DUS - IVL

Etsi halvat lennot välille Düsseldorf - Ivalo

Vertaa lentolippuja Ivaloon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

DUS — IVL
5. joulukuu — 12. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 5/12
ma 12/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Ivaloon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

177 €

Keskim. hinta meno-paluu

511 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 26 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 20 %.
Lento Duesseldorf Intl – Ivalo
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)

Milloin varata lentoja reitille Düsseldorf - Ivalo

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan Düsseldorf lennon löytämiseen

  • Halvin lento Düsseldorf – Ivalo löytyy keskimäärin 65 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 6 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan marraskuu, joulukuu ja tammikuu. Halvin kuukausi lentää: toukokuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 3% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Düsseldorf – Ivalo reitille

Suosittu lentoyhtiö, jotka lentävät reitillä Duesseldorf Intl - Ivalo

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4317 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

More space

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

penkkien tiloissa

Excellent

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Both our US flights were cancelled ( BWI to JFK and PHL to DCA). For JFK, they were able to rebook us on a British airlines flight but arriving at our Athens destination much later. We sacrificed a day of sightseeing because of this. For return to DCA, they could find no alternative option same day, only a possible next day in late morning. We opted to take the train home. Needless to say, we are not happy with AA stateside service

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

crew members were good.Ground personal was good

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Clean airplane with great staff

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Varaa halvat lennot Düsseldorf - Ivalo

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

3.2.pe
1 välilaskuFinnair
12t 50mDUS-IVL
7.2.ti
1 välilaskuFinnair
15t 10mIVL-DUS
335 €
3.2.pe
1 välilaskuFinnair
12t 50mDUS-IVL
9.2.to
1 välilaskuFinnair
12t 00mIVL-DUS
337 €
9.1.ma
1 välilaskuFinnair
9t 25mDUS-IVL
22.1.su
1 välilaskuFinnair
9t 40mIVL-DUS
338 €
9.1.ma
2 välilaskuaFinnair
13t 40mDUS-IVL
22.1.su
1 välilaskuFinnair
9t 40mIVL-DUS
340 €
4.3.la
1 välilaskuFinnair
12t 50mDUS-IVL
11.3.la
1 välilaskuFinnair
12t 00mIVL-DUS
347 €
28.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 35mDUS-IVL
8.3.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 05mIVL-DUS
348 €
2.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 15mDUS-IVL
8.3.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 05mIVL-DUS
358 €
3.2.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 25mDUS-IVL
7.2.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 15mIVL-DUS
361 €
1.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 20mDUS-IVL
7.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 50mIVL-DUS
367 €
28.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 35mDUS-IVL
6.3.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 40mIVL-DUS
370 €
28.2.ti
1 välilaskuFinnair
9t 25mDUS-IVL
7.3.ti
1 välilaskuFinnair
8t 50mIVL-DUS
379 €
22.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 25mDUS-IVL
1.3.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 05mIVL-DUS
383 €
4.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 30mDUS-IVL
11.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 00mIVL-DUS
387 €
1.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 20mDUS-IVL
6.3.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 05mIVL-DUS
396 €
28.2.ti
1 välilaskuFinnair
9t 25mDUS-IVL
6.3.ma
1 välilaskuFinnair
9t 40mIVL-DUS
401 €
28.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 35mDUS-IVL
3.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 40mIVL-DUS
403 €
2.3.to
1 välilaskuFinnair
9t 30mDUS-IVL
8.3.ke
1 välilaskuFinnair
5t 05mIVL-DUS
408 €
28.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 35mDUS-IVL
5.3.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 40mIVL-DUS
409 €
22.2.ke
1 välilaskuFinnair
17t 25mDUS-IVL
1.3.ke
1 välilaskuFinnair
5t 05mIVL-DUS
412 €
22.2.ke
2 välilaskuaFinnair
13t 40mDUS-IVL
1.3.ke
2 välilaskuaFinnair
12t 05mIVL-DUS
414 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

16.1.ma
2 välilaskuaFinnair
13t 40mDUS-IVL
177 €
1.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 40mDUS-IVL
179 €
6.3.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 00mDUS-IVL
202 €
16.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 00mDUS-IVL
218 €
1.3.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 00mDUS-IVL
221 €
25.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 30mDUS-IVL
237 €
25.2.la
1 välilaskuFinnair
9t 30mDUS-IVL
268 €
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 15mDUS-IVL
270 €
29.12.to
1 välilaskuFinnair
17t 25mDUS-IVL
293 €
29.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
37t 15mDUS-IVL
300 €
25.2.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 35mDUS-IVL
301 €
29.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 20mDUS-IVL
378 €
30.12.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 20mDUS-IVL
449 €
1.3.ke
1 välilaskuFinnair
25t 50mDUS-IVL
601 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Düsseldorf - Ivalo

Lähtö:

Düsseldorf (DUS)Saksa

Matkakohde:

Ivalo (IVL)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

335 €

Selaa matkakohteita:

335 €