Voimassa 1. toukokuuta lähtien, päivitämme Yksityisyydensuoja ja Eväste.

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Phuket (HKT)

Vertaa lentoliput kohteeseen Phuket sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Phuket lentotiedot

Lento saapuu Phuketin kansainvälinen lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 459 €
Lentoyhtiöt Turkish Airlines, Cathay Pacific, Aeroflot, Qatar Airways, Air China, Emirates, Finnair, Singapore Airlines

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Phuket

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Phuket? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Phuket seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 526 €
Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Phuket on lokakuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Phuket lentotarjoukset.
Phuketin saari Thaimaan lounaisrannikolla on kaukokohde, ja suorien lentojen kesto thaimaalaiseen rantaparatiisiin on Helsingistä noin kymmenen tuntia. Suurin osa lentoreiteistä Phuketiin kulkee vaihtokenttien kautta, mikä pidentää matka-aikaa entisestään. Lentoa valitessa kriteeriksi kannattaa ottaa hinnan lisäksi matkustusmukavuus, joten kiinnitä huomiota lennolla tarjolla oleviin palveluihin. Phuketiin lentää esimerkiksi dubailainen lentoyhtiö Emirates, joka on valittu monissa vertailuissa yhdeksi maailman parhaista lentoyhtiöistä. Helsingistä lähdettäessä Emiratesin ensimmäisen lennon operoi yleensä flydubai, mutta toisella lennolla, esimerkiksi Dubaissa tehdyn vaihdon jälkeen, matkustajat pääsevät nauttimaan Emiratesin palveluista. Lasten kanssa reissaavien kannattaa valita myös lentoreitti tarkkaan. Pidä huoli, että lentoon kuuluu vain yksi vaihto ja että vaihtoaikataulu on koko perheen kannalta kohtuullinen.
Lennot Phuketiin saapuvat saaren pääkaupungin Phuket Cityn kansainväliselle lentokentälle, Phuket International Airportille. Se sijaitsee noin 30 kilometriä Phuket Citystä pohjoiseen. Lentoasemalta kulkee lentokenttäbussi kaupungin keskustaan. Bussimatkan hinta on noin 100 Thaimaan bahtia (noin 2,60 euroa), ja matka-aika on alkaen noin 45 minuuttia. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Monet Thaimaan matkustajista eivät suuntaa Phuket Cityn keskustaan, vaan yhteen saaren rannoilla sijaitsevista lomakeskuksista. Mikäli haluat kyydin suoraan hotellisi eteen, paras vaihtoehto on napata Phuketin lentokentältä taksi. Taksikyyti on selvästi bussimatkaa kalliimpi, sillä keskustaan kuljettaessa matkan hinnaksi tulee lentokenttälisän kera yleensä noin 500 bahtia (noin 13,20 euroa). Jos reissussa on iso perhe tai porukka, kannattaa lentokentältä kysyä mahdollisuutta minibussikuljetukseen. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Suomen kansalaiset eivät tarvitse Thaimaan matkalle viisumia, mutta muista tarkistaa passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin ennen lentopäivää. Passin on oltava voimassa puoli vuotta paluulennon jälkeen. Kun saavut Phuketin lentokentälle, saat passiisi saapumisleiman päivämäärineen. Turistit saavat olla maassa yhtäjaksoisesti enintään 30 vuorokautta saapumispäivästä lähtien. Mikäli suunnittelet pidempää reissua, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa Helsingissä sijaitsevasta Thaimaan suurlähetystöstä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Phuket lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Phuket?

Halvin lentolippu kohteeseen Phuket paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 459 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Phuket. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Phuket ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 929 € meno-paluu.

Kuinka kaukana lentokenttä Phuketin kansainvälinen lentoasema on Phuket keskustasta ?

Phuketin kansainvälinen lentoasema Lentokenttä on 28 kilometriä päässä kohteen Phuket keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Phuket?

Phuket lähinnä oleva kenttä Phuketin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Phuketin kansainvälinen lentoasema, tai lyhyemmin Phuket. lentokenttäkoodi on HKT.

Mitä lennot Phuketiin maksavat?

Phuketin lentolippujen hinta vaihtelee vuodenajasta riippuen. Budjettimatkailijoiden kannattaa pitää mielessä, että lennot Helsingistä Phuketiin ovat halvimmillaan yleensä alku- ja loppuvuodesta, suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Kesäkuukausina ja joulukuussa hinnat ovat puolestaan korkeimmillaan. Marraskuusta helmikuuhun Phuketissa on niin kutsuttu viileä kausi, eli lämpötila on matkailun kannalta ideaali. Halvat lennot näille kuukausille kannattaa käyttää siis hyväksi. Kesä on paratiisirannoistaan tunnetussa Phuketissa kuuma ja sateinen. Säätilasta huolimatta eurooppalaisten suosimina kesäkuukausina Phuketin lentoja saa harvemmin pilkkahintaan. Jos onnistut saamaan pelkät lennot kesälle halvalla, on budjettiystävällinen matka taattu. Laadukkaankin majoituksen voi saada Phuketista sateisina kesäkuukausina edullisesti. Matkustusajankohdan lisäksi lennon hinta riippuu lentoreitistä, lentoyhtiöstä ja lipputyypistä. Jos matka-aikataulusi ei ole tiukka, kahden vaihdon lentoreitin voi yleensä saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa. Selvitä tarkkaan lentojen sisältämät palvelut ja matkatavararajoitukset ennen varauksen tekemistä.

Kuinka kauan lento Phuketiin kestää?

Suora lento Phuketiin kestää alkaen noin 10 tuntia, mutta Helsinki-Vantaan lentokentältä suoria lentoja ei ole tarjolla vuoden ympäri. Monet matkailijat turvautuvatkin vaihdollisiin lentoihin, joiden kesto on alkaen noin 13 tuntia. Lentoajoissa on kuitenkin valtavia eroja riippuen valitusta lentoreitistä, ja esimerkiksi kahden vaihdon lennoilla on normaalia, että lentomatkaan menee noin vuorokausi.

Voiko Phuketiin lentää suoraan?

Finnair operoi suoria lentoja Phuketiin Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta vain tiettyinä kuukausina. Suorat lennot kuuluvat suomalaislentoyhtiön tarjontaan marraskuun alusta maaliskuun loppuun, jolloin lämpötilat ovat Phuketin alueella ihanteelliset matkailulle. Sateita ei juuri esiinny, eivätkä lämpötilat nouse liian korkeiksi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Phuketiin?

Kotimainen Finnair operoi suorien lentojen lisäksi myös välilaskullisia lentoyhteyksiä Phuketiin ympäri vuoden. Vaihdollisia lentoyhteyksiä Phuketiin tarjoavat Helsingistä monet muutkin lentoyhtiöt, esimerkiksi dubailainen Emirates, kiinalainen Air China, venäläinen Aeroflot, qatarilainen Qatar Airways ja singaporelainen Singapore Airlines. Valinnanvaraa siis on niin reittien kuin lentoyhtiöidenkin suhteen. Lentoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kokonaismatka-aikaan, vaihtojen määrään ja vaihtoaikoihin lentokentillä. Useamman eri lentoyhtiön liikennöimillä reiteillä on syytä tarkistaa, että lentoyhtiöiden matkatavara-asetukset ovat keskenään yhteensopivat.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Phuketia?

Phuketia palvelee kaupungin oma kansainvälinen lentokenttä, Phuket International Airport, joka on yksi Thaimaan vilkkaimmin liikennöidyistä lentoasemista. Lentokentällä on kolme terminaalia. Kansainväliset lennot laskeutuvat tavallisesti terminaaliin 2 ja Thaimaan kotimaan lennot terminaaliin 3.

Varaa halvat Phuket lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
459 €
vain
459 €
Matkakohde
Phuket
459 €
vain
459 €
ke 15. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
22t 50m
ke 22. toukok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 50m
459 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 24. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
34t 50m
pe 31. toukok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 25m
470 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 168 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
IST
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was perfect, seat was great

Miinukset: All is well.

MIA
IST
Erinomainen 9,0

Miinukset: Not much leg room on economy class. 200 $ extra makes the trip better

LHE
IST
OK 4,6

Miinukset: Staff was not helpful at all.

IST
KBP
Erinomainen 9,3

Plussat: left on the, arrived on time, crew were friendly and efficient, seat was comfortable

Miinukset: Food was a bit basic and in-flight entertainment was a bit limited, but on a 2 hour flight not a major problem

IAH
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew was very attentive, and the food was outstanding.

Miinukset: The wine list was a bit limited.

ma 17. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
23t 20m
ma 24. kesäk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 10m
471 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 5 657 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
HKG
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: Amazing crew. Very attentive and great service. Wonderful flat bed seats

ZRH
HKG
OK 4,3

Miinukset: delayed as usual

LAX
HKG
Hyvä 6,0

Plussat: Plane was okay. Nice big screen

Miinukset: Crew was ok

HKG
SGN
Hyvä 6,0

Miinukset: The flight was three hours late.

HKG
JFK
Erinomainen 9,6

Plussat: Lie-flat seat in usiness class in the most comfortable seat I have ever sat in—on or off a plane. Cathay service is remarkably good and caring, but not intrusive.

Miinukset: Dinner entrees not as good as last Flights with Cathay, but dim sum for breakfast was excellent.

su 16. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
17t 10m
su 23. kesäk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 35m
473 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 919 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
SVO
OVB
Erinomainen 10,0

Plussat: Professional crew

Miinukset: Wi-fi

LAX
SVO
Hyvä 7,3

Plussat: uneventful flight, good movie selection. Crew was polite and thorough.

Miinukset: Very crowded. Sears are so close together. . doctors recommend getting up periodically and walking around to improve circulation. Nearly impossible with such narrow aisles and people with legs and belongings sprawled in the bulkheads. The flight attendant seemed surprised and confused when u told I

LHR
SVO
Hyvä 6,8

Plussat: Both legs were not yet so I was able to spread out a little. Both flights were punctual, despite having to de-ice the plane before take off.

Miinukset: The announcements were spoken very quickly. Both Russian and English. It was hard to understand , especially with the English translation

JFK
SVO
OK 5,3

Plussat: i liked everything besides what i wrote ///

Miinukset: 1if my screan worked 2 i asked them to find me one that works said yes thou never returned

BCN
SVO
OK 5,3

Miinukset: Hostesses are worse and worse. Forget everything you say. You repeat 5 times. All announcements are made so loudly and 3 times (Russian, English, Spanish). Everyone must wake up. It roars so loadly you can’t hide even in headphones. Late for 30 minutes, which is norm for the company. Then you for the luggage for more than 30 minutes. Worst in Europe.

pe 17. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
15t 55m
pe 24. toukok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 10m
515 €
Matka: 8 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 9 482 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
MAD
DOH
Hyvä 6,6

Plussat: Very nice aircraft , crew, and supplies

Miinukset: Flight delayed, so missed connecting flight and stuck in Qatar for 13 hours on top of a 22 hour regular flight schedule

TRV
DOH
OK 5,3

Plussat: Crew were friendly

Miinukset: Food could be better and frequent

DOH
JIB
Erinomainen 10,0

Plussat: The 2 trips were fantastic. From checking in to getting off the aircraft, service was a-okay.

Miinukset: No comment.

DOH
KWI
Erinomainen 8,0

Plussat: Departed on time. Courteous staff.

Miinukset: I had a continuing flight in first class but was not allowed entrance to the first class lounge.

DOH
IAD
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew

Miinukset: Food

to 2. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
26t 40m
ma 27. toukok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
23t 45m
532 €
Matka: 26 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 5 270 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,6
Koneeseennousu
6,8
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,1
Ateriat
6,1
NRT
PEK
Hyvä 7,6

Plussat: Movie selection

Miinukset: Not having carts crashed into your knees

DEL
PEK
Erinomainen 8,0

Miinukset: Indian food could've been better.

JFK
PEK
Erinomainen 8,3

Miinukset: I'm very gtateful

LAX
PEK
Erinomainen 10,0

Miinukset: None.

IAD
PEK
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was nice and the flight was safe. I was skeptical about air chin because of the previous reviews but they did a good job.

Miinukset: I didn’t like my seat we were next to the door so it was pretty old most of the time

su 28. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
14t 30m
ma 6. toukok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
29t 10m
549 €
Matka: 9 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 13 782 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
DXB
STN
Erinomainen 9,3

Plussat: Everything was fine.

Miinukset: All reasonabley good.

JFK
DXB
Erinomainen 8,6

Miinukset: It took a long time to get a beverage and food

DXB
CAI
Erinomainen 10,0

Miinukset: Excellent as usual

KWI
DXB
Erinomainen 10,0

Miinukset: The boarding could have been better.

DXB
TUN
Erinomainen 10,0

Plussat: Upgrade

Miinukset: More what expected.

pe 3. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
17t 25m
ma 6. toukok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 35m
881 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 352 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew was great!

ARN
BGO
Erinomainen 10,0

Plussat: Simple morning flight. Not at all full. Left on time, arrived early. Plane was new. Crew was happy. What more does one need? They were beta testing a new WiFi service. Free, but not yet ready for prime time.

HEL
ORD
Hyvä 7,6

Plussat: Helsinki is a convenient connection to fly to the U.S. One of Finnair planes was damaged earlier in Chicago and they used AirItaly to operate this flight. I was traveling with a recent wrist fracture and I was lucky I had an empty seat next to me that allowed me to move my arm a lot to avoid swelling.

Miinukset: Our boarding was an hour and a half delayed

HKG
HEL
Keskiverto 3,0

Miinukset: 2 н in plane, then tecnicans search and fix problems

JFK
HEL
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Very long delay, got bumped for a flight the next day. Horrible experience

ke 1. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 15m
ke 29. toukok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 50m
473 €
Matka: 29 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 5 657 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
MAD
HKG
OK 5,3

Plussat: lost connection sue ro the Arline , terrible ground staff

Miinukset: lost connection sue ro the Arline , terrible ground staff

DEL
HKG
Keskiverto 3,3

Miinukset: terrible food - poor choice of inflight entertainment - crew constantly on the pa

HKG
YVR
Erinomainen 8,3

Plussat: The crew is amazing. Particularly the FA in our section was amazing.

Miinukset: No outlet charging for smartphone. Only USB charging was available.

HKG
DEL
Keskiverto 3,6

Plussat: miracle fight landed on time

Miinukset: terrible food - poor entertaiment system with limited choice and old movies - crew always on the pa

JFK
HKG
Erinomainen 8,0

Plussat: Food& Beverage :)

ma 3. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
15t 05m
ma 10. kesäk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 35m
475 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 919 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
JFK
SVO
Keskiverto 2,0

Miinukset: delayed flight made me miss my connection. I was stuck in the Moscow airport for 12 hours.

WAW
SVO
Hyvä 7,0

Plussat: The crew was attentive and well organized.

Miinukset: Embarking and disembarking the aircraft in Moscow. That's just how the airport is though.

SVO
LAX
Keskiverto 2,0

Plussat: Poor food poor seats...it was bad service

LAX
SVO
Keskiverto 3,3

Plussat: Decent movie options I gues?

Miinukset: Pretty much everything else. Old and uncomfortable looking plane, bad air conditioning, unhelpful staff

JFK
SVO
OK 4,0

Plussat: Because the flight was canceled

ke 1. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
34t 50m
pe 31. toukok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 45m
519 €
Matka: 31 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 168 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
DYU
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: very friendly crew (we were flying with two small kids) who went above and beyond to make them as comfortable and happy as possible.

IST
KHI
Hyvä 7,2

Plussat: The crews are always awesome. The food great especially since they always have cherry juice, my favorite!

Miinukset: The flight was delayed, and then seemed rushed at call Last Call. Also the ear phone jack was a double that even the TA ones didn't quite fit. Glad it was an overnight flight and slept most of the way.

BOS
IST
Hyvä 6,0

Plussat: The flight attendants were very attentive.

Miinukset: My screen, the screen next to me, and the two screens behind me were not working so I was left without entertainment for 9 hours.

CPT
IST
Erinomainen 9,0

Plussat: Left on time, arrived on time, crew were friendly and efficient, toilets were kept clean the entire flight, seat in economy had enough leg room and recline to sleep

Miinukset: In-flight entertainment films were a bit limited

IST
MIA
Erinomainen 10,0

Plussat: It was a great flight thank you kayak thanks ti THY

ma 6. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
15t 55m
ma 13. toukok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 10m
524 €
Matka: 8 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 9 482 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
MNL
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew very good and helpful

Miinukset: The crew are well organised

DOH
LHE
Keskiverto 2,0

Plussat: Bad service

Miinukset: No

JFK
DOH
OK 5,3

Plussat: Crew was excellent

Miinukset: Boarding at JFK is very bad. They do not know the meaning of priority. Food from JFK to Doha pretty bad.

MAN
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: Plenty legroom with Qatar. Food good.

Miinukset: Everything good as usual

HND
DOH
Erinomainen 8,0

Plussat: The seats are comfortable; food is good.

Miinukset: Our luggage hasn't arrived due to the short layover and due to the feact that the first leg plane was late.

ti 14. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
15t 05m
ti 21. toukok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
27t 45m
478 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 919 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
TLV
SVO
Keskiverto 2,0

Miinukset: Flight was canceled or moved. They told us there is a problem with the flight and moved us to another airline. I’ve been warned about Aeroflot and it turned out to be true. I’ll file a complaint, I deserve a refund.

SVO
BCN
Hyvä 6,8

Plussat: Smooth boarding, excellent crew.

Miinukset: Quality of the food could be better for a business ticket. Bread like a stone and not warmed.

TLV
SVO
Erinomainen 9,3

Plussat: Service was excellent. For this long flight, we chose premium economy. It was very good and a lot more room then standard economy

JFK
SVO
Keskiverto 2,0

Miinukset: delayed flight made me miss my connection. I was stuck in the Moscow airport for 12 hours.

JFK
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: Vegetarian options

Miinukset: Wi-fi

ma 20. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
23t 05m
ma 27. toukok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 10m
481 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 5 657 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
MNL
HKG
Keskiverto 3,0

Miinukset: 1h30 delayed as usual

SIN
HKG
OK 5,0

Miinukset: flight lates as always

LHR
HKG
Keskiverto 3,6

Miinukset: terrible food - poor entertainment system with very mited choice - flight delayed as always

HKG
MNL
OK 4,0

Miinukset: flight delayed as usual

HKG
MEL
Hyvä 7,3

Plussat: Crew were friendly and premium economy seats were spacious and comfortable

Miinukset: Clean the toilets more regularly. One time, the floor was wet and not much paper left in the holders.

la 4. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
23t 00m
su 5. toukok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
44t 50m
1106 €
Matka: 2 päivää
8,7ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,7 Erinomainen
Perustuu 3 367 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,7
Koneeseennousu
8,8
Mukavuus
8,5
Henkilökunta
9,0
Viihde
8,7
Ateriat
8,4
SIN
CAN
Erinomainen 8,3

Plussat: Flight was very pleasant and enjoyable, on time for both departure and arrival.

Miinukset: Meals were served rather slow as we were last for row 45 but there was insufficient time for us to finish the meal, collection of trays started in 5 minutes time

NRT
SIN
Erinomainen 10,0

Plussat: Great seats and efficient service all round.

ADL
SIN
Erinomainen 9,3

Plussat: Perfect timing

SIN
BNE
Erinomainen 9,3

Plussat: Friendly crew and spacious.

Miinukset: Food could be better

BKK
SIN
OK 4,6

Plussat: Entertainment system ok

Miinukset: Change if gate 30 minutes before departure and no info at old gate. New gate very far away, terrible for old people.

to 2. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
17t 10m
pe 31. toukok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 45m
519 €
Matka: 30 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 168 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
LHE
IST
OK 4,6

Miinukset: Staff was not helpful at all.

CAI
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was amazing!

BJV
IST
Erinomainen 8,4

Plussat: The crew was professional and very engaging

Miinukset: The food I was served was the same on the last flight I had...wich was 3 weeks prior. A little variety would be appreciated. The quality was excellent, but...

VIE
IST
Erinomainen 10,0

Miinukset: Thank you

SFO
IST
Erinomainen 8,3

Plussat: The food and the fast and efficient customer service.

Miinukset: There was too many parents who were super loud and didn’t care about their children jumping and screaming around the plane for 12hrs. I wish the fly attendants said something to calm down the situation.

su 20. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
21t 15m
su 27. lokak.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 20m
527 €
Matka: 8 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 9 482 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
MNL
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew very good and helpful

Miinukset: The crew are well organised

DOH
LAX
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: All the food was terrible breakfast lunch and dinner I was sick from eating chicken I started vomiting as soon as I was on my way home , please serve better food , food tastes like factory junk , please offer cold drink and cold water or least ask if you would like ice, all the cups for the beverages was small, seating was very uncomfortable not enough room especially if you sitting next to a large person they kept elbow me and taking up my seating , I was so miserable on a 16 hours flight on Qatar to LAX , very bad experience , please do better, also staff was not friendly

BOM
DOH
Hyvä 7,6

Plussat: Crew was good! Food was good! Boarding was on time !

Miinukset: Economy comfort could be better.

DPS
DOH
Hyvä 6,3

Miinukset: The check in at Denpasar is horrible. The airport services are very inefficient.

IAD
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: The flight attendants were fantastic. They paid attention to every detail and anticipated requests. Always had a smile on their faces.

Miinukset: The service and the aircraft with QSuites were superb.

ma 27. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
22t 50m
ma 3. kesäk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 10m
481 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 5 657 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
SGN
HKG
Erinomainen 9,3

Plussat: .

Miinukset: .

HKG
MNL
Keskiverto 3,6

Miinukset: short haul business class seat very uncomfortablev- flight delayed as usul

HKG
LAX
Erinomainen 8,0

Plussat: My answer on first leg of flight from Mnl to Hkg goes with this one.

SIN
HKG
Hyvä 7,2

Plussat: Everything’s was fine.

Miinukset: 5 hour last minute delay.

LAX
HKG
Erinomainen 8,3

Plussat: The flight crew were helpful and attentive. Directions were clear and the boarding was organized.

Miinukset: The seats! The seat was uncomfortable that I had to use my U shaped neck pillow as a seat cushion. My flight was 15+ hours but within 3 hours my behind was killing me.

pe 7. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
15t 05m
pe 14. kesäk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 25m
493 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 919 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
SVO
PVG
OK 5,0

Miinukset: They didn't give the yellow cards that every traveller need to fill out. So when everyone got off in Shanghai we had all the booths busy with people trying to fill in the papers. All other airlines just give those papers while people are still in the airplane.

SVO
MAD
OK 5,0

Miinukset: The food was terrible, only choice was fish patty and immediately gave me heartburn and stomach-ache, half the flight ran to the bathroom. No entertainment available for such a long flight.

SXF
SVO
Keskiverto 2,0

Miinukset: 24 hour delay without accommodation is not acceptable !!

LED
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: couple years later, still talk about the wonderful trip i took. super easy flight and also comfy!4

LAX
SVO
Hyvä 7,3

Plussat: uneventful flight, good movie selection. Crew was polite and thorough.

Miinukset: Very crowded. Sears are so close together. . doctors recommend getting up periodically and walking around to improve circulation. Nearly impossible with such narrow aisles and people with legs and belongings sprawled in the bulkheads. The flight attendant seemed surprised and confused when u told I

pe 26. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
14t 30m
la 4. toukok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
42t 25m
600 €
Matka: 9 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 13 782 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
IAD
DXB
Erinomainen 9,6

Plussat: Crew, food, seats were great (my route was empty on the first flight, so I could lay down across other seats). They provided amenity kids even in economy class.

Miinukset: The connection was too tight. A staff member led us to a bus to the next terminal, but left at security without a word. I ended up running from security all the way to my gate, feeling I was going to miss my flight. They still had the gate open past the scheduled time, but wish I didn't have to run.

DXB
SEA
Erinomainen 8,6

Plussat: Crew was amazing. There is always someone from emirates around to help.

Miinukset: Little more room on a 14 1/2 hour flight would be nice

LHE
DXB
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was excellent.

DXB
PER
Erinomainen 10,0

Plussat: The Seats are very Comfortable

DXB
DAR
Erinomainen 9,3

Plussat: entertainment options

Miinukset: They ran out of chicken for the back part of the plane so we all had salmon

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.