Etsi halvat lennot reitille Euroopasta $[13794-Kokkola-Pietarsaareen

Vertaa lentolippuja Kokkola-Pietarsaareen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— KOK
28. marraskuu — 5. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Kokkola-Pietarsaareen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

marraskuu

Huippusesonki

lokakuu

Halvin lento

147 €

Keskim. hinta meno-paluu

171 €

Hyvä tarjous meno-paluu

158 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

114 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 29 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 53 %.
Lento Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema – Kokkola/Pietarsaari
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Useimmiten kysytyt kysymykset: Euroopasta - Kokkola-Pietarsaareen reitille

Suosittu lentoyhtiö, jotka lentävät reitillä Eurooppa - Kokkola/Pietarsaari

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4305 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Its right

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

We were an hour late which certainly wasn’t Finnair’s problem since we boarded on time. The bus ride from the airport terminal to the plane was almost as long is the flight itself. I my first flight with Finnair and so far I am pleased.

My flight was canceled. Got to flight to London with British Airways. That flight was late and I missed my connecting flight to Newark. I was forced to check in my carry on bag because there was no more space in the overhead bins. The worst travel ever

Don't like the policy of charging for nonalcoholic beverages, but loved the free blueberry juice. Good that crew kept circling with water!

The cabin crew , especially one female flight attendant though friendly was quite biased in paying attention to the Finnish speaking passengers as compared to passengers of other nationalities. The aircraft itself was quite old and the entertainment system was quite antiquated with a very limited choice of options.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

kone oli 1,5h myöhässä

It was impossible to pre-check in and our seats assignments were terrible. Flight from Houston-to-Chicago was over three hours delayed. The flight from Chicago to Houston was also delayed, once again were seats assignments were all over the place. This was not a good experience.

There is nothing to like about Finnair. Zero service, a mediocre aircraft even though it's an Airbus A350-900 it does not have individual fresh air vents which obviously must be a Finnair option when ordering as Qatar Airways A350-900s do indeed have ................ but they ARE a 5* airline and Finnair is very much NOT. Full flight, no A/C running and as I said no fresh air vents, so it was very stuffy and uncomfortable. I had chosen my seat, as I am a fellow One World member (Qatar Airways Gold member), and isolated myself. When I made check in I looked again and repositioned myself, because obviously Finnair doesn't value my OW tier, and yet when I reported to the desk they had re-assigned yet me another seat sat next to a 'mini-whale' - so poor passenger seating allocation. To give a comparison - flew on a very full A380 QR003 DOH-LHR just 3 days earlier and I was informed by cabin crew that there only about 4 empty seats on that flight and yet 'one of those' was next to me !!! That is how you treat a Gold Member .... but not Finnair.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

[  ] Chaotic is an understatement! I was flying from Helsinki to Los Angeles via Stockholm and eventhough I booked everything directly thru finnair, they gave me only 35 min to change planes that required crossing accross terminal 5 and going thru customs. I asked helped to different staff multiple times and no one cared. Finally when I made it to the gate the flight had been delayed because finnair did the same thing to other flights yet the app and website never updated. Finnair made several of us think we had missed our flight! [  ] Then when I got to the gate, the staff checked all of my documents again eventhough I had been checked in Finland less than 2 hrs before. If you fly with Finnair get ready for chaos. [  ] Messy online presence. Too many emails saying the same thing but hard to find relevant information (for example, I couldn't find any information about the trip from Stockholm to LAX) [  ] they provide the option to check in online and tag your bags at the airport but then have no bag drop line at some airports. [  ] Luggage information in Helsinki was never clear and caused us to step out and have to ring the doorbell to get our bags. It took forever for someone to open the door. [  ] Staff are careless about customer comfort. In rovaniemi, we had to board thru the tarmac and the attendants didn't care that people had to wait outdoor on freezing temperatures while the passengers were taking forever to put in their luggage and sit down. [  ] the only positive is that the airplanes are in good condition.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

The movies offered were really old. Earphones provided were terrible. The flight took off a half hour late. Passengers had to wait in their seats while 40 others dribbled in from a connecting flight.

Varaa halvat lentoliput $Euroopasta Kokkola-Pietarsaareen

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

5.1.to
1 välilaskuFinnair
6t 10mFRA-KOK
10.1.ti
1 välilaskuFinnair
13t 45mKOK-FRA
331 €
4.1.ke
1 välilaskuFinnair
4t 40mFRA-KOK
9.1.ma
1 välilaskuFinnair
4t 35mKOK-FRA
345 €
5.1.to
1 välilaskuFinnair
6t 10mFRA-KOK
9.1.ma
1 välilaskuFinnair
4t 35mKOK-FRA
359 €
6.2.ma
1 välilaskuFinnair
12t 20mVIE-KOK
10.2.pe
1 välilaskuFinnair
12t 25mKOK-VIE
374 €
6.1.pe
1 välilaskuFinnair
6t 10mFRA-KOK
9.1.ma
1 välilaskuFinnair
4t 35mKOK-FRA
377 €
5.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 10mFRA-KOK
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 40mKOK-FRA
378 €
16.1.ma
1 välilaskuFinnair
6t 40mDUS-KOK
18.1.ke
1 välilaskuFinnair
11t 50mKOK-DUS
397 €
6.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 10mFRA-KOK
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 40mKOK-FRA
400 €
5.1.to
1 välilaskuFinnair
6t 10mFRA-KOK
8.1.su
1 välilaskuFinnair
15t 30mKOK-FRA
411 €
5.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 10mFRA-KOK
8.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 00mKOK-FRA
418 €
16.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 15mDUS-KOK
18.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 05mKOK-DUS
431 €
6.1.pe
1 välilaskuFinnair
6t 10mFRA-KOK
8.1.su
1 välilaskuFinnair
15t 30mKOK-FRA
432 €
7.1.la
1 välilaskuFinnair
27t 50mFRA-KOK
9.1.ma
1 välilaskuFinnair
4t 35mKOK-FRA
464 €
5.1.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 10mFRA-KOK
10.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 10mKOK-FRA
484 €
6.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 10mFRA-KOK
10.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 10mKOK-FRA
505 €
6.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 10mFRA-KOK
8.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 55mKOK-FRA
506 €
4.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
22t 25mFRA-KOK
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 15mKOK-FRA
725 €
6.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 10mFRA-KOK
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 40mKOK-FRA
797 €
6.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 10mFRA-KOK
10.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 15mKOK-FRA
860 €
5.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 30mFRA-KOK
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 40mKOK-FRA
860 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

4.2.la
1 välilaskuFinnair
26t 25mARN-KOK
147 €
4.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 05mARN-KOK
161 €
26.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 15mFRA-KOK
290 €
26.12.ma
1 välilaskuFinnair
22t 25mFRA-KOK
367 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Kokkola-Pietarsaareen

Matkakohde:

Kokkola-Pietarsaari (KOK)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Kokkola-Pietarsaari - Eurooppa

Selaa lähtöpaikkoja:

331 €
298 €
374 €
431 €
223 €
345 €
243 €
352 €
501 €
Näytä lisää

Selaa matkakohteita: