Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Suorat lennot
Lentoyhtiöt

KOK - HEL

Etsi halpoja lentoja Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin alk. 97 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin, jonka lähtöpäivä on 2.8.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
su 16/6
su 23/6

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 42 211 976 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin (KOK-HEL)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille Kokkola-PietarsaarestaHelsinkiin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
18:45 - 19:55KOK-HEL
1t 10msuora lento
23:30 - 00:40HEL-KOK
1t 10msuora lento
149 €Finnair
Etsi tarjous
pe 7. kesä - ma 10. kesä

Lennot Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin lennoista, mikä auttaa sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Kokkola-Pietarsaari – Helsinki?

Kaikkien lentojen keskihinta Kokkola-PietarsaariHelsinki, jota on napsautettu KAYAK-sivustolla viimeisten 12 kuukauden aikana.
Kokkola-Pietarsaari – Helsinki sunnuntai on keskimäärin halvin ja torstai kallein päivä lentää. Reitille Helsinki – Kokkola-Pietarsaari parhaimmat tarjoukset löytyvät yleensä keskiviikko ja kalleimmat maanantai.

Mikä on halvin kuukausi lentää Kokkola-Pietarsaari Helsinki?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Kokkola-Pietarsaari Kokkola-Pietarsaari lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavuudet ja laskee sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Halvin kuukausi lentojen osalta Kokkola-Pietarsaari Helsinki on joulukuu, jolloin liput maksavat keskimäärin 161 €. On the other hand, the most expensive months are heinäkuu and tammikuu, where the average cost of tickets is 415 € and 248 € respectively.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoria lentoja välillä Kokkola-Pietarsaari ja Helsinki?

Lentoyhtiö- ja hintatiedot on koottu KAYAKin lentojen hakutuloksista viimeisten 2 viikon ajalta Kokkola-Pietarsaari Helsinki.
Suoria Kokkola-Pietarsaari Helsinki lentoja lentää vain yksi lentoyhtiö, ja se on Finnair. Halvin lentoyhtiö tälle reitille on Finnair, ja osuvin yhdensuuntaisen lennon tarjous on 159 €.

Kuinka monta lentoa lennetään päivittäin reitillä Kokkola-Pietarsaari ja Helsinki?

Reitillä 2 – 3 on joka päivä suoria lentoja, jotka lähtevät Kokkola-Pietarsaari ja saapuvat Helsinki, jonka keskimääräinen lentoaika on 1t 08m. Yleisin lähtöaika on 18:00, ja useimmat lennot lähtevä illalla. Joka viikko on 11 lentoa. Yleisin lähtöpäivä on perjantai, jolloin lähtee 27 % kaikista viikoittaisista lennoista. Vähiten lentoja lähtee keskiviikko.

Mitä matkustamoluokkavaihtoehtoja on tarjolla lennoille Kokkola-Pietarsaari ja Helsinki?

KAYAK-käyttäjien löytämien lentojen keskihinta reitille kullekin matkustamoluokalle viimeisten 2 viikon aikana.
Reitille on saatavilla vain yksi matkustamoluokkavaihtoehto, ja se on Economy. Tee haku KAYAK-sivustolla löytääksesi viimeisimmät hinnat ja saatavuus eri matkustamoluokan lennoillle, jotka vaihtelevat lentoyhtiöittäin.

Kuinka kauan lento kohteesta Kokkola-Pietarsaari kohteeseen Helsinki kestää?

Suoran lennon kesto kohteeseen Helsinki kohteesta Kokkola-Pietarsaari on yleensä 1t 10m. Kyseisen reitin etäisyys on 628 km.

Mikä on varhaisin lähtöaika lennolle Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin?

Aamulla aikaisin heräävät voivat ottaa varhaisimman lennont Kokkola-Pietarsaari klo 05:30, jolloin he laskeutuvat Helsinki klo 06:35.

Mikä on myöhäisin lähtöaika lennolle Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin?

Jos haluat mieluummin lentää yöllä niin myöhäisin lento Kokkola-Pietarsaari Kokkola-Pietarsaari lähtee klo 19:00 ja laskeutuu 20:10.

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

97 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 4%.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 9% alhaisemmat.
Lento Kokkola-Pietarsaari – Helsinki

Milloin varata lentoja reitille Kokkola-Pietarsaaresta - Helsinkiin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatKokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Kokkola-Pietarsaaresta - Helsinkiin reitille

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin?

  Kokkola-Pietarsaari on lentokonemalli, joka lentää säännöllisimmin Kokkola-Pietarsaari Helsinkiin reitillä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin?

  oneworld on ainoa lentoyhtiöallianssi, joka liikennöi reitillä Kokkola-Pietarsaari - Helsinki.

 • Minä viikonpäivinä voin lentää suoraan Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin?

  Reitille Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin on saatavilla suoria lentoja: maanantaina, tiistaina, keskiviikkona, torstaina, ja perjantaina-sivustolla.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Kokkola-Pietarsaaresta ]Helsinkiin lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Helsinkiin Kokkola-Pietarsaaresta hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Helsinkiin ja takaisin Kokkola-Pietarsaareen toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Helsinkiin Kokkola-Pietarsaaresta lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

KAYAK-sivuston osuvimmat vinkit halvan lennon löytämiseenKokkola-Pietarsaari Helsinki

 • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 115 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 255 € tai jopa alle sen.

Suositko suora lentoja reitillä Kokkola/Pietarsaari-Helsinki-Vantaan lentoasema?

Selvitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Kokkola/Pietarsaari ]Helsinki-Vantaan lentoasema, minä päivinä ne lentävät ja varaa suorat lennot.

Suorat lähdöt

kentältä Kokkola/Pietarsaari kentälle Helsinki-Vantaan lentoasema

maanantaina

Finnair

Finnair

tiistaina

Finnair

Finnair

keskiviikkona

Finnair

Finnair

torstaina

Finnair

Finnair

perjantaina

Finnair

Finnair

Näytä enemmän suoria lentoja

Suorat paluut

kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kokkola/Pietarsaari

maanantaina

Finnair

Finnair

tiistaina

Finnair

Finnair

keskiviikkona

Finnair

Finnair

torstaina

Finnair

Finnair

perjantaina

Finnair

Finnair

sunnuntaina

Finnair

Finnair

Näytä enemmän suoria lentoja
Näytä enemmän suoria lentoja

Suosittu lentoyhtiö reitille Kokkola-Pietarsaaresta - Helsinkiin

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyään lentoyhtiön kanssa. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1376 arvosteluun
7,5Mukavuus
7,0Viihde
7,8Koneeseennousu
8,2Henkilökunta
6,9Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Varaa halvat lentoliput $Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaista yhdensuuntaisten lentojen tarjouksista Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
2.8.pe
suora lentoFinnair
1t 10mKOK-HEL
97 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Kokkola-Pietarsaari - Helsinki

Lähtö:

Kokkola-Pietarsaari (undefined)Suomi

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Kokkola-Pietarsaari

Matkustamoluokat:

190 €

Selaa matkakohteita: