Hae lentoja
Suositut kohteet
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt
Tarjoukset

Etsi lentotarjouksia Helsinki alk. 45 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsingistä maailma, jonka lähtöpäivä on 21.4.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
la 30/3
la 6/4

Etsi sadoilta matkailusivustoilta kerralla halpoja kansainvälisiä lentotarjouksia Helsingistä

Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 50 972 716 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 14 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Minne voin lentää kohteesta Helsinki?

Hinnat kohteesta HEL, kun lähtö on la 3/30 ja paluu la 4/6

Lennot Helsingistä - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä lentoihin Helsingistä, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lennoille ja paljon muuta..

Mitkä ovat suosituimpia paikkoja lentää Helsinki?

Kotimaan kohteet, joita KAYAK-käyttäjät ovat hakeneet eniten etsiessään lentoja Helsinki.
KAYAK-lentohakujen perusteella suosituin paikka lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema on Kittilä (39 % kaikista hauista).Seuraavaksi suosituimmat kohteet ovat Oulun lentoasema (21 %) ja Rovaniemi (16 %).

Mitkä ovat suosituimmat kansainväliset lennot Helsinki?

Kansainväliset kohteet, joita KAYAK-käyttäjät ovat hakeneet eniten etsiessään lentoja Helsinki.
Voit lentää moniin kansainvälisiin kohteisiin Helsinki. KAYAK-käyttäjien suosituimmat kansainväliset kohteet ovat Pariisi, Kööpenhamina ja Amsterdam.

Mitkä ovat suosituimmat maat, joihin lentää Helsinki?

Suosituimmat maat, joita KAYAK-käyttäjät ovat etsineet Helsinki sekä KAYAK-käyttäjien valitseman reitin keskihinta viimeisten 2 viikon aikana.
KAYAKin lentohakujen perusteella Helsinki eniten matkustetaan seuraaviin maihin Turkki (16 % kokonaishakumäärästä). Seuraavaksi suosituimmat kohteet ovat Saksa (14 %) ja Espanja (13 %).

Mihin kaupunkeihin voi lentää suoraan Helsinki?

Voit lentää suoraan moniin paikkoihin Helsinki. KAYAK-käyttäjien suosituimmat kohteet, joihin voi lentää suoraan, ovat Joensuu, Kemi, Kuopio, Kajaani ja Jyväskylä. Keskimäärin halvin näistä kohteista KAYAKilla viimeisen kahden viikon aikana löydetty hinta meno-paluulennolle oli Kajaani, 87 €, kun taas kallein oli Kuopio, 153 €.

Mihin kansainvälisiin kaupunkeihin voin lentää suoraan Helsinki?

Voit lentää moniin kansainvälisiin kohteisiin suoraan Helsinki. KAYAK-käyttäjien keskuudessa suosituimpia kansainvälisiä kohteita ovat lennot kohteisiin Riika, Bryssel, Praha, Milano ja Pariisi. Keskimäärin halvin näistä kohteista KAYAKilla viimeisen kahden viikon aikana löydetty hinta meno-paluulennolle oli Riika, 85 €, kun taas kallein oli Bryssel, 195 €.

Mikä on pisin suora lento Helsinki?

Pisin mahdollinen suora lento Helsinki on Tokioon, ja sen kesto on 13t 30m. Seuraavaksi pisin on Nagoya Chubu Centrair lentokenttä 12t 50m kestolla, , ja sen jälkeen lento Osakaan 12t 45m kestollaan.

Hyvä tietää

Matalasesonki

elokuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

45 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 1 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 9 %.
Lento Helsinki – Lontoo Heathrow’n lentoasema

Usein kysytyt kysymykset lentojen varaamisesta kohteesta Helsinki

 • Millä muulla nimellä Helsinki-Vantaan lentoasema tunnetaan myös?

  lentoaseman Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä koodi on HEL. Kenttää voidaan kutsua myös seuraavilla nimillä: Helsinki Vantaa, Helsinki-Vantaa, Helsinki-Vantaa Airport.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille Helsingistä?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Helsingistä.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolipun Helsingistä?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Helsingistä hinta todennäköisesi seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille Helsingistä?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää matkakohteeseesi ja takaisin Helsinkiin eri lentoyhtiöillä.

 • Mikä on KAYAK-sivuston "joustavat päivät" ominaisuus ja miksi minun kannattaisi kiinnittää huomiota siihen etsiessän lentoa Helsingistä?

  Jos matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Helsingistä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

 • Mitkä ovat halvimmat kansainväliset lennot kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema?

  Halvin yhdensuuntainen lento kaupungista Helsinki-Vantaan lentoasema, joka löytyi KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana oli kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema (45 €). Halvin meno-paluulento kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema, joka löytyi KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana oli kohteeseen Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema (92 €). Muita halpoja lentoja kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema, joita löytyi KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana oli lento kohteeseen Berliini Berliin Brandenburg (97 € meno-paluu), Kööpenhamina (99 € meno-paluu) ja Barcelonan lentoasema (El Prat) (109 € meno-paluu).

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Helsingin

 • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Helsingistä seuraaviin kohteisiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Frankfurt 133 € yhdensuuntainen - 211 € meno-paluu; Istanbul 221 € yhdensuuntainen - 399 € meno-paluu; München 117 € yhdensuuntainen - 198 € meno-paluu
 • Tällä reitillä ei keskimäärin* hintaeroja sen välillä lentääkö aamulla vai illalla.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Suosittu lentoyhtiö reitille Helsingistä - maailma

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Helsingistä Helsinkiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1376 arvosteluun
70entertainment
69food
77overall
82crew
77boarding
75comfort
Lentoyhtiöiden arvostelut

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Varaa halvat kotimaan lennot Helsingistä

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

25.4.to
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
28.4.su
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
66 €
5.7.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
14.7.su
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
101 €
25.4.to
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
28.4.su
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
104 €
21.3.to
suora lentoFinnair
1t 25mHEL-OUL
25.3.ma
suora lentoFinnair
1t 05mOUL-HEL
105 €
21.3.to
suora lentoFinnair
1t 25mHEL-OUL
25.3.ma
suora lentoFinnair
1t 30mOUL-HEL
108 €
12.4.pe
suora lento
1t 20mHEL-RVN
15.4.ma
suora lento
1t 15mRVN-HEL
126 €
17.4.ke
suora lento
1t 15mHEL-RVN
19.4.pe
suora lento
1t 20mRVN-HEL
133 €
21.3.to
1 välilaskuairBaltic
3t 15mHEL-TMP
25.3.ma
1 välilaskuairBaltic
2t 45mTMP-HEL
225 €
21.3.to
2 välilaskuaairBaltic
11t 10mHEL-TMP
25.3.ma
1 välilaskuairBaltic
2t 45mTMP-HEL
316 €
24.8.la
1 välilaskuLufthansa
10t 10mHEL-OUL
31.8.la
1 välilaskuLufthansa
6t 45mOUL-HEL
4000 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

21.4.su
suora lentoFinnair
1t 20mHEL-OUL
54 €
13.5.ma
suora lentoFinnair
1t 00mHEL-OUL
55 €
7.4.su
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
63 €
25.8.su
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-RVN
64 €
8.3.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
66 €
8.3.pe
1 välilaskuEurowings
21t 45mHEL-RVN
250 €
8.3.pe
1 välilaskuEurowings
21t 45mHEL-RVN
255 €
9.4.ti
1 välilaskuLufthansa
10t 15mHEL-OUL
259 €
9.4.ti
2 välilaskuaLufthansa
10t 00mHEL-OUL
296 €
5.3.ti
1 välilaskuKLM
9t 30mHEL-RVN
631 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Äkkilähtölennot Helsingistä maailma

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

1.3.pe
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-OUL
6.3.ke
suora lentoFinnair
1t 05mOUL-HEL
130 €
1.3.pe
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-OUL
3.3.su
suora lentoFinnair
1t 05mOUL-HEL
180 €
1.3.pe
Useita kohteitaFinnair
2t 45mHEL-KTT
8.3.pe
suora lentoFinnair
1t 25mKTT-HEL
202 €
4.3.ma
suora lentoFinnair
1t 35mHEL-KTT
5.3.ti
suora lentoFinnair
1t 25mKTT-HEL
223 €
4.3.ma
suora lentoFinnair
1t 35mHEL-KTT
6.3.ke
suora lentoFinnair
1t 20mKTT-HEL
241 €
1.3.pe
suora lentoFinnair
1t 45mHEL-IVL
2.3.la
suora lentoFinnair
1t 25mIVL-HEL
247 €
1.3.pe
suora lentoFinnair
2t 20mHEL-KEM
3.3.su
suora lentoFinnair
2t 10mKEM-HEL
249 €
1.3.pe
suora lentoFinnair
2t 20mHEL-KEM
3.3.su
suora lentoFinnair
2t 10mKEM-HEL
250 €
1.3.pe
suora lento
1t 20mHEL-RVN
2.3.la
suora lento
1t 20mRVN-HEL
281 €
1.3.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
3.3.su
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
331 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Varaa halvat kansainväliset lennot Helsingistä

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

15.5.ke
suora lentoEurowings
2t 05mHEL-BER
17.5.pe
suora lentoEurowings
2t 05mBER-HEL
97 €
1.4.ma
Useita kohteita
11t 20mHEL-BER
5.4.pe
suora lento
2t 05mBER-HEL
104 €
30.5.to
suora lentoNorwegian
4t 45mHEL-AGP
5.6.ke
Useita kohteitaNorwegian
16t 20mAGP-HEL
140 €
18.7.to
suora lentoFinnair
2t 00mHEL-BER
22.7.ma
suora lentoFinnair
1t 55mBER-HEL
153 €
26.8.ma
Useita kohteitaNorwegian
27t 00mHEL-AMS
10.9.ti
Useita kohteitaNorwegian
11t 10mAMS-HEL
156 €
3.5.pe
suora lentoFinnair
2t 05mHEL-BER
6.5.ma
suora lentoFinnair
1t 55mBER-HEL
168 €
11.3.ma
Useita kohteitaLufthansa
12t 45mHEL-AMS
14.3.to
Useita kohteitaLufthansa
8t 30mAMS-HEL
182 €
8.4.ma
Useita kohteitaLufthansa
8t 35mHEL-AGP
15.4.ma
Useita kohteitaLufthansa
16t 20mAGP-HEL
223 €
15.5.ke
Useita kohteitaTurkish Airlines
23t 10mHEL-AGP
27.5.ma
Useita kohteitaTurkish Airlines
16t 40mAGP-HEL
279 €
16.5.to
Useita kohteitaTurkish Airlines
22t 25mHEL-AGP
24.5.pe
Useita kohteitaTurkish Airlines
16t 40mAGP-HEL
284 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

2.4.ti
Useita kohteitaairBaltic
3t 10mHEL-BER
51 €
20.5.ma
Useita kohteitaairBaltic
3t 10mHEL-BER
52 €
6.7.la
Useita kohteitaairBaltic
22t 40mHEL-BER
53 €
2.4.ti
suora lentoFinnair
2t 00mHEL-BER
73 €
4.5.la
suora lentoFinnair
2t 00mHEL-BER
75 €
19.3.ti
Useita kohteitaNorwegian
29t 20mHEL-BER
78 €
16.4.ti
Useita kohteitaNorwegian
28t 10mHEL-AYT
78 €
11.4.to
suora lentoKLM
2t 25mHEL-AMS
117 €
12.5.su
suora lentoKLM
2t 30mHEL-AMS
136 €
24.3.su
Useita kohteitaTurkish Airlines
29t 05mHEL-AGP
158 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinki maailma

Lähtö:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

maailma - Helsinki

Matkustamoluokat:

3037 €
340 €
333 €
61 €

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita: