Etsi halpoja lentoja Alberta alk. 714 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 29.12.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
la 28/10
la 4/11
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 44 612 364 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahtit hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Alberta sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Viimeisimmät Alberta lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINCalgary
2+ välilaskua alk. 744 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

huhtikuu

Huippusesonki

elokuu

Halvin lento

714 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 14 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 38 %.
Lento Helsinki – Calgary

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Alberta

 • Varaa vähintään 6 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
 • Kuukausista heinäkuu, elokuu ja syyskuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Suomesta on lokakuu.
 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Alberta lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Alberta lentojen varaus

 • Kuinka kauan lento Alberta kestää?

  Suoran lennon lentoaika reitille Suomesta - Alberta on yleensä 17t 34m, mikä kattaa kokonaisuudessaan 11215 km etäisyyden. Suosituin reitti on Helsinki - Calgary, jonka keskimääräinen lentoaika on 17t 25m.

 • Mikä on halvin lento Alberta?

  Halvin lippu Alberta Suomesta , joka on löytynyt viimeisen 72 tunnin aikana maksaa 717 €. Suosituin reitti on Helsingistä Calgaryyn ja halvin mano-paluulennon lippu tälle reitille viimeisten 72 tunnin aikana on 717 €.

 • Mitkä ovat suosituimmat kohteet Alberta?

  Seuraavaksi suosituin kohde on Edmonton (13%).

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän aikana. Näiden tietojen avulla matkustajat voivat päättää onko aika ostaa vai odottaa.

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät Alberta

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Suomesta Suomeen? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,8
LufthansaPistemäärä perustuu 28913 arvosteluun
77comfort
76entertainment
80overall
75food
80boarding
84crew
Lentoyhtiöiden arvostelut
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Lue lisää lentoyhtiöstä Lufthansa
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Varaa halvat Alberta lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

26.10.to
2 välilaskuaAir France
25t 10mHEL-YYC
2.11.to
1 välilaskuAir France
12t 35mYYC-HEL
744 €
25.10.ke
2 välilaskuaLufthansa
36t 10mHEL-YYC
1.11.ke
2 välilaskuaLufthansa
19t 50mYYC-HEL
756 €
11.10.ke
2 välilaskuaDelta
18t 30mHEL-YYC
18.10.ke
1 välilaskuDelta
17t 10mYYC-HEL
769 €
11.10.ke
2 välilaskuaKLM
25t 41mHEL-YYC
18.10.ke
2 välilaskuaKLM
17t 25mYYC-HEL
772 €
26.10.to
2 välilaskuaLufthansa
42t 45mHEL-YYC
2.11.to
2 välilaskuaLufthansa
21t 40mYYC-HEL
782 €
11.11.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 20mHEL-YYC
15.11.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 25mYYC-HEL
797 €
11.11.la
1 välilaskuAir Canada
17t 20mHEL-YYC
15.11.ke
1 välilaskuAir Canada
14t 45mYYC-HEL
805 €
19.10.to
2 välilaskuaAir Canada
31t 10mHEL-YYC
26.10.to
2 välilaskuaAir Canada
20t 45mYYC-HEL
814 €
18.10.ke
2 välilaskuaKLM
25t 41mHEL-YYC
25.10.ke
2 välilaskuaKLM
17t 25mYYC-HEL
823 €
12.10.to
1 välilaskuBritish Airways
18t 24mHEL-YYC
19.10.to
1 välilaskuBritish Airways
19t 00mYYC-HEL
1087 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

29.12.pe
1 välilaskuKLM
15t 40mHEL-YYC
714 €
29.12.pe
2 välilaskuaKLM
18t 49mHEL-YYC
720 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat lentotarjoukset kotimaan kohteisiin

17.11.pe
suora lentoAir Canada
1t 34mYVR-YEG
19.11.su
suora lentoAir Canada
1t 46mYEG-YVR
100 €
27.10.pe
suora lentoWestJet
1t 13mYXX-YYC
31.10.ti
suora lentoWestJet
1t 29mYYC-YXX
102 €
20.10.pe
Useita kohteitaWestJet
3t 15mYXX-YEG
21.10.la
Useita kohteitaWestJet
4t 24mYEG-YXX
104 €
21.10.la
suora lentoAir Canada
1t 34mYVR-YEG
23.10.ma
suora lentoAir Canada
1t 39mYEG-YVR
108 €
14.10.la
suora lentoSwoop
1t 25mYXX-YEG
15.10.su
suora lentoSwoop
1t 30mYEG-YXX
119 €
27.10.pe
suora lentoPorter Airlines
4t 10mYYZ-YEG
27.10.pe
suora lentoPorter Airlines
3t 40mYEG-YYZ
193 €
22.1.ma
Useita kohteitaPorter Airlines
12t 15mYYZ-YEG
29.1.ma
suora lentoPorter Airlines
3t 51mYEG-YYZ
194 €
20.10.pe
suora lentoSwoop
4t 10mYHM-YEG
23.10.ma
suora lentoSwoop
3t 45mYEG-YHM
229 €
20.10.pe
Useita kohteitaAir Transat
9t 05mYYZ-YYC
21.10.la
Useita kohteitaAir Transat
7t 35mYYC-YYZ
249 €
8.10.su
suora lentoAir Transat
4t 50mYUL-YYC
10.10.ti
Useita kohteitaAir Transat
9t 20mYYC-YUL
275 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Alberta

Tarjouksia paluulennolle:

Alberta - Suomi

Matkustusluokat:

Selaa lähtöpaikkoja: