Etsi halpoja lentoja kohteeseen Tukholma

Vertaa lentoliput kohteeseen Tukholma sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Tukholma lentotiedot

Lento saapuu Tukholma
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 63 €
Lentoyhtiöt Finnair, Norwegian, SAS, Norwegian Air International, airBaltic

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Tukholma

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Tukholma? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Tukholma seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 74 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Tukholma on syyskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Tukholma lentotarjoukset.
Tukholma on lapsiperheiden ja muiden helppoa lomaa etsivien täydellinen kaupunkilomakohde. Kaupunki tarjoaa ostosmahdollisuuksia, historiallisia nähtävyyksiä ja urbaania elämänmenoa ympäri vuoden, ja lentoaika Suomesta Tukholmaan on suorilla lennoilla lyhimmillään alle tunti. Suoria lentoja Tukholmaan on tarjolla Helsingistä ja Turusta, eli kaupunkiin pääsee helposti paitsi pääkaupunkiseudulta, myös Varsinais-Suomesta. Pohjoismaiden alueella vallitsee vapaa liikkuvuus, joten passin voit halutessasi jättää pois matkatavaroista. Virallinen henkilökortti on kuitenkin hyvä olla mukana Tukholman matkalla.
Tukholmaa palvelee neljä lentokenttää. Helppoa lentomatkaa etsivien kannattaa valita lennot, jotka laskeutuvat joko Bromman lentoasemalle (Stockholm-Bromma flygplats) tai Arlandan lentokentälle (Stockholm-Arlanda flygplats). Bromman lentoasema sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta, ja lentokentälle lentää suoraan Helsingistä esimerkiksi suomalainen Finnair. Tukholman kansainvälistä lentoliikennettä palveleva Arlanda on puolestaan noin 40 kilometriä kaupungin ulkopuolella, mutta lentokentältä on hyvät kulkuyhteydet ydinkeskustaan. Arlandan lentokentälle lentävät Helsingistä esimerkiksi SAS ja Norwegian.
Bromman lentokentältä keskustaan pääsee noin 20 minuutissa, ja kätevin kulkuväline keskustan alueelle on Flygbussarna-lentokenttäbussi. Bussien päätepiste keskustassa on Cityterminalen-asemalla, ja lipun hinta on noin 85 kruunua (noin 8,40 euroa). Vaikka Arlandan lentokenttä sijaitsee selvästi kauempana keskustasta kuin Bromman lentoasema, kätevän Arlanda Express -junayhteyden ansiosta matka-aika ydinkeskustaan on sama: noin 20 minuuttia. Junalipun hinta aikuiselle on noin 280 kruunua (noin 28 euroa), eli junan hinta on Bromman bussikuljetusta kalliimpi. (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
Tukholmassa käytetään valuuttana Ruotsin kruunua. Et välttämättä tarvitse käteistä rahaa, sillä Tukholman lentokentillä ja muualla kaupungissa lähes kaiken voi maksaa kortilla. Esimerkiksi Arlanda Express -junalipun voit halutessasi ostaa junan omalla älypuhelinsovelluksella. Jos haluat käyttöösi käteistä, kannattaa kruunuja hankkia nostamalla rahaa pankkiautomaatista. Tämä tulee matkailijalle lähes aina edullisemmaksi kuin lentokenttien ja hotellien rahanvaihtopisteiden käyttö.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Tukholma lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Tukholma?

Lennot kohteesta Helsinki 1t 02m

Mikä on halvin lento kohteeseen Tukholma?

Halvin lentolippu kohteeseen Tukholma paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 63 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Tukholma. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Tukholma ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 144 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tukholma?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, SAS ja Braathens Regional Aviation lentävät eniten paikkaan Tukholma. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, Braathens Regional Aviation & SAS lentävät tätä reittiä eniten.

Mikä Tukholma lentokenttä on lähimpänä keskustaa kohteessa Tukholma?

Tukholma palvelee 4 suurta lentokenttää. Bromman lentoasema (7 kilometriä) on lähimpänä Tukholma keskustaa, Arlandan kansainvälinen lentoasema on 37 kilometriä keskustasta, Vasteras/Hasslo on 86 kilometriä keskustasta ja Skavstan lentoasema on 89 kilometriä päässä keskustasta. Katso kartasta.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Tukholma?

Tukholma lähinnä oleva kenttä Tukholma Kaikki lentokentät lentokenttä, tai lyhyemmin Tukholma. lentokenttäkoodi on STO.

Mitä lennot Tukholmaan maksavat?

Lentoyhteydet Helsingistä ja Turusta Tukholmaan ovat vilkkaat, joten lentoja kaupunkiin voi saada hyvinkin edulliseen hintaan. Lentojen hinnat vaihtelevat kuitenkin selvästi esimerkiksi vuodenaikojen mukaan. Kesälomakausi on suosittua matkailuaikaa Tukholmassa, joten kesäkaudella lentojen hinnat yleensä nousevat. Samoin joulunaikaan lennot ovat suosittuja ja hinnat melko korkealla. Halpaa lentolippua etsivien kannattaa hakea lentoja Tukholmaan esimerkiksi alku- ja loppuvuodelle – joulunaikaa lukuun ottamatta. Ota avuksi KAYAKin kätevä lentohaku. Hakukoneeseen voit merkata, etsitkö ainoastaan suoria vai myös välilaskullisia lentoja ja haluatko lennon hintaan sisältyvän yhden tai useamman ruumaan kirjattavan matkatavaran. Low cost -lentoyhtiöiden edullisiin halpalentoihin sisältyy yleensä vain yksi käsimatkatavara. Viikonloppulomailijoiden kannattaa siis harkita pelkän käsimatkatavaran kanssa lentämistä.

Kuinka kauan lento Tukholmaan kestää?

Suorilla lennoilla lennon kesto Helsingistä Tukholmaan on noin yksi tunti ja Turusta Tukholmaan noin 50 minuuttia. Tukholman lento ei siis ole Suomen sisäisiä lentoja pidempi. Suomalaiskaupungista Tukholmaan on tarjolla myös välilaskullisia lentoja. Yhden vaihdon lennoilla matka-aika on yleensä alkaen noin 2 tuntia ja 30 minuuttia. Suorat lennot ovat usein saman hintaisia tai jopa edullisempia kuin välilaskulliset lennot, eli pidempi lentoreitti ei välttämättä ole parempi vaihtoehto ajankäytön tai matkabudjetin kannalta. Vertaa lentojen hintoja tarkkaan.

Voiko Tukholmaan lentää suoraan?

Tukholmaan on tarjolla suoria lentoja Helsingistä ja Turusta. Helsingistä Tukholmaan liikennöivät suorin lennoin halpalentoyhtiö Norwegian, suomalaisille tuttu Finnair ja skandinaavinen SAS (Scandinavian Airlines). Esimerkiksi Finnair lentää Tukholmaan normaalisti kaikkina viikonpäivinä. Turusta Tukholmaan suoria lentoja tarjoaa SAS.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Tukholmaan?

Parhaat lentoyhteydet Suomesta Tukholmaan tarjoavat Finnair, SAS ja Norwegian. Turusta lentävien kannattaa ottaa huomioon myös latvialaisen low cost -lentoyhtiö airBalticin tarjoamat halvat reittivaihtoehdot. AirBalticin lentoihin sisältyy kuitenkin aina välilasku.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Tukholmaa?

Tukholman läheisyydessä sijaitsee neljä lentokenttää. Valtaosa Suomesta starttaavista lennoista laskeutuu joko Bromman lentoasemalle (Stockholm-Bromma flygplats) tai Arlandan lentokentälle (Stockholm-Arlanda flygplats). Arlanda on Ruotsin suurin kansainvälisen liikenteen lentokenttä. Kaupunkia palvelee myös kaksi pienempää lentokenttää: Skavstan lentoasema (Stockholm-Skavsta flygplats) ja Västeråsin lentoasema (Stockholm-Västerås flygplats), jotka molemmat sijaitsevat noin sadan kilometrin päässä Tukholman ydinkeskustasta. Flygbussarna-lentokenttäbussit kuljettavat niille laskeutuvia matkustajia Tukholman keskustaan. Esimerkiksi Skavstan lentokentälle liikennöivät jotkin halpalentoyhtiöt.

Varaa halvat Tukholma lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
63 €
vain
63 €
Matkakohde
Tukholma
109 €
vain
109 €
65 €
vain
65 €
63 €
vain
63 €
pe 7. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BMA
Stockholm Bromma
1t 15m
ma 10. joulukuuta
BMA
Stockholm Bromma
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
63 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,0 Hyvä
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
LHR
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: This is a great way to travel from Helsinki to Tampere and avoid the railway and train changing.

Miinukset: The plane is not comfortable, but the flight is very short. It balances out.

HEL
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: I enjoy my flight

Miinukset: Again no complains

NRT
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Speedy boarding process, good meal choices.

Miinukset: Plane was a little dirty. Entertainment was also a little limited in terms of new releases.

ORD
HEL
Hyvä 7,6

Plussat: Leg room, friendly crew, good choices for entertainment, nice blankets!

Miinukset: The flight was delayed for an hour, but the transfer in Helsinki was easy, I made it to the connect flight just in time for boarding

ARN
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Very enjoyable

Miinukset: I have no complaints

to 6. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
la 8. joulukuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 00m
66 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 18 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
ARN
ORY
Hyvä 7,3

Miinukset: There was no food served- besides that which one could purchase. We got drinks coffee tea or water only. There was no entertainment either.

CDG
JFK
Keskiverto 3,6

Miinukset: Terribly uncomfortable seats!!! Bad food.

HEL
ARN
Hyvä 7,3

Miinukset: Kind of a bumpy landing and the flight was delayed. Baggage check in terminals were down as well, which caused quite a bit of delay

HEL
ARN
Erinomainen 9,0

Miinukset: cramped seats

HEL
ARN
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: I missed my flight waiting at the wrong gate( there was another flight to Stockholm, my connecting city, being conducted by another airline) I did not notice until it was too late. The airline neglected to offload my checked luggage, refused to do accommodate me with a change fee and now has lost my bag and has no idea where it is.

ke 5. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 10m
la 8. joulukuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
67 €
Matka: 4 päivää
8,2ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,2 Erinomainen
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
HEL
ARN
Hyvä 6,0

Plussat: On time Nice crew

Miinukset: Stood in cold jet way for 5 min after boRding began.

HEL
ARN
Erinomainen 8,0

Miinukset: .

EWR
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: Great food and service as always

CPH
AAL
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing, SAD were so incredibly cruel and nasty and even laughed at us after we got stranded in Copenhagen. 40 hours of traveling, 2 small children, and the sas ticket people laughed at us and refused to help us, even after we agreed to pay THREE TIMES our original fair.

CPH
STR
Erinomainen 8,3

Plussat: Excellent short flight

Miinukset: Did not eat

la 15. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
su 16. joulukuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
67 €
Matka: 2 päivää
9,5ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,5 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGA
BFS
Erinomainen 8,6

Plussat: Everything but the food.

Miinukset: The hot meal was awful! Even the stewardess wasn't sure what some of it was!

BCN
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: It was a shot flight. Not much happening.

Miinukset: The flight was delayed.

KEF
LGW
Erinomainen 8,0

Plussat: No one bothered me.

Miinukset: That you have to pay extra for entertainment and food.

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight home had an open middle seat

Miinukset: Flight over was too crowded

LGW
KEF
Erinomainen 10,0

Plussat: Stress free boarding and flight, it all went smoothly and the cabin crew were extremely helpful.

ti 25. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
3t 10m
to 27. joulukuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
108 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 457 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
RIX
HEL
Keskiverto 2,0

Plussat: My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue.

RIX
TMP
Hyvä 7,3

Plussat: Short, convenient, direct, value for money.

Miinukset: Not comfortable, small plane.

MLA
RIX
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing.

Miinukset: Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

TBS
RIX
OK 5,5

Plussat: Modern airplane

Miinukset: Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

RIX
LED
OK 4,0

Plussat: most of the crew were polite and helpful

Miinukset: super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

ma 3. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
NYO
Stockholm Skavsta
24t 55m
to 6. joulukuuta
NYO
Stockholm Skavsta
HEL
Helsinki-Vantaa
23t 00m
109 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 7. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BMA
Stockholm Bromma
1t 15m
ma 10. joulukuuta
BMA
Stockholm Bromma
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
63 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,0 Hyvä
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
LHR
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: This is a great way to travel from Helsinki to Tampere and avoid the railway and train changing.

Miinukset: The plane is not comfortable, but the flight is very short. It balances out.

ORD
HEL
Hyvä 7,6

Plussat: Leg room, friendly crew, good choices for entertainment, nice blankets!

Miinukset: The flight was delayed for an hour, but the transfer in Helsinki was easy, I made it to the connect flight just in time for boarding

HEL
ORD
Hyvä 7,6

Plussat: Helsinki is a convenient connection to fly to the U.S. One of Finnair planes was damaged earlier in Chicago and they used AirItaly to operate this flight. I was traveling with a recent wrist fracture and I was lucky I had an empty seat next to me that allowed me to move my arm a lot to avoid swelling.

Miinukset: Our boarding was an hour and a half delayed

NRT
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Speedy boarding process, good meal choices.

Miinukset: Plane was a little dirty. Entertainment was also a little limited in terms of new releases.

HEL
NRT
Erinomainen 9,6

Plussat: New plane, good food choices.

Miinukset: Plane could use a deep clean. Entertainment choices were limited in terms of latest blockbusters.

to 6. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
la 8. joulukuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 00m
66 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 18 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
FLL
CDG
OK 5,3

Miinukset: I was denied the vegan meal that I purchased for this flight. Two of the crew members treated me like they believed that I was lying and trying to scam a free meal. His list was inaccurate, but we were in the air and I had no wifi to download my receipt and prove it to him. Two of the crew members tried yolo derby me a glass of water (eventually I got at least that). Then they said they would provide a vegan meal, however what they gave me was vegetarian instead and I am allergic to dairy and grapes/wine so I could not eat it. I was very disappointed to see that Norwegian crew members are not well trained on this distinction. Further, all other beverages and meals were denied to me. I sat through a transatlantic flight with only the food and drink that I happened to bring on board myself. At no point did the crew members apologize or acknowledge that it was their mistake. This will be the first and last trip on Norwegian airlines for myself and my friends/ colleagues.

HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: The engine purred like a kitten. Seats, free videos, easy access to order drinks & food w tap of your finger. Friendly, courteous greets you w a warm smile. Spacious airplane.

Miinukset: Norwegian airlines needs to tell their customers that their luggage was left behind in Stockholm. We are exhausted from the long travels & are even more pissed off when multiple customers kept waiting for their luggage. I felt even more horrible to the family that was taking a cruise the next day. Can you believe Norwegian airlines are closed on Sunday. Couldn't talk to customer service until Monday when they opened. Bad customer satisfaction;(

AMS
JFK
Hyvä 6,0

Plussat: I like that it left on time and arrived on time

Miinukset: Crew was unprofessional and sloppy no amenities

CDG
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Smooth , efficient and comfortable

Miinukset: Seats can be a little narrow , I’m a big giy

HEL
ARN
Hyvä 7,3

Miinukset: Kind of a bumpy landing and the flight was delayed. Baggage check in terminals were down as well, which caused quite a bit of delay

ke 5. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 10m
la 8. joulukuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
67 €
Matka: 4 päivää
8,2ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,2 Erinomainen
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
AAL
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing, SAD were so incredibly cruel and nasty and even laughed at us after we got stranded in Copenhagen. 40 hours of traveling, 2 small children, and the sas ticket people laughed at us and refused to help us, even after we agreed to pay THREE TIMES our original fair.

HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Short flight, friendly crew.

HEL
ARN
Hyvä 6,5

Plussat: Everything about the flight was fine. Boarding, flying and retrieving luggage were all standard and went smoothly.

Miinukset: I was upset that neither Kayak nor SAS provided any information about our ticket being a basic, basic ticket, by which I mean, did not include any checked luggage allowance in the price of the flight. I ended up paying 140 additional Euros for two bags. It appears that SAS's pricing is gaming the system when searching for flights or that Kayak is not being up-front about the type of fare they are advertising.

HEL
ARN
Erinomainen 8,0

Miinukset: .

HEL
ARN
OK 4,0

Plussat: Quick flight

Miinukset: 1 hour delays and 70 euro bag fee

la 15. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
su 16. joulukuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
67 €
Matka: 2 päivää
9,5ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,5 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
BCN
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: It was a shot flight. Not much happening.

Miinukset: The flight was delayed.

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight home had an open middle seat

Miinukset: Flight over was too crowded

LGW
OSL
Hyvä 6,0

Plussat: clean, modern plane

Miinukset: chaotic boarding, slow disembarking

LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Free WiFi in flight

RAK
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Fast boarding, on time arrival and friendly service; what more do you need!

su 31. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BMA
Stockholm Bromma
1t 15m
ma 1. huhtikuuta
BMA
Stockholm Bromma
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
63 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 6,0 Hyvä
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
LHR
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: It was on one of their newer planes which meant that we had decent comfort and entertainment!

Miinukset: The seats were staggered between the middle and sides, so my family was eventually split across two rows. I hadn't expected that.

NRT
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Speedy boarding process, good meal choices.

Miinukset: Plane was a little dirty. Entertainment was also a little limited in terms of new releases.

HEL
KIX
Erinomainen 8,0

Plussat: reasonable leg room comfortable seat

Miinukset: No choice of food and service was quite slow but meal was fine the breakfast was ghastly a continental option would be much better

JFK
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Hi enjoy the trip

Miinukset: No complaints

HEL
LHR
Erinomainen 8,5

Plussat: Speed boarding process.

Miinukset: No entertainment system on a 3 hour flight...

su 31. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BMA
Stockholm Bromma
1t 15m
ma 1. huhtikuuta
BMA
Stockholm Bromma
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
63 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 6,0 Hyvä
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
ORD
Hyvä 7,6

Plussat: Helsinki is a convenient connection to fly to the U.S. One of Finnair planes was damaged earlier in Chicago and they used AirItaly to operate this flight. I was traveling with a recent wrist fracture and I was lucky I had an empty seat next to me that allowed me to move my arm a lot to avoid swelling.

Miinukset: Our boarding was an hour and a half delayed

HEL
KIX
Erinomainen 8,0

Plussat: reasonable leg room comfortable seat

Miinukset: No choice of food and service was quite slow but meal was fine the breakfast was ghastly a continental option would be much better

HEL
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: I enjoy my flight

Miinukset: Again no complains

NRT
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Speedy boarding process, good meal choices.

Miinukset: Plane was a little dirty. Entertainment was also a little limited in terms of new releases.

ORD
HEL
Hyvä 7,6

Plussat: Leg room, friendly crew, good choices for entertainment, nice blankets!

Miinukset: The flight was delayed for an hour, but the transfer in Helsinki was easy, I made it to the connect flight just in time for boarding

ma 3. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 05m
la 8. joulukuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
72 €
Matka: 6 päivää
8,2ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,2 Erinomainen
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
ATH
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Didn't seem to take long. Crew was friendly. Landing was great.

Miinukset: I assumed we got a meal, but perhaps I'm mistaken there.

CPH
STR
Erinomainen 8,3

Plussat: Excellent short flight

Miinukset: Did not eat

HEL
ARN
Hyvä 6,0

Plussat: On time Nice crew

Miinukset: Stood in cold jet way for 5 min after boRding began.

HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Short flight, friendly crew.

HEL
ARN
Erinomainen 8,0

Plussat: No comment since very short flight.

Miinukset: My husband was unable to check in on line. SAS when contacted by phone which was difficult to do because it is hard to locate their number had no explanation other than maybe due to security. We missed a tour due to the time spent (unsuccessfully) trying to solve this problem.

pe 30. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
ke 5. joulukuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
77 €
Matka: 6 päivää
9,5ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,5 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
KEF
LGW
Erinomainen 8,0

Plussat: No one bothered me.

Miinukset: That you have to pay extra for entertainment and food.

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight home had an open middle seat

Miinukset: Flight over was too crowded

LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Free WiFi in flight

LGW
OSL
Hyvä 6,0

Plussat: clean, modern plane

Miinukset: chaotic boarding, slow disembarking

LGW
MAD
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

ma 3. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
pe 7. joulukuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 00m
78 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 18 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
LAX
BCN
Hyvä 6,6

Miinukset: Seriously you have to buy water and food on a 10 hour flight

HEL
ARN
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: I missed my flight waiting at the wrong gate( there was another flight to Stockholm, my connecting city, being conducted by another airline) I did not notice until it was too late. The airline neglected to offload my checked luggage, refused to do accommodate me with a change fee and now has lost my bag and has no idea where it is.

HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: The engine purred like a kitten. Seats, free videos, easy access to order drinks & food w tap of your finger. Friendly, courteous greets you w a warm smile. Spacious airplane.

Miinukset: Norwegian airlines needs to tell their customers that their luggage was left behind in Stockholm. We are exhausted from the long travels & are even more pissed off when multiple customers kept waiting for their luggage. I felt even more horrible to the family that was taking a cruise the next day. Can you believe Norwegian airlines are closed on Sunday. Couldn't talk to customer service until Monday when they opened. Bad customer satisfaction;(

HEL
ARN
Erinomainen 9,0

Miinukset: cramped seats

HEL
ARN
Hyvä 7,3

Miinukset: Kind of a bumpy landing and the flight was delayed. Baggage check in terminals were down as well, which caused quite a bit of delay

la 25. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
0t 55m
su 26. toukokuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 00m
65 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 25 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
ARN
Erinomainen 9,0

Plussat: I most liked milk lactose low for my coffee . I can't criticize about food because I was offered only beverage this time with only an hour flight. Hehe .

Miinukset: Nothing made me uncomfortable except for the concern about stealers in most of Europe . I didn't experience it yet but tons of times I've heard about stories of tourists .

HEL
LHR
Erinomainen 8,5

Plussat: Speed boarding process.

Miinukset: No entertainment system on a 3 hour flight...

HEL
ARN
Hyvä 7,6

Plussat: Blueberry juice - nice change for sodas and so refreshing! The lady captain's announcements were very clear, light and fun...and perfect in three different languages...her enjoyment came across professionally...truly catering to her passengers. She flew that plane also so very smoothly!

ORD
HEL
Hyvä 7,6

Plussat: Leg room, friendly crew, good choices for entertainment, nice blankets!

Miinukset: The flight was delayed for an hour, but the transfer in Helsinki was easy, I made it to the connect flight just in time for boarding

HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: I wish I found somebody to take me around

Miinukset: No complains

ma 3. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 05m
la 8. joulukuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
72 €
Matka: 6 päivää
8,2ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,2 Erinomainen
Perustuu 16 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
HEL
ARN
Hyvä 6,0

Plussat: On time Nice crew

Miinukset: Stood in cold jet way for 5 min after boRding began.

HEL
ARN
Hyvä 6,5

Plussat: Everything about the flight was fine. Boarding, flying and retrieving luggage were all standard and went smoothly.

Miinukset: I was upset that neither Kayak nor SAS provided any information about our ticket being a basic, basic ticket, by which I mean, did not include any checked luggage allowance in the price of the flight. I ended up paying 140 additional Euros for two bags. It appears that SAS's pricing is gaming the system when searching for flights or that Kayak is not being up-front about the type of fare they are advertising.

HEL
ARN
OK 4,0

Plussat: Quick flight

Miinukset: 1 hour delays and 70 euro bag fee

ATH
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Didn't seem to take long. Crew was friendly. Landing was great.

Miinukset: I assumed we got a meal, but perhaps I'm mistaken there.

HEL
ARN
Erinomainen 8,0

Plussat: No comment since very short flight.

Miinukset: My husband was unable to check in on line. SAS when contacted by phone which was difficult to do because it is hard to locate their number had no explanation other than maybe due to security. We missed a tour due to the time spent (unsuccessfully) trying to solve this problem.

pe 30. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
ke 5. joulukuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
77 €
Matka: 6 päivää
9,5ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,5 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGW
OSL
Hyvä 6,0

Plussat: clean, modern plane

Miinukset: chaotic boarding, slow disembarking

LGW
MAD
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

LGW
BCN
Erinomainen 9,6

Plussat: Very intuitive self drop-off service, helpful and friendly staff

Miinukset: The flight got 30 min delayed, online check-in opens 24h prior to departure

KEF
LGW
Erinomainen 8,0

Plussat: No one bothered me.

Miinukset: That you have to pay extra for entertainment and food.

RAK
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Fast boarding, on time arrival and friendly service; what more do you need!

ma 3. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
pe 7. joulukuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 00m
78 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 18 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Free wifi, greats snacks and amazing service!

LAX
BCN
Hyvä 6,6

Miinukset: Seriously you have to buy water and food on a 10 hour flight

ARN
ORY
Hyvä 7,3

Miinukset: There was no food served- besides that which one could purchase. We got drinks coffee tea or water only. There was no entertainment either.

HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: The engine purred like a kitten. Seats, free videos, easy access to order drinks & food w tap of your finger. Friendly, courteous greets you w a warm smile. Spacious airplane.

Miinukset: Norwegian airlines needs to tell their customers that their luggage was left behind in Stockholm. We are exhausted from the long travels & are even more pissed off when multiple customers kept waiting for their luggage. I felt even more horrible to the family that was taking a cruise the next day. Can you believe Norwegian airlines are closed on Sunday. Couldn't talk to customer service until Monday when they opened. Bad customer satisfaction;(

HEL
ARN
Hyvä 7,3

Miinukset: Kind of a bumpy landing and the flight was delayed. Baggage check in terminals were down as well, which caused quite a bit of delay

la 25. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
0t 55m
su 26. toukokuuta
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 00m
65 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 25 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LHR
Erinomainen 8,5

Plussat: Speed boarding process.

Miinukset: No entertainment system on a 3 hour flight...

ORD
HEL
Hyvä 7,6

Plussat: Leg room, friendly crew, good choices for entertainment, nice blankets!

Miinukset: The flight was delayed for an hour, but the transfer in Helsinki was easy, I made it to the connect flight just in time for boarding

HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: I wish I found somebody to take me around

Miinukset: No complains

NRT
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Speedy boarding process, good meal choices.

Miinukset: Plane was a little dirty. Entertainment was also a little limited in terms of new releases.

HEL
NRT
Erinomainen 9,6

Plussat: New plane, good food choices.

Miinukset: Plane could use a deep clean. Entertainment choices were limited in terms of latest blockbusters.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.