Halvat lennot Phuket

HKT

Halvat lennot Phuket

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Phuketin kansainvälinen lentoasema
la 11.1.
la 18.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Phuket sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Phuket lentotiedot

Lento saapuu Phuket
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 512 €
Lentoyhtiöt Cathay Pacific, Aeroflot, Emirates, Finnair, Sichuan Airlines, Qatar Airways, China Southern

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Phuket

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Phuket? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Phuket seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 416 €
Varaa vähintään 7 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Phuket on elokuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Phuket lentotarjoukset.
Phuketin saari Thaimaan lounaisrannikolla on kaukokohde, ja suorien lentojen kesto thaimaalaiseen rantaparatiisiin on Helsingistä noin kymmenen tuntia. Suurin osa lentoreiteistä Phuketiin kulkee vaihtokenttien kautta, mikä pidentää matka-aikaa entisestään. Lentoa valitessa kriteeriksi kannattaa ottaa hinnan lisäksi matkustusmukavuus, joten kiinnitä huomiota lennolla tarjolla oleviin palveluihin. Phuketiin lentää esimerkiksi dubailainen lentoyhtiö Emirates, joka on valittu monissa vertailuissa yhdeksi maailman parhaista lentoyhtiöistä. Helsingistä lähdettäessä Emiratesin ensimmäisen lennon operoi yleensä flydubai, mutta toisella lennolla, esimerkiksi Dubaissa tehdyn vaihdon jälkeen, matkustajat pääsevät nauttimaan Emiratesin palveluista. Lasten kanssa reissaavien kannattaa valita myös lentoreitti tarkkaan. Pidä huoli, että lentoon kuuluu vain yksi vaihto ja että vaihtoaikataulu on koko perheen kannalta kohtuullinen.
Lennot Phuketiin saapuvat saaren pääkaupungin Phuket Cityn kansainväliselle lentokentälle, Phuket International Airportille. Se sijaitsee noin 30 kilometriä Phuket Citystä pohjoiseen. Lentoasemalta kulkee lentokenttäbussi kaupungin keskustaan. Bussimatkan hinta on noin 100 Thaimaan bahtia (noin 2,60 euroa), ja matka-aika on alkaen noin 45 minuuttia. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Monet Thaimaan matkustajista eivät suuntaa Phuket Cityn keskustaan, vaan yhteen saaren rannoilla sijaitsevista lomakeskuksista. Mikäli haluat kyydin suoraan hotellisi eteen, paras vaihtoehto on napata Phuketin lentokentältä taksi. Taksikyyti on selvästi bussimatkaa kalliimpi, sillä keskustaan kuljettaessa matkan hinnaksi tulee lentokenttälisän kera yleensä noin 500 bahtia (noin 13,20 euroa). Jos reissussa on iso perhe tai porukka, kannattaa lentokentältä kysyä mahdollisuutta minibussikuljetukseen. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Suomen kansalaiset eivät tarvitse Thaimaan matkalle viisumia, mutta muista tarkistaa passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin ennen lentopäivää. Passin on oltava voimassa puoli vuotta paluulennon jälkeen. Kun saavut Phuketin lentokentälle, saat passiisi saapumisleiman päivämäärineen. Turistit saavat olla maassa yhtäjaksoisesti enintään 30 vuorokautta saapumispäivästä lähtien. Mikäli suunnittelet pidempää reissua, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa Helsingissä sijaitsevasta Thaimaan suurlähetystöstä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Phuket lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Phuket?

Halvin lentolippu reitille Phuket - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 512 € meno-paluulennolle Helsinki - Phuket. Suosituin reitti on Helsinki - Phuket a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 558 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Phuket?

Yleensä kohteesta Suomi, Finnair lentää eniten kohteeseen Phuket. Suosituin reitti on paikasta Helsinki, ja Finnair lentää tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Phuket on Phuket keskustasta ?

Phuket Lentokenttä on 28 kilometriä päässä kohteen Phuket keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Phuket?

Phuket lähinnä oleva kenttä Phuketin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Phuketin kansainvälinen lentoasema, tai lyhyemmin Phuket. lentokenttäkoodi on HKT.

Mitä lennot Phuketiin maksavat?

Phuketin lentolippujen hinta vaihtelee vuodenajasta riippuen. Budjettimatkailijoiden kannattaa pitää mielessä, että lennot Helsingistä Phuketiin ovat halvimmillaan yleensä alku- ja loppuvuodesta, suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Kesäkuukausina ja joulukuussa hinnat ovat puolestaan korkeimmillaan. Marraskuusta helmikuuhun Phuketissa on niin kutsuttu viileä kausi, eli lämpötila on matkailun kannalta ideaali. Halvat lennot näille kuukausille kannattaa käyttää siis hyväksi. Kesä on paratiisirannoistaan tunnetussa Phuketissa kuuma ja sateinen. Säätilasta huolimatta eurooppalaisten suosimina kesäkuukausina Phuketin lentoja saa harvemmin pilkkahintaan. Jos onnistut saamaan pelkät lennot kesälle halvalla, on budjettiystävällinen matka taattu. Laadukkaankin majoituksen voi saada Phuketista sateisina kesäkuukausina edullisesti. Matkustusajankohdan lisäksi lennon hinta riippuu lentoreitistä, lentoyhtiöstä ja lipputyypistä. Jos matka-aikataulusi ei ole tiukka, kahden vaihdon lentoreitin voi yleensä saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa. Selvitä tarkkaan lentojen sisältämät palvelut ja matkatavararajoitukset ennen varauksen tekemistä.

Kuinka kauan lento Phuketiin kestää?

Suora lento Phuketiin kestää alkaen noin 10 tuntia, mutta Helsinki-Vantaan lentokentältä suoria lentoja ei ole tarjolla vuoden ympäri. Monet matkailijat turvautuvatkin vaihdollisiin lentoihin, joiden kesto on alkaen noin 13 tuntia. Lentoajoissa on kuitenkin valtavia eroja riippuen valitusta lentoreitistä, ja esimerkiksi kahden vaihdon lennoilla on normaalia, että lentomatkaan menee noin vuorokausi.

Voiko Phuketiin lentää suoraan?

Finnair operoi suoria lentoja Phuketiin Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta vain tiettyinä kuukausina. Suorat lennot kuuluvat suomalaislentoyhtiön tarjontaan marraskuun alusta maaliskuun loppuun, jolloin lämpötilat ovat Phuketin alueella ihanteelliset matkailulle. Sateita ei juuri esiinny, eivätkä lämpötilat nouse liian korkeiksi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Phuketiin?

Kotimainen Finnair operoi suorien lentojen lisäksi myös välilaskullisia lentoyhteyksiä Phuketiin ympäri vuoden. Vaihdollisia lentoyhteyksiä Phuketiin tarjoavat Helsingistä monet muutkin lentoyhtiöt, esimerkiksi dubailainen Emirates, kiinalainen Air China, venäläinen Aeroflot, qatarilainen Qatar Airways ja singaporelainen Singapore Airlines. Valinnanvaraa siis on niin reittien kuin lentoyhtiöidenkin suhteen. Lentoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kokonaismatka-aikaan, vaihtojen määrään ja vaihtoaikoihin lentokentillä. Useamman eri lentoyhtiön liikennöimillä reiteillä on syytä tarkistaa, että lentoyhtiöiden matkatavara-asetukset ovat keskenään yhteensopivat.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Phuketia?

Phuketia palvelee kaupungin oma kansainvälinen lentokenttä, Phuket International Airport, joka on yksi Thaimaan vilkkaimmin liikennöidyistä lentoasemista. Lentokentällä on kolme terminaalia. Kansainväliset lennot laskeutuvat tavallisesti terminaaliin 2 ja Thaimaan kotimaan lennot terminaaliin 3.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Phuket lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
512 €
vain
512 €
Matkakohde
Phuket
512 €
vain
512 €
su 9. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
28t 15m
su 23. helmik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 05m
512 €
Matka: 15 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 6 197 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
JFK
HKG
Erinomainen 8,0

Miinukset: It was my first time frying with Cathay Pacific the flight was okay, food wasn't that good. I don't want to compare with the other, my opinion should have more variety or snack between meals since 15 hours flight. Thank you for listening!

SFO
HKG
Keskinkertainen 2,0

Plussat: I was unable to board the flight so there is nothing to talk about.

Miinukset: Provide options for accommodation, refund or alternate flights after announcing a 24-hour delay. I had to repurchase my flight from HKG to SFO after finding out that a return ticket is treated as abandoned if one does not fly one way. Not the level of service expected from an international airline.

SFO
HKG
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew were very hospitable and helpful.

Miinukset: More leg room on long international flights.

BOS
HKG
Erinomainen 9,0

Miinukset: Economy seating is extremely narrow!

MLE
HKG
Erinomainen 10,0

Plussat: Service and food.

to 9. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
31t 25m
to 23. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 50m
522 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 8 496 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
SVO
JFK
Keskinkertainen 2,0

Plussat: nothing

Miinukset: everything

JFK
SVO
Erinomainen 9,6

Plussat: Great gifts for children! However, there was no food for kids - apparently, I was supposed to request it in advance. This is something new, and I wish we were notified as soon as we purchased the ticket. We flew to Moscow in Sept. 2018 as well, and child's meal was provided without special requests.

Miinukset: When I bought the ticket, it looked like 2 seats near the window or wall, but in reality there were 3 seats in the middle. The flight was comfortable but not what I expected. If I knew those were 3-people seats, I would've picked something closer to the front of the plane.

SVO
IAD
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was amazing.

Miinukset: I was charged $150 to fix somebody's error made in my name. Both Flys.com and Aeroflot denided the error was made on their side.

SVO
TLV
Erinomainen 9,0

Plussat: The bottom seat of the pocket is uncomfortable outdated. The distance between the chairs Too crowded

Miinukset: New chairs

SVO
IAD
Hyvä 6,0

Plussat: Crew was very helpful, seat was small and uncomfortable.

ma 6. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
28t 10m
to 16. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
537 €
Matka: 11 päivää
8,3Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 14 891 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
BNE
DXB
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything went very well. The staff were the nicest most helpful people ever. Great food too.

MLE
DXB
Erinomainen 10,0

Miinukset: This crew was much better. Smiling, happy and helping.

IAD
DXB
Hyvä 6,0

Miinukset: flight left very late. couldnt make up time on the way. had to struggle to make it to the connection.

BOM
DXB
Erinomainen 10,0

Plussat: crew was super attentive, seat was very comfortable, but a few of the buttons did not work properly.

Miinukset: Some of the fixtures were falling off, and the side controller for the TV screen was not connected or working. It is to be expected from an Older A 380, but not a deal breaker by any means

DXB
LGW
Erinomainen 8,6

Plussat: The crew were awesome

Miinukset: The film choice was poor

la 18. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
15t 25m
su 26. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 05m
758 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 3 573 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
SFO
HEL
Erinomainen 9,6

Plussat: Of all the flights I checked this was the most convenient in timely manner and comfortable.

Miinukset: Movie options.

EDI
PHL
Erinomainen 10,0

Plussat: Seat was comfortable, food was surprisingly good.

Miinukset: Nothing

HEL
JFK
OK 5,6

Plussat: Crew great.

Miinukset: Seats too close together. Armrest on aisle could not be raised making exit almost impossible.

HKG
HEL
Erinomainen 9,3

Plussat: at 6"2' the large amount of leg space on Finnair flights is amazing, even in economy class I did not feel cramped.

Miinukset: Food a bit bland and uninspired

HEL
TKU
Keskinkertainen 3,0

Plussat: At least the crew was friendly

Miinukset: The flight was delayed for 1 hour and we were sitting inside the airbus with no air condition due to technical difficulties on 35 degrees sweating like pigs. No water or snack was offered even though the delay was so big.

pe 3. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
27t 45m
pe 31. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
791 €
Matka: 29 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 173 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,1
Henkilökunta
8,0
Viihde
6,4
Ateriat
6,9
CNX
XIY
OK 4,6

Plussat: The crew was good. The flight was quick and direct.

Miinukset: So they had a very quick food service then because of turbulence they closed the bathrooms and made everyone stay in their seats. I have 3 little kids and a wife with a small bladder. Over the course of 4 hours they need to use the bathroom sometime. My kids were literally crying because they had...

LAX
CTU
OK 4,3

Plussat: Not much, but the crew were friendly

Miinukset: The airline was late in take off for some unknown reason (nothing to do with weather). Flight too be late and we missed out connecting flight.They demanded we purchase a new ticket for the next leg of the flight. Furthermore, then they cancelled the rest of the return flight. Terrible Airline

IST
CTU
Keskinkertainen 3,6

Plussat: cabin crew continued to smile despite conditions

Miinukset: the stewardess were filling themoses if hot water instead if pre flight duties. even after pushing away from gate i could see 8 passengers with trays down making soup with boiling water, brought by stewardess, and additional ones eating hot soup.

LAX
TNA
Keskinkertainen 2,6

Plussat: Nothing. Absolutely nothing, it was completely horrible!!!

Miinukset: Everything was delayed by at least 1 hour. The flight delay was announced at 11pm the day of, but the passengers weren’t situated in a hotel until 3am. And the flight didn’t arrive until 11pm the next day!! A 15hr delay! And because I had a connecting flight, the delay made me have to spend ANOTHER extra night in the airport, AND never compensated me for the connecting flight ticket which I had to purchase another one of.

LAX
CTU
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: The check in staff extremely rude and unprofessional. You can’t check your bag into your final destination You also must go thru immigration and customs in Chengdu

pe 17. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
22t 25m
la 25. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 30m
522 €
Matka: 9 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 6 197 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
SIN
HKG
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was on time and the food and service was good.

MNL
HKG
Hyvä 7,0

Miinukset: Sitting place too small

SFO
HKG
OK 4,6

Miinukset: Catering and professionalism of the crew could have been better.

MLE
HKG
Erinomainen 10,0

Plussat: Service and food.

HKG
SEA
Erinomainen 9,3

Plussat: Fast and easy to board nice crew worked fast and smooth large proposal for entertainment

Miinukset: more diversity of beverage offered Also please propose coffee or tea before/after dinner and breakfast, nobody proposed me and I thought it would come later but nothing came. I should have asked before the end of the service but I was surprised it wasn't coming automatically.

ma 10. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
31t 25m
ti 3. maalisk.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 30m
524 €
Matka: 23 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 8 496 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
SVO
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Quick! Friendly! On time

MSQ
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: the seat is not so comfortable for old people. Mom was sitting between two people and could not move .Crew were vert nice and helpful

Miinukset: gave old people seats next to the pass

MIA
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: Helpful and friendly crew.

LED
SVO
Erinomainen 9,0

Plussat: The bottom seat of the pocket is uncomfortable outdated. The distance between the chairs Too crowded

SVO
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Perhaps the best business class meal I've ever had. Definitely the best service from the crew I've had. 1st flight on Aeroflot, but won't be my last.

Miinukset: Cabin temps could have been a bit cooler for sleeping.

ma 6. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
28t 10m
ma 20. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 55m
561 €
Matka: 15 päivää
8,3Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 14 891 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
BLR
DXB
Erinomainen 8,0

Plussat: Food and services

Miinukset: Seating leg space

DXB
RUH
Erinomainen 10,0

Plussat: .

Miinukset: .

DXB
DFW
Hyvä 7,3

Plussat: The crew was really good, even the food was nice

Miinukset: I think the economy class seating could be better & even the ticket prices could be reduced a bit

DXB
ACC
Hyvä 6,3

Plussat: Movies

Miinukset: Too crammed. Passengers don’t raise seats during meals.

LGW
DXB
Keskinkertainen 3,0

Plussat: I was stopped at gate check in and taken to one side as passport security had reported that I was intoxicated. I was badly injured in the armed forces and have lost my hearing which affects my balance. I asked for an aisle seat as I'm a big guy as s personal trainer. But was given seat E. Next to a huge obese guy. He slept whole journey, must of had nightmares and jumped and banged me repeatadly. I had the first meal, which was not great but edible. I couldn't eat it properly as I couldn't move my left arm due to the blob Sat next to me. I asked the stewardess to wake me at the meal times so I could get more food. She didn't. Not once. I couldn't even get out the seat to go toilet or get any of the help yourself stuff outside the toilets due to the fat blob I was put next too. Totally disgusted with the whole flight and crew when everytime I've used the same company before it was excellent.

ma 13. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
29t 40m
ma 27. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 30m
526 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 8 496 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
LAX
SVO
Hyvä 7,3

Miinukset: Seats itself not really ok, neighbor any size gonna touch you every time. Crew not ready to do anything with passengers with little kids, only my headset helped me survive. So I could sleep because of this issue only 1 hour for 12 hours flight. Good luck. As second issue doesn’t happen too often

SVO
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Quick! Friendly! On time

SVO
BKK
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: They were rude, we almost didn’t made to the connection flight of their own company and they just didn’t care. The suitcase didn’t made it either

TLV
SVO
Keskinkertainen 3,3

Plussat: Nothing in particular. An ok flight.

Miinukset: Uncomfortable seats. Departed late from Tel Aviv, long outdoor wait at 4 C degrees for the buses from airplane to terminal, arrived 25 minutes before connection to Tokyo scheduled to depart, but the claimed that gate is closed so got stuck in Moscow for 24 hours.

WAW
SVO
Erinomainen 8,3

Plussat: Crew was great, seat was comfortable, adequate legroom.

Miinukset: Children should be located in one area of the cabin, so they don't disturb all other travelers.

to 30. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
23t 05m
su 10. toukok.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 20m
548 €
Matka: 11 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 6 197 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
HKG
YVR
Hyvä 7,3

Miinukset: Hi do veg meal could have been better and communication about my bags could have been better .

BOS
HKG
Erinomainen 9,0

Miinukset: Economy seating is extremely narrow!

ICN
HKG
Hyvä 7,3

Miinukset: The crew should be more kind.

YVR
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything

Miinukset: Everything

SGN
HKG
Keskinkertainen 3,2

Miinukset: From the check in, to the food and cabin experience is worsened by far. Check in - no check in line for premium passengers.( really bad experience) Cabin crews could not separate passengers from other cabin consisting using lavatory there fore passengers constantly walk back and forward. (It’s really unpleasant) It’s. Not worth the money to paid for the experience and services.

la 28. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
24t 05m
la 11. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 30m
1216 €
Matka: 15 päivää
8,3Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 10 436 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
BLR
DOH
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: We’ve been waiting for almost an hour now for the bags to come out. This is insane

BKK
DOH
Hyvä 7,0

Plussat: Good service from the crew and food was good

Miinukset: Flight was delayed and there are redundant checks before entering to the gate. No internet service in the flight and was a very long flight (14 hrs)

MGQ
DOH
Hyvä 6,6

Plussat: Food was good and crew

Miinukset: Old aircraft from Doha to Dhaka.

JFK
DOH
OK 4,0

Plussat: The crew provide good service but personally i did not like the food that could be lot better.

DOH
MIA
Erinomainen 8,0

Miinukset: All good

ke 8. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
28t 10m
ke 29. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
564 €
Matka: 22 päivää
8,3Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 14 891 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
DXB
SYD
Erinomainen 10,0

Plussat: Friendly staff, new aircraft, great food

Miinukset: Just some help with hand luggage

BOM
DXB
Erinomainen 10,0

Plussat: crew was super attentive, seat was very comfortable, but a few of the buttons did not work properly.

Miinukset: Some of the fixtures were falling off, and the side controller for the TV screen was not connected or working. It is to be expected from an Older A 380, but not a deal breaker by any means

KWI
DXB
Keskinkertainen 2,0

Plussat: I didnt go because the name in ticket was for person i book for him last time and i couldnt change the name with my name

IAD
DXB
Hyvä 7,3

Plussat: The crew was just fine.

Miinukset: Checking on the cleanliness of the toilets frequently

JNB
DXB
Erinomainen 10,0

Plussat: Absolutely friendly Professional

Miinukset: Nothing

ma 10. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
31t 25m
ti 25. helmik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
527 €
Matka: 16 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 8 496 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
SVO
HER
Erinomainen 9,0

Plussat: Great service and amazing crew

Miinukset: All good!

TLV
SVO
Keskinkertainen 3,3

Plussat: Nothing in particular. An ok flight.

Miinukset: Uncomfortable seats. Departed late from Tel Aviv, long outdoor wait at 4 C degrees for the buses from airplane to terminal, arrived 25 minutes before connection to Tokyo scheduled to depart, but the claimed that gate is closed so got stuck in Moscow for 24 hours.

SVO
JFK
Hyvä 6,0

Plussat: No comments

Miinukset: No comments

SVO
NRT
OK 4,6

Miinukset: Leg space and crews attitude

SVO
JFK
OK 4,6

Plussat: The boarding was quick and easy. Comfortable seats and enough room for legs.

Miinukset: There were 5 screaming toddlers on board. The trip was gently saying unpleasant. There should be a section for families with kids to avoid the noise and craziness that other passengers must endure. Food was ok; the second choice was not available neither for lunch or dinner.

su 15. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
22t 15m
su 29. jouluk.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 15m
558 €
Matka: 15 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 6 197 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
YVR
HKG
Erinomainen 10,0

Plussat: Yes & yes

BOS
HKG
Erinomainen 9,0

Miinukset: Economy seating is extremely narrow!

HKG
BOS
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything and everyone are Good and Nice .

Miinukset: For a long flight ( 16 hours or more ) , if someday I can afford First Class , that’s make my life . Thanks

YVR
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything

Miinukset: Everything

HKG
YYZ
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was on time and the food and service was good.

su 5. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
16t 45m
su 26. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
600 €
Matka: 22 päivää
8,3Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 14 891 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Comfort
8,2
Henkilökunta
8,5
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
DXB
IAD
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew amazing. Seats had enough legroom. Good was second to none

DXB
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Seat was very comfortable, and food was amazing

Miinukset: Some of the fixtures were falling off, and the side controller for the TV screen was not connected or working. It is to be expected from an Older A 380, but not a deal breaker by any means

ABJ
ACC
Erinomainen 9,3

Plussat: On time. Efficient. Great crew.

Miinukset: The sandwiches on the quick hop between abidjan and accra aren't that great.

DXB
BAH
Hyvä 7,6

Plussat: The crew was cool.

Miinukset: More flexibility in terms of upgrading seats and changing flights while at the airport, especially if there is availability.

DXB
FCO
Erinomainen 10,0

Plussat: All good

su 12. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
29t 40m
su 19. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 30m
550 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 8 496 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
LED
CDG
Hyvä 7,2

Plussat: Chek-in

Miinukset: The food

SVO
JFK
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: We’ve missed this flight due to a medical emergency. Called before the flight took off to advise on the situation and ask for help to rebook the same flight later once the health status is stable. Have been told that there is absolutely nothing that can be done to be partially partially refunded at least for the 2nd flight that had to be catched after over 30 hours, which is unacceptable.

JFK
SVO
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: When our flight was canceled and I called to you , the one thing I heard from you——— we are sorry!!! No help, no support Thanks

SVO
HER
Erinomainen 9,0

Plussat: Great service and amazing crew

Miinukset: All good!

VNO
SVO
OK 4,6

Plussat: The bording was quick and easy. There was enough legroom.

Miinukset: There were 5 non stop screaming toddlers which made the oversea trip unbearable; and I don't think it's airline's fault. If there was a designated section for families with children, then hopefully the rest of passengers won't become hostages of the noise and craziness. As of food: there was menu with 2 choices; however there was one 1 choice available for lunch and dinner during this trip.

su 15. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
28t 25m
ma 30. jouluk.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 45m
569 €
Matka: 16 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 6 197 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
EWR
HKG
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was friendly , Seats were fine .

Miinukset: They only had one choice of pork roll , Which was not. Good , As I m a Muslim , I couldn't eat on the flight . More food. Options

MEL
HKG
Hyvä 7,3

Miinukset: Food was below average

HKG
SFO
Erinomainen 10,0

Plussat: yes

Miinukset: food

EWR
HKG
Erinomainen 9,6

Plussat: Good leg room and nice recline for economy. Good and service very nice.

Miinukset: Everything was well done and organized.

AMS
HKG
Erinomainen 9,6

Plussat: Seat worked as designed Got some sleep Crew was helpful

Miinukset: Better selection of movies; too much violence, foul language, sex and nudity - a better reflection of the food life.

pe 27. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
40t 30m
pe 17. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 55m
1523 €
Matka: 22 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 5 500 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,4
Comfort
7,2
Henkilökunta
7,7
Viihde
6,9
Ateriat
6,8
LAX
CAN
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Wouldn’t know as this passenger was not on the flight as he was killed June 2 and the ticket was supposed to have been canceled.

Miinukset: Passenger, Damon Barksdale was not on this flight as he was killed June 2, 2019

CAN
LAX
Erinomainen 8,0

Plussat: Overall good

Miinukset: A

CAN
LAX
Erinomainen 8,0

Plussat: FOOD

Miinukset: MORE water

WUH
JFK
Erinomainen 9,3

Plussat: clean and new plane with enough rrom for decent comfortable foos was ok, fish dish was a bit too salty.

CAN
SFO
Erinomainen 8,3

Plussat: Being in economy seats for 12+ hours could have felt more cramped, because I'm a big guy. However, there was adequate space as long as the kid in the next seat has had adequate parenting. (That was a problem, but I can't blame that on the airline.) The flight attendants were helpful and friendly.

Miinukset: As others have said, the food wasn't great. It's kind of a cross between Chinese and western fare, but it's edible. Also, the economy seats were a little hard. I sat on my memory foam neck cushion to give my butt a break.

la 1. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
29t 40m
pe 14. helmik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 50m
550 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 8 496 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
SVO
BKK
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: They were rude, we almost didn’t made to the connection flight of their own company and they just didn’t care. The suitcase didn’t made it either

MIA
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: Helpful and friendly crew.

SVO
NRT
OK 4,6

Miinukset: Leg space and crews attitude

MSQ
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: the seat is not so comfortable for old people. Mom was sitting between two people and could not move .Crew were vert nice and helpful

Miinukset: gave old people seats next to the pass

LED
CDG
Hyvä 7,2

Plussat: Chek-in

Miinukset: The food

la 11. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
29t 20m
ke 15. tammik.
HKT
Phuketin kansainvälinen lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 00m
581 €
Matka: 5 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 6 197 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
HKG
LGW
Erinomainen 8,3

Plussat: The crew went above and beyond the meet my needs. I requested the Cathay draft beer Betsy which wasn't loaded, unfortunately, but the crew managed to find one in economy.

Miinukset: It was annoying the entertainment content on the A350 and 777-300ER were slightly different. I was watching a show but could not finish it.

SGN
HKG
Keskinkertainen 3,2

Miinukset: From the check in, to the food and cabin experience is worsened by far. Check in - no check in line for premium passengers.( really bad experience) Cabin crews could not separate passengers from other cabin consisting using lavatory there fore passengers constantly walk back and forward. (It’s really unpleasant) It’s. Not worth the money to paid for the experience and services.

SFO
HKG
OK 4,6

Miinukset: Catering and professionalism of the crew could have been better.

HKG
EWR
Erinomainen 10,0

Plussat: Very nice service roomy aircraft A350

PVG
HKG
OK 4,0

Plussat: Liked the plug/outlet availablity and the movies.

Miinukset: Did not get up to date info on the final destination of bags. Food inedible, climbed from tarmac up the stairs into the plane, seats super uncomfortable, not enough customer service from flight attendants

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka