Etsi halpoja lentoja kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema (HKT)

Vertaa lentoliput kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Phuketin kansainvälinen lentoasema lentotiedot

Lento saapuu Phuketin kansainvälinen lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 448 €
Lentoyhtiöt Air China, Turkish Airlines, Aeroflot, Qatar Airways, Cathay Pacific, Emirates, Etihad Airways, Finnair

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 661 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema on lokakuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Phuketin kansainvälinen lentoasema lentotarjoukset.
Phuketin saari Thaimaan lounaisrannikolla on kaukokohde, ja suorien lentojen kesto thaimaalaiseen rantaparatiisiin on Helsingistä noin kymmenen tuntia. Suurin osa lentoreiteistä Phuketiin kulkee vaihtokenttien kautta, mikä pidentää matka-aikaa entisestään. Lentoa valitessa kriteeriksi kannattaa ottaa hinnan lisäksi matkustusmukavuus, joten kiinnitä huomiota lennolla tarjolla oleviin palveluihin. Phuketiin lentää esimerkiksi dubailainen lentoyhtiö Emirates, joka on valittu monissa vertailuissa yhdeksi maailman parhaista lentoyhtiöistä. Helsingistä lähdettäessä Emiratesin ensimmäisen lennon operoi yleensä flydubai, mutta toisella lennolla, esimerkiksi Dubaissa tehdyn vaihdon jälkeen, matkustajat pääsevät nauttimaan Emiratesin palveluista. Lasten kanssa reissaavien kannattaa valita myös lentoreitti tarkkaan. Pidä huoli, että lentoon kuuluu vain yksi vaihto ja että vaihtoaikataulu on koko perheen kannalta kohtuullinen.
Lennot Phuketiin saapuvat saaren pääkaupungin Phuket Cityn kansainväliselle lentokentälle, Phuket International Airportille. Se sijaitsee noin 30 kilometriä Phuket Citystä pohjoiseen. Lentoasemalta kulkee lentokenttäbussi kaupungin keskustaan. Bussimatkan hinta on noin 100 Thaimaan bahtia (noin 2,60 euroa), ja matka-aika on alkaen noin 45 minuuttia. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Monet Thaimaan matkustajista eivät suuntaa Phuket Cityn keskustaan, vaan yhteen saaren rannoilla sijaitsevista lomakeskuksista. Mikäli haluat kyydin suoraan hotellisi eteen, paras vaihtoehto on napata Phuketin lentokentältä taksi. Taksikyyti on selvästi bussimatkaa kalliimpi, sillä keskustaan kuljettaessa matkan hinnaksi tulee lentokenttälisän kera yleensä noin 500 bahtia (noin 13,20 euroa). Jos reissussa on iso perhe tai porukka, kannattaa lentokentältä kysyä mahdollisuutta minibussikuljetukseen. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Suomen kansalaiset eivät tarvitse Thaimaan matkalle viisumia, mutta muista tarkistaa passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin ennen lentopäivää. Passin on oltava voimassa puoli vuotta paluulennon jälkeen. Kun saavut Phuketin lentokentälle, saat passiisi saapumisleiman päivämäärineen. Turistit saavat olla maassa yhtäjaksoisesti enintään 30 vuorokautta saapumispäivästä lähtien. Mikäli suunnittelet pidempää reissua, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa Helsingissä sijaitsevasta Thaimaan suurlähetystöstä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Phuketin kansainvälinen lentoasema lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema?

Halvin lentolippu kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 448 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 571 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema?

Yleensä kohteesta Suomi, Finnair lentää eniten kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema. Suosituin reitti on paikasta Helsinki, ja Finnair lentää tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Phuketin kansainvälinen lentoasema on Phuket keskustasta ?

Phuketin kansainvälinen lentoasema Lentokenttä on 27 kilometriä päässä kohteen Phuket keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Phuketiin maksavat?

Phuketin lentolippujen hinta vaihtelee vuodenajasta riippuen. Budjettimatkailijoiden kannattaa pitää mielessä, että lennot Helsingistä Phuketiin ovat halvimmillaan yleensä alku- ja loppuvuodesta, suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Kesäkuukausina ja joulukuussa hinnat ovat puolestaan korkeimmillaan. Marraskuusta helmikuuhun Phuketissa on niin kutsuttu viileä kausi, eli lämpötila on matkailun kannalta ideaali. Halvat lennot näille kuukausille kannattaa käyttää siis hyväksi. Kesä on paratiisirannoistaan tunnetussa Phuketissa kuuma ja sateinen. Säätilasta huolimatta eurooppalaisten suosimina kesäkuukausina Phuketin lentoja saa harvemmin pilkkahintaan. Jos onnistut saamaan pelkät lennot kesälle halvalla, on budjettiystävällinen matka taattu. Laadukkaankin majoituksen voi saada Phuketista sateisina kesäkuukausina edullisesti. Matkustusajankohdan lisäksi lennon hinta riippuu lentoreitistä, lentoyhtiöstä ja lipputyypistä. Jos matka-aikataulusi ei ole tiukka, kahden vaihdon lentoreitin voi yleensä saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa. Selvitä tarkkaan lentojen sisältämät palvelut ja matkatavararajoitukset ennen varauksen tekemistä.

Kuinka kauan lento Phuketiin kestää?

Suora lento Phuketiin kestää alkaen noin 10 tuntia, mutta Helsinki-Vantaan lentokentältä suoria lentoja ei ole tarjolla vuoden ympäri. Monet matkailijat turvautuvatkin vaihdollisiin lentoihin, joiden kesto on alkaen noin 13 tuntia. Lentoajoissa on kuitenkin valtavia eroja riippuen valitusta lentoreitistä, ja esimerkiksi kahden vaihdon lennoilla on normaalia, että lentomatkaan menee noin vuorokausi.

Voiko Phuketiin lentää suoraan?

Finnair operoi suoria lentoja Phuketiin Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta vain tiettyinä kuukausina. Suorat lennot kuuluvat suomalaislentoyhtiön tarjontaan marraskuun alusta maaliskuun loppuun, jolloin lämpötilat ovat Phuketin alueella ihanteelliset matkailulle. Sateita ei juuri esiinny, eivätkä lämpötilat nouse liian korkeiksi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Phuketiin?

Kotimainen Finnair operoi suorien lentojen lisäksi myös välilaskullisia lentoyhteyksiä Phuketiin ympäri vuoden. Vaihdollisia lentoyhteyksiä Phuketiin tarjoavat Helsingistä monet muutkin lentoyhtiöt, esimerkiksi dubailainen Emirates, kiinalainen Air China, venäläinen Aeroflot, qatarilainen Qatar Airways ja singaporelainen Singapore Airlines. Valinnanvaraa siis on niin reittien kuin lentoyhtiöidenkin suhteen. Lentoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kokonaismatka-aikaan, vaihtojen määrään ja vaihtoaikoihin lentokentillä. Useamman eri lentoyhtiön liikennöimillä reiteillä on syytä tarkistaa, että lentoyhtiöiden matkatavara-asetukset ovat keskenään yhteensopivat.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Phuketia?

Phuketia palvelee kaupungin oma kansainvälinen lentokenttä, Phuket International Airport, joka on yksi Thaimaan vilkkaimmin liikennöidyistä lentoasemista. Lentokentällä on kolme terminaalia. Kansainväliset lennot laskeutuvat tavallisesti terminaaliin 2 ja Thaimaan kotimaan lennot terminaaliin 3.

Varaa halvat Phuketin kansainvälinen lentoasema lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
448 €
vain
448 €
Tampere
470 €
vain
470 €
Matkakohde
Phuket
448 €
vain
448 €
pe 8. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
25t 05m
ma 25. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 20m
448 €
Matka: 17 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 4 801 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,6
Koneeseennousu
6,8
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,1
Ateriat
6,1
PEK
HKG
OK 5,3

Plussat: Boarding was quick & efficient.

Miinukset: Seats were not comfortable and food was not the best but for the money, it is what you would expect.

PEK
IAD
Hyvä 7,3

Plussat: Good food, relatively comfortable for a 13 hour flight

Miinukset: The entertainment system was modern, but not that many good, English-language movie or TV options. I found it difficult to get wine and black tea (they served green) - both of which are essentials for a long-haul flight. Flight was a little late. The security lines for transfers at the Beijing airport is a complete mess, which was the most stressful part of the trip.

PEK
BKK
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was very nice and the aircraft was decent. The pilots very good . All landings and takeoffs were very very smooth

Miinukset: Beijing airport and the Chinese customs system but of course that is not the fault of air China

PEK
XIY
Hyvä 7,3

Miinukset: Air China practices very democratic way (in a bad eay) of boarding the plane, without distinguishing the 1st class, busineas class, and Star Alliance members from the rest of the passengers. The food is abit overly simple, in spite of the short flight - a sendwich wrapped in an alu-foil... And it was crazy cold in the cabin.

SFO
PEK
Hyvä 7,6

Plussat: Service was good.

pe 8. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 15m
ti 26. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 20m
471 €
Matka: 18 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 20 919 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
SFO
Hyvä 6,0

Plussat: Friendly flight attendants

Miinukset: Long layover hours at Istanbul airport . Had to ask for meal voucher at Istanbul airport since the airline does not issue it .

PRG
IST
Erinomainen 9,6

Plussat: Everything

Miinukset: Everything

IST
ORD
Erinomainen 8,3

Plussat: Entertainment options were excellent. A lot to choose from. Provided small travel bag for the flight. Airplane was clean They offered for the first drink a homemade lemon with fresh mint which was wonderful. Will definitely fly them again. Great price

Miinukset: Low sodium meal was not tasty. Could not finish it due to lack texture.

IST
ATL
Erinomainen 10,0

Plussat: Customer service was excellent and food was restaurant grade!

Miinukset: Nothing comes to my minds

ISB
IST
Erinomainen 9,0

Plussat: Good, staff

ke 6. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
32t 10m
ke 20. helmikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
19t 35m
478 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 438 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
SVO
JFK
Erinomainen 10,0

Miinukset: Overall it was a good experience, my only suggestion is that airline should I force the carrion rule a little more

TLL
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: Great, fast service!

SVO
HKT
Erinomainen 10,0

Plussat: quiet cozy welcoming resort.

ICN
SVO
Erinomainen 8,3

Plussat: Aeroflot made it a comfortable flight, pillows, blankets and slippers included in economy. Nice meals and non alcoholic drink options.

Miinukset: They have those old school dual pin headphone jacks, bring a converter for your own headset because the airline issued ones are muffled. Keep an eye out for the (female body) objectifying promotional safety video, yikes Aeroflot. Moscow airport really leaves a lot to be desired. I spent two 4-hour layovers there on this trip and walk away with a higher sympathy for Ed Snowden, poor guy.

VNO
SVO
OK 4,0

Miinukset: delay

ma 10. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
20t 55m
su 23. joulukuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
23t 15m
558 €
Matka: 14 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 8 676 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
DOH
BKK
Hyvä 7,6

Plussat: Good service/Crew food quality and choice good.

Miinukset: Need more choice of British TV Programmes rather than American

MLE
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was great ,On time , comfortable seeds, Crew were very nice , boarding was quick Thank you Qatar Airways

Miinukset: Nothing

DOH
ISB
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was great ,On time , comfortable seeds, Crew were very nice , boarding was quick Thank you Qatar Airways

Miinukset: Nothing

DOH
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Same again the crew were fab

DOH
BUD
Erinomainen 8,0

Plussat: Arrived early in Budapest. Good leg room.

Miinukset: Not enough toilets for length of flight and number of passengers! Always a long queue. Long bus journey from terminal to plane.

ma 10. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
30t 10m
ti 25. joulukuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
39t 35m
582 €
Matka: 16 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 18. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
28t 40m
la 2. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
39t 40m
615 €
Matka: 13 päivää
8,1ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 5 052 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
HKG
EWR
Erinomainen 10,0

Plussat: Flight excellent. Service and plane

Miinukset: All

MNL
HKG
Erinomainen 10,0

Plussat: Service and plane

Miinukset: None

HKG
CEB
Erinomainen 8,6

Plussat: On time ...

Miinukset: Seats were too small! No personal hygiene kit available in long flight .... bathroom faucet was not clean. Some stewards and stewardess were not helpful but some are. I asked for help but one stewardess did not respond but one did help and was helpful. Ground crew were courteous and helpful.

CGK
HKG
Erinomainen 9,6

Plussat: So nice, smile everytime, clear information and direction

Miinukset: I really hope they will serve wine or liquor but that is okay

HKG
NRT
Erinomainen 8,0

Miinukset: The seat was a bit small for me, legroom a bit tight.

ke 16. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
17t 55m
su 27. tammikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 55m
641 €
Matka: 12 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 12 686 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
CCU
DXB
Hyvä 6,3

Plussat: For other people it seemed to work.

HKG
BKK
Erinomainen 10,0

Plussat: Great service!

Miinukset: N,/A

BNE
SIN
Erinomainen 10,0

Plussat: Good food friendly staff

IAH
DXB
Erinomainen 8,6

Plussat: The entertainment selection.

Miinukset: The watermelon in the salad was almost spoiled.

JFK
DXB
Keskiverto 2,0

Plussat: At least inform me that bag is left behind so i wont walk around around baggaage belt for hours at the destination it happend both sides thanks

Miinukset: Waiting inconvenience

ti 5. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
31t 25m
ti 26. helmikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
32t 30m
677 €
Matka: 22 päivää
Kokonaisarvio 7,3 Hyvä
Perustuu 5 855 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
7,7
Viihde
7,5
Ateriat
7,0
YYZ
AUH
Keskiverto 3,6

Miinukset: Etihad staff for borading at Toronto (YYZ) airport was rude and unpleasent. Always long lineups to get boarding card, they treat passengers like cattles and sheeps. Etihad airlines ground staff was very rude! Seats in the economy class of Etihad airlines are getting congested more and more every year.

AUH
IAD
Hyvä 7,3

Plussat: Good price. Long flights were not at all crowded. US preclearance in Abu Dhabi.

Miinukset: Entertainment. Food was so-so.

AUH
MEL
Erinomainen 8,0

Plussat: Being time conscious

AUH
MEL
Erinomainen 8,0

Miinukset: The food was seriously too small in portion! Had to go hungry on a full service 14hr flight!

AUH
MAA
Keskiverto 3,0

Plussat: Only process of boarding.

Miinukset: Everything else was not close to other comparative airlines. Food was horrible. Just FYI, cottage cheese is not the only food for Asian vegetarians. There actually are many other options. Not enough options for entertainment. The seats for economy class were way too crammed. With the growth in technology, it would be helpful to have a USB port to charge. ELL phones.

su 2. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
12t 50m
ti 1. tammikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
11t 10m
813 €
Matka: 31 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 233 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
ORD
Hyvä 7,6

Plussat: Helsinki is a convenient connection to fly to the U.S. One of Finnair planes was damaged earlier in Chicago and they used AirItaly to operate this flight. I was traveling with a recent wrist fracture and I was lucky I had an empty seat next to me that allowed me to move my arm a lot to avoid swelling.

Miinukset: Our boarding was an hour and a half delayed

HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: I wish I found somebody to take me around

Miinukset: No complains

LHR
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: This is a great way to travel from Helsinki to Tampere and avoid the railway and train changing.

Miinukset: The plane is not comfortable, but the flight is very short. It balances out.

HEL
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: I enjoy my flight

Miinukset: Again no complains

NRT
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Speedy boarding process, good meal choices.

Miinukset: Plane was a little dirty. Entertainment was also a little limited in terms of new releases.

pe 8. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
25t 05m
ma 25. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 20m
452 €
Matka: 17 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 4 801 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,6
Koneeseennousu
6,8
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,1
Ateriat
6,1
PEK
XIY
Hyvä 7,3

Miinukset: Air China practices very democratic way (in a bad eay) of boarding the plane, without distinguishing the 1st class, busineas class, and Star Alliance members from the rest of the passengers. The food is abit overly simple, in spite of the short flight - a sendwich wrapped in an alu-foil... And it was crazy cold in the cabin.

PEK
IAD
Hyvä 7,3

Plussat: Good food, relatively comfortable for a 13 hour flight

Miinukset: The entertainment system was modern, but not that many good, English-language movie or TV options. I found it difficult to get wine and black tea (they served green) - both of which are essentials for a long-haul flight. Flight was a little late. The security lines for transfers at the Beijing airport is a complete mess, which was the most stressful part of the trip.

PEK
BKK
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was very nice and the aircraft was decent. The pilots very good . All landings and takeoffs were very very smooth

Miinukset: Beijing airport and the Chinese customs system but of course that is not the fault of air China

LAX
PEK
Keskiverto 2,0

Plussat: I have requested refund my money but still pending

PEK
JFK
Hyvä 6,6

Plussat: Pretty much on time. Normal professional and reliable flight by Air China crew. Tracking the flight on video is very much appreciated.

Miinukset: Poor selection of movies. The usual choice of beef and fish. How about a more creative dish such as pasta?

ke 6. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
16t 55m
pe 15. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 20m
479 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 438 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
ICN
SVO
Erinomainen 8,3

Plussat: Aeroflot made it a comfortable flight, pillows, blankets and slippers included in economy. Nice meals and non alcoholic drink options.

Miinukset: They have those old school dual pin headphone jacks, bring a converter for your own headset because the airline issued ones are muffled. Keep an eye out for the (female body) objectifying promotional safety video, yikes Aeroflot. Moscow airport really leaves a lot to be desired. I spent two 4-hour layovers there on this trip and walk away with a higher sympathy for Ed Snowden, poor guy.

SVO
MSQ
Erinomainen 8,0

Miinukset: No mention to which terminal in Moscow

JFK
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: Great service

SVO
TLV
Erinomainen 8,3

Plussat: Take off and landing on time Crew polite and efficient

Miinukset: One meat portion was finished. Not able to recieve what I preffered

SVO
HKT
Erinomainen 10,0

Plussat: quiet cozy welcoming resort.

ti 5. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 15m
ti 19. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 45m
485 €
Matka: 14 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 20 919 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
PRG
IST
Erinomainen 9,6

Plussat: Everything

Miinukset: Everything

IST
ORD
Erinomainen 10,0

Miinukset: Personal and service were grea!

IST
AMS
Hyvä 6,0

Plussat: Courteous and helpful crew

Miinukset: My seat was broken. Entertainment system was non responsige and expressly slow. Couldn’t hear anything from the earphones.

ISB
IST
Erinomainen 9,0

Plussat: Good, staff

LWO
IST
Erinomainen 10,0

Miinukset: Personal and service were grea!

to 2. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 40m
ke 22. toukokuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 20m
467 €
Matka: 21 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 4 801 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,6
Koneeseennousu
6,8
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,1
Ateriat
6,1
SFO
PEK
Hyvä 6,3

Plussat: Friendly flight attendants that attended to each need when asked

Miinukset: Noisy children at all hours during entire plane ride, entrees weren’t very filling not tasty.

PEK
XIY
Hyvä 7,3

Miinukset: Air China practices very democratic way (in a bad eay) of boarding the plane, without distinguishing the 1st class, busineas class, and Star Alliance members from the rest of the passengers. The food is abit overly simple, in spite of the short flight - a sendwich wrapped in an alu-foil... And it was crazy cold in the cabin.

SGN
PEK
Hyvä 7,6

Plussat: Relatively comfortable, easy flight

Miinukset: No entertainment options. We were delayed a good amount, just sat on the runway.

LAX
PEK
Keskiverto 2,0

Plussat: I have requested refund my money but still pending

PEK
HKG
OK 5,3

Plussat: Boarding was quick & efficient.

Miinukset: Seats were not comfortable and food was not the best but for the money, it is what you would expect.

to 21. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
25t 50m
su 3. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 10m
480 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 438 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
TLL
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: Great, fast service!

HEL
SVO
Erinomainen 8,0

Plussat: The Airflot has the best food, not on this flight as it was short, but still we got a nice ham sandwich.

SVO
JFK
OK 5,0

Plussat: Enough leg room

Miinukset: Bad food, no water is offered between the meals, apothetic attendants.

VNO
SVO
OK 4,0

Miinukset: delay

SVO
HKT
Erinomainen 10,0

Plussat: quiet cozy welcoming resort.

la 9. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 15m
su 17. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 45m
489 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 20 919 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
MLE
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: All was really good

Miinukset: Long lines ( about 40 min) to get into transfer zone at the airport. I guess this is not aircompanu fault, but airport.

IST
ORD
Erinomainen 10,0

Miinukset: Personal and service were grea!

LAX
IST
Erinomainen 9,3

Plussat: Food is DELICIOUS! Service is impeccable. Very friendly and attentive flight attendants.

Miinukset: The seat leg room is on the smaller side, although the incline is good.

PRG
IST
Erinomainen 9,6

Plussat: Everything

Miinukset: Everything

IST
ATL
Erinomainen 10,0

Plussat: Customer service was excellent and food was restaurant grade!

Miinukset: Nothing comes to my minds

ma 3. joulukuuta
TMP
Tampere-Pirkkala
HKT
Phuket
25t 05m
su 16. joulukuuta
HKT
Phuket
TMP
Tampere-Pirkkala
25t 00m
470 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 4 801 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,6
Koneeseennousu
6,8
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,1
Ateriat
6,1
PEK
XIY
Hyvä 7,3

Miinukset: Air China practices very democratic way (in a bad eay) of boarding the plane, without distinguishing the 1st class, busineas class, and Star Alliance members from the rest of the passengers. The food is abit overly simple, in spite of the short flight - a sendwich wrapped in an alu-foil... And it was crazy cold in the cabin.

PEK
JFK
Hyvä 6,6

Plussat: Pretty much on time. Normal professional and reliable flight by Air China crew. Tracking the flight on video is very much appreciated.

Miinukset: Poor selection of movies. The usual choice of beef and fish. How about a more creative dish such as pasta?

LAX
PEK
Keskiverto 2,0

Plussat: I have requested refund my money but still pending

PEK
BKK
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was very nice and the aircraft was decent. The pilots very good . All landings and takeoffs were very very smooth

Miinukset: Beijing airport and the Chinese customs system but of course that is not the fault of air China

PEK
BOM
Hyvä 6,6

Plussat: Crew was very cooperative.

Miinukset: Not enough English movies or series or songs. Tv screen not working. My baggage got delayed by 2 days

pe 30. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
21t 05m
ma 31. joulukuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 20m
572 €
Matka: 32 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 8 676 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
MXP
DOH
Erinomainen 8,3

Plussat: Super comfy seat and entertainment, plus staff super nice

Miinukset: Too long on boarding

ATL
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: The service was excellent & food satisfying.

Miinukset: The liquor variety could be better.

DOH
ATL
Erinomainen 8,0

Plussat: Qatar airlines the service was awesome and the planes very clean

Miinukset: Seating not able to upgrade

DOH
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Same again the crew were fab

DOH
BKK
Hyvä 7,6

Plussat: Good service/Crew food quality and choice good.

Miinukset: Need more choice of British TV Programmes rather than American

su 18. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
32t 10m
ma 10. joulukuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
26t 10m
483 €
Matka: 23 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 438 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
SVO
DEL
Erinomainen 10,0

Plussat: service, crew , punctuality, food

Miinukset: wifi

JFK
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: Great service

VNO
SVO
OK 4,0

Miinukset: delay

SVO
TLV
Erinomainen 8,3

Plussat: Take off and landing on time Crew polite and efficient

Miinukset: One meat portion was finished. Not able to recieve what I preffered

HEL
SVO
Erinomainen 8,0

Plussat: The Airflot has the best food, not on this flight as it was short, but still we got a nice ham sandwich.

ke 27. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
34t 50m
to 21. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 20m
498 €
Matka: 22 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 20 919 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
AMS
Hyvä 6,0

Plussat: Courteous and helpful crew

Miinukset: My seat was broken. Entertainment system was non responsige and expressly slow. Couldn’t hear anything from the earphones.

LAX
IST
Erinomainen 9,3

Plussat: Food is DELICIOUS! Service is impeccable. Very friendly and attentive flight attendants.

Miinukset: The seat leg room is on the smaller side, although the incline is good.

LWO
IST
Erinomainen 10,0

Miinukset: Personal and service were grea!

IST
ATL
Erinomainen 10,0

Plussat: Customer service was excellent and food was restaurant grade!

Miinukset: Nothing comes to my minds

IST
ORD
Erinomainen 8,3

Plussat: Entertainment options were excellent. A lot to choose from. Provided small travel bag for the flight. Airplane was clean They offered for the first drink a homemade lemon with fresh mint which was wonderful. Will definitely fly them again. Great price

Miinukset: Low sodium meal was not tasty. Could not finish it due to lack texture.

su 9. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
20t 20m
ti 25. joulukuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 40m
611 €
Matka: 17 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.