Etsi halvat lennot reitille Turusta $[90-Saksaan

Vertaa lentolippuja Saksaan sadoilta matkailusivustoilta kerralla

TKU — Saksa
30. lokakuu — 6. marraskuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 30/10
su 6/11

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 25% tai enemmän

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

117 €

Keskim. hinta meno-paluu

278 €

Hyvä tarjous meno-paluu

165 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

76 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 5 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 8 %.
Lento Turku – Berliini Berliin Brandenburg
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Saksaan

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Turusta seuraaviin kohteisiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Berliini 139 € yhdensuuntainen - 278 € meno-paluu; Hampuri 180 € yhdensuuntainen - 168 € meno-paluu; München 348 € yhdensuuntainen - 193 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausista heinäkuu sekä elokuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Saksaan on helmikuu.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Saksan lentojen varaus

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Turku - Saksa

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4196 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,3Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Lots of gate change 15 mins before boarding

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Lots of gate change 15 mins before boarding

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Everything perfect

The main stewardess was terrific: friendly, with a nice wit and terrific German.

The check in was delayed by 20min as the lady could not see that I had already paid for the checked in luggage, and wanted to charge me! I showed her the receipts of the payment and she made a long phone conversation to another staff member and finally accepted my receipt. When she realised that I had booked with kiwi.com her comment was ’dont ever book with them again, we have so much trouble getting the information we need’ Thats not good advertisement for your organisation!!

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Food was horrible

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Provide snacks

The check in wasnt so good and fast

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Flight crew and food were good as was in-flight entertainment. Seats were not very comfortable for an 8 hour flight.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

One airline attendant at the gate is not enough. Due to incompetence of the airline attended missed my flight home, which ruined my vacation.

The cabin was extremely warm, and there was no way to control the temperature at the seat. I got sick.

I missed two connections because the flights were late. I was given a substitute itinerary that had more layovers in different cities, one of which was Oslo, which is quite possibly the worst airport I’ve ever experienced. I arrived to my destination 3 hours later than expected, which made my taxi ride to my hotel more expensive because of traffic. And then to top it all off, they misplaced my luggage. And as I watch it move through their system because of an AirTag placed in my suitcase, it’s quite clear that they are in no hurry to get it to my hotel.

Roomy, neat, organized and I felt despite being in the main cabin that all passengers would get an equal amount of attention and care. Great airline.

Plussat: "The flight itself was fine. We had a two-hour delay due to a mechanical issue, but the crew took care of it as quickly as they could."
Miinukset: "It was just a relatively quick, unremarkable flight."
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Plussat: "The quality of the seat, cleanliness of the aircraft (with the exception of the restrooms). Ground and lounge crew excellent and knowledgeable. Boarding was swift but confusing."
Miinukset: "In cabin crew was substandard. Very slow in the food service, often times rude and lound when addressing passengers, and failed to clean the restrooms in flight, which left them in dire state and smelled. An unusually unpleasant set of attendants, and sadly not one of them made up for the lack of professionalism the others showed. No priority boarding, they proceeded with boarding the first half of passengers all at once so rather confusing."
Plussat: "The staff were ok"
Miinukset: "It’s the first time i try these low cost airlines, which sometimes they are not that cheap compared to others, no entertainment whatsoever, i wasn’t allowed for any check in luggage and the prices for ever peace was literally expensive ticket price was not that competitive"
Plussat: "Nothing really; this looked like the cheapest transatlantic airline that I have ever taken. Will try to avoid in the future."
Miinukset: "Limited selection of food, snacks, and drinks Limited selection of movies"
Miinukset: "My flight was cancelled and no one notified me! Instead, FlyUs.com placed me on a different SAS flight that had a 15 minute layover in Copenhagen. Needless to say, I would have missed the flight from Copenhagen. I realized the issue the day-of, spent hours on the phone trying to book a different flight through the customer services at FlyUs.com (stupid company!), and was finally rebooked by SAS on a different airline. When I called SAS directly, they immediately took care of the situation and handled it well, but I wasted an entire day dealing with FlyUs.com, waiting on confirmation for a flight that I was never going to receive. The whole experience was awful."
Plussat: "On time, movies, service staff"
Plussat: "No comment since very short flight."
Miinukset: "My husband was unable to check in on line. SAS when contacted by phone which was difficult to do because it is hard to locate their number had no explanation other than maybe due to security. We missed a tour due to the time spent (unsuccessfully) trying to solve this problem."
Plussat: "On Time, Friendly,well maintained equipment"
Miinukset: "No free drinks inner Europe...except water"
Miinukset: "Expensive rates on luggage"
Plussat: "I liked the movie selection! I also like the spacious size of our seats! There was just the right amount of leg room for the time of the flight. Also, the meals were served in a timely manner!"
Miinukset: "The breakfast entree was salty and a beverage was not served with our meal. The gap between the entree was too long for enjoymenty. My friends and I were thirsty when we were eatinmg. Also, the wine selections were not the standard fan favorite. Not many enjoy Zinfandel or the white wine they were serving."
Plussat: "Internet not working. Horrible."
Miinukset: "Should at least serve some water"
Plussat: "I am vegetarian with no egg fish or meat. I didn't get any choices"
Plussat: "Good experience. Nothing extra-ordinary. Only complimentary tea, water and coffee."
Miinukset: "Flight arrived on time."
Plussat: "I was able to get to my destination safely b"
Miinukset: "Planes are old. No conveniences at all - none. Charged for one piece of luggage (my only piece) at the gate. Security process extremely slow. 1.5 hours early to airport and I made it on board by 9 mins. There plane sat for 20 mins on runway before departing."
Miinukset: "Almost absent crew And almost no service. Made flight with United and with United connection. SAS lost my connection, told ME I canceled my reservation. What a mess that was! I could also not reserve any seats online because flight was partner united flight and neither airline would allow me to choose seats."
Plussat: "The boarding was more organized than our other flights with this airline. Cabin crew was friendly."
Miinukset: "The food was not so good. It looked like they were really trying to cut corners with very small portions."
Miinukset: "Mostly junk food"
Plussat: "Entertainment selection was very nice and the actual plane ride was smooth"
Miinukset: "Took over an hour delay for boarding due to air conditioning issues, then when we boarded we were told it was 35 Celsius until they start the engines. Then took an additional hour once boarded to take off due to traffic. Completely missed my connecting flight"
Plussat: "Great leg room."
Miinukset: "The food was just ok."
Miinukset: "The plane was very old and not maintained well, dirty and not clean from the previous flights"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Delay"
Plussat: "Traveled business class after winning the upgrade bid. Really felt like there was little room for improvement. The physical set up, the service, the entertainment were all delightful. The privacy, the horizontal sleep option on a 9 hour flight were just special."
Miinukset: "Felt the food choices needed an upgrade. Fresh is not the only important ingredient."
Plussat: "It was a shorter ride with few frills but we arrived safely. The two young employees who rendered wheelchair assistance were very gracious and attentive to every detail."
Miinukset: "The noise factor was very high."
Miinukset: "The flight to Stockholm was late which made it stressful to make my connection to Seattle. However the SAS agent I talked to was very helpful."
Miinukset: "Well I looked online and the type of ticket I purchased said that I would have a free checked bag and I did not and I was charged 66€"
Plussat: "The crew was friendly."
Miinukset: "The crew forgot to start serving the final meal until 40 minutes before we landed which resulted in them nearly throwing food at people so that they could quickly get through the plane and sit again before descent. I was not able to choose my seat and was seated in the back of the plane. Consequently this meant that every parent on the plane with two-year-olds decided that the best place to let them stretch their little legs was back by me. I work with small children so I understand that when they reach that age all they want to do is kick and punch, but I didn't want to end my vacation by having half a dozen two-year-olds punch my leg or try to crawl under my chair as they wandered nearby. I still have bruises."
Plussat: "Leg space was nice for someone who is tall. The crew members were nice."
Miinukset: "Plane is out-of-date with old seats. 737 did not have entertainment. Limited options for onboard complimentary food"
Plussat: "Food was good."
Miinukset: "Had to pee."
Plussat: "great plane and food and crew"
Miinukset: "cant pre book luggage way too expensive for bags"
Plussat: "Flight was fine, service good, and our seat choice excellent."
Miinukset: "We left an iPad on board in Copenhagen and found that there was no way to inform SAS!"
Plussat: "There was enough space for your legs, there were blankets and pillows which is nice for a long flight. The individual entertainment screen is preferable for a long flight, so you can watch a movie of your own choice."
Miinukset: "There were two diner options, chicken or cod, and I was just given the cod without having an option to choose."
Miinukset: "I lost my luggage!!!"
Plussat: "The boarding process was smooth and the flight left and landed on time. The crew members were very pleasant. The comfort of the aircraft is mediocre, but that is all across the industry."
Miinukset: "This flight was ~3.5 hours and there was no 'free' food; it was all for purchase. SAS can learn from their competitors and realize that flights over 2 hours are different than short haul ones."
Plussat: "Very professional and accommodating staff. Acceptable food. Efficient and on time boarding."
Miinukset: "The seats were comfortable but legroom was too little to get comfortable on such a long flight."
Plussat: "The flight was on time and the crew was friendly"
Miinukset: "My luggage did not follow me to Geneva as it was supposed to do. I hope it will come today in Annecy where I am staying."
Plussat: "The biz class seat and bed"
Miinukset: "The olives in the salad."
Miinukset: "1st class could not board because that area was not cleaned"
Plussat: "The flight attendants were friendly, the seats were very comfortable, and the lunch was good. The movie selection was great!"
Miinukset: "I wished the dinner was a little more substantial. It felt more like a snack than a meal."
Miinukset: "Flight was cancelled 2 minutes after departure time. Staff was rude when we tried asking questions. It took an additional 2 hours to rebook on another airline and we had to spend an extra night in a hotel near the airport."
Miinukset: "Norwegian gives you nothing on international flights. We got no meal, no blanket, no pillow, and no leg room. The flight attendants never came by to give out drinks, or even to take trash. We could not even get a glass of water. They were not concerned at all with whether we had a pleasant flight."
Miinukset: "I was bumped off. So I liked nothing about that SAS flight."
Plussat: "Flight was fine, cr"
Plussat: "Same as above"
Miinukset: "Same as above"
Miinukset: "Were informed about the cancelling of our flight 48 hours into the strike. Had to take another airline."

Boarding announcements were inaudible. The boarding process was unclear.

The airline ran late and I almost missed this connecting flight to LGW. The airline didn't act very sympathetic to my situation. I wished that didn't happen as my experience I'm sure would've been much different.

eDreams charged us double the amount, fake illegal charged. promised us business class but put us in economy. worst company and service ever. they need to be shut down

One flight has delayed, but connecting flight ( the same company) has another plan for us. And left TO TLL. Instead Finnair.Who waiting pax from BRUSSELS. GREAT EXAMPLE OF COOPERATION. 👍

Plussat: "Not much to say here. It was a short flight, and it went smoothly."
Miinukset: "I’ll say the same thing about almost every flight I have, and this is mostly for the airlines. People might fly more and pay a bit more if you give us more room. Being crammed into a tiny seat with a bunch of strangers is never pleasant. Same in this flight. Nothing terrible, just the usual. Also, to the other passengers, sit down until it’s your turn to exit. What is wrong with you that you can’t sit five more minutes? Be polite and let the people in front of you go first, let them have room to grab their bags instead of having your elbows in their face."
Plussat: "All was super!"
Miinukset: "All was great!"
Plussat: "The crew, plane and airport was great!"
Miinukset: "Part of our luggage was disassembled and not delivered to the final destination."
Plussat: "We made it safely to our destination."
Miinukset: "There was no WiFi. Comfier seats or at least a pillow and blanket."
Miinukset: "One Toilet for a full plane with 150 passengers...."
Miinukset: "Not mentioned that in Munich I had to change terminal and pass again on security check. If I would have bought some bottles in Vilnius or Riga duty free, I would have had problems"
Plussat: "The airplane was brand new. The crew was very friendly"
Miinukset: "no food or water in economy - for a 5 hour flight."
Plussat: "everything was good enough"
Miinukset: "I would like a meal and drinks on the board"
Plussat: "Food offered on flight even though short trip"
Miinukset: "Was delayed so being on time"
Plussat: "They just wanted more money. Charged us one small carry-on bag over 60 Euro! Ridiculous. Horrible airline, will never fly with airBaltic."
Miinukset: "They should have told us that one person can only bring one bag. we just flew with Ryanair and Easyjet, which allow one carryne and one bag. Again, will never fly with such horrible airBaltic, never!!!"
Plussat: "It was a fairly ordinary flight"
Miinukset: "Our luggage never arrived at our destination, perhaps something to do with a connecting flight although there were 2 hrs 15 mins between connections. After informing Male Airport, a message was sent to Condor. No news all day. Next day lodged complaint replied they're investigating. Holiday ruined"
Plussat: "Simple no frills airline"
Plussat: "Crew were efficient and friendly."
Miinukset: "Coffee creamer sachets are insufficient in quantity for the coffee. Even with two sachets the coffee was still nearly black. The flight was full and the cost of checked in luggage ensured everyone used their carry on allowance. As a consequence, overhead bins were full. I left one bag at the front of the plane and had another at my feet. However, it was a short flight, so not too unbearable."
Miinukset: "Flight was late"
Miinukset: "There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass"
Miinukset: "airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again."
Plussat: "Short, convenient, direct, value for money."
Miinukset: "Not comfortable, small plane."
Plussat: "staff were polite, helpful, and efficient"
Miinukset: "super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance"
Plussat: "Newer plane for this stretch."
Plussat: "Short flight"
Miinukset: "They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline."
Plussat: "Nice new plane, on time."
Miinukset: "I pre-paid two checked bags (one each for my husband and myself). At check in we were told I had not done this and we had to go pay at another desk in the airport and come back to the check in line, 40 euros each. I showed the agent my paperwork that showed one bag each--it was not explicit on the paper whether this was the allowance or what I had paid--and she shrugged and said "Bad information. You have to pay now and you can take it up with the airline later." This will be a pain in the neck."
Miinukset: "The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia."
Plussat: "Quick boarding, pleasant crew"
Miinukset: "Small propeller plane with very limited room, no in-flight service,"
Plussat: "Pleasant crew, efficient boarding, flight was on time"
Miinukset: "No in-flight service"
Plussat: "Nice new propeller plane on time"
Miinukset: "No free water or coffee. Luggage fee not told about when I booked. No entertainment."
Plussat: "Nice crew"
Miinukset: "Please give out water for free"
Plussat: "Everything was excellent"
Miinukset: "Nothing. All was good"
Miinukset: "See above."
Miinukset: "Charging 30 Euros to check in at the airport is lunacy."
Miinukset: "SEVERELY DELAYED"
Miinukset: "They overbooked the flight and without any apologies on their behalf or without even informing me, they stop me and my fiance at the gate and just told is that we can not go to the flight I book and prepay 4 month at advance! The only solution that they can offer me was to travel from Riga to Moscow and than to Tel Aviv. It become 12 hours traveling across 4 countries ( we arrived form Stockholm) instead of 5 hours flight as it was supposed to! I'm not recommending to travel with that company it can not be trusted!"
Miinukset: "An extra fee is charged if you don't check-in online."
Miinukset: "I needed to cancel the flight a month before, and I got no refund"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "The flight was cancelled, so I did not make to the my connection flight with different carrier. I had to reschedule the flight and stay in the hotel overnight. AirBaltic refused to compensate for my looses due to thair fault, castomer service is very poor, they took refusal position right away. Air Baltic planes are very old and no air conditioning, avoid air Baltic."
Plussat: "Enough said"
Plussat: "It got me from point A to point B."
Miinukset: "Seat was uncomfortable and next to an odorous toilet."
Plussat: "Great airline with good airplanes and friendly staff. I was able to board the plane using my iPhone (e-ticket) from Copenhagen to Riga to Moscow."
Plussat: "They did provide a 6 euro food voucher once it was clear the flight was going to be over 2 hours late. The flight and land crew did their best to keep everyone calm under bad circumstances."
Miinukset: "Flight was just under 3 hours late (long enough to kill most of the day, but just under what is needed to pay compensation). First they said it was problems in Amsterdam, then problems with the plane, then traffic in Amsterdam. It was hard to tell what was true and what was avoiding penalties (it is possible that equipment issues caused them to lose their spot, and get caught in traffic delays). I hate that they charge 2.5 euros for water on the flight. Their carryon rules only allow us to take the smallest of bags (smaller than other airlines) but when I got on the plane, lots of people had medium sized carryons."
Plussat: "I was surprised by the professionalism of air Baltic employees. They dressed well."
Plussat: "It was very easy to print boarding pass."
Miinukset: "The scanners did not accept my boarding pass. 40% of the passengers had to have boarding passes reprinted. It was chaotic."
Miinukset: "Check in staff at Riga airport were rude. Check in Maine issued the same boarding pass twice, so one of us had no boarding pass. Security line was insanely long--30+ minutes! On board you pay for everything, even a glass of water. Tiny seats and the person behind me kept pushing on the back of my seat. Very uncomfortable! Will never fly airbaltic again."
Plussat: "The equipment used for the trip to latvia. the cs300 was superb and I enjoyed my seat. It was comfortable. The boarding was quick and efficient. spacious and quite lovely. the food was ok . i enjoyed the grilled pork."
Miinukset: "the customer service rep stopped only me, the only black man travelling from riga to russia and was scrutinizing my passport for some long agonizing minutes. My russian visa is in the passport and updated and quite visible to see on the third page of my passport and being from Grenada I am able to travel to latvia visa free for up to 90 days. I stood there whilst others walked past me and went to the aircraft. that sucked. may 09 2017 at around 9 am."
Plussat: "Moved up to First class section."
Miinukset: "No refreshments"
Plussat: "Booked on kayak and wasn't clear at all about check in or tickets, I looked many times. No way of checking in or getting boarding passes had to pay an arm and a leg at the gate. Also had to pay to check my bag on a half full flight. Have never had to check same bag with Ryanair on over 10 flights now. Will never use this airline again."
Plussat: "On time"
Miinukset: "Mediocre crew Pricing policy makes you feel like a fool. Ex : if you book not directly from their website, you won't receive a email asking to check online and will end up paying a 30e fee at the counter."

Varaa halvat lentoliput $Turusta Saksaan

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

3.11.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 10mTKU-BER
7.11.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 30mBER-TKU
158 €
10.11.to
1 välilaskuairBaltic
3t 30mTKU-BER
14.11.ma
1 välilaskuairBaltic
3t 55mBER-TKU
163 €
10.11.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 45mTKU-BER
14.11.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 55mBER-TKU
170 €
10.11.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 45mTKU-BER
14.11.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 20mBER-TKU
177 €
3.11.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 10mTKU-BER
7.11.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 45mBER-TKU
184 €
11.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 10mTKU-BER
14.11.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 55mBER-TKU
203 €
3.11.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 45mTKU-BER
7.11.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 45mBER-TKU
204 €
4.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 40mTKU-BER
7.11.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 45mBER-TKU
209 €
4.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 40mTKU-BER
7.11.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 55mBER-TKU
213 €
11.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 15mTKU-BER
14.11.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 20mBER-TKU
214 €
1.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 45mTKU-BER
5.12.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 55mBER-TKU
216 €
11.11.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 50mTKU-BER
14.11.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 30mBER-TKU
227 €
1.12.to
1 välilaskuairBaltic
3t 30mTKU-BER
5.12.ma
1 välilaskuairBaltic
3t 55mBER-TKU
233 €
4.11.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 00mTKU-BER
7.11.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 55mBER-TKU
240 €
1.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 20mTKU-BER
5.12.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 55mBER-TKU
261 €
4.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 40mTKU-BER
7.11.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 15mBER-TKU
269 €
1.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 20mTKU-BER
5.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 45mBER-TKU
311 €
22.10.la
1 välilaskuFinnair
3t 25mTKU-BER
30.10.su
1 välilaskuFinnair
14t 50mBER-TKU
340 €
4.11.pe
3 välilaskuaScandinavian Airlines
22t 15mTKU-BER
7.11.ma
3 välilaskuaScandinavian Airlines
22t 40mBER-TKU
939 €
11.11.pe
3 välilaskuaScandinavian Airlines
22t 15mTKU-BER
14.11.ma
3 välilaskuaScandinavian Airlines
22t 40mBER-TKU
1143 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

20.10.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 35mTKU-BER
117 €
20.10.to
1 välilaskuairBaltic
14t 25mTKU-BER
127 €
20.10.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 15mTKU-BER
129 €
22.10.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 10mTKU-BER
140 €
21.10.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 55mTKU-BER
145 €
21.10.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 35mTKU-BER
147 €
22.10.la
2 välilaskuaairBaltic
16t 15mTKU-BER
171 €
22.10.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 00mTKU-BER
174 €
22.10.la
1 välilaskuFinnair
3t 25mTKU-BER
198 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Turku - Saksa

Lähtö:

Turku (TKU)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Saksa - Turku

Selaa lähtöpaikkoja:

146 €

Selaa matkakohteita:

146 €