HKT

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Phuket

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Phuketin kansainvälinen lentoasema
la 20.7.
la 27.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Phuket sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Phuket lentotiedot

Lento saapuu Phuketin kansainvälinen lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 459 €
Lentoyhtiöt Turkish Airlines, Cathay Pacific, Aeroflot, Qatar Airways, Juneyao Airlines, Finnair

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Phuket

Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Phuket on toukokuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Phuket lentotarjoukset.
Phuketin saari Thaimaan lounaisrannikolla on kaukokohde, ja suorien lentojen kesto thaimaalaiseen rantaparatiisiin on Helsingistä noin kymmenen tuntia. Suurin osa lentoreiteistä Phuketiin kulkee vaihtokenttien kautta, mikä pidentää matka-aikaa entisestään. Lentoa valitessa kriteeriksi kannattaa ottaa hinnan lisäksi matkustusmukavuus, joten kiinnitä huomiota lennolla tarjolla oleviin palveluihin. Phuketiin lentää esimerkiksi dubailainen lentoyhtiö Emirates, joka on valittu monissa vertailuissa yhdeksi maailman parhaista lentoyhtiöistä. Helsingistä lähdettäessä Emiratesin ensimmäisen lennon operoi yleensä flydubai, mutta toisella lennolla, esimerkiksi Dubaissa tehdyn vaihdon jälkeen, matkustajat pääsevät nauttimaan Emiratesin palveluista. Lasten kanssa reissaavien kannattaa valita myös lentoreitti tarkkaan. Pidä huoli, että lentoon kuuluu vain yksi vaihto ja että vaihtoaikataulu on koko perheen kannalta kohtuullinen.
Lennot Phuketiin saapuvat saaren pääkaupungin Phuket Cityn kansainväliselle lentokentälle, Phuket International Airportille. Se sijaitsee noin 30 kilometriä Phuket Citystä pohjoiseen. Lentoasemalta kulkee lentokenttäbussi kaupungin keskustaan. Bussimatkan hinta on noin 100 Thaimaan bahtia (noin 2,60 euroa), ja matka-aika on alkaen noin 45 minuuttia. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Monet Thaimaan matkustajista eivät suuntaa Phuket Cityn keskustaan, vaan yhteen saaren rannoilla sijaitsevista lomakeskuksista. Mikäli haluat kyydin suoraan hotellisi eteen, paras vaihtoehto on napata Phuketin lentokentältä taksi. Taksikyyti on selvästi bussimatkaa kalliimpi, sillä keskustaan kuljettaessa matkan hinnaksi tulee lentokenttälisän kera yleensä noin 500 bahtia (noin 13,20 euroa). Jos reissussa on iso perhe tai porukka, kannattaa lentokentältä kysyä mahdollisuutta minibussikuljetukseen. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Suomen kansalaiset eivät tarvitse Thaimaan matkalle viisumia, mutta muista tarkistaa passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin ennen lentopäivää. Passin on oltava voimassa puoli vuotta paluulennon jälkeen. Kun saavut Phuketin lentokentälle, saat passiisi saapumisleiman päivämäärineen. Turistit saavat olla maassa yhtäjaksoisesti enintään 30 vuorokautta saapumispäivästä lähtien. Mikäli suunnittelet pidempää reissua, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa Helsingissä sijaitsevasta Thaimaan suurlähetystöstä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Phuket lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Phuket?

Halvin lentolippu reitille Phuket - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 459 € meno-paluulennolle Helsinki - Phuket. Suosituin reitti on Helsinki - Phuket a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 578 € mrno-paluulennolle.

Kuinka kaukana lentokenttä Phuketin kansainvälinen lentoasema on Phuket keskustasta ?

Phuketin kansainvälinen lentoasema Lentokenttä on 28 kilometriä päässä kohteen Phuket keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Phuket?

Phuket lähinnä oleva kenttä Phuketin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Phuketin kansainvälinen lentoasema, tai lyhyemmin Phuket. lentokenttäkoodi on HKT.

Mitä lennot Phuketiin maksavat?

Phuketin lentolippujen hinta vaihtelee vuodenajasta riippuen. Budjettimatkailijoiden kannattaa pitää mielessä, että lennot Helsingistä Phuketiin ovat halvimmillaan yleensä alku- ja loppuvuodesta, suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Kesäkuukausina ja joulukuussa hinnat ovat puolestaan korkeimmillaan. Marraskuusta helmikuuhun Phuketissa on niin kutsuttu viileä kausi, eli lämpötila on matkailun kannalta ideaali. Halvat lennot näille kuukausille kannattaa käyttää siis hyväksi. Kesä on paratiisirannoistaan tunnetussa Phuketissa kuuma ja sateinen. Säätilasta huolimatta eurooppalaisten suosimina kesäkuukausina Phuketin lentoja saa harvemmin pilkkahintaan. Jos onnistut saamaan pelkät lennot kesälle halvalla, on budjettiystävällinen matka taattu. Laadukkaankin majoituksen voi saada Phuketista sateisina kesäkuukausina edullisesti. Matkustusajankohdan lisäksi lennon hinta riippuu lentoreitistä, lentoyhtiöstä ja lipputyypistä. Jos matka-aikataulusi ei ole tiukka, kahden vaihdon lentoreitin voi yleensä saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa. Selvitä tarkkaan lentojen sisältämät palvelut ja matkatavararajoitukset ennen varauksen tekemistä.

Kuinka kauan lento Phuketiin kestää?

Suora lento Phuketiin kestää alkaen noin 10 tuntia, mutta Helsinki-Vantaan lentokentältä suoria lentoja ei ole tarjolla vuoden ympäri. Monet matkailijat turvautuvatkin vaihdollisiin lentoihin, joiden kesto on alkaen noin 13 tuntia. Lentoajoissa on kuitenkin valtavia eroja riippuen valitusta lentoreitistä, ja esimerkiksi kahden vaihdon lennoilla on normaalia, että lentomatkaan menee noin vuorokausi.

Voiko Phuketiin lentää suoraan?

Finnair operoi suoria lentoja Phuketiin Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta vain tiettyinä kuukausina. Suorat lennot kuuluvat suomalaislentoyhtiön tarjontaan marraskuun alusta maaliskuun loppuun, jolloin lämpötilat ovat Phuketin alueella ihanteelliset matkailulle. Sateita ei juuri esiinny, eivätkä lämpötilat nouse liian korkeiksi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Phuketiin?

Kotimainen Finnair operoi suorien lentojen lisäksi myös välilaskullisia lentoyhteyksiä Phuketiin ympäri vuoden. Vaihdollisia lentoyhteyksiä Phuketiin tarjoavat Helsingistä monet muutkin lentoyhtiöt, esimerkiksi dubailainen Emirates, kiinalainen Air China, venäläinen Aeroflot, qatarilainen Qatar Airways ja singaporelainen Singapore Airlines. Valinnanvaraa siis on niin reittien kuin lentoyhtiöidenkin suhteen. Lentoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kokonaismatka-aikaan, vaihtojen määrään ja vaihtoaikoihin lentokentillä. Useamman eri lentoyhtiön liikennöimillä reiteillä on syytä tarkistaa, että lentoyhtiöiden matkatavara-asetukset ovat keskenään yhteensopivat.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Phuketia?

Phuketia palvelee kaupungin oma kansainvälinen lentokenttä, Phuket International Airport, joka on yksi Thaimaan vilkkaimmin liikennöidyistä lentoasemista. Lentokentällä on kolme terminaalia. Kansainväliset lennot laskeutuvat tavallisesti terminaaliin 2 ja Thaimaan kotimaan lennot terminaaliin 3.

Varaa halvat Phuket lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
459 €
vain
459 €
Matkakohde
Phuket
459 €
vain
459 €
ma 4. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
16t 30m
ma 25. marrask.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 40m
459 €
Matka: 22 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 247 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
IST
JFK
OK 4,0

Plussat: The Food was good.

Miinukset: We had a very uncomfortable flight. A passenger right behind us was screaming all through the flight. We need to be refunded part of the ticket cos it was horrible.

DYU
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: very friendly crew (we were flying with two small kids) who went above and beyond to make them as comfortable and happy as possible.

IST
JFK
Hyvä 6,0

Plussat: Everything was fine except the fact that our flight was rescheduled on 24 hours earlier than the original one. It was extremely inconvenient.

Miinukset: When the airline interrupts your trip last minute and passengers are trying hard to adjust their plans it would be nice to have a little appreciation from the airline team. And they do not have to be rude to people who are asking to explain the reason of the changes.

IST
KBP
Erinomainen 9,3

Plussat: left on the, arrived on time, crew were friendly and efficient, seat was comfortable

Miinukset: Food was a bit basic and in-flight entertainment was a bit limited, but on a 2 hour flight not a major problem

KBP
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: yes

Miinukset: nothing

ti 10. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
23t 05m
ti 17. syysk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 35m
471 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 5 854 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
JFK
HKG
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was really good and the seating was quite okay

Miinukset: Seating distance

PER
HKG
OK 4,6

Miinukset: Food. The blankets and pillows were dirty and smelly. Seats are old.

JFK
HKG
Huono 0,0

Plussat: nothing

Miinukset: everything

OKA
HKG
Erinomainen 8,3

Plussat: Service was outstanding

Miinukset: It’s not the airline fault that our flight was delayed so many times. A 8 hour trip took us 13 hours.

CEB
HKG
Erinomainen 10,0

Plussat: Seats are alright... good thing I don’t have a seatmate so I have a little bit more room to move.

Miinukset: I miss the free giveaways or little travel gifts that they used to give.

ti 16. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
31t 30m
ti 23. heinäk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 35m
520 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 125 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
JFK
SVO
Erinomainen 8,3

Plussat: The food (two full meals) and amenities provided by Aeroflot was wonderful. Staff was helpful on the flight and provided us with plenty of drinks.

Miinukset: We boarded the plane at the time the flight was supposed to depart without explanation as to why there was a delay. Then we sat on the plane for two hours without explanation again. Landed 45 minutes after the originally planned time. Our connecting flight to athens was going to depart in 15 minutes, but left us and 58 other passengers. Poor communication to the passengers and then poor communication or help from the airline. If they would’ve waited 15 minutes, 60 people could’ve made their connection. Instead we have to wait 6-7 hours to board another flight. The customer service at the Moscow airport was sad... only two people at the desk for 60+ customers needing new flights because of their unexplained late departure.

ATH
SVO
OK 5,3

Miinukset: There is no entertainment screen on the plane or outlets to charge phones. Food was not good.

JFK
SVO
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Nothing, really

Miinukset: The seats were too tight and there was no climate control

JFK
SVO
OK 5,6

Plussat: Cabin staff sometimes curt and unfriendly.

Miinukset: Public announcements garbled and hard to understand.

TLV
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: Aeroflot was a classy airline, I didn't expect it but appreciated it

ke 7. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
15t 55m
ke 14. elok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 10m
549 €
Matka: 8 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 9 778 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
DOH
KGL
Erinomainen 9,3

Plussat: Great crew

Miinukset: The food didn’t necessarily agree with me but it tasted good and there was plenty of it.

SIN
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: Great service & very comfortable lie flat business class seat for this red eye flight.

TBS
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: YES--best airline for sure!

Miinukset: Congratulations on achieving excellence.

DOH
PHL
Erinomainen 9,6

Plussat: The crew was excellent. The seat was reasonably comfortable. Boarding process was very orderly and smooth.

CDG
DOH
Hyvä 7,0

Plussat: Seat comfortable

la 21. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
32t 40m
ke 8. tammik.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
29t 20m
855 €
Matka: 19 päivää
Kokonaisarvio 6,4 Hyvä
Perustuu 84 arvosteluun
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,6
Henkilökunta
7,3
Viihde
4,6
Ateriat
5,9
CNX
PVG
Erinomainen 10,0

Plussat: on Time! Pillows and blankets

Miinukset: Bad food not a lot of leg room

PVG
KIX
Erinomainen 8,6

Plussat: I was surprised to get food even on a short 2h flight. The seats were comfortable if a bit short for taller people. The staff was helpful and friendly and oberall, there was few things I could point out that were any inconvenience at all. Really perfect journey.

Miinukset: Seats are a bit short for tall people. Entertainment was not there but was not important at all for a short 2h flight.

PVG
KIX
Erinomainen 9,0

Plussat: After missing my connecting flight united booked me on ANA was the best part of my 20+ hour day .

TPE
PVG
Keskinkertainen 2,6

Miinukset: Treated like animals. Never again.

HKT
PVG
Keskinkertainen 2,6

Plussat: Nothing

Miinukset: Delayed 8 hrs ZERO customer service on the ground Landed a mile from the terminal and had to walk through sideways rain Checked luggage was soaked when it came out

ti 20. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
34t 50m
ti 27. elok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 45m
460 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 247 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
KBP
IST
Hyvä 7,0

Plussat: Seats were confortable, new plane, the crew was attentive, food was great.

Miinukset: Need to update the movie library, the category with the new movies is probably a year or morw old.

IST
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: Service, food, comfort, entertainment.

IST
LAX
Hyvä 6,0

Plussat: Very uncomfortable

Miinukset: More cushion

IST
SKP
Erinomainen 9,3

Plussat: Food was really good and no delays. Entertainment also really good.

Miinukset: Can't really think about something.

SAW
FRA
Hyvä 7,6

Miinukset: Room temperature control should be better.

la 16. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 20m
to 5. jouluk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 10m
472 €
Matka: 20 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 5 854 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
YYZ
HKG
OK 4,6

Plussat: Flight was on time

Miinukset: Food Crew

OKA
HKG
Erinomainen 8,3

Plussat: Service was outstanding

Miinukset: It’s not the airline fault that our flight was delayed so many times. A 8 hour trip took us 13 hours.

HKG
MEL
Erinomainen 10,0

Plussat: The seats are fairly comfortable, and the service was great.

Miinukset: The economy seats are obviously not great. The extended legroom seats are still quite narrow, though the legroom is great.

HKG
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: nothing

Miinukset: everything

HKG
SEA
Hyvä 6,3

Plussat: Good

Miinukset: Delay without infromation

su 30. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
31t 30m
su 7. heinäk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
27t 45m
521 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 125 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
BEY
SVO
Erinomainen 8,6

Miinukset: The delay of our bags at the airport we waited almost 2h hours

VIE
LED
OK 4,3

Miinukset: The line to check in at the airport (in both directions) moved at a snails pace. We stood there for literally hours.

SVO
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Perfect

Miinukset: Perfect

SVO
MSQ
Hyvä 6,0

Plussat: Boarding was fast , crew was nice.

Miinukset: Laggage didnt arrive to the final destination (Minsk), we have to wait a long time in the airport to pick up our laggage.

JFK
SLC
Erinomainen 10,0

Plussat: I love Aeroflot

Miinukset: Perfect

ke 4. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
23t 05m
ke 11. syysk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 50m
479 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 5 854 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
LAX
HKG
Hyvä 7,0

Plussat: I liked the comfort of my location and seat

Miinukset: No wifi on a over 14 hour flight is ridiculous in this day and age. They didn't have wifi on both my flights. I would think twice before flying an airline so far without wifi.

HKG
SIN
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was understanding of our situation. We had a layover in Hong Kong and they moved us to the front in hopes that we will get out quicker to make the next flight.

Miinukset: It wasn’t the airline fault that we were delayed nothing else could have been done

LHR
HKG
OK 4,0

Plussat: In flight entertainment was quite good

Miinukset: I was offered an earlier flight departing from London, which was good but was delayed in the end. But I was not told my connecting flight was changed too (new boarding pass not issued and I only realized from the baggage slip) - I had to pay 100 usd to change flights again!

HKG
SFO
Erinomainen 8,3

Plussat: The staff is very customer friendly. One of the best. I

Miinukset: In general the toilets are clean but for this trip they weren’t very neat.

HKG
MNL
Erinomainen 9,6

Miinukset: in-flight food and beverage choices needs lot of improvement

to 29. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
17t 10m
to 5. syysk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 45m
482 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 247 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
SOF
IST
Hyvä 6,3

Plussat: Mediocre seats, very friendly staff.

Miinukset: Better food options, more comfortable seats, easier access to wi fi

MIA
IST
OK 4,0

Miinukset: Aircondi

IST
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: Service, food, comfort, entertainment.

LHR
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: The flight and crew were excellent. Turkish Airlines business is always good.

Miinukset: The delay leaving Heathrow was not so good.... missed connecting flight in Istanbul and no availability on the night flight. Had to re-book with Air Astana.

IST
KBP
Erinomainen 8,0

Miinukset: Hotel for passengers

pe 2. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
13t 35m
la 3. elok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 05m
1075 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 424 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
CDG
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: The fact that we were offered an additional round of water and the friendliness of the crew.

CDG
HEL
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: I was not allowed to board the flight and made to wait for 4 hours at the Paris airport. This is extremely disheartening and frustrating to say the least. I would want to rescedhule my upcoming flight to avoid such inconvenience.

LAX
HEL
Hyvä 7,3

Miinukset: The flight was late to Helsinki and we missed our connecting flight to Barcelona that was also on Finnair. I was given a hotel voucher to a nice hotel with a complimentary dinner voucher. The dinner was a buffet that was limited and less than mediocre. A chicken option was not even provided, no soup

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew was great!

HEL
ORD
Erinomainen 8,3

Plussat: Seat reassignment went well. Lounge was a pleasant surprise (highly recommend if you fly out of / through Helsinki)

Miinukset: It makes little sense to be on a priority boarding, when you are checked-in, documents checked and …… then wait for 20 or so minutes standing on your feet waiting for actual boarding to begin

ma 1. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
17t 10m
su 14. heinäk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 35m
521 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 125 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
BEY
SVO
Erinomainen 8,6

Miinukset: The delay of our bags at the airport we waited almost 2h hours

VIE
LED
OK 4,3

Miinukset: The line to check in at the airport (in both directions) moved at a snails pace. We stood there for literally hours.

MIA
SVO
Erinomainen 10,0

Miinukset: All

PEE
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: Perfect

Miinukset: Perfect

EVN
SVO
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: My luggage got lost. Meals very hardly not tasty.

ma 9. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 25m
ma 16. syysk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 50m
479 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 5 854 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
OKA
HKG
Erinomainen 8,3

Plussat: Service was outstanding

Miinukset: It’s not the airline fault that our flight was delayed so many times. A 8 hour trip took us 13 hours.

HKG
JFK
OK 4,6

Miinukset: Same as before. Dirty and smelly. Food was ok.

MNL
HKG
Erinomainen 8,0

Plussat: Just fine..

JFK
HKG
OK 5,0

Plussat: No

Miinukset: Food and Crew

HKG
CGK
Erinomainen 10,0

Miinukset: About cabin crew for for more smile

to 5. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
17t 10m
to 12. syysk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 25m
482 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 247 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
IST
KBP
Erinomainen 9,3

Plussat: left on the, arrived on time, crew were friendly and efficient, seat was comfortable

Miinukset: Food was a bit basic and in-flight entertainment was a bit limited, but on a 2 hour flight not a major problem

IST
JFK
OK 4,0

Plussat: The Food was good.

Miinukset: We had a very uncomfortable flight. A passenger right behind us was screaming all through the flight. We need to be refunded part of the ticket cos it was horrible.

IST
KBL
Erinomainen 8,4

Miinukset: Boarding I was with my family but they didn’t give me the seats in one row my kids some where else my wife was in another seat and I was also so far from everyone That was not fair

LHR
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: The flight and crew were excellent. Turkish Airlines business is always good.

Miinukset: The delay leaving Heathrow was not so good.... missed connecting flight in Istanbul and no availability on the night flight. Had to re-book with Air Astana.

SFO
IST
Erinomainen 8,0

Miinukset: Free wifi

su 23. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
21t 15m
ke 10. heinäk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 45m
600 €
Matka: 18 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 9 778 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
HND
DOH
Hyvä 6,6

Plussat: aircraft so silent

Miinukset: the flightvwas so turbulent and it was full. imagine standing 12 hoyrs next to some stranger who's Going to sleep and fell on you. Upgrade to Business class eas not available...

PIT
ORD
Hyvä 7,0

Miinukset: Food was atrocious!

DAR
DOH
Erinomainen 10,0

Miinukset: Excellent service and stuff

DOH
BKK
Erinomainen 8,6

Plussat: All crews are helpful especially to parents traveling with young kid.

Miinukset: More variety of food would be great

SIN
DOH
Erinomainen 10,0

Plussat: So many carriers have cut back on so many things, our flight on Qatar Airlines felt like a throwback to the days when flying was enjoyable. Everything about our flight was better than we have come to expect from most other airlines. To highlight one surprise - the in-flight meals were high quality.

ma 19. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
17t 10m
ma 26. elok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 25m
483 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 247 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
IST
ORD
OK 4,0

Plussat: I did not like anything from this trip. I just learned my lesson not to travel with turkish airlines ever again.

Miinukset: flight was canceled from previous flight so we had to overnight in istambul and the whole situation was handled very poorly nobody took the time to explain to me what to do and mind this I was traveling with three year old and I found myself crying at midnight at the airport not knowing what to do.

LHR
IST
OK 5,0

Plussat: Excellent crew

Miinukset: Flight delayed and no reason Food very bad

ORD
IST
Erinomainen 9,3

Plussat: Great food options, very tasty. Crew was attentive, polite and professional.

ATH
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Very comfortable business class. Amazing food prepared on board. Flight crew was very pleasant, helpful and professional. The business class lounge in Istanbul was amazing as well, 2 stories tall with food, drink and entertainment everywhere. Golf simulator, slot cars etc!!!

Miinukset: Check in process was more disorganized than most business class .

ADB
SAW
Erinomainen 8,0

Miinukset: Row was very crowded. Seats much too close together.

su 15. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
28t 15m
su 22. syysk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 45m
495 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 5 854 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
JNB
HKG
Erinomainen 8,0

Miinukset: Docking at an air bridge rather than taking a bus

JFK
HKG
Erinomainen 10,0

Plussat: The food was amazing, and the cabin crews were all very nice people. I would love to use Cathay Pacific in my next trip. Also, I loved that they provide a lot of diverse movies from all over the world, along with good music lists.

Miinukset: Honestly i think there are not much space for each passenger.

HKG
TPE
Erinomainen 10,0

Plussat: everything

Miinukset: nothing

HKG
SIN
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was understanding of our situation. We had a layover in Hong Kong and they moved us to the front in hopes that we will get out quicker to make the next flight.

Miinukset: It wasn’t the airline fault that we were delayed nothing else could have been done

JFK
HKG
OK 5,0

Plussat: No

Miinukset: Food and Crew

ma 24. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
15t 55m
to 11. heinäk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 10m
600 €
Matka: 18 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 9 778 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
DOH
AKL
Erinomainen 9,3

Plussat: The crew was amazing. I upgraded to business class and am so happy I did for the 16 hour flight.

DOH
BEG
Erinomainen 8,6

Plussat: Great staff, great comfort. Great airline!

Miinukset: The boarding system is somewhat confusing with 5 different zonings.

CDG
DOH
Hyvä 7,0

Plussat: Seat comfortable

SOF
DOH
Erinomainen 9,0

Plussat: Flight was uneventful, left on time. Chocolate cake was delicious.

Miinukset: I would have liked rear and forward camera live feed to show actual flight

BEY
DOH
Hyvä 7,6

Miinukset: The aircraft delayed taking off from Doha to Dallas

ke 26. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
17t 10m
ke 3. heinäk.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 25m
549 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 125 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
SVO
JFK
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Everything

ICN
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew was very friendly. Flight was on time, luggage were given on time as well. Well organized flugjt and nice crew!

JFK
SLC
Erinomainen 10,0

Plussat: I love Aeroflot

Miinukset: Perfect

JFK
SVO
Keskinkertainen 2,0

Plussat: lost baggage

Miinukset: lost baggage

PEE
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: Perfect

Miinukset: Perfect

to 22. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
34t 50m
to 29. elok.
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 25m
483 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 247 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
DYU
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: very friendly crew (we were flying with two small kids) who went above and beyond to make them as comfortable and happy as possible.

VIE
IST
Erinomainen 10,0

Miinukset: Thank you

IST
KBP
Erinomainen 8,0

Miinukset: Hotel for passengers

CPT
IST
Erinomainen 9,0

Plussat: Left on time, arrived on time, crew were friendly and efficient, toilets were kept clean the entire flight, seat in economy had enough leg room and recline to sleep

Miinukset: In-flight entertainment films were a bit limited

IST
JFK
OK 4,0

Plussat: The Food was good.

Miinukset: We had a very uncomfortable flight. A passenger right behind us was screaming all through the flight. We need to be refunded part of the ticket cos it was horrible.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka