Hae lentoja
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Suorat lennot
Lentoyhtiöt
Tarjoukset

Etsi halpoja lentoja Yhdysvalloista Helsinkiin alk. 203 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsinkiin, jonka lähtöpäivä on 30.4.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
la 30/3
la 6/4

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsinkiin
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsinkiin
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 50 972 716 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 14 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Lennot Helsinkiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä lennoista Helsinkiin, jotka auttavat sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä lento on halvin kohteeseen Helsinki?

Nämä ovat osuvimmat hinnat, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana
Kolmen viimeisen päivän aikana halvin lento kohteeseen Helsinki oli 187 € yhdensuuntaiselle lentolipulle kaupungista New York ja 346 € meno-paluulennolle. Käyttäjiemme suosituin hakema reitti oli lennoille kohteesta Seattle kohteeseen Helsinki, ja paras tälle reitille löydetty menopaluutarjous viimeisten 3 päivän aikana oli 490 €.

Kuinka paljon maksaa lento Helsinki?

Keskimääräinen ja halvin hinta kaikille lennoille Helsinki kustakin lähtöpaikasta, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolta viimeisen kuukauden aikana
Lento Helsinki maksaa keskimäärin 1017 €. Halvin hinta, jonka KAYAK on löytänyt viimeisten 2 viikon aikana, olii 556 € ja lennon lähtöpaikka oli New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Suosituimmat reitit KAYAK-sivustolla Los Angeles Helsinki, jotka maksavat keskimäärin 1277 € ja New Yorkin Helsinki, jotka maksavat puolestaan keskimäärin 1011 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää Helsinkiin?

Kaikkien KAYAK-sivustolla napsautettujen Helsinki lentojen keskihinta kultakin päivältä viimeisten 12 kuukauden aikana
KAYAK-sivuston tietojen perusteella halvin päivä lentää Helsinkiin on lauantai, jolloin liput voivat olla niinkin edullisia kuin 940 €. Toisaalta kallein lentopäivä on torstai, jolloin hinnat ovat keskimäärin 1119 €.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat HelsinkiHelsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Edullisin kuukausi lennoille ]Helsinki on tammikuu, jossa liput maksavat keskimäärin 462 € yhdensuuntaisten lentojen osalta. Toisaalta kalleimmat kuukaudet ovat kesäkuu ja heinäkuu, jolloin lippujen keskimääräinen hinta Yhdysvalloista on 1017 € ja 965 €. Menopaluumatkojen osalta paras matkakuukausi on helmikuu, jolloin keskihinta on 500 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää Helsinki?

Keskihinta kaikille lennoille Helsinki riippuen lähtöajankohdasta, joita KAYAK-käyttäjät ovat napsauttaneet viimeisten 2 viikon aikana
Halvin vuorokaudenaika lentää Helsinki on yleensä iltapäivällä lentojen maksaessa keskimäärin515 €. Kallein vuorokaudenaika lentää Helsinki on yleensä yöllä, mikä on ruuhkaisinta aikaa lipun keskihinnan ollessa 928 €.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Helsinki, poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan tulisi varaus tehdä 1 viikko ennen lähtöä Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 65 päivää ennen lähtöä.

Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat eniten lentojas Helsinki?

Niistä 3 lentoyhtiöstä, jotka lentävät Helsinki, Finnair tarjoaa eniten lentoja eli noin309 viikossa, ja seuraavaksi eniten lentoja tarjoaa Norwegian Air International lentoyhtiö, jolla on 5 lentoa viikossa.

Kuinka pitkä on lento Helsinki?

Lentosi kesto Helsinkiin riippuu lähtö- ja saapumiskentistä. Lennot, joihin sisältyy välilasku, ovat luonnollisesti myös pidempiä. Suosituimmat reitit Helsinkiin KAYAK-sivustolla ovat ]New Yorkista, jonka lentoaika on 8t 05m, Miamin, jonka lentoaika on 9t 40m, Bostonin, jonka lentoaika on 10t 10m ja Los Angelesin, jonka lentoaika on 10t 30m.

Kuinka monta suoraa lentoa Helsinki on joka päivä?

Joka päivä on noin 45 suoraa lentoa Yhdysvaltojen Helsinki Suurin osa lennoista lähtee iltapäivällä 14:00 ollessa yleisin lähtöaika ja 34 % lentojen lähtiessä iltapäivällä.

Kuinka monta suoraa lento Helsinki on viikottain?

Viikoittain on noin 315 suoraa lentoa Yhdysvaltojen Helsinki. Yleisin lähtöpäivä on perjantai, ja 16 % lennoista lähtee tänä päivänä.

Kuinka monta kaukolentoa Helsinki on joka viikko?

Joka viikko on noin 169 kaukolentoa (lennon kesto 6-12 tuntia), 87 keskipitkää lentoa (lennon kesto 3-6 tuntia) ja 1 289 lyhyttä lentoa (lennon kesto enintään 3 tuntia Helsinki. Useimmat kaukolennot lähtevät Tokiosta.

How many cities have direct flights to Helsinki?

From Yhdysvalloista, there are direct flights to Helsinki from 12 cities. The city with the most direct flights is Oulu, with 65 direct flights each week.

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

203 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 26 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 48 %.
Lento New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema – Helsinki

Useimmiten kysytyt kysymykset - Helsingin lentojen varaus

 • Mikä lento on halvin kohteeseen Helsinki?

  Kolmen viimeisen päivän aikana halvin lento kohteeseen Helsinki oli 187 € yhdensuuntaiselle lentolipulle kaupungista New York ja 346 € meno-paluulennolle. Käyttäjiemme suosituin hakema reitti oli lennoille kohteesta Seattle kohteeseen Helsinki, ja paras tälle reitille löydetty menopaluutarjous viimeisten 3 päivän aikana oli 490 €.

 • Kuinka kaukana kenttä Helsinki on Helsinki keskustasta?

  Kentän Helsinki ja Helsinki keskikaupungin välinen etäisyys on 17 km.

 • Minkä niminen on lentoasema kohteessa Helsinki?

  Kaikki lennot kohteeseen Helsinki laskeutuvat kentälle Helsinki. Lentokentän koodi on HEL,ja se tunnetaan myös nimellä Helsinki-Vantaan lentoasema.

 • Kuinka paljon maksaa lento Helsinkiin?

  Lento Helsinkiin maksaa keskimäärin 1017 €. Halvin KAYAK-sivustolta löytynyt hinta viimeksi kuluneiden 2 viikon aikana on 556 € ja se oli lähdöille kentältä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille Helsinkiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille Helsinkiin.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi -työkalu auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu Helsinkiin?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon hinta Helsinkiin todennäköisesi seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai tehdä varaus jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille Helsinkiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Helsinkiin ja takaisin toisen yhtiön koneella.

 • Mitä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa, ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsinkiin?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Helsinkiin lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Helsinkiin

 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Helsingin lentotarjoukset.

Suositko suora lentoja kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema?

Selvitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Helsinki-Vantaan lentoasema, minä päivinä ne lentävät ja varaa suorat lennot.

Suorat lähdöt

kentältä Yhdysvallat kentälle Helsinki-Vantaan lentoasema

maanantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

tiistaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +54 lisää

ANA,Aegean Airlines, +55 lisää

keskiviikkona

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +54 lisää

ANA,Aegean Airlines, +55 lisää

torstaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +54 lisää

ANA,Aegean Airlines, +55 lisää

perjantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +54 lisää

ANA,Aegean Airlines, +55 lisää

lauantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

sunnuntaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +56 lisää

ANA,Aegean Airlines, +57 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja

Suorat paluut

kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Yhdysvallat

maanantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

tiistaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +54 lisää

ANA,Aegean Airlines, +55 lisää

keskiviikkona

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +54 lisää

ANA,Aegean Airlines, +55 lisää

torstaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +54 lisää

ANA,Aegean Airlines, +55 lisää

perjantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +54 lisää

ANA,Aegean Airlines, +55 lisää

lauantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

sunnuntaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +56 lisää

ANA,Aegean Airlines, +57 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja
Näytä enemmän suoria lentoja

Suosittu lentoyhtiö reitille Yhdysvalloista - Helsinkiin

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Helsinkiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1376 arvosteluun
69food
70entertainment
77boarding
82crew
75comfort
77overall
Lentoyhtiöiden arvostelut

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Varaa halvat lentoliput $Yhdysvalloista Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

 
Nämä ovat halvimmat meno-paluu lennot Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
6.4.la
1 välilaskuIcelandair
10t 30mIAD-HEL
13.4.la
1 välilaskuIcelandair
11t 10mHEL-IAD
376 €
6.4.la
1 välilaskuIcelandair
10t 30mBWI-HEL
14.4.su
1 välilaskuIcelandair
11t 20mHEL-BWI
376 €
15.4.ma
2 välilaskuaScandinavian Airlines
12t 10mEWR-HEL
23.4.ti
2 välilaskuaScandinavian Airlines
26t 55mHEL-EWR
380 €
9.4.ti
2 välilaskuaScandinavian Airlines
12t 10mEWR-HEL
24.4.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
29t 35mHEL-EWR
380 €
17.4.ke
1 välilaskuBritish Airways
17t 15mIAD-HEL
24.4.ke
1 välilaskuBritish Airways
19t 30mHEL-IAD
452 €
17.4.ke
2 välilaskuaBritish Airways
33t 02mBWI-HEL
24.4.ke
1 välilaskuBritish Airways
18t 20mHEL-BWI
481 €
20.8.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
18t 10mIAD-HEL
27.8.ti
1 välilaskuAmerican Airlines
17t 16mHEL-IAD
502 €
20.8.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
16t 28mBWI-HEL
27.8.ti
1 välilaskuAmerican Airlines
17t 22mHEL-BWI
502 €
24.3.su
suora lentoFinnair
8t 10mJFK-HEL
9.4.ti
suora lentoFinnair
8t 45mHEL-JFK
540 €
24.3.su
suora lentoFinnair
8t 10mJFK-HEL
9.4.ti
suora lentoFinnair
8t 45mHEL-JFK
541 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaita tarjouksia yhdensuuntaisille lennoille Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
30.4.ti
1 välilasku
13t 20mJFK-HEL
203 €
30.4.ti
1 välilasku
13t 20mJFK-HEL
212 €
29.4.ma
1 välilaskuIcelandair
10t 35mEWR-HEL
299 €
26.3.ti
1 välilaskuIcelandair
10t 30mEWR-HEL
300 €
13.3.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
12t 05mEWR-HEL
306 €
21.3.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
12t 05mEWR-HEL
358 €
12.3.ti
2 välilaskuaAmerican Airlines
30t 42mSFO-HEL
445 €
25.6.ti
suora lentoAmerican Airlines
9t 55mDFW-HEL
530 €
26.3.ti
2 välilaskuaFinnair
27t 50mEWR-HEL
552 €
19.3.ti
suora lentoFinnair
8t 10mJFK-HEL
623 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Helsinkiin

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Helsinkiin, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
3.3.su
Useita kohteitaScandinavian Airlines
16t 55mJFK-HEL
11.3.ma
Useita kohteitaScandinavian Airlines
21t 00mHEL-JFK
435 €
3.3.su
Useita kohteitaScandinavian Airlines
16t 55mJFK-HEL
11.3.ma
Useita kohteitaScandinavian Airlines
14t 00mHEL-JFK
485 €
4.3.ma
Useita kohteitaAmerican Airlines
29t 39mSFO-HEL
14.3.to
Useita kohteitaAmerican Airlines
38t 56mHEL-SFO
628 €
3.3.su
Useita kohteitaAmerican Airlines
35t 26mSFO-HEL
13.3.ke
Useita kohteitaAmerican Airlines
34t 23mHEL-SFO
649 €
4.3.ma
Useita kohteitaIcelandair
15t 05mSEA-HEL
8.3.pe
Useita kohteitaIcelandair
16t 55mHEL-SEA
1126 €
5.3.ti
Useita kohteitaIcelandair
12t 25mSEA-HEL
8.3.pe
Useita kohteitaIcelandair
16t 55mHEL-SEA
1408 €
3.3.su
Useita kohteitaBritish Airways
16t 35mJFK-HEL
11.3.ma
suora lentoBritish Airways
9t 00mHEL-JFK
1596 €
29.2.to
Useita kohteitaBritish Airways
13t 30mJFK-HEL
7.3.to
suora lentoBritish Airways
9t 00mHEL-JFK
1625 €
3.3.su
suora lentoFinnair
8t 10mJFK-HEL
11.3.ma
suora lentoFinnair
9t 00mHEL-JFK
2210 €
29.2.to
suora lentoFinnair
8t 10mJFK-HEL
6.3.ke
suora lentoFinnair
9t 00mHEL-JFK
2235 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinkiin

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Yhdysvallat

Matkustamoluokat:

714 €

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Helsinki.

Selaa matkakohteita: