MUC - KEM

Etsi halvat lennot reitille Münchenista $[21272-Kemi

Vertaa lentolippuja Kemi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

MUC — KEM
8. joulukuu — 15. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 8/12
to 15/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Kemi sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Milloin varata lentoja reitille München - Kemi/Tornio

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen Münchenin

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi meno-paluulentoja tälle reitille hintaan 403 € tai alle.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Münchenista - Kemi reitille

Suosittu lentoyhtiö, jotka lentävät reitillä München Franz Josef Strauss - Kemi/Tornio

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4320 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Heathrow boarding is a disaster. Gate was not posted until 20 minutes before boarding. We had to run thru Terminal 5 to a train where crowds were waiting. We were seriously crushed boarding the train to the next terminal. When we arrived at the gate, we had to walk down three flights of stairs to board a bus. The bus drove for ten minutes to a waiting plane where we had to climb up stairs with our bags to board the plane.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Assigned seating at the time of purchase and knock offs the Nick and dining to choose a seat. What a bunch of crooks. No mention of this was made when I purchased the flight -EVERY SEAT HAD A FEE! Delayed take off at origin and connection- HIW ABOUT A REFUND FIR MY ANXIETY? Very disappointed.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Finnair was great - superior to BA in all respects

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Don't like the policy of charging for nonalcoholic beverages, but loved the free blueberry juice. Good that crew kept circling with water!

The flight is clean,comfortable seats,staff crews nice and the boarding staff in London Heathrow was good But in India you need to give some training to boarding staff they treat passengers like they working in the local buses in India they don’t know it’s a Finnair international flight no queuing common sense and they don’t know how to talk

The check in was delayed by 20min as the lady could not see that I had already paid for the checked in luggage, and wanted to charge me! I showed her the receipts of the payment and she made a long phone conversation to another staff member and finally accepted my receipt. When she realised that I had booked with kiwi.com her comment was ’dont ever book with them again, we have so much trouble getting the information we need’ Thats not good advertisement for your organisation!!

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

We thought that we needed to be at the airport 3 hours early because we were returning to the US. It turns out that since we were flying to Helsinki first we only needed to be there 2 hours in advance. Check-in in Stockholm was confusing b

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Excellent staff and good in flight service

Friendly and professional crew

Mukava

Varaa halvat lentoliput $Münchenista Kemi

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

3.2.pe
1 välilaskuFinnair
14t 40mMUC-KEM
6.2.ma
1 välilaskuFinnair
14t 15mKEM-MUC
250 €
22.1.su
1 välilaskuFinnair
6t 00mMUC-KEM
26.1.to
1 välilaskuFinnair
14t 15mKEM-MUC
274 €
1.1.su
1 välilaskuFinnair
6t 00mMUC-KEM
10.1.ti
1 välilaskuFinnair
14t 15mKEM-MUC
295 €
31.12.la
1 välilaskuFinnair
21t 45mMUC-KEM
10.1.ti
1 välilaskuFinnair
14t 15mKEM-MUC
355 €
1.1.su
1 välilaskuFinnair
13t 20mMUC-KEM
6.1.pe
1 välilaskuFinnair
14t 15mKEM-MUC
431 €
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 00mMUC-KEM
10.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 20mKEM-MUC
463 €
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 00mMUC-KEM
10.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 20mKEM-MUC
469 €
2.1.ma
1 välilaskuFinnair
6t 25mMUC-KEM
8.1.su
1 välilaskuFinnair
16t 40mKEM-MUC
473 €
27.12.ti
1 välilaskuFinnair
6t 25mMUC-KEM
5.1.to
1 välilaskuFinnair
14t 15mKEM-MUC
480 €
31.12.la
1 välilaskuFinnair
21t 45mMUC-KEM
4.1.ke
1 välilaskuFinnair
22t 40mKEM-MUC
481 €
1.1.su
1 välilaskuFinnair
13t 20mMUC-KEM
4.1.ke
1 välilaskuFinnair
14t 15mKEM-MUC
484 €
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 00mMUC-KEM
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 20mKEM-MUC
500 €
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 00mMUC-KEM
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 20mKEM-MUC
502 €
1.1.su
1 välilaskuFinnair
6t 00mMUC-KEM
4.1.ke
1 välilaskuFinnair
14t 15mKEM-MUC
511 €
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 00mMUC-KEM
5.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 10mKEM-MUC
515 €
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 00mMUC-KEM
5.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 10mKEM-MUC
517 €
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 50mMUC-KEM
10.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 15mKEM-MUC
618 €
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 50mMUC-KEM
9.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 15mKEM-MUC
651 €
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 50mMUC-KEM
10.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 15mKEM-MUC
653 €
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 10mMUC-KEM
6.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 55mKEM-MUC
657 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot München - Kemi

Lähtö:

München (MUC)Saksa

Matkakohde:

Kemi (KEM)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Kemi - München

Selaa lähtöpaikkoja:

250 €

Selaa matkakohteita:

250 €