Etsi halpoja lentoja kohteeseen Lontoo

Vertaa lentoliput kohteeseen Lontoo sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Lontoo lentotiedot

Lento saapuu Lontoo
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 79 €
Lentoyhtiöt British Airways, airBaltic, Norwegian Air International, Finnair, KLM, SmartWings, Pobeda, easyJet

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Lontoo

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Lontoo? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Lontoo seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 107 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Lontoo on marraskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Lontoo lentotarjoukset.
Lähes yhdeksän miljoonan asukkaan Lontoota palvelee kaikkiaan kuusi lentokenttää, jotka sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Lyhyttä viikonloppulomaa viettävän tai kiireisen työmatkailijan kannattaa valita lennot sen mukaan, millä Lontoon alueella aikaa aiotaan viettää. Hanki lentoliput sille kentälle, mikä parhaiten sopii matkasuunnitelmiisi. Esimerkiksi ydinkeskustan lähellä sijaitseva London City Airport -lentokenttä on businessmatkailijoiden suosiossa. Cityn lentoasema on noin 12 kilometrin päässä keskustasta, ja nopealla DLR-junalla keskustaan pääsee noin vartissa. Junamatkan hinta on noin 5 puntaa (noin 5,70 euroa). Myös Lontoon länsipuolella sijaitsevalta Britannian suurimmalta lentokentältä, Heathrow Airport -lentoasemalta, on nopea junayhteys kaupungin ytimeen. Heathrow Express -junalla pääset keskustaan, Paddington Station -juna-asemalle, noin 15 minuutissa. Junalipun hinta on noin 22–25 puntaa (25–28,50 euroa). (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
Suurkaupungissa joukkoliikennevälineet tulevat tarpeeseen, ja edullisimmin joukkoliikennettä voi käyttää elektronisella Oyster Card -matkakortilla. Matkakortteja on saatavilla ainakin Heathrown ja Gatwickin lentokentillä. Oyster Card -kortti kannattaa ostaa heti lentoasemalta, sillä kentän ja keskustan välisissä juna- ja metromatkojen hinnoissa voi heti säästää useita puntia. Kortti toimii myös esimerkiksi paikallisliikenteen busseissa, mutta yksityisten bussiyhtiöiden liikennöimissä lentokenttäbusseissa sitä ei voi käyttää. Kortin hinta on noin 5 puntaa (noin 5,70 euroa), ja kortille voit ladata matkarahaa haluamasi määrän. Kun matka lähestyy loppuaan, kortille jääneet ylimääräiset matkarahat voi lunastaa itselleen takaisin metroasemien automaateilla. (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
Britannia ei kuulu Suomen tavoin Schengen-alueeseen, joten muista ottaa Lontoon matkalle mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti. Matkailijoiden henkilöllisyys voidaan tarkistaa lentokentällä. Viisumi ei ole Lontoon matkoilla tarpeen. Koska Iso-Britannian kansalaiset ovat äänestäneet Euroopan unionista eroamisen puolesta, kannattaa Lontoon ystävien seurata matkustusasiakirjoihin liittyvää uutisointia lähitulevaisuudessa tarkkaan. Lisätietoja tilanteesta saat omalta lentoyhtiöltäsi ja Lontoossa sijaitsevalta Suomen suurlähetystöltä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Lontoo lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Lontoo?

Lennot kohteesta Helsinki 3t 12m

Mikä on halvin lento kohteeseen Lontoo?

Halvin lentolippu kohteeseen Lontoo paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 79 € meno-paluu reitillä Turku kohteeseen Lontoo. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Lontoo ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 200 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lontoo?

Yleensä kohteista Suomi, British Airways, Finnair ja Cathay Pacific lentävät eniten paikkaan Lontoo. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja British Airways, Finnair & Cathay Pacific lentävät tätä reittiä eniten.

Mikä Lontoo lentokenttä on lähimpänä keskustaa kohteessa Lontoo?

Lontoo palvelee 6 suurta lentokenttää. London City lentoasema (12 kilometriä) on lähimpänä Lontoo keskustaa, Heathrow’n lentoasema on 23 kilometriä keskustasta, Gatwickin kansainvälinen lentoasema on 38 kilometriä keskustasta, Lutonin lentoasema on 45 kilometriä keskustasta, Stanstedin lentoasema on 50 kilometriä keskustasta ja Southend on 57 kilometriä päässä keskustasta. Katso kartasta.

Mitä lennot Lontooseen maksavat?

Lontoo on suosittu kaupunkilomakohde ympäri vuoden, mutta lentojen hinnat vaihtelevat riippuen matkustusajankohdasta, lentoyhtiöstä ja lentoreitistä. Esimerkiksi vuoden ensimmäisinä kuukausina ja alkukeväällä Lontoon lennot ovat hieman keskimääräistä edullisempia, kun taas kesäkuukausina ja syksyllä hinnat nousevat. Myös joulukuu on Lontoossa vilkasta ja normaalia kalliimpaa matkailuaikaa. Koska Lontooseen on Suomesta hyvät lentoyhteydet, voi Lontooseen kuitenkin napata halvan lentotarjouksen lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Yleensä lennot Lontooseen saa edullisimmin ajoissa varaamalla, mutta mikäli etsit sopivaa kaupunkikohdetta viikonloppulomalle, pidä silmät auki äkkilähtöjen varalta. Hyvän avun edullisten lentojen etsintään tarjoaa KAYAKin lentohaku. Mikäli valitset low cost -lentoyhtiön halpalennot tai perinteisen lentoyhtiön edullisimman lipputyypin, tarkista, mitä matkatavaroita lentolipun hintaan sisältyy. Varsinkin halpalentoyhtiöt laskuttavat lähes aina ruumaan kirjattavista matkatavaroista ekstraa.

Kuinka kauan lento Lontooseen kestää?

Lentoaika Helsingistä Lontooseen on suorilla lennoilla noin kolme tuntia. Välilaskullisilla lentoreitillä matkan kokonaiskesto riippuu vaihtoaikatauluista sekä vaihtojen määrästä. Yleensä yhden vaihdon lennoilla matka-aika on alkaen noin 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta matkan pituus riippuu täysin valitusta lentoreitistä.

Voiko Lontooseen lentää suoraan?

Helsingistä Lontooseen on tarjolla päivittäin hyvä valikoima suoria lentoja. Lontooseen operoivat suorin yhteyksin esimerkiksi kotimainen Finnair, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian ja brittiläinen British Airways. Lontoon matkustajien kannattaa huomioida myös, mille kentälle kukin lentoyhtiö laskeutuu. Finnair ja British Airways lentävät yleisimmin Heathrown lentoasemalle, Norwegian taas Gatwickin lentoasemalle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Lontooseen?

Suoria lentoja Helsingin ja Lontoon välillä liikennöivien Finnairin, Norwegianin ja British Airwaysin lisäksi voit napata Lontooseen välilaskulliset lennot monilla muillakin lentoyhtiöillä. Välilaskullisia lentoreittejä Lontooseen tarjoavat esimerkiksi alankomaalainen KLM ja skandinaavinen lentoyhtiö SAS. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat voivat helposti yhdistää Lontoon lentoon myös kotimaan lennon. Esimerkiksi Finnair tarjoaa kattavan valikoiman kotimaan lentoja eri puolilta Suomea. Ota lento kotipaikkakuntasi lentokentältä, tee helppo vaihto Helsinki-Vantaalla, ja jatka matkaa kohti Lontoota. Lentoreittivaihtoehtoja Suomen paikkakunnilta voit vertailla kätevästi KAYAKin lentohakupalvelussa.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Lontoota?

Lontoota palvelee kuusi lentokenttää, joista suurin ja vilkkaimmin liikennöity on Heathrow Airport -lentoasema. Lentokenttä sijaitsee reilut 30 kilometriä keskustan länsipuolella. Gatwickin kansainvälinen lentoasema sijaitsee puolestaan noin 40 kilometriä Lontoon ydinkeskustasta etelään. London City Airport on sijainniltaan keskeisin Lontoon lentokentistä, sillä se sijaitsee vain 12 kilometrin päässä ydinkeskustasta. Stansted Airport -lentoasema on noin 25 kilometriä keskustan länsipuolella ja Luton Airport -lentoasema noin 50 kilometriä pohjoispuolella. Southend Airport -lentoasemalta on keskustaan yli 60 kilometriä.

Varaa halvat Lontoo lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
94 €
vain
94 €
Turku
79 €
vain
79 €
Matkakohde
Lontoo
79 €
vain
79 €
94 €
vain
94 €
165 €
vain
165 €
99 €
vain
99 €
124 €
vain
124 €
ma 24. joulukuuta
TKU
Turku
LTN
London Luton
28t 10m
su 13. tammikuuta
LTN
London Luton
TKU
Turku
9t 35m
79 €
Matka: 21 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 25. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 25m
ti 26. maaliskuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 05m
94 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 22 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
6,9
Ateriat
6,8
LHR
BCN
Hyvä 6,6

Plussat: Crew excellent

Miinukset: Boarding process lengtoamd flight delayed

HEL
LHR
Keskiverto 3,6

Miinukset: The woman who worked the British Airways desk in Helsinki and checked our bags is not suited for a customer service position. The screens on the British Airways long haul planes are tiny and difficult to operate. A 2,5 h flight where you can't even get water complimentary is appalling. Honestly all of your competitors offer a snack and beverages complimentary even if the flight is only 45 min. The boarding for London to Dallas flight was very confusing and could have been made easier with grouping the boarding instead of tons of people piling up to rush in at once.

HEL
LHR
OK 5,3

Miinukset: Having to pay for a cup of tea!

LHR
WAW
Hyvä 6,6

Miinukset: I was surprised that BA charges for drinks like water. Flight from London to Warsaw is an international Flight after all. I may understand that food is not served but to pay for water is not a right thing to do. I asked the crew about this and I was told that bc other airlines charge for drinks/ food, BA also ask passengers for money. I have not had to pay for my drink like water on any other flight. I fly with all big airlines like American, Delta, Lufthansa, LOT, etc

HEL
LHR
Erinomainen 9,0

Plussat: flight on time

Miinukset: hard to check in to BA in Helsinki. signage could be better as this was a code share.

pe 1. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
8t 30m
su 10. helmikuuta
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 00m
99 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 468 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,1
PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

TBS
RIX
OK 5,5

Plussat: Modern airplane

Miinukset: Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

VNO
AMS
Erinomainen 10,0

Miinukset: When I got to the check-in desk, I was told to get out of line and check in online. It wasn't a big deal, but it would have been good to know that it was necessary to do this so I didn't wait in line for a long time.

TLL
RIX
Hyvä 7,6

Miinukset: Flight was late

AMS
TLL
Keskiverto 2,0

Plussat: Tallin airport is beautiful

Miinukset: Lost luggage and indifferent assistance.

pe 11. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
3t 10m
su 13. tammikuuta
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 15m
127 €
Matka: 3 päivää
9,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,3 Erinomainen
Perustuu 1 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
BCN
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: It was a shot flight. Not much happening.

Miinukset: The flight was delayed.

LGA
BFS
Erinomainen 8,6

Plussat: Everything but the food.

Miinukset: The hot meal was awful! Even the stewardess wasn't sure what some of it was!

KEF
LGW
Erinomainen 8,0

Plussat: No one bothered me.

Miinukset: That you have to pay extra for entertainment and food.

LGW
MAD
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight home had an open middle seat

Miinukset: Flight over was too crowded

pe 12. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 10m
ma 15. huhtikuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 55m
129 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 35 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
MIA
Erinomainen 9,0

Plussat: The crew was helpful and polite, food was good

Miinukset: Would have preferred to watch one comedy movie. The crazy rich Asians was on a lighter side of a movie but I had seen that one already.

HEL
LHR
Erinomainen 8,0

Plussat: Clean and well appointed plane, enough room to get comfortable, great on-time performance.

Miinukset: Only coffee served over a 3-hour flight

HEL
LHR
Erinomainen 8,5

Plussat: Speed boarding process.

Miinukset: No entertainment system on a 3 hour flight...

HEL
LHR
Erinomainen 8,0

Plussat: The staff was friendly, the food was good, and the entertainment system worked perfectly.

Miinukset: The gentlemen in front of me kept his seat reclined through the whole trip, making my space quite cramped. I know this can't be helped, but it does make the space a bit claustrophobic.

HEL
LHR
Hyvä 7,0

Plussat: Arrived ahead of time Crue

Miinukset: Sales on board

ma 18. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LCY
London City
16t 45m
pe 22. helmikuuta
LCY
London City
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 00m
165 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 559 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
SIN
Hyvä 7,6

Miinukset: Trouble checking in regarding a visa issue?.. no other trouble at the other airports..

HEL
AMS
Erinomainen 8,6

Plussat: The crew was really friendly.

Miinukset: There was a Force Majeur delay in Helsinki due to wings freezing that caused 20 minute delay to Amsterdam and made the interchange stressful.

SFO
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Last year I flew Lufthansa which was my worst experience flying ever. I thought the new standard was so low I would never fly to Europe again. I had heard KLM was good but I felt this was as good as could be expected actually much better. The food was even good.

Miinukset: I would have to dream something up.

IAD
AMS
Hyvä 7,6

Plussat: Gaps between seats are very narrow.

Miinukset: when serving drinks, cabin crew limited to serve liquor only once and it was poor service.

AMS
AUH
Hyvä 7,6

Plussat: Gaps between seats are very narrow.

Miinukset: when serving drinks, cabin crew limited to serve liquor only once and it was poor service.

ma 24. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
6t 50m
ma 31. joulukuuta
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 50m
184 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 5,8 OK
Perustuu 449 arvosteluun
Koneeseennousu
6,2
Mukavuus
5,8
Henkilökunta
6,7
Viihde
4,5
Ateriat
4,8
PRG
TLV
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: No early check in. The longest line at check in that I ever seen. Terrible seats

LGW
PRG
Keskiverto 2,0

Plussat: Dirty cabins and incredibly uncomfortable seats. Highly unprofessional staff and crew.

MAD
PRG
OK 4,3

Plussat: Punctuality. Direct flight from Prague to Madrid.

Miinukset: Czech airlines charges extra to assign the seats. You find this out after you pay for the flight. A typical case of bait and switch. We were 4 people. We all have to pay an extra 35€ to be assigned a seat.

TLV
PRG
Hyvä 6,0

Plussat: loved the atitude of the crew, the plan is relatively new but 4not enough place even to move

TLV
PRG
Hyvä 7,0

Plussat: The food

Miinukset: Lost my bag

ti 18. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
STN
London Stansted
27t 05m
to 3. tammikuuta
STN
London Stansted
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 55m
200 €
Matka: 17 päivää
Kokonaisarvio 6,7 Hyvä
Perustuu 52 arvosteluun
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
6,7
Henkilökunta
7,9
Viihde
4,7
Ateriat
4,4
TJM
VKO
Keskiverto 3,3

Plussat: El abordaje. Muy rápido y a tiempo

Miinukset: La venta de boletos dicen que deben ser 10kgs de peso por maleta documentada, sin embargo si viajas con familia los kilos no se consideran como de todos, si no por pasajero, nosotros somos una familia de 4 tendríamos un peso de 40kgs gratuitos, entonces tenemos una maleta de 28 kilos y una de 7 kilos, sin embargo nos cobraron por la maleta de 28 kilos por excedente de peso, pues es por pasajero, además nos cobraron por cada kilo excedente aún y cuando en una revista de la propia compañía decía que deberían cobrar como un todo el excedente, y cuando les mostramos la revista porque nos cobraban en exceso, nos indicaron que solo era aplicable si es ELECTRÓNICO, vaya timo y molestia, que si no queríamos pasar que ellos venden unas bolsas para sacar de la maleta grande y dividirla en 3 bolsas, WOOOOWWW que estupidez, luego con mi backpack, normal nada en exceso de tamaño me pedían pagar para poderla pasar en el avión, pues esa no cuenta como bolsa de mano, por lo que tuve que comprar una bolsa de Dama , para poner mi computadora y cargadores en la misma, para pode subirlas al avión, es decir chicos, varones hombres, si viajan en esta compañía favor de llevar una bolsa de dama, porque si llevan su backpack aunque sea de tamaño pequeño, tendrán que pagar exceso de equipaje. Muy mala experiencia. Al adquirir los boletos en el propio mostrador nos indicaron que teníamos que dividir la maleta posteriormente revise la página electrónica y tampoco decía esto, he viajado de forma constante como mi familia, y es la primera compañía que no suma los kilos, lo cual en mi parecer es completamente ilógico, como pedirle a un niños de 5 años que lleve su maleta de 10 kilos?????. Espero esto les sea de ayuda. Esta compañía es una subsidiaria de aerofoto me indicaron, y que él mismo aeroflot aplica los mismos en todos sus vuelos, así que tengan cuidado o infórmense mejor.

AAQ
VKO
Keskiverto 2,0

Plussat: No

Miinukset: Bullshit company without any respect to customer! They forced me to pay twice for the backpack and are not going to provide refund, now I'm straggling through MasterCard service to get my money back! Never ever will use this sh*t!!! No service on board, no food, no drinks - nothing! Stuarts playing some children games during flight, laughing and didn't care about passengers at all.

ti 29. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 25m
pe 8. helmikuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 05m
108 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 22 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
6,9
Ateriat
6,8
LHR
IAD
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was wonderful. Staff was courteous, plane was great, food on the flight was exceptional. Compared to Icelandair, this was a dream!

Miinukset: N/A

LHR
BCN
Hyvä 6,6

Plussat: Crew excellent

Miinukset: Boarding process lengtoamd flight delayed

HEL
LHR
OK 5,6

Miinukset: Just believe overall they could do better

HEL
LHR
OK 4,6

Plussat: Not much - the entertainment choices were good and the flight was safe and smooth. Plus my bag turned up from Helsinki, Heathrow, Singapore, sydney

Miinukset: The biz class seats on BA are just horrible. The biz class service - BA aren’t even trying to match other airlines. A stingy snenities kit and a blanket doesn’t come close to qantas or emerites. The food is an embarrassment - microwave dinners over heated is a a generous description. Crew do as little as possible (they don’t want to be they’ve either)

HEL
LHR
Keskiverto 3,6

Miinukset: The woman who worked the British Airways desk in Helsinki and checked our bags is not suited for a customer service position. The screens on the British Airways long haul planes are tiny and difficult to operate. A 2,5 h flight where you can't even get water complimentary is appalling. Honestly all of your competitors offer a snack and beverages complimentary even if the flight is only 45 min. The boarding for London to Dallas flight was very confusing and could have been made easier with grouping the boarding instead of tons of people piling up to rush in at once.

ti 18. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
17t 25m
to 3. tammikuuta
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 05m
219 €
Matka: 17 päivää
Kokonaisarvio 6,6 Hyvä
Perustuu 6 679 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,7
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,4
Ateriat
5,9
SXF
BRS
OK 4,5

Plussat: Price

Miinukset: Chaotic boarding zero food and drink

CPH
LGW
Erinomainen 9,0

Plussat: easy baoding and the crew was nice perfect all round

BRS
NCL
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing, staff didnt even attempt to help me once i eventually for the gate for easyjet and the gate had closed (due to staff telling me to go to departures after showing that i didnt have a boarding pass)

Miinukset: The lack of help recieved by staff throughout the airport to help me get to the correct gate. After 30 mins of asking different staff where to go and what i needed to do to get on the flight the gate for my flight was then closed which has caused me to pay for an extra flight. Due to this i will be requesting a full refund on the first flight.

FUE
BRS
Erinomainen 9,3

Plussat: Crew were polite and efficient. Pilots got us there effectively. We left on time and arrived early. All good.

Miinukset: Instant coffee!

LGW
KEF
Hyvä 6,3

Plussat: The cabin crew were friendly and it was a comfortable flight

Miinukset: The staff at luggage drop weren’t particularly friendly and we were only given half an hour’s notice of the gate which wasn’t long enough

to 14. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
STN
London Stansted
11t 05m
ke 20. helmikuuta
STN
London Stansted
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 10m
124 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 2. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 25m
pe 8. helmikuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 05m
115 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 22 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
6,9
Ateriat
6,8
LHR
BWI
OK 5,3

Plussat: Did not realize I purchased a “no checked bag” fare - and the $60 each way charge really pissed me off, along with the &48 charge to guarantee a window seat again, each way. The site was misleading, and I resent being peneluzed for trying to be efficient. A two week work trip needs to include a checked bag.

Miinukset: For a new plane, seats are very cramped. If you drop an earpiece on the floor, you pull a muscle to retrieve it / or make. Everyone in your row stand up. Decent movies mean a box under the seat cuts into legroom. A cramped, miserable 7 hours for this 6’0 tall American. Staff was as helpful as they could be, but my knees still hurt.

HEL
LHR
OK 5,3

Miinukset: Having to pay for a cup of tea!

LHR
WAW
Hyvä 6,6

Miinukset: I was surprised that BA charges for drinks like water. Flight from London to Warsaw is an international Flight after all. I may understand that food is not served but to pay for water is not a right thing to do. I asked the crew about this and I was told that bc other airlines charge for drinks/ food, BA also ask passengers for money. I have not had to pay for my drink like water on any other flight. I fly with all big airlines like American, Delta, Lufthansa, LOT, etc

HEL
LHR
Keskiverto 3,6

Miinukset: The woman who worked the British Airways desk in Helsinki and checked our bags is not suited for a customer service position. The screens on the British Airways long haul planes are tiny and difficult to operate. A 2,5 h flight where you can't even get water complimentary is appalling. Honestly all of your competitors offer a snack and beverages complimentary even if the flight is only 45 min. The boarding for London to Dallas flight was very confusing and could have been made easier with grouping the boarding instead of tons of people piling up to rush in at once.

LHR
IAD
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was wonderful. Staff was courteous, plane was great, food on the flight was exceptional. Compared to Icelandair, this was a dream!

Miinukset: N/A

to 24. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
STN
London Stansted
5t 40m
su 27. tammikuuta
STN
London Stansted
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 35m
126 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 1. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LTN
London Luton
15t 10m
su 10. helmikuuta
LTN
London Luton
HEL
Helsinki-Vantaa
11t 55m
128 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 1. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
13t 10m
su 3. helmikuuta
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 00m
157 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 468 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,1
RIX
TMP
Hyvä 7,3

Plussat: Short, convenient, direct, value for money.

Miinukset: Not comfortable, small plane.

TLL
RIX
Hyvä 7,6

Miinukset: Flight was late

VNO
RIX
Keskiverto 2,0

Miinukset: airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again.

RIX
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

CPH
RIX
OK 4,0

Miinukset: There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass

to 24. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LCY
London City
5t 20m
su 27. tammikuuta
LCY
London City
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 10m
166 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 559 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
SFO
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Last year I flew Lufthansa which was my worst experience flying ever. I thought the new standard was so low I would never fly to Europe again. I had heard KLM was good but I felt this was as good as could be expected actually much better. The food was even good.

Miinukset: I would have to dream something up.

PRG
AMS
Keskiverto 3,2

Plussat: Nothing to mention

Miinukset: Crew was rude when I asked if there was a vegetarian option for the snack. I did request special meals for the trip. Even if they did not have a vegetarian option, they don't need to be rude!! Boarding was ridiculous. we were supposed to form a line and wait. Would have been a lot better if they boarded by seat numbers. Also they made me check in my fairly small and light carry on bag resulting in its contents arriving broken!

TLV
AMS
Keskiverto 2,6

Miinukset: Landlords gave an unpleasant service! Which continued with late of 50min of the flight, they didn’t do anything to help/ to provide the passengers the answers. The food was cold It was comfort place to sit. Bad experience with KLM

BOM
AMS
Keskiverto 2,0

Miinukset: Poor food, flight attend and finally baggage missing. Overall experience is extremely bad.

PRG
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: short, sweet and to the point. 1+ hour flight is usually an easy hop.

ke 26. joulukuuta
TKU
Turku
STN
London Stansted
8t 50m
to 10. tammikuuta
STN
London Stansted
TKU
Turku
12t 35m
128 €
Matka: 16 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 6. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LCY
London City
6t 25m
su 10. helmikuuta
LCY
London City
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 10m
167 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 559 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
SFO
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Last year I flew Lufthansa which was my worst experience flying ever. I thought the new standard was so low I would never fly to Europe again. I had heard KLM was good but I felt this was as good as could be expected actually much better. The food was even good.

Miinukset: I would have to dream something up.

HEL
AMS
Erinomainen 8,6

Plussat: The crew was really friendly.

Miinukset: There was a Force Majeur delay in Helsinki due to wings freezing that caused 20 minute delay to Amsterdam and made the interchange stressful.

IAD
AMS
Hyvä 7,6

Plussat: Gaps between seats are very narrow.

Miinukset: when serving drinks, cabin crew limited to serve liquor only once and it was poor service.

PRG
AMS
Keskiverto 3,2

Plussat: Nothing to mention

Miinukset: Crew was rude when I asked if there was a vegetarian option for the snack. I did request special meals for the trip. Even if they did not have a vegetarian option, they don't need to be rude!! Boarding was ridiculous. we were supposed to form a line and wait. Would have been a lot better if they boarded by seat numbers. Also they made me check in my fairly small and light carry on bag resulting in its contents arriving broken!

AMS
SIN
Hyvä 7,6

Miinukset: Trouble checking in regarding a visa issue?.. no other trouble at the other airports..

la 16. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 25m
ti 19. helmikuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 05m
158 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 22 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
6,9
Ateriat
6,8
HEL
LHR
Erinomainen 9,0

Plussat: flight on time

Miinukset: hard to check in to BA in Helsinki. signage could be better as this was a code share.

HEL
LHR
OK 5,3

Miinukset: Having to pay for a cup of tea!

LHR
IAD
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was wonderful. Staff was courteous, plane was great, food on the flight was exceptional. Compared to Icelandair, this was a dream!

Miinukset: N/A

HEL
LHR
OK 5,6

Miinukset: Just believe overall they could do better

LHR
BCN
Hyvä 6,6

Plussat: Crew excellent

Miinukset: Boarding process lengtoamd flight delayed

pe 25. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LTN
London Luton
15t 10m
su 27. tammikuuta
LTN
London Luton
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 15m
135 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.