Etsi halvat lennot reitille Sveitsistä $[27443-Kuopioon

Vertaa lentolippuja Kuopioon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— KUO
7. joulukuu — 14. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 7/12
ke 14/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Kuopioon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

maaliskuu

Huippusesonki

marraskuu

Halvin lento

316 €

Keskim. hinta meno-paluu

459 €

Hyvä tarjous meno-paluu

459 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

267 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 6 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 20 %.
Lento Geneven kansainvälinen lentoasema – Kuopio
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Kuopioon

  • Etsitkö halpaa lentolippua Kuopioon? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Kuopioon näillä hinnoilla tai halvemmalla: Zürichistä 267 € yhdensuuntainen - 363 € meno-paluu
  • Kuukausien marraskuu ja joulukuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Sveitsi on maaliskuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Kuopion lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Kuopion lentojen varaus

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät reitillä Sveitsi -Kuopio

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4318 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Todella ahdas kone.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Very old plane, making for a much less comfortable flight. However, we got seated in the exit row which made the experience more enjoyable.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Again- we should have been told re extra charges

Multiple cancellations.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento myöhässä.

.

;)

Friendly and professional crew

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

The space for economy was reasonable. The flight was delayed 2 hours, changed gates 3 times, the food was mediocre, the entertainment was outdated, the worst part of the flight was the service by the crew , total lack of hospitality, bad manners, lack of care.

Boarding was slow. Zones 3,4and 5 are grouped together. If you are used to boarding by group number, it feels like a free for all.

Customs at CDG airport was sooooo slow that we nearly missed our connection with maybe 3 minutes to spare.

NO BAGAGE AT THE ARRIVAL

Boarding was two-step, checkin then wait then enter the aircraft. Aircraft was very old, seats worn and even ripped. No entertainment. Feed was very basic - a warm sandwich in a plastic wrap… crew was ok, a bit cold and stern but otherwise polite

Plane delayed at 22PM

Check-in was TERRIBLE !!! The AF staff was mostly clueless and not helpful, and the procedures in place were outdated.

Good cabin crew, Wi-Fi availability al through my trip.

No online check-in, so not ideal for business travellers having to queue to check-in at Zurich airport

Plussat: "Feel like reacist Company"
Miinukset: "I didnt like the treatment of the crew."
Plussat: "La ponctualité."
Miinukset: "Variété des boissons proposées."
Plussat: "Cops is always a good reason to flight"
Miinukset: "They always change the gates, also too many disorders in the gate previous the boarding process, the process it is not clean. They took hand baggage aleatory to send to down and do not ask if we have fragile stuffs there."
Miinukset: "I dint like the way you guys sold me the tickets with only one bag to check in with when I went to the airport I’ve got to pay 58 pounds extra I was not happy with you guys so next time you have to tell your customers before they buy the tickets that’ it’s one bag check"
Miinukset: "Thé qualité officielle the images"
Plussat: "The entire experience was amazing that gives me a broader scope to choose from when selecting flights to Europe. The most amazing part was the attentiveness of the staff. Exemplary!!!!!"
Miinukset: "For me this part is not applicable"
Plussat: "Great newer plane, great service!"
Plussat: "Nothing !! Such a bullshit flight ever !!!"
Miinukset: "No tv fo 14 hr long flight !! Flight delayed for 1 he !! No proper arranged to board .. it was kiosk!! Food quality was worse. No space to seat !! Can’t sleep .. no leg space !! Worst fight till the date !!!"
Plussat: "Friendly crew"
Plussat: "Staff were friendly and seats in business were super comfortable."
Plussat: "Crew was very friendly and seat in KQ is super comfortable in Business."
Plussat: "Great crew and prompt boarding."
Miinukset: "Airline food and close main cabin seating. Should offer upgraded meals, just like the extra seating space."
Plussat: "The food selection and drinks, given our coach class, were excellent. Nice attention to the passengers."
Plussat: "The flight departed on time and arrived early. The crew were all courteous and kind even to the man who was sitting next to me who seemed quite demanding."
Miinukset: "I am small but the seats seemed a bit too tight. The plane itself seemed a bit outdated."
Plussat: "Food and drinks very good"
Miinukset: "In economy class the movies unable to listen to with ear buds. Bring my own next time."
Plussat: "Food"
Miinukset: "Entertainment"
Miinukset: "Check in process running smoothly and better announcement of gate change"
Plussat: "Intranet meant I could watch movies on my iPad"
Miinukset: "Seats are very uncomfortable"
Miinukset: "wine selection divider between seats"
Plussat: "I was given a great seat and the food was OK- not the Air France food of 5 years ago but still good"
Miinukset: "I didn't really use the in flight entertainment - the usual movies, tv etc"
Plussat: "Check in process was easy. The flight attendants are all very helpful and kind. We are playing was OK but it could’ve been cleaned a little better before we got on board."
Miinukset: "Check in process was easy. The flight attendants are all very helpful and kind."
Miinukset: "Tiny uncomfortable seats."
Miinukset: "Leg space."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Airplane delay to take off 1 unknown reason After landing in Paris 50 min sitting inside airplane moving around Late for flight transfer. Sitting in Paris airport 5 hours. Customer service no working. Never fly Air France anymore !"
Plussat: "Late leaving - no reason or apology. A bumpy flight all flight. Food almoat inedible. Seat gave bum axhe after 45 minutes. Staff friendly, but they dropped my meal"
Miinukset: "Nothing to like"
Miinukset: "I am not sure why this happened, but our daughter, travelling away from home for the first time, was targeted at every step of her journey. From the terminal in DCA to Cincinnati, to CDG. Delta/Air France clearly singled her out. i am outraged! I have traveled many, many times and have sent hundreds of students on nearly the same trip -- and none have had as rough a time as she had. They will be hearing from me."
Plussat: "Nice staff, very professional and helpful."
Miinukset: "Flight was delayed 3 times and when I was finally put on a flight that was leaving, they failed to check the connection in Paris (Left me 10 minutes to get from the aircraft to the other plane!) I was moved to SAA in the end after a truly traumatic time in Johannesburg. This is not the first time I have suffered at the hands of Air France sadly. Needless to say, I wont be booking with Air France again."
Plussat: "Fine for a 45-50 minute regional flight."
Miinukset: "Wouldn’t be great for long-haul flights."
Plussat: "La entrada"
Miinukset: "El resto de cosas"
Plussat: "Todo muy bien Volvería a viajar con ellos."
Plussat: "Punctual, great food in Premium Economy, friendly crew."
Miinukset: "Took over 75 minutes (after arrival) for baggage to arrive on the carousel. Boarding area did not have well-defined lanes for different groups."
Plussat: "Crew was friendly and professional, fresh croissant and hot chocolate on my short flight. As many airlines charge now for any and all food items it was nice to again experience fast and efficient food and beverage service without the tedious hassle of ordering and paying. I’d gladly fly Air France again. First time, but likely not the last."
Miinukset: "Like all airlines , the seats could use a few more inches of space, even two would be nice."
Plussat: "Nice food Right in time Police and customs formalities easy"
Miinukset: "Poor comfort in business class No entertainment at all"
Miinukset: "Had to check in our underweight small carry on because there was no space left. Left out hotel at 3.15am. A dry croissant did not satisfy three hungry children for breakfast, the coffee was terrible and the seats too close together. Not a good experience."
Miinukset: "the food is terrible."
Plussat: "Missed connection and it was airport not Delta that was the problem. Not a good way to start a vacation. Rating is for the Paris Airport, not the flight crew or Air France employees. Still sitting in the airport when we should be at our destination."
Miinukset: "Hundreds of people missed their flights. Delta had us into Paris with an hour and a half to get to connecting flight. Missed flight due to huge delay in passport approval. They seemed completely unprepared."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Everything. AF changed seats without authorization or notification, separating a mother from her 3 year old daughter. Their entire attitude was "nothing to be done, now board plane and leave" no compensation was offered, nothing done to remedy their mistake or rude behavior and treatment"
Plussat: "Good entertainment selection, and staff all very friendly. Food was pretty mediocre - main course was nice but the breakfast especially left a lot to be desired."
Plussat: "Free drinks and snack!"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Panamá airport is a disaster, unorganized and dirty"
Miinukset: "Panamá airport"

Varaa halvat lentoliput $Sveitsistä Kuopioon

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

5.2.su
1 välilaskuFinnair
12t 20mGVA-KUO
8.2.ke
1 välilaskuFinnair
4t 50mKUO-GVA
316 €
8.4.la
1 välilaskuFinnair
17t 50mGVA-KUO
15.4.la
1 välilaskuFinnair
5t 15mKUO-GVA
394 €
5.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 00mGVA-KUO
8.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
10t 35mKUO-GVA
414 €
9.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
14t 20mGVA-KUO
15.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
13t 20mKUO-GVA
455 €
8.4.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 50mGVA-KUO
15.4.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 45mKUO-GVA
521 €
25.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 00mGVA-KUO
28.12.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 40mKUO-GVA
556 €
8.4.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 20mGVA-KUO
15.4.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 55mKUO-GVA
559 €
25.12.su
1 välilaskuFinnair
12t 50mGVA-KUO
28.12.ke
1 välilaskuFinnair
4t 40mKUO-GVA
581 €
25.12.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 55mGVA-KUO
28.12.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
4t 40mKUO-GVA
607 €
9.1.ma
2 välilaskuaAir France
16t 20mGVA-KUO
15.1.su
2 välilaskuaAir France
30t 20mKUO-GVA
635 €
5.2.su
2 välilaskuaAir France
35t 50mGVA-KUO
8.2.ke
2 välilaskuaAir France
35t 20mKUO-GVA
647 €
8.4.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 20mGVA-KUO
15.4.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 05mKUO-GVA
685 €
25.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 00mGVA-KUO
28.12.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 40mKUO-GVA
698 €
9.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 45mGVA-KUO
15.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 10mKUO-GVA
833 €
8.4.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 25mGVA-KUO
15.4.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 05mKUO-GVA
889 €
5.2.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 45mGVA-KUO
8.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 35mKUO-GVA
1686 €
25.12.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 20mGVA-KUO
28.12.ke
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 00mKUO-GVA
2304 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Kuopioon

Matkakohde:

Kuopio (KUO)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

316 €
677 €

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Kuopio.

Selaa matkakohteita:

316 €