Etsi halpoja lentoja kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema (HKT)

Vertaa lentoliput kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Phuketin kansainvälinen lentoasema lentotiedot

Lento saapuu Phuketin kansainvälinen lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 449 €
Lentoyhtiöt Air China, Turkish Airlines, Cathay Pacific, Qatar Airways, Aeroflot, Etihad Airways, Emirates, Finnair

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 447 €
Varaa vähintään 1 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema on lokakuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Phuketin kansainvälinen lentoasema lentotarjoukset.
Phuketin saari Thaimaan lounaisrannikolla on kaukokohde, ja suorien lentojen kesto thaimaalaiseen rantaparatiisiin on Helsingistä noin kymmenen tuntia. Suurin osa lentoreiteistä Phuketiin kulkee vaihtokenttien kautta, mikä pidentää matka-aikaa entisestään. Lentoa valitessa kriteeriksi kannattaa ottaa hinnan lisäksi matkustusmukavuus, joten kiinnitä huomiota lennolla tarjolla oleviin palveluihin. Phuketiin lentää esimerkiksi dubailainen lentoyhtiö Emirates, joka on valittu monissa vertailuissa yhdeksi maailman parhaista lentoyhtiöistä. Helsingistä lähdettäessä Emiratesin ensimmäisen lennon operoi yleensä flydubai, mutta toisella lennolla, esimerkiksi Dubaissa tehdyn vaihdon jälkeen, matkustajat pääsevät nauttimaan Emiratesin palveluista. Lasten kanssa reissaavien kannattaa valita myös lentoreitti tarkkaan. Pidä huoli, että lentoon kuuluu vain yksi vaihto ja että vaihtoaikataulu on koko perheen kannalta kohtuullinen.
Lennot Phuketiin saapuvat saaren pääkaupungin Phuket Cityn kansainväliselle lentokentälle, Phuket International Airportille. Se sijaitsee noin 30 kilometriä Phuket Citystä pohjoiseen. Lentoasemalta kulkee lentokenttäbussi kaupungin keskustaan. Bussimatkan hinta on noin 100 Thaimaan bahtia (noin 2,60 euroa), ja matka-aika on alkaen noin 45 minuuttia. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Monet Thaimaan matkustajista eivät suuntaa Phuket Cityn keskustaan, vaan yhteen saaren rannoilla sijaitsevista lomakeskuksista. Mikäli haluat kyydin suoraan hotellisi eteen, paras vaihtoehto on napata Phuketin lentokentältä taksi. Taksikyyti on selvästi bussimatkaa kalliimpi, sillä keskustaan kuljettaessa matkan hinnaksi tulee lentokenttälisän kera yleensä noin 500 bahtia (noin 13,20 euroa). Jos reissussa on iso perhe tai porukka, kannattaa lentokentältä kysyä mahdollisuutta minibussikuljetukseen. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Suomen kansalaiset eivät tarvitse Thaimaan matkalle viisumia, mutta muista tarkistaa passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin ennen lentopäivää. Passin on oltava voimassa puoli vuotta paluulennon jälkeen. Kun saavut Phuketin lentokentälle, saat passiisi saapumisleiman päivämäärineen. Turistit saavat olla maassa yhtäjaksoisesti enintään 30 vuorokautta saapumispäivästä lähtien. Mikäli suunnittelet pidempää reissua, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa Helsingissä sijaitsevasta Thaimaan suurlähetystöstä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Phuketin kansainvälinen lentoasema lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema?

Lennot kohteesta Helsinki 10t 37m

Mikä on halvin lento kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema?

Halvin lentolippu kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 449 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 976 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema?

Yleensä kohteesta Suomi, Finnair lentää eniten kohteeseen Phuketin kansainvälinen lentoasema. Suosituin reitti on paikasta Helsinki, ja Finnair lentää tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Phuketin kansainvälinen lentoasema on Phuket keskustasta ?

Phuketin kansainvälinen lentoasema Lentokenttä on 28 kilometriä päässä kohteen Phuket keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Phuket?

Phuket lähinnä oleva kenttä Phuketin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Phuket, Phuket Airport, Phuket International, Phuket Intl, tai lyhyemmin Phuket. lentokenttäkoodi on HKT.

Mitä lennot Phuketiin maksavat?

Phuketin lentolippujen hinta vaihtelee vuodenajasta riippuen. Budjettimatkailijoiden kannattaa pitää mielessä, että lennot Helsingistä Phuketiin ovat halvimmillaan yleensä alku- ja loppuvuodesta, suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Kesäkuukausina ja joulukuussa hinnat ovat puolestaan korkeimmillaan. Marraskuusta helmikuuhun Phuketissa on niin kutsuttu viileä kausi, eli lämpötila on matkailun kannalta ideaali. Halvat lennot näille kuukausille kannattaa käyttää siis hyväksi. Kesä on paratiisirannoistaan tunnetussa Phuketissa kuuma ja sateinen. Säätilasta huolimatta eurooppalaisten suosimina kesäkuukausina Phuketin lentoja saa harvemmin pilkkahintaan. Jos onnistut saamaan pelkät lennot kesälle halvalla, on budjettiystävällinen matka taattu. Laadukkaankin majoituksen voi saada Phuketista sateisina kesäkuukausina edullisesti. Matkustusajankohdan lisäksi lennon hinta riippuu lentoreitistä, lentoyhtiöstä ja lipputyypistä. Jos matka-aikataulusi ei ole tiukka, kahden vaihdon lentoreitin voi yleensä saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa. Selvitä tarkkaan lentojen sisältämät palvelut ja matkatavararajoitukset ennen varauksen tekemistä.

Kuinka kauan lento Phuketiin kestää?

Suora lento Phuketiin kestää alkaen noin 10 tuntia, mutta Helsinki-Vantaan lentokentältä suoria lentoja ei ole tarjolla vuoden ympäri. Monet matkailijat turvautuvatkin vaihdollisiin lentoihin, joiden kesto on alkaen noin 13 tuntia. Lentoajoissa on kuitenkin valtavia eroja riippuen valitusta lentoreitistä, ja esimerkiksi kahden vaihdon lennoilla on normaalia, että lentomatkaan menee noin vuorokausi.

Voiko Phuketiin lentää suoraan?

Finnair operoi suoria lentoja Phuketiin Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta vain tiettyinä kuukausina. Suorat lennot kuuluvat suomalaislentoyhtiön tarjontaan marraskuun alusta maaliskuun loppuun, jolloin lämpötilat ovat Phuketin alueella ihanteelliset matkailulle. Sateita ei juuri esiinny, eivätkä lämpötilat nouse liian korkeiksi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Phuketiin?

Kotimainen Finnair operoi suorien lentojen lisäksi myös välilaskullisia lentoyhteyksiä Phuketiin ympäri vuoden. Vaihdollisia lentoyhteyksiä Phuketiin tarjoavat Helsingistä monet muutkin lentoyhtiöt, esimerkiksi dubailainen Emirates, kiinalainen Air China, venäläinen Aeroflot, qatarilainen Qatar Airways ja singaporelainen Singapore Airlines. Valinnanvaraa siis on niin reittien kuin lentoyhtiöidenkin suhteen. Lentoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kokonaismatka-aikaan, vaihtojen määrään ja vaihtoaikoihin lentokentillä. Useamman eri lentoyhtiön liikennöimillä reiteillä on syytä tarkistaa, että lentoyhtiöiden matkatavara-asetukset ovat keskenään yhteensopivat.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Phuketia?

Phuketia palvelee kaupungin oma kansainvälinen lentokenttä, Phuket International Airport, joka on yksi Thaimaan vilkkaimmin liikennöidyistä lentoasemista. Lentokentällä on kolme terminaalia. Kansainväliset lennot laskeutuvat tavallisesti terminaaliin 2 ja Thaimaan kotimaan lennot terminaaliin 3.

Varaa halvat Phuketin kansainvälinen lentoasema lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
449 €
vain
449 €
Matkakohde
Phuket
449 €
vain
449 €
ke 8. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
25t 45m
to 16. toukokuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 55m
449 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 4 903 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,6
Koneeseennousu
6,8
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,1
Ateriat
6,1
SFO
PEK
Keskiverto 2,0

Miinukset: We paid $37 to check in 1 Baggage and the flight from SFO to Beijing had delivered the baggage in baggage claim area. We had to take Chinese Visa to get to the baggage, even-though it is a transit. We missed the next connecting flight to Shenzhen as it ate up all our time. Now have to travel in the mercy of the airlines for next flight. PLEASE MAKE SURE YOU LIST THAT "VISA NEEDED IF CHECKING IN BAGGAGE" MISSED ALL FLIGHTS

PEK
HAK
Erinomainen 8,3

Plussat: Exceptionally, there was an audio on this flight! I enjoyed movies very much! Also the chicken lunch there was delicious.

Miinukset: For my return flight, I expected the same, but in vain.

PEK
LAX
Hyvä 7,3

Plussat: The plane, the comfort the staff

Miinukset: The food selections weee limited for people who don’t eat seafood or pork.

PEK
SZX
Hyvä 7,0

Miinukset: Flight very delayed, no information provided in English.

MNL
PEK
Hyvä 7,3

Plussat: New plane Alert crew Comfy seats in economy Excellent cabin service on 12 hr flight

Miinukset: Awful food even when Muslim meal ordered before

ke 8. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
34t 55m
pe 17. toukokuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 05m
463 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 21 153 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
VIE
IST
Erinomainen 8,0

Plussat: -Flight staff -Flight entertainment

Miinukset: -Last hour gate change -Parking lot instead of gate (both in Wien and Istanbul) -The answer of counter person about the crowdness

IST
AMM
Keskiverto 2,0

Plussat: None

Miinukset: I didnt like this flight at all. I got delaied 2 hours at the turkish airport plus the 7 hours lay over, total 9 hours, the gate travel service didnt give us any reason for the dealy, the customes gathered us in a small area where there is no seats and the bathroom was smelling so bad, we were stsrving and not even water been served to us, i missed my ride to the hotel in Amman, and missed my work breakfast orientation.

IST
TXL
Erinomainen 10,0

Plussat: Food good. Staff friendly.

Miinukset: Kid sitting behind me was kicking my seat.

AMS
IST
Hyvä 6,0

Plussat: Turkish got us on board although our incoming flight was delayed.

Miinukset: Food of poor quality and possibly unhygienic as I developed tummy problems.

IST
RUH
Keskiverto 2,0

Miinukset: The are not nice at all

ma 14. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
22t 05m
su 20. tammikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 20m
476 €
Matka: 7 päivää
8,1ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 5 169 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
NRT
HKG
Keskiverto 3,6

Miinukset: Slow and old entertainment system. Bad seats

HKG
BOM
Erinomainen 8,0

Plussat: Enjoyed food and entertainment films.

HKG
YVR
Erinomainen 9,6

Plussat: Food

Miinukset: Nothing

HKG
SIN
Erinomainen 10,0

Plussat: Quick check in. Courteous.

IAD
HKG
Erinomainen 10,0

Plussat: Food was amazing

la 9. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
22t 05m
su 17. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 10m
483 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 18. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
14t 50m
pe 17. toukokuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 15m
517 €
Matka: 61 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 8 793 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
DOH
PHL
Erinomainen 10,0

Plussat: aircraft A350 , food choices , Doha airport , Staff attitude and willingness to help .

MAA
DOH
Erinomainen 8,6

Miinukset: Crew members are waking up for lunch and breakfast but not for snacks and other beverages. We are feeling hungry later. we aren't knowing when they ll provide.

KHI
DOH
OK 4,6

Plussat: The food

Miinukset: No tv monitors or any entertainment

DOH
JRO
OK 4,6

Plussat: Food was quite good along with service

Miinukset: No entertainment or tv monitors - 6 hours of no movies!!!

MAA
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: service attitude

pe 8. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 40m
la 2. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 35m
604 €
Matka: 23 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 564 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
SVO
TLV
OK 5,3

Miinukset: AC didn't work - it was like in a sauna

SVO
JFK
Hyvä 6,3

Miinukset: The food was really bad. Mushi pasta for every meal

SVO
DXB
Keskiverto 3,6

Plussat: Boarding was smooth

Miinukset: I missed an earlier connecting flight and was placed on a later flight at a window seat with the most uncomfortable seating. I sat there for the entire flight with pain from how hard the seat felt. Also, the drinks and refreshment was severely lacking. The wait time between drinks and meals was too long. I found it odd that they didn’t serve drinks with food either

MIA
SVO
Hyvä 6,0

Plussat: Good price for the tickets.

Miinukset: Worst airport i’ve been thru.

SVO
DXB
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew

Miinukset: Passengers

ke 13. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
31t 25m
ke 20. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
44t 35m
644 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 5 915 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
7,7
Viihde
7,4
Ateriat
7,0
ORD
AUH
Hyvä 7,6

Plussat: I enjoyed the quick flight and friendly staff

Miinukset: I ordered Jain food and the whole trip from Chicago to Mumbai I’ did not have Jain vegetarian food. I did not eat for 18 hours

AUH
LHR
OK 5,6

Plussat: The crew were pleasant and visible.

Miinukset: Food quality was pretty poor. It used to be so good. I had sea bass which was so dry. There were a group of 30 people travelling together. They monopolised the lobby bar and were rowdy and noisy despite requests from the crew. The flat bed is so hard, it needs a mattress.

LHR
AUH
Erinomainen 9,0

Plussat: The flight was not full. . I had 3 seats to myself. So very comfortable and the crew had plenty of time to give individual attention . The flight was very punctual. Arrived 20.minutes early .

Miinukset: The food was a little cold .

NBO
AUH
Hyvä 6,3

Plussat: Flight from Abu Dhabi to kolkata

Miinukset: When I was checking in in Nairobi The lady was rude and unfriendly I have never experienced such behavior from any airline stuff

ORD
AUH
Erinomainen 9,3

Plussat: have good lounge seats

pe 1. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
17t 55m
pe 29. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 55m
731 €
Matka: 28 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 12 892 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
CHC
SYD
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was friendly. Comfortable.

MLE
DXB
Erinomainen 10,0

Miinukset: Nothing

LUN
DXB
Erinomainen 10,0

Plussat: Efficient and very friendly cabin staff. Captain and team kept us informed of flight progression at reasonable intervals.

Miinukset: Some slight delay in clearing up some catering equipment.

SYD
CHC
Keskiverto 2,0

Miinukset: We didn't get to fly from SYDNEY to CHRISTCHURCH when we were supposed to!

DXB
LOS
Erinomainen 10,0

Plussat: All was fine

Miinukset: Nothing

ma 18. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
25t 05m
to 16. toukokuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 55m
450 €
Matka: 60 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 4 903 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,6
Koneeseennousu
6,8
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,1
Ateriat
6,1
JFK
PEK
Keskiverto 2,0

Miinukset: Flight was canceled but there wasn’t any notice prior we arrived at the airport. And there wasn’t any employees from air China to inform us at the airport. Unprofessional!

PEK
LAX
Erinomainen 8,0

Plussat: Constant service through out the night on long 12 hour segment. Hostess was constantly walking up/down aisle serving great green tea and juices. Unlike other airline where crew puts off lights and go to sleep too

Miinukset: Food totally tailored to Chinese tastes. Though Muslim meal pre ordered was ok Beijing airport no WiFi and terrible security check

SFO
PEK
Keskiverto 2,0

Miinukset: We paid $37 to check in 1 Baggage and the flight from SFO to Beijing had delivered the baggage in baggage claim area. We had to take Chinese Visa to get to the baggage, even-though it is a transit. We missed the next connecting flight to Shenzhen as it ate up all our time. Now have to travel in the mercy of the airlines for next flight. PLEASE MAKE SURE YOU LIST THAT "VISA NEEDED IF CHECKING IN BAGGAGE"

PEK
CAN
Keskiverto 2,0

Miinukset: We only had one hour to catch our connecting flight, which was canceled and rescheduled by air China not by customer. Rude!

PEK
SZX
Hyvä 7,0

Miinukset: Flight very delayed, no information provided in English.

ke 19. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
23t 00m
pe 28. kesäkuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 50m
479 €
Matka: 10 päivää
8,1ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 5 169 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
HKG
KIX
OK 4,3

Plussat: Nothing I like

Miinukset: The seats assigned are so at the back at the aircraft. Even both of us are members of the airline we haven’t received any flight notification. That’s really bad

HKG
SIN
Erinomainen 10,0

Plussat: Quick check in. Courteous.

EWR
HKG
Erinomainen 10,0

Plussat: Flight departed on time and even reached early. Flight staff was very friendly and welcoming. Nice selection of snack throughout the 16hr flight. The economy seats were to me at least very roomy

XMN
HKG
Hyvä 6,0

Plussat: Comfortable enough on board. Good service.

Miinukset: Late out and inbound. Dirty Airbus plane outside. Needs a good scrub!

YVR
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: As per usual, Cathay’s service was top notch. Friendly, courteous crew, good food, a great entertainment system with a great selection. This particular flight was very smooth and, as it was only around 65% full, I was able to stretch out and get some sleep.

to 11. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
34t 55m
ti 30. huhtikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 05m
485 €
Matka: 20 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 21 153 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
AMS
IST
Hyvä 6,0

Plussat: Turkish got us on board although our incoming flight was delayed.

Miinukset: Food of poor quality and possibly unhygienic as I developed tummy problems.

VIE
IST
Erinomainen 8,0

Plussat: -Flight staff -Flight entertainment

Miinukset: -Last hour gate change -Parking lot instead of gate (both in Wien and Istanbul) -The answer of counter person about the crowdness

IST
AMM
Keskiverto 2,0

Plussat: None

Miinukset: I didnt like this flight at all. I got delaied 2 hours at the turkish airport plus the 7 hours lay over, total 9 hours, the gate travel service didnt give us any reason for the dealy, the customes gathered us in a small area where there is no seats and the bathroom was smelling so bad, we were stsrving and not even water been served to us, i missed my ride to the hotel in Amman, and missed my work breakfast orientation.

IST
RUH
Keskiverto 2,0

Miinukset: The are not nice at all

JED
IST
OK 4,0

Plussat: Not as my expected

Miinukset: Check in team at airport very tuff and I have 9 kg only they let me pay full SR 450 which too high and generally all airlines they don’t ask u to pay like such weight as business class passenger. Quality of food, aircraft very old and seats not comfortable

ti 12. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
22t 05m
ke 27. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
27t 40m
519 €
Matka: 16 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
to 14. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
25t 05m
la 30. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 15m
477 €
Matka: 17 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 4 903 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,6
Koneeseennousu
6,8
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,1
Ateriat
6,1
PEK
LAX
Hyvä 7,3

Plussat: The plane, the comfort the staff

Miinukset: The food selections weee limited for people who don’t eat seafood or pork.

MNL
PEK
OK 5,0

Plussat: Short waiting period for connecting flights

Miinukset: Bad service for China Air crews and not using the airport terminal tube, the passengers need to take a bus

SFO
PEK
Keskiverto 2,0

Miinukset: We paid $37 to check in 1 Baggage and the flight from SFO to Beijing had delivered the baggage in baggage claim area. We had to take Chinese Visa to get to the baggage, even-though it is a transit. We missed the next connecting flight to Shenzhen as it ate up all our time. Now have to travel in the mercy of the airlines for next flight. PLEASE MAKE SURE YOU LIST THAT "VISA NEEDED IF CHECKING IN BAGGAGE" MISSED ALL FLIGHTS

JFK
PEK
Keskiverto 2,0

Miinukset: Flight was canceled but there wasn’t any notice prior we arrived at the airport. And there wasn’t any employees from air China to inform us at the airport. Unprofessional!

MNL
PEK
Hyvä 7,3

Plussat: New plane Alert crew Comfy seats in economy Excellent cabin service on 12 hr flight

Miinukset: Awful food even when Muslim meal ordered before

ti 5. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
14t 50m
ke 20. helmikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
23t 15m
531 €
Matka: 16 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 8 793 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
MAA
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: service attitude

DOH
ZAG
Erinomainen 10,0

Plussat: Out flight was not crowded so after take off we could take up all three seats. That was cool for a little nap. Crew was good. Everything was good.

Miinukset: Everything was good.

JFK
DOH
Hyvä 6,0

Plussat: The layover was hell. They put me in a warehouse with wooden benches for beds. Never again

Miinukset: Horrible service. The US part of the journey was fine but the rest was aweful.

MAA
DOH
Erinomainen 8,6

Miinukset: Crew members are waking up for lunch and breakfast but not for snacks and other beverages. We are feeling hungry later. we aren't knowing when they ll provide.

DOH
PHL
Erinomainen 8,6

Miinukset: Crew members are waking up for lunch and breakfast but not for snacks and other beverages. We are feeling hungry later. we aren't knowing when they ll provide.

ke 6. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
28t 40m
la 16. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
31t 45m
483 €
Matka: 10 päivää
8,1ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 5 169 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
SIN
HKG
OK 4,6

Plussat: Boarding quick n fast

Miinukset: Seats uncomfortable, leg n body, space too small n my left seat is a big sizes man , right seat is a very fat man , I can’t even move . my seat don’t have headset n request one , but until reached Hong Kong I still didn’t get it n I m in plane for 4hrs doing nothing, no games no songs n no shows. Thank for your concern . Really appreciate.

XMN
HKG
Hyvä 6,0

Plussat: Comfortable enough on board. Good service.

Miinukset: Late out and inbound. Dirty Airbus plane outside. Needs a good scrub!

NRT
HKG
Keskiverto 3,6

Miinukset: Slow and old entertainment system. Bad seats

HKG
KIX
OK 4,3

Plussat: Nothing I like

Miinukset: The seats assigned are so at the back at the aircraft. Even both of us are members of the airline we haven’t received any flight notification. That’s really bad

HKG
SIN
Erinomainen 10,0

Plussat: Quick check in. Courteous.

ke 5. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
34t 55m
pe 14. kesäkuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 15m
518 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 21 153 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
VIE
IST
Erinomainen 8,0

Plussat: -Flight staff -Flight entertainment

Miinukset: -Last hour gate change -Parking lot instead of gate (both in Wien and Istanbul) -The answer of counter person about the crowdness

IST
TXL
Erinomainen 10,0

Plussat: Food good. Staff friendly.

Miinukset: Kid sitting behind me was kicking my seat.

IST
AMM
Keskiverto 2,0

Plussat: None

Miinukset: I didnt like this flight at all. I got delaied 2 hours at the turkish airport plus the 7 hours lay over, total 9 hours, the gate travel service didnt give us any reason for the dealy, the customes gathered us in a small area where there is no seats and the bathroom was smelling so bad, we were stsrving and not even water been served to us, i missed my ride to the hotel in Amman, and missed my work breakfast orientation.

IST
CAI
Erinomainen 8,0

Miinukset: My suitcase was completely soaked from the rain in Istanbul. It must have been left on the tarmac in Istanbul before it was loaded onto the aircraft. I had clothes on the inside that needed to be dried once in Cairo.

AMS
IST
Hyvä 6,0

Plussat: Turkish got us on board although our incoming flight was delayed.

Miinukset: Food of poor quality and possibly unhygienic as I developed tummy problems.

ke 13. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
22t 05m
ke 27. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
27t 40m
519 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 28. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
10t 05m
ti 1. tammikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
11t 10m
1159 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 250 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
SFO
Erinomainen 8,3

Plussat: 1. Leg space is bigger then on other companies 2. Crew was really affable 3. Free wine

Miinukset: Meal was not too hearty. Breakfast in Indian style was too spicy for me. May be I should request a special meal on check-in. And one more thing, Helsinki airport is cold for me. I spent e hours in down vest. Be warned.

JFK
HEL
Keskiverto 2,0

Plussat: Was on time! Not croweded!

ORD
HEL
Hyvä 6,0

Plussat: Finnair cabin/seats, clean, quiet and comfortable airport in Helsinki

Miinukset: Not only the first flight got delayed for over 2 hours. I had to re-book the second - connecting - flight because of that. Now it made my layover instead of 1 h 45 m - 5 hours! Then the second flight got delayed!! So instead of 5 hours layover it was over 7 hours!!! Very inconvenient and upsetting experience. The only reason I booked these particular flights is because they were advertized as "the shortest trip" time on your website...

HEL
NRT
Erinomainen 9,6

Plussat: New plane, good food choices.

Miinukset: Plane could use a deep clean. Entertainment choices were limited in terms of latest blockbusters.

CDG
JFK
OK 5,6

Miinukset: My headphones didn’t work

to 14. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
22t 05m
su 31. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 45m
488 €
Matka: 18 päivää
8,1ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 5 169 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
HKG
LAX
Erinomainen 10,0

Miinukset: Great service and got back earlier than expected.

HKG
SIN
Erinomainen 10,0

Plussat: Quick check in. Courteous.

NRT
HKG
Keskiverto 3,6

Miinukset: Slow and old entertainment system. Bad seats

HKG
YVR
Erinomainen 9,6

Plussat: Food

Miinukset: Nothing

YVR
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: As per usual, Cathay’s service was top notch. Friendly, courteous crew, good food, a great entertainment system with a great selection. This particular flight was very smooth and, as it was only around 65% full, I was able to stretch out and get some sleep.

ke 5. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
25t 45m
to 13. kesäkuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 55m
500 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 4 903 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,6
Koneeseennousu
6,8
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,1
Ateriat
6,1
PEK
CAN
Keskiverto 2,0

Miinukset: We only had one hour to catch our connecting flight, which was canceled and rescheduled by air China not by customer. Rude!

PEK
LAX
Hyvä 7,3

Plussat: The plane, the comfort the staff

Miinukset: The food selections weee limited for people who don’t eat seafood or pork.

MNL
PEK
OK 5,0

Plussat: Short waiting period for connecting flights

Miinukset: Bad service for China Air crews and not using the airport terminal tube, the passengers need to take a bus

PEK
HAK
Erinomainen 8,3

Plussat: Exceptionally, there was an audio on this flight! I enjoyed movies very much! Also the chicken lunch there was delicious.

Miinukset: For my return flight, I expected the same, but in vain.

MNL
PEK
Erinomainen 8,3

Plussat: comport

Miinukset: nothing at all

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.