GVA - HEL

Etsi halvat lennot reitille Genevesta $[7232-Helsinkiin

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
la 25/2
la 4/3

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

65 €

Keskim. hinta meno-paluu

267 €

Hyvä tarjous meno-paluu

265 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

155 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 21 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 20 %.
Lento Geneven kansainvälinen lentoasema – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Geneve - Helsinki-Vantaan lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Geneveen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 155 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 265 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Geneve – Helsinki löytyy keskimäärin 81 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan marraskuu, joulukuu ja tammikuu. Halvin kuukausi lentää: tammikuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 14% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Genevesta - Helsinkiin reitille

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Geneven kansainvälinen lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,8
KLMPistemäärä perustuu 3688 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,6Mukavuus
8,4Henkilökunta
7,2Viihde
7,4Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Kiire oli nousuun mut kerettiin ksikki hyvin

Lue lisää lentoyhtiöstä KLM

Kiire oli nousuun mut kerettiin ksikki hyvin

Kaikki oli perus hyvää

Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Plussat: "Uudet elokuvat."
Miinukset: "Ei wifiä."
Miinukset: "Ei wifiä."
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki sujuu ja on ystävällistä Kiitos🌹

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Kaikki meni tälä kertaa niin hyvin, ettei nyt pysty mitään paranettavaa keksimään. Hieno uusi lentokenttä Hkin pässä jossa hyvät ja selkeät opasteet. Kaikki Roin kenntällä sujui jouhevasti, vaikka lento vähän myöhässä olikin ja mukavat matkustamohenkilökunta :)

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Plussat: "Larger airplane, good seat."
Plussat: "Everything went as planned, good terminal for connecting flights"

Varaa halvat lentoliput $Genevesta Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

7.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 30mGVA-HEL
18.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 10mHEL-GVA
117 €
22.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 40mGVA-HEL
3.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 15mHEL-GVA
126 €
21.2.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 30mGVA-HEL
3.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 15mHEL-GVA
128 €
15.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 25mGVA-HEL
6.3.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 50mHEL-GVA
140 €
5.3.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 45mGVA-HEL
15.3.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 20mHEL-GVA
153 €
20.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 50mGVA-HEL
3.3.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 15mHEL-GVA
156 €
21.2.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 30mGVA-HEL
27.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 45mHEL-GVA
158 €
2.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 10mGVA-HEL
5.3.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 45mHEL-GVA
160 €
20.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 50mGVA-HEL
1.3.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 20mHEL-GVA
161 €
2.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 00mGVA-HEL
5.3.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 10mHEL-GVA
162 €
2.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 20mGVA-HEL
5.3.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 45mHEL-GVA
165 €
22.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 40mGVA-HEL
3.3.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 10mHEL-GVA
167 €
22.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 40mGVA-HEL
28.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 05mHEL-GVA
168 €
21.2.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 30mGVA-HEL
3.3.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 10mHEL-GVA
169 €
4.3.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 10mGVA-HEL
11.3.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 05mHEL-GVA
170 €
20.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 50mGVA-HEL
1.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 10mHEL-GVA
172 €
5.3.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 45mGVA-HEL
15.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 10mHEL-GVA
173 €
22.3.ke
1 välilaskuKLM
13t 45mGVA-HEL
28.3.ti
1 välilaskuKLM
5t 45mHEL-GVA
188 €
10.2.pe
1 välilaskuLufthansa
4t 30mGVA-HEL
12.2.su
1 välilaskuLufthansa
14t 05mHEL-GVA
200 €
10.3.pe
1 välilaskuKLM
7t 15mGVA-HEL
16.3.to
1 välilaskuKLM
5t 45mHEL-GVA
203 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

1.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 40mGVA-HEL
65 €
15.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
16t 25mGVA-HEL
73 €
9.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 00mGVA-HEL
75 €
9.3.to
1 välilaskuNorwegian
18t 40mGVA-HEL
78 €
8.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 35mGVA-HEL
79 €
13.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 10mGVA-HEL
86 €
8.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 25mGVA-HEL
88 €
2.2.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 20mGVA-HEL
90 €
15.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 50mGVA-HEL
92 €
8.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 40mGVA-HEL
93 €
9.3.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 55mGVA-HEL
94 €
2.2.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 10mGVA-HEL
96 €
2.2.to
1 välilaskuNorwegian
18t 40mGVA-HEL
99 €
2.2.to
1 välilaskuNorwegian
18t 40mGVA-HEL
101 €
4.2.la
1 välilaskuNorwegian
17t 05mGVA-HEL
154 €
6.5.la
suora lentoFinnair
2t 55mGVA-HEL
180 €
9.3.to
suora lentoFinnair
3t 05mGVA-HEL
204 €
18.2.la
2 välilaskuaBrussels Airlines
16t 50mGVA-HEL
216 €
4.2.la
2 välilaskuaBrussels Airlines
16t 50mGVA-HEL
238 €
4.2.la
2 välilaskuaScandinavian Airlines
17t 35mGVA-HEL
256 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Geneve - Helsinki

Lähtö:

Geneve (GVA)Sveitsi

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Geneve

Selaa lähtöpaikkoja:

159 €

Selaa matkakohteita:

159 €