Hae lentoja
Tarjoukset
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit

PEK - OUL

Etsi halpoja lentoja Peking - Oulu alk. 825 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Pekingin Capital kansainvälinen Ouluun, jonka lähtöpäivä on 23.5.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
pe 17/5
pe 24/5

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Pekingistä Ouluun sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Pekingistä Ouluun sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 43 990 755 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Pekingin Capital kansainvälinen Ouluun (PEK-OUL)

Seuraavassa on muutamia KAYAKin viime aikoina löytämiä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille Pekingin Capital kansainvälinenOuluun, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
23:00 - 08:20PEK-OUL
38t 20m2 välilaskua
15:30 - 15:25OUL-PEK
18t 55m2 välilaskua
825 €Air France
Etsi tarjous
to 23. Touko - ma 27. Touko
23:00 - 08:20PEK-OUL
38t 20m2 välilaskua
15:30 - 15:25OUL-PEK
18t 55m2 välilaskua
1197 €Air France
Etsi tarjous
to 23. Touko - ma 27. Touko

Hyvä tietää

Halvin lento

825 €
Lento Peking – Oulu

Milloin varata lentoja reitille Pekingin Capital kansainvälinen - Ouluun

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajatPekingin Capital kansainvälinen Ouluun viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Peking – Oulu reitille

 • Mitä lentokenttiä tulen käyttämään, kun lennän Peking - Oulu reitillä?

  Molemmissa kohteissa Peking ja Oulu on yksi päälentokenttä. Lähdet kohteesta Peking kentältä Pekingin Capital kansainvälinen ja saavut kentälle Oulun lentoasema.

 • Mitkä lentokonemallit lentävät säännöllisesti kohteesta Peking kohteeseen Oulu?

  Valitettavasti meillä ei ole näitä tietoja tästä tietystä reitistä.

 • Mitkä lentoyhtiöallianssit lentävät reitillä Peking - Oulu?

  SkyTeam on ainoa lentoyhtiöallianssi, joka liikennöi reitillä Peking - Oulu.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille kohteesta Peking kohteeseen Oulu?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille kohteesta Peking kohteeseen Oulu.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu kohteesta Peking kohteeseen Oulu?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko lennon hinta kohteeseen Oulu kohteesta Peking muuttumassa todennäköisesti seuraavan 7 päivän sisällä, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille kohteesta Peking kohteeseen Oulu?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää kohteeseen Oulu ja sieltä takaisin kohteeseen Peking eri lentoyhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja kohteesta Peking kohteeseen Oulu?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot kohteeseen Oulu kohteesta Peking jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Lennot Peking - Oulu

Lähtö:

Peking (PEK)Kiina

Matkakohde:

Oulu (OUL)Suomi

Matkustamoluokat:

Selaa matkakohteita: