Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Suorat lennot
Lentoyhtiöt

BMA

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Tukholma Bromman lentoasema alk. 40 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Bromman lentoasema, jonka lähtöpäivä on 3.6.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
mer. 19/6
mer. 26/6

Vertaa lentolippuja kohteeseen Tukholma Bromman lentoasema sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Tukholmaan sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Tukholmaan sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 41 611 298 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Bromman lentoasema

Seuraavassa on muutamia KAYAK-sivustolta viime aikoina löydettyjä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille Bromman lentoasema, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua.
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
20:25 - 20:40HEL-BMA
1t 15msuora lento
07:55 - 10:05BMA-HEL
1t 10msuora lento
80 €Finnair
Etsi tarjous
jeu. 20. juin - jeu. 4. juil.
20:25 - 20:40HEL-BMA
1t 15msuora lento
21:10 - 23:20BMA-HEL
1t 10msuora lento
81 €Finnair
Etsi tarjous
ven. 28. juin - mer. 3. juil.
07:10 - 07:25HEL-BMA
1t 15msuora lento
07:55 - 10:05BMA-HEL
1t 10msuora lento
84 €Finnair
Etsi tarjous
mar. 16. juil. - jeu. 18. juil.
07:10 - 07:25HEL-BMA
1t 15msuora lento
21:10 - 23:20BMA-HEL
1t 10msuora lento
85 €Finnair
Etsi tarjous
mar. 2. juil. - mer. 3. juil.
20:25 - 20:40HEL-BMA
1t 15msuora lento
19:45 - 21:55BMA-HEL
1t 10msuora lento
99 €Finnair
Etsi tarjous
jeu. 15. août - dim. 18. août
07:10 - 07:25HEL-BMA
1t 15msuora lento
07:55 - 10:05BMA-HEL
1t 10msuora lento
105 €Finnair
Etsi tarjous
lun. 15. juil. - ven. 19. juil.
07:10 - 07:25HEL-BMA
1t 15msuora lento
07:55 - 10:05BMA-HEL
1t 10msuora lento
107 €Finnair
Etsi tarjous
mar. 16. juil. - ven. 19. juil.
07:10 - 07:25HEL-BMA
1t 15msuora lento
07:55 - 10:05BMA-HEL
1t 10msuora lento
108 €Finnair
Etsi tarjous
lun. 15. juil. - mer. 17. juil.
10:45 - 20:10HEL-BMA
10t 25m1 välilasku
16:20 - 22:55BMA-HEL
5t 35m1 välilasku
507 €
Etsi tarjous
jeu. 20. juin - dim. 23. juin
10:45 - 17:10HEL-BMA
7t 25m1 välilasku
09:50 - 15:05BMA-HEL
4t 15m1 välilasku
570 €
Etsi tarjous
jeu. 27. juin - sam. 29. juin

Lennot Bromman lentoasema - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä lennoista Bromman lentoasema, jotka auttavat sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin päivä lentää Tukholmaan?

Kaikkien KAYAK-sivustolla napsautettujen Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä lentojen keskihinta kultakin päivältä viimeisten 12 kuukauden aikana
KAYAK-sivuston tietojen perusteella halvin päivä lentää Tukholmaan on tiistai, jolloin liput voivat olla niinkin edullisia kuin 112 €. Toisaalta kallein lentopäivä on sunnuntai, jolloin hinnat ovat keskimäärin 155 €.

Mikä on halvin kuukausi lentää Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat Tukholma Bromman lentoasema lentokenttäTukholma Bromman lentoasema lentokenttä lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Edullisin kuukausi lennoille ]Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä on maaliskuu, jossa liput maksavat keskimäärin 107 € yhdensuuntaisten lentojen osalta. Toisaalta kalleimmat kuukaudet ovat kesäkuu ja toukokuu, jolloin lippujen keskimääräinen hinta Suomesta on 148 € ja 145 €. Menopaluumatkojen osalta paras matkakuukausi on maaliskuu, jolloin keskihinta on 107 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä?

Keskihinta kaikille lennoille Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä riippuen lähtöajankohdasta, joita KAYAK-käyttäjät ovat napsauttaneet viimeisten 2 viikon aikana
Halvin vuorokaudenaika lentää Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä on yleensä yöllä lentojen maksaessa keskimäärin113 €. Kallein vuorokaudenaika lentää Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä on yleensä iltapäivällä, mikä on ruuhkaisinta aikaa lipun keskihinnan ollessa 155 €.

Mikä on hyvä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä lentotarjous?

Jos etsit halpoja lentolippuja ]Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä, 25 % käyttäjistämme löysi lippujaTukholma Bromman lentoasema lentokenttä korkeintaan seuraavilla hinnoilla:Helsinki 64 € yhdensuuntainen - 107 € menopaluu.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä, poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan tulisi varaus tehdä 1 viikko ennen lähtöä Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 67 päivää ennen lähtöä.

Kuinka pitkä on lento Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä?

Lentosi kesto Tukholmaan riippuu lähtö- ja saapumiskentistä. Lennot, joihin sisältyy välilasku, ovat luonnollisesti myös pidempiä. Suosituimmat reitit Tukholmaan KAYAK-sivustolla ovat Helsingistä, ja lentoaika on 1t 00m ja Oulun, jonka lentoaika on 6t 00m.

Kuinka monta suoraa lentoa Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä on joka päivä?

Joka päivä on noin 2 suoraa lentoa Suomen Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä Suurin osa lennoista lähtee illalla 19:00 ollessa yleisin lähtöaika ja 55 % lentojen lähtiessä illalla.

Kuinka monta suoraa lento Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä on viikottain?

Viikoittain on noin 11 suoraa lentoa Suomen Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä. Yleisin lähtöpäivä on keskiviikko, ja 18 % lennoista lähtee tänä päivänä.

Kuinka monta kaukolentoa Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä on joka viikko?

Yhtään pitkän matkan lentoa (lennon kesto 6-12 tuntia) tai keskipitkän matkan lentoa (lennon kesto 3-6 tuntia) ei lennetä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä. Sen sijaan löytyy 11 lyhyen matkan lentoa (lennon kesto enintään 3 tuntia), joista suurin osa saapuu Helsinki.

How many cities have direct flights to Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä?

From Suomesta, there are direct flights to Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä from 1 city. This city is Helsinki and there are 11 direct flights each week.

Hyvä tietää

Matalasesonki

heinäkuu

Huippusesonki

toukokuu

Halvin lento

40 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 15 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 12 %.
Lento Helsinki – Tukholma Bromman lentoasema

Milloin varata lentoja Bromman lentoasema

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajat Bromman lentoasema viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Tiedot koskevat lentoja Tukholmaan sijaintisi perusteella. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Tukholma Bromman lentoasema lentojen varaaminen

 • Kuinka kaukana kenttä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä on Tukholma keskustasta?

  Sinun on matkustettava 7 km pituinen etäisyys saavuttaaksesi Tukholma keskusta kentältä Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä.

 • Kuinka paljon maksaa lento Tukholmaan?

  Lento Tukholmaan maksaa keskimäärin 133 €. Halvin KAYAK-sivustolta löytynyt hinta viimeksi kuluneiden 2 viikon aikana on 57 € ja se oli lähdöille kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille kohteeseen Tukholma Bromman lentoasema?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille kentälle Tukholma Bromman lentoasema.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi -työkalu auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu kohteeseen Tukholma Bromman lentoasema?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko lennon hinta kohteeseen Tukholma Bromman lentoasema muuttumassa todennäköisesti seuraavan 7 päivän sisällä, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai tehdä varaus jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille kohteeseen Tukholma Bromman lentoasema?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää Tukholma Bromman lentoasema ja sieltä takaisin eri lentoyhtiön koneella.

 • Mitä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa, ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja kohteeseen Tukholma Bromman lentoasema?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot kohteeseen Tukholma Bromman lentoasema jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Tukholma Bromman lentoasema

 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Tukholma Bromman lentoasema lentotarjoukset.

Suositko suora lentoja kohteeseen Tukholma Bromman lentoasema?

Selvitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Bromman lentoasema, minä päivinä ne lentävät ja varaa suorat lennot.

Suorat lähdöt

kentältä Suomi kentälle Tukholma Bromman lentoasema

maanantaina

Braathens Regional Aviation,Finnair,Japan Airlines, +1 lisää

Braathens Regional Aviation,Finnair, +2 lisää

tiistaina

Braathens Regional Aviation,Finnair,Japan Airlines, +1 lisää

Braathens Regional Aviation,Finnair, +2 lisää

keskiviikkona

Braathens Regional Aviation,Finnair,Japan Airlines, +1 lisää

Braathens Regional Aviation,Finnair, +2 lisää

torstaina

Braathens Regional Aviation,Finnair,Japan Airlines, +1 lisää

Braathens Regional Aviation,Finnair, +2 lisää

perjantaina

Braathens Regional Aviation,Finnair,Japan Airlines, +1 lisää

Braathens Regional Aviation,Finnair, +2 lisää

lauantaina

Braathens Regional Aviation

Braathens Regional Aviation

sunnuntaina

Braathens Regional Aviation,Finnair,Japan Airlines, +1 lisää

Braathens Regional Aviation,Finnair, +2 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja

Suorat paluut

kentältä Tukholma Bromman lentoasema kentälle Suomi

maanantaina

Braathens Regional Aviation,Finnair,Japan Airlines, +1 lisää

Braathens Regional Aviation,Finnair, +2 lisää

tiistaina

Braathens Regional Aviation,Finnair,Japan Airlines, +1 lisää

Braathens Regional Aviation,Finnair, +2 lisää

keskiviikkona

Braathens Regional Aviation,Finnair,Japan Airlines, +1 lisää

Braathens Regional Aviation,Finnair, +2 lisää

torstaina

Braathens Regional Aviation,Finnair,Japan Airlines, +1 lisää

Braathens Regional Aviation,Finnair, +2 lisää

perjantaina

Braathens Regional Aviation,Finnair,Japan Airlines, +1 lisää

Braathens Regional Aviation,Finnair, +2 lisää

lauantaina

Braathens Regional Aviation

Braathens Regional Aviation

sunnuntaina

Braathens Regional Aviation,Finnair,Japan Airlines, +1 lisää

Braathens Regional Aviation,Finnair, +2 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja
Näytä enemmän suoria lentoja

Suosittu lentoyhtiö, joka lentää Bromman lentoasema

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Tukholmaan. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyäänSuomesta Tukholmaan. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennätBromman lentoasema? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1373 arvosteluun
6,9Ateriat
7,8Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,0Viihde
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Varaa halvat Tukholman lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

 
Nämä ovat halvimmat meno-paluu lennot Tukholmaan, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
20.6.jeu.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
4.7.jeu.
suora lentoFinnair
1t 10mBMA-HEL
80 €
28.6.ven.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
3.7.mer.
suora lentoFinnair
1t 10mBMA-HEL
81 €
16.7.mar.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
18.7.jeu.
suora lentoFinnair
1t 10mBMA-HEL
84 €
2.7.mar.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
3.7.mer.
suora lentoFinnair
1t 10mBMA-HEL
85 €
15.8.jeu.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
18.8.dim.
suora lentoFinnair
1t 10mBMA-HEL
99 €
15.7.lun.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
19.7.ven.
suora lentoFinnair
1t 10mBMA-HEL
105 €
16.7.mar.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
19.7.ven.
suora lentoFinnair
1t 10mBMA-HEL
107 €
15.7.lun.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
17.7.mer.
suora lentoFinnair
1t 10mBMA-HEL
108 €
20.6.jeu.
1 välilasku
10t 25mHEL-BMA
23.6.dim.
1 välilasku
5t 35mBMA-HEL
507 €
27.6.jeu.
1 välilasku
7t 25mHEL-BMA
29.6.sam.
1 välilasku
4t 15mBMA-HEL
570 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaita tarjouksia yhdensuuntaisille lennoille Tukholmaan, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
3.6.lun.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
40 €
5.6.mer.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
40 €
15.8.jeu.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
41 €
6.6.jeu.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
42 €
26.6.mer.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
57 €
12.6.mer.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
59 €
11.8.dim.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
69 €
30.6.dim.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
80 €
30.6.dim.
2 välilaskua
31t 45mHEL-BMA
148 €
8.7.lun.
1 välilasku
6t 00mHEL-BMA
168 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat lentotarjoukset kotimaan kohteisiin

30.8.ven.
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 05mGOT-BMA
3.9.mar.
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 05mBMA-GOT
140 €
26.9.jeu.
suora lentoBraathens Regional Aviation
0t 55mKLR-BMA
30.9.lun.
suora lentoBraathens Regional Aviation
0t 55mBMA-KLR
145 €
23.8.ven.
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 20mUME-BMA
27.8.mar.
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 20mBMA-UME
145 €
4.9.mer.
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 05mMMX-BMA
5.9.jeu.
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 20mBMA-MMX
174 €
4.9.mer.
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 05mMMX-BMA
5.9.jeu.
Useita kohteitaBraathens Regional Aviation
14t 15mBMA-MMX
245 €
30.8.ven.
Useita kohteitaBraathens Regional Aviation
25t 45mGOT-BMA
3.9.mar.
suora lentoBraathens Regional Aviation
1t 05mBMA-GOT
354 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Bromman lentoasema

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Tukholmaan, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
24.5.ven.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
27.5.lun.
suora lentoFinnair
1t 10mBMA-HEL
194 €
21.5.mar.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
28.5.mar.
suora lentoFinnair
1t 10mBMA-HEL
199 €
21.5.mar.
Useita kohteitaFinnair
4t 05mVAA-BMA
4.6.mar.
Useita kohteitaFinnair
4t 50mBMA-VAA
272 €
21.5.mar.
Useita kohteitaFinnair
14t 50mVAA-BMA
4.6.mar.
Useita kohteitaFinnair
4t 50mBMA-VAA
329 €
24.5.ven.
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-BMA
26.5.dim.
suora lentoFinnair
1t 10mBMA-HEL
343 €
21.5.mar.
Useita kohteita
4t 05mVAA-BMA
4.6.mar.
Useita kohteita
7t 30mBMA-VAA
578 €
21.5.mar.
Useita kohteita
7t 25mHEL-BMA
28.5.mar.
Useita kohteita
7t 45mBMA-HEL
696 €
21.5.mar.
Useita kohteita
13t 30mHEL-BMA
28.5.mar.
Useita kohteita
13t 40mBMA-HEL
722 €
21.5.mar.
Useita kohteita
13t 30mHEL-BMA
28.5.mar.
Useita kohteita
7t 45mBMA-HEL
725 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Tukholma Bromman lentoasema

Matkakohde:

Tukholma Bromman lentoasema (BMA)Ruotsi

Tarjouksia paluulennolle:

Tukholma Bromman lentoasema - Suomi

Matkustamoluokat:

95 €