Etsi halpoja lentoja kohteeseen Pariisi

Vertaa lentoliput kohteeseen Pariisi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Pariisi lentotiedot

Lento saapuu Pariisi
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 126 €
Lentoyhtiöt KLM, Air Serbia, Finnair, easyJet, Norwegian, TAP AIR PORTUGAL, Czech Airlines

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Pariisi

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Pariisi? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Pariisi seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 192 €, Oulun lentoasema 343 €
Varaa vähintään 5 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Pariisi on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Pariisi lentotarjoukset.
Pariisi on ympärivuotinen kaupunkilomakohde, joka houkuttelee matkailijoita monipuolisella kulttuurielämällä, maailmankuululla gastronomiatarjonnalla ja kiehtovalla historialla. Lennot ranskalaiskaupunkiin ovat suosittuja vuoden ympäri, mutta vilkkainta turismi on kaupungissa lämpimimpinä kuukausina kesäkuun ja elokuun välillä, jolloin lentojen ja hotellien hinnat ovat tavallisesti korkeimmillaan. Loka- ja marraskuussa lentojen ja hotellien hinnat ovat tavallisesti korkeaa sesonkia matalampia, mutta sää soveltuu edelleen hyvin kaupunkiin tutustumiseen.
Suurin osa Helsingistä Pariisiin saapuvista lennoista laskeutuu Charles de Gaullen lentokentälle, joka sijaitsee noin 23 kilometrin päässä Pariisin keskustasta. Charles de Gaullen lentokentältä Pariisin keskustaan pääsee kätevästi tihein vuorovälein liikennöivillä RER-paikallisjunalla. Matka kestää noin 35 minuuttia ja yhdensuuntaisen matkalipun hinta on noin 11,40 euroa Vaihtoehtona RER-lähijunalle Charles de Gaullen asemalta keskustaan liikennöi Bus Direct -lentokenttäbussi, jonka hinta on noin 18 euroa ja matkustusaika on noin 45–70 minuuttia. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Charles de Gaullen lentokentältä keskustaan pääsee myös taksilla. Viralliset taksit löytyvät saapumisterminaalien ulkopuolella sijaitsevista taksijonoista, ja ne tunnistaa taksin katolla olevasta valaistusta taksikyltistä. Matka taksilla lentokentältä Pariisin keskustaan kestää noin 50–60 minuuttia liikenteestä riippuen. Taksimatkan hinta lentokentältä Pariisin keskustaan on noin 50–55 euroa. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Pariisin toiseksi suosituin lentokenttä on Orlyn lentokenttä, jonne laskeutuvat esimerkiksi halpalentoyhtiö Norwegianin lennot. Orlyn lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee RER-lähijunalla noin 35 minuutissa. Yhdensuuntaisen matkalipun hinta on noin 13,25 euroa. Vaihtoehtoisesti Orlyn lentoasemalta Pariisin keskustaan pääsee Le Bus Direct -lentokenttäbussilla. Lentokenttäbussilla matka kestää noin 30–60 minuuttia liikenteestä riippuen ja yhdensuuntaisen matkalipun hinta on noin 12 euroa. Taksimatka Orlyn lentokentältä Pariisin keskustaan maksaa noin 30–35 euroa ja kestää noin 50 minuuttia liikenteestä riippuen. (Tiedot tarkistettu 12.06.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Pariisi lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Pariisi?

Lennot kohteesta Helsinki 2t 57m

Mikä on halvin lento kohteeseen Pariisi?

Halvin lentolippu kohteeseen Pariisi paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 126 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Pariisi. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Pariisi ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 208 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pariisi?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, Air France ja Cathay Pacific lentävät eniten paikkaan Pariisi. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, Air France & Cathay Pacific lentävät tätä reittiä eniten.

Mikä Pariisi lentokenttä on lähimpänä keskustaa kohteessa Pariisi?

Pariisi palvelee 4 suurta lentokenttää. Orlyn lentoasema (15 kilometriä) on lähimpänä Pariisi keskustaa, Charles de Gaulle on 23 kilometriä keskustasta, Beauvais-Tillén lentoasema on 68 kilometriä keskustasta ja Chalons-Vatry on 135 kilometriä päässä keskustasta. Katso kartasta.

Mitä lennot Pariisiin maksavat?

Pariisin lentojen hinnat vaihtelevat muun muassa vuodenaikojen ja lentoreittien mukaan. Eurooppalaisina kesälomakuukausina hinnat ovat korkeimmillaan. KAYAKin lentohakukone auttaa vertailemaan lentohintoja suunniteltuina matkustuspäivinä ja etsii kilpailukykyisimmät tarjoukset. Lentoliput kannattaa varata hyvissä ajoin edullisempien hintojen takaamiseksi, ja joustavuus matkustuspäivissä voi auttaa löytämään parhaat tarjoukset. Viime hetken varauksille KAYAKin lentohakukoneella voi etsiä viimeisimmät tarjoukset, halpalennot ja äkkilähdöt. (Tiedot tarkistettu 12.06.2018.)

Kuinka kauan lento Pariisiin kestää?

Suora lento Helsingistä Pariisiin kestää noin 3 tuntia. Välilaskullisen lennon kesto on yleensä vähintään 5 tuntia riippuen välilaskukohteesta ja lentoreitistä. Lentojen hintoja, kestoa ja välilaskujen kohteita voi vertailla helposti KAYAKin lentohakukoneella sopivimman vaihtoehdon löytämiseksi.

Voiko Pariisiin lentää suoraan?

Helsingistä Pariisiin on päivittäiset suorat lentoyhteydet, ja suorat lennot saat ainakin Air Francen, Norwegianin ja Finnairin lentovalikoimasta. Suorat lennot ja nopeat yhteydet lentokentältä keskustaan tekevät Pariisista hyvän kohteen viikonloppulomalle ja pidennetyn viikonlopun viettoon.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kaupunkiin Pariisi?

Suoria lentoja Helsingin ja Pariisin välillä operoivat Air France, Norwegian ja Finnair. Välilaskullisia lentoja tarjoavat useat eri lentoyhtiöt kuten SAS, airBaltic ja KLM. Halpalentoja Helsingistä Pariisiin tarjoaa lentoyhtiö Norwegian. Halpoja lentoja varatessa on hyvä tarkistaa jo varausvaiheessa, mitä lentohintaan sisältyy. Esimerkiksi ruumaan kirjattavista matkatavaroista voi kertyä lisäkustannuksia. Halpalentojen sallittu matkatavaramäärä kannattaa varmistaa ja lisätä tarvittaessa matkatavaroiden määrää jo lennon varausvaiheessa.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä kaupunkia Pariisi?

Pariisin päälentokenttä on Charles de Gaullen lentoasema (Aéroport Paris-Charles-de-Gaulle), joka on sekä kansainvälisten että kotimaanlentojen käytössä. Charles de Gaullen lentokenttä sijaitsee noin 23 kilometrin päässä Pariisin keskustasta. Noin 15 kilometrin päässä Pariisin keskustasta sijaitseva Orlyn lentokenttä (Aéroport Paris-Orly) on etenkin halpalentoyhtiöiden käytössä. Helsingistä Pariisiin lähtevät Norwegianin lennot laskeutuvat Orlyn lentokentälle. Pariisin ulkopuolella sijaitsee myös joidenkin tilauslentojen ja halpalentoyhtiöiden käyttämä Beauvaisin lentokenttä, joka sijaitsee noin 70 kilometrin ja 75 minuutin bussimatkan päässä Pariisin keskustasta.

Varaa halvat Pariisi lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
126 €
vain
126 €
Matkakohde
Pariisi
163 €
vain
163 €
155 €
vain
155 €
126 €
vain
126 €
la 18. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CDG
Paris Charles de Gaulle
26t 45m
la 25. toukokuuta
CDG
Paris Charles de Gaulle
HEL
Helsinki-Vantaa
26t 10m
126 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 883 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
CPT
AMS
Keskiverto 3,6

Plussat: the crew was nice

Miinukset: Seat confort on long flights, leg rooms,

FCO
AMS
Erinomainen 9,3

Plussat: Smooth and faster than expected trip. I felt free to get up and walk around on this long flight. Food was good. I sat in seat with extra leg room for the first time and it was worth it

AMS
EZE
Erinomainen 10,0

Plussat: Amazing crew

AMS
TXL
OK 5,6

Plussat: On time and friendly crew

Miinukset: Boarding needs improvement

HEL
AMS
Erinomainen 9,2

Plussat: Very pleased with KLM - efficiency all round and especially the baggage handling at Schipol swhere I had 20 minutes to transfer and my baggage came back with me to the UK which is no mean feat given the hustle and bustle of such a large airport

Miinukset: No downsides at all

to 26. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CDG
Paris Charles de Gaulle
12t 55m
ke 2. lokakuuta
CDG
Paris Charles de Gaulle
HEL
Helsinki-Vantaa
23t 05m
138 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 590 arvosteluun
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,1
Viihde
6,5
Ateriat
7,0
LHR
BEG
Keskiverto 2,0

Plussat: I didn't get to my AirSerbia flight.

Miinukset: I didn't get to my AirSerbia flight.

BEG
AUH
OK 5,3

Miinukset: No entertainment No food for vegetarians

MXP
BEG
Hyvä 7,2

Plussat: Departed and arrived on time despite boarding chaos.

Miinukset: What was that stuff they served us to eat?

DUS
BEG
Erinomainen 10,0

Miinukset: The fact that, although the card said it was the same company for both flights (two-legged), I could not get a boarding pass at check/in for both flights, for both the outbound and return journey, and had to go through customs and border control twice just to get a new boarding pass each time. Leg room can be better, even with the extended legroom space.

CDG
BEG
Keskiverto 2,0

Miinukset: Afrer a day I am still in Pittsburgh!!!

ma 30. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BVA
Paris Beauvais-Tille
5t 10m
to 10. lokakuuta
BVA
Paris Beauvais-Tille
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 55m
155 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
su 23. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CDG
Paris Charles de Gaulle
3t 05m
ke 26. kesäkuuta
CDG
Paris Charles de Gaulle
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 50m
157 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 21 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
LHR
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: This is a great way to travel from Helsinki to Tampere and avoid the railway and train changing.

Miinukset: The plane is not comfortable, but the flight is very short. It balances out.

HEL
LHR
Hyvä 7,3

Plussat: I liked the window seat.

Miinukset: They didn’t talk much about the landing card.

HEL
LIS
Keskiverto 2,6

Plussat: I got to my destination

Miinukset: Endless waiting and lost luggage. Excuse was unpredicted weather conditions. It was snowing in Finland so they had to clear the Ice from the planes.. Snowing in Finland? How uncommon is that during December? I think most of this is poor ground handling In Helsinki.

BNE
SIN
Erinomainen 8,0

Plussat: I was i business class and the crew were very good

Miinukset: nothing as it was not a long flight, only 3 hours

HEL
ORD
Hyvä 7,6

Plussat: Helsinki is a convenient connection to fly to the U.S. One of Finnair planes was damaged earlier in Chicago and they used AirItaly to operate this flight. I was traveling with a recent wrist fracture and I was lucky I had an empty seat next to me that allowed me to move my arm a lot to avoid swelling.

Miinukset: Our boarding was an hour and a half delayed

ma 1. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ORY
Paris Orly
15t 10m
ti 2. huhtikuuta
ORY
Paris Orly
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 50m
163 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 6,6 Hyvä
Perustuu 7 272 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,8
Mukavuus
6,7
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,5
Ateriat
5,9
LTN
BCN
Keskiverto 2,0

Miinukset: gate closed 1 minute early so intern missed the flight

CPH
BSL
OK 5,6

Plussat: Cheap flight and good service on bord.

Miinukset: Bording area crawled and takes too long time.

GVA
AMS
Erinomainen 9,0

Plussat: Very friendly ground and flight crew that did an excellent job for the passengers of this Easyjet flight to Amsterdam

Miinukset: no further comments

VIE
LGW
Keskiverto 2,0

Miinukset: We left with 2 hours of delay to land at midnight on a Sunday night.... to other ways to go home than taxi which is expansive and long.

MAD
LTN
OK 4,5

Miinukset: Tall people suffer in any seat but the exit seat. Delayed flights are never enjoyable

su 23. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ORY
Paris Orly
3t 10m
ke 26. kesäkuuta
ORY
Paris Orly
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 35m
175 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 575 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
MAD
JFK
Hyvä 7,6

Plussat: The crew was very friendly and helpful. The flight wasn't full, so they informed me that I could move to an exit row for extra space, as I'm very tall.

Miinukset: This was a relatively long flight, but no food or drinks, even soft drinks, were included. I also found out at the Madrid airport that there was no desk to check in for Norwegian for connecting flights. This means that I had to leave, go to departures, check in, go through security, and then proceed to the gate. I fortunately had a long layover, but this process would have been impossible if I didn't have at least two hours.

LAX
MAD
Erinomainen 8,4

Plussat: Crew was lovely

Miinukset: I didn’t understand the booking process and that you have to pay for everything separately (choosing seats, luggage, boarding class, etc). I will be a better consumer now.

MAD
JFK
OK 5,0

Plussat: Unconfortable seats,poor food,no cans of soda or bottles of water.No even close to business class.Clean ,new plane,nice attendants

CDG
JFK
Keskiverto 3,6

Miinukset: 2.5 hrs on the plane before departure due to last minute technical problem. During long delay, water and small snack given only to the other aisle (not mine). Terrible service.Impossible to buy headsets during long delay. I did not know one is now required to tell online that one wants dinner on the plane. So, no food for me. I had to buy some snacks but most were out-of-stock. Overall very bad

JFK
MAD
Erinomainen 9,6

Plussat: The crew the attention while on my flight.. overall I can’t wait to fly with Norwegian airlines again

Miinukset: Keep up with the great work

to 21. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ORY
Paris Orly
13t 35m
su 28. huhtikuuta
ORY
Paris Orly
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 50m
208 €
Matka: 39 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 4 424 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,4
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
6,6
Ateriat
7,0
MIA
LIS
Erinomainen 9,3

Plussat: All good

Miinukset: Boarding slightly convoluted but ok

BOS
LIS
OK 4,0

Plussat: Encouraged to take the pillows home they were nice

Miinukset: Headphone jacks that work would have been nice. 6.5hr flight without sound! The crew disappeared and would only give half cups of water when asked for. ALCOHOL not just wine and warm beer.

VIE
LIS
OK 5,6

Plussat: nice people and cordial staff

Miinukset: cold night in Vienna, pre-boarded then waiting on the bus for 15 min (with doors open) before driven to the plane. then again landing in Lisbon, off the plane then bused to the terminal. slow

LIS
BOD
Hyvä 7,6

Plussat: On time. Pleasant crew.

Miinukset: Sandwich was a bit dry, no mayonnaise or other condiments.

LIS
JFK
Erinomainen 9,2

Plussat: I flew business class - very good seats. TAP also flies an older plane on this route- not fully reclining

Miinukset: Boarding process too slow and delayed. Soup, always appreciated was lukewarm

to 21. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CDG
Paris Charles de Gaulle
23t 10m
su 28. huhtikuuta
CDG
Paris Charles de Gaulle
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 55m
269 €
Matka: 39 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 991 arvosteluun
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,9
Ateriat
6,0
KSC
BTS
OK 4,3

Miinukset: Delay of 40min

PRG
KBP
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Worse airlines in new I've ever seen

ARN
PRG
Keskiverto 2,0

Plussat: The flight had delayt

Miinukset: My son has this flight and I bought his ticket.. he lose the luggages.

AMS
PRG
OK 4,0

Miinukset: Hot as balls

PRG
CDG
Keskiverto 2,0

Miinukset: My son has this flight and I bought his ticket.. he lose the luggages.Why ur flight had delayt why

to 23. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CDG
Paris Charles de Gaulle
13t 05m
ma 27. toukokuuta
CDG
Paris Charles de Gaulle
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 05m
141 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 883 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
LHR
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was nice and efficient

Miinukset: Economy seats don’t recline enough.

BCN
AMS
Keskiverto 3,0

Plussat: Crew was nice and friendly

Miinukset: Airplane so uncomfortable. Food horrible. Not even available for one of us what we ask for on what was offered. Bad taste and not what can be on a that length of time flight.

EDI
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew were friendly and helpful. Moved me up front in the plane so I could make my connection.

Miinukset: Not having to walk outside in Edinbur4gh to board the flight.

ATL
AMS
OK 4,0

Miinukset: We were changed from KLM to Airiltalia without any information sent so only because I tried to check in did I find out the flight on KLM was cancelled and we were changed to Airitalia. The Airitalia flight was very mediocre.

OTP
AMS
Keskiverto 3,0

Miinukset: I called for a crew member 5 times and waited 25 minutes for anyone to help me with just some water. I had to get up and go to the very back of the plane to ask for some water. The plane was hot and no air to be found. This was all after we had to get back off the plane before takeoff. It was terrib

ma 24. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CDG
Paris Charles de Gaulle
23t 20m
to 27. kesäkuuta
CDG
Paris Charles de Gaulle
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 15m
154 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 590 arvosteluun
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,1
Viihde
6,5
Ateriat
7,0
DUS
BEG
Erinomainen 10,0

Miinukset: The fact that, although the card said it was the same company for both flights (two-legged), I could not get a boarding pass at check/in for both flights, for both the outbound and return journey, and had to go through customs and border control twice just to get a new boarding pass each time. Leg room can be better, even with the extended legroom space.

BEG
TXL
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: 5 hours delay

ATH
BEG
Hyvä 7,2

Miinukset: Not possible for online check-in

BEG
MXP
Keskiverto 2,6

Miinukset: They were very unpolite. They completely ignored multiple requests. I was ignored and not even asked get a drink (I just needed some water). They said they offer the food and drinks to others because they paid. Money wasn’t an issues. Besides I wasn’t even offered a drink neither asked for money. I found it really rude.

BEG
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfy and clean

pe 19. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CDG
Paris Charles de Gaulle
6t 00m
pe 9. elokuuta
CDG
Paris Charles de Gaulle
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 50m
147 €
Matka: 22 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 883 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
KWI
AMS
Keskiverto 3,0

Plussat: The flight arrived a few minutes early.

Miinukset: The plane was extremely old and in poor repair. The seats were extremely close together. The inflight entertainment system, wifi and passenger electric outlets were all non-functional. Even the wastebin in the lavatory was full and an extra bag was put on the floor.

HEL
AMS
Erinomainen 9,0

Plussat: The crew were really helpful with people who had tight connections because of the delayed flight

Miinukset: I wish they had WiFi

ATH
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: The flight was smooth, the service was friendly, and the food with plentiful.

Miinukset: Too much activity in the cabin during the flight.

AMS
ATL
Erinomainen 8,0

Miinukset: Need more leg room!!! Larger meals needed.

BCN
AMS
Keskiverto 3,0

Plussat: Crew was nice and friendly

Miinukset: Airplane so uncomfortable. Food horrible. Not even available for one of us what we ask for on what was offered. Bad taste and not what can be on a that length of time flight.

la 25. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ORY
Paris Orly
15t 15m
ti 4. kesäkuuta
ORY
Paris Orly
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 50m
166 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 6,6 Hyvä
Perustuu 7 272 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,8
Mukavuus
6,7
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,5
Ateriat
5,9
CDG
TXL
Erinomainen 10,0

Plussat: In résumé everything is cool. Thx

Miinukset: The land

CPH
BSL
OK 5,6

Plussat: Cheap flight and good service on bord.

Miinukset: Bording area crawled and takes too long time.

BFS
STN
Erinomainen 10,0

Miinukset: No delays!

GVA
BOH
Erinomainen 10,0

Plussat: Excellent flight.

PSA
LTN
Erinomainen 9,0

Miinukset: Calling passengers in order of seating arrangements, which in my opionion would avoid people blocking the aisle and speed up boarding.

la 27. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CDG
Paris Charles de Gaulle
3t 05m
ke 1. toukokuuta
CDG
Paris Charles de Gaulle
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 50m
171 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 21 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
SVO
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything! I never knew Finnair was such a great airline.

Miinukset: Other than maybe the lengthy layover time, which probably can't be helped, nothing could have been better.

JFK
HEL
Keskiverto 2,0

Plussat: Was on time! Not croweded!

HEL
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything! I never knew that Finnair was such a great airline.

Miinukset: Honestly, nothing could have been better.

JFK
HEL
OK 4,3

Plussat: Flight as such was good and smooth

Miinukset: Better food, but nowadays unless you fly on business or first you are doomed and cramped beyond belief, any improvement comes at a price

HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: I wish I found somebody to take me around

Miinukset: No complains

ke 27. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ORY
Paris Orly
21t 35m
ke 3. huhtikuuta
ORY
Paris Orly
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 50m
174 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,6 Hyvä
Perustuu 7 272 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,8
Mukavuus
6,7
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,5
Ateriat
5,9
LGW
GLA
Erinomainen 10,0

Plussat: Flight on time and arrived ahead of time

Miinukset: Not having to put our hand luggage in the hold and delaying our journey home

PRG
SEN
Keskiverto 2,5

Plussat: The captain

Miinukset: Staff. Landing - it felt too steep.

CPH
BSL
OK 5,6

Plussat: Cheap flight and good service on bord.

Miinukset: Bording area crawled and takes too long time.

LGW
SXF
Hyvä 6,4

Miinukset: At least a juice.

BCN
NCE
Hyvä 7,3

Plussat: Flight on the Time

Miinukset: They did not write the Gate in The Check in only the Terminal

ma 22. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CDG
Paris Charles de Gaulle
9t 45m
to 25. heinäkuuta
CDG
Paris Charles de Gaulle
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 15m
175 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 590 arvosteluun
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,1
Viihde
6,5
Ateriat
7,0
BEG
SKG
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing. Rude staff. Horrible food and service.

Miinukset: Everything

BEG
ATH
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Unable to check in online. Didn't accept credit cards forced to wait in serval lines to pay for luggage. Long waiting lines. Don't offer water on plane. No information given about luggage and being forced to pay for a seat fee. No information on connecting flights. Most uncomfortable plane and horrible experience.

SKP
BEG
Keskiverto 2,0

Miinukset: My suitcase dodnt arrive because they decide to leave it in skopje till the next day . I did not have any of my personal things woth me .

SKP
BEG
Erinomainen 10,0

Plussat: I like it was fun

Miinukset: I liked everything

BEG
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfy and clean

ke 27. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CDG
Paris Charles de Gaulle
7t 40m
ke 3. huhtikuuta
CDG
Paris Charles de Gaulle
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 05m
167 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 883 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
DEL
Erinomainen 10,0

Miinukset: Inflight was better than I expected. But needs upgrading air crafts.

KWI
AMS
Keskiverto 3,0

Plussat: The flight arrived a few minutes early.

Miinukset: The plane was extremely old and in poor repair. The seats were extremely close together. The inflight entertainment system, wifi and passenger electric outlets were all non-functional. Even the wastebin in the lavatory was full and an extra bag was put on the floor.

VCE
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: KLM staff is great

AMS
EZE
Erinomainen 10,0

Plussat: Amazing crew

DUB
AMS
Erinomainen 9,6

Plussat: Being fed was amazing and watching free TV was great!

Miinukset: I wish there were personal fans because it got uncomfortably hot sandwiched between people

la 6. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CDG
Paris Charles de Gaulle
3t 05m
su 14. huhtikuuta
CDG
Paris Charles de Gaulle
HEL
Helsinki-Vantaa
2t 50m
188 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 21 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
ARN
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Very enjoyable

Miinukset: I have no complaints

HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: I wish I found somebody to take me around

Miinukset: No complains

LED
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: everything

CPH
HEL
Hyvä 7,0

Miinukset: Original departure time: 08:50- Estimated departure time 10:20. Actual departure time: 11:00.

HEL
SFO
Erinomainen 8,3

Plussat: 1. Leg space is bigger then on other companies 2. Crew was really affable 3. Free wine

Miinukset: Meal was not too hearty. Breakfast in Indian style was too spicy for me. May be I should request a special meal on check-in. And one more thing, Helsinki airport is cold for me. I spent e hours in down vest. Be warned.

to 23. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ORY
Paris Orly
12t 40m
ma 27. toukokuuta
ORY
Paris Orly
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 50m
182 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,6 Hyvä
Perustuu 7 272 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,8
Mukavuus
6,7
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,5
Ateriat
5,9
MXP
LGW
Keskiverto 2,6

Miinukset: Flight delayed by 73 minutes for take-off

GVA
AMS
Erinomainen 9,0

Plussat: Very friendly ground and flight crew that did an excellent job for the passengers of this Easyjet flight to Amsterdam

Miinukset: no further comments

AMS
GLA
Hyvä 6,5

Miinukset: Both flights there and back we're delayed in total about 4hours and when you're away for a wkend that's a long time!! I've flown with other companies over the last few years and times have been spot on!

TLS
LGW
Erinomainen 8,0

Plussat: Very efficient.

Miinukset: Flight was delayed 1.5 hours.

MAN
SXF
Erinomainen 8,0

Plussat: Was a easyJet flight

Miinukset: Could have been Singapore airlines

su 2. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BVA
Paris Beauvais-Tille
15t 00m
ke 5. kesäkuuta
BVA
Paris Beauvais-Tille
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 20m
239 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 12. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ORY
Paris Orly
3t 10m
ma 15. heinäkuuta
ORY
Paris Orly
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 55m
241 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 575 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
OSL
AMS
Keskiverto 3,0

Miinukset: To be honest, at least a glass of water could be offered

TOS
OSL
Erinomainen 10,0

Plussat: Ease of Stuart airport. Security and boarding was very easy.

Miinukset: Small plane with limited amenities, but that was expected.

AMS
JFK
Erinomainen 9,0

Plussat: We paid for an upgrade for our return trip after being uncomfortable in economy. Enjoyed the comforts, made the 8 hour flight relaxing.

Miinukset: Other than for food service the crew ignored us. The foot rest was to short for my 5’10” frame.

EWR
BCN
Erinomainen 10,0

Miinukset: Pretty good cheap filthy on the 787 Dreamliner!

LAX
BCN
Hyvä 6,0

Plussat: The crew was OK, one lady was excellent. Seats were tight.

Miinukset: Food was skimpy, Snacks were unavailable, and it was absolutely freezing!

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.