Etsi halvat lennot välille Barcelona - Lappi

Vertaa lentolippuja Lappi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

BCN — Lappi
7. tammikuu — 14. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 7/1
la 14/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Lappi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Viimeisimmät Lappi lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINRovaniemi
2+ välilaskua alk. 156 €
1 välilasku alk. 55 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

55 €

Keskim. hinta meno-paluu

474 €

Hyvä tarjous meno-paluu

474 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

120 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 4 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 0 %.
Lento Barcelonan lentoasema (El Prat) – Rovaniemi
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Lappi

  • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Barcelonasta on tammikuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 2% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Lappi lentojen varaus

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Barcelonan lentoasema (El Prat) - Lappi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4320 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Finnair says its operated by american airlines and american says its operated by Finnair, so they’ll decided to give me ZERO answers to all my needs. Shockingly poor service in every sense

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

!

Finnair was great - superior to our experience with BA in every way.

"Basic economy" tickets should be outlawed.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Late boarding Oui

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Separated my family again. What’s wrong with you people.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

There was family that was not seated together, some seated in business class and some in economy that kept having meetings in the business class area in the aisles and hovering over other business class passengers seats. The crew was ignoring this and never attended to this matter despite the obvious discomfort of other passengers. Also for business class there was no service until after more than 1 hour in the air. I did however see the steward go to economy several times with coffee several times during this hour. The staff was friendly when they did finally decide to provide service, that I liked.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Ei ruokataroilua !

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

The crew was rude and lazy. Ran out of food and water. One crew member did not follow mask protocols.

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento myöhässä.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Myöhässä taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

The crew at the airport is as unpleasant as easyjet's (And Ryanair) policy on cabin baggage which is smaller than other low-cost airlines. Systematically angry customers and bad atmosphere on boarding. Crew on board nice.

Plussat: "Koneeseen nousu oli nopeaa ja sujuvaa. Miehistö oli ystävällisiä, hauskoja ja informatiivisia. Lento sujui mukavasti ja nopeasti. Kiitos tästä <3"
Plussat: "Nothing No leg room was charged 60 eu for bent 2 kg over on baggage. Was told then I’d have to pay another 60 eu for my under-seat bag even though I had no such issue on my flight to Barcelona The seats are miserably small and don’t even recline. Worst airline I have ever flown Staff was rude"
Miinukset: "Everything!"
Plussat: "Budget carrier. No frills. You get what you pay for."
Miinukset: "At least provide water."
Plussat: "From the moment we checked in at Barcelona airport the airport staff were brilliant, my partner and his daughter are on the autism spectrum and struggle with crowds and social behaviour, but the gentleman that escorted us and helped us board could not have been nicer thank you"
Miinukset: "The staff were great but there was a rather large rid group that could have triggered an episode, but after a quiet word with the crew we were again supported a quick exit"
Miinukset: "Our seats smelled like feces. We were forced to gate check our bags even though we each had just one small carry on."
Plussat: "it was fast"
Miinukset: "seats are very tight"
Plussat: "The seats are small, but comfortable enough!"
Plussat: "Roomy seats"
Miinukset: "Not delay for 2 hours!!!!!"
Miinukset: "Our flight was cancelled. The level crew was completely unprepared for this. They boarded us on the plane , made us sit for hours , then marched us around the terminal trying to figure out what to do. This is airline the WORST. I want my money back !"
Plussat: "Crew very nice. Seat not great"
Miinukset: "It was all fine, I am very tall so seat was tight"
Plussat: "Miehistö ystävällinen."
Miinukset: "Koneeseen nousu hidasta."
Plussat: "Flight on the Time"
Miinukset: "They did not write the Gate in The Check in only the Terminal"
Miinukset: "a handbag is a piece! but a full bigger plastic bag is ok! Damn correct your rules"
Plussat: "Everything was so speedy with them, the checkin process, boarding and off boarding it’s all done with such efficiency and purpose. Staff are incredibly friendly and I think that they do a terrific job for such fair pricing.Would absolutely recommend them over the other budget carriers!"
Miinukset: "There’s no entertainment, so bring downloaded Netflix movies, or a book. I gave a slightly lower score for food as my first choice was not available."
Miinukset: "Even in low fare airlines you're allowed to have one piece of luggage and hand luggage with you. easyJet allows only one hand luggage, but they don't clarify that clearly in their rules. They are telling that first in the gate and then they charge for extra £50 for hand luggage. I'm going to avoid flying easyJet in the future."
Plussat: "25mins early landing and fast bags reclaim"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Friendly"
Miinukset: "The terminal was vary fare, no one to ask you supposed to keep some body at main terminal to guides us where to , I should say every body suffered today"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Check in was dreadful. Staff was not helpful. We were running late due to a connection and the employee told us to wait in line bc there was plenty of time. 15 minutes later and 15 minutes before boarding I went to front again where another woman said yes you need to check bags. Your site is not clear on baggage but that is pricey and should be stated more clearly. The range you state is nonsense. They charge the highest rate listed. There is no range. We boarded a bus to the plane which was also dreadful. We were in very last row. The only positive was that the flight was short!"
Plussat: "Great crew and pilot"
Miinukset: "Terrible check in / bag drop, long queues, no smiles from staff, jobs worthy- go by another airline"
Plussat: "Slight attendant were nice"
Miinukset: "They would not le me to take a personal hand bag. They would count it as luggage. It’s supposed to be a carryon and a purse or hand bag/backpack and they wanted to charge me €60 for it. They gave me a really hard time and they allowed others to have both items but they would not allow me because he felt that my bag would not fit inside my carryon. Very disappointed and flight was very late."
Plussat: "Didn’t die"
Miinukset: "No personal items allowed. Can’t have both a personal item and a carry on. At least we weren’t allowed but they let others in with both. Charged us sixty euros per bag."
Plussat: "No person in middle seat"
Miinukset: "Left 2 hours late. Gate was way too small for that large a flight. Flight was held at immigration on arrival for 2 hours. Apparently too many flights arrived at once and surprised immigration. Food was poor."
Plussat: "So smooth nice flight and great service nice people,first time we use again"
Miinukset: "Late"
Miinukset: "Food choice"
Plussat: "Quick flight, great take off and smooth landing"
Plussat: "Going through security it was easy"
Miinukset: "The person now their policies their equipment most of all their personnel rude."
Miinukset: "Seit dem die Rückenlehnen nicht mehr zu verstellen sind, ist an schlafen nicht zu denken und bei 3 Std. Flug mit Rückenschmerzen zu rechnen. Auch bei günstigen Preisen muss es doch kein Horrortrip sein, vor dem man jedes Mal Beklemmungen hat, wie man ihn überstehen wird."
Plussat: "The crew were pleasant & multilingual."
Miinukset: "I had to check my small cabin bag in on both legs of my journey. Also, the ground staff in Barcelona could improve their customer service."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "We boarded 1 hour 15min behind schedule."
Plussat: "On time, efficient, from boarding to landing. Nothing remarkable, nothing bad."
Miinukset: "The 4 crew members that where serving food & drinks didn't speak Spanish and had problems to understand it. Which is strange, as the flight was departing from Barcelona."
Plussat: "good crew, easy flight, on-time"
Miinukset: "Service and everything. Last time using this airline"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "EasyJet over booked and said that there were no seats available for us. After arguing we eventually boarded. Only to find there were very disruptive and drum passengers sitting behind us."
Plussat: "Not much. Bus in the sky. Kept in air by extra fees."
Miinukset: "Bag fee and over weight cost us 180Euros. Then at gate was told we had to check our two carry ons, that cost another 120Euros. Not even kidding. Tickets for wife and I were only 65 Euros."
Plussat: "Great price for a flight. Also, the agent at the ticket counter was very helpful."
Miinukset: "It wasn't clear that their basic fare didn't allow you to bring a backpack in addition to a carry-on bag."
Plussat: "Seats were reasonably comfortable in the circumstances"
Miinukset: "Boarding en masse despite speedy boarding and we were made to wait on the bus before boarding for a long while and then there was slow going on the steps going onboard. Flight was delayed, so we spent a great deal of time on the taxiway and then again circling before landing."
Plussat: "We purchased the EasyJet Plus seats (an add on). Lets you board early to stow carry on bag and simply made it an easier trip. Much like mileage plus advantages. Staff were excellent, all of them, gate attendants, flight crew. Will fly EasyJet again."
Miinukset: "Paying for coke and coffee. Silly business, we chose not too. I expect to pay for alcohol bevs, not for water, coke, tea, coffee, etc."
Miinukset: "No agua"
Plussat: "Although there was a delay, the staff were as friendly and helpful as can be. They kept us posted throughout. Boarding was carried out super quick. Flight staff were very friendly and had been delayed themselves and working extra hours for us"
Miinukset: "4 hours or more delay - will be claiming compensation and hope they will do the right thing and not give trouble with compensation"
Miinukset: "Over course we were delayed 45 min not sure why. And if you've never been on their planes before just know that if your 6 ft tall there is not enough leg room."
Miinukset: "I was charged $50 for my luggage. I had one check in luggage and the price seemed very excessive. The attendant did not want to work with me in terms of lowering the price"
Miinukset: "Website is poorly designed and bag charges are excessive. I will not use this airline again and suggest others to avoid."
Miinukset: "We were a family of 4 traveling to Paris from Barcelona and had minimal luggage, yet the attendant singled us out and made us pay 60 Euro per bag to stow our carry-on bags. We had small book bags/purses and I tried to explain that they were our purses. She wouldn't listen. Our luggage was taken, we paid 60 Euro for 3 pieces to be stowed. Once we got on the plane, there were at least 14 people that boarded with a small roller carryon (like ours) and a backpack purse or small backpack. There was also plenty of room in the overhead bins as the flight was not full. In addition, one of our carry-on bags was torn apart by the time we arrived in Paris---the wheels were broken off and it would no longer roll. I am not sure why we were singled out when others had the same or much bigger luggage on the plane. Disappointed."
Plussat: "The staff was friendly."
Miinukset: "They woke me up just to ask me to put my jacket away."
Miinukset: "I was charged 60 euros (nearly $75) at the gate to check a bag (wish I had done a round-trip with Vueling instead, who does not charge for an extra bag). I will NEVER book with EasyJet again! The baggage cost was the exact price of the flight... EasyJet should inform customers at time of PURCHASE regarding carry-on costs, NOT at the GATE. My bag was sent to baggage reclaim, which was past immigration... I had to go through immigration, collect my bag and re-enter the airport for a connecting flight and go through customs, as if I was a newly arriving at the airport!!!!! I am a very dissatisfied customer."
Miinukset: "The flight arrived late at destination so we lost the last train to London and had to pay 90 pounds for a taxi!"
Plussat: "Flight easy! Staff friendly! Charge is too high for large bag!"

koneessa oli liian kylmä

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

Nice trip

Hyva

Plussat: "The crew was really nice with the passengers"
Miinukset: "They made us wait at the gate an hour without saying nothing, and then inside the plane, we had to wait 30 minutes to departure, and they didn't explain anything neither."
Plussat: "Terrible crew impolite and rude"
Plussat: "Flight was on time."
Miinukset: "Pretty much everything. Another uncomfortable flying bus charging you for everything they can charge. Flying is absolutely awful these days."
Miinukset: "The delay is to be changed"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Ryanair’s app was down preventing me from check-in for my flight. When I went to the counter to get my boarding passes printed, the agent informed me that they where going to charge me 55€ per ticket. I think this is unfair! Never flying again with this airline!"
Plussat: "Ok for a budget airline"
Miinukset: "Website indicated without EU identification we needed printed boarding passes. We were unable to print them while traveling. We arrived at the ticket desk and they refused to print them. We had to create an online connection to get the passes and then forward them to all 4 people in our group."
Plussat: "Friendly staff"
Miinukset: "25 minutes delay due to runaway problems"
Plussat: "On time no problem"
Miinukset: "Everything was good"
Plussat: "Got me to my destination alive"
Miinukset: "Departed late"
Plussat: "That I finally got to Marrakesh."
Miinukset: "Price was outrageous. check-in a nightmare. their site said technical problem, Ryanair staff person said she would explain to check-in woman who promptly said no! Download the check-in and return after 50 minutes in line! Or pay 55 Euro for us to do it! No helpful; Awful service; Ticket sales people after queing for another 30 minutes-same no help-just put new client all this from 4:45 am in the airport. Finally with 10 minutes to spare before being blocked off the flight; check-in deemed to check me and suitcase it requesting 20 Euro. I refused...other passengers got mad so she let me pass. Small crowded plane/no leg room/ constant hostess annoucing buy duty free, food. No landing cards provided! Nothing-you pay, do it all and you are lucky to arrive--NOT WORTH THE HASSLE AND STRESS."
Plussat: "Boarding at el prat"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "Worst, never uses this company."
Plussat: "First time using RyanairI have heard so many negative comments about Ryan air and was genuinely surprised that my experience was so positive. The entire boarding process along with arrival and departure were easy and everything was on time."
Plussat: "Was on time"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "This airline sucks"
Miinukset: "Everything"
Plussat: "Great landing!"
Miinukset: "Very crowded and little room"
Plussat: "Not much, should have taken British Airways . Lots of hidden costs"
Miinukset: "Low cost ticket, high price side cost."
Miinukset: "The whole checking in process was ridiculous!!! You can only check in on your phone otherwise everything is fee. There are no self check in computers. I'm flying international so don't always have wifi available. Charged to check in my luggage. Which is horrible. It's not even a flat fee for the luggage it's by waeight and I had to go back and forth to a different counter for weight, then to pay, then back to drop off the luggage. One person at the counter should be able to do that one transaction.. it's such a waste of time. I will never fly this airline again."
Miinukset: "landing had some turbulence"
Plussat: "not a lot really"
Miinukset: "firstly with Ryanair, you pay for every little service free on other airlines. to add 2 luggage of 20kg each we paid an extra US$ 40,00 per luggage + taxes = US$ 104,00. If you travel with somebody and like to sit together you have to pay extra money. during the flight the crew was going up the alley trying to sell whatever they have for sale during the flight, going from drinks to food, from gifts to alcohol and cigarettes, but not giving the embarkment cards like every other airline does, no, here you have to wait to be in front of the customs, get the form, fill in the form and then take your place in the queue for another 30 minutes.. and I don't mention here how many times the crew hit my leg and knee with the trolley during the two hours flight."
Miinukset: "there was a strike at the airport for security and we made it to the gate as they closed the doors and they wouldn't let us on the plane or refund our tickets"
Plussat: "It got to the destination."
Miinukset: "It was late to board. Plane is there. Nothing is happening."
Plussat: "Nothing, flying with this airline is a total NIGHTMARE!!!"
Miinukset: "The people at the counter is very rude and inflexible, they do not help you in anyway and they just want to charge you all the fees they can in a very disrespectful way! As customers we should not pay super high extra fees for checking in at the airport. When we are traveling, we don't always have wi fi access, specially in London, so we were unable to check in online, causing us to have to pay 50 pounds per person plus 35 per bag. I would never recommend this airline to anybody, not even to my worst enemy. This is a thief company, robbing you the money you try to save by flying with them!!!!"
Plussat: "The priority boarding"
Miinukset: "The plane was hot and small"
Plussat: "They play music while boarding"
Miinukset: "Seats don't recline No complementary water AC barely works They make you line up 1 hour before boarding"
Miinukset: "Delay on departing"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "First they asked us to be at the airport 3 hours before the flight, sadly the staff did t arrive and didn't open the ticket counter until 2 hours before the flight. Secondly, you need to print your boarding pass prior to arriving. I did my check in online and paid for a checked bag which what's $58. The employee asked to see the boarding pass on my way phone, obviously it wasn't pulling up this time. We had to pay 15€ per ticket just to print them. That to me is rediculous. The on the flight, they will not take any credit card that isn't European and they are the first airline to accept cash onboard. Overall our experience was horrible. You would think after making us wait in line for over and hour they wouldn't charge is to PRINT the tickets. This airline is perfect for someone traveling by themselves with only a carry on and having access to a printer."
Plussat: "The staff was nice!"
Miinukset: "The price for the flight is affordable but if you don't read the fine print on luggage you end up paying almost $200. Therefore the whole flight ends up costing you standard price and you're not saving. Nothing is complementary on the flight. You get to pay for your own cup of coffee."
Plussat: "The crew was nice. The flight was safe. Boarding was efficient."
Miinukset: "Questionable ethics in terms of check in. You have to check in online at least two hours before or prepare to pay a fee. This is not spelled out upon purchase of ticket. When checking in, you need to print or download boarding pass or pay a fee when arriving at airport. You must pay for a checked bag before arrival to airport or (you guessed it) pay a fee. We were fortunate to avoid all fees except for the checked bag fee (a convenience fee on top of the price to check a bag). Ryanair's emails provided no link or instructions to check a bag. Also, springing all this information on us two days before travel was sketchy at best. My guess is a healthy percentage of customers use Ryanair for flights in the middle of a vacation and investigating these details are the last thing on travelers' minds. Ryanair knows exactly what they're doing revealing the info when they do."
Miinukset: "Charges 50 euro per person if you don't check in two hours before. Doesn't matter if you actually buy it last minute (flight leaving within an hour), they will still charge you a penalty since you didn't check in more than 2 hours ago. When you try to explain it to the employees, they just stare at you, look at their piece of paper, and say you still have to pay. Absurd. Flight was delayed obviously. Seats are small and don't recline. A tall person should never fly with them. Obviously no entertainment. Don't even give you free water."
Miinukset: "The flight was 30 minutes late"
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "They canceled our flight, standing us in Spain (we live in the U.S.) and they made no attempt to help us reschedule a flight or reimburse us in anyway. Never flying Ryanair again."
Plussat: "Price"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "We will NOT fly with this carrier again."
Plussat: "Comfort and crew was good"
Miinukset: "Not being able to have mobile boarding pass is stressful.. almost missed flight due to communication while checking in. I would not like to fly this airline again through Europe due to this inconvenience. Very disappointed and will choose EasyJet next time."
Plussat: "got to Rome 5 hours late"
Miinukset: "This flight was about the 5th leg of our European trip. I attempted several times to complete the early check in on the website so that we would save the fee of checking in later at the airport but I was unable to. We left our hotel 4 hours prior to the flight departure because the metro ride was 1 hour to the Barcelona airport. Next, we waited in line at the airport and were then told to go wait in another line and pay 50 euros each for the airport check-in. Then, our flight was delayed so we got to spend a whole day of our vacation in the Barcelona airport! What a waste of valuable time for us. Next tour of Europe I will gladly spend up to $400 more for a reliable flight on a different airlines. Time is more valuable, especially vacation time!"
Plussat: "It was easy to check in"
Plussat: "Price"
Miinukset: "We asked for a special assistance for grandfather. Nothing came out. Too bad."
Plussat: "It was on time and comfortable"
Miinukset: "The plane did not arrive to Paris."
Miinukset: "Terrible service"
Plussat: "I liked that it got me where I wanted to go. The staff was nice."
Miinukset: "I had to jump through hoops to print a boarding pass even though I had Ryanairs app with a mobile boarding pass. 3 hours of my Sat and Sunday in Barcelona were spent searching for an open copy/print shop. Would have been nice to know more than 48 hours before my flight. I get to the airport after not finding a print shop, expecting to pay through the nose for them to print the tickets for me and they say I didn't even need it. They supply the boarding pass. Wow. The boarding is a joke. They don't board in zones, so the line was literally 180 people long. I wasn't even in the back of the line and it still bothered me. Now let's get to the plane, again, staff and pilot were great. The seats have NO leg room. I have long legs and it was miserable. No seat back pocket to put things. No recline on the seats. The aisle way sagged everytime someone walked past me, leaning my seat toward the aisle. I know, I know, you get what you pay for. This flight I paid for a lesson. That lesson being never never never ever ever ever fly Ryanair again. I would gladly pay a little more money to save my poor knees from being in that position again."
Miinukset: "No trays"
Plussat: "Total ripoff. Crowded like cattle and extorted for massive extra charges for our luggage. Will never fly Ryanair again."
Plussat: "Cheap fares"
Miinukset: "They try to charge you for everything. Be careful that you print your boarding pass and check in prior to arriving at airport for your flight, or they will try and charge you 45 Euro."
Plussat: "Just the affordability of the fare"
Miinukset: "The crew seemed to be in a crush. They weren't pleasant at all. No food was offered and the snacks sold was triple the regular price. The inside of the plane looks like it's about to fall down any moment."

Varaa halvat lennot Barcelona - Lappi

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

9.1.ma
2 välilaskuaRyanair
15t 50mBCN-RVN
13.1.pe
1 välilaskuRyanair
22t 35mRVN-BCN
156 €
9.1.ma
1 välilaskuRyanair
12t 00mBCN-RVN
12.1.to
1 välilaskuRyanair
17t 25mRVN-BCN
158 €
9.1.ma
1 välilaskuRyanair
13t 10mBCN-RVN
13.1.pe
1 välilaskuRyanair
10t 25mRVN-BCN
174 €
5.1.to
1 välilaskuRyanair
11t 10mBCN-RVN
12.1.to
1 välilaskuRyanair
23t 55mRVN-BCN
179 €
30.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 25mBCN-RVN
6.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 40mRVN-BCN
180 €
30.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 10mBCN-RVN
5.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 30mRVN-BCN
186 €
30.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 25mBCN-RVN
5.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 50mRVN-BCN
197 €
30.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 25mBCN-RVN
5.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 50mRVN-BCN
198 €
30.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 10mBCN-RVN
4.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 40mRVN-BCN
199 €
30.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 25mBCN-RVN
5.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 50mRVN-BCN
200 €
30.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 10mBCN-RVN
5.2.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
25t 10mRVN-BCN
203 €
27.2.ma
1 välilaskuRyanair
7t 00mBCN-RVN
28.2.ti
1 välilaskuRyanair
8t 55mRVN-BCN
206 €
21.1.la
1 välilaskuRyanair
20t 00mBCN-RVN
23.1.ma
1 välilaskuRyanair
15t 45mRVN-BCN
207 €
6.1.pe
2 välilaskuaRyanair
42t 50mBCN-RVN
13.1.pe
1 välilaskuRyanair
10t 25mRVN-BCN
209 €
6.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
30t 00mBCN-RVN
13.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
22t 35mRVN-BCN
210 €
21.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
20t 00mBCN-RVN
23.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 45mRVN-BCN
211 €
5.1.to
1 välilaskuRyanair
11t 10mBCN-RVN
12.1.to
1 välilaskuRyanair
17t 25mRVN-BCN
212 €
5.1.to
1 välilaskuRyanair
11t 10mBCN-RVN
12.1.to
2 välilaskuaRyanair
16t 55mRVN-BCN
222 €
20.1.pe
1 välilaskuFinnair
13t 15mBCN-RVN
25.1.ke
1 välilaskuFinnair
5t 55mRVN-BCN
263 €
21.3.ti
1 välilaskuFinnair
10t 05mBCN-RVN
25.3.la
1 välilaskuFinnair
11t 35mRVN-BCN
265 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

16.1.ma
1 välilaskuRyanair
13t 10mBCN-RVN
55 €
16.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 00mBCN-RVN
69 €
6.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 30mBCN-RVN
87 €
20.12.ti
1 välilaskueasyJet
20t 40mBCN-RVN
105 €
20.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 35mBCN-RVN
111 €
6.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 35mBCN-RVN
117 €
20.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 10mBCN-RVN
120 €
16.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 40mBCN-RVN
146 €
14.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 00mBCN-RVN
154 €
21.12.ke
1 välilaskuRyanair
24t 45mBCN-RVN
155 €
21.2.ti
1 välilaskuFinnair
10t 05mBCN-RVN
158 €
15.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 05mBCN-RVN
166 €
14.12.ke
1 välilaskuFinnair
10t 05mBCN-RVN
168 €
15.12.to
1 välilaskuFinnair
13t 15mBCN-RVN
169 €
21.12.ke
2 välilaskuaRyanair
24t 25mBCN-RVN
182 €
6.1.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 30mBCN-RVN
183 €
21.12.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
49t 10mBCN-RVN
184 €
21.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 30mBCN-RVN
186 €
21.2.ti
2 välilaskuaFinnair
13t 10mBCN-RVN
237 €
27.12.ti
2 välilaskuaFinnair
23t 30mBCN-RVN
294 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Barcelona - Lappi

Lähtö:

Barcelona (BCN)Espanja

Tarjouksia paluulennolle:

Lappi - Barcelona

Selaa lähtöpaikkoja:

179 €

Selaa matkakohteita:

179 €