OSL - HEL

Etsi halvat lennot välille Oslo Gardermoen - Helsinki

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

OSL — HEL
9. joulukuu — 16. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 9/12
pe 16/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

27 €

Keskim. hinta meno-paluu

157 €

Hyvä tarjous meno-paluu

125 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

77 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 36 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 38 %.
Lento Oslo Gardermoen – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille Oslo Gardermoen - Helsinki-Vantaan lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan Oslo Gardermoen lennon löytämiseen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 77 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 125 € tai jopa alle sen.
  • Halvin lento Oslo Gardermoen – Helsinki löytyy keskimäärin 89 päivää ennen lähtöä.
  • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Huippusesongin katsotaan olevan kesäkuu, heinäkuu ja elokuu. Halvin kuukausi lentää: tammikuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 26% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: Oslo Gardermoen – Helsinki reitille

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Oslo Gardermoen - Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4320 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

I have no opinion

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Je vous suis reconnaissant d'avoir retardé le départ du vol Helsinki-Genève pour nous permettre d’attraper la correspondance malgré le retard de le première partie du voyage (Oslo-Helsinki). L'enregistrement des bagages au départ d'Oslo a été très problématique et désorganisé.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

everything was good

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Thanks alot

Mukava

Clean airplane with great staff

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

Plussat: "I was able to log on the my booking and select aisle seats for no additional cost (surprisingly). Made the short flight much more comfortable."
Plussat: "The plane was nice and comfortable. The flight was only about 40 minutes."
Miinukset: "Everything was fine. A very quick, easy flight at the end of a long day for me."
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Checked bags left behind, no food, no drink."
Miinukset: "I guess i would still consider the flight "international" and therefore should include AT LEAST one free checked bag per person, but not- 44u$d. Now it may be depending upon the fare paid, but on another flight (last week) on SAS AMS-OSL-BOO, It was 80u$d per pax."
Miinukset: "Late departure for that most meaningless of excuses - the late arriving aircraft. And so late arriving at destination. On arrival at Berlin, there was also noone at the gate to allow us to leave the plane. All in all meant missing pickup time at the airport, and extra cost."
Miinukset: "Don't remember this flight"
Plussat: "Nice crew! New A320!"
Miinukset: "One automat in the boarding area was malfunctioning and the lady working just gasped and looked bored. But we was seated in time anyway."
Plussat: "On time. Good hardware."
Miinukset: "Priority passangers cannot board with their non priority partner, even on the sane reservation. Congratulations sas, only airline workdwide to prohibit this. Otherwise, also forgot my duty free bag at the gate and the crew refused to have me return for it or get it for me."
Plussat: "No problems. I was satisfied"
Miinukset: "No food or even water"
Plussat: "Everything about the flight was wonderful except baggage claim, in BOTH directions."
Miinukset: "It could have been the perfect trip, but I am not sure why SAS baggage handling is so mediocre. In both the flights from EWR to OSLO and back, every aspect of the trip was super, except for the wait for baggage. In Oslo, I estimate having waited at least a half an hour at the carousel before the bags started showing up, and the same in Newark. We had long cleared Immigration, which normally is not a speedy process, and yet still had to wait at least 20 minutes for the FIRST bag to appear on the carousel. Most annoying, particularly after a relatively long flight, and especially for transfer passengers who needed to recheck their bags to continue to other destinations."
Plussat: "on time polite staff comfortable flights with free coffee"
Miinukset: "charging for bags"
Plussat: "Terrible"
Miinukset: "Everything"
Plussat: "We were in an empty Plus cabin at front. Coming from Miami, the hot towel service would have been nice. I blinked and missed the service. They will quickly skip you if they can. Food weird. Salmon in a box with no bread or rice or anything and a strange savory muffin. Ate neither. No entertainment."
Miinukset: "See above. Sorry. Nothing was good. Came in 10 mins early!"
Miinukset: "This has nothing directly with SAS, but since I experienced it during my flight there, they are responsible of it. I was waiting for the flight at the OSLO airport waiting for the flight to LONDON. I had ample time to work on my computer. In the big room by the gate there was only one spot where I found three electrical sockets hanging from a pillar or post. To my dismay none worked. My plug would fall off from each. To document, I took the pictures of the useless sockets... I complained to the lady at the boarding desk (she left before the SAS staff moved in), she did not even care... This experience frustrated me and turned an otherwise pleasant trip into a bitter one. Please install some working sockets in your waiting room! Flight SK 809 Confirmation: LN9M6O Departure: Oslo & other airports (OSL) Arrival: Heathrow (LHR) Time: Sat Dec 2 2017 3:05 pm CET - Sat Dec 2 2017 4:25 pm GMT Peace, Edip Yuksel +1 520 481 1919"
Plussat: "Food was good and so was the entertainment on board"
Miinukset: "Issues with boarding due to problems with brakes so flight was delayed by 3 hours. No food or drinks were offered"
Plussat: "Efficient processing of passengers onto aircraft."
Plussat: "premium economy"
Miinukset: "nothing, it was great!"
Plussat: "On schedule,great crew"
Miinukset: "I took this flight to have a short layer over, only 40 minutes. This was a connecting flight departed from Newark and was a connecting flight for many people coming from Thailand. I almost missed this flight due to highly backed up passport control. If SAS was running so many international flights, they should have shifted the layer over, since many people were taking connecting flights for Oslo to Manchester. No food, there should have at least been a snack or at a minimum offered water."
Plussat: "Plane was quite empty"
Miinukset: "Plane wasn't in the best shape"
Miinukset: "I was really disappointed at finding out at luggage check-in that I had to pay extra (£60.00) for my one regular-size suitcase. On the return flight I was told that this amount would be - as it turned out in my case - less than half, if I called SAS a day before departure. Why did I have to pay for the checked luggage at all?"
Plussat: "I have no complaints. Will recommend SAS to all my friend. Thank you."
Miinukset: "I do not like the way they conduct their business from the office never returning phone calls as we are trying to get our questions answered. Would also be nice if the airline would use JFK instead of Liberty in Newark. Thank you."
Miinukset: "flight was delay for 30 mins. then another 30 mins because there are 15 passenger that miss their flight due to delay or there is not enough flight to transport them to Longyearbyen the next day. We are force to wait a total of more then a hour to board them and stuck on plane. And ofcuase when we landed. My SAS go luggage is last to come out because the late arrival passengers luggage all come out ahead. It is a most terrible experience I ever had with a SAS flight. Might as well consider flying norwegian airline!"
Plussat: "All good with SAS. Not good with me. I forgot to ask for a window seat."
Miinukset: "I makes down for food and entertainment but food could be bought and provided entertainment is not necessary for short flights with such good views of beautiful Norway."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Tried THREE hours to get a phone picked up to cancel my flight the day before this scheduled flight. My friends booked with Expedia the exact itinerary and were able to reach a human and we're told that SAS always reimburses for cancellations. I finally emailed vayamas/kayak to cancel and 5 days later received a reply that there was no cancellation refund. Apparently Kayak provides a no communication/no refund policy. My travel companion had the opposite experience with Expedia."
Plussat: "Comfy seats. Good good service. Great video options."
Miinukset: "SAS staff seems sort of cold and cranky."
Miinukset: "We couldn't check in online because we had an infant in arms. So we tried to check in there. There were 3 different terrible queues. One to use the machines, one to check bags and another for special situations. We tried the machines, didn't work. A rep told us to go to the special situations line. There was a rep there that was trying to prevent people to getting into the line because it was sooo long (1+ hr). So we tied the machines again. Didn't work. So we convinced the guy to let us in the special line. It was nuts. We waited as our flight got closer and closer. Right when it looked like we might make the flight, one of the TWO reps left. When we finally made it, they said we wouldn't make the flight. We rebooked and had to pay extra. WORST travel experience ever."
Plussat: "Ok friendly"
Plussat: "Nothing to be honest"
Miinukset: "Checkin was a disaster, girl was not aware of anything she was doing and after over ten minutes of explainatiin she still put me and my bags on a wrong flight. Lady at the boarding gate tried to help and finally managed to send me and my bag in the same flight. Even bigger disappointment was that I booked a business class seat and paid three times more money then a normal economy ticket, there wasn't any business class seat and all seats were occupied in the front rows. Staff was generally rude and not willing to help."
Plussat: "The plane was neat, clean and well maintained. The food was very good. The crew was professional and friendly. Based on my experience this is a top-notch airline."
Plussat: "The crew was lovely"
Miinukset: "No entertainment or any special difference between business and coach except you get a meal. Seats are the same as economy and the bathrooms are shared. Why bother paying extra?"
Plussat: "Flight attendant was friendly, tea or coffee offer."
Miinukset: "How much really does it cost to offer a juice when the people are travelling at 7 am?"
Plussat: "the plane arrived"
Miinukset: "booking Boarding comfort Food service"
Plussat: "Quick Flight"
Miinukset: "Just a long layover, but what are you going to do"
Miinukset: "No one from the flight crew gave us the border card. We waited in the border line only to be told once we reached the front that we needed to leave the line to fill one out. No guest on the Oslo to Edinburgh flight was given one."
Plussat: "SAS agent in Oslo was very nice and quickly rebooked our flight to Bergen when we missed our scheduled one due to luggage delays and confusion at Oslo as to Customs procedure."
Plussat: "Clean and good food."
Miinukset: "It was a fine flight. Nothing to worry about. I liked it."
Plussat: "The extra leg room I paid for."
Miinukset: "The cost to change my flight"
Plussat: "A perfect service"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Introduce meals even to economy class"
Miinukset: "Baggager fees were high"
Plussat: "The boarding ease, the crew, the piloting!"
Miinukset: "Would love the onboard tv that shows the flight in progress and/or some onboard music options."
Plussat: "as advertised - premium economy"
Miinukset: "no complaint or concern"
Miinukset: "I lost my luggage!!!"
Plussat: "Smooth"
Miinukset: "Nada"
Plussat: "The flight was not sold out so middle seat was vacant-"
Miinukset: "The customs agent was slower than slow.. This is no exaggeration -/everyone on our flight, the following flight, and a few of the flight after that went throug the other line before we did. We do not know if she is training , being rediculously conscientious, being too social or a power/control thing. We had plenty of time, I feel sorry for people who had tight connections. LOTS of people switched lines but we didn't know it would continue to be rediculous. There are stairs to climb from the gate which will be a problem for people with any physical issues ( bad knees). The plane took off late and this time we were nervous with a tight connection in Stockholm Location of Gate display is slower than most airports and we were told It changes at the last minute. We will avoid the Oslo airport in the future."
Miinukset: "Business class ticket and traveled just like economy. Never advised when booking no business class. Boarding was like a stampede."
Plussat: "Crew was excellent"
Miinukset: "Was put on standby because all passengers could not wait in gate area after checkin. Stood in public hallway for nearly an hour - no seating in area where told to stand."
Miinukset: "Ya opine"
Plussat: "Great you provide ways to keep busy on the plane for long flights!"
Miinukset: "Something needs to be done about carry on baggage. On this flight alone, I counted 80+ people who had to pay for carry on luggage because it also included our backpacks. There were a lot of angry people. Paying $85 for my carry on that alone didn’t weigh 10kg was ridiculous. I’ll be looking into other airlines for my future trips."
Plussat: "Amazing crew, access to lounge, brand new Dreamliner!"
Miinukset: "Food and entertainment are somewhat bland and the choice is limited."
Plussat: "This flight was also delayed. Our bags never made the connection and waited 2 hours at the baggage terminalwith no support or answers."
Plussat: "I know that the airlines can't do anything about this, but when you have a nice crew and polite passengers around you, it makes this long transatlantic flight so much better. I have had some horrible people next to me on these long flights and believe me I could not wait to get off. This one was a very pleasant one, time just flew by- before I know it, we were in New York."
Miinukset: "Tight space for a 6'2" guy but I know it is a norm on all of the commercial airplanes and the people around me managed just fine."
Plussat: "The crew was very attentive. The Dreamliner was clean and very nice. Seats were good. Food was good. Entertainment was excellent. they gave blankets,but not pillows (but I did not ask for one.)"
Miinukset: "The boarding process could be better organized. There is just one large line and it’s like a free for all. There are zones on the tickets but they didn’t board by the zones"
Plussat: "Reasonably a lot of room for economy class. I was very comfortable on a long-haul flight."
Miinukset: "The boarding process in Norway is a bit of a mess, but not the fault of the airline. We had a delay arriving at the airport and they could have done a bit better communicating what was going on."
Plussat: "I slept"
Miinukset: "They just opened the gates and ran away and let people board. It was CHAOS"
Plussat: "This was one of the most comfortable and enjoyable international flights I have been on in years."
Miinukset: "The boarding lineup in Oslo is a bit jumbled but if that’s all I have to complain about it was a great experience."
Plussat: "Not much"
Miinukset: "Dozens of passengers, myself included, were forced to check their carry-ons at the gate and pay for it due to Norwegians strict weight policy. To be honest this felt like I was being swindled and it ruined the rest of the experience for me. Do not be tempted by the low fares they offer."
Plussat: "Crew friendly and attentive. Seats in Premium really good."
Miinukset: "They made everyone vacant the gate area and stand for at least 45 minutes prior to boarding. Flight was rescheduled to leave 1 hour and 05 minutes later than advertised then was approximately 25 minutes later than that leaving. This was my first time flying with this airline and l will have second t"
Plussat: "Everyone was nice and the flight was smooth and restrooms were clean."
Miinukset: "I meant to write my Paris to Oslo review on the Oslo to LA review for what could be better. Like I mentioned the food was not good, please get rid of that white noodle coconut soup in a cup, there’s no way anyone likes it and more episodes on some of the shows like Friends"
Miinukset: "20 hours of flying and there was a very limited selection of movies to watch, but all passengers are required to watch a very bright video of one of your planes flying through the sky for the last 20 minutes of the flight. Please include some snacks and water during international flights."
Plussat: "Plane was great, crew was wonderful and helpful. Navigating the Oslo airport is very quick, easy and clean!"
Miinukset: "Stuck on the JFK runway for 30 mins before we were able to deport. After going through customs, needed to wait 15-20 mins until baggage claim had a carousel with our flight's baggage, but then baggage came quickly off the carousel."
Miinukset: "After having no issues with my carryon on my first Norwegian flight of the day, I was forced to pay 650 NoK to check my carryon as we were boarding my flight from Oslo to New York. This was just ridiculous because my bag fit in the overhead bins just fine and there we’re many empty overhead bins"
Miinukset: "To be honest, at least a glass of water could be offered"
Plussat: "Price, new aircraft, good crew"
Miinukset: "Long layover, connecting flight was delayed over an hour without any explanation"
Plussat: "The new aircraft"
Miinukset: "The meal was cold, the entertainment service was lacking content. The crew were cold and not interested in serving passengers needs."
Plussat: "Everything was great and handled professionally and efficiently, not to mention with such good hospitality and accommodations."
Miinukset: "All good."
Miinukset: "The flight kept getting further delayed but remained th same after the flight took off, then when it was due to land at lax and we were there waiting it updates to an additional 45 minute delay. You couldn’t have updated that before the arrival time? Poor customer service!"
Miinukset: "They lost our bags in the transfer and did not even offer water on the flight!"
Miinukset: "I was in seat 33F. My husband & I were sitting together, boarded together, yet we were sent down different isles of the plane to board even though we asked to go the same direction. This made us arrive at our seats at different times & made stowing our luggage above rushed, awkward and harder to do. Not a good start considering we are both in our mid 60's. This may have been due to the crew being overwhelmed due to circumstances caused by the airport making us all late in boarding the plane all at once. Also, it was a late flight & there was constant noise from the galley making it hard to try to get any sleep. We were very happy that the crew got along so well but some of the conversations could have been at lower decibles."
Plussat: "Food was actually provided with our ticket... not just ONE meal, but also a snack for before the arrival and the meals tasted good! Also, Oslo is a new and beautiful airport with great options for meals and stores to wander around. Also, the airplane had huge windows to look out of with new dimmer technology as opposed to just a shade. Very cool! With a couple of small downsides, we would STILL definitely fly Norwegian."
Miinukset: "We gate checked a stroller but were unable to pick it up to use in Oslo which was a surprise as it went straight through from gate check to full check in through the layover... with a 3hr 45min layover, it could have been useful to have it for our infant to sleep. Leg room is tight. Small selection of new movies for entertainment when compared to other airlines and it would have been nice to know we could get complimentary drinks anytime during the flight, but they were only available for free during meal service unless you purchased additionally."
Plussat: "The selection of movies in the on-board entertainment was nice, but available wi-fi on a long-haul trip would have been better."
Miinukset: "Condescending check-in clerk in Oslo and subjective application of carry-on rules ruined the trip and assured that I will look to other airlines for future international travel."
Plussat: "Superb jets."
Miinukset: "Norwegian doesn't provide food or drinks and it wasn't clear at the time of purchasing a ticket. Norwegian airlines call center customer service rep wasn't able to provide a price of 1st checked-in bag and refered to the entity that sold a ticket."
Plussat: "I was in the premium cabin and the crew was great, all smiles and excellent service. You could tell they were genuinely good people. It was an overwhelming positive experience and I was extremely satisfied."
Miinukset: "I bought the ticket at the last minute and couldn't pre-pay for luggage or food. The food cost me and my companion $50 for sandwiches, snacks and drinks. Even water and soda is $3 for a small can. If you want a blanket, they charge, if you want anything, they charge. Luggage was over $80. Just pay more for a different airline, it will be less"
Miinukset: "There was no option to choose a meal when booking through you. We weren't aware that we would have to do this somehow so we went the 10 hour flight without food. They were sold out of anything decent on the SNACK BAR menu."
Plussat: "I can't tell you what I liked because I never made the flight due to my first flight being delayed by a full day."
Miinukset: "Everything because I never made the flight because of a delayed and cancelled first flight."
Miinukset: "6hrs delay, turned out 7.5 hrs. $360 extra for oveweight suitcases and almost missed the connection. I was the last one to board and im the end NONE of luggage arrived w me to final destination! I claim a full refund!"
Plussat: "Good plane, nice crew"
Plussat: "reasonable upgrade to business class"
Miinukset: "nothing"
Plussat: "Clean planes, free wifi,"
Miinukset: "Departure delayed nearly an hour, for a flight that is only one hour long. No compensation for delay (such as a free snack). Disorganized boarding - might be better to organize by seat-row numbers"
Plussat: "Decent leg room, comfortable cabin pressure. Very efficient boarding procedures."
Miinukset: "While certain individual crew members were friendly, the lot as a whole seemed to have some internal conflicts with communication and organization. Additionally, the frequency of announcements was disruptive. They could be more efficient with timing and delivery of information shared with passengers. The proximity of the bathrooms was convenient but they need better deodorizers in there -- it was a little stinky during the 2nd half of the trip."
Plussat: "Its very cheap! But its a typical no-frills airline that doesn't give you food, extra leg room, etc."
Miinukset: "There was nothing overtly negative about this flight - you just don't get the nice "extra" things that you'd get if you paid more for your flight."
Miinukset: "The flight was delayed around 2 hours. We were all stuffed in a small waiting room, then kicked out to have everyone go through a security check again with no explanation. The entertainment and food on the plane was not great at all. Probably wouldn't fly with Norwegian again unless I was on a serious budget."
Plussat: "Self check-in and boarding procedures Seat spacing"
Miinukset: "Mobile App could be better Amenities"
Miinukset: "Didn't make it. Had to stay in hotel fly to London wait 4 hours then fly to Los angeles"
Plussat: "The new plane, clean, on time"
Miinukset: "I asked for a refill of a glass of wine and it was denied. I found that very stingy. The flight from Oslo to Fort Lauderdale was packed with kids and the flight attendants had no control over them, running around, disturbing everybody and they just wouldn't stop. Very annoying."
Plussat: "The flight was smooth and easy."
Miinukset: "The longest wait I have ever seen to get passport reviewed. I am sure people missed their flight. There was no sense of urgency, no information, once I got to the gate the sign said Gate Closed. Luckily they were still boarding but bette, no any communication would have been better."
Miinukset: "I asked for a glass of water between drink services and was initially refused by the crew. Apparently Norwegian has a policy of requiring passengers to pay for water. Appalling."
Plussat: "The crew was amazing the entire time."
Miinukset: "The food choices, I ordered a hot snack but they only had ham and cheese. I don't eat pork also I'm diabetic. Not one sugar free item on the list. Why not have a grilled cheese option. I was refunded then offered a veggie sandwich, I paid again for that. Then they found a cold turkey Sandwich. So I was refunded again and paid for the turkey sandwich in thee end. I was starving the entire flight."
Plussat: "I don't like a fact for 9 hours flight food and drink it's not included half cup of tea cost $4 .You have to buy food even water or headphones that is standards in others planes .Food not good ."
Plussat: "New plane"
Miinukset: "Flight was an hour late"
Plussat: "The flight crew was stellar: extremely helpful and they made the flight a treat. I couldn't have asked for a better flying experience."
Miinukset: "I think Oslo is unable to efficiently manage the volume of passengers it has to process. During our 5 hour layover, seating all around Terminal E was at a premium. Access to Terminal F thru the long Passport line was EXTREMELY slow. The gate was crowded and we had to sit on the floor with many others. Then, they cleared the whole area for a security scan and we all re-queued up again. Once boarding began it wasn't much better, with a long wait in the access tunnel. I liked Norwegian Air, but will try to avoid Oslo in the future."
Plussat: "787s are great planes!"
Miinukset: "Surprised the wear and tear of the seats overall, given how 'young' the fleet of Norwegian is!"
Plussat: "East boarding. Quick trip!"
Miinukset: "We did a transfer flight from Split, Croatia. We had a 3 hour layover and we were told we would not be able to get our seats from our flight from Norway to New York until 5 minutes before boarding. The process was so flawed that there was no organization, and half the people in line suffered the same problems being there was no transfer station to pick up boarding passes with 3 hours left to board. I traveled with a party of 6 fairly sized people, 4 of which were relegated to middle seats for an 8 hour flight, had they just let us pick our transfer seats earlier on I'm sure this could have been avoided. They do not know how to board, and they let everyone run through the gate at the same time. It may have been the sloppiest boarding I have ever seen. Not to mention they took forever to board us and the flight took off an hour after it was supposed to. I wouldn't suggest flying Norwegian Air to many people, I did not enjoy my experience."
Miinukset: "They gave looks to one another upon pre boarding and when I handed my passport to be checked and walked in inwas approached before walking on to forcefully check my small carryon luggage. All the others they took to check were substantially large in comparison to mine. I argued that fact and was forced to pay and check it. On the flight there were tons of empty overheads and large suitcases inside them which I took pictures of. I was not treated nicely when they lied to me telling me it was overweight and my pocketbook was too large."

koneessa oli liian kylmä

The plane was filthy again

All in all I'm happy with the flight even though the flight was over an hour late leaving Barcelona. Cabin crew very good.

Flight delayed for an hour approx

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

Nice trip

Hyva

Had front seat, plane almost empty yet shity rayanair trying u to book seats day before knowing that few people are on flight… anyway… I picked seat as was plenty to choose from when get on plane.

Plussat: "Crew was okay ."
Miinukset: "The seats were very uncomfortable, dirty , and smelly"
Plussat: "Online booking was nice and easy."
Miinukset: "Plane was small ,seats were not comfortable and plane was not connected with eye so passengees were waiting outside of plane in cold weather."
Miinukset: "As a disabled man who had booked assistance both legs of the journey, no ramp on the return flight so I had to walk down the Aircraft steps in agony. Not good enough Ryanair. What if I were unable to walk?????????????"
Plussat: "Was cheap"
Miinukset: "No charge for carry on"
Miinukset: "Direct boarding."
Plussat: "Reasonable price. Effortless"
Plussat: "Once departed, the flight was about as average as any Ryanair flight can get. Crew were friendly and apologised on numerous occasions for the delay, and on arrival deboarding and getting to the terminal was swift and had no delay."
Miinukset: "Ground Crew Blue Handling was trialling a 'new process' of boarding & luggage handling which went into action the day I flew April 26th. This resulted in a passenger boarding the wrong flight and bags loaded onto the wrong plane. This led to a 40-minute delay in departure while they sorted this out."
Plussat: "Easy trip. Crew relaxed, short flight."
Miinukset: "The process of getting on the flight is the most exhausting part: distance to Terminal 1, multiple screenings and checks, then another long bus ride to the plane. The flight itself was is the easiest part at this airport."
Plussat: "Flight in the morning was changed by 3 hours making it impossible for me to get to the flight (Oslo Torp). Ryanair allowed me onto another flight (Yay EU 261) from the other Oslo Airport (Gardermoen) with a seat booked at no added cost. Customer service rep was fast and made the process very simple!"
Plussat: "Flight on time, luggage handling ok"
Miinukset: "The long walk to and from the plane. The stupid trail down the steps into the cold and rain, across the tarmac then back up the steps into the plane. At Birmingham airport. Fine at Malaga no problem."
Plussat: "Flight was on time."
Miinukset: "Flight to Amsterdam no mention of requiring the passport stamp on the flight ticket was mentioned. On the way back to Dublin the crew member that checked me in informed me of this requirement and I thought she was potentially going to send me back to get it at customs. My husband who had a different crew member check him him, made no mention of the requirement."
Plussat: "Flights ran to time"
Miinukset: "Some passengers were taking phone calls when the safety demonstration was being done."
Miinukset: "Tried to cancel through the Ryanair website, and they wouldn’t cancel it. So... never went, and the seats were empty"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Should be more information instead of waiting around airport They must know when a planes going to be late"
Plussat: "My own boarding was went ok"
Miinukset: "What was the most annoying part of the whole experience was the fact that they were other passangers on there school trip. Yes they are just still kids, but from the very start of them boarding, thats when everything just went downhill. The kids was just screaming, shouting, and sprinting into there sits. Even after being told to quite and calm down, all them were still screaming and shouting at the top of there vioces throughtout and non-stop for the whole flight (even after landing and getting into the bus). The worst fact of all is that, there was just far too many of them for everyone to handle (by the flight crew, and the trachers). It was also the first thing in the morning so it’s not like everyone would most likely be well rested already."
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Crew at the door was rude. They stopped us and tried to charge us 50€ for one of our luggage because of the size, when other passengers with the same size of luggage were passing just fine. Terrible service. The aircraft had no leg room and was hot inside. We will never book a flight with this airline again."
Plussat: "Cheap"
Miinukset: "Cheap, you get what you pay for"
Plussat: "Enjoyed the lasagna that I ordered, surprisingly good!"
Miinukset: "Under the circumstances, the staff coped well with certain difficult passengers. Noisy passengers are my pet hate especially when the safety drill is being read out."
Plussat: "No frills but got us there safely on time."
Miinukset: "Had to walk on the Tarmac."
Plussat: "Price"
Miinukset: "Delays over and hour after we were loaded in plane. No food or drinks offered for their delay"
Plussat: "Price. Timetable"
Miinukset: "Seats. The fact they put everyone in a deferent row"
Plussat: "The flight was on time, checkin was easy and the flight got me from point A to B for a reasonable flight"
Miinukset: "Charging to keep your hand luggage with you seems a little unfair. As a musician I don’t want to check my instrument and as it’s small I don’t feel I should have to pay extra for that privilege."
Plussat: "the price"
Miinukset: "the delay"
Miinukset: "The smell on the toilet was horrendous"
Plussat: "The plane was so empty, we were allowed to change seats so I sat by a window seat and had the whole row to myself! Also, the plane was warmer than usual, which was kinda nice."
Miinukset: "It was delayed by 40 minutes."
Plussat: "On time departure and arrival"
Miinukset: "Access to airplane and egress via the aircraft own steps is an accident waiting to happen for those people with impaired mobility."
Plussat: "Flight boarding was delayed but arrived on time to the destination. Cheap flight"
Miinukset: "No entertainment or free snacks/water. Flights were cheap but you can't cancel them, just modify the reservation. I bought the return flight to a different airport by mistake but i was not able to cancel"
Plussat: "The make cabin crew had such a strong accent and spoke so fast that no one on the plane could barely understand a word he said during any of the announcements. He made no effort to slow it down and speak clearer"
Miinukset: "As above"
Plussat: "Nothing even though the advertised price was cheap by the time we added on all the other charges we could have flown with a more reputable airlines and it was not a deal by no means."
Miinukset: "Everything. Abrupt staff at check in and on board staff also had attitude.Seats where dirty .We stood outside to wait to board when the plane was not even there and lucky it was not raining as we would all have being soaked. I don't know why we had to stand outside in the cold when the plane was not ready."
Plussat: "Crew were lovely both at gate and on board. They were very reassuring as the flight was very bumpy for a while due to weather conditions"
Miinukset: "nothing really would have liked a little more leg room but those seats were booked when I booked mine"
Miinukset: "The representatives were not friendly and having to pay an additional large fee for normal size carry on luggage is ridiculous."
Miinukset: "The representatives were not friendly and having to pay an additional large fee for normal size carry on luggage is ridiculous."
Miinukset: "The representatives were not friendly and having to pay an additional large fee for normal size carry on luggage is ridiculous."
Plussat: "It landed on Dublin"
Miinukset: "It was late"
Plussat: "Crew was very friendly and helpful."
Miinukset: "Long wait before getting on the aircraft"
Plussat: "Boarding"
Miinukset: "It was a 6am flight on Monday morning and the crew did not stop using the speaker for stupid and things. Trying to sell all type of good and perfumes. Please a bit of respect for passengers, Its very intrusive."
Miinukset: "Very convenient flight itinerary on these two flight segments. All airlines should provide at minimum a small bottle of water at no charge as travelers are not allowed to bring fluids through airport security"
Miinukset: "The fact that I couldn't go"
Plussat: "They got us to Manchester alive, although late as always with Ryanair"
Miinukset: "Everything else, Ryanair provided an awful service, delays on both ends of the journey. No info provided to us and to top it off, there was a screaming child in front of me and next to me."
Miinukset: "I have been traveling international with spotty wifi and apparently if you check into your flight less than 2 hours (not standard with most airlines) I was charged nearly double the actual ticket price. I will never fly this airline again!"
Miinukset: "The plane was dirty"
Plussat: "Crew friendly and professional."
Miinukset: "Seats are so uncomfortable."

Varaa halvat lennot Oslo Gardermoen - Helsinki

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

2.6.pe
suora lentoNorwegian
1t 25mOSL-HEL
9.6.pe
suora lentoNorwegian
1t 30mHEL-OSL
50 €
11.5.to
suora lentoNorwegian
1t 25mOSL-HEL
15.5.ma
suora lentoNorwegian
1t 30mHEL-OSL
58 €
2.6.pe
suora lentoNorwegian
1t 25mOSL-HEL
9.6.pe
suora lentoNorwegian
1t 30mHEL-OSL
66 €
10.3.pe
suora lentoNorwegian
1t 30mOSL-HEL
12.3.su
1 välilaskuNorwegian
17t 05mHEL-OSL
71 €
10.3.pe
suora lentoNorwegian
1t 30mOSL-HEL
12.3.su
suora lentoNorwegian
1t 35mHEL-OSL
76 €
5.1.to
suora lentoNorwegian
1t 30mOSL-HEL
11.1.ke
1 välilaskuNorwegian
25t 05mHEL-OSL
77 €
5.1.to
suora lentoNorwegian
1t 30mOSL-HEL
11.1.ke
1 välilaskuNorwegian
3t 20mHEL-OSL
78 €
5.1.to
1 välilaskuNorwegian
12t 45mOSL-HEL
11.1.ke
1 välilaskuNorwegian
11t 35mHEL-OSL
80 €
5.1.to
suora lentoNorwegian
1t 30mOSL-HEL
11.1.ke
1 välilaskuNorwegian
3t 20mHEL-OSL
81 €
11.5.to
suora lentoNorwegian
1t 25mOSL-HEL
15.5.ma
1 välilaskuNorwegian
9t 45mHEL-OSL
83 €
5.1.to
1 välilaskuNorwegian
12t 45mOSL-HEL
11.1.ke
1 välilaskuNorwegian
11t 35mHEL-OSL
84 €
18.12.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 55mOSL-HEL
20.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
22t 50mHEL-OSL
92 €
4.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
24t 40mOSL-HEL
11.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 25mHEL-OSL
98 €
9.2.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
2t 55mOSL-HEL
16.2.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 30mHEL-OSL
99 €
8.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 10mOSL-HEL
12.2.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 15mHEL-OSL
106 €
21.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 40mOSL-HEL
29.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 35mHEL-OSL
107 €
21.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 40mOSL-HEL
28.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 40mHEL-OSL
109 €
21.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
24t 40mOSL-HEL
28.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 25mHEL-OSL
112 €
3.1.ti
suora lentoFinnair
1t 25mOSL-HEL
9.1.ma
suora lentoFinnair
1t 30mHEL-OSL
123 €
14.1.la
suora lentoFinnair
1t 20mOSL-HEL
30.1.ma
suora lentoFinnair
1t 35mHEL-OSL
126 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

10.3.pe
suora lentoNorwegian
1t 30mOSL-HEL
27 €
24.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 25mOSL-HEL
31 €
24.1.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 25mOSL-HEL
31 €
27.1.pe
suora lentoNorwegian
1t 30mOSL-HEL
33 €
28.5.su
suora lentoNorwegian
1t 25mOSL-HEL
35 €
13.1.pe
suora lentoNorwegian
1t 30mOSL-HEL
36 €
15.1.su
suora lentoNorwegian
1t 30mOSL-HEL
38 €
5.1.to
1 välilaskuNorwegian
24t 55mOSL-HEL
39 €
27.1.pe
suora lentoNorwegian
1t 30mOSL-HEL
40 €
27.1.pe
suora lentoNorwegian
1t 30mOSL-HEL
41 €
18.12.su
1 välilaskuNorwegian
10t 15mOSL-HEL
42 €
13.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 35mOSL-HEL
51 €
27.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 35mOSL-HEL
53 €
8.2.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
4t 00mOSL-HEL
59 €
24.12.la
1 välilaskuScandinavian Airlines
5t 40mOSL-HEL
66 €
26.1.to
suora lentoFinnair
1t 20mOSL-HEL
67 €
30.12.pe
2 välilaskuaRyanair
20t 40mOSL-HEL
68 €
4.3.la
suora lentoFinnair
1t 20mOSL-HEL
69 €
24.1.ti
suora lentoFinnair
1t 20mOSL-HEL
70 €
24.12.la
1 välilaskuScandinavian Airlines
3t 55mOSL-HEL
71 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Oslo Gardermoen - Helsinki

Lähtö:

Oslo Gardermoen (OSL)Norja

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Oslo Gardermoen

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita:

85 €