SAT - HEL

Etsi halvat lennot reitille San Antoniosta $[7232-Helsinkiin

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
ke 1/3
ke 8/3

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

helmikuu

Huippusesonki

toukokuu

Halvin lento

483 €

Keskim. hinta meno-paluu

829 €

Hyvä tarjous meno-paluu

573 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

452 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 43 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 50 %.
Lento San Antonio – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja reitille San Antonio - Helsinki-Vantaan lentoasema

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen San Antonion

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi tämän reitin yhdensuuntaisia lentoja hintaan 452 € tai vähemmän ja meno-paluulentoja 573 € tai jopa alle sen.
  • Huippusesongin katsotaan olevan huhtikuu, toukokuu ja kesäkuu. Halvin kuukausi lentää: helmikuu.
  • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 120% kalliimpia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset: San Antoniosta - Helsinkiin reitille

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä San Antonio - Helsinki-Vantaan lentoasema

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,8
LufthansaPistemäärä perustuu 28711 arvosteluun
8,0Koneeseennousu
7,7Mukavuus
8,4Henkilökunta
7,6Viihde
7,5Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Lue lisää lentoyhtiöstä Lufthansa
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Plussat: "Larger airplane, good seat."
Miinukset: "Ei mahdollista edes ostaa internettiä 6h mannertensisäisellä lennolla"
Plussat: "Entertainment was good"
Miinukset: "If you're about to serve continental breakfast it doesn't mean that one little sweet pastry is doing that. Not good!"
Plussat: "Entertainment application was good"
Miinukset: "No meals at all"

Varaa halvat lentoliput $San Antoniosta Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

22.2.ke
2 välilaskuaAmerican Airlines
23t 30mSAT-HEL
28.2.ti
1 välilaskuAmerican Airlines
16t 37mHEL-SAT
483 €
22.2.ke
3 välilaskuaUnited Airlines
28t 30mSAT-HEL
28.2.ti
2 välilaskuaUnited Airlines
41t 29mHEL-SAT
541 €
22.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 50mSAT-HEL
28.2.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 28mHEL-SAT
600 €
19.2.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
12t 23mSAT-HEL
24.2.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
51t 36mHEL-SAT
1022 €
19.2.su
2 välilaskuaAmerican Airlines
15t 42mSAT-HEL
24.2.pe
2 välilaskuaAmerican Airlines
28t 14mHEL-SAT
1053 €
17.4.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 20mSAT-HEL
29.4.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 26mHEL-SAT
1087 €
19.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 29mSAT-HEL
24.2.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 04mHEL-SAT
1089 €
19.2.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 01mSAT-HEL
24.2.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 49mHEL-SAT
1105 €
2.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 28mSAT-HEL
15.3.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 23mHEL-SAT
1131 €
4.7.ti
1 välilaskuFinnair
12t 13mSAT-HEL
18.7.ti
2 välilaskuaFinnair
18t 00mHEL-SAT
1319 €
22.2.ke
3 välilaskuaAir Canada
21t 03mSAT-HEL
28.2.ti
3 välilaskuaAir Canada
22t 16mHEL-SAT
1326 €
10.3.pe
2 välilaskuaAmerican Airlines
21t 35mSAT-HEL
19.3.su
2 välilaskuaAmerican Airlines
24t 37mHEL-SAT
1329 €
10.3.pe
1 välilaskuAmerican Airlines
16t 59mSAT-HEL
19.3.su
2 välilaskuaAmerican Airlines
24t 37mHEL-SAT
1355 €
1.6.to
2 välilaskuaFinnair
24t 23mSAT-HEL
10.6.la
1 välilaskuFinnair
13t 10mHEL-SAT
1386 €
17.6.la
3 välilaskuaUnited Airlines
27t 25mSAT-HEL
30.6.pe
2 välilaskuaUnited Airlines
54t 29mHEL-SAT
1439 €
17.6.la
2 välilaskuaLufthansa
16t 16mSAT-HEL
2.7.su
2 välilaskuaLufthansa
21t 37mHEL-SAT
1477 €
17.6.la
2 välilaskuaBritish Airways
16t 43mSAT-HEL
30.6.pe
2 välilaskuaBritish Airways
23t 29mHEL-SAT
1487 €
4.7.ti
1 välilaskuFinnair
12t 13mSAT-HEL
18.7.ti
1 välilaskuFinnair
13t 10mHEL-SAT
1580 €
17.6.la
3 välilaskuaAir Canada
21t 10mSAT-HEL
2.7.su
3 välilaskuaAir Canada
22t 18mHEL-SAT
1652 €
17.6.la
2 välilaskuaBritish Airways
18t 30mSAT-HEL
2.7.su
1 välilaskuBritish Airways
19t 04mHEL-SAT
1697 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

14.6.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
38t 35mSAT-HEL
861 €
13.6.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
37t 53mSAT-HEL
896 €
16.6.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
37t 45mSAT-HEL
929 €
17.6.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
39t 45mSAT-HEL
961 €
15.6.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
37t 45mSAT-HEL
984 €
19.6.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 05mSAT-HEL
1039 €
18.6.su
2 välilaskuaFinnair
24t 23mSAT-HEL
1061 €
13.6.ti
3 välilaskuaAir Canada
18t 40mSAT-HEL
1099 €
18.6.su
3 välilaskuaAir Canada
18t 40mSAT-HEL
1104 €
15.6.to
3 välilaskuaAir Canada
18t 50mSAT-HEL
1144 €
18.6.su
1 välilaskuFinnair
12t 13mSAT-HEL
1178 €
16.6.pe
1 välilaskuAmerican Airlines
23t 20mSAT-HEL
1311 €
14.6.ke
3 välilaskuaAir Canada
18t 50mSAT-HEL
1447 €
17.6.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
20t 42mSAT-HEL
1451 €
13.6.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
19t 46mSAT-HEL
1559 €
15.6.to
1 välilaskuAmerican Airlines
18t 28mSAT-HEL
1641 €
19.6.ma
1 välilaskuAmerican Airlines
30t 19mSAT-HEL
1763 €
14.6.ke
1 välilaskuAmerican Airlines
32t 15mSAT-HEL
5071 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot San Antonio - Helsinki

Lähtö:

San Antonio (SAT)Yhdysvallat

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

524 €

Selaa matkakohteita:

524 €