee kuusi lentokenttää, joista suurin ja vilkkaimmin liikennöity on Heathrow Airport -lentoasema. Lentokenttä sijaitsee reilut 30 kilometriä keskustan länsipuolella. Gatwickin kansainvälinen lentoasema sijaitsee puolestaan noin 40 kilometriä Lontoon ydinkeskustasta etelään. London City Airport on sijainniltaan keskeisin Lontoon lentokentistä, sillä se sijaitsee vain 12 kilometrin päässä ydinkeskustasta. Stansted Airport -lentoasema on noin 25 kilometriä keskustan länsipuolella ja Luton Airport -lentoasema noin 50 kilometriä pohjoispuolella. Southend Airport -lentoasemalta on keskustaan yli 60 kilometriä.

Varaa halvat Lontoo lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
100 €
vain
100 €
Turku
179 €
vain
179 €
Matkakohde
Lontoo
100 €
vain
100 €
179 €
vain
179 €
160 €
vain
160 €
112 €
vain
112 €
135 €
vain
135 €
ke 21. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 05m
la 24. elok.
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 55m
100 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 38 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
SFO
Erinomainen 8,3

Plussat: 1. Leg space is bigger then on other companies 2. Crew was really affable 3. Free wine

Miinukset: Meal was not too hearty. Breakfast in Indian style was too spicy for me. May be I should request a special meal on check-in. And one more thing, Helsinki airport is cold for me. I spent e hours in down vest. Be warned.

BKK
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Kindness of the staff, quick check in, wonderful healthy food, my seat and overall experience.

Miinukset: Limited controls on the entertainment.

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything went smoothly

LHR
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: This is a great way to travel from Helsinki to Tampere and avoid the railway and train changing.

Miinukset: The plane is not comfortable, but the flight is very short. It balances out.

HEL
LHR
Erinomainen 8,5

Plussat: Speed boarding process.

Miinukset: No entertainment system on a 3 hour flight...

ti 17. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
3t 05m
ti 24. syysk.
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 35m
112 €
Matka: 8 päivää
9,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,3 Erinomainen
Perustuu 1 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
BIO
BCN
Hyvä 6,3

Plussat: Easy, on time, cheap

Miinukset: No food or drinks for free (even water), but you get what you pay for! Was super cheap. Bunch of drunk Germans didn't help - but not their fault

CPH
ARN
Erinomainen 8,0

Plussat: It was an excellent value to fly from Stockholm to Copenhagen. We considered taking the train, but the cost vs. time made it much better to fly. The time of the flight was just an hour, and no beverages were offered. This was acceptable, but water would have been nice! Very easy boarding and the fight was on time.

Miinukset: The seats are not very big, and the air conditioning was not adequate for July as we waited on the runway. The gate seating at Stockholm airport could have been better, as there were not nearly enough seats at the gate for all passengers waiting.

KRK
CPH
Erinomainen 9,3

Plussat: Good crew and very smooth flight. Other than the inefficient boarding process which is more the airports fault, my experience with Norwegian was excellent.

BCN
ARN
Erinomainen 8,3

Plussat: Aircraft comfort and overall amenities

Miinukset: Out of 4 flights with Norwegian this trip, 3 were delayed because of issues with the aircraft. It's ok when it happens once, but 75% delays is no fun and not good

CPH
AGP
Erinomainen 10,0

Plussat: flights were on time.

Miinukset: loud passengers and at least water could be for free... its a 3 hour flight!!!

ti 28. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
13t 50m
ti 4. kesäk.
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 50m
127 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 495 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
RIX
TLV
Keskiverto 2,0

Miinukset: They overbooked the flight and without any apologies on their behalf or without even informing me, they stop me and my fiance at the gate and just told is that we can not go to the flight I book and prepay 4 month at advance! The only solution that they can offer me was to travel from Riga to Moscow and than to Tel Aviv. It become 12 hours traveling across 4 countries ( we arrived form Stockholm) instead of 5 hours flight as it was supposed to! I'm not recommending to travel with that company it can not be trusted!

RIX
OSL
Hyvä 6,5

Miinukset: Short flight and unmemorable (that's a good thing)

RIX
TMP
Hyvä 7,3

Plussat: Short, convenient, direct, value for money.

Miinukset: Not comfortable, small plane.

TBS
RIX
OK 5,5

Plussat: Modern airplane

Miinukset: Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

TLL
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: On time boarding and departure. Clean plane and friendly staff.

Miinukset: Nothing, all was good.

ma 29. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaa
STN
London Stansted
6t 45m
ti 30. huhtik.
STN
London Stansted
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 55m
135 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ti 28. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
LCY
London City
12t 20m
ti 4. kesäk.
LCY
London City
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 00m
160 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 986 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
HEL
AMS
Erinomainen 9,0

Plussat: The crew were really helpful with people who had tight connections because of the delayed flight

Miinukset: I wish they had WiFi

BCN
AMS
Keskiverto 3,6

Miinukset: Delays, took my hand luggage into the hold,

LHR
AMS
OK 5,2

Plussat: The crew was nice and helpful (our flight was 2h late so they put us on the one before in business class for us not to miss our connection)

Miinukset: A lot of delays, on both flights. We spent twice as much time waiting than flying.

AMS
LAX
Erinomainen 9,0

Miinukset: This return flight was much better than the flight going to Amsterdam. I believe the biggest factor was the type of aircraft. The old 747 just didn't meet expectations. The newer 777 on the way back was much more comfortable, with better amenities.

AMS
ATL
Erinomainen 8,0

Plussat: yes

Miinukset: not really

ti 30. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 05m
ke 8. toukok.
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 55m
169 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 23 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
6,9
Ateriat
6,8
IAH
LHR
Erinomainen 8,6

Plussat: Crew were excellent, seats were relatively comfortable and in flight entertainment was great.

Miinukset: The plane was old and dirty. It really needed a good clean as there was food debris on my seat belt buckle and sticky finger prints all over my screen. Additionally, the connection time at LHR was too short. While we made the flight (having to run) but our bags did not, which was an annoyance.

DBV
LGW
OK 5,5

Miinukset: Flight was very delayed. Business lounge was poor

LHR
FCO
Hyvä 6,0

Plussat: Flight was on time

Miinukset: They charged for drinks, even soft drinks! There were three annoying children sitting behind us all under the age of 8. They were unsupervised. I didn't think airlines would allow an entire row of kids to sit like this without an adult sitting with them. Their mother was across the aisle.

LHR
DUB
Erinomainen 8,0

Miinukset: Getting through customs in UK and getting luggage tags to Dublin was a nightmare. Took over 2 hours, went through 4 lines to get luggage tags and given misinformation. Poorest travel experience in 40 years of traveling. Brits need to learn how to expedite processing.

DUB
LHR
Erinomainen 9,3

Plussat: Service manager Alan and crew were lovely, very friendly and felt genuinely happy to help us. I have never been given so much free stuff on a plane before! The snacks and beverage offerings just kept coming. I enjoyed my warm meal. Entertainment offerings were good, and as we were on a newer plane the technology was better than other flights I’ve been on.

Miinukset: Seats could have been a bit more comfortable and roomy, but they were decent and I didn’t have too much trouble sleeping.

ma 8. heinäk.
TKU
Turku
LTN
London Luton
17t 10m
ke 10. heinäk.
LTN
London Luton
TKU
Turku
6t 15m
179 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,6 Hyvä
Perustuu 1 181 arvosteluun
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,4
Ateriat
5,9
TLV
RIX
Erinomainen 10,0

Miinukset: Hi

SKP
LTN
Keskiverto 2,0

Miinukset: Couldn’t check in online. Got to airport to be told I couldn’t fly because fully booked. Still here in Macedonia. The earliest they could fly me back is Tuesday. Absolutely disgusting , fuming !!!!

WAW
KEF
OK 5,0

Miinukset: Seats are terrible.

TLV
IAS
OK 5,6

Plussat: The crew was very nice. The flight was ok

Miinukset: Not much of a food choice..

BGY
CRA
Keskiverto 2,0

Plussat: The Check in was nice and polite

Miinukset: 1. There was a delay in the flight. 2. The landing was horrible 3. The boarding was delayed. 4. The plane was not comfortable .

ke 2. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
STN
London Stansted
5t 05m
su 6. lokak.
STN
London Stansted
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 05m
180 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 801 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
OSL
TXL
OK 4,3

Plussat: On time. Good hardware.

Miinukset: Priority passangers cannot board with their non priority partner, even on the sane reservation. Congratulations sas, only airline workdwide to prohibit this. Otherwise, also forgot my duty free bag at the gate and the crew refused to have me return for it or get it for me.

CPH
SFO
Hyvä 7,0

Miinukset: I intensely disliked the 3 hour delay in Copenhagen!!! And that SAS offered the passengers in transit a meal voucher of only 50 danish Kronas, which was just enough to buy a tall Starbucks coffee drink but not enough to eat anything at the airport!

LHR
SVG
Hyvä 7,6

Miinukset: Landing was hard but that is always the case.

OSL
EWR
Erinomainen 10,0

Miinukset: Don't remember this flight

MMX
ARN
OK 5,3

Miinukset: Late departure. No roof during queuing for loading and rain...

su 20. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 10m
ke 23. lokak.
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 50m
100 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 38 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HKG
HEL
Keskiverto 3,0

Miinukset: 2 н in plane, then tecnicans search and fix problems

LED
HEL
Erinomainen 10,0

Miinukset: 2 hr delay

CDG
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: The fact that we were offered an additional round of water and the friendliness of the crew.

HEL
LHR
Hyvä 6,3

Plussat: The energy of the crew was upbeat despite the lock of enertainment they tried their best by accommodating my various wishes.

Miinukset: They were no snacks available except the ones that we had to pay for - which in fact I thought was a bit pretentious towards the passengers.

HEL
JFK
Erinomainen 9,6

Plussat: everything was good

Miinukset: Needed a bit more food :)

su 20. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LCY
London City
5t 25m
ke 23. lokak.
LCY
London City
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 05m
217 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 087 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
DEN
OK 4,0

Miinukset: Delayed flight caused me to miss connection.

FRA
DEL
Keskiverto 2,0

Miinukset: Horrible

YYZ
MUC
Erinomainen 8,3

Plussat: Nice touches like pillow and blanket, lots of movies and hot meals.

Miinukset: My seat was very uncomfortable for such a long flight! It didn't recline and was cramped. Also I have terrible nut allergy and when I tried to communicate that to the flight staff the kept telling me to tell someone else.

MUC
YUL
Hyvä 7,6

Plussat: Thé entertainment was amazing. I watched a live soccer game

Miinukset: The space in the plane

FCO
MUC
Keskiverto 2,0

Miinukset: My luggage did not make it

ti 17. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 05m
ti 24. syysk.
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 50m
104 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 38 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
BUD
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: The staff was great, helpful and polite. Seating was fantastic, exit row with our children together in front of us.

Miinukset: We already had printed out tickets but it took over an hour and twenty minutes to check out bag. Additionally the flights departure was delayed by 25 minutes.

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew was great!

HEL
LHR
Hyvä 7,0

Plussat: Arrived ahead of time Crue

Miinukset: Sales on board

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything went smoothly

NRT
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Speedy boarding process, good meal choices.

Miinukset: Plane was a little dirty. Entertainment was also a little limited in terms of new releases.

la 22. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 10m
la 29. kesäk.
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 55m
107 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 38 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
JFK
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Hi enjoy the trip

Miinukset: No complaints

HEL
JFK
OK 5,3

Plussat: Smooth flight

Miinukset: Better leg room, better food, friendlier crew. Today you only get good treatment if you pay extra for it... Something is wrong with the pay-for-good-service model most airlines follow

LED
HEL
Erinomainen 10,0

Miinukset: 2 hr delay

SVO
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything! I never knew Finnair was such a great airline.

Miinukset: Other than maybe the lengthy layover time, which probably can't be helped, nothing could have been better.

HEL
LHR
Erinomainen 8,0

Plussat: The staff was friendly, the food was good, and the entertainment system worked perfectly.

Miinukset: The gentlemen in front of me kept his seat reclined through the whole trip, making my space quite cramped. I know this can't be helped, but it does make the space a bit claustrophobic.

to 23. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
STN
London Stansted
18t 00m
to 30. toukok.
STN
London Stansted
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 25m
136 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 15. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
13t 50m
la 22. kesäk.
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 50m
136 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 495 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
AMS
TLL
Keskiverto 2,0

Plussat: Tallin airport is beautiful

Miinukset: Lost luggage and indifferent assistance.

RIX
TLL
Keskiverto 2,0

Plussat: We went to Tallin by taxi 5 hour Air Baltic gave for voucher We are group of 8 frends

RIX
VNO
Keskiverto 3,3

Plussat: The helpful ground person at check-in.

Miinukset: This airline company looks a like person who is begging for money. First time in my life I paid for the luggage. 40 Euros!!! what for? Apparently Air Baltic has no clue about how to run a service business. Somebody has to teach them this naked reality: IN SERVICE BUSINESS YOUR CUSTOMERS ARE YOUR MAJOR MARKETING ASSETS! They don't even serve a glass of water, apparently they could not manage to integrate it in the ticket price. But they dare to get thirsty and unhappy customers on the plane. Anyways: This airline company is charging extra for luggage. And I could not see this anywhere when I was buying ticket online. If I knew I'd never buy the ticket from Airbaltic. "Not writing it clearly and visible at the time of ticket purchase" is certainly tricking and misleading us. This is a crime!

HEL
RIX
Hyvä 7,3

Plussat: If water was free it would be better. Other than that everything was fine

Miinukset: .

VNO
CDG
Erinomainen 10,0

Plussat: Easy for my friend and I

to 1. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
3t 05m
ti 6. elok.
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 50m
146 €
Matka: 6 päivää
9,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,3 Erinomainen
Perustuu 1 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
ARN
JFK
OK 5,3

Plussat: Entertainment was good. Plane was pretty new/nice

Miinukset: The food is rediculous. Apparently you have to pay extra ahead of time to even get a glass of water. That is unacceptable to me and because I didn't book on their website directly, I was never notified of this. 3 dollars for a bottle of water. It wouldn't be a bad airline if not for this but they have to skimp on this one little thing. It's also upsetting because it's an 8 hour flight. You need water and food!! That ruined it for me and it's such a simple thing. Plus the flight attendants were unprofessional. Probably won't fly them again.

FCO
ARN
Hyvä 6,0

Plussat: Comfortable seats

Miinukset: They didn't load enough food for the flight so didn't receive a hot meal

BCN
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: staff was nice and always helpful will difinitly use again

PVD
DUB
Keskiverto 2,0

Plussat: Plane was clean and confortable.

Miinukset: My carryon was over weight for one Kilo. They forced me to check in back. Also, flight was international from Rhode Island to Dublin. They offered nothing complimentary. Not even water. I don't recommended this airline for international trips. Not worth it.

EDI
SWF
Erinomainen 9,3

Plussat: We were delayed. Did good time still.... nice and polite flight crew..

ma 17. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
STN
London Stansted
16t 20m
ma 24. kesäk.
STN
London Stansted
HEL
Helsinki-Vantaa
19t 35m
137 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 5. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 10m
ti 8. lokak.
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 50m
114 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 38 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LHR
Erinomainen 8,0

Plussat: The staff was friendly, the food was good, and the entertainment system worked perfectly.

Miinukset: The gentlemen in front of me kept his seat reclined through the whole trip, making my space quite cramped. I know this can't be helped, but it does make the space a bit claustrophobic.

HEL
JFK
OK 5,3

Miinukset: Boarding began 25 min after the indicated time. Huge crowd of people (big Airbus 330) was standing in the corridor in some kind of disorganized manner. Priority entrance was open, but then another 20-25 min in the closed waiting area, some kind of hoarder. Only then the mixture of all passengers was let through the sleeve to the plane. Why bother about Priority? Plane arrive in NYC 35 min late. Many transit passengers worried about their connecting flights.

LHR
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: It was on one of their newer planes which meant that we had decent comfort and entertainment!

Miinukset: The seats were staggered between the middle and sides, so my family was eventually split across two rows. I hadn't expected that.

HEL
LHR
Hyvä 7,0

Plussat: Arrived ahead of time Crue

Miinukset: Sales on board

HEL
FRA
Hyvä 7,6

Plussat: Lento lähti myöhässä, mutta kuroi aikaa kiinni ja ehdin jatkoyhteydelle

pe 13. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LTN
London Luton
7t 45m
su 15. syysk.
LTN
London Luton
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 50m
307 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 227 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
7,9
Viihde
6,0
Ateriat
6,7
LTN
BCM
Erinomainen 8,0

Plussat: Everything

Miinukset: Nothing

CDG
WAW
Hyvä 7,6

Plussat: Arrived early to destination

Miinukset: Lack of entertainment also limited drinks

OTP
AGP
Keskiverto 2,0

Miinukset: 7hour delayin onnecting flight! Seats on plane torn and very uncomfortable, meal booked but no food available.

SKG
LCA
Erinomainen 9,0

Plussat: Stupid survey can’t eliminate category that doesn’t ajgpply

LCA
LTN
Erinomainen 8,0

Plussat: Leaving more or less on time serving food & beverages on a low cost flight Even though I didnt eat (carb free, there were'nt any friut or vegtebles) yet the idea was thoughtfull.

Miinukset: Seats rather narrow

la 18. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
5t 05m
to 23. toukok.
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 50m
147 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 495 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
LGW
RIX
Keskiverto 2,0

Miinukset: They delayed our flight from Gatwick to Riga with no information given to passengers. Many of us had a connecting flight with Air Baltic from Riga to Helsinki- which we asked if they will wait for us, the crew member said because the flight was also with Air Baltic, they will wait for us. We got there 10 minutes before take off, and the gate has already closed. Furthermore, we got to the Air Baltic counter, we were given 5Euro meal vouchers even though we will be staying at the Riga airport for 9 hours. Also they gave us terrible customer service attitude, which we definitely do not deserve after being delayed, and causing so much trouble on their behalf. Definitely do not recommend flying with Air Baltic again. I've never been this angry with any air line.

TBS
RIX
OK 5,5

Plussat: Modern airplane

Miinukset: Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

LGW
RIX
Erinomainen 10,0

Miinukset: Ок

RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Miinukset: would not check my bag to final destination

RIX
SVO
Erinomainen 8,0

Plussat: Everything was in time. Baggage I handked in the Riga airport and received it in Larnaca, no problems

ke 2. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LCY
London City
16t 40m
su 6. lokak.
LCY
London City
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 05m
165 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 986 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
KIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was smooth and effortless.

Miinukset: Can’t think of anything.

BAH
KWI
Erinomainen 9,6

Plussat: Crew was amazing, seats were comfortable with enough leg space even without choosing extra space seats. It was my childhood dream come true to fly with KLM. It was really an exciting trip for me, just that it was short.

Miinukset: Well, for me everything was on point. Those who have never travelled with KLM, I would encourage them to do so and I’m sure they will not regret.

ATL
AMS
OK 4,0

Miinukset: We were changed from KLM to Airiltalia without any information sent so only because I tried to check in did I find out the flight on KLM was cancelled and we were changed to Airitalia. The Airitalia flight was very mediocre.

AMS
LHR
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing!

Miinukset: We were told they were holding our flight, we ran 3 terminals and they’d already left.

BLL
AMS
Hyvä 6,8

Plussat: It was all fine

Miinukset: Really was unsure of why I had to purchase a ticket as I was able to pick my own on the way to Billund

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.