Etsi halpoja lentoja Tukholmaan alk. 27 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 30.10.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
la 21/10
la 28/10
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 45 131 337 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahtit hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Tukholmaan sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Kuinka paljon maksaa halvin lento Tukholmaan?

Seuraavassa on muutamia KAYAK-sivustolta viime aikoina löydettyjä parhaita tarjouksia meno-paluu lennoille Tukholmaan, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua.
18:25 - 01:25HEL-ARN
1t 00msuora lento
02:50 - 03:45ARN-HEL
0t 55msuora lento
42 €Norwegian
Etsi tarjous
pe 20. loka - pe 27. loka
02:40 - 09:50HEL-ARN
1t 10msuora lento
15:20 - 16:15ARN-HEL
0t 55msuora lento
43 €Norwegian
Etsi tarjous
ke 15. marras - ke 15. marras
15:45 - 21:45HEL-ARN
1t 00msuora lento
03:25 - 04:20ARN-HEL
0t 55msuora lento
45 €Norwegian
Etsi tarjous
ma 30. loka - ke 8. marras
16:35 - 23:40HEL-ARN
1t 05msuora lento
02:40 - 03:40ARN-HEL
1t 00msuora lento
69 €Scandinavian Airlines
Etsi tarjous
ti 17. loka - ti 24. loka
10:25 - 17:25HEL-ARN
1t 00msuora lento
04:05 - 05:05ARN-HEL
1t 00msuora lento
106 €Finnair
Etsi tarjous
ma 16. loka - ma 23. loka
02:10 - 09:25HEL-BMA
1t 15msuora lento
15:25 - 16:40BMA-HEL
1t 15msuora lento
107 €Finnair
Etsi tarjous
pe 26. tammi - su 28. tammi
07:35 - 14:45HEL-BMA
1t 10msuora lento
04:55 - 06:05BMA-HEL
1t 10msuora lento
112 €Braathens Regional Aviation
Etsi tarjous
ke 18. loka - ti 24. loka
07:35 - 14:45HEL-BMA
1t 10msuora lento
12:15 - 13:25BMA-HEL
1t 10msuora lento
113 €Braathens Regional Aviation
Etsi tarjous
ke 25. loka - to 26. loka
00:20 - 09:20HEL-ARN
3t 00m1 välilasku
03:00 - 18:20ARN-HEL
15t 20m1 välilasku
137 €airBaltic
Etsi tarjous
ke 8. marras - ma 13. marras
16:20 - 09:20HEL-ARN
11t 00m1 välilasku
08:15 - 02:00ARN-HEL
17t 45m1 välilasku
138 €airBaltic
Etsi tarjous
pe 17. marras - su 19. marras

Hyvä tietää

Matalasesonki

marraskuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

27 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 4 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 13 %.
Lento Helsinki – Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema

Milloin varata lentoja Tukholmaan

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Tukholmaan

 • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 67 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 97 € tai jopa alle sen.
 • Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
 • Kuukausista tammikuu, marraskuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Suomesta on maaliskuu.
 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Tukholman lentotarjoukset.
 • Tukholma on lapsiperheiden ja muiden helppoa lomaa etsivien täydellinen kaupunkilomakohde. Kaupunki tarjoaa ostosmahdollisuuksia, historiallisia nähtävyyksiä ja urbaania elämänmenoa ympäri vuoden, ja lentoaika Suomesta Tukholmaan on suorilla lennoilla lyhimmillään alle tunti. Suoria lentoja Tukholmaan on tarjolla Helsingistä ja Turusta, eli kaupunkiin pääsee helposti paitsi pääkaupunkiseudulta, myös Varsinais-Suomesta. Pohjoismaiden alueella vallitsee vapaa liikkuvuus, joten passin voit halutessasi jättää pois matkatavaroista. Virallinen henkilökortti on kuitenkin hyvä olla mukana Tukholman matkalla.
 • Tukholmaa palvelee neljä lentokenttää. Helppoa lentomatkaa etsivien kannattaa valita lennot, jotka laskeutuvat joko Bromman lentoasemalle (Stockholm-Bromma flygplats) tai Arlandan lentokentälle (Stockholm-Arlanda flygplats). Bromman lentoasema sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta, ja lentokentälle lentää suoraan Helsingistä esimerkiksi suomalainen Finnair. Tukholman kansainvälistä lentoliikennettä palveleva Arlanda on puolestaan noin 40 kilometriä kaupungin ulkopuolella, mutta lentokentältä on hyvät kulkuyhteydet ydinkeskustaan. Arlandan lentokentälle lentävät Helsingistä esimerkiksi SAS ja Norwegian.
 • Bromman lentokentältä keskustaan pääsee noin 20 minuutissa, ja kätevin kulkuväline keskustan alueelle on Flygbussarna-lentokenttäbussi. Bussien päätepiste keskustassa on Cityterminalen-asemalla, ja lipun hinta on noin 85 kruunua (noin 8,40 euroa). Vaikka Arlandan lentokenttä sijaitsee selvästi kauempana keskustasta kuin Bromman lentoasema, kätevän Arlanda Express -junayhteyden ansiosta matka-aika ydinkeskustaan on sama: noin 20 minuuttia. Junalipun hinta aikuiselle on noin 280 kruunua (noin 28 euroa), eli junan hinta on Bromman bussikuljetusta kalliimpi. (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
 • Tukholmassa käytetään valuuttana Ruotsin kruunua. Et välttämättä tarvitse käteistä rahaa, sillä Tukholman lentokentillä ja muualla kaupungissa lähes kaiken voi maksaa kortilla. Esimerkiksi Arlanda Express -junalipun voit halutessasi ostaa junan omalla älypuhelinsovelluksella. Jos haluat käyttöösi käteistä, kannattaa kruunuja hankkia nostamalla rahaa pankkiautomaatista. Tämä tulee matkailijalle lähes aina edullisemmaksi kuin lentokenttien ja hotellien rahanvaihtopisteiden käyttö.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Tukholman lentojen varaus

 • Mitä lennot Tukholmaan maksavat?

  Lentoyhteydet Helsingistä ja Turusta Tukholmaan ovat vilkkaat, joten lentoja kaupunkiin voi saada hyvinkin edulliseen hintaan. Lentojen hinnat vaihtelevat kuitenkin selvästi esimerkiksi vuodenaikojen mukaan. Kesälomakausi on suosittua matkailuaikaa Tukholmassa, joten kesäkaudella lentojen hinnat yleensä nousevat. Samoin joulunaikaan lennot ovat suosittuja ja hinnat melko korkealla. Halpaa lentolippua etsivien kannattaa hakea lentoja Tukholmaan esimerkiksi alku- ja loppuvuodelle – joulunaikaa lukuun ottamatta. Ota avuksi KAYAKin kätevä lentohaku. Hakukoneeseen voit merkata, etsitkö ainoastaan suoria vai myös välilaskullisia lentoja ja haluatko lennon hintaan sisältyvän yhden tai useamman ruumaan kirjattavan matkatavaran. Low cost -lentoyhtiöiden edullisiin halpalentoihin sisältyy yleensä vain yksi käsimatkatavara. Viikonloppulomailijoiden kannattaa siis harkita pelkän käsimatkatavaran kanssa lentämistä.

 • Kuinka kauan lento Tukholmaan kestää?

  Suorilla lennoilla lennon kesto Helsingistä Tukholmaan on noin yksi tunti ja Turusta Tukholmaan noin 50 minuuttia. Tukholman lento ei siis ole Suomen sisäisiä lentoja pidempi. Suomalaiskaupungista Tukholmaan on tarjolla myös välilaskullisia lentoja. Yhden vaihdon lennoilla matka-aika on yleensä alkaen noin 2 tuntia ja 30 minuuttia. Suorat lennot ovat usein saman hintaisia tai jopa edullisempia kuin välilaskulliset lennot, eli pidempi lentoreitti ei välttämättä ole parempi vaihtoehto ajankäytön tai matkabudjetin kannalta. Vertaa lentojen hintoja tarkkaan.

 • Voiko Tukholmaan lentää suoraan?

  Tukholmaan on tarjolla suoria lentoja Helsingistä ja Turusta. Helsingistä Tukholmaan liikennöivät suorin lennoin halpalentoyhtiö Norwegian, suomalaisille tuttu Finnair ja skandinaavinen SAS (Scandinavian Airlines). Esimerkiksi Finnair lentää Tukholmaan normaalisti kaikkina viikonpäivinä. Turusta Tukholmaan suoria lentoja tarjoaa SAS.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät Tukholmaan?

  Parhaat lentoyhteydet Suomesta Tukholmaan tarjoavat Finnair, SAS ja Norwegian. Turusta lentävien kannattaa ottaa huomioon myös latvialaisen low cost -lentoyhtiö airBalticin tarjoamat halvat reittivaihtoehdot. AirBalticin lentoihin sisältyy kuitenkin aina välilasku.

 • Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Tukholmaa?

  Tukholman läheisyydessä sijaitsee neljä lentokenttää. Valtaosa Suomesta starttaavista lennoista laskeutuu joko Bromman lentoasemalle (Stockholm-Bromma flygplats) tai Arlandan lentokentälle (Stockholm-Arlanda flygplats). Arlanda on Ruotsin suurin kansainvälisen liikenteen lentokenttä. Kaupunkia palvelee myös kaksi pienempää lentokenttää: Skavstan lentoasema (Stockholm-Skavsta flygplats) ja Västeråsin lentoasema (Stockholm-Västerås flygplats), jotka molemmat sijaitsevat noin sadan kilometrin päässä Tukholman ydinkeskustasta. Flygbussarna-lentokenttäbussit kuljettavat niille laskeutuvia matkustajia Tukholman keskustaan. Esimerkiksi Skavstan lentokentälle liikennöivät jotkin halpalentoyhtiöt.

 • Kuinka kauan lento Tukholmaan kestää?

  Lennot Vaasasta0t 57m
  Lennot Helsingistä1t 04m
 • Mikä lento on halvin kohteeseen Tukholma?

  Lentoreitti Helsinki - Tukholma on ollut suosituin KAYAK-sivustolla viimeisten kolmen päivän aikana. Paluulennon hinta on noin 42 €. Myös viimeisten kolmen päivän aikana Helsinki oli halvin paikka löytää lento kohteeseen Tukholma yhdensuuntaisella lippuhinnalla 25 € ja 39 € meno-paluulennon hinnalla.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tukholma?

  Lentoyhtiöt, jotka lentävät useimmiten reitillä Tukholma - Suomi ovat Aegean Airlines, American Airlines ja Finnair.

 • Mikä kohteen Tukholma lentokentistä on lähimpänä Tukholma keskustaa?

  Kohteessa Tukholma on 4 suurta lentokenttää. Kohteen Tukholma keskustaa lähinnä oleva lentokenttä on Tukholma Bromman lentoasema (7 km) ja seuraavaksi lähimpänä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema (36 km), Tukholma Vasteras/Hasslo (86 km) ja Tukholma Skavstan lentoasema (89 km).

 • Mihin Tukholmaan lentokentälle on halvin lentää?

  Hinnat vaihtelevat lähtökentästä riippuen, mutta yleensä halvin kenttä, johon lentää Tukholmassa on Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä keskimääräisen lentohinnan ollessa 55 €.

 • Kuinka paljon maksaa lento Tukholmaan?

  Lento Tukholmaan maksaa keskimäärin 134 €. Halvin KAYAK-sivustolta löytynyt hinta viimeksi kuluneiden 2 viikon aikana on 40 € ja se oli lähdöille kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä.

 • Millä lentoyhtiöillä on joustavat peruutusehdot lennoille Tukholmaan COVID-19-koronaviruspidemian vuoksi?

  Finnair, Scandinavian Airlines ja Norwegian Air International ovat luopuneet Tukholmaan lentojen muutos- ja peruutusmaksuista. Vahvista käytännöt varaussivustolta.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille Tukholmaan?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille Tukholmaan.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi -työkalu auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu Tukholmaan?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon hinta Tukholmaan todennäköisesi seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai tehdä varaus jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille Tukholmaan?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Tukholmaan ja takaisin toisen yhtiön koneella.

 • Mitä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa, ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Tukholmaan?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Tukholmaan lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Suosittu lentoyhtiö, joka lentää Tukholmaan

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 3873 arvosteluun
72entertainment
71food
75comfort
78overall
83crew
79boarding
Lentoyhtiöiden arvostelut

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Varaa halvat Tukholman lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

20.10.pe
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
27.10.pe
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
42 €
15.11.ke
suora lentoNorwegian
1t 10mHEL-ARN
15.11.ke
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
43 €
30.10.ma
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
8.11.ke
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
45 €
17.10.ti
suora lentoScandinavian Airlines
1t 05mHEL-ARN
24.10.ti
suora lentoScandinavian Airlines
1t 00mARN-HEL
69 €
16.10.ma
suora lentoFinnair
1t 00mHEL-ARN
23.10.ma
suora lentoFinnair
1t 00mARN-HEL
106 €
26.1.pe
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
28.1.su
suora lentoFinnair
1t 15mBMA-HEL
107 €
18.10.ke
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 10mHEL-BMA
24.10.ti
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 10mBMA-HEL
112 €
25.10.ke
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 10mHEL-BMA
26.10.to
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 10mBMA-HEL
113 €
8.11.ke
1 välilaskuairBaltic
3t 00mHEL-ARN
13.11.ma
1 välilaskuairBaltic
15t 20mARN-HEL
137 €
17.11.pe
1 välilaskuairBaltic
11t 00mHEL-ARN
19.11.su
1 välilaskuairBaltic
17t 45mARN-HEL
138 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

30.10.ma
suora lentoNorwegian
1t 10mHEL-ARN
27 €
4.10.ke
1 välilaskuRyanair
25t 00mHEL-ARN
29 €
9.10.ma
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
30 €
20.10.pe
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 10mHEL-BMA
33 €
17.10.ti
suora lentoScandinavian Airlines
1t 05mHEL-ARN
49 €
17.10.ti
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-ARN
51 €
19.11.su
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
58 €
28.2.ke
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 10mHEL-BMA
60 €
16.3.la
1 välilaskuairBaltic
11t 45mHEL-ARN
60 €
28.10.la
1 välilaskuairBaltic
2t 55mHEL-ARN
64 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat lentotarjoukset kotimaan kohteisiin

24.10.ti
Useita kohteitaKLM
6t 55mGOT-ARN
3.11.pe
Useita kohteitaKLM
7t 20mARN-GOT
229 €
16.11.to
Useita kohteitaKLM
8t 20mGOT-ARN
19.11.su
Useita kohteitaKLM
5t 00mARN-GOT
233 €
21.10.la
Useita kohteitaKLM
4t 35mGOT-ARN
22.10.su
Useita kohteitaKLM
4t 35mARN-GOT
244 €
31.12.su
Useita kohteitaKLM
5t 35mGOT-ARN
7.1.su
Useita kohteitaKLM
7t 20mARN-GOT
259 €
31.12.su
suora lentoScandinavian Airlines
1t 05mGOT-ARN
7.1.su
Useita kohteitaScandinavian Airlines
5t 50mARN-GOT
294 €
9.10.ma
Useita kohteitaBritish Airways
9t 25mGOT-ARN
10.10.ti
Useita kohteitaBritish Airways
8t 00mARN-GOT
417 €
27.11.ma
Useita kohteitaAustrian Airlines
8t 25mGOT-ARN
18.1.to
Useita kohteitaAustrian Airlines
28t 15mARN-GOT
560 €
16.11.to
Useita kohteitaAustrian Airlines
8t 25mGOT-ARN
19.11.su
Useita kohteitaAustrian Airlines
27t 45mARN-GOT
600 €
31.12.su
Useita kohteitaSWISS
14t 35mGOT-ARN
7.1.su
Useita kohteitaSWISS
16t 35mARN-GOT
2811 €
13.1.la
Useita kohteitaSWISS
16t 35mGOT-ARN
14.1.su
Useita kohteitaSWISS
16t 35mARN-GOT
2871 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Tukholmaan

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

25.9.ma
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
26.9.ti
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
127 €
25.9.ma
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 00mHEL-ARN
26.9.ti
Useita kohteitaUseita lentoyhtiöitä
7t 30mARN-HEL
146 €
23.9.la
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-ARN
30.9.la
suora lentoFinnair
1t 00mARN-HEL
160 €
22.9.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 00mHEL-ARN
22.9.pe
Useita kohteitaUseita lentoyhtiöitä
22t 55mARN-HEL
164 €
24.9.su
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-ARN
28.10.la
suora lentoFinnair
1t 00mARN-HEL
166 €
23.9.la
Useita kohteitaairBaltic
15t 10mHEL-ARN
25.9.ma
Useita kohteitaairBaltic
11t 00mARN-HEL
203 €
22.9.pe
Useita kohteitaairBaltic
23t 15mHEL-ARN
24.9.su
Useita kohteitaairBaltic
11t 00mARN-HEL
234 €
26.9.ti
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 10mHEL-BMA
27.9.ke
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 10mBMA-HEL
236 €
25.9.ma
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 10mHEL-BMA
26.9.ti
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 10mBMA-HEL
251 €
22.9.pe
Useita kohteitaScandinavian Airlines
6t 25mHEL-ARN
24.9.su
Useita kohteitaScandinavian Airlines
3t 40mARN-HEL
922 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Tukholmaan