KUO - HEL

Etsi halpoja lentoja Kuopiosta Helsinkiin alk. 105 €

Tämä on halvin meno-paluu lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 28.10.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
ma 23/10
ma 30/10
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 44 968 868 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahtit hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Kuinka paljon maksaa halvin lento Kuopiosta Helsinkiin?

Tässä muutamia KAYAK-sivustolta viime aikoina löydettyjä parhaita tarjouksia suosituimmilta lentoyhtiöiltä meno-paluu lennoille Kuopiosta to Helsinkiin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua.
13:50 - 21:50KUO-HEL
1t 00msuora lento
03:10 - 04:15HEL-KUO
1t 05msuora lento
105 €Finnair
Etsi tarjous
la 28. loka - su 29. loka

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

elokuu

Halvin lento

105 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 21 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 13 %.
Lento Kuopio – Helsinki

Milloin varata lentoja reitille Kuopiosta - Helsinkiin

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Kuopion

 • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 82 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 233 € tai jopa alle sen.
 • Halvin lento Kuopio – Helsinki löytyy keskimäärin 68 päivää ennen lähtöä.
 • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
 • Huippusesongin katsotaan olevan heinäkuu, elokuu ja syyskuu. Halvin kuukausi lentää on toukokuu.
 • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 11% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Kuopiosta - Helsinkiin reitille

 • Kuinka kauan lento kohteesta Kuopio kohteeseen Helsinki kestää?

  Suorat lennot kohteesta Kuopio saapuvat yleensä kohteeseen Helsinki 1t 00m ajassa. Kahden kaupungin välinen lentoetäisyys on 538 km.

 • Kuinka monta lentoa Kuopio ja Helsinki välillä on?

  Normaaliaikoina on viikoittain yhteensä 252 suoraa kohteesta Kuopio kohteeseen Helsinki. Keskimäärin 36 lähtöä päivittäin.

 • Mikä on halvin viikonpäivä lentää Kuopio – Helsinki?

  Jos etsit lentotarjousta reitille Kuopio - Helsinki, valite lähtöpäiväksi lauantaina ja vältä lauantaina, koska se on yleensä kallein päivä. Lentäessäsi takaisin kohteesta Helsinki, lauantaina on halvin lentopäivä ja lauantaina kallein.

 • Mikä on varhaisin lähtöaika lennolle Kuopiosta Helsinkiin?

  Varhaisin lento Kuopion lähtee klo 05:25 ja laskeutuu Helsingissä klo 06:25.

 • Mikä on myöhäisin lähtöaika lennolle Kuopiosta Helsinkiin?

  Myöhäisin lento lähtee Kuopion klo 17:50 ja laskeutuu Helsingissä klo 18:50.

 • Millä lentoyhtiöllä on suoria lentoja reitille Kuopio - Helsinki?

  Kaikki seuraavat lentoyhtiöt liikennöivät suoria lentoja reitillä Kuopio - Helsinki: Air France, Finnair, Juneyao Airlines, Iberia, Qatar Airways, ja Turkish Airlines.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti ]Kuopiosta Helsinkiin?

  Kuopio on lentokonemalli, joka lentää säännöllisimmin Kuopio Helsinkiin reitillä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät Kuopiosta Helsinkiin?

  SkyTeam, oneworld, ja Star Alliance ovat lentoyhtiöallianssit, jotka liikennöivät Kuopio - Helsinki reitillä, ja oneworld on yleisimmin käytetty tällä reitillä.

 • Minä viikonpäivinä voin lentää suoraan Kuopiosta Helsinkiin?

  Kuopiosta Helsinkiin reitillä on päivittäin suoria lentoja.

 • Millä lentoyhtiöillä on joustavat peruutusehdot reitin Kuopiosta Helsinkiin lennoilla COVID-19-koronavirusepidemian vuoksi?

  Finnair, Juneyao Airlines ja Qatar Airways ovat luopuneet muutos- ja peruutusmaksuista Kuopiosta Helsinkiin lennoilla. Vahvista käytännöt varaussivustolta.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Kuopiosta Helsinkiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Kuopiosta ]Helsinkiin lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Kuopiosta Helsinkiin lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Helsinkiin Kuopiosta hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Kuopiosta Helsinkiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Helsinkiin ja takaisin Kuopioon toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Kuopiosta Helsinkiin?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Helsinkiin Kuopiosta lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suosittu lentoyhtiö reitille Kuopiosta - Helsinkiin

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 3874 arvosteluun
79boarding
72entertainment
71food
75comfort
78overall
83crew
Lentoyhtiöiden arvostelut

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lennot Kuopio - Helsinki

Lähtö:

Kuopio (KUO)Suomi

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Kuopio

Matkustusluokat:

1316 €
139 €

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita: