Hae lentoja
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Suorat lennot
Lentoyhtiöt
Tarjoukset

Etsi halpoja lentoja Ruotsista Kokkola-Pietarsaareen alk. 259 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lento Kokkola-Pietarsaareen, jonka lähtöpäivä on 11.8.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
to 23/5
to 30/5

Vertaa lentolippuja Kokkola-Pietarsaareen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Kokkola-Pietarsaareen sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Kokkola-Pietarsaareen sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 632 927 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Lennot Kokkola-Pietarsaareen - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä lennoista Kokkola-Pietarsaareen, jotka auttavat sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin päivä lentää Kokkola-Pietarsaareen?

Kaikkien KAYAK-sivustolla napsautettujen Kokkola-Pietarsaari lentojen keskihinta kultakin päivältä viimeisten 12 kuukauden aikana
KAYAK-sivuston tietojen perusteella halvin päivä lentää Kokkola-Pietarsaareen on perjantai, jolloin liput voivat olla niinkin edullisia kuin 275 €. Toisaalta kallein lentopäivä on perjantai, jolloin hinnat ovat keskimäärin 275 €.

Mikä on halvin kuukausi lentää Kokkola-Pietarsaari?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Kokkola-PietarsaariKokkola-Pietarsaari lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Edullisin kuukausi lennoille ]Kokkola-Pietarsaari on huhtikuu, jossa liput maksavat keskimäärin 155 € yhdensuuntaisten lentojen osalta. Toisaalta kalleimmat kuukaudet ovat marraskuu ja lokakuu, jolloin lippujen keskimääräinen hinta Ruotsista on 274 € ja 252 €. Menopaluumatkojen osalta paras matkakuukausi on marraskuu, jolloin keskihinta on 173 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää Kokkola-Pietarsaari?

Keskihinta kaikille lennoille Kokkola-Pietarsaari riippuen lähtöajankohdasta, joita KAYAK-käyttäjät ovat napsauttaneet viimeisten 2 viikon aikana
Halvin vuorokaudenaika lentää Kokkola-Pietarsaari on yleensä illalla lentojen maksaessa keskimäärin264 €. Kallein vuorokaudenaika lentää Kokkola-Pietarsaari on yleensä iltapäivällä, mikä on ruuhkaisinta aikaa lipun keskihinnan ollessa 275 €.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Kokkola-Pietarsaari?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Kokkola-Pietarsaari, poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan tulisi varaus tehdä 1 viikko ennen lähtöä Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 75 päivää ennen lähtöä.

Kuinka monta suoraa lentoa Kokkola-Pietarsaari on joka päivä?

Joka päivä on noin 2 suoraa lentoa Ruotsin Kokkola-Pietarsaari Suurin osa lennoista lähtee yöllä 17:00 ollessa yleisin lähtöaika ja 45 % lentojen lähtiessä yöllä.

Kuinka monta suoraa lento Kokkola-Pietarsaari on viikottain?

Viikoittain on noin 11 suoraa lentoa Ruotsin Kokkola-Pietarsaari. Yleisin lähtöpäivä on tiistai, ja 18 % lennoista lähtee tänä päivänä.

Hyvä tietää

Matalasesonki

huhtikuu

Huippusesonki

helmikuu

Halvin lento

259 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 29 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 5 %.
Lento Tukholma – Kokkola-Pietarsaari

Useimmiten kysytyt kysymykset - Kokkola-Pietarsaaren lentojen varaus

 • Kuinka kaukana kenttä Kokkola-Pietarsaari on Kokkola-Pietarsaari keskustasta?

  Kohteen Kokkola-Pietarsaari keskusta on 13 km päässä kentältä Kokkola-Pietarsaari.

 • Minkä niminen on lentoasema kohteessa Kokkola-Pietarsaari?

  Kohteessa Kokkola-Pietarsaari on vain yksi lentokenttä ja sen nimi on Kokkola-Pietarsaari (KOK). Tämä lentokenttä tunnetaan myös nimellä Kokkola tai Kokkola/Pietarsaari.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille Kokkola-Pietarsaareen?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille Kokkola-Pietarsaareen.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi -työkalu auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu Kokkola-Pietarsaareen?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon hinta Kokkola-Pietarsaareen todennäköisesi seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai tehdä varaus jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille Kokkola-Pietarsaareen?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Kokkola-Pietarsaareen ja takaisin toisen yhtiön koneella.

 • Mitä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa, ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Kokkola-Pietarsaareen?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Kokkola-Pietarsaareen lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Kokkola-Pietarsaareen

 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Kokkola-Pietarsaaren lentotarjoukset.

Suositko suora lentoja kohteeseen Kokkola/Pietarsaari?

Selvitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Kokkola/Pietarsaari, minä päivinä ne lentävät ja varaa suorat lennot.

Suorat lähdöt

kentältä Ruotsi kentälle Kokkola/Pietarsaari

maanantaina

Finnair

Finnair

tiistaina

Finnair

Finnair

keskiviikkona

Finnair

Finnair

torstaina

Finnair

Finnair

perjantaina

Finnair

Finnair

sunnuntaina

Finnair

Finnair

Näytä enemmän suoria lentoja

Suorat paluut

kentältä Kokkola/Pietarsaari kentälle Ruotsi

maanantaina

Finnair

Finnair

tiistaina

Finnair

Finnair

keskiviikkona

Finnair

Finnair

torstaina

Finnair

Finnair

perjantaina

Finnair

Finnair

sunnuntaina

Finnair

Finnair

Näytä enemmän suoria lentoja
Näytä enemmän suoria lentoja

Suosittu lentoyhtiö reitille Ruotsista - Kokkola-Pietarsaareen

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Kokkola-Pietarsaareen. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyäänRuotsista Kokkola-Pietarsaareen. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennätKokkola-Pietarsaareen? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1386 arvosteluun
7,5comfort
6,9food
7,0entertainment
7,8boarding
8,2crew
Lentoyhtiöiden arvostelut

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

6,0 HyväAnonyymi, tammik. 2023SIN - HEL
Lue lisää Finnair arvosteluista

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Varaa halvat lentoliput $Ruotsista Kokkola-Pietarsaareen

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

 
Nämä ovat halvimmat meno-paluu lennot Kokkola-Pietarsaareen, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
11.8.su
1 välilaskuFinnair
15t 35mARN-KOK
12.8.ma
1 välilaskuFinnair
13t 25mKOK-ARN
259 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Kokkola-Pietarsaareen

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Kokkola-Pietarsaareen, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
24.4.ke
Useita kohteitaFinnair
11t 15mARN-KOK
28.4.su
Useita kohteitaFinnair
12t 40mKOK-ARN
252 €
24.4.ke
Useita kohteitaFinnair
11t 15mARN-KOK
25.4.to
Useita kohteitaFinnair
8t 20mKOK-ARN
357 €
24.4.ke
Useita kohteita
11t 15mARN-KOK
26.4.pe
Useita kohteita
5t 15mKOK-ARN
506 €
24.4.ke
Useita kohteita
4t 35mARN-KOK
25.4.to
Useita kohteita
9t 55mKOK-ARN
645 €
24.4.ke
Useita kohteitaFinnair
15t 05mARN-KOK
28.4.su
Useita kohteitaFinnair
22t 00mKOK-ARN
669 €
24.4.ke
Useita kohteita
15t 15mARN-KOK
28.4.su
Useita kohteita
14t 25mKOK-ARN
817 €
24.4.ke
Useita kohteita
15t 15mARN-KOK
28.4.su
Useita kohteita
22t 55mKOK-ARN
1145 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Kokkola-Pietarsaareen

Matkakohde:

Kokkola-Pietarsaari (KOK)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Kokkola-Pietarsaari - Ruotsi

Matkustamoluokat: