Etsi halvat lennot reitille Nizzasta $[4322-Lappi

Vertaa lentolippuja Lappi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

NCE — Lappi
6. tammikuu — 13. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 6/1
pe 13/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Lappi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Viimeisimmät Lappi lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINRovaniemi
1 välilasku alk. 189 €
2+ välilaskua alk. 156 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

kesäkuu

Huippusesonki

toukokuu

Halvin lento

156 €

Keskim. hinta meno-paluu

541 €

Hyvä tarjous meno-paluu

541 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

257 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 5 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 8 %.
Lento Nizza Côte d'Azur – Rovaniemi
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Lappi

  • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Nizzasta on tammikuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 9% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Lappi lentojen varaus

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Nizza Côte d'Azur -Lappi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4320 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

The problems on British Air website and with their check in overshadowed the generally good experience on the actual flight. The flight was completed safely and on time. The crew with whom I had personal contact were capable, friendly, patient and went out of their way to be helpful. The experience communicating with BA before the flight was the worst. I dutifully responded to email prompts for my personal information and COVID status only to have these disappear again and again. I looked for a way to request food that I could eat on the flight and was told that choice was not available. I paid for a reserved seat only to have that reservation lost. A friend and I spent hours trying to check in the day before the flight, each on her own devices (we tried various) with many, many, many failed attempts before we could FINALLY complete the process. (Another friend had had the same experience with BA the week before.)

No wheelchair assigned and it was requested prior days. Rude customer service representative.

Todella ahdas kone.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Thé flights were actually fine but there was absolutely no support from Finnair on our flights back! We did not get any pre flight checking information nor anywhere to get our boarding pass or seating. It was like Finnair disappeared and therefore caused us a lot of stress! There was no coordination between the airlines due to booking with Finnair!

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Finnair was great - superior to our experience with BA in every way.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

With free some food

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

crew members were good.Ground personal was good

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

The flight was very comfortable but we ended up paying an extra $300 more for each ticket for seats and baggage. We should have been told in big bold letters that there would be extra charges for everything else.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Check in was a disaster. We had to check in to each leg separately - and had to figure that out on our own. Buying a FinnAir marketed flight created a nightmare.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

The food wasn’t great

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Hieman enemmän jalkatilaa

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Plussat: "It got me to my destination. Nothing else to like."
Miinukset: "Boarding was a circus. The most disorganized I’ve seen. Price-gouging at every turn. Cramped uncomfortable seats. And of course the nonstop screaming infant."
Plussat: "The ticket was affordable"
Miinukset: "The baggage rules are dubious at best."
Plussat: "The crew was indeed amazing. First the first time of my life I was wishing for a couple more hours on the plan (premium ticket)"
Miinukset: "All in all everything was fine"
Miinukset: "Paid for priority boarding but was pulled out of line and did not get priority."
Plussat: "WORST STAFF EVER. Incredibly rude and not helpful. DO NOT FLY."
Plussat: "Not much."
Miinukset: "Everything. Ridiculously low baggage limit, so they can slam you with extra charges. Then they charge you for food and drink, even in premium economy. Most employees we encountered were unhelpful and indifferent if not outright rude."
Plussat: "The main issue was the delay in boarding."
Miinukset: "Also, we had to check a bag even though there was enough overhead space."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Don't levy excess baggage charge in Biz class for minimal overweight. Much room for improvement in food. Partial recline seats not comfortable in Biz class Update movies. Allow on-line check-in Monte Carlo (to Oslo)."
Miinukset: "Don’t fly on this airline unless you have no other choice. Horrible in every way. No food - unless you pay- trust me you don’t want to pay bc you will pay more later - horrible staff that treat you like 3rd class citizens on the titanic/chaotic boarding/delayed arrival - spend extra $$ fly different"
Plussat: "Free food, against expectation"
Miinukset: "Good was terrible and not included with ticket unless you pay for it. Seat barely reclines. Outdated planes"
Plussat: "Norwegian air flies the new 787 Dreamliner which makes the flight more comfortable, quieter and pleasant. The airline crew could have been a bit more hospitable, they didn’t seem very friendly to passengers. I’m not sure if this was attributed to the fact that everything on board is sold"
Miinukset: "At check-in I asked to be upgraded to the Premium Cabin and was told I could do so by paying the upgrade fee, then I was told that there were no more premium seats available on the flight. I wasn’t even offered to pay to select a different seat and I had arrived 4 hours prior to take off."
Miinukset: "There was no food. Only by purchase which is bad for transatlantic flight"
Plussat: "I slept"
Miinukset: "They just opened the gates and ran away and let people board. It was CHAOS"
Miinukset: "Be on time"
Plussat: "This was one of the most comfortable and enjoyable international flights I have been on in years."
Miinukset: "The boarding lineup in Oslo is a bit jumbled but if that’s all I have to complain about it was a great experience."
Plussat: "For the price range it’s a very good option. Not flying beds but comfortable enough for a transatlantic flight."
Plussat: "Good selection of latest movies available for free."
Miinukset: "No Wi-Fi on board. No drinks were offered during the flight, only water at the end."
Plussat: "Everyone was nice and the flight was good."
Miinukset: "The food choices. I got this rice noodle soup that was so gross. A lot of the items I wanted to purchase where out of stock. I wish you had more episodes on the shows for entertainment"
Plussat: "Pilot amazing, crew pleasant"
Plussat: "Seats had plenty of room."
Miinukset: "It could have been explained that carry on bags would be weighed, also neither food nor snacks were provided on a 6 hour flight. Crew did not even offer water."
Miinukset: "Seat assignments is a problem for me to come to the airport early."
Plussat: "The comfort of the premium seats"
Miinukset: "Unable to order still water through their tablet system, it says water was unavailable , so we kept having to go up and ask staff. I mentioned it to the staff and he said I had to order it through the tablet but then I mentioned it was broken. Still he didn't have the sense to followup to see how he could rectify it. They gave us a cup at a time and didn't ask if we wanted larger portions."
Plussat: "good space, especially with 3 seats to myself;)"
Miinukset: "-my monitor/screen did not work (many others too) until they rebooted the whole system after at least 45 minutes into the flight -no food, no snack, no drink"
Plussat: "The crew was very nice and friendly and accommodating."
Miinukset: "This flight was extremely cold in the cabin. I couldn’t get warm. There was nothing to watch on the tv’s making it a very difficult long flight back home."
Plussat: "Seats"
Miinukset: "First Class cabin in need of repairs, seats broken, media is archaic, crew tries hard but their tools and services are minimal. The premium food options make coach anywhere else seem grand and there are no amenities like a pillow etc. I knew most of this when booking and I don't really drink or eat much but really this product is sub par. Still I have a seat which becomes a bed and for long haul flights that's what I want. So there is that. Also no on line checkin and never try to call the customer service.......it's very 1990's. Finally Norw Air had to sub contract out the equipment and crew on this Rome to NYC flight. I understand the sub contractors seat are better than NA's First Class seats. Stay Tuned.....this was my first R/T.......I may give it one more try and report back."
Miinukset: "If the crew could have made sure at boarding that passengers uses the right doors to enter the aircraft , that could have avoided passengers walking over each other"
Plussat: "Same comments as above."
Miinukset: "Same as above"
Plussat: "Priority service"
Miinukset: "Being charge for everything"
Miinukset: "I was in seat 33F. My husband & I were sitting together, boarded together, yet we were sent down different isles of the plane to board even though we asked to go the same direction. This made us arrive at our seats at different times & made stowing our luggage above rushed, awkward and harder to do. Not a good start considering we are both in our mid 60's. This may have been due to the crew being overwhelmed due to circumstances caused by the airport making us all late in boarding the plane all at once. Also, it was a late flight & there was constant noise from the galley making it hard to try to get any sleep. We were very happy that the crew got along so well but some of the conversations could have been at lower decibles."
Plussat: "On time and helpful stewads."
Miinukset: "Not serving meals to everyone. Ipaid more fir my ticket so I had a hot meal but my daughter and granddaughter had no food. They bought a salad and sandwiches. So bad almost inefible. How can a French originated flight made such bad food."
Plussat: "The smoothest flight that I ever had! Thank you Norwegian airlines."
Plussat: "New airplane, Dreamliner"
Miinukset: "I bought premium tickets several months in advance but the airline overbooked those seats and we were placed on standby. Finally, we ended being downgraded to coach despite buying our tickets several months in advance without a reasonable excuse or compensation. The whole thing is very upsetting and disappointing."
Miinukset: "Flight was delayed over an hour due to technical problems, which they let us know about after having us line up for 40 mom. Then the entertainment system didn’t work. Nor did the WiFi. Food was horrible."
Plussat: "Price was competitive. Nonstop from Oakland to Gatwick was great."
Miinukset: "No Wi-Fi on 787. If they had Wi-Fi, my review would have been excellent, but lack of Wi-Fi makes the flight 10 times longer."
Miinukset: "Seat comfort on flight."
Plussat: "Not much"
Miinukset: "Disorganized checkin, poor gate communication, bizarrely rude flight attendants amazingly cramped seating."
Plussat: "decent leg room in economy, loved the humid air and low cabin pressure, polite staff"
Miinukset: "very few vegetarian , and almost no vegan options for food."
Plussat: "Crew onboard very nice Comfort in the plane better than expected"
Miinukset: "First flight was late. Difficult to have information on what to do. It was either try to go and get your correspondence or wait for the next day, no alternative. Crew at the airport (NCE) were really not knowledgeable, they didn’t know if hotel was covered in case of a missed correspondence, they didn’t know if the next gate would be close by or if it was needed to go back to security..."
Plussat: "The time slot is very inconvenient but otherwise pretty ok"
Miinukset: "NO FOOD. I didn't know I had to pre order food and ALL the snacks had run out! They really need to have a reserve."
Plussat: "Good entertainment options on individual screens, where you can also order food"
Miinukset: "They charge for just about EVERYTHING. I was aware that checked luggage was not included in the ticket price so I prepaid for that. But be prepared: even on an 11-hour flight you must also reserve meals (i.e., prepay), or you'll be looking forward to buying from the "snack bar"--$9 for a small sandwich. Other items they charge for: water, earbuds, blankets... Don't even ask if there are free snacks. I'm surprised I wasn't charged for speaking with a crew member (when I could flag one down--good luck with that). They begin "boarding" 2 hours before departure. Why? So you can stand in a long line, no food venues nearby, to then be sequestered in an enclosed waiting area until they condescend to let you on the aircraft (no fee for that, surprisingly). Unless you prepaid another fee for expedited boarding. But if you're a common peasant I suggest taking a different discount airline where they actually care about their customers."
Plussat: "The crew was lovely. The seats were comfy. Broad movie selections. The overhead space was probably the best part."
Miinukset: "The single thing that made me never want to fly this airline again was that we were not offered a single drink. Not even water. The only people allowed to have a drink were those that preordered food. I wasn't aware I needed to do that and have no problem ordering food onboard (which I did) but to be completely over looked for even a cup of WATER? It was quite humiliating to not even be looked at unless I was someone that preordered food. I just don't understand that at all. Even on a 30 min flight to Akron I get a water or soda or coffee. This was an 8 hour flight!"
Plussat: "Clean"
Plussat: "The plane was very comfortable. I love the individual screens."
Miinukset: "I tried to sign into prepay for my bag the day before my flight and couldn't, then I had to pay the 50 Euros at the airport and the lady helping me was not helpful when I explained this situation."
Miinukset: "Extremely rude flight attendant that served my section. Lack of information about when you would be served. No free drinks including water, even though I paid for a meal. Very narrow seats, the only type of person that would fit comfortably would be a child. I was given a different seat from what I reserved and sat in the middle of 2 men (one with horrible body odor), both whom were very thin, but it was if we were all sharing the same seat, I couldn't move!!!! Toilets hadn't been cleaned, absolutely disgusting. When the pilot spoke, he had such a thick accent no one around me could figure out what he was saying. And last but not least, we sat on the plane for 3 hours before we took off, 2 of those hours was without airconditioning."
Miinukset: "They charge extra for EVERYTHING, including water. And you can't even buy snacks or other food on board unless you have "pre-ordered" it. Movies are from the 90's ("classics" LOL). At the time of purchase and at check in, there was no way to select a seat."
Plussat: "Everything"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Comfortable and really works to help alleviate jet lag. Amazing!"
Miinukset: "Delayed flight. TVs didn't work."
Plussat: "I love Norwegian!"

Varaa halvat lentoliput $Nizzasta Lappi

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

16.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 10mNCE-RVN
17.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
28t 15mRVN-NCE
189 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 35mNCE-RVN
13.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 55mRVN-NCE
200 €
16.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 15mNCE-RVN
17.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
28t 15mRVN-NCE
201 €
14.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
25t 40mNCE-RVN
17.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
28t 15mRVN-NCE
202 €
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
21t 00mNCE-RVN
16.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 20mRVN-NCE
217 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 35mNCE-RVN
13.1.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 55mRVN-NCE
220 €
16.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
21t 00mNCE-RVN
19.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 40mRVN-NCE
222 €
14.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 20mNCE-RVN
17.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
28t 15mRVN-NCE
235 €
15.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 35mNCE-RVN
17.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 40mRVN-NCE
237 €
16.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
21t 00mNCE-RVN
18.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 40mRVN-NCE
238 €
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
21t 00mNCE-RVN
18.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 15mRVN-NCE
241 €
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
21t 00mNCE-RVN
15.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 35mRVN-NCE
246 €
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 15mNCE-RVN
17.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 40mRVN-NCE
247 €
18.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 50mNCE-RVN
21.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
28t 15mRVN-NCE
254 €
15.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 35mNCE-RVN
18.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 55mRVN-NCE
256 €
16.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 10mNCE-RVN
18.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 55mRVN-NCE
257 €
6.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 15mNCE-RVN
13.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
24t 15mRVN-NCE
258 €
2.3.to
2 välilaskuaNorwegian
25t 20mNCE-RVN
5.3.su
2 välilaskuaNorwegian
41t 25mRVN-NCE
259 €
15.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 35mNCE-RVN
16.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 20mRVN-NCE
260 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 35mNCE-RVN
15.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 35mRVN-NCE
262 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

10.2.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 00mNCE-RVN
156 €
18.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 05mNCE-RVN
232 €
10.2.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 20mNCE-RVN
247 €
10.2.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
25t 35mNCE-RVN
277 €
18.12.su
1 välilaskuFinnair
12t 00mNCE-RVN
361 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Nizza - Lappi

Lähtö:

Nizza (NCE)Ranska

Selaa lähtöpaikkoja:

202 €

Selaa matkakohteita:

202 €