HKT

Etsi halpoja lentoja Phuketiin alk. 416 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 15.11.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
ke 5/7
ke 12/7

KAYAK - matkustajien valinnan taustalla olevat syyt

Säästä 29 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Phuketiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

416 €

Hyvä tarjous meno-paluu

1187 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 4 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 15 %.
Lento Helsinki – Phuket
tai alle

Milloin varata lentoja Phuketiin

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Phuketiin

  • Etsitkö halpaa lentolippua Phuketiin? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Phuketiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsingistä 1187 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausien marraskuu ja joulukuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi on toukokuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Phuketin lentotarjoukset.
  • Phuketin saari Thaimaan lounaisrannikolla on kaukokohde, ja suorien lentojen kesto thaimaalaiseen rantaparatiisiin on Helsingistä noin kymmenen tuntia. Suurin osa lentoreiteistä Phuketiin kulkee vaihtokenttien kautta, mikä pidentää matka-aikaa entisestään. Lentoa valitessa kriteeriksi kannattaa ottaa hinnan lisäksi matkustusmukavuus, joten kiinnitä huomiota lennolla tarjolla oleviin palveluihin. Phuketiin lentää esimerkiksi dubailainen lentoyhtiö Emirates, joka on valittu monissa vertailuissa yhdeksi maailman parhaista lentoyhtiöistä. Helsingistä lähdettäessä Emiratesin ensimmäisen lennon operoi yleensä flydubai, mutta toisella lennolla, esimerkiksi Dubaissa tehdyn vaihdon jälkeen, matkustajat pääsevät nauttimaan Emiratesin palveluista. Lasten kanssa reissaavien kannattaa valita myös lentoreitti tarkkaan. Pidä huoli, että lentoon kuuluu vain yksi vaihto ja että vaihtoaikataulu on koko perheen kannalta kohtuullinen.
  • Lennot Phuketiin saapuvat saaren pääkaupungin Phuket Cityn kansainväliselle lentokentälle, Phuket International Airportille. Se sijaitsee noin 30 kilometriä Phuket Citystä pohjoiseen. Lentoasemalta kulkee lentokenttäbussi kaupungin keskustaan. Bussimatkan hinta on noin 100 Thaimaan bahtia (noin 2,60 euroa), ja matka-aika on alkaen noin 45 minuuttia. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
  • Monet Thaimaan matkustajista eivät suuntaa Phuket Cityn keskustaan, vaan yhteen saaren rannoilla sijaitsevista lomakeskuksista. Mikäli haluat kyydin suoraan hotellisi eteen, paras vaihtoehto on napata Phuketin lentokentältä taksi. Taksikyyti on selvästi bussimatkaa kalliimpi, sillä keskustaan kuljettaessa matkan hinnaksi tulee lentokenttälisän kera yleensä noin 500 bahtia (noin 13,20 euroa). Jos reissussa on iso perhe tai porukka, kannattaa lentokentältä kysyä mahdollisuutta minibussikuljetukseen. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
  • Suomen kansalaiset eivät tarvitse Thaimaan matkalle viisumia, mutta muista tarkistaa passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin ennen lentopäivää. Passin on oltava voimassa puoli vuotta paluulennon jälkeen. Kun saavut Phuketin lentokentälle, saat passiisi saapumisleiman päivämäärineen. Turistit saavat olla maassa yhtäjaksoisesti enintään 30 vuorokautta saapumispäivästä lähtien. Mikäli suunnittelet pidempää reissua, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa Helsingissä sijaitsevasta Thaimaan suurlähetystöstä.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Phuketin lentojen varaus

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät Phuketiin

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,8
KLMPistemäärä perustuu 3732 arvosteluun
74food
76comfort
79boarding
80overall
84crew
72entertainment
Lentoyhtiöiden arvostelut
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Lue lisää lentoyhtiöstä KLM
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Varaa halvat Phuketin lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

8.9.pe
2 välilaskuaKLM
24t 25mHEL-HKT
20.9.ke
2 välilaskuaKLM
40t 25mHKT-HEL
688 €
19.9.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
46t 55mHEL-HKT
23.9.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 40mHKT-HEL
702 €
7.9.to
1 välilaskuQatar Airways
21t 50mHEL-HKT
21.9.to
2 välilaskuaQatar Airways
25t 45mHKT-HEL
717 €
7.9.to
2 välilaskuaKLM
39t 50mHEL-HKT
21.9.to
2 välilaskuaKLM
43t 15mHKT-HEL
718 €
8.9.pe
2 välilaskuaKLM
20t 05mHEL-HKT
21.9.to
2 välilaskuaKLM
30t 30mHKT-HEL
723 €
6.9.ke
1 välilaskuQatar Airways
21t 50mHEL-HKT
20.9.ke
2 välilaskuaQatar Airways
28t 25mHKT-HEL
750 €
14.11.ti
2 välilaskuaQatar Airways
22t 00mHEL-HKT
21.11.ti
1 välilaskuQatar Airways
20t 45mHKT-HEL
752 €
5.9.ti
2 välilaskuaQatar Airways
21t 10mHEL-HKT
21.9.to
1 välilaskuQatar Airways
34t 10mHKT-HEL
754 €
4.9.ma
2 välilaskuaQatar Airways
36t 20mHEL-HKT
21.9.to
1 välilaskuQatar Airways
34t 10mHKT-HEL
755 €
8.9.pe
2 välilaskuaKLM
23t 10mHEL-HKT
22.9.pe
2 välilaskuaKLM
40t 10mHKT-HEL
762 €
8.9.pe
1 välilaskuQatar Airways
21t 50mHEL-HKT
21.9.to
2 välilaskuaQatar Airways
28t 25mHKT-HEL
763 €
14.11.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 50mHEL-HKT
21.11.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
43t 20mHKT-HEL
772 €
5.9.ti
2 välilaskuaEtihad Airways
38t 45mHEL-HKT
21.9.to
2 välilaskuaEtihad Airways
32t 30mHKT-HEL
796 €
4.9.ma
2 välilaskuaEtihad Airways
38t 45mHEL-HKT
21.9.to
2 välilaskuaEtihad Airways
45t 15mHKT-HEL
821 €
5.9.ti
2 välilaskuaEtihad Airways
38t 45mHEL-HKT
19.9.ti
2 välilaskuaEtihad Airways
32t 30mHKT-HEL
834 €
9.9.la
2 välilaskuaEtihad Airways
34t 30mHEL-HKT
21.9.to
2 välilaskuaEtihad Airways
32t 30mHKT-HEL
841 €
8.9.pe
2 välilaskuaEtihad Airways
34t 30mHEL-HKT
18.9.ma
2 välilaskuaEtihad Airways
32t 30mHKT-HEL
854 €
3.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
37t 30mHEL-HKT
2.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 35mHKT-HEL
855 €
6.9.ke
2 välilaskuaKLM
20t 05mHEL-HKT
22.9.pe
2 välilaskuaKLM
40t 10mHKT-HEL
858 €
4.9.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 20mHEL-HKT
24.9.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
45t 10mHKT-HEL
899 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

15.11.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 05mHEL-HKT
416 €
24.9.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 50mHEL-HKT
421 €
24.9.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 35mHEL-HKT
451 €
12.11.su
2 välilaskuaEtihad Airways
37t 30mHEL-HKT
473 €
16.11.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 20mHEL-HKT
474 €
11.6.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 50mHEL-HKT
487 €
18.11.la
2 välilaskuaEtihad Airways
37t 30mHEL-HKT
544 €
12.11.su
1 välilaskuQatar Airways
21t 45mHEL-HKT
554 €
17.11.pe
1 välilaskuQatar Airways
15t 45mHEL-HKT
572 €
11.6.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 40mHEL-HKT
587 €
24.9.su
1 välilaskuQatar Airways
16t 35mHEL-HKT
633 €
11.6.su
1 välilaskuQatar Airways
16t 35mHEL-HKT
636 €
17.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 35mHEL-HKT
704 €
15.11.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 20mHEL-HKT
769 €
17.11.pe
suora lentoFinnair
11t 30mHEL-HKT
846 €
10.6.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
37t 55mHEL-HKT
1265 €
23.9.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
30t 25mHEL-HKT
1888 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat lentotarjoukset kotimaan kohteisiin

13.9.ke
suora lentoThai Vietjet Air
1t 25mBKK-HKT
19.9.ti
1 välilaskuThai Vietjet Air
8t 25mHKT-BKK
38 €
20.9.ke
suora lentoThai Vietjet Air
1t 25mBKK-HKT
27.9.ke
1 välilaskuThai Vietjet Air
8t 25mHKT-BKK
48 €
19.9.ti
suora lentoThai Vietjet Air
1t 25mBKK-HKT
21.9.to
1 välilaskuThai Vietjet Air
16t 10mHKT-BKK
66 €
20.7.to
suora lentoThai Lion Air
1t 25mDMK-HKT
23.7.su
suora lentoThai Lion Air
1t 30mHKT-DMK
68 €
31.8.to
suora lentoTHAI Smile
1t 30mBKK-HKT
4.9.ma
suora lentoTHAI Smile
1t 35mHKT-BKK
69 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Phuketiin

Matkakohde:

Phuket (HKT)Thaimaa

Tarjouksia paluulennolle:

Phuket - Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

674 €
1108 €

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Phuket.

Selaa matkakohteita:

674 €