HKT

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Phuket

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Phuketin kansainvälinen lentoasema
ke 20.11.
ke 27.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Phuket sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Phuket lentotiedot

Lento saapuu Phuket
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 2 €
Lentoyhtiöt Etihad Airways, Aeroflot, Turkish Airlines, Cathay Pacific, Emirates, Qatar Airways, Finnair

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Phuket

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Phuket? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Phuket seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 655 €
Varaa vähintään 1 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Phuket on syyskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Phuket lentotarjoukset.
Phuketin saari Thaimaan lounaisrannikolla on kaukokohde, ja suorien lentojen kesto thaimaalaiseen rantaparatiisiin on Helsingistä noin kymmenen tuntia. Suurin osa lentoreiteistä Phuketiin kulkee vaihtokenttien kautta, mikä pidentää matka-aikaa entisestään. Lentoa valitessa kriteeriksi kannattaa ottaa hinnan lisäksi matkustusmukavuus, joten kiinnitä huomiota lennolla tarjolla oleviin palveluihin. Phuketiin lentää esimerkiksi dubailainen lentoyhtiö Emirates, joka on valittu monissa vertailuissa yhdeksi maailman parhaista lentoyhtiöistä. Helsingistä lähdettäessä Emiratesin ensimmäisen lennon operoi yleensä flydubai, mutta toisella lennolla, esimerkiksi Dubaissa tehdyn vaihdon jälkeen, matkustajat pääsevät nauttimaan Emiratesin palveluista. Lasten kanssa reissaavien kannattaa valita myös lentoreitti tarkkaan. Pidä huoli, että lentoon kuuluu vain yksi vaihto ja että vaihtoaikataulu on koko perheen kannalta kohtuullinen.
Lennot Phuketiin saapuvat saaren pääkaupungin Phuket Cityn kansainväliselle lentokentälle, Phuket International Airportille. Se sijaitsee noin 30 kilometriä Phuket Citystä pohjoiseen. Lentoasemalta kulkee lentokenttäbussi kaupungin keskustaan. Bussimatkan hinta on noin 100 Thaimaan bahtia (noin 2,60 euroa), ja matka-aika on alkaen noin 45 minuuttia. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Monet Thaimaan matkustajista eivät suuntaa Phuket Cityn keskustaan, vaan yhteen saaren rannoilla sijaitsevista lomakeskuksista. Mikäli haluat kyydin suoraan hotellisi eteen, paras vaihtoehto on napata Phuketin lentokentältä taksi. Taksikyyti on selvästi bussimatkaa kalliimpi, sillä keskustaan kuljettaessa matkan hinnaksi tulee lentokenttälisän kera yleensä noin 500 bahtia (noin 13,20 euroa). Jos reissussa on iso perhe tai porukka, kannattaa lentokentältä kysyä mahdollisuutta minibussikuljetukseen. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Suomen kansalaiset eivät tarvitse Thaimaan matkalle viisumia, mutta muista tarkistaa passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin ennen lentopäivää. Passin on oltava voimassa puoli vuotta paluulennon jälkeen. Kun saavut Phuketin lentokentälle, saat passiisi saapumisleiman päivämäärineen. Turistit saavat olla maassa yhtäjaksoisesti enintään 30 vuorokautta saapumispäivästä lähtien. Mikäli suunnittelet pidempää reissua, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa Helsingissä sijaitsevasta Thaimaan suurlähetystöstä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Phuket lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Phuket?

Halvin lentolippu reitille Phuket - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 2 € meno-paluulennolle Helsinki - Phuket. Suosituin reitti on Helsinki - Phuket a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 514 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Phuket?

Yleensä kohteesta Suomi, Finnair lentää eniten kohteeseen Phuket. Suosituin reitti on paikasta Helsinki, ja Finnair lentää tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Phuket on Phuket keskustasta ?

Phuket Lentokenttä on 28 kilometriä päässä kohteen Phuket keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Phuket?

Phuket lähinnä oleva kenttä Phuketin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Phuketin kansainvälinen lentoasema, tai lyhyemmin Phuket. lentokenttäkoodi on HKT.

Mitä lennot Phuketiin maksavat?

Phuketin lentolippujen hinta vaihtelee vuodenajasta riippuen. Budjettimatkailijoiden kannattaa pitää mielessä, että lennot Helsingistä Phuketiin ovat halvimmillaan yleensä alku- ja loppuvuodesta, suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Kesäkuukausina ja joulukuussa hinnat ovat puolestaan korkeimmillaan. Marraskuusta helmikuuhun Phuketissa on niin kutsuttu viileä kausi, eli lämpötila on matkailun kannalta ideaali. Halvat lennot näille kuukausille kannattaa käyttää siis hyväksi. Kesä on paratiisirannoistaan tunnetussa Phuketissa kuuma ja sateinen. Säätilasta huolimatta eurooppalaisten suosimina kesäkuukausina Phuketin lentoja saa harvemmin pilkkahintaan. Jos onnistut saamaan pelkät lennot kesälle halvalla, on budjettiystävällinen matka taattu. Laadukkaankin majoituksen voi saada Phuketista sateisina kesäkuukausina edullisesti. Matkustusajankohdan lisäksi lennon hinta riippuu lentoreitistä, lentoyhtiöstä ja lipputyypistä. Jos matka-aikataulusi ei ole tiukka, kahden vaihdon lentoreitin voi yleensä saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa. Selvitä tarkkaan lentojen sisältämät palvelut ja matkatavararajoitukset ennen varauksen tekemistä.

Kuinka kauan lento Phuketiin kestää?

Suora lento Phuketiin kestää alkaen noin 10 tuntia, mutta Helsinki-Vantaan lentokentältä suoria lentoja ei ole tarjolla vuoden ympäri. Monet matkailijat turvautuvatkin vaihdollisiin lentoihin, joiden kesto on alkaen noin 13 tuntia. Lentoajoissa on kuitenkin valtavia eroja riippuen valitusta lentoreitistä, ja esimerkiksi kahden vaihdon lennoilla on normaalia, että lentomatkaan menee noin vuorokausi.

Voiko Phuketiin lentää suoraan?

Finnair operoi suoria lentoja Phuketiin Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta vain tiettyinä kuukausina. Suorat lennot kuuluvat suomalaislentoyhtiön tarjontaan marraskuun alusta maaliskuun loppuun, jolloin lämpötilat ovat Phuketin alueella ihanteelliset matkailulle. Sateita ei juuri esiinny, eivätkä lämpötilat nouse liian korkeiksi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Phuketiin?

Kotimainen Finnair operoi suorien lentojen lisäksi myös välilaskullisia lentoyhteyksiä Phuketiin ympäri vuoden. Vaihdollisia lentoyhteyksiä Phuketiin tarjoavat Helsingistä monet muutkin lentoyhtiöt, esimerkiksi dubailainen Emirates, kiinalainen Air China, venäläinen Aeroflot, qatarilainen Qatar Airways ja singaporelainen Singapore Airlines. Valinnanvaraa siis on niin reittien kuin lentoyhtiöidenkin suhteen. Lentoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kokonaismatka-aikaan, vaihtojen määrään ja vaihtoaikoihin lentokentillä. Useamman eri lentoyhtiön liikennöimillä reiteillä on syytä tarkistaa, että lentoyhtiöiden matkatavara-asetukset ovat keskenään yhteensopivat.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Phuketia?

Phuketia palvelee kaupungin oma kansainvälinen lentokenttä, Phuket International Airport, joka on yksi Thaimaan vilkkaimmin liikennöidyistä lentoasemista. Lentokentällä on kolme terminaalia. Kansainväliset lennot laskeutuvat tavallisesti terminaaliin 2 ja Thaimaan kotimaan lennot terminaaliin 3.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Phuket lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
2 €
vain
2 €
Matkakohde
Phuket
2 €
vain
2 €
to 16. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
30t 20m
ti 28. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 30m
2 €
Matka: 13 päivää
Kokonaisarvio 7,3 Hyvä
Perustuu 6 475 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,5
Comfort
7,3
Henkilökunta
7,7
Viihde
7,4
Ateriat
7,0
HYD
AUH
Keskinkertainen 2,6

Miinukset: Better comfort and services

HYD
AUH
Hyvä 6,0

Miinukset: aren't all the passengers on the flight same? how come economy passengers denied Biryani, while premium and Business class gets it?

AUH
MNL
Erinomainen 8,0

Plussat: the staff was very helpful

Miinukset: the touchscreen didn’t always work

AUH
MEL
Hyvä 7,0

Plussat: It's ok for business class. Crew and boarding is Pro smooth.

Miinukset: Entertainment options are limited. Food could be better considering its business class.

ORD
AUH
Erinomainen 10,0

Miinukset: Boarding was chaotic. In seat entertainment had great selection, but dated screens.

to 12. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
21t 50m
la 28. jouluk.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
105 €
Matka: 17 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 411 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
LED
CDG
Hyvä 7,2

Plussat: Chek-in

Miinukset: The food

SVO
TLL
Hyvä 6,0

Miinukset: Luggage is coming soon))(tomorrow)

IKT
SVO
Hyvä 7,6

Plussat: Basic economy flight. It was okay.

SVO
NCE
Erinomainen 8,3

Plussat: Экипаж компетентный, внимательный и вежливый

Miinukset: Отсутствует интернет, нет розеток

JFK
SVO
Keskinkertainen 3,6

Plussat: TV on board

Miinukset: The crew is absolutely unfriendly. I felt down from escalator after registration on the flight. I asked the stewardess to move me to places of increased comfort, as my knee was swollen and I could not bend it. The stewardess answered that they have no competence to transfer me to these places.

ke 11. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
15t 20m
su 29. jouluk.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
135 €
Matka: 19 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 411 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
JFK
SVO
Hyvä 6,0

Plussat: Food

Miinukset: Cleaning

NRT
SVO
Erinomainen 9,0

Plussat: Seat was very comfortable. Very helpful crew.

LCA
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: overall service and the crew.

Miinukset: more comfortable and spacious seats

JFK
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: all procedures at both airports took 15 minutes

SVO
JFK
Hyvä 6,0

Plussat: No comments

Miinukset: No comments

to 12. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
20t 25m
su 29. jouluk.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 55m
135 €
Matka: 18 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 411 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
SVO
VNO
Hyvä 7,6

Plussat: Crew was pleasant and professional

Miinukset: Luckily it was a short flight, I practically had no leg room when the passenger in front of me reclined the seat.

SVO
JFK
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: We’ve missed this flight due to a medical emergency. Called before the flight took off to advise on the situation and ask for help to rebook the same flight later once the health status is stable. Have been told that there is absolutely nothing that can be done to be partially partially refunded at least for the 2nd flight that had to be catched after over 30 hours, which is unacceptable.

SVO
IAD
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was amazing.

Miinukset: I was charged $150 to fix somebody's error made in my name. Both Flys.com and Aeroflot denided the error was made on their side.

JFK
SVO
Erinomainen 9,0

Plussat: Air crew was super and seats comfortable

Miinukset: Everything was super thank you

JFK
SVO
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Aeroflot was bad airline I will not fly with them again

Miinukset: Aeroflot was bad airline I will not fly with them again

su 10. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
34t 55m
ti 19. marrask.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 05m
451 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 417 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
CLJ
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was great.

IST
SFO
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was nice, seats were comfortable

Miinukset: I enjoyed the flight

TZX
RUH
Erinomainen 9,3

Plussat: it is a nice program it's wonderful for flying out good price on for totally is excellent website

OTP
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: The service and food are always fantastic. The staff really goes out of their way to make you feel welcomed and comfortable. The ticket price was fantastic too!

IST
NBO
Erinomainen 10,0

Plussat: They were helpful

Miinukset: The entertainment services on the plane

su 24. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
28t 15m
su 1. jouluk.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 20m
495 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 6 098 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
HKG
LHR
Hyvä 7,3

Plussat: Crew are very kind and seat are fabulous as i was able to sleep since i dont have a seat meate :-)

HKG
NRT
Erinomainen 9,3

Plussat: Professional and friendly Crew & the movies

Miinukset: Too cold, seats to narrow, food not so tasty.

JFK
YVR
Hyvä 7,3

Plussat: Been flying CX for years and for some reasons this time all the staff members were excellent. From ground to air crew everyone was well informed, nice and helpful. Another surprise was the vegan meal I ordered. Airplane food in general is disgusting, but this time the vegan meal was delicious.

Miinukset: Flying out from JFK is a nightmare, we had to wait for 40 mins on the runway. Not sure if airlines can actually improve that?

HKG
SEA
OK 4,6

Miinukset: This airline will cancel your flight and blame it on customs in the US - the truth is the flight was undersold and they did not want to travel with so few passengers.

HKG
BOS
Erinomainen 10,0

Plussat: It was a good flight

Miinukset: The flight was great

to 31. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
28t 10m
to 7. marrask.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
497 €
Matka: 8 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 14 671 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
HYD
DXB
Erinomainen 8,6

Plussat: comfortable seating...

Miinukset: Nice experience ...

EWR
DXB
Erinomainen 10,0

Plussat: Brought me to liberty. The Kingdom of Thailand. Great Airline. Reasonable Price. Excellent treatment at Dubai international airport. TSA was also good at Liberty International Airport.

Miinukset: Long boarding lines at Liberty International Airport.

JNB
DXB
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew, interior, seats

Miinukset: Food was average. Service could be better. For example, my wife and I never got our food at the same time or close enough. We had to ask for food or drinks. They should regularly ask if we need something. Empty water bottles (up to 3) were sitting on my table for hours till we landed.

DPS
DXB
Erinomainen 9,6

Plussat: emirates very great ... all the best craw could be more ingaged

Miinukset: wee booked emirates but fly with dubai plane fly dubai - you have a filling that all they wont is to sell staf but no comfor for the price

BOM
DXB
Erinomainen 8,0

Plussat: Yes crew was good. But the seats being economy, were very congested having very less leg space.

Miinukset: Can't say.

ma 6. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
16t 50m
ma 13. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 20m
584 €
Matka: 8 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 10 245 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
CKG
DOH
Erinomainen 10,0

Miinukset: At CKG, mobile boarding passes for international are not accepted by the security screening authority, which says only boarding passes printed at the counter are acceptable. The QR counter opens approximately 3.5~4 hours ahead of the departure of the airlines only flight from CKG.

KWI
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was great

IAD
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: Excellent service on both flights. Truly a 5 star experience. Well done Qatar Airways.

Miinukset: Nothing. Keep up the good work

ATH
DOH
Erinomainen 8,0

Plussat: crew was so kind and lovely with our daughter

Miinukset: food was fairly rough from Doha and the wine options in economy on all flights were terrible

DOH
BLR
Erinomainen 8,0

Plussat: Attentive and efficient

su 8. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
15t 20m
la 28. jouluk.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
305 €
Matka: 21 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 411 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
WAW
SVO
Erinomainen 8,3

Plussat: Crew was great, seat was comfortable, adequate legroom.

Miinukset: Children should be located in one area of the cabin, so they don't disturb all other travelers.

VIE
SVO
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: New terms about hand luggage is worser then in RyanAir

JFK
SVO
Erinomainen 9,3

Plussat: Seats were comfortable and enough room for legs. I liked the movie selection. Crew was great.

Miinukset: Offer drinks more often

JFK
SVO
Keskinkertainen 3,6

Plussat: TV on board

Miinukset: The crew is absolutely unfriendly. I felt down from escalator after registration on the flight. I asked the stewardess to move me to places of increased comfort, as my knee was swollen and I could not bend it. The stewardess answered that they have no competence to transfer me to these places.

SVO
LHR
OK 4,6

Plussat: Flight crew try hard to please passengers.

Miinukset: Aeroflot ground staff are rude, aggressive, very poor customer service.

ma 28. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
34t 55m
ma 4. marrask.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 05m
453 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 417 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
TZX
YEI
OK 4,0

Plussat: The staff were good

Miinukset: Better seats and it was not Turkish Airline they change to another company

ALA
IST
Erinomainen 9,6

Plussat: Excellent service for affordable price

Miinukset: Flight was delayed

IST
SFO
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was nice, seats were comfortable

Miinukset: I enjoyed the flight

IST
MIA
Hyvä 6,3

Miinukset: Free WiFi

ADB
SAW
Erinomainen 9,3

Plussat: As usual traveling with THY was perfect, all was OK. But pls when I buy THY tickets, it is mean that I want to travel with THY not with Anadolojet. Flight with Anadolojet Istanbul-Izmir was awful. The rest of the journey was awesome. Many thanks.

Miinukset: In stead of Anadklujet could be THY :))

to 9. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
30t 20m
to 16. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 50m
487 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,3 Hyvä
Perustuu 6 475 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,5
Comfort
7,3
Henkilökunta
7,7
Viihde
7,4
Ateriat
7,0
ATH
AUH
Erinomainen 10,0

Plussat: Greece was amazing. Traveling to the islands made the trip worth while. Highly recommend ensuring ferry tickets are purchased 48 hours in advance so they don’t sale out. The food was amazing (especially the homemade Tzatziki sauce). So much to do, plan accordingly!!

Miinukset: Traveling to Greece in off peak season.

AUH
AMD
Keskinkertainen 2,0

Plussat: nothing

Miinukset: THEY GAVE ME A BROKEN SEAT AND THEY GOT ANGRY AGAINST ME, EVEN THOUGH IT WAS UNSAFE

AUH
YYZ
OK 5,0

Miinukset: Train staff to be more responsive to customersn need

BRU
AUH
Hyvä 7,3

Plussat: crew was good. Seat was good but it was a business class seat in a 787-9; so it should be good.

Miinukset: wines were mediocre which was balanced out by the good quality of the food. Brussels to Abu Dabhi boarding was a little chaotic with coach and front cabin passesgers packed in a single bus. Noticed many older passengers standing for the longish bus ride.

MAN
AUH
Hyvä 7,0

Plussat: Reasonable comfortable

Miinukset: Wider seating would be great

ma 18. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
22t 05m
ma 2. jouluk.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
498 €
Matka: 15 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 6 098 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
EWR
HKG
Erinomainen 10,0

Plussat: The entertainment system has huge offerings.

Miinukset: The food could be better.

JFK
YVR
OK 4,6

Plussat: Nice flight attendants.

Miinukset: The flight was scheduled to leave at 9:50pm and it didn't take off until midnight. The many delays appeared poorly handled and communicated, and I spent an hour on the runway before takeoff.

HKG
SFO
Hyvä 6,6

Plussat: Comfortable seating Brst service

Miinukset: Very few Good Hindi movies Increase the no and quality of Hindi movies

SGN
HKG
Erinomainen 8,0

Plussat: The seat is good

Miinukset: The price low a little more is better

DEL
HKG
Keskinkertainen 2,6

Miinukset: On board crew provided poor services and lacked proper training. Overall, the crew were hostile toward passengers and did not provide proper services of cleaning the trays or providing adequate beverages during flight

ti 5. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
16t 30m
ti 12. marrask.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 40m
453 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 417 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
LAX
Erinomainen 8,6

Plussat: Comfort and food with good entertainment.

Miinukset: Crew could be trained for better service, most all were rude and annoyed that they were there.

IST
SFO
Erinomainen 9,6

Plussat: The service was excellent. They are very helpful and friendly.

Miinukset: Maybe refresh the plan in the near future. Other then that it was very enjoyable trip.

SAW
DNZ
Erinomainen 10,0

Plussat: The service is amazing .. the crew took care of us well.

Miinukset: Not much .. its a comfortable short flight.

CDG
IST
Erinomainen 9,0

Miinukset: It was a great experience

IST
AMM
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew and flight where amazing. Thank you

to 13. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
13t 15m
to 20. helmik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 25m
1020 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 528 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LHR
OK 4,3

Miinukset: - Leave in time - Working onboard entertainment system

HKG
HEL
Erinomainen 9,3

Plussat: at 6"2' the large amount of leg space on Finnair flights is amazing, even in economy class I did not feel cramped.

Miinukset: Food a bit bland and uninspired

SVO
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was amazing, service was super attentive. Plane was new with plenty of space. P

Miinukset: Really exceeded my expectations for a short haul flight. Kudos to Aeroflot!

YYZ
LHR
Keskinkertainen 2,8

Plussat: There wasn’t much to like. One of the crew members stood out by being helpful; his colleagues were bureaucratic and disengaged.

Miinukset: This was a BA flight. Food in T3 in toronto was a disgrace, and the whole lounge experience was poor. The sleeping arrangements in business class had no privacy; the food onboard was mediocre. The Air CANADA flight on the same route is far better in every respect.

BKK
HEL
Erinomainen 9,6

Miinukset: The only reason this flight was not excellent is my bag was left in Helsinki and not transferred with final flight leg to Manchester

ma 13. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
30t 20m
ma 20. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 50m
487 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,3 Hyvä
Perustuu 6 475 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,5
Comfort
7,3
Henkilökunta
7,7
Viihde
7,4
Ateriat
7,0
AUH
MAN
Keskinkertainen 2,0

Plussat: crew was decent

Miinukset: everything

AUH
MEL
Hyvä 7,0

Plussat: It's ok for business class. Crew and boarding is Pro smooth.

Miinukset: Entertainment options are limited. Food could be better considering its business class.

HYD
AUH
Hyvä 6,0

Miinukset: aren't all the passengers on the flight same? how come economy passengers denied Biryani, while premium and Business class gets it?

IAD
AUH
Hyvä 6,3

Miinukset: Narrow seats

LHR
AUH
Hyvä 7,3

Plussat: Screen.

Miinukset: Attentiveness of crew member . Movie selection could be better

la 11. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
16t 45m
la 18. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 55m
546 €
Matka: 8 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 14 671 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
DXB
SGN
Erinomainen 9,6

Plussat: Yes

Miinukset: Seating

JNB
DXB
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew, interior, seats

Miinukset: Food was average. Service could be better. For example, my wife and I never got our food at the same time or close enough. We had to ask for food or drinks. They should regularly ask if we need something. Empty water bottles (up to 3) were sitting on my table for hours till we landed.

MXP
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew & food was amazing

ORD
DXB
Erinomainen 8,0

Miinukset: Mechanical problems delayed the flight 1 1/2 hours. Other than that, the flight was good.

DXB
BOS
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew, food and entertainment.

Miinukset: Everything went well.

ma 10. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
29t 00m
ti 25. helmik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 20m
498 €
Matka: 16 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 6 098 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
KIX
HKG
Erinomainen 8,0

Plussat: The whole service went smoothly without rushing.

Miinukset: The original flight I listed for was canceled without any notification until I arrived at the checkin desk.

JFK
YVR
Erinomainen 8,3

Plussat: the crew was professional and efficient on board the plane.

Miinukset: seat space was tight. it was hard to get comfortable

HKG
LAX
Keskinkertainen 2,3

Plussat: None

Miinukset: All services throughout the process need to be improved from the ground to on board

SEA
HKG
OK 5,5

Plussat: Check in counter was helpful and friendly

Miinukset: Better enforcement of 1 carry on @ 7kg. Saw some people with a carry on luggage, a fully stuffed backpack and a reuseable bag... 3 bags??!!!

HKG
TLV
Erinomainen 10,0

Plussat: Upgraded to premium economy.

Miinukset: NA

ke 6. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
34t 55m
ke 13. marrask.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 05m
453 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 417 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
TZX
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew are good ,seats were more than ok

Miinukset: Better seats and headphones to listen to the intertainmen system

TZX
YEI
OK 4,0

Plussat: The staff were good

Miinukset: Better seats and it was not Turkish Airline they change to another company

IST
MLE
Hyvä 7,0

Plussat: Comfortable seats and good entertainment, nice food

Miinukset: Cabin crew were not friendly, and were resistant for any special requests

LGW
SAW
Erinomainen 8,0

Plussat: Great

SAW
BJV
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing your flight was cancelled I will put a claim to refund

Miinukset: Nothing your flight was cancelled I will put a claim to refund

ke 13. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
27t 45m
ke 20. marrask.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 30m
439 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 411 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
SVO
LHR
OK 4,6

Plussat: Flight crew try hard to please passengers.

Miinukset: Aeroflot ground staff are rude, aggressive, very poor customer service.

SVO
IAD
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was amazing.

Miinukset: I was charged $150 to fix somebody's error made in my name. Both Flys.com and Aeroflot denided the error was made on their side.

JFK
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: all procedures at both airports took 15 minutes

EVN
SVO
Hyvä 6,6

Plussat: Passengers are not polite.

JFK
SVO
OK 4,0

Miinukset: They left late causing a missed connection abroad. They wouldn't hold the flight for an hour for the benefit of the 25 passengers.

ke 15. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
30t 20m
ke 22. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 34m
487 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,3 Hyvä
Perustuu 6 475 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,5
Comfort
7,3
Henkilökunta
7,7
Viihde
7,4
Ateriat
7,0
YYZ
AUH
OK 4,0

Miinukset: Paid for extra leg room seats and didnt get them

AUH
MAN
Keskinkertainen 2,0

Plussat: crew was decent

Miinukset: everything

AUH
MNL
Erinomainen 8,0

Plussat: the staff was very helpful

Miinukset: the touchscreen didn’t always work

AUH
HKG
Erinomainen 8,6

Plussat: yes to both.

Miinukset: Wine list was poor. Enough of a premium is built into the business class fare to get some decent wines onto the list. Coffee is not so good either.

ORD
AUH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing really.

Miinukset: Their time.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka