Etsi halpoja lentoja Phuket alk. 380 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 24.1.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
0 laukkua
ti 2/1
ti 9/1
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 44 352 598 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 19 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Phuket sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Viimeisimmät Phuket lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINPhuket
2+ välilaskua alk. 602 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

elokuu

Huippusesonki

helmikuu

Halvin lento

380 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 8 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 5 %.
Lento Helsinki – Phuket

Useimmiten kysytyt kysymykset - Phuket lentojen varaus

 • Kuinka pitkä on lento Phuket?

  Suoran lennon lentoaika reitille Suomesta - Phuket on yleensä 17t 22m, mikä kattaa kokonaisuudessaan 13441 km etäisyyden. Suosituin reitti on Helsinki - Phuket, jonka keskimääräinen lentoaika on 11t 30m.

 • Mikä on halvin lento Phuket?

  Halvin lippu Phuket Suomesta , joka on löytynyt viimeisen 72 tunnin aikana maksaa 604 €. Suosituin reitti on Helsingistä Phuketiin ja halvin mano-paluulennon lippu tälle reitille viimeisten 72 tunnin aikana on 604 €.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät Phuket?

  Finnair operoi useimmiten lentoja reitille Suomesta - Phuket.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän aikana. Näiden tietojen avulla matkustajat voivat päättää onko aika ostaa vai odottaa.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Phuket

 • Etsitkö halpaa lentolippua Phuket? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Phuket näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsingistä 1064 € meno-paluu
 • Varaa vähintään 1 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
 • Kuukausista tammikuu, marraskuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Suomesta on syyskuu.
 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Phuket lentotarjoukset.
Näytä lisää vinkkejä

Suositut 3 lentoyhtiötä, jotk lentävät Phuket

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Suomesta Suomeen? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,8
LufthansaPistemäärä perustuu 29296 arvosteluun
80overall
75food
84crew
80boarding
77comfort
76entertainment
Lentoyhtiöiden arvostelut
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Lue lisää lentoyhtiöstä Lufthansa
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Varaa halvat Phuket lentoliput

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

24.1.ke
2 välilaskuaOman Air
43t 50mHEL-HKT
414 €
7.1.su
3 välilaskua
36t 10mHEL-HKT
462 €
7.1.su
2 välilaskua
40t 10mHEL-HKT
491 €
7.1.su
3 välilaskua
36t 10mHEL-HKT
516 €
12.1.pe
2 välilaskuaEtihad Airways
43t 40mHEL-HKT
525 €
24.1.ke
1 välilaskuQatar Airways
16t 20mHEL-HKT
616 €
7.1.su
1 välilaskuQatar Airways
22t 05mHEL-HKT
711 €
5.1.pe
suora lentoFinnair
11t 30mHEL-HKT
922 €
6.1.la
suora lentoFinnair
11t 30mHEL-HKT
1029 €
29.12.pe
2 välilaskuaSingapore Airlines
34t 35mHEL-HKT
2109 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

20.1.la
2 välilaskua
22t 35mHEL-HKT
3.2.la
2 välilaskua
47t 40mHKT-HEL
656 €
21.1.su
2 välilaskua
19t 40mHEL-HKT
28.1.su
2 välilaskua
41t 15mHKT-HEL
719 €
12.2.ma
2 välilaskua
43t 50mHEL-HKT
26.2.ma
2 välilaskua
30t 40mHKT-HEL
754 €
29.4.ma
1 välilaskuQatar Airways
21t 50mHEL-HKT
28.5.ti
1 välilaskuQatar Airways
17t 00mHKT-HEL
923 €
29.4.ma
1 välilaskuQatar Airways
16t 35mHEL-HKT
28.5.ti
1 välilaskuQatar Airways
17t 00mHKT-HEL
926 €
3.1.ke
2 välilaskuaKLM
31t 00mHEL-HKT
17.1.ke
2 välilaskuaKLM
41t 15mHKT-HEL
1109 €
13.1.la
suora lentoFinnair
11t 30mHEL-HKT
27.1.la
1 välilaskuFinnair
22t 40mHKT-HEL
1122 €
22.1.ma
1 välilaskuTurkish Airlines
22t 15mHEL-HKT
8.2.to
2 välilaskuaTurkish Airlines
20t 45mHKT-HEL
1138 €
13.1.la
suora lentoFinnair
11t 30mHEL-HKT
26.1.pe
1 välilaskuFinnair
18t 45mHKT-HEL
1158 €
21.1.su
1 välilaskuTurkish Airlines
22t 15mHEL-HKT
28.1.su
2 välilaskuaTurkish Airlines
30t 10mHKT-HEL
1205 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat lentotarjoukset kotimaan kohteisiin

5.3.ti
suora lentoBangkok Airways
1t 30mBKK-HKT
21.3.to
suora lentoBangkok Airways
1t 30mHKT-BKK
90 €
25.3.ma
suora lentoBangkok Airways
1t 30mBKK-HKT
29.3.pe
suora lentoBangkok Airways
1t 30mHKT-BKK
91 €
30.1.ti
suora lentoBangkok Airways
1t 30mBKK-HKT
3.2.la
suora lentoBangkok Airways
1t 30mHKT-BKK
92 €
31.1.ke
suora lentoThai Lion Air
1t 25mDMK-HKT
6.2.ti
suora lentoThai Lion Air
1t 25mHKT-DMK
114 €
9.4.ti
suora lentoTHAI Smile
1t 30mBKK-HKT
18.4.to
suora lentoTHAI Smile
1t 35mHKT-BKK
115 €
30.1.ti
suora lentoThai Lion Air
1t 25mDMK-HKT
3.2.la
suora lentoThai Lion Air
1t 20mHKT-DMK
116 €
13.4.la
suora lentoTHAI Smile
1t 30mBKK-HKT
22.4.ma
suora lentoTHAI Smile
1t 35mHKT-BKK
124 €
5.2.ma
suora lentoThai Vietjet Air
1t 30mBKK-HKT
17.2.la
suora lentoThai Vietjet Air
1t 30mHKT-BKK
129 €
8.1.ma
suora lentoThai Vietjet Air
1t 30mBKK-HKT
10.1.ke
Useita kohteitaThai Vietjet Air
15t 45mHKT-BKK
139 €
20.3.ke
Useita kohteitaJetstar Asia
23t 55mBKK-HKT
23.3.la
Useita kohteitaJetstar Asia
10t 40mHKT-BKK
242 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Phuket

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

4.12.ma
Useita kohteitaAir France
32t 30mHEL-HKT
24.12.su
Useita kohteitaAir France
36t 30mHKT-HEL
719 €
5.12.ti
Useita kohteitaKLM
31t 00mHEL-HKT
24.12.su
Useita kohteitaKLM
41t 15mHKT-HEL
763 €
8.12.pe
Useita kohteitaKLM
29t 40mHEL-HKT
24.12.su
Useita kohteitaKLM
41t 15mHKT-HEL
767 €
4.12.ma
Useita kohteitaEtihad Airways
32t 30mHEL-HKT
28.12.to
Useita kohteitaEtihad Airways
30t 25mHKT-HEL
885 €
6.12.ke
Useita kohteitaEtihad Airways
43t 40mHEL-HKT
31.12.su
Useita kohteitaEtihad Airways
33t 25mHKT-HEL
995 €
7.12.to
Useita kohteitaTurkish Airlines
43t 10mHEL-HKT
24.12.su
Useita kohteitaTurkish Airlines
24t 15mHKT-HEL
998 €
7.12.to
Useita kohteitaTurkish Airlines
43t 10mHEL-HKT
25.12.ma
Useita kohteitaTurkish Airlines
24t 15mHKT-HEL
1002 €
6.12.ke
Useita kohteitaQatar Airways
22t 05mHEL-HKT
23.12.la
Useita kohteitaQatar Airways
18t 45mHKT-HEL
1024 €
6.12.ke
Useita kohteitaQatar Airways
22t 05mHEL-HKT
24.12.su
Useita kohteitaQatar Airways
34t 05mHKT-HEL
1027 €
8.12.pe
suora lentoFinnair
11t 30mHEL-HKT
24.12.su
suora lentoFinnair
13t 05mHKT-HEL
1236 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Phuket

Tarjouksia paluulennolle:

Phuket - Suomi

Matkustusluokat:

2582 €
1447 €
934 €

Selaa lähtöpaikkoja: