Etsi halvat lennot reitille Saksasta $[44903-Kuusamoon

Vertaa lentolippuja Kuusamoon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— KAO
5. joulukuu — 12. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 5/12
ma 12/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Kuusamoon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

lokakuu

Huippusesonki

helmikuu

Halvin lento

245 €

Keskim. hinta meno-paluu

409 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

159 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 6 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 15 %.
Lento Frankfurt – Kuusamo
(hinta kuluvalle kuulle)
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Kuusamoon

  • Etsitkö halpaa lentolippua Kuusamoon? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Kuusamoon näillä hinnoilla tai halvemmalla: Hampurista 159 € yhdensuuntainen - 159 € meno-paluu, Münchenista 192 € yhdensuuntainen - 192 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 1 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausien helmikuu ja joulukuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Saksa on lokakuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Kuusamon lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Kuusamon lentojen varaus

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Saksa -Kuusamo

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4315 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

penkkien tiloissa

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Dinner was very salty, chicken with broccoli. Quinoa salad? The dinner on my flight JFK-Helsinki was excellent, kind of a roasted chicken with sauce and potatoes. Other than that, I love having wine with dinner, blueberry juice, coffee. I'll fly Finnair again.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

We were an hour late which certainly wasn’t Finnair’s problem since we boarded on time. The bus ride from the airport terminal to the plane was almost as long is the flight itself. I my first flight with Finnair and so far I am pleased.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

I was charged €60 to check in a bag on this ticket. It was not a cheap ticket! Outrageous!

The check in was delayed by 20min as the lady could not see that I had already paid for the checked in luggage, and wanted to charge me! I showed her the receipts of the payment and she made a long phone conversation to another staff member and finally accepted my receipt. When she realised that I had booked with kiwi.com her comment was ’dont ever book with them again, we have so much trouble getting the information we need’ Thats not good advertisement for your organisation!!

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Late boarding Oui

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Flight was completely on time, The crew was helpful beyond the minimum requirements, and the checked-in luggage arrived almost as soon as we reached the belt. Very nice experience.

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Flying is like a bus transport in the 3rd world

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Check in was a disaster. We had to check in to each leg separately - and had to figure that out on our own. Buying a FinnAir marketed flight created a nightmare.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

The food wasn’t great

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

For long flights, 2 full meals should be served.

Due to terminal renovations, there was inadequate seating. Couldn’t understand the gate agents announcements with her mask on. Could use more legroom in seats

Air France lost my luggage again Its the second time in a week

Boarding and online chkin was very good, food was not to the expectations.

Could not hear announcements from staff. Luggage in hold was delayed on both legs of trip.

Always exceptional service

Miinukset: "The food was not as usual."
Miinukset: "Flight was delayed for 4+ hours"
Plussat: "The seat was very comfortable."
Miinukset: "My boyfriend and I were required to gate check our carry-on luggage which required us to go through customs in Paris to get to our bag and re-enter security for our connecting international flight. I am unsure why this was the case as other passengers brought the same size luggage. Very upsetting."
Plussat: "Crew was great. Seats were comfortable."
Miinukset: "The airline lost both of my luggage suitcases."
Plussat: "All went right namely the seats but the luggage condition is the worst"
Miinukset: "Air France is not a low fare airlines, I had to pay 225 USD against 3 luggages which is not acceptable. We should have the right for one luggage per ticket as all other airlines. If I knew this will happen, I wouldn’t use Air France and this will be the last time I buy a ticket on Air France"
Miinukset: "CDG airport in Paris is a very inefficient and by far the slowest airport. I recommend other passengers to get to the airport at least 4 hours before their departure."
Plussat: "Great food and friendly crew."
Miinukset: "Seatback system was old and not very functional."
Miinukset: "Too much time spent at boarding. On luggage missing."
Plussat: "The crew were polite and friendly"
Miinukset: "Everything was incredibly poor. Flight was delayed, entertainment was outdated and the airport staff were rude."
Plussat: "The staff..the attentions..food."
Plussat: "Crew was nice movie selection was good."
Miinukset: "Plane was late which caused a 5 hour layover in Paris CDG. Food not very good. Entertainment system clumsy to operate."
Miinukset: "Not much legroom."
Plussat: "The cabin crew was super patient and accommodating of the passengers."
Miinukset: "Cramped quarters"
Miinukset: "Tiny uncomfortable seats."
Miinukset: "I didn’t have time to make it through customs. Missed my flight"
Plussat: "The food was okay and the staff were friendly."
Miinukset: "My seat and several others around me were broken so that they would fall all the way back if we leaned back at all. The entertainment system kept crashing and forgetting what shows everyone on board we’re watching. There were no air vents to control. The games crashed constantly. The usb hubs didn’t work."
Miinukset: "Flight was delayed, seated in the last row and non adjustable seating, so very little leg room. Dis-enbarkment was very slow."
Plussat: "From the boarding, to the friendly hostesses to the food and the business class seat, I was impressed all the way. My first time to fly Air France business to the US and it was great. I recommend it!"
Miinukset: "I just expected better toilet bag for business but what was given out was just basic."
Plussat: "Food, service, comfort"
Miinukset: "The food was the worst airline food I have ever been served. I could not eat it. This is very disappointing for an airline like AirFrance which usually serves very good meals."
Miinukset: "I did not like that i was in the bulkhead and there was not sufficient overhead storage for us. The bin was only big enough for 1 backpack. 2 of the 3 of us in that row had to go 2 rows back to store our luggage. This is very inconvenient when deboarding because I have to wait for many others to pass before I get a chance to walk towards the back of the plane to get my luggage."
Plussat: "The cabin crew were excellent"
Miinukset: "We were transported to the plane which was quite some distance to the plane via bus after climbing down steep stairs from the departure gate area. Then we had to climb steep steps in extremely hot weather. We were then delayed for a hour in the plane in very hot conditions as the plane had its air conditioning off and the ground air conditioning was not put on. We were swearing in the heat for an hour!! We arrived at our destination and hour and half late!!"
Plussat: "The service was very professional."
Miinukset: "Everything went well."
Miinukset: "Flight cancelled because of weather"
Miinukset: "It was delayed. I missed my flight. Now I don’t have a bag. I am not sure when I get it back or if I have to go all the way back to the airport"
Miinukset: "My seat was changed without my permission. Very unprofessional staff at Mumbai airport"
Miinukset: "Its been a week. My trip has ended. I still do not have my bags. Terrible customer service."
Plussat: "Staff was nice"
Miinukset: "Very cramped. Poor leg room also with.metal bars under seats that further. Limited foot room. Terrible options in movies. The seats in front of us reclined so far that I couldn’t do anything but stare at the back of the seat anyway."
Plussat: "Food was excellent and crew was very nice."
Miinukset: "Could not check in online before my flight and no zones to board just line up and go apparently."
Plussat: "Option to upgrade seat which I didn't take but might for outbound red eye flight in future."
Miinukset: "Faulty toilet meaning longer queues for the loo. Crew were a bit haphazard in serving food and my row was missed out for coffee after dinner."
Plussat: "Good on a short flight"
Miinukset: "Paying for carry on due to weight limit. First time this ever happened!"
Plussat: "Friendly people on board"
Miinukset: "Crew was not very responsive. It would take over 45 minutes for them to respond to a customer call. Plane landed and we were kept on runway for 1.15 hours and crew only checked in with us twice during that time. People were panicking regarding missing their connections"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "My flight was cancelled, I was sent around to multiple desks and terminals and no one wanted to assist me, then my luggage was lost."
Plussat: "All crew I interacted with was great, friendly, and helpful."
Miinukset: "Flight was late. Boarding very slow. Entertainment was ok by today's standards. Each seat had a display, but movie selection was not great. For a French airline I was looking forward to breakfast -- maybe some nice pastries or at least a decent croissant with jam. None such. It was disappointing. Meals were not impressive either, but the complimentary wine was good. I did not find the seats comfortable."
Plussat: "There was enough leg room"
Miinukset: "The food was not very nice and the aircraft was really cold."
Plussat: "Boarding was very efficient"
Miinukset: "Losing my luggage after checking it at the gate when volunteers were needed."
Plussat: "Efficient check-in."
Miinukset: "It was raining in Prague so I can understand that luggage is going to get wet. But when we opened our luggage at least half of our clothes were wet. It would seem that the luggage sat out for quite a while prior to departure for that much soaking of clothes. Fortunately we are staying in Paris for a few days and can get our clothes dried out."
Miinukset: "bad smell around my seat"
Miinukset: "Too crowded"
Miinukset: "The food is awful The entertainment, i.e. movie selection, is not very good and doesn't change very much. The seats are not comfortable and my chair did not recline."
Plussat: "Entertainment center is brand new and Cleanliness Crew was ok And yeah there's wine (that way you can get plastered and ignore the uncomfortable seats)"
Miinukset: "Checking in was ridiculous. They're charging for literally EVERYTHING now. On economy class you have many options: - Normal (free!) "ergonomic" seats: uncomfortable, narrow, really close to the one in front of you. - Normal (exit row): just give up. There's like 6 of these and they're taken immediately. - Normal (middle of the plane): are you kidding me? These are NORMAL seats and you charge an extra €30? - Normal (2 seats per row!): what a bargain. Same crappy seats, but two people instead of three! This is really worth my money. - Upgrade to business! Why are you so poor! AF food went from being the best in international flights to disgusting microwave food (especially vegetarian)."
Plussat: "Due to delay in flight of amost 2 hrs, the in flight staff was kind enough to offer drinks and snacks while the passengers were waiting in the plane."
Miinukset: "Terrible communication by the staff on the cause of delay. Also once we landed in Paris, the ground staff was not aware whether all the luggage has landed or not."
Plussat: "Air France seems to have improved since the last time I flew."
Miinukset: "At able to select seats prior to check in."
Plussat: "Quick boarding"
Miinukset: "The plane was very cramped. Small seats and my backpack could not even fit under the seat."

Varaa halvat lentoliput $Saksasta Kuusamoon

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

27.1.pe
1 välilaskuFinnair
7t 30mBER-KAO
6.2.ma
1 välilaskuFinnair
9t 55mKAO-BER
249 €
27.1.pe
1 välilaskuFinnair
7t 30mBER-KAO
4.2.la
1 välilaskuFinnair
11t 05mKAO-BER
259 €
27.1.pe
1 välilaskuFinnair
17t 20mBER-KAO
5.2.su
1 välilaskuFinnair
11t 05mKAO-BER
260 €
27.1.pe
1 välilaskuFinnair
11t 45mBER-KAO
5.2.su
1 välilaskuFinnair
11t 05mKAO-BER
261 €
3.1.ti
1 välilaskuFinnair
17t 25mMUC-KAO
9.1.ma
1 välilaskuFinnair
12t 20mKAO-MUC
268 €
15.1.su
1 välilaskuFinnair
5t 40mMUC-KAO
18.1.ke
1 välilaskuFinnair
12t 20mKAO-MUC
280 €
5.2.su
1 välilaskuFinnair
4t 35mFRA-KAO
14.2.ti
1 välilaskuFinnair
10t 05mKAO-FRA
283 €
11.3.la
1 välilaskuFinnair
12t 40mFRA-KAO
18.3.la
1 välilaskuFinnair
12t 15mKAO-FRA
289 €
11.3.la
1 välilaskuFinnair
17t 15mFRA-KAO
18.3.la
1 välilaskuFinnair
12t 15mKAO-FRA
292 €
5.2.su
1 välilaskuFinnair
4t 35mFRA-KAO
15.2.ke
1 välilaskuFinnair
12t 15mKAO-FRA
293 €
28.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 45mBER-KAO
6.2.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 55mKAO-BER
298 €
27.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 30mBER-KAO
5.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 00mKAO-BER
322 €
27.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 30mBER-KAO
5.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 00mKAO-BER
330 €
27.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 30mBER-KAO
5.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
7t 45mKAO-BER
333 €
29.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 30mBER-KAO
4.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 05mKAO-BER
341 €
5.2.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 35mFRA-KAO
13.2.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 00mKAO-FRA
351 €
5.2.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 35mFRA-KAO
14.2.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 00mKAO-FRA
353 €
15.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 35mMUC-KAO
18.1.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 25mKAO-MUC
358 €
5.2.su
2 välilaskuaAir France
38t 05mBER-KAO
11.2.la
2 välilaskuaAir France
14t 20mKAO-BER
504 €
15.1.su
2 välilaskuaAir France
35t 25mMUC-KAO
18.1.ke
2 välilaskuaAir France
19t 55mKAO-MUC
508 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

30.12.pe
1 välilaskuFinnair
17t 15mFRA-KAO
245 €
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 10mFRA-KAO
265 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Kuusamoon

Matkakohde:

Kuusamo (KAO)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Kuusamo.

Selaa matkakohteita:

261 €