Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit

HEL - FRU

Etsi halpoja lentoja Helsingistä Biškekiin alk. 393 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsingistä Biškekiin, jonka lähtöpäivä on 7.6.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
ma 10/6
ma 17/6

Vertaa lentolippuja Biškekiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Biškekiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsingistä Biškekiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 42 369 914 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Helsingistä Biškekiin (HEL-FRU)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille HelsingistäBiškekiin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
15:45 - 07:00HEL-FRU
12t 15m1 välilasku
08:20 - 14:20FRU-HEL
33t 00m1 välilasku
543 €Pegasus Airlines
Etsi tarjous
ti 24. syys - to 26. syys

Lennot Helsingistä Biškekiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Helsingistä Biškekiin lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki – Biškek?

Kaikkien lentojen keskihinta HelsinkiBiškek, jota on napsautettu KAYAK-sivustolla viimeisten 12 kuukauden aikana.
Lentolipun hinta on yleensä halvempi, jos lennät kohteeseen Biškek perjantai ja kalliimpi maanantai. Paluumatkalla kohteeseen Helsinki harkitse lentoa takaisin tiistai ja vältä maanantai jos haluat löytää parempia tarjouksia.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki Biškek?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Helsinki Helsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Helsinki Biškek on maaliskuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 116 €. On the other hand, the most expensive months are joulukuu and heinäkuu, where the average cost of tickets is 770 € and 680 € respectively.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki Biškek?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Biškek Helsinki ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ottaen sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan lennolle Helsinki Biškek niin tulisi varaus tehdä 1 viikko ennen lähtöä. Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 48 päivää ennen lähtöä.

Hyvä tietää

Matalasesonki

syyskuu

Huippusesonki

toukokuu

Halvin lento

393 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 18%.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 63% alhaisemmat.
Lento Helsinki – Biškek

Milloin varata lentoja reitille Helsingistä - Biškekiin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatHelsingistä Biškekiin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Helsingistä - Biškekiin reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Helsinki - Biškek reitillä?

  Helsinki lentokentän nimi on Helsinki-Vantaan lentoasema ja ainoa lentokenttä kohteessa Biškek on Biškek Manasin kansainvälinen lentoasema.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Helsingistä Biškekiin?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Helsingistä Biškekiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Helsingistä ]Biškekiin lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Helsingistä Biškekiin lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Biškekiin Helsingistä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Helsingistä Biškekiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Biškekiin ja takaisin Helsinkiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsingistä Biškekiin?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Biškekiin Helsingistä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Varaa halvat lentoliput $Helsingistä Biškekiin

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaista yhdensuuntaisten lentojen tarjouksista Helsingistä Biškekiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
7.6.pe
1 välilaskuPegasus Airlines
12t 35mHEL-FRU
393 €
7.6.pe
2 välilaskua
18t 55mHEL-FRU
406 €
7.6.pe
3 välilaskua
21t 20mHEL-FRU
477 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinki - Biškek

Lähtö:

Helsinki (undefined)Suomi

Matkakohde:

Biškek (FRU)Kirgisia

Matkustamoluokat:

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita: