Hae lentoja
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt
Tarjoukset

Etsi halpoja lentoja Saksasta Suomeen alk. 58 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa, jonka lähtöpäivä on 15.3.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
0 laukkua
to 21/3
to 28/3

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 50 039 094 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 14 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Hyvä tietää

Matalasesonki

syyskuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

58 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 2%.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 9 %.
Lento Berliini – Helsinki

Useimmiten kysytyt kysymykset: Saksasta - Suomeen reitille

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Saksasta Suomeen?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Saksasta ]Suomeen lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Saksasta Suomeen lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Suomeen Saksasta hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Saksasta Suomeen?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Suomeen ja takaisin Saksaan toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Saksasta Suomeen?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Suomeen Saksasta lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suositut 4 lentoyhtiötä, jotka lentävät reittiä Saksasta Suomeen

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Saksasta Saksaan? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,8
KLMPistemäärä perustuu 3932 arvosteluun
75food
73entertainment
77comfort
80boarding
85crew
80overall
Lentoyhtiöiden arvostelut
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Lue lisää lentoyhtiöstä KLM
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Varaa halvat lentoliput $Saksasta Suomeen

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

12.4.pe
suora lentoEurowings
2t 05mBER-HEL
14.4.su
suora lentoEurowings
2t 05mHEL-BER
106 €
12.4.pe
1 välilasku
24t 00mBER-HEL
14.4.su
suora lento
2t 05mHEL-BER
110 €
10.7.ke
1 välilaskuairBaltic
11t 40mBER-HEL
17.7.ke
1 välilaskuairBaltic
4t 35mHEL-BER
111 €
4.7.to
1 välilaskuairBaltic
5t 25mBER-HEL
24.7.ke
1 välilaskuairBaltic
17t 15mHEL-BER
112 €
9.8.pe
suora lentoFinnair
1t 55mBER-HEL
11.8.su
suora lentoFinnair
2t 00mHEL-BER
147 €
28.3.to
suora lentoFinnair
1t 50mBER-HEL
5.4.pe
suora lentoFinnair
2t 00mHEL-BER
151 €
6.3.ke
1 välilaskuLufthansa
5t 30mCGN-HEL
17.3.su
1 välilaskuLufthansa
5t 00mHEL-CGN
160 €
13.3.ke
1 välilaskuLufthansa
4t 45mDUS-HEL
19.3.ti
1 välilaskuLufthansa
4t 55mHEL-DUS
162 €
15.3.pe
1 välilaskuKLM
8t 35mSTR-HEL
24.3.su
1 välilaskuKLM
5t 05mHEL-STR
162 €
5.3.ti
1 välilaskuKLM
11t 20mBER-HEL
9.3.la
1 välilaskuKLM
8t 10mHEL-BER
164 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

15.3.pe
suora lentoEurowings
1t 50mBER-HEL
58 €
5.4.pe
suora lentoEurowings
2t 05mBER-HEL
58 €
12.7.pe
1 välilaskuairBaltic
3t 40mBER-HEL
63 €
14.4.su
1 välilaskuairBaltic
3t 40mBER-HEL
66 €
7.5.ti
suora lentoFinnair
1t 55mBER-HEL
84 €
11.4.to
suora lentoFinnair
1t 55mBER-HEL
86 €
23.3.la
1 välilaskuKLM
11t 20mBER-HEL
101 €
4.5.la
1 välilaskuKLM
5t 05mSTR-HEL
102 €
12.3.ti
1 välilaskuLufthansa
4t 45mDUS-HEL
103 €
14.3.to
1 välilaskuLufthansa
4t 45mDUS-HEL
105 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Suomeen

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

21.2.ke
Useita kohteita
6t 20mBER-HEL
1.3.pe
suora lento
2t 10mHEL-BER
195 €
24.2.la
Useita kohteitaAir France
6t 40mBER-RVN
25.2.su
Useita kohteitaAir France
18t 45mRVN-BER
196 €
22.2.to
Useita kohteita
7t 00mBER-HEL
25.2.su
suora lento
2t 10mHEL-BER
203 €
21.2.ke
suora lentoEurowings
1t 50mBER-HEL
1.3.pe
suora lentoEurowings
2t 10mHEL-BER
204 €
24.2.la
suora lentoFinnair
1t 55mBER-HEL
27.2.ti
suora lentoFinnair
2t 00mHEL-BER
208 €
23.2.pe
suora lentoFinnair
1t 55mBER-HEL
27.2.ti
suora lentoFinnair
2t 00mHEL-BER
227 €
21.2.ke
suora lentoLufthansa
2t 30mFRA-HEL
24.2.la
suora lentoLufthansa
2t 50mHEL-FRA
239 €
24.2.la
suora lentoLufthansa
2t 35mMUC-HEL
27.2.ti
suora lentoLufthansa
2t 45mHEL-MUC
259 €
22.2.to
Useita kohteitaKLM
13t 05mMUC-HEL
24.2.la
Useita kohteitaKLM
17t 45mHEL-MUC
287 €
25.2.su
Useita kohteitaKLM
4t 30mFRA-HEL
29.2.to
Useita kohteitaKLM
5t 05mHEL-FRA
288 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla