Etsi halvat lennot reitille San Antoniosta $[81-Suomeen

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

SAT — Suomi
5. tammikuu — 12. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 5/1
to 12/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Viimeisimmät Suomen lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINHelsinki
2+ välilaskua alk. 602 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

helmikuu

Huippusesonki

toukokuu

Halvin lento

461 €

Keskim. hinta meno-paluu

591 €

Hyvä tarjous meno-paluu

591 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

445 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 9 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 43 %.
Lento San Antonio – Helsinki-Vantaan lentoasema
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Suomeen

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi lippuja San Antoniosta seuraaviin kohteisiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsinki 445 € yhdensuuntainen - 591 € meno-paluu
  • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää San Antoniosta on tammikuu.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Suomen lentojen varaus

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä San Antonio -Suomi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4318 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Friendly and professional crew

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Plussat: "Friendly crew. Departure and arrival earlier than expected. Smooth travel from begining to end."
Miinukset: "No food and no entertainment during the flight (which makes it similar to low cost flights)."

Internet is expensive. Not much choices on Movies. It wasn’t easy to purchase food on board.

This was Level air company, not regular Iberia. They don’t offer anything in over Atlantic flight, no food, no drinks. But price was not cheap at all. Kayak and Iberia are cheating people.

Boarding was not that good with so many people in the bus from the terminal to the plane There was no support at all with connection flights, nothing was mentioned in the plane

Perfect

More people at check-in but I understand there is staff lacking.

This flight made me miss my flight due to the delay and now I’m out thousands of dollars and a hotel stay.

All was fine in regards to my investment

My checked baggage (which we had priority boarding for, so that I wouldn't have to check it) is missing somewhere between Tangier > Madrid > Dublin. Not satisfactory.

There were no individual air control for the seats so there was very little moving air throughout the entire flight. My entertainment system froze for twenty minutes of the flight. The check in process was slow and inefficient. The food was bland.

Necesitan informar mejor al pasajero donde hacer el depósito del equipaje en el chequeo final.

Free snacks

The airplane seems to be in good shape. The crew member aren’t as welcoming as they’re in other European airlines. It’s hard to understand the flight attendants when they speak English.

Miinukset: "They lost my suitcase"
Plussat: "Nothing. The airline changed the departure time for the first leg of my flight so I could not check my connection and had to cancel my flight and rebook with another airline."
Miinukset: "Keep scheduled flight times."
Plussat: "Flight arrived safely and on time."
Miinukset: "Luggage was terrible. Forced me to check my 1 small laptop bag despite letting others board with duffel bags, then lost 1 of our actual checked bags in the airport for an hour after our other bag was delivered."
Plussat: "Modern screens and seats"
Miinukset: "The temperature of the entire cabin was super hot during the 10 hours of flight. Very discomforting"
Miinukset: "Flight was delayed. Took a long time to board."
Miinukset: "This flight was cancelled"
Plussat: "Food was pretty good."
Miinukset: "Food could be better"
Plussat: "The people"
Miinukset: "Trafic"
Plussat: "Iberia offered the worst ever flight of my life"
Miinukset: "I was charged $55.00 to book early and choose seats. I agreed because I wanted to be sure to sit with my husband and have a view. Iberia changed my seats without my knowledge, and denied charging me extra. I have papers to prove my claim and will dispute the charges with my credit card company. Directions to our connecting flight in the airport by Iberia staff was confusing and they were extremely rude. We asked 3 different times! We were in danger of missing our connecting flight. Iberia is the worst airlines I have ever experienced, and I will never purchase a flight on Iberia again! Lesson learned!"
Miinukset: "We didn’t go"
Plussat: "Everything was perfectly...nice crew"
Plussat: "Very timely, even cut the expected time of travel. Decent food, very friendly staff. Good entertainment choices."
Miinukset: "The seats and the lack of space"
Miinukset: "That plane was way to small for that long of a trip! Very very uncomfortable. No leg room and it got worse when the person sitting in front of me leaned his chair back!!!"
Plussat: "Finnair landed their plane so smoothly...."
Plussat: "Great deals and nice crew! Patient and helpful."
Miinukset: "My checked baggage was not trasnferred and did not arrive in Chicago."
Miinukset: "No WiFi on a 10 hour flight!"
Miinukset: "There were delays at Heathrow due to fog. Rather then backing up all planes by an hour or so, BA gave our plane away. We experienced a 6 plus hour delay. So after flying for nine hours from the U.S. overnight to London, we had to sit around the airport, while watching other planes take off on time. We got in so late to Madrid that our hotel room that we reserved months earlier was given away. After being awake for over 24 hours we had to walk around Madrid at 11:00 pm at night, looking for someplace to lay our weary heads."
Plussat: "Staff was amazing!"
Miinukset: "Seats are very small and leg room is non-existent."
Plussat: "After explaining to the woman that I would like yogurt or something in the box one of the attendants offered me her food and warmed it up"
Miinukset: "The fact one attendant didn’t empathize that I was unable to order my food and didn’t try to help me eat something and basically said too bad, I’m sorry.a pleasant surprise being"
Plussat: "The discomfort of the cramped seating overshadows everything"
Miinukset: "This was the 3rd time I had to take Iberia coach in Europe in 4 week. As horrible as the first 2 times. The rows are too close to each other. I can not sit straight. My knees hit the seat in front of me. I was not the only one measuring more than 6 feet. Other men equally were obliged to sit sort of diagonally. It a real torture. Horrible. Never again."
Plussat: "Our flight was subcontracted through another airline, Level, so my comments are related to Level."
Miinukset: "I called the airline a week before our departure regarding the baggage fee. I was assured the fee was included in the price. However, at the time of check in, I was charged a $55 checked bag fee."
Plussat: "The food for sale was better than average"
Miinukset: "The seats are by far the most constricted I’ve ever been in"
Plussat: "goed attention in Iberia A320 600 and very wide"
Plussat: "Transatlantic flight with 1980-s entertainment. Both ways...Thirld world ...I was ashamed the airline was American"
Plussat: "Hay buen entretenimiento y hay espacio suficiente."
Miinukset: "En el vuelo no fueron tan amables, no dan suficiente comida ni es tan buena para un vuelo de 11 horas."
Plussat: "Staff was friendly, bathrooms kept clean, and seats were comfortable. Entertainment was top notch."
Miinukset: "We kept trying to order water and food from our screens but the process was complicated, long, and ultimately didn't work. The system is buggy."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Terrible Uncomfortable Overbooked"
Miinukset: "There is no room for legs he flight was not comfortable .For flight more 5 hours,a plane must be larger,than AB 319"
Plussat: "Movies, no delays"
Miinukset: "Luggage was not documented correctly to my final destination by Iberia"
Plussat: "crew"
Miinukset: "nothing"
Plussat: "Very comfortable and friendly crew."
Miinukset: "They start boarding on time, but inexplicably kept people waiting on the jetbridge and did not allow anyone to actually pass through the airplane doors."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "No free snacks or drinks"
Plussat: "The staff were extremely friendly and courteous. The flight was very smooth."
Miinukset: "Seat recliner broken at 21B so seat will not stay in upright position. Passenger bouncing through out flight banging my knees. Passenger behind continually kicking my seat, passing people grabbing seats and jerking it. NOT A FUN RIDE"
Plussat: "The crew was great."
Miinukset: "Very unpleasant seating. For some reason, the armrests do not raise all the way, making it impossible to get comfortable and cuddle with your spouse."
Plussat: "We were overall very pleased with everything about, thank you!"

Varaa halvat lentoliput $San Antoniosta Suomeen

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

22.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 17mSAT-HEL
2.3.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 13mHEL-SAT
602 €
14.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 41mSAT-HEL
21.1.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 18mHEL-SAT
607 €
3.3.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 33mSAT-HEL
19.3.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 18mHEL-SAT
650 €
1.4.la
2 välilaskuaFinnair
16t 43mSAT-HEL
22.4.la
1 välilaskuFinnair
13t 10mHEL-SAT
670 €
29.12.to
1 välilaskuFinnair
12t 21mSAT-HEL
28.2.ti
1 välilaskuFinnair
13t 19mHEL-SAT
728 €
29.12.to
2 välilaskuaFinnair
20t 16mSAT-HEL
28.2.ti
1 välilaskuFinnair
13t 19mHEL-SAT
743 €
28.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 19mSAT-HEL
28.2.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 19mHEL-SAT
772 €
29.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 16mSAT-HEL
28.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 32mHEL-SAT
779 €
28.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 19mSAT-HEL
28.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 32mHEL-SAT
809 €
10.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 21mSAT-HEL
13.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 08mHEL-SAT
1181 €
15.5.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 53mSAT-HEL
22.5.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 05mHEL-SAT
1325 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

1.2.ke
2 välilaskuaIberia
25t 53mSAT-HEL
461 €
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 31mSAT-HEL
686 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot San Antonio - Suomi

Lähtö:

San Antonio (SAT)Yhdysvallat

Selaa lähtöpaikkoja:

607 €

Selaa matkakohteita:

607 €