Hae lentoja
Tarjoukset
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit

CDG - KAJ

Etsi halpoja lentoja Pariisi - Kajaani alk. 361 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Charles de Gaulle Kajaaniin, jonka lähtöpäivä on 23.9.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
pe 17/5
pe 24/5

Vertaa lentolippuja Kajaaniin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Pariisista Kajaaniin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Pariisista Kajaaniin sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 553 814 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Charles de Gaulle Kajaaniin (CDG-KAJ)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille Charles de GaulleKajaaniin, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
18:55 - 18:55CDG-KAJ
23t 00m1 välilasku
19:20 - 18:10KAJ-CDG
23t 50m1 välilasku
361 €Finnair
Etsi tarjous
ma 23. syys - pe 27. syys
10:50 - 18:55CDG-KAJ
7t 05m1 välilasku
19:20 - 09:40KAJ-CDG
15t 20m1 välilasku
362 €Finnair
Etsi tarjous
ma 23. syys - pe 27. syys

Hyvä tietää

Halvin lento

361 €
Lento Pariisi – Kajaani

Milloin varata lentoja reitille Charles de Gaulle - Kajaaniin

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatCharles de Gaulle Kajaaniin viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Pariisi – Kajaani reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Pariisi - Kajaani reitillä?

  Molemmissa kohteissa Pariisi ja Kajaani on yksi päälentokenttä. Lähdet kohteesta Pariisi kentältä Pariisi Charles de Gaulle ja saavut kentälle Kajaani.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti kohteesta Pariisi kohteeseen Kajaani?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät reitillä Pariisi - Kajaani?

  oneworld on ainoa lentoyhtiöallianssi, joka liikennöi reitillä Pariisi - Kajaani.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille kohteesta Pariisi kohteeseen Kajaani?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille kohteesta Pariisi kohteeseen Kajaani.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu kohteesta Pariisi kohteeseen Kajaani?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko lennon hinta kohteeseen Kajaani kohteesta Pariisi muuttumassa todennäköisesti seuraavan 7 päivän sisällä, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille kohteesta Pariisi kohteeseen Kajaani?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää kohteeseen Kajaani ja sieltä takaisin kohteeseen Pariisi eri lentoyhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja kohteesta Pariisi kohteeseen Kajaani?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot kohteeseen Kajaani kohteesta Pariisi jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Lennot Pariisi - Kajaani

Lähtö:

Pariisi (CDG)Ranska

Matkakohde:

Kajaani (KAJ)Suomi

Matkustamoluokat:

Selaa matkakohteita: