Etsi halvat lennot reitille Islannista $[7232-Helsinkiin

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
to 9/3
to 16/3

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

113 €

Keskim. hinta meno-paluu

328 €

Hyvä tarjous meno-paluu

328 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

154 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 7 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 27 %.
Lento Reykjavik Keflavik Intl – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Helsinkiin

  • Etsitkö halpaa lentolippua Helsinkiin? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Helsinkiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Reykjavikista 154 € yhdensuuntainen - 241 € meno-paluu, Akureyri 405 € yhdensuuntainen - 405 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 2 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausien heinäkuu ja elokuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Islanti on tammikuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Helsingin lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Helsingin lentojen varaus

Suositut 5, jotka liikennöivät reitillä Islanti - Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 3830 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,3Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."
Plussat: "The flight attendants were very patient and attentive, the vegetarian meal was probably the best I’ve ever had on a flight. The plane was a little older so there was a (relatively) comfortable amount of seat room."
Miinukset: "Some entertainment option would be nice, but it was a European flight under 3 hours, so not much was expected."
Miinukset: "Plane was changed to a different plane and caused lots of confusion. Boarding process was chaos, loaded all passengers in a room too small with many standing and getting too hot."
Miinukset: "The pilot strike resulted in cancellation of my flights so getting home turned in to a challenge"
Miinukset: ""sporty" landing in Washington :)"
Miinukset: "Nothing!"
Plussat: "The airplane was modern and well kept. The crew were attentive and kind."
Miinukset: "Nothing - our flight out was great!"
Plussat: "No problems. I was satisfied"
Miinukset: "When people lean their seats back their heads end up in your face and you are forced to lean your seat back to make separation from passenger in front of you"
Plussat: "Efficient boarding process."
Miinukset: "Seats super uncomfortable, no food for a 3.5 hr flight, just tea or coffee as free drink options."
Plussat: "Small airplane"
Miinukset: "Confused information and double/extra charge for only one check-in baggage. They should make clear in the first place when booking ticket or check in online but NOT. I have to pay $83 dollars for one luggage."
Plussat: "Overall a nice comfortable flight, no problem at all with the flight itself. Staff at check- in and on board were polite and efficient."
Miinukset: "70€ seems a little steep for luggage, but we were able to rearrange our liquids."
Plussat: "Seats are pretty comfortably and spacious for economy class (I’m small though, so take that with a grain of salt). The lunch was pretty solid, would have preferred a hot breakfast. The vegetarian breakfast was grilled veggies with fruit and yogurt on the side, kind of a mish-mash of things."
Miinukset: "- Would have liked a better breakfast - More entertainment with subtitles (esp foreign films) - More entertainment selection"
Miinukset: "No food or even water"
Miinukset: "Our ticket said economy, but it was a specific set of economy that did not include any baggage. If we were warned prior we could have purchased it for significantly cheaper. Our ticket was not clear and it cost us 175usd for two bags at the airport. Very disappointing"
Plussat: "The seats were very comfortable -- the plane wasn't very full, so there was room to spread out for some folks. As a vegetarian, the lunch meal was EXCELLENT, thank you. There was a second snack given just before landing that was basically roasted peppers on bread that was not good -- so you know, many vegetarians actually have sensitivity against peppers, so perhaps another vegetable or option would be better there. Crew was very affable and helpful."
Miinukset: "See point before re: second snack. Our flight was delayed for two hours, presumably due to snow in Oslo. The boarding area was disorganized -- something I remember from flying through Norway a few years ago as well. I also didn't quite understand why I received priority boarding, as a United gold member on my outbound fight, but not on my return. So the inconsistency was a bit confusing/frustrating. But the flight overall was smooth, and the accommodations quite good."
Plussat: "On time, clean aircraft not too full!"
Miinukset: "Boarding was a little rough as the announcements in groups to board was not clear and lots of people got in line that should not have. - causing delays and frustrations. Handled poorly by gate team"
Plussat: "Easy boarding"
Miinukset: "Seat width"
Plussat: "Nice guy behind the counter."
Miinukset: "At self check-in, we received a message that we had been placed on standby and that our seats were no longer guaranteed (for the SECOND time this trip with no explanation despite our having purchased our tickets quite some time ago). We were directed to the gate for questions. No one manned the gate until right before boarding. We spent the entire time in a panic trying to figure out how else we could get to our destination in time for a wedding. When we finally talked to someone at the counter, he said this was just normal procedure to be able to shuffle seats. This is not normal. I have flown with many airlines, and I cannot imagine it is ever "normal" policy to tell people they have been downgraded to standby until just before the flight. So much anxiety. Also, the flight was delayed, and the crew had no communication about gates or any other information (within their OWN AIRLINE) for those with connecting flights."
Plussat: "There was nothing positive in this experience. Oh, the flight was safe and no one was injured?"
Miinukset: "Charged for checked bag on international flight. Late departure. Only food was a small cup of water on a 3+ hour, lunch time flight -- not even a bag of pretzels. Late arrival with short connection and flight attendant directed us to wrong gate. When we reached final destination, only one of two checked bags showed up."
Plussat: "De-planing"
Miinukset: "The screaming children. All. The. Yelling. Kids. Also it was an inferno in there. if it's a packed house and customers are standing in the aisles, do us a favor and crank the AC."
Plussat: "Waited for us when flight showed up late"
Miinukset: "Cramped cabin"
Miinukset: "We couldn't check in online because we had an infant in arms. So we tried to check in there. There were 3 different terrible queues. One to use the machines, one to check bags and another for special situations. We tried the machines, didn't work. A rep told us to go to the special situations line. There was a rep there that was trying to prevent people to getting into the line because it was sooo long (1+ hr). So we tied the machines again. Didn't work. So we convinced the guy to let us in the special line. It was nuts. We waited as our flight got closer and closer. Right when it looked like we might make the flight, one of the TWO reps left. When we finally made it, they said we wouldn't make the flight. We rebooked and had to pay extra. WORST travel experience ever."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Got delayed 13-hours in an airport with no SAS staff present to communicate anything to all of the passengers. We were not accommodated with hotel vouchers or provided with alternative travel options to our final destinations and missed flights. SAS did not cancel the flight after the first 4-hours of delay which is illegal by EU Standards. None of us were able to leave the airport as we were not told any information about potential flight departure times and it would have been $2000 to re-book with a different airline. No answers were given by SAS over the phone and their staff seemed unaware of any problems."
Plussat: "I mean, it was how a flight should be, painless."
Miinukset: "Lost my luggage when the other 3 people who I am traveling with got theirs. Not sure what went wrong there. No SAS personnel was available, actually there was no airline counter even. I filed a lost and found report at the airport. I will contact the airline , hope they will find my bags or at least provide vouchers for my one week vacation."
Plussat: "Two 20-something young ladies tried to figure out system, individual issues while rest of us stood and watched versus passing through loading area. In addition, delayed due to short handed baggage loading crew. Flight was one hour late departing. Luggage did not make connecting flight to London. No wifi either."
Miinukset: "Smooth flight."
Miinukset: "Seat was uncomfortable."
Plussat: "Food, crew, entertainment"
Miinukset: "We departed almost 3 hours late. No explanation given over speaker. No compensation, no apologies."
Miinukset: "Unexpected 70 euro baggage fee that I had no way to add online."
Miinukset: "I tried to change the return date, as my work schedule changed. And I was told it would cost me $1300. So I had to buy a whole new ticket and ended up not using my ticket bought on Kayak at all. Shame."
Plussat: "boarding is different and they were talking over pa announcements at heathrow so you could not hear what to do. you go through one ticket agent to the down stairs to another ticket agent. everyone knowing what to expect crowded around the second ticket agent and there because of that forget about boarding by row or zone you couldn't get throught the crowd. plus the second ticket agent was right next to the downstairs escalator so people coming late got on before us."
Miinukset: "Almost absent crew And almost no service. Made flight with United and with United connection. SAS lost my connection, told ME I canceled my reservation. What a mess that was! I could also not reserve any seats online because flight was partner united flight and neither airline would allow me to choose seats."
Plussat: "I felt valued. The plane was clean and in good condition. The flight crew and attendants were very professional and took good care of the passengers. It was a quiet and stress-free travel experience."
Miinukset: "Can't think of a single thing."
Plussat: "I was offered pizza and promised to get my money back as I would¨t reach my destination anyway. Still waiting for my enquiry about money,"
Miinukset: "The plane is very old and I¨ve been expecting this to happen. I wish they could set in a modern plane on this distance as the train also don¨t offer a proper connection."
Plussat: "Crew and plane good. Friendly and English was excellent."
Miinukset: "There was a delay because of a software issue. They had to shift people around manually because of it. Baggage Fee was extremely high (> $50)"
Miinukset: "Seats very narrow and tight."
Miinukset: "When purchasing the ticket there was no mentione that bagage was NOT included something which I assume when flying with an All Star airline. Ended up paying an extra 70 € for my luggage - not happy."
Plussat: "Quick Flight"
Miinukset: "Just a long layover, but what are you going to do"
Plussat: "SAS is the best airlines !!"
Miinukset: "I was charged 500 DKK (about $80) to check a single suitcase. I was assuming an allowance of one bag on an international flight - I guess I should have read the fine print. What was most annoying though is the fact that the bag didn't even make it to destination (on a direct flight, this is hard to accept)."
Plussat: "SAS agent in Oslo was very nice and quickly rebooked our flight to Bergen when we missed our scheduled one due to luggage delays and confusion at Oslo as to Customs procedure."
Miinukset: "During online check in and through the website, I was informed that I would be able to have one free checked bag. I was never prompted that I would have to pay additional. However, when I arrived at the airport, I was told that I had to pay an additional $75 to check my bag in even though my boarding pass stated I was able to check in one bag. I was then pushed back and forth through the airport to complete this process. I would have liked to be given warning if I had to pay any additional costs."
Plussat: "Introduce meals even to economy class"
Miinukset: "Crew was rude. Had to ask 3 times for a drink before I actually got it and they snarled at me about having to pay. I didn't care about paying, at that pout I would have paid $100 for some water. Seats are RIDICULOUSLY small and when the person in front of you puts their seat back it's impossible to do anything. Forgot having your tray table down."
Plussat: "Not enough space to store items."
Plussat: "Passenger"
Miinukset: "Not much talk from captain about local weather and time."
Plussat: "The staff was very friendly and I noticed how kind they were to a mother travelling along with an infant and toddler."
Miinukset: "I've had blankets on previous plane rides. It would have been nice to have something to cover up with."
Plussat: "Quick boarding , no delay"
Miinukset: "Flight attendants were not so friendly and as entertainment the movies were outdated."
Plussat: "Reasonably on time"
Miinukset: "No entertainment at all, no food at all, unless you are willing to pay 10 euros for a sad looking sandwich. You got water or coffe, or you overpaid. And it's not like they're giving the seats away!"
Miinukset: "Seats are bit dence. It would have been nice to get a complimentary soft drink, even it's a short flight"
Plussat: "Crew are great. Very professional."
Miinukset: "Can’t complain."
Plussat: "Great aisle seat on a modern plane.I was in the middle seat on an older plane for the trip there (close to 8 hours), and it wasn’t as comfortable. The trip from Reykjavík to Seattle was great: comfortable seat and more room, though they were both in the same fare class."
Miinukset: "The boarding organization and food service for a long flight"
Plussat: "crew was excellent"
Miinukset: "I was not able to use the kiosk at the Boston airport and I had to wait for the agent to arrive. (waited for 4 hours)"
Plussat: "The airplane waited for us because our first flight had a delay. The airplane was clean and in good condition. The flight was very smooth."
Plussat: "Flight was on time."
Miinukset: "Again, no food/snacks."
Plussat: "It was on time departure, boarding was seemless. This country is so beautiful, 10 days were not enough, so we decided to go back there again in future."
Miinukset: "Since it was 6 hr flight at dinner time, airline should provide either sandwiches or food trays, not just free water or coffee. In order to promote tourism, national airlines (Iceland air) should give some incentives to travellers."
Plussat: "Good crew and a smooth flight"
Miinukset: "Loudspeaker system lousy, could not hear any announcement from cocpit nor cabin crew about safety or flight progress"
Plussat: "Great crew friendly and helpful."
Plussat: "The flight out of Reykjavík was delayed. We missed the connection. The guy at the desk promised us a room and dinner. The hotel stopped serving dinner. We are hungry and hours from home. No one answers the phone at Iceland Air. We do not know when they will reschedule."
Miinukset: "We asked them to pay for a car instead of a hotel so we could drive. But they refused. They could have booked two rooms since there are four of us but we all have to share one room. They could have warned us that there really was no dinner instead of promising dinner."
Plussat: "Crew provided enough water and soft drinks."
Miinukset: "They make you check your carryon bag and charge $64 For it.That’s a rip-off. Seats were not comfortable."
Plussat: "Short duration and cheap price."
Miinukset: "I wish there was a larger selection of food to order and that the portions were larger. The beverage cart only came by once during the trip, though water was offered twice. The entertainment selection was mediocre with mostly old movies and many movies offered only in Icelandic."
Miinukset: "Icelandair attitude suck and is the reason I will not even visit Iceland now."
Plussat: "Comfort was good because we paid an extra $45 for more leg room and we had an empty seat in our row."
Miinukset: "see comments above, Crew served beverages once and did not pick up trash at end of trip till asked. We have travelled quite a bit internationally and expected more out of an airline. Have booked two flights to Europe next year with other airlines."
Miinukset: "Seat comfort"
Plussat: "A bit more leg room for a budget airline. Water and toilet were free."
Miinukset: "Very expensive and limited food options for such a long flight. Impossible to avoid the very third-world Reykjavik airport. The facilities and services were not adequate to serve the volume of passengers passing through on the weekdays we were there. The over- crowded spaces presented both safety and security concerns in my opinion."
Plussat: "Courteous crew. Flight was on time."
Plussat: "Kind crew and comfortable seats in the exit row"
Miinukset: "No snacks"
Plussat: "Flight crew was friendly & professional. Flight was relatively smooth, on time, safe."
Miinukset: "No meals or snacks included in ticket price, you only get a free drink (soda or water). Book directly on their website, or you don't get to choose your seat. Hard to get in touch with anyone to ask a question. Tried 800# - was #65! in queue. Tried facebook messenger & didn't get a reply for over a week!! Company customer service is nonexistent!!! Flight crew was great. Won't be using them again; not worth the savings. Will book direct with Delta or Swiss Air in the future, it's worth the extra $ to have quality customer service & 2 meals & a snack!!"
Miinukset: "Delay in Philadelphia affected this score"
Plussat: "Efficient, not too uncomfortable. I would fly them again."
Miinukset: "Food - not enough choices and very little that could be a "meal." I was on a long flight from Europe, was very hungry and wanted a real meal. Also, on European flights, you would think SOME offerings would be included (but they were not!)."
Plussat: "On time. Luggage arrived to destination."
Plussat: "entertainment was awesome"
Miinukset: "my seat mate crunching on his apple"
Plussat: "Movies."
Miinukset: "No food! Delayed arrival from London and security clearance delay with a final call for connecting flight was very stressful!!!"
Miinukset: "No snacks and I asked for headphones, but flight attendant forgot about me."
Plussat: "Water bottle given while boarding, friendly crew"
Miinukset: "Had to purchase food no free pretzels or anything like that, but the food was delicious"
Miinukset: "I wasn't on their passenger list. Wi-Fi is expensive for how unreliable it is. Sometimes it works flawlessly, sometimes it doesn't work at all. They also lost my luggage. Overall, a very poor showing."
Plussat: "A passenger that I was going to sit with had an obvious head cold or flu. Due to my own medical recommendations, I calmly asked a flight crew member if I could change my seat. I was helped nicely, no big deal. Thank you So much!!"
Plussat: "Connecting flight on Finnair albeit from Oslo, Norway, delivered as promised. On time departure and arrival. What a relief. Too bad Icelandair ground ops did not get our luggage on board. No surprise there. Lost valuable vacation time and money tracing and recovering our possessions."
Miinukset: "From delayed departure from Dulles to hot airplane, cramped seating, minimum service, late arrival in Reykjavik and 19 hours of constant gate changes, nothing went right for the airline and the hundreds of frustrated passengers. Waited from 0730 Saturday to 0300 Sunday to continue to Helsinki. 5 unexplained flight delays and last minute gate changes before flight being cancelled and rescheduled. What has happened to Icelandair?"
Plussat: "Non"
Miinukset: "Non"
Miinukset: "My final flight and I was going to finally get some food. Only to find that without a major debit or credit card that wasn't happening. I needed to pay for my breakfast and cash was not acceptable. In addition to a massive overflow of parents going through passport control and neatly missing my flight I was quite unhappy"
Plussat: "Thanks for offering food on a relatively short flight."
Miinukset: "Need more vegan items"
Plussat: "Kindness and flexibility of staff with health concern."
Plussat: "I took an Icelandair flight a few years ago and this time around I noticed that the entertainment system had been significantly upgraded. The food options were a bit better too. All for purchase online, but, actually, pretty reasonably priced compared to what buying a sandwich, for example, costs at a grocery store in downtown Reykjavík. Also, all the staff were friendly and helpful."
Miinukset: "The boarding process was interesting - because our flight was late getting in, I thought we would miss our connection but the passport control was quick and easy and then our flight left late so there was no need to rush"
Miinukset: "The gate changed and I heard no announcement of it. Received incorrect information from uniformed employees when signs were not found about the flight at the wrong gate..There was no waiting area for my flight, only a line. We were bussed to a remote area of the field to board our flight from the tarmac. The flight was late in leaving. Crew was nice once we were on board, good plane. Cold in row 19, boiling hot near forward lavatories. Stressful, horrible experience."
Plussat: "I love Icelandair's stopover option. Fares and flight staff are great."
Miinukset: "Reykjavik airport gate area is terrible - not enough seats and chaotic boarding process with buses."
Plussat: "I liked the in flight entertainment."
Miinukset: "The cabin was way over heated and the boarding process was unnecessarily long and arduous. The flight was extremely turbulent after the captain guaranteed good weather."
Plussat: "Overall the flight was ok. Crew was nice, entertainment was decent."
Plussat: "Getting off"
Miinukset: "Boarding from both ends of plane with random passengers. Unanswered call buttons. Twenty minute delays before opening door in Glasgow."
Plussat: "Everything A-OK."
Plussat: "(The same evaluation applies to this flight as to the previous flight from Brussels.)"
Plussat: "I liked getting off the plane knowing I would never use Icelandair again"
Miinukset: "There was no sense of urgency to get the plane in the air. Our connecting flight was late and we had to rush to the connection flight. When we got on board we then sat on the tarmac for an hour because the fuel truck ran out of gas on its way to fill our plane. The crew seemed to have never worked on an airplane before and the plane needed updates. Food or snacks should be provided on longer flights like other airlines."
Plussat: "Boarding process in Reykjavik was a nightmare. There were five or six flights leaving within a half hour of each other and hundreds of people were crammed into a very small waiting area with nowhere to sit."
Miinukset: "There were no announcements explaining why our flight was not boarding on time. We waited about 50 minutes at the gate while other flights that had later boarding times were boarding. Besides being squished in a crowd with nowhere to sit for such a long time and no explanation about why we weren't boarding made for very grumpy passengers even before we got on the plane!"
Plussat: "Crew was helpful. Legroom was good."
Miinukset: "We had to buy headset and food onboard for an international flight of seven hours. Cheap airline, charging premium prices. We will never fly Icelandair again."
Miinukset: "We paid for premium comfort seating which translated into a three seat row with the middle seat empty. No priority seating. No access to lounge. Entertainment system not working, but no recent movies anyway. Would not fly Icelandair again"
Miinukset: "Seats recline too much resulting in the person in front of me encroaching on my area. There was no free food or snacks on a international flight. The boarding area was a mess and no verbal instructions were given for boarding."
Plussat: "I am very happy that the entertainment was free."
Miinukset: "There was no structure to boarding, people just got on whenever because we were bused to the airplane. This made getting to seats difficult for everyone and delayed takeoff even more than it was already."
Plussat: "The plane was new which meant new entertainment system and seats."
Miinukset: "It took over 30 minutes for our luggage to arrive on the conveyor belt."
Plussat: "The flight wasn't too full."
Miinukset: "There was not enough food/meal options. It was mostly just overpriced snacks."

The airline ran late and I almost missed this connecting flight to LGW. The airline didn't act very sympathetic to my situation. I wished that didn't happen as my experience I'm sure would've been much different.

The airline ran late and I almost missed this connecting flight to LGW. The airline didn't act very sympathetic to my situation. I wished that didn't happen as my experience I'm sure would've been much different.

One flight has delayed, but connecting flight ( the same company) has another plan for us. And left TO TLL. Instead Finnair.Who waiting pax from BRUSSELS. GREAT EXAMPLE OF COOPERATION. 👍

Great leg room and very clean plane nothing could be better 😁

Plussat: "Smooth flight. Perfect service."
Plussat: "Helpful"
Miinukset: "Better reading material"
Plussat: "Not much to say here. It was a short flight, and it went smoothly."
Miinukset: "I’ll say the same thing about almost every flight I have, and this is mostly for the airlines. People might fly more and pay a bit more if you give us more room. Being crammed into a tiny seat with a bunch of strangers is never pleasant. Same in this flight. Nothing terrible, just the usual. Also, to the other passengers, sit down until it’s your turn to exit. What is wrong with you that you can’t sit five more minutes? Be polite and let the people in front of you go first, let them have room to grab their bags instead of having your elbows in their face."
Miinukset: "The flight was late by half an hour and I had to pay 60€ because my cabin bag was 2kg heavier than allowed."
Plussat: "Clean and neat aircraft with nice crew"
Miinukset: "Find a way to serve at lease water. Some crew members were uptight. Need to be friendly"
Miinukset: "Flight attendant didn’t smile @ all, it was like we are on her way."
Miinukset: "Sēdvieta neērta un nepiemērota gulēšanai."
Miinukset: "One Toilet for a full plane with 150 passengers...."
Miinukset: "Being on time"
Miinukset: "At least a complimentary glass of water or juice in Economy."
Plussat: "Arrival in time"
Miinukset: "Compartment for hand luggage was full, no space"
Plussat: "Very nice plane and we left on time and the flight was very smooth."
Plussat: "The airplane was brand new. The crew was very friendly"
Plussat: "Food offered on flight even though short trip"
Miinukset: "Was delayed so being on time"
Miinukset: "Announcement At the airport and the plane needs speak English more clearly. Thanks!"
Plussat: "Very nice and comfortable place by Air Baltic. Nice and polite crew."
Miinukset: "Flight was delayed"
Plussat: "Small compliment from Air France was lovely and unexpected"
Miinukset: "Horrible customer support"
Plussat: "Yes"
Miinukset: "Trips"
Plussat: "Crew were efficient and friendly."
Miinukset: "Coffee creamer sachets are insufficient in quantity for the coffee. Even with two sachets the coffee was still nearly black. The flight was full and the cost of checked in luggage ensured everyone used their carry on allowance. As a consequence, overhead bins were full. I left one bag at the front of the plane and had another at my feet. However, it was a short flight, so not too unbearable."
Plussat: "My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue."
Plussat: "Short flight"
Miinukset: "They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline."
Plussat: "Newer plane."
Miinukset: "The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it."
Miinukset: "flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again"
Plussat: "Nice new propeller plane on time"
Miinukset: "No free water or coffee. Luggage fee not told about when I booked. No entertainment."
Miinukset: "Charging 30 Euros to check in at the airport is lunacy."
Miinukset: "SEVERELY DELAYED"
Miinukset: "They overbooked the flight and without any apologies on their behalf or without even informing me, they stop me and my fiance at the gate and just told is that we can not go to the flight I book and prepay 4 month at advance! The only solution that they can offer me was to travel from Riga to Moscow and than to Tel Aviv. It become 12 hours traveling across 4 countries ( we arrived form Stockholm) instead of 5 hours flight as it was supposed to! I'm not recommending to travel with that company it can not be trusted!"
Miinukset: "This is an airline that has perfected the art of nickle-and-diming customers. One example: I asked for a glass of water. The smug flight attendant told me, “We only sell bottled water,” with a look that dared me to complain."
Plussat: "Everything was in time. Baggage I handked in the Riga airport and received it in Larnaca, no problems"
Miinukset: "An extra fee is charged if you don't check-in online."
Miinukset: "In Stockholm they denied my boarding to Riga and Moscow as they told me that I need Shengen visa. When I was buying ticket I wasn't informed that I need to have Visa. I always travel through Europe with layovers and never have this issue before. I had to buy another ticket straight to Moscow and wait in the airport for 8 hours. I ask to reimburse me half of the price of this ticket."
Miinukset: "I was flying transit, but I had to go through the check-in in Paris. At the check-in they started to make problems about my carry-on luggage. I had just two flights from the United States behind me and no problems at all and suddenly I can't fly with my carry-on luggage? I didn't like the AirBaltic check-in service."
Plussat: "good"
Miinukset: "good"
Miinukset: "Expensive tickets but no complimentary beverages and snacks for a 2 hour flight, overpriced snacks in the flight cafe. 3H delay!!!! with no understandable explanation in English and no explanation in Latvian from the captain - airBaltic is a Latvian airline! Other airlines use two languages - national and English"
Plussat: "It got me from point A to point B."
Miinukset: "Seat was uncomfortable and next to an odorous toilet."
Plussat: "Food was good, flight was on time, boarding quick"
Miinukset: "Aircraft was incredibly dirty."
Plussat: "Quick bag drop and security line at Riga airport. Quick boarding with all the larger suitcases forcibly checked in at no charge. On time departure. Seats are comfortable enough for a short flight."
Miinukset: "(This is more of a comment on Kayak's review page than on the flight.) Haven't tried the food and there was no entertainment."
Miinukset: "No fee food or beverages at all. Attendants were very pleasant. Since this is an economy airline there reallly is no complaint. Our flight was full and boarding went smoothly."
Plussat: "The equipment used for the trip to latvia. the cs300 was superb and I enjoyed my seat. It was comfortable. The boarding was quick and efficient. spacious and quite lovely. the food was ok . i enjoyed the grilled pork."
Miinukset: "the customer service rep stopped only me, the only black man travelling from riga to russia and was scrutinizing my passport for some long agonizing minutes. My russian visa is in the passport and updated and quite visible to see on the third page of my passport and being from Grenada I am able to travel to latvia visa free for up to 90 days. I stood there whilst others walked past me and went to the aircraft. that sucked. may 09 2017 at around 9 am."
Plussat: "Flight was on time which was surprising given a late snow storm in Tallinn."
Miinukset: "The flight was fully booked, and the system re-assigned seats for a number of passengers. This created confusion as passengers arrived to their assigned seats to find other passengers in the seats. There also appeared to be a miscommunication between the crew as some crew members said to passengers whose seats were taken they should sit anywhere, whereas other crew members tried to get everyone back in their assigned seats. This was frustrating. Also the overhead bin lockers are very difficult to open"
Miinukset: "For people who have Airbaltic as a connecting flight this might be very inconvenient. We paid 40 Eur/person each way for our luggage . That brings the price that you pay so much higher than you expect at first. Also if you don't print boarding pass ahead of time which we didn't (plus still needed to drop off checked luggage and check our passports) they want to charge you 30 Eur a person to print that drinking piece of paper. If you don't want to pay that get out of the line with all of you luggage, go to kiosk and print it, then come back to the line. But that's companies rules , employees just have to follow it. Another problem was their attitude. The guy who got our luggage was so weird. Showing off and talking to us like a boss. After giving us boarding passes he said we can go to the screen and look up the gate ourselves. I never write long reviews but man! they got me mad that day. Never say never - but I don't want to fly with this airline again"
Plussat: "Moved up to First class section."
Miinukset: "No refreshments"
Miinukset: "I tried to check in on my phone and the app did not allow me. The only way was buying lunch in order to move on with the check in process. I decided to get to the counter and the person charged me US$ 35 euros only for checking me in (even though their app had problems to check in). They charged me in total US$ 100 for checking in and checking my luggage. The service was terrible, especially from the person at the counter. In addition to all that, my luggage did not arrive to the final destination and was lost for an entire week. Every time I called the airline, they were charging me per minute even though they were the ones who lost my suitcase."
Miinukset: "Boarding tool a lot of time. We departed late"
Plussat: "Boarding, comfort"
Miinukset: "SAS didn't let me check in my flight to final distinction, so I had a problem."
Plussat: "The best flight i have ever been on"
Miinukset: "No food or water was offered. Had to stop for water . Barely any selection of movies"
Miinukset: "Letting me check in after my connecting flight on Iberia. I was there 1 hour before take off and the flight was closed for check ins. You cost me $500 extra dollars. It’s unacceptable and should have never been sold the flight on kiwi if your rules didn’t support me boarding the flight. I feel robed"
Miinukset: "first flight with Norwegian Air . We flew from LAto Rome business class direct . The boarding process was awful being shuttled from a crowded boarding area to a building with a long walk to board .There was no Business class boarding . The seats are very uncomfortable, no pillows, no amenity bags"
Plussat: "The new plane and the entertainment system are great. Especially liked being able to order drinks and pay for them from the entertainment system"
Miinukset: "The seats like most airlines are uncomfortable and the leg room is bad."
Plussat: "The crew was very nice. They had a decent selection of movies for the flight. The plane was clean and looked very nice."
Miinukset: "Seats were small and uncomfortable. Meal wasn’t included. Food available as snacks was sub-par."
Plussat: "They were friendly and excellent plane"
Plussat: "I got charged 100 for each leg of the trip for luggage and your app would not let me check them in online"
Miinukset: "Baggage cost was outrageous"
Plussat: "Service was fine but nothing stood out in particular. We liked the newer Dreamliner."
Miinukset: "Seat (economy) not comfortable. Less room that most other aircrafts in the same class. Seats seemed narrow. With all the extra charges, I would not consider Norwegian to be a ‘budget’ or low cost airline. In the end we paid the same, if not more, for a comparable ‘non-low cost’ airline."
Plussat: "On line interface . Price . Staff ."
Miinukset: "Food . Seat comfort"
Miinukset: "$100 for 1st bag? Outrageous."
Plussat: "Check in was awful. We waited a long time to go through the line, then they allowed everyone who was going to London to go before for 40+ minutes. Our line didn’t budge only the late ppl for London !"
Miinukset: "Have organized system !!!"
Plussat: "Nice clean, quiet and smooth ride. The economy seats seem to have a little more legroom than most."
Miinukset: "The staff on both transatlantic flights were absentee. While I get that it is a budget carrier and they use a request your services via the entertainment system model, they were all behind the curtain all the time. Not even offering water occasionally. Really? Also, I don’t understand why they promote larger windows with dimming functions if the are going to override the controls. While I understand being courteous to other in the plane who might be sleeping, what good is ordering a window seat if the window is put and left in a darkened state the entire flight? An above the clouds sunset opportunity missed. Annoying!!!"
Plussat: "Good value. Mostly new planes."
Miinukset: "For being new planes, they're already a bit dirty and run down."
Plussat: "The attendandats in premium cabin were great"
Miinukset: "Multiple delays; even after boarding. Disembarking was a mess because everyone simply wanted off the plane. Delay resulted in an unexpected influx of travelers into immigration which was an additional delay. Premium seats may be ok for sitting and watching the limited entertainment selections but not designed for sleeping on an overnight flight. Upon landing water fell to the floor in the galley. Once on the ground no flight attendants bothered to dry it up; despite them all giggling when it happened. Seemed quite unprofessional. Can’t say I’d be inclined to book with Norwegian again. The price may be enticing; but you get what you pay for."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything I feel like I went back to the 80’s Very rude crew Lost language and my friend on the same flight"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "The crew was inattentive. No one checked seat belts or chair positions at takeoff or landing. To the crew, the passengers were non existent . I had cold air blowing on me throughout the trip and asked that the direction of the air be changed. After my request, I never saw the crew member again and I spent a five hour flight with my hair blowing in the wind. The crew enjoyed their own company partying in the “kitchen “ without caring that passengers could hear their conversations at 2:00 in the morning. Again, inattentive and unkind!"
Plussat: "New plane"
Miinukset: "Lack of even water"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Prison food, torturous seats, no complementary anything"
Plussat: "I am 94 years old, and my daughter in law was able to get me a wheelchair while we were standing in line."
Miinukset: "inefficient movement of lines for check in. you needed more people checking the passengers in for their flights. and if you have bags, it is a nightmare as you have to go to a separate line to do so. did not pay $45 for an airline meal - seems outrageous to me."
Miinukset: "No food or drink Over $200 for 2 pieces of luggage"
Plussat: "the overhead lights were amazing and calming. tv audio was the best I had on any plane so far, and a great selection of movies."
Miinukset: "you had to pay extra for food, even water"
Plussat: "The new plane was amazing and I feel so fortunate to have had the opportunity. The experience was streamlined and the technology state-of-the-art, accessible, and extremely useful. The impressive crew looked flawless and performed their duties very well. It was all quite a spectacle!"
Miinukset: "It is always really nice to get free coffee as a passenger. Traveling is exhausting and I would have been so appreciative of free coffee on the flight, and felt even more comforted and likely to fly Norwegian in the future."
Miinukset: "Wheelchair was not boardedit first and was not brought to the gate on landing. We were not assigned seats near front until I complained North hot food available on flight Seats cramped"
Plussat: "Just all in all, a really decent flight. The airplane was clean and tidy, staff were polite and I was really impressed with the free wifi. The flight was comfortable and I was able to get a little power nap in before we landed!"
Miinukset: "Delayed 3 hours. ok in flight entertainment"
Miinukset: "They canceled flight at 1am, not much explanation to us. Only one person working at counter, Peaple started getting upset & confused. they sent us to the hotel outside the air port in Long Island. By the time we get there it was 3:30. Kids are crying & sleeping on the floor I felt so bad. Not knowing when we gonna fly until I went down to front desk in the morning. No call or email from Norwegian air. Whole thing was so crazy and handled unprofessionally. I’ll never use them."
Plussat: "reasonable upgrade to business class"
Miinukset: "nothing"
Plussat: "Price"
Miinukset: "Cramped"
Plussat: "We just flew on September 11th from NY to Paris on Norwegian. The flight was on time. The check-in was pleasant and courteous (you cannot check in online). The cabin was not quite what I would call "business class"-- they call it "premium". The seats were spacious enough, the cabin clean and well-maintained throughout the flight. The crew professional and helpful. The equipment is the best-- the new Boeing Dreamliiner. Not what you would expect from a low cost company. We landed on time. Baggage elivery was prompt. I would do it again."
Miinukset: "I travel all year internationally. I am 5'5" woman. The Premium seats must be designed for a tall Scandinavian male! I couldn't find a comfortable position. The headrest was too high and shoved my head forward, there was a hollow behind my back (and no pillows distributed). The seats do not recline to flat-- more like economy plus seats on other airlines. The foot rest tilts down, so you can't cuddle up to compensate for the discomfort, despite the ample width. Do eat before you board and carry a few snacks. But honestly, for this price, no complaints. I did notice that one or two of the passengers had drunk too much beer in the Alitalia Lounge at JFK and carried them onto the flight, were then rather loud and unpleasant. The attendants seemed to ignore them.I didn't sleep a wink, but the crossing was uneventful."
Plussat: "This was my first time flying with Norwegian, but I could not have been happier with their service. Not only were all of the flight attendants courteous and charming, but the look of the planes themselves, the lighting, the entertainment, meal, the whole experience was just really classy and fun to be a part of. As a low-rate airline, I was not expecting nearly the quality of service that I received. It was an incredibly welcome surprise, and I definitely plan on flying with them again in the future."
Plussat: "Left on time, arrived on time. good movie options."
Miinukset: "No blankets, sleep masks or pillows on a 7 hr flight. Flight attendants were not the most accommodating."
Miinukset: "Flight was missed and nor kyack or Norwegian air would help me. They both just kept saying it's on the other company to help."
Plussat: "Legroom plenty"
Miinukset: "30 mins late"
Miinukset: "They charge extra for EVERYTHING, including water. And you can't even buy snacks or other food on board unless you have "pre-ordered" it. Movies are from the 90's ("classics" LOL). At the time of purchase and at check in, there was no way to select a seat."
Miinukset: "Rude, no announcements"
Plussat: "I loved this comfortable, clean, flight. Best airplane meal I have ever eaten! Loved being able To place order on demand. Service was friendly fast and the bathroom was the largest I have ever been in."
Miinukset: "I would have liked the seats to recline more. I sat in a very economic seat where you could hear the toilets. But it was a economic seat"
Miinukset: "Late departure and terrible customs in Oakland."
Miinukset: "It was delayed and delayed and delayed then canceled and they didn't have a new flight for 2 days. They canceled it too late so all other flights left so i had to purchase a new 1200$ ticket on a new airline the next day"
Plussat: "Comfortable seats, entertainment, accomadations and that cool tinted window. Got more than what I paid for. Will be flying with them again."
Plussat: "The flight was on time."
Plussat: "Excellent crew, clean and new plane, large windows and luggage compartments, comfortable seats with foot rest, spacious and clean. Great value ticket"
Miinukset: "Man staff on the ground at check in spoke a limited English."
Miinukset: "I asked for a glass of water between drink services and was initially refused by the crew. Apparently Norwegian has a policy of requiring passengers to pay for water. Appalling."
Plussat: "The guy at the check in counter was very friendly and helpful"
Miinukset: "The crew on the airline talked most of the short flight, and I could hear their personal conversation. Not very professional. Not a glass of water was served. Only food for pay."
Plussat: "I loved the flight"
Miinukset: "Paying for water is somewhat strange"
Plussat: "Big roomy plane Lighting changed to match the time, limiting jet lag"
Miinukset: "Small movie selection Many standard extras were pay-only No meal, unless you paid for it."
Miinukset: "The crew supposed to fly from Paris to New York on our flight was not allowed to fly since they were just coming from New York. We were then 12 hour delayed and had to spend an additional night in Paris. The airline provided accommodation but we still lost 1 day and some of us had to work that day. Boarding was also delayed because there was technical issue on the plane that has been at the airport for more than 20hrs."
Plussat: "Cheap tickets, on time flights and modern aircraft"
Miinukset: "It's a budget airline, don't expect any luxuries. No free water on board. Check in experience at Helsinki was ridiculous. Spent an hour queuing just to DROP our bags. This was AFTER already having boarding passes and luggage tags"
Plussat: "New plane"
Miinukset: "Flight was an hour late"
Miinukset: "International flights should serve food for free. This one did not."

Varaa halvat lentoliput $Islannista Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

22.2.ke
1 välilaskuairBaltic
16t 30mKEF-HEL
26.2.su
1 välilaskuairBaltic
9t 25mHEL-KEF
221 €
22.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 50mKEF-HEL
26.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 10mHEL-KEF
256 €
18.7.ti
suora lentoIcelandair
3t 30mKEF-HEL
29.7.la
suora lentoIcelandair
3t 40mHEL-KEF
258 €
17.7.ma
suora lentoIcelandair
3t 30mKEF-HEL
29.7.la
suora lentoIcelandair
3t 40mHEL-KEF
264 €
15.7.la
suora lentoIcelandair
3t 30mKEF-HEL
27.7.to
suora lentoIcelandair
3t 40mHEL-KEF
272 €
22.2.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 25mKEF-HEL
26.2.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 25mHEL-KEF
295 €
15.7.la
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 25mKEF-HEL
27.7.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 35mHEL-KEF
301 €
22.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 30mKEF-HEL
26.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 50mHEL-KEF
308 €
15.7.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 25mKEF-HEL
27.7.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 35mHEL-KEF
313 €
22.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 30mKEF-HEL
26.2.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 05mHEL-KEF
332 €
14.7.pe
suora lentoFinnair
3t 25mKEF-HEL
26.7.ke
suora lentoFinnair
3t 50mHEL-KEF
365 €
9.7.su
1 välilaskuIcelandair
17t 35mKEF-HEL
19.7.ke
suora lentoIcelandair
3t 40mHEL-KEF
367 €
17.7.ma
suora lentoIcelandair
3t 30mKEF-HEL
30.7.su
1 välilaskuIcelandair
6t 25mHEL-KEF
368 €
10.7.ma
suora lentoIcelandair
3t 30mKEF-HEL
19.7.ke
suora lentoIcelandair
3t 40mHEL-KEF
374 €
10.7.ma
suora lentoFinnair
3t 25mKEF-HEL
19.7.ke
suora lentoFinnair
3t 50mHEL-KEF
380 €
22.2.ke
suora lentoFinnair
3t 25mKEF-HEL
26.2.su
suora lentoFinnair
3t 55mHEL-KEF
393 €
14.7.pe
1 välilaskuScandinavian Airlines
15t 55mKEF-HEL
26.7.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
20t 10mHEL-KEF
394 €
10.7.ma
1 välilaskuFinnair
5t 55mKEF-HEL
19.7.ke
suora lentoFinnair
3t 50mHEL-KEF
410 €
17.7.ma
1 välilaskuairBaltic
5t 25mKEF-HEL
30.7.su
1 välilaskuairBaltic
17t 10mHEL-KEF
421 €
10.7.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
23t 40mKEF-HEL
19.7.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
20t 10mHEL-KEF
440 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

23.5.ti
1 välilaskuNorwegian
14t 05mKEF-HEL
113 €
26.2.su
1 välilaskuairBaltic
16t 30mKEF-HEL
115 €
10.5.ke
1 välilaskuairBaltic
8t 55mKEF-HEL
116 €
8.5.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
25t 25mKEF-HEL
119 €
25.4.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 35mKEF-HEL
122 €
9.5.ti
1 välilaskuNorwegian
14t 05mKEF-HEL
123 €
25.4.ti
1 välilaskuScandinavian Airlines
19t 50mKEF-HEL
125 €
10.5.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
19t 50mKEF-HEL
132 €
9.5.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
11t 50mKEF-HEL
135 €
8.5.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
26t 45mKEF-HEL
136 €
23.5.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 35mKEF-HEL
138 €
18.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 35mKEF-HEL
145 €
7.5.su
1 välilaskuNorwegian
23t 15mKEF-HEL
146 €
25.4.ti
suora lentoFinnair
3t 25mKEF-HEL
149 €
8.5.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
19t 50mKEF-HEL
153 €
8.5.ma
suora lentoFinnair
3t 25mKEF-HEL
159 €
23.5.ti
suora lentoFinnair
3t 25mKEF-HEL
160 €
7.5.su
suora lentoFinnair
3t 25mKEF-HEL
161 €
9.5.ti
2 välilaskuaNorwegian
19t 15mKEF-HEL
163 €
18.2.la
suora lentoIcelandair
3t 25mKEF-HEL
200 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla