Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Lontoo

Vertaa lentoliput kohteeseen Lontoo sadoilta matkailusivustoilta kerralla

ma 20.8.
ma 27.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Lontoo lentotiedot

Lento saapuu Lontoo
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 91 €
Lentoyhtiöt British Airways, Norwegian Air International, airBaltic, KLM, Norwegian, Finnair, Lufthansa, Wizz Air, Blue Air

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Lontoo

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Lontoo? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Lontoo seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaa 175 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Lontoo on toukokuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Lontoo lentotarjoukset.
Lähes yhdeksän miljoonan asukkaan Lontoota palvelee kaikkiaan kuusi lentokenttää, jotka sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Lyhyttä viikonloppulomaa viettävän tai kiireisen työmatkailijan kannattaa valita lennot sen mukaan, millä Lontoon alueella aikaa aiotaan viettää. Hanki lentoliput sille kentälle, mikä parhaiten sopii matkasuunnitelmiisi. Esimerkiksi ydinkeskustan lähellä sijaitseva London City Airport -lentokenttä on businessmatkailijoiden suosiossa. Cityn lentoasema on noin 12 kilometrin päässä keskustasta, ja nopealla DLR-junalla keskustaan pääsee noin vartissa. Junamatkan hinta on noin 5 puntaa (noin 5,70 euroa). Myös Lontoon länsipuolella sijaitsevalta Britannian suurimmalta lentokentältä, Heathrow Airport -lentoasemalta, on nopea junayhteys kaupungin ytimeen. Heathrow Express -junalla pääset keskustaan, Paddington Station -juna-asemalle, noin 15 minuutissa. Junalipun hinta on noin 22–25 puntaa (25–28,50 euroa). (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
Suurkaupungissa joukkoliikennevälineet tulevat tarpeeseen, ja edullisimmin joukkoliikennettä voi käyttää elektronisella Oyster Card -matkakortilla. Matkakortteja on saatavilla ainakin Heathrown ja Gatwickin lentokentillä. Oyster Card -kortti kannattaa ostaa heti lentoasemalta, sillä kentän ja keskustan välisissä juna- ja metromatkojen hinnoissa voi heti säästää useita puntia. Kortti toimii myös esimerkiksi paikallisliikenteen busseissa, mutta yksityisten bussiyhtiöiden liikennöimissä lentokenttäbusseissa sitä ei voi käyttää. Kortin hinta on noin 5 puntaa (noin 5,70 euroa), ja kortille voit ladata matkarahaa haluamasi määrän. Kun matka lähestyy loppuaan, kortille jääneet ylimääräiset matkarahat voi lunastaa itselleen takaisin metroasemien automaateilla. (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
Britannia ei kuulu Suomen tavoin Schengen-alueeseen, joten muista ottaa Lontoon matkalle mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti. Matkailijoiden henkilöllisyys voidaan tarkistaa lentokentällä. Viisumi ei ole Lontoon matkoilla tarpeen. Koska Iso-Britannian kansalaiset ovat äänestäneet Euroopan unionista eroamisen puolesta, kannattaa Lontoon ystävien seurata matkustusasiakirjoihin liittyvää uutisointia lähitulevaisuudessa tarkkaan. Lisätietoja tilanteesta saat omalta lentoyhtiöltäsi ja Lontoossa sijaitsevalta Suomen suurlähetystöltä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Lontoo lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Lontoo?

Lennot kohteesta Helsinki 3t 05m

Mikä on halvin lento kohteeseen Lontoo?

Halvin lentolippu kohteeseen Lontoo paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 91 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Lontoo. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Lontoo ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 233 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lontoo?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, British Airways ja Cathay Pacific lentävät eniten paikkaan Lontoo. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, British Airways & Cathay Pacific lentävät tätä reittiä eniten.

Mikä Lontoo lentokenttä on lähimpänä keskustaa kohteessa Lontoo?

Lontoo palvelee 5 suurta lentokenttää. London City lentoasema (13 kilometriä) on lähimpänä Lontoo keskustaa, Heathrow’n lentoasema on 23 kilometriä keskustasta, Gatwickin kansainvälinen lentoasema on 40 kilometriä keskustasta, Lutonin lentoasema on 43 kilometriä keskustasta ja Stanstedin lentoasema on 49 kilometriä päässä keskustasta. Katso kartasta.

Mitä lennot Lontooseen maksavat?

Lontoo on suosittu kaupunkilomakohde ympäri vuoden, mutta lentojen hinnat vaihtelevat riippuen matkustusajankohdasta, lentoyhtiöstä ja lentoreitistä. Esimerkiksi vuoden ensimmäisinä kuukausina ja alkukeväällä Lontoon lennot ovat hieman keskimääräistä edullisempia, kun taas kesäkuukausina ja syksyllä hinnat nousevat. Myös joulukuu on Lontoossa vilkasta ja normaalia kalliimpaa matkailuaikaa. Koska Lontooseen on Suomesta hyvät lentoyhteydet, voi Lontooseen kuitenkin napata halvan lentotarjouksen lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Yleensä lennot Lontooseen saa edullisimmin ajoissa varaamalla, mutta mikäli etsit sopivaa kaupunkikohdetta viikonloppulomalle, pidä silmät auki äkkilähtöjen varalta. Hyvän avun edullisten lentojen etsintään tarjoaa KAYAKin lentohaku. Mikäli valitset low cost -lentoyhtiön halpalennot tai perinteisen lentoyhtiön edullisimman lipputyypin, tarkista, mitä matkatavaroita lentolipun hintaan sisältyy. Varsinkin halpalentoyhtiöt laskuttavat lähes aina ruumaan kirjattavista matkatavaroista ekstraa.

Kuinka kauan lento Lontooseen kestää?

Lentoaika Helsingistä Lontooseen on suorilla lennoilla noin kolme tuntia. Välilaskullisilla lentoreitillä matkan kokonaiskesto riippuu vaihtoaikatauluista sekä vaihtojen määrästä. Yleensä yhden vaihdon lennoilla matka-aika on alkaen noin 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta matkan pituus riippuu täysin valitusta lentoreitistä.

Voiko Lontooseen lentää suoraan?

Helsingistä Lontooseen on tarjolla päivittäin hyvä valikoima suoria lentoja. Lontooseen operoivat suorin yhteyksin esimerkiksi kotimainen Finnair, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian ja brittiläinen British Airways. Lontoon matkustajien kannattaa huomioida myös, mille kentälle kukin lentoyhtiö laskeutuu. Finnair ja British Airways lentävät yleisimmin Heathrown lentoasemalle, Norwegian taas Gatwickin lentoasemalle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Lontooseen?

Suoria lentoja Helsingin ja Lontoon välillä liikennöivien Finnairin, Norwegianin ja British Airwaysin lisäksi voit napata Lontooseen välilaskulliset lennot monilla muillakin lentoyhtiöillä. Välilaskullisia lentoreittejä Lontooseen tarjoavat esimerkiksi alankomaalainen KLM ja skandinaavinen lentoyhtiö SAS. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat voivat helposti yhdistää Lontoon lentoon myös kotimaan lennon. Esimerkiksi Finnair tarjoaa kattavan valikoiman kotimaan lentoja eri puolilta Suomea. Ota lento kotipaikkakuntasi lentokentältä, tee helppo vaihto Helsinki-Vantaalla, ja jatka matkaa kohti Lontoota. Lentoreittivaihtoehtoja Suomen paikkakunnilta voit vertailla kätevästi KAYAKin lentohakupalvelussa.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Lontoota?

Lontoota palvelee kuusi lentokenttää, joista suurin ja vilkkaimmin liikennöity on Heathrow Airport -lentoasema. Lentokenttä sijaitsee reilut 30 kilometriä keskustan länsipuolella. Gatwickin kansainvälinen lentoasema sijaitsee puolestaan noin 40 kilometriä Lontoon ydinkeskustasta etelään. London City Airport on sijainniltaan keskeisin Lontoon lentokentistä, sillä se sijaitsee vain 12 kilometrin päässä ydinkeskustasta. Stansted Airport -lentoasema on noin 25 kilometriä keskustan länsipuolella ja Luton Airport -lentoasema noin 50 kilometriä pohjoispuolella. Southend Airport -lentoasemalta on keskustaan yli 60 kilometriä.

Varaa halvat Lontoo lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
91 €
vain
91 €
Turku
198 €
vain
198 €
Matkakohde
Lontoo
91 €
vain
91 €
106 €
vain
106 €
163 €
vain
163 €
121 €
vain
121 €
106 €
vain
106 €
ke 14. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 15m
ke 21. marraskuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 05m
91 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 21 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
HEL
LHR
OK 5,6

Just believe overall they could do better

LGW
EDI
Hyvä 6,0

The connection was not good too little time between flights also the American Airlines desk was hidden. We had to get boarding passes at the exit gate. There should have been a rep to guide passengers to desk.

DUB
LHR
Erinomainen 10,0

Fruebdjf, courteous and good food.

Nothing!

HEL
LHR
OK 5,3

Having to pay for a cup of tea!

EDI
LHR
Keskiverto 2,0

This is the second time your plans have been late! You were late leaving from Venice to London Heathrow on August 1 which I barely made the flight to Glasgow and then coming back your flight is late leaving Edinburgh to Heathrow And my luggage doesn't make it again! You don't even serve water on the airplane which is ridiculous! Your flight crew were nice but you really need to be on time or not schedule flights with such short layover times!

ti 13. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LTN
London Luton Airport
9t 50m
ti 27. marraskuuta
LTN
London Luton Airport
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 45m
106 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 22. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
3t 05m
to 27. syyskuuta
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 50m
121 €
Matka: 6 päivää
9,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,3 Erinomainen
Perustuu 1 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGW
OSL
Hyvä 6,0

clean, modern plane

chaotic boarding, slow disembarking

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Flight home had an open middle seat

Flight over was too crowded

LGW
MAD
Keskiverto 2,0

Nothing

They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Free WiFi in flight

HEL
OUL
Hyvä 6,6

Cheap and comfortable budget airline.

Delayed departure without any explanation

ti 2. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
8t 25m
pe 5. lokakuuta
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 50m
139 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 434 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
RIX
PLQ
Keskiverto 3,0

Short flight

They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

PRG
RIX
Erinomainen 8,0

Nice new plane, on time.

I pre-paid two checked bags (one each for my husband and myself). At check in we were told I had not done this and we had to go pay at another desk in the airport and come back to the check in line, 40 euros each. I showed the agent my paperwork that showed one bag each--it was not explicit on the paper whether this was the allowance or what I had paid--and she shrugged and said "Bad information. You have to pay now and you can take it up with the airline later." This will be a pain in the neck.

RIX
LED
OK 4,0

most of the crew were polite and helpful

super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

ARN
RIX
Hyvä 7,5

staff were polite, helpful, and efficient

super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance

to 18. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LCY
London City Airport
12t 20m
ma 22. lokakuuta
LCY
London City Airport
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 15m
163 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 134 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
SEA
OK 5,0

The crew were hardworking, responsive, conscientious and friendly

Really poor entertainment choices esp compared to my inbound AirFrance flight. Boarding was pretty disorganized and late.

AMS
CDG
Hyvä 7,6

expedited check in with nice staff. Security staff were pleasant, and the entire check in process for everything was easy

there was no lounge close to our departure gate

AMS
PVG
Erinomainen 10,0

Good service onboard, good food. On time.

ATL
AMS
OK 5,0

... ear plugs, masks, good food or even picking seats? I remember when it was all complementary and standard on overnight flights. Oh, and the vegetarian breakfast was unfortunately poor as well. I know you can do better, because you used to.

AMS
SFO
Erinomainen 10,0

Friendly attendants. Decent food, and frequent snacks and beverages.

No charging ports for electronic devices.

pe 21. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
5t 40m
to 3. tammikuuta
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 35m
163 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 051 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
CDG
LAX
OK 4,0

The boarding was overwhelming and chaotic because there seemed to be a lack of organization. The seats were uncomfortable and felt like they had no padding

CDG
OAK
Erinomainen 9,6

We took longer leaving and flying so arrive 1.5 hours later than scheduled. Did not get out of passport control and baggage until 10:20 or 2 full hours after arrival

OSL
JFK
Erinomainen 8,3

Premium cabin is good value, much more space than economy for not outrageous cost, food is actually really tasty, though still served in a box with plastic utensils in Premium, Dreamliner is nice plane

Nearly an hour late departing because of “passenger security screening for flights to US” - as if they don’t do this every day? They needed to start getting people into gate area much earlier. Limited video content - all sorts of programs I’ve never heard of or didn’t want to watch.

OSL
JFK
Keskiverto 2,0

Same comments as above.

Same as above

JFK
AMS
Erinomainen 8,6

Friendly crew Comfortable clean planes

Departure delay JfK Luggage at Amsterdam took way too long

ti 1. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 10m
su 6. tammikuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 55m
172 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 31 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LHR
Hyvä 7,0

No food only blueberry juice and water

HEL
LHR
Erinomainen 8,0

Clean and well appointed plane, enough room to get comfortable, great on-time performance.

Only coffee served over a 3-hour flight

HEL
LHR
Erinomainen 8,6

The crew were helpful, pleasant and professional

There wasn't anything we actively didn't like. It was a good flight.

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Everything went smoothly

HEL
LHR
Hyvä 6,3

The energy of the crew was upbeat despite the lock of enertainment they tried their best by accommodating my various wishes.

They were no snacks available except the ones that we had to pay for - which in fact I thought was a bit pretentious towards the passengers.

su 11. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LCY
London City Airport
4t 55m
ti 27. marraskuuta
LCY
London City Airport
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 40m
173 €
Matka: 17 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
LHR
FRA
Keskiverto 2,0

Flight from Heathrow to Frankfurt delayed, when we arrived we had no chance of making our connecting flight to Split yet no one told us. No one at the gate which didn’t say final call (or on any of the boards) or anyone calling us over the tannoy at any point. Super rude “flight manager” A. Turini burst out laughing when we told him our situation and when I asked why he said “Well would it make you happier if I cry instead?” So unprofessional.

ATH
MUC
Hyvä 6,0

Seats and space are just too small.

EWR
BCN
Keskiverto 2,0

The flight was delayed several times and we were kept waiting at the gate without knowing when exactly we will leave.

MUC
KBP
OK 5,6

Food was Good, flight was without much stress and a little faster to compensate for the delay.

Delayed boarding, no announcements, long wait in line for boarding, repeated delays. Not the first time - Every tome I use this flight it is delayed and without clear information to passengers how much delay is anticipated. Announcements, even if they come - come not loud, simultaneous with other announcements - so impossible to hear. Scheduled gate is moved every time too.

MXP
MUC
Hyvä 7,6

Seats in front recline so that seat back is in your face.

la 15. joulukuuta
TKU
Turku
LTN
London Luton Airport
8t 00m
ti 18. joulukuuta
LTN
London Luton Airport
TKU
Turku
23t 05m
198 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,6 Hyvä
Perustuu 933 arvosteluun
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,3
Ateriat
5,9
BUD
HAJ
Keskiverto 3,5

Plane new & in good condition

flight was delayed by 90min, boarding started (even plane wasn't here yet; people herded to air field, waiting, then sent back to terminal, for nothing, all in the rain flight supposedly delayed by 30min (really 90min) due to plane late from Belgrade (WizzAir doesn't have a scheduled flight form Belgrade) - clueless or making up stories to get rid of guests?

LTN
BUD
OK 4,0

Cheap.

Last minute boarding change & overall 1 hr delay

PSA
OTP
OK 5,0

Nice crew

Both flights were Delaid. It was unorganized in every point, felt like chaos. Ryanair sells same services for cheaper price, so I thought it was overpriced.

LTN
SCV
Erinomainen 10,0

There wasn't any delays, perfect landing

TLV
WAW
Keskiverto 2,0

Flight delayed by more than 2 hours, additional 40 minutes in the plain before departure. At least 30 minutes until doors opened. Overall huge delay that totally killed my business day.

ti 13. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
STN
London Stansted
7t 25m
ti 27. marraskuuta
STN
London Stansted
HEL
Helsinki-Vantaa
11t 35m
106 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 5. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
STN
London Stansted
5t 55m
ma 8. lokakuuta
STN
London Stansted
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 15m
107 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
su 21. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 05m
ke 24. lokakuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 55m
119 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 21 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
EDI
LHR
Keskiverto 2,0

This is the second time your plans have been late! You were late leaving from Venice to London Heathrow on August 1 which I barely made the flight to Glasgow and then coming back your flight is late leaving Edinburgh to Heathrow And my luggage doesn't make it again! You don't even serve water on the airplane which is ridiculous! Your flight crew were nice but you really need to be on time or not schedule flights with such short layover times!

HEL
LHR
Erinomainen 9,0

flight on time

hard to check in to BA in Helsinki. signage could be better as this was a code share.

HEL
LHR
OK 4,6

Not much - the entertainment choices were good and the flight was safe and smooth. Plus my bag turned up from Helsinki, Heathrow, Singapore, sydney

The biz class seats on BA are just horrible. The biz class service - BA aren’t even trying to match other airlines. A stingy snenities kit and a blanket doesn’t come close to qantas or emerites. The food is an embarrassment - microwave dinners over heated is a a generous description. Crew do as little as possible (they don’t want to be they’ve either)

DUB
LHR
Erinomainen 10,0

Fruebdjf, courteous and good food.

Nothing!

HEL
LHR
OK 5,6

Just believe overall they could do better

pe 19. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LTN
London Luton Airport
7t 15m
su 21. lokakuuta
LTN
London Luton Airport
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 50m
242 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 185 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
5,8
Ateriat
6,7
OTP
TLV
OK 4,3

It was very hot on the plane. There was no legroom in my seat, it was very uncomfortable.

WAW
LCA
OK 5,3

They are more professional and helpful. Really seemed like they knew what they were doing. The flight crew was accommodating and polite. The plane was very comfortable

PMI
TRN
Keskiverto 2,6

Flight was rescheduled for 3 hours later than original departure. Check in opened less than two hours before the rescheduled flight time so everyone was stuck waiting at check-in for hours. We couldnt even go in and relax inside at restaurants or the gate because online check in wasnt available. Then the flight was further delayed with no news about when the new take off would be or why the delay. Finally boarded a tiny plane that had propellers and a loud take off, if you easily fright on planes probably not the best choice for you. And then someone started smoking on the flight and the attendants had to announce again that smoking wasnt allowed. On and off throughout the flight it smelled like someone was smoking so I wonder if it was even coming from the cockpit.

OTP
AGP
Keskiverto 2,0

7hour delayin onnecting flight! Seats on plane torn and very uncomfortable, meal booked but no food available.

AMS
WAW
OK 4,0

Flight was delay by 1 hour consequently my luggage did Ot arrive with me to Katowice on top of that there is no more flights today from waw to kat with lot Airline

Serive to pay extra luggage very very slow

pe 5. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LTN
London Luton Airport
22t 05m
ma 8. lokakuuta
LTN
London Luton Airport
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 40m
110 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ti 2. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 05m
pe 5. lokakuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 55m
128 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 21 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
HEL
LHR
OK 5,3

Having to pay for a cup of tea!

EDI
LHR
Keskiverto 2,0

This is the second time your plans have been late! You were late leaving from Venice to London Heathrow on August 1 which I barely made the flight to Glasgow and then coming back your flight is late leaving Edinburgh to Heathrow And my luggage doesn't make it again! You don't even serve water on the airplane which is ridiculous! Your flight crew were nice but you really need to be on time or not schedule flights with such short layover times!

RDU
LHR
Erinomainen 9,0

crew

the seat

NCL
LHR
Keskiverto 2,0

Double charge and unprofessional untrained staff on the counter

LGW
EDI
Hyvä 6,0

The connection was not good too little time between flights also the American Airlines desk was hidden. We had to get boarding passes at the exit gate. There should have been a rep to guide passengers to desk.

su 14. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LGW
London Gatwick
9t 05m
to 18. lokakuuta
LGW
London Gatwick
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 05m
160 €
Matka: 5 päivää
9,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,3 Erinomainen
Perustuu 1 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
FDF
JFK
Keskiverto 3,6

Nothing in particular. I guess crew was polite

THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Flight home had an open middle seat

Flight over was too crowded

HEL
OUL
Hyvä 6,6

Cheap and comfortable budget airline.

Delayed departure without any explanation

LGW
OSL
Hyvä 6,0

clean, modern plane

chaotic boarding, slow disembarking

BCN
CPH
Erinomainen 8,0

It was a shot flight. Not much happening.

The flight was delayed.

la 15. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LCY
London City Airport
6t 40m
ma 17. syyskuuta
LCY
London City Airport
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 20m
168 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 134 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
ATL
AMS
OK 5,0

... ear plugs, masks, good food or even picking seats? I remember when it was all complementary and standard on overnight flights. Oh, and the vegetarian breakfast was unfortunately poor as well. I know you can do better, because you used to.

AMS
GRU
OK 5,3

Entertainment

Food and one bathroom out of service makes an awful flight

LCY
AMS
Erinomainen 10,0

Arrived Early!

Left Late :-)

AMS
GLA
Keskiverto 2,0

He missed it due to having a 32 minute layover, which he ran all the way to board.

he had no choice but to look at the closed door of his flight, and wait an additional 7 hours and they didn't even give him a voucher for food. I'm his mother, I'm currently visiting family in Scotland, so couldn't help him much. I'm pretty disgusting and disappointed by the whole experience.

IAD
AMS
Erinomainen 10,0

I enjoyed the attention to detail and comfort. Helped to make the flight easier to handle.

ma 24. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
3t 25m
ma 7. tammikuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 05m
143 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 21 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
EDI
LHR
Keskiverto 2,0

This is the second time your plans have been late! You were late leaving from Venice to London Heathrow on August 1 which I barely made the flight to Glasgow and then coming back your flight is late leaving Edinburgh to Heathrow And my luggage doesn't make it again! You don't even serve water on the airplane which is ridiculous! Your flight crew were nice but you really need to be on time or not schedule flights with such short layover times!

DUB
LHR
Erinomainen 10,0

Fruebdjf, courteous and good food.

Nothing!

HEL
LHR
OK 5,3

Having to pay for a cup of tea!

HEL
LHR
Erinomainen 9,0

flight on time

hard to check in to BA in Helsinki. signage could be better as this was a code share.

NCL
LHR
Keskiverto 2,0

Double charge and unprofessional untrained staff on the counter

la 8. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
16t 25m
ti 11. syyskuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 45m
183 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 428 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MXP
MUC
Hyvä 7,6

Seats in front recline so that seat back is in your face.

STR
FRA
Erinomainen 10,0

I liked the crew and how friendly they were. Pilots were great too. Wished they would have taken the same consideration ind DFW. The lady at the counter sent me to the wrong gate and left me there for over one hour then told me oops I forgot to tell you the gate changed. You need to hurry your flight leaves out of terminal E17 I was in c37

When the employee made me miss my flight (accidentally). Also on our flight I couldn’t watch a movie because the electronics did not work.

BOS
FRA
OK 5,6

The four hour delay which made me miss my conecting flight causing me to spend an entire day at the airport waiting for a available flight making me miss a portion of the travel tour I booked

FRA
LYS
Erinomainen 8,3

The airline crew was responsive and professional. The flight was also very smooth.

The boarding process was like a buffet: first come first served.

FRA
LAX
Hyvä 7,3

The crew was great!

I was traveling with other people and we were not seated next to each other. And I got sick from the chicken.

pe 19. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
LHR
London Heathrow
12t 50m
su 21. lokakuuta
LHR
London Heathrow
HEL
Helsinki-Vantaa
11t 55m
170 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 134 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
MSP
AMS
Keskiverto 2,0

We are guessing they either overbooked or they didn't have sufficient passengers on a Tuesday afternoon who's final stop was Glasgow. They rebooked him for 1200 the next day. DFW to MN, St Paul to Schipole, Amsterdam to final destination, Glasgow. So he ends up having to pay for another Lyft back to our apartment in Dallas, then another additional one for the 12 noon flight the next morning. If he didn't have family living in Dallas, he would've incurred a hotel fee too.

He was bumped to the next day due to his flight being cancelled. Then re-booked the next day, with an additional layover. Then due to a 32 minute layover that left 3 minutes sooner...

AMS
GLA
Keskiverto 2,0

He missed it due to having a 32 minute layover, which he ran all the way to board.

he had no choice but to look at the closed door of his flight, and wait an additional 7 hours and they didn't even give him a voucher for food. I'm his mother, I'm currently visiting family in Scotland, so couldn't help him much. I'm pretty disgusting and disappointed by the whole experience.

AMS
SFO
Keskiverto 3,3

Very friendly crew going out of way to assist in making trip comfortable

Had travelled KLM to Amsterdam on my first flight 27 years ago and the aircrafts are stuck in that age! Lousy seats, poor quality bathrooms, lousy screens, prefer not to fly them

LCY
AMS
Erinomainen 10,0

Arrived Early!

Left Late :-)

IAD
AMS
Erinomainen 10,0

I enjoyed the attention to detail and comfort. Helped to make the flight easier to handle.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta