Etsi halvat lennot reitille Yhdysvalloista $[44469-Ivaloon

Vertaa lentolippuja Ivaloon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— IVL
3. joulukuu — 10. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 3/12
la 10/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Ivaloon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Ivaloon

  • Kuukausien helmikuu ja joulukuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Yhdysvallat on tammikuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Ivalon lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Ivalon lentojen varaus

Suosittu lentoyhtiö, jotka lentävät reitillä Yhdysvallat - Ivalo

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4313 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

I really enjoyed this flight despite the fact I couldn’t sleep. The food was tasty, and the staff very helpful. The entertainment was good enough to keep me from being bored.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

"Basic economy" tickets should be outlawed.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

AA bounced us off the flight, causing 3 days of nightmarish nonsense, cancelled business appointments, rescheduling doctors appointments. All our documents and permissions were in order, correct to the State Dept, and CDC. We also stated and claimed our Rights as Christian Objectors to the injections. We presented our Attestation of Christian Faith and Objection. AA discriminated against us. Impossible, you might think.... It will happen to you and your Family . STAY AWAY FROM AA !!

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

I’m a bigger guy and I had wiggle room and could fully stretch my legs in economy plus. We were very happy with this flight.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Great service and food. Flew with British Airlines to Heathrow from L.A.

Multiple cancellations.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Check in was a disaster. We had to check in to each leg separately - and had to figure that out on our own. Buying a FinnAir marketed flight created a nightmare.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

We were traveling with a baby and they put us in separate seats when we had booked the seats together, we actually paid for 3 seats but due to an emergency the 3rd person couldn’t come. During the booking the American Airlines agents were unprofessional and rude to us. They made our first flight with our new born really stressful. At least the flying attendants during flight made it up and were caring, Proffessional and over the top to make sure we were comfortable. I bad story with a happy ending.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Prefer others masking. Even though it was announced many were not masked

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Seat allocation or lack of availability is a mystery. My wife and I had to sit apart from each other, and teenage children elsewhere but I checked in at the first possible opportunity (24 hours to flight) and at this stage 95% of all seats were gone. How is this possible? What can I do differently next to to be able to sit together with my ffamily on a long haul night flight?

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Operoi toinen lentoyhtiö

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

;)

Friendly and professional crew

Varaa halvat lentoliput $Yhdysvalloista Ivaloon

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

11.1.ke
2 välilaskuaFinnair
38t 40mLAX-IVL
18.1.ke
2 välilaskuaFinnair
20t 16mIVL-LAX
684 €
11.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 20mLAX-IVL
18.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 15mIVL-LAX
692 €
16.2.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
26t 50mJFK-IVL
22.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
30t 40mIVL-JFK
696 €
16.2.to
1 välilaskuFinnair
26t 50mJFK-IVL
22.2.ke
2 välilaskuaFinnair
27t 35mIVL-JFK
718 €
16.2.to
1 välilaskuFinnair
26t 50mJFK-IVL
22.2.ke
3 välilaskuaFinnair
27t 00mIVL-JFK
748 €
12.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 25mJFK-IVL
16.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
30t 40mIVL-JFK
779 €
12.1.to
2 välilaskuaFinnair
21t 03mJFK-IVL
16.1.ma
2 välilaskuaFinnair
27t 35mIVL-JFK
786 €
31.1.ti
2 välilaskuaFinnair
17t 58mJFK-IVL
4.2.la
2 välilaskuaFinnair
34t 57mIVL-JFK
801 €
11.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 35mLAX-IVL
18.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 15mIVL-LAX
807 €
12.1.to
2 välilaskuaFinnair
32t 08mJFK-IVL
16.1.ma
3 välilaskuaFinnair
52t 00mIVL-JFK
836 €
16.2.to
2 välilaskuaFinnair
32t 06mJFK-IVL
22.2.ke
3 välilaskuaFinnair
27t 00mIVL-JFK
840 €
31.1.ti
2 välilaskuaFinnair
17t 35mJFK-IVL
4.2.la
1 välilaskuFinnair
16t 30mIVL-JFK
864 €
25.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
31t 25mJFK-IVL
4.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 30mIVL-JFK
910 €
12.1.to
1 välilaskuFinnair
15t 45mJFK-IVL
16.1.ma
1 välilaskuFinnair
30t 40mIVL-JFK
942 €
25.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
31t 25mJFK-IVL
4.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 35mIVL-JFK
959 €
25.2.la
2 välilaskuaFinnair
45t 01mJFK-IVL
4.3.la
2 välilaskuaFinnair
22t 35mIVL-JFK
1009 €
18.4.ti
2 välilaskuaFinnair
21t 45mSFO-IVL
26.4.ke
3 välilaskuaFinnair
38t 27mIVL-SFO
1028 €
31.1.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 10mJFK-IVL
4.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 05mIVL-JFK
1217 €
31.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 40mJFK-IVL
4.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 05mIVL-JFK
1276 €
16.12.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 15mJFK-IVL
23.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 45mIVL-JFK
1378 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

13.1.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
52t 45mLAX-IVL
413 €
13.1.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
52t 45mLAX-IVL
418 €
13.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 50mLAX-IVL
524 €
13.1.pe
1 välilaskuFinnair
16t 40mLAX-IVL
527 €
13.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 50mLAX-IVL
531 €
13.1.pe
1 välilaskuFinnair
16t 40mLAX-IVL
535 €
13.1.pe
1 välilaskuFinnair
16t 40mLAX-IVL
554 €
12.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 20mLAX-IVL
933 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Ivaloon

Matkakohde:

Ivalo (IVL)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

684 €
696 €
1228 €
Näytä lisää

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Ivalo.

Selaa matkakohteita:

684 €