Olemme päivittäneet Tietosuojakäytäntö ja Evästekäytäntö, ja ne ovat voimassa 1. toukokuuta lähtien.

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Tukholma

Vertaa lentoliput kohteeseen Tukholma sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Tukholma lentotiedot

Lento saapuu Tukholma
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 64 €
Lentoyhtiöt Finnair, Norwegian, Norwegian Air International, SAS, Braathens Regional Aviation

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Tukholma

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Tukholma? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Tukholma seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 101 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Tukholma on helmikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Tukholma lentotarjoukset.
Tukholma on lapsiperheiden ja muiden helppoa lomaa etsivien täydellinen kaupunkilomakohde. Kaupunki tarjoaa ostosmahdollisuuksia, historiallisia nähtävyyksiä ja urbaania elämänmenoa ympäri vuoden, ja lentoaika Suomesta Tukholmaan on suorilla lennoilla lyhimmillään alle tunti. Suoria lentoja Tukholmaan on tarjolla Helsingistä ja Turusta, eli kaupunkiin pääsee helposti paitsi pääkaupunkiseudulta, myös Varsinais-Suomesta. Pohjoismaiden alueella vallitsee vapaa liikkuvuus, joten passin voit halutessasi jättää pois matkatavaroista. Virallinen henkilökortti on kuitenkin hyvä olla mukana Tukholman matkalla.
Tukholmaa palvelee neljä lentokenttää. Helppoa lentomatkaa etsivien kannattaa valita lennot, jotka laskeutuvat joko Bromman lentoasemalle (Stockholm-Bromma flygplats) tai Arlandan lentokentälle (Stockholm-Arlanda flygplats). Bromman lentoasema sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta, ja lentokentälle lentää suoraan Helsingistä esimerkiksi suomalainen Finnair. Tukholman kansainvälistä lentoliikennettä palveleva Arlanda on puolestaan noin 40 kilometriä kaupungin ulkopuolella, mutta lentokentältä on hyvät kulkuyhteydet ydinkeskustaan. Arlandan lentokentälle lentävät Helsingistä esimerkiksi SAS ja Norwegian.
Bromman lentokentältä keskustaan pääsee noin 20 minuutissa, ja kätevin kulkuväline keskustan alueelle on Flygbussarna-lentokenttäbussi. Bussien päätepiste keskustassa on Cityterminalen-asemalla, ja lipun hinta on noin 85 kruunua (noin 8,40 euroa). Vaikka Arlandan lentokenttä sijaitsee selvästi kauempana keskustasta kuin Bromman lentoasema, kätevän Arlanda Express -junayhteyden ansiosta matka-aika ydinkeskustaan on sama: noin 20 minuuttia. Junalipun hinta aikuiselle on noin 280 kruunua (noin 28 euroa), eli junan hinta on Bromman bussikuljetusta kalliimpi. (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
Tukholmassa käytetään valuuttana Ruotsin kruunua. Et välttämättä tarvitse käteistä rahaa, sillä Tukholman lentokentillä ja muualla kaupungissa lähes kaiken voi maksaa kortilla. Esimerkiksi Arlanda Express -junalipun voit halutessasi ostaa junan omalla älypuhelinsovelluksella. Jos haluat käyttöösi käteistä, kannattaa kruunuja hankkia nostamalla rahaa pankkiautomaatista. Tämä tulee matkailijalle lähes aina edullisemmaksi kuin lentokenttien ja hotellien rahanvaihtopisteiden käyttö.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Tukholma lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Tukholma?

Lennot kohteesta Helsinki 1t 04m

Mikä on halvin lento kohteeseen Tukholma?

Halvin lentolippu kohteeseen Tukholma paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 64 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Tukholma. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Tukholma ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 117 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tukholma?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, SAS ja Air China lentävät eniten paikkaan Tukholma. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, SAS & Air China lentävät tätä reittiä eniten.

Mikä Tukholma lentokenttä on lähimpänä keskustaa kohteessa Tukholma?

Tukholma palvelee 4 suurta lentokenttää. Bromman lentoasema (7 kilometriä) on lähimpänä Tukholma keskustaa, Arlandan kansainvälinen lentoasema on 36 kilometriä keskustasta, Vasteras/Hasslo on 86 kilometriä keskustasta ja Skavstan lentoasema on 89 kilometriä päässä keskustasta. Katso kartasta.

Mitä lennot Tukholmaan maksavat?

Lentoyhteydet Helsingistä ja Turusta Tukholmaan ovat vilkkaat, joten lentoja kaupunkiin voi saada hyvinkin edulliseen hintaan. Lentojen hinnat vaihtelevat kuitenkin selvästi esimerkiksi vuodenaikojen mukaan. Kesälomakausi on suosittua matkailuaikaa Tukholmassa, joten kesäkaudella lentojen hinnat yleensä nousevat. Samoin joulunaikaan lennot ovat suosittuja ja hinnat melko korkealla. Halpaa lentolippua etsivien kannattaa hakea lentoja Tukholmaan esimerkiksi alku- ja loppuvuodelle – joulunaikaa lukuun ottamatta. Ota avuksi KAYAKin kätevä lentohaku. Hakukoneeseen voit merkata, etsitkö ainoastaan suoria vai myös välilaskullisia lentoja ja haluatko lennon hintaan sisältyvän yhden tai useamman ruumaan kirjattavan matkatavaran. Low cost -lentoyhtiöiden edullisiin halpalentoihin sisältyy yleensä vain yksi käsimatkatavara. Viikonloppulomailijoiden kannattaa siis harkita pelkän käsimatkatavaran kanssa lentämistä.

Kuinka kauan lento Tukholmaan kestää?

Suorilla lennoilla lennon kesto Helsingistä Tukholmaan on noin yksi tunti ja Turusta Tukholmaan noin 50 minuuttia. Tukholman lento ei siis ole Suomen sisäisiä lentoja pidempi. Suomalaiskaupungista Tukholmaan on tarjolla myös välilaskullisia lentoja. Yhden vaihdon lennoilla matka-aika on yleensä alkaen noin 2 tuntia ja 30 minuuttia. Suorat lennot ovat usein saman hintaisia tai jopa edullisempia kuin välilaskulliset lennot, eli pidempi lentoreitti ei välttämättä ole parempi vaihtoehto ajankäytön tai matkabudjetin kannalta. Vertaa lentojen hintoja tarkkaan.

Voiko Tukholmaan lentää suoraan?

Tukholmaan on tarjolla suoria lentoja Helsingistä ja Turusta. Helsingistä Tukholmaan liikennöivät suorin lennoin halpalentoyhtiö Norwegian, suomalaisille tuttu Finnair ja skandinaavinen SAS (Scandinavian Airlines). Esimerkiksi Finnair lentää Tukholmaan normaalisti kaikkina viikonpäivinä. Turusta Tukholmaan suoria lentoja tarjoaa SAS.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Tukholmaan?

Parhaat lentoyhteydet Suomesta Tukholmaan tarjoavat Finnair, SAS ja Norwegian. Turusta lentävien kannattaa ottaa huomioon myös latvialaisen low cost -lentoyhtiö airBalticin tarjoamat halvat reittivaihtoehdot. AirBalticin lentoihin sisältyy kuitenkin aina välilasku.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Tukholmaa?

Tukholman läheisyydessä sijaitsee neljä lentokenttää. Valtaosa Suomesta starttaavista lennoista laskeutuu joko Bromman lentoasemalle (Stockholm-Bromma flygplats) tai Arlandan lentokentälle (Stockholm-Arlanda flygplats). Arlanda on Ruotsin suurin kansainvälisen liikenteen lentokenttä. Kaupunkia palvelee myös kaksi pienempää lentokenttää: Skavstan lentoasema (Stockholm-Skavsta flygplats) ja Västeråsin lentoasema (Stockholm-Västerås flygplats), jotka molemmat sijaitsevat noin sadan kilometrin päässä Tukholman ydinkeskustasta. Flygbussarna-lentokenttäbussit kuljettavat niille laskeutuvia matkustajia Tukholman keskustaan. Esimerkiksi Skavstan lentokentälle liikennöivät jotkin halpalentoyhtiöt.

Varaa halvat Tukholma lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
64 €
vain
64 €
Matkakohde
Tukholma
81 €
vain
81 €
64 €
vain
64 €
ke 26. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BMA
Stockholm Bromma
1t 15m
ke 3. heinäk.
BMA
Stockholm Bromma
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
64 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,0 Hyvä
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
LHR
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: This is a great way to travel from Helsinki to Tampere and avoid the railway and train changing.

Miinukset: The plane is not comfortable, but the flight is very short. It balances out.

HEL
SFO
Erinomainen 8,3

Plussat: 1. Leg space is bigger then on other companies 2. Crew was really affable 3. Free wine

Miinukset: Meal was not too hearty. Breakfast in Indian style was too spicy for me. May be I should request a special meal on check-in. And one more thing, Helsinki airport is cold for me. I spent e hours in down vest. Be warned.

HEL
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything

Miinukset: None

HEL
MIA
Erinomainen 9,0

Plussat: The crew was helpful and polite, food was good

Miinukset: Would have preferred to watch one comedy movie. The crazy rich Asians was on a lighter side of a movie but I had seen that one already.

BUD
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: The staff was great, helpful and polite. Seating was fantastic, exit row with our children together in front of us.

Miinukset: We already had printed out tickets but it took over an hour and twenty minutes to check out bag. Additionally the flights departure was delayed by 25 minutes.

pe 14. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
su 16. kesäk.
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
81 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 19 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
BCN
FLL
Erinomainen 8,4

Plussat: Comfortable seat with adequate legroom, cleanliness, good entertainment choices, affordable fares.

Miinukset: Complementary water, coffee or tea

CDG
FLL
Hyvä 7,6

Plussat: I flew on the economy class and the space between the front seat and mine is conformable, you can really stretch your legs with no problem.

CDG
DEN
Hyvä 7,0

Plussat: Overall good experience v

Miinukset: Would have liked to listen to music. Frustrating to have to pay for food, drinks, blanket, pillow and basic comforts on a 10 hour flight.

CPH
LAX
Hyvä 7,0

Miinukset: In Copenhagen the Norwegian transfer desk was closed and everyone was sent to the gate. The gate staff did not even acknowledge that we were all waiting there as they set up. It was very confusing and a few short words of greeting would have helped out us all at ease.

CDG
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Seat comfortable, easy and fast boarding

Miinukset: Offering at least water to travelers even if they didn’t pay for food would be a minimum to expect!

la 15. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
su 16. kesäk.
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
84 €
Matka: 2 päivää
9,5ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,5 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,7
BCN
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: staff was nice and always helpful will difinitly use again

HEL
OUL
Hyvä 6,6

Plussat: Cheap and comfortable budget airline.

Miinukset: Delayed departure without any explanation

SWF
BFS
Erinomainen 10,0

Plussat: Newburgh airport is nice and small so were no long security lines. Norwegian air was perfect. No issues with anything.

Miinukset: Didn't have wifi on the plane. But it's not a deal breaker.

BUD
OSL
Keskiverto 2,0

Plussat: Please make sure that the allotted luggage is properly reflected.

CPH
SXF
Erinomainen 10,0

Plussat: Flight was quick and smooth and ontime. Friendly staff. Awesome that you get free wifi.

to 20. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
la 29. kesäk.
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
94 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 18 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
AMS
CPH
Erinomainen 8,6

Plussat: Easy to board, on time and food was good

CPH
AMS
Hyvä 7,3

Plussat: Efficient friendly service.

Miinukset: We were economy so no food was provided, as expected so cannot rate. No entertainment was offered either.

CDG
CPH
Huono 0,0

Miinukset: The pilot strike resulted in cancellation of my flights so getting home turned in to a challenge

MXP
CPH
Hyvä 7,6

Plussat: Food was good and entertainment system was full of plenty of options to help pass the time

Miinukset: Seat got hard and so little leg room.

EWR
CPH
Hyvä 7,3

Plussat: Great food, typically on time and very prompt. entertainment was good. It was an older plane so the actual screens and monitors or outdated.

Miinukset: There were several babies crying for at least 2/3 hours and of course it is not the fault of the crew or airline. But that definitely left a lot of people dissatisfied with an overnight flight in which we are hoping to rest before arriving in Copenhagen. Seats are getting smaller and smaller. Spaces are very tight but that seems to be the norm with all airlines

ke 26. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BMA
Stockholm Bromma
1t 15m
ke 3. heinäk.
BMA
Stockholm Bromma
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
64 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,0 Hyvä
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
LHR
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Larger airplane, good seat.

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew was great!

ARN
HEL
Keskiverto 2,6

Plussat: I got there

Miinukset: Endless waiting and lost luggage. Excuse was unpredicted weather conditions. It was snowing in Finland so they had to clear the Ice from the planes.. Snowing in Finland? How uncommon is that during December? I actually think most of this is poor ground handling In Helsinki.

LHR
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: This is a great way to travel from Helsinki to Tampere and avoid the railway and train changing.

Miinukset: The plane is not comfortable, but the flight is very short. It balances out.

CPH
HEL
Hyvä 7,0

Miinukset: Original departure time: 08:50- Estimated departure time 10:20. Actual departure time: 11:00.

ma 8. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BMA
Stockholm Bromma
1t 15m
ma 15. heinäk.
BMA
Stockholm Bromma
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
64 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,0 Hyvä
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LHR
Hyvä 7,3

Plussat: I liked the window seat.

Miinukset: They didn’t talk much about the landing card.

HEL
ORD
Erinomainen 8,3

Plussat: Seat reassignment went well. Lounge was a pleasant surprise (highly recommend if you fly out of / through Helsinki)

Miinukset: It makes little sense to be on a priority boarding, when you are checked-in, documents checked and …… then wait for 20 or so minutes standing on your feet waiting for actual boarding to begin

HEL
LHR
Erinomainen 8,0

Miinukset: Clean up the planes better

HEL
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything! I never knew that Finnair was such a great airline.

Miinukset: Honestly, nothing could have been better.

ARN
HEL
OK 4,3

Plussat: There was room available.

Miinukset: This was not business class!

ma 8. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BMA
Stockholm Bromma
1t 15m
ma 15. heinäk.
BMA
Stockholm Bromma
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
64 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,0 Hyvä
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
JFK
HEL
OK 5,3

Plussat: Clean less of the plane

Miinukset: Entertainment system did not work at all

CDG
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: The fact that we were offered an additional round of water and the friendliness of the crew.

JFK
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Hi enjoy the trip

Miinukset: No complaints

HEL
NRT
Erinomainen 9,6

Plussat: New plane, good food choices.

Miinukset: Plane could use a deep clean. Entertainment choices were limited in terms of latest blockbusters.

HEL
MIA
Erinomainen 9,0

Plussat: The crew was helpful and polite, food was good

Miinukset: Would have preferred to watch one comedy movie. The crazy rich Asians was on a lighter side of a movie but I had seen that one already.

pe 14. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
su 16. kesäk.
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
81 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 19 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
OSL
FLL
Hyvä 6,6

Plussat: Crew friendly and attentive. Seats in Premium really good.

Miinukset: They made everyone vacant the gate area and stand for at least 45 minutes prior to boarding. Flight was rescheduled to leave 1 hour and 05 minutes later than advertised then was approximately 25 minutes later than that leaving. This was my first time flying with this airline and l will have second t

JFK
CDG
Erinomainen 8,6

Miinukset: Food

FLL
OSL
Keskiverto 3,6

Miinukset: No leg room at all. No complimentary drinks like domestic travel.

CDG
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Yes the crew were, the sits I enjoyed them because there were 4 open rows without any passengers on them so I was able to utilise them.

Miinukset: On the way to Paris though, couple of your crew members were a little rude I thought.

MAD
JFK
OK 4,4

Plussat: Plane was a little bit comfortable

Miinukset: Feed the passengers, a flight for 8 hour without even water is unbelievable

la 15. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
su 16. kesäk.
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
84 €
Matka: 2 päivää
9,5ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 9,5 Erinomainen
Perustuu 2 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,7
LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Free WiFi in flight

LGW
HEL
Hyvä 7,2

Plussat: Seat selection available a long time in advance, friendly crew on board.

Miinukset: No wifi on either flight, despite being a new aircraft. Self-check-in at Gatwick was absolute chaos - the layout (and quantity of check-in machines) at Helsinki was much better.

LGW
MAD
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

BUD
OSL
Keskiverto 2,0

Plussat: Please make sure that the allotted luggage is properly reflected.

FCO
OSL
Hyvä 7,6

Miinukset: They had no filed paperwork with JFK AND we were told that the plane could not leave Oslo until it was accomplished. The flight left two hours late.

ti 23. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BMA
Stockholm Bromma
1t 15m
ti 30. heinäk.
BMA
Stockholm Bromma
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
64 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,0 Hyvä
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
ORD
HEL
Hyvä 7,6

Plussat: Leg room, friendly crew, good choices for entertainment, nice blankets!

Miinukset: The flight was delayed for an hour, but the transfer in Helsinki was easy, I made it to the connect flight just in time for boarding

HEL
NRT
Erinomainen 9,6

Plussat: New plane, good food choices.

Miinukset: Plane could use a deep clean. Entertainment choices were limited in terms of latest blockbusters.

NRT
HEL
Erinomainen 9,0

Plussat: Speedy boarding process, good meal choices.

Miinukset: Plane was a little dirty. Entertainment was also a little limited in terms of new releases.

JFK
HEL
OK 5,3

Plussat: Clean less of the plane

Miinukset: Entertainment system did not work at all

HEL
JFK
OK 4,0

Miinukset: Very bad food my options were pork and vegetarian. Chicken finished.

pe 21. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
su 23. kesäk.
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
81 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 19 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
JFK
MAD
Hyvä 7,3

Plussat: For the price range it’s a very good option. Not flying beds but comfortable enough for a transatlantic flight.

LAX
MAD
Erinomainen 8,3

Plussat: The premium seating and premium meal

LAX
BCN
OK 4,3

Miinukset: Seat space, boarding process, cost of food

CDG
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Yes the crew were, the sits I enjoyed them because there were 4 open rows without any passengers on them so I was able to utilise them.

Miinukset: On the way to Paris though, couple of your crew members were a little rude I thought.

BOS
CDG
OK 4,5

Plussat: Check in was awful. We waited a long time to go through the line, then they allowed everyone who was going to London to go before for 40+ minutes. Our line didn’t budge only the late ppl for London !

Miinukset: Have organized system !!!

to 20. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
la 29. kesäk.
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
94 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 18 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
AMS
Hyvä 7,3

Plussat: Efficient friendly service.

Miinukset: We were economy so no food was provided, as expected so cannot rate. No entertainment was offered either.

AMS
CPH
Erinomainen 8,6

Plussat: Easy to board, on time and food was good

EWR
CPH
Hyvä 7,3

Plussat: Great food, typically on time and very prompt. entertainment was good. It was an older plane so the actual screens and monitors or outdated.

Miinukset: There were several babies crying for at least 2/3 hours and of course it is not the fault of the crew or airline. But that definitely left a lot of people dissatisfied with an overnight flight in which we are hoping to rest before arriving in Copenhagen. Seats are getting smaller and smaller. Spaces are very tight but that seems to be the norm with all airlines

DUB
ARN
OK 5,6

Plussat: Everything was pleasant as expected except for one thing, mentioned below.

Miinukset: 45 minutes late taking off. Could have been the airport's fault rather than the airline though. I don't know.

IAD
CPH
Huono 0,0

Plussat: N/A

Miinukset: I was unable to make it to copenhagen due to missing my connection

ti 23. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BMA
Stockholm Bromma
1t 15m
ti 30. heinäk.
BMA
Stockholm Bromma
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
64 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,0 Hyvä
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
JFK
OK 4,0

Miinukset: Very bad food my options were pork and vegetarian. Chicken finished.

HEL
SFO
Erinomainen 8,3

Plussat: 1. Leg space is bigger then on other companies 2. Crew was really affable 3. Free wine

Miinukset: Meal was not too hearty. Breakfast in Indian style was too spicy for me. May be I should request a special meal on check-in. And one more thing, Helsinki airport is cold for me. I spent e hours in down vest. Be warned.

LED
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: everything

LED
HEL
Erinomainen 10,0

Miinukset: 2 hr delay

HEL
HKG
OK 4,3

Plussat: I have flown to hk with Cathay and American exclusively. I wanted to try Finnair because the price was very good for business. I now know why. The food is mediocre. The staff aren’t friendly or attentive. At $2700 it’s cheap compared to CX and AA but I know why now.

Miinukset: Service, staff and food.

pe 21. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
su 23. kesäk.
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
81 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 19 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
OSL
FLL
Hyvä 6,6

Plussat: Crew friendly and attentive. Seats in Premium really good.

Miinukset: They made everyone vacant the gate area and stand for at least 45 minutes prior to boarding. Flight was rescheduled to leave 1 hour and 05 minutes later than advertised then was approximately 25 minutes later than that leaving. This was my first time flying with this airline and l will have second t

JFK
CDG
OK 5,2

Plussat: The lady next to me left her seat so I wasn’t squished next to a woman who was well overweight and snored

Miinukset: The crew didn’t offer me anything once, the seats were mildly comfortable and our flight was delayed by over 2 hours, not the airlines fault entirely jfks fault

OAK
BCN
Hyvä 6,6

Plussat: Boarding

Miinukset: Free snacks

CDG
JFK
OK 4,0

Plussat: The crew was rude. If my boarding pass was checked at gate why I need to show it again when I’m at the door of the plane. I told them my seat.

Miinukset: Also I paid to select seats and I didn’t get the seat I selected

OAK
ARN
Hyvä 6,6

Plussat: Good selection of latest movies available for free.

Miinukset: No Wi-Fi on board. No drinks were offered during the flight, only water at the end.

ma 24. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BMA
Stockholm Bromma
1t 15m
ma 8. heinäk.
BMA
Stockholm Bromma
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
202 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 10 arvosteluun
Koneeseennousu
7,4
Mukavuus
6,8
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,9
Ateriat
7,2
MMX
BMA
Erinomainen 8,0

Miinukset: Little late

UME
BMA
Keskiverto 2,0

Miinukset: Plane broken. Rebooked to next day

ke 24. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BMA
Stockholm Bromma
1t 15m
ke 31. heinäk.
BMA
Stockholm Bromma
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
64 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,0 Hyvä
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
JFK
HEL
Keskiverto 2,0

Plussat: Was on time! Not croweded!

BUD
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: The staff was great, helpful and polite. Seating was fantastic, exit row with our children together in front of us.

Miinukset: We already had printed out tickets but it took over an hour and twenty minutes to check out bag. Additionally the flights departure was delayed by 25 minutes.

HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: I wish I found somebody to take me around

Miinukset: No complains

HEL
SFO
Erinomainen 8,3

Plussat: 1. Leg space is bigger then on other companies 2. Crew was really affable 3. Free wine

Miinukset: Meal was not too hearty. Breakfast in Indian style was too spicy for me. May be I should request a special meal on check-in. And one more thing, Helsinki airport is cold for me. I spent e hours in down vest. Be warned.

ARN
HEL
Keskiverto 2,6

Plussat: I got there

Miinukset: Endless waiting and lost luggage. Excuse was unpredicted weather conditions. It was snowing in Finland so they had to clear the Ice from the planes.. Snowing in Finland? How uncommon is that during December? I actually think most of this is poor ground handling In Helsinki.

su 23. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
ma 8. heinäk.
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
99 €
Matka: 16 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 18 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
LAX
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything!!! Excellent service

DUS
CPH
Erinomainen 8,3

Plussat: The crew was very helpful and went out of their way to make sure the passengers were well taken care of.

Miinukset: Have more books available for passengers who want to read.

CPH
IAD
OK 5,0

Plussat: The crew were fine and the boarding was efficient.

Miinukset: The TVs were really old - my husband’s broke and mine couldn’t actually play movies due to it not registering fingerprints. The pocket in front of me was also ripped open spilling those annoying in flights magazines and the airplane smelled like the lavatory which was 6 rows up... just broken down and not well maintained. It was only a 9.5 hour flight but I expected better from SAS.

ARN
LED
OK 5,6

Plussat: Easy, efficient

Miinukset: Entertainment, food, comfort

BRU
CPH
Erinomainen 10,0

Miinukset: Nothing!

ke 24. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BMA
Stockholm Bromma
1t 15m
ke 31. heinäk.
BMA
Stockholm Bromma
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 10m
64 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,0 Hyvä
Perustuu 1 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
JFK
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Hi enjoy the trip

Miinukset: No complaints

HEL
JFK
OK 5,3

Miinukset: Boarding began 25 min after the indicated time. Huge crowd of people (big Airbus 330) was standing in the corridor in some kind of disorganized manner. Priority entrance was open, but then another 20-25 min in the closed waiting area, some kind of hoarder. Only then the mixture of all passengers was let through the sleeve to the plane. Why bother about Priority? Plane arrive in NYC 35 min late. Many transit passengers worried about their connecting flights.

HEL
ORD
Hyvä 7,6

Plussat: Helsinki is a convenient connection to fly to the U.S. One of Finnair planes was damaged earlier in Chicago and they used AirItaly to operate this flight. I was traveling with a recent wrist fracture and I was lucky I had an empty seat next to me that allowed me to move my arm a lot to avoid swelling.

Miinukset: Our boarding was an hour and a half delayed

BKK
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Kindness of the staff, quick check in, wonderful healthy food, my seat and overall experience.

Miinukset: Limited controls on the entertainment.

HEL
JFK
Hyvä 6,3

Plussat: blueberry juice, service and friendliness

Miinukset: no choice of food, little space between the seats, touchscreen and headphones didn't work, for over 8 hours flight this was significant set back

pe 14. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
su 16. kesäk.
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
86 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,1 Hyvä
Perustuu 19 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
OAK
OSL
Keskiverto 2,8

Miinukset: Norwegian needs to be more clear about what is concluded and what costs extra and how much.

DEN
CDG
Erinomainen 8,4

Plussat: Had my own row

Miinukset: Boarding process in English and a little more organized

CDG
LAX
Erinomainen 8,0

Miinukset: WiFi wasn’t working and video monitor was temperamental.

MAD
LAX
Hyvä 7,0

Plussat: Direct flight home, ended up on an emptier 11hr flight and had entire row to myself. We didn’t crash so that’s a plus.

Miinukset: If you want excellent customer service buy the meals. If not you’re pretty much on your own. 11hr flight and I wasn’t even offered water.

SXF
OSL
Hyvä 7,3

Miinukset: More movie choices. Food okay for the price.

su 23. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
ma 8. heinäk.
ARN
Stockholm Arlanda
HEL
Helsinki-Vantaa
0t 55m
99 €
Matka: 16 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 18 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
BOS
CPH
Erinomainen 8,3

Miinukset: Uncomfortable seats.

TLL
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: Boarding was easy. The flight was smooth. It was a short flight (1.5 hours) so there was no food, but coffee, tea, water and juice was served.

HEL
ARN
Hyvä 6,5

Plussat: Everything about the flight was fine. Boarding, flying and retrieving luggage were all standard and went smoothly.

Miinukset: I was upset that neither Kayak nor SAS provided any information about our ticket being a basic, basic ticket, by which I mean, did not include any checked luggage allowance in the price of the flight. I ended up paying 140 additional Euros for two bags. It appears that SAS's pricing is gaming the system when searching for flights or that Kayak is not being up-front about the type of fare they are advertising.

CPH
IAD
Erinomainen 10,0

Miinukset: "sporty" landing in Washington :)

ACC
JNB
Erinomainen 9,6

Plussat: Really liked how much roomier the seats were to the previous flight with TAP (which had no entertainment system on a 7 hour flight).

Miinukset: Super critical, the plugs are really difficult to use.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.