VIE - IVL

Etsi halvat lennot reitille Wienistä $[44469-Ivaloon

Etsi sadoilta matkailusivustoilta kerralla lentotarjouksia Ivaloon. Yhdistä lento + hotelli ja säästä rahaa.

VIE — IVL
28. syyskuu — 5. lokakuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/9
ke 5/10

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

helmikuu

Halvin lento

156 €

Keskim. hinta meno-paluu

496 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 19 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 16 %.
Lento Wien Vienna Intl – Ivalo
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)

Milloin varata lentoja reitille Wien - Ivalo

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseksi

  • Halvin lento Wien – Ivalo löytyy keskimäärin 79 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 7 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja maaliskuu. Halvin kuukausi lentää: toukokuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 3% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Wienistä - Ivaloon reitille

Suosittu lentoyhtiö, jotka lentävät reitillä Wien Vienna Intl - Ivalo

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4188 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,3Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Everything perfect

At least one free sandwich please

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Both our US flights were cancelled ( BWI to JFK and PHL to DCA). For JFK, they were able to rebook us on a British airlines flight but arriving at our Athens destination much later. We sacrificed a day of sightseeing because of this. For return to DCA, they could find no alternative option same day, only a possible next day in late morning. We opted to take the train home. Needless to say, we are not happy with AA stateside service

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Total rip off. Does basic economy mean you pay for the ticket but no guarantee you will fly????

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Check in was a disaster. We had to check in to each leg separately - and had to figure that out on our own. Buying a FinnAir marketed flight created a nightmare.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Had to pay £65 (~$90)to check my bag even though it was free on the outgoing flight. Had to pay surcharge for paying at check in even though I tried to correct in advance over phone and online. Kayak was no help.

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Kayak was terrible, I was told that I got 1 free checked bag, but when I got to the check-in counter I was told otherwise and had to pay for my checked bag!!!!

Varaa halvat lentoliput $Wienistä Ivaloon

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

23.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 20mVIE-IVL
26.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
18t 05mIVL-VIE
274 €
21.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 20mVIE-IVL
26.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
18t 05mIVL-VIE
287 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 20mVIE-IVL
12.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
18t 05mIVL-VIE
301 €
6.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 00mVIE-IVL
10.2.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 20mIVL-VIE
303 €
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 20mVIE-IVL
12.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
18t 05mIVL-VIE
304 €
23.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 00mVIE-IVL
26.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 00mIVL-VIE
312 €
24.2.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 45mVIE-IVL
3.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 05mIVL-VIE
316 €
6.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 00mVIE-IVL
11.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 30mIVL-VIE
317 €
6.11.su
1 välilaskuFinnair
15t 25mVIE-IVL
15.11.ti
1 välilaskuFinnair
16t 10mIVL-VIE
319 €
9.11.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 40mVIE-IVL
17.11.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 40mIVL-VIE
326 €
10.11.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 25mVIE-IVL
20.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 20mIVL-VIE
328 €
9.11.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 55mVIE-IVL
19.2.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 15mIVL-VIE
330 €
10.11.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 25mVIE-IVL
15.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 20mIVL-VIE
334 €
12.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 55mVIE-IVL
15.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 25mIVL-VIE
338 €
25.11.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 55mVIE-IVL
27.11.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 15mIVL-VIE
341 €
8.11.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 00mVIE-IVL
17.11.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 40mIVL-VIE
342 €
6.11.su
1 välilaskuFinnair
15t 25mVIE-IVL
16.2.to
1 välilaskuFinnair
9t 25mIVL-VIE
348 €
8.11.ti
1 välilaskuFinnair
15t 25mVIE-IVL
16.2.to
1 välilaskuFinnair
9t 25mIVL-VIE
368 €
10.11.to
1 välilaskuFinnair
15t 25mVIE-IVL
15.2.ke
1 välilaskuFinnair
16t 50mIVL-VIE
377 €
3.11.to
1 välilaskuFinnair
15t 25mVIE-IVL
15.11.ti
1 välilaskuFinnair
16t 10mIVL-VIE
381 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

2.10.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
51t 35mVIE-IVL
156 €
2.10.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
45t 00mVIE-IVL
220 €
30.12.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
24t 45mVIE-IVL
241 €
30.12.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
24t 45mVIE-IVL
244 €
30.12.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
24t 45mVIE-IVL
250 €
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 40mVIE-IVL
272 €
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 40mVIE-IVL
273 €
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 20mVIE-IVL
283 €
2.10.su
1 välilaskuFinnair
21t 30mVIE-IVL
386 €
30.12.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 50mVIE-IVL
398 €
30.12.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 45mVIE-IVL
435 €
30.12.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 15mVIE-IVL
2355 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Wien - Ivalo

Lähtö:

Wien (VIE)Itävalta

Matkakohde:

Ivalo (IVL)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

274 €

Selaa matkakohteita:

274 €