Etsi halpoja lentoja Sveitsistä Suomeen alk. 91 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 5.1.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
0 laukkua
su 31/12
su 7/1
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 44 312 419 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 19 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Hyvä tietää

Matalasesonki

syyskuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

91 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 6%.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 8 %.
Lento Geneve – Rovaniemi

Useimmiten kysytyt kysymykset: Sveitsistä - Suomeen reitille

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Sveitsistä Suomeen?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Sveitsistä ]Suomeen lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Sveitsistä Suomeen lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Suomeen Sveitsistä hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Sveitsistä Suomeen?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Suomeen ja takaisin Sveitsiin toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Sveitsistä Suomeen?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Suomeen Sveitsistä lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Suositut 4 lentoyhtiötä, jotka lentävät reittiä Sveitsistä Suomeen

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Sveitsistä Sveitsiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,8
KLMPistemäärä perustuu 3877 arvosteluun
85crew
74food
80overall
76comfort
79boarding
72entertainment
Lentoyhtiöiden arvostelut
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Lue lisää lentoyhtiöstä KLM
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Varaa halvat lentoliput $Sveitsistä Suomeen

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

5.1.pe
1 välilaskueasyJet
13t 40mGVA-RVN
99 €
6.3.ke
1 välilaskuAir France
7t 35mGVA-HEL
105 €
31.1.ke
1 välilaskuKLM
21t 00mGVA-HEL
114 €
19.1.pe
1 välilaskuLufthansa
12t 35mBSL-HEL
140 €
21.1.su
1 välilaskuKLM
14t 00mZRH-HEL
140 €
14.12.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
4t 10mZRH-HEL
147 €
29.12.pe
1 välilaskuScandinavian Airlines
7t 50mZRH-HEL
148 €
6.3.ke
suora lentoFinnair
3t 05mGVA-HEL
150 €
23.1.ti
suora lentoFinnair
2t 45mZRH-HEL
151 €
24.12.su
1 välilaskuLufthansa
4t 35mBSL-HEL
168 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

18.12.ma
1 välilaskuLufthansa
4t 40mGVA-HEL
22.12.pe
1 välilaskuLufthansa
4t 45mHEL-GVA
152 €
11.1.to
1 välilaskuLufthansa
8t 25mGVA-HEL
17.1.ke
1 välilaskuLufthansa
7t 40mHEL-GVA
156 €
19.2.ma
1 välilaskuairBaltic
4t 15mZRH-HEL
29.2.to
1 välilaskuairBaltic
4t 20mHEL-ZRH
163 €
19.1.pe
1 välilaskuairBaltic
11t 55mZRH-HEL
22.1.ma
1 välilaskuairBaltic
10t 40mHEL-ZRH
165 €
1.2.to
1 välilaskuKLM
11t 15mGVA-HEL
8.2.to
1 välilaskuKLM
9t 50mHEL-GVA
169 €
18.1.to
1 välilaskuKLM
11t 15mZRH-HEL
22.1.ma
1 välilaskuKLM
9t 30mHEL-ZRH
187 €
17.2.la
suora lentoFinnair
2t 45mZRH-HEL
21.2.ke
suora lentoFinnair
2t 50mHEL-ZRH
297 €
22.1.ma
2 välilaskuaScandinavian Airlines
15t 30mZRH-HEL
25.1.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
4t 40mHEL-ZRH
300 €
8.2.to
suora lentoFinnair
2t 45mZRH-HEL
20.2.ti
suora lentoFinnair
2t 50mHEL-ZRH
303 €
17.2.la
1 välilaskuScandinavian Airlines
4t 50mZRH-HEL
21.2.ke
2 välilaskuaScandinavian Airlines
10t 30mHEL-ZRH
308 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Suomeen

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

4.12.ma
Useita kohteita
8t 25mGVA-RVN
16.12.la
Useita kohteita
25t 45mRVN-GVA
205 €
4.12.ma
Useita kohteitaAir France
15t 50mZRH-HEL
12.12.ti
Useita kohteitaAir France
16t 40mHEL-ZRH
214 €
6.12.ke
Useita kohteitaLufthansa
12t 50mGVA-HEL
10.12.su
Useita kohteitaLufthansa
10t 30mHEL-GVA
219 €
4.12.ma
Useita kohteitaeasyJet
8t 25mGVA-RVN
11.12.ma
Useita kohteitaeasyJet
14t 00mRVN-GVA
233 €
6.12.ke
Useita kohteitaKLM
8t 50mZRH-HEL
14.12.to
Useita kohteitaKLM
9t 30mHEL-ZRH
246 €
2.12.la
Useita kohteitaLufthansa
4t 35mGVA-HEL
3.12.su
Useita kohteitaLufthansa
14t 15mHEL-GVA
266 €
4.12.ma
Useita kohteitaeasyJet
8t 25mGVA-RVN
13.12.ke
Useita kohteitaeasyJet
16t 05mRVN-GVA
270 €
2.12.la
suora lentoFinnair
2t 45mZRH-HEL
9.12.la
suora lentoFinnair
2t 50mHEL-ZRH
368 €
6.12.ke
Useita kohteitaKLM
18t 10mBSL-HEL
11.12.ma
Useita kohteitaKLM
11t 30mHEL-BSL
385 €
2.12.la
suora lentoFinnair
2t 45mZRH-HEL
6.12.ke
suora lentoFinnair
2t 50mHEL-ZRH
472 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Suomeen

Tarjouksia paluulennolle:

Suomi - Sveitsi

Matkustusluokat:

138 €

Selaa lähtöpaikkoja: