Hae lentoja
Tarjoukset
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

Etsi halpoja lentoja Eurooppaan alk. 33 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Suomesta Eurooppaan, jonka lähtöpäivä on 26.7.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
ke 14/8
ke 21/8

Vertaa lentolippuja Eurooppaan sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 48 191 404 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 27 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Osuvimmat Euroopan lentotarjoukset

Halvimmat meno-paluulennon hinnat, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAKi-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.

Helsinki
Helsinkisuora lento85 €
Istanbul
Istanbul1 välilasku184 €
Málaga
Málaga1 välilasku160 €
Tukholma
Tukholmasuora lento48 €
Lontoo
Lontoosuora lento103 €
Pariisi
Pariisisuora lento56 €
Berliini
Berliini1 välilasku113 €
Amsterdam
Amsterdam1 välilasku153 €
Antalya
Antalyasuora lento162 €
Frankfurt
Frankfurt1 välilasku153 €
Kööpenhamina
Kööpenhamina1 välilasku90 €
Rooma
Roomasuora lento60 €
Alicante
Alicante1 välilasku138 €
Ateena
Ateena1 välilasku201 €
Las Palmas de Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria1 välilasku326 €
Milano
Bergamosuora lento75 €
Wien
Wien1 välilasku152 €
München
München1 välilasku139 €
Pristina
Pristina1 välilasku246 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

33 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 9 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 12 %.
Lento Helsinki – Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema

Useimmiten kysytyt kysymykset - Euroopan lentojen varaus

 • Kuinka pitkä on lento Eurooppaan?

  Suoran lennon lentoaika reitille Suomesta - Eurooppaan on yleensä 2t 43m, mikä kattaa kokonaisuudessaan 2550 km etäisyyden. Suosituin reitti on Helsinki - Tukholma, jonka keskimääräinen lentoaika on 1t 00m.

 • Mikä on halvin lento Eurooppaan?

  Halvin viimeisten 72 tunnin aikana löytynyt lippu Eurooppaan Suomesta on yhteen suuntaan 14 € ja meno-paluulennolle 28 €. Suosituin reitti on Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema, ja halvin tälle reitille löytynyt lentolippu viimeisten 72 tunnin aikana oli 48 €.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät Eurooppaan?

  Finnair, Japan Airlines ja British Airways operoivat useimmiten lentoja reitille Suomesta - Eurooppaan.

 • Mitkä ovat suosituimmat kohteet Euroopassa?

  KAYAK-lentohakujen perusteella suosituin matkakohde on Pariisi (10 % hakujen kokonaismäärästä Eurooppaan). Seuraavaksi suosituimmat kohteet ovat Tukholma (9%) ja Milano (7%). Lentohaut Lontooseen (6 %), Osloon (4 %) ja Berliiniin (4 %) ovat myös suosittuja.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän aikana. Näiden tietojen avulla matkustajat voivat päättää onko aika ostaa vai odottaa.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Eurooppaan

 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Euroopan lentotarjoukset.

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät Eurooppaan

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Suomesta Eurooppaan? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
airBalticPistemäärä perustuu 209 arvosteluun
7,1Viihde
7,5Ateriat
7,8Mukavuus
7,9Koneeseennousu
8,3Henkilökunta
Lentoyhtiöiden arvostelut

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

10,0 ErinomainenMauri, marrask. 2023AGP - RIX
Lue lisää airBaltic arvosteluista

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Varaa halvat Euroopan lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

9.10.ke
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
13.10.su
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
48 €
10.11.su
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
22.11.pe
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
51 €
29.8.to
1 välilaskuairBaltic
2t 50mHEL-ARN
2.9.ma
1 välilaskuairBaltic
11t 00mARN-HEL
62 €
22.8.to
1 välilaskuairBaltic
2t 50mHEL-ARN
25.8.su
1 välilaskuairBaltic
3t 00mARN-HEL
65 €
24.8.la
suora lentoFinnair
1t 00mHEL-ARN
25.8.su
suora lentoFinnair
1t 00mARN-HEL
106 €
23.9.ma
1 välilaskuLufthansa
4t 50mHEL-MXP
1.10.ti
1 välilaskuLufthansa
4t 50mMXP-HEL
110 €
16.11.la
suora lentoFinnair
1t 00mHEL-ARN
16.11.la
suora lentoFinnair
0t 55mARN-HEL
111 €
7.9.la
1 välilaskuLufthansa
4t 50mHEL-KRK
10.9.ti
1 välilaskuLufthansa
5t 00mKRK-HEL
117 €
19.8.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
5t 40mHEL-LHR
26.8.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
9t 30mLHR-HEL
156 €
15.12.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
14t 00mHEL-LHR
18.12.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
11t 05mLHR-HEL
160 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

26.7.pe
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
33 €
25.7.to
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
34 €
12.8.ma
suora lentoairBaltic
0t 55mHEL-RIX
39 €
2.11.la
1 välilaskuairBaltic
3t 00mHEL-ARN
48 €
5.8.ma
suora lentoFinnair
1t 00mHEL-ARN
57 €
21.8.ke
suora lentoFinnair
1t 25mHEL-OSL
58 €
15.8.to
1 välilaskuLufthansa
5t 25mHEL-CDG
171 €
12.11.ti
2 välilaskuaLufthansa
10t 00mHEL-ARN
186 €
2.11.la
1 välilaskuRyanair
24t 25mHEL-RVN
208 €
20.11.ke
1 välilaskuRyanair
23t 55mHEL-RVN
304 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Eurooppaan

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

18.7.to
Useita kohteita
2t 50mHEL-ARN
1.8.to
suora lento
0t 55mARN-HEL
76 €
19.7.pe
suora lentoNorwegian
1t 00mHEL-ARN
22.7.ma
suora lentoNorwegian
0t 55mARN-HEL
93 €
18.7.to
Useita kohteitaairBaltic
2t 50mHEL-ARN
1.8.to
Useita kohteitaairBaltic
11t 35mARN-HEL
105 €
17.7.ke
suora lentoairBaltic
0t 55mHEL-RIX
24.7.ke
suora lentoairBaltic
1t 00mRIX-HEL
127 €
19.7.pe
suora lentoFinnair
1t 25mHEL-OSL
21.7.su
suora lentoFinnair
1t 25mOSL-HEL
194 €
18.7.to
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-RVN
25.7.to
suora lentoFinnair
1t 15mRVN-HEL
215 €
16.7.ti
Useita kohteitaLufthansa
10t 55mHEL-KRK
24.7.ke
Useita kohteitaLufthansa
6t 15mKRK-HEL
265 €
17.7.ke
Useita kohteitaLufthansa
4t 50mHEL-KRK
21.7.su
Useita kohteitaLufthansa
5t 00mKRK-HEL
267 €
18.7.to
Useita kohteitaScandinavian Airlines
5t 05mHEL-LHR
22.7.ma
Useita kohteitaScandinavian Airlines
13t 20mLHR-HEL
325 €
17.7.ke
Useita kohteitaScandinavian Airlines
8t 05mHEL-LHR
24.7.ke
Useita kohteitaScandinavian Airlines
12t 40mLHR-HEL
334 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Eurooppaan

Tarjouksia paluulennolle:

Eurooppa - Suomi

Matkustamoluokat:

4563 €
245 €
303 €
28 €

Selaa matkakohteita:

Näytä lisää