Etsi halvat lennot reitille Tampereelta $[136-Latviaan

Vertaa lentolippuja Latviaan sadoilta matkailusivustoilta kerralla

TMP — Latvia
6. tammikuu — 13. tammikuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 6/1
pe 13/1

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Latviaan sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Viimeisimmät Latvian lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINRiika
Suora lento alk. 76 €
1 välilasku alk. 107 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

toukokuu

Halvin lento

76 €

Keskim. hinta meno-paluu

75 €

Hyvä tarjous meno-paluu

61 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

85 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 3 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 13 %.
Lento Tampere-Pirkkala – Riika Riga Intl
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Latviaan

  • Etsitkö halpaa lentoa? 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Tampereelta seuraaviin kohteisiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Riika 85 € yhdensuuntainen - 61 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja maaliskuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Tampereelta on tammikuu.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Latvian lentojen varaus

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Tampere-Pirkkala - Latvia

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4320 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

penkkien tiloissa

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

The boarding is a little chaotic due to size of the departure area before boarding the transferring bus to the plane in Athens.

!

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

AA bounced us off the flight, causing 3 days of nightmarish nonsense, cancelled business appointments, rescheduling doctors appointments. All our documents and permissions were in order, correct to the State Dept, and CDC. We also stated and claimed our Rights as Christian Objectors to the injections. We presented our Attestation of Christian Faith and Objection. AA discriminated against us. Impossible, you might think.... It will happen to you and your Family . STAY AWAY FROM AA !!

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Air France bumped us without notice due to overbook. All other flights were overbooked. Had to pay $400 for a train to Bordeaux. Luggage was never returned to us. Now in Bordeaux for a week without any of our belongings. Not sure the flights back to the US will be honored. Worse travel experience of my life.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Ei ruokataroilua !

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Hieman enemmän jalkatilaa

Helppoa ja mukavaa

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento oli vähän myöhässä

;)

Friendly and professional crew

IM STILL WAITING FOR MY REIMBERSTMENT OF MONEY FOR TICKETS

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

They overbooked our flight and moved us to the next day. We were unaware that our flight had been moved until we got to the check in. Even now you email us about a flight we never had. We had to pay close to 1k to quickly book another flight just to make it to our destination in time.

Flight attendants were fantastic. Seemed to always be smiling. Came through just enough to check in. Very pleasant trip -- seats were comfortable especially for a nearly 9 hour flight!

Flight didn’t happen; it was cancelled. Chatdeal not taking responsibility to refund, even though they have my money.

Crazy you’re even asking the question when the flight never happened!

Everything was fine but a little on the spartan side.

Plussat: "Coffee/water complimentary regardless of class. 45 minutes in the air."
Miinukset: "Very small plane. No USB."
Plussat: "Crew was good, especially from Beijing to Copenhagen"
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Plussat: "See previous note about lost bag."
Miinukset: "See previous note about lost bag."
Plussat: "Great service. Very comfortable seat"
Miinukset: "Seat was super narrow."
Plussat: "The crew was very helpful and went out of their way to make sure the passengers were well taken care of."
Miinukset: "Have more books available for passengers who want to read."
Plussat: "The crew were fine and the boarding was efficient."
Miinukset: "The TVs were really old - my husband’s broke and mine couldn’t actually play movies due to it not registering fingerprints. The pocket in front of me was also ripped open spilling those annoying in flights magazines and the airplane smelled like the lavatory which was 6 rows up... just broken down and not well maintained. It was only a 9.5 hour flight but I expected better from SAS."
Plussat: "Check in at the airport gate was handled professionally."
Miinukset: "Bought our seats 2 months in advance. One day before flight, saw our assigned seats were changed, someone had our original seats 31G/H, and we were put in 48C/D. Could not get any assistance to correct the situation until we were at the gate and by that time no comparable seats were available. Also, my husband spilled his drink; one of the attendants said he was too busy to help with cleanup. Fortunately, another attendant came over after my husband went to the galley to again ask for assistance."
Plussat: "On time."
Miinukset: "The cabin crew was detached, and curt."
Plussat: "Crew, food"
Miinukset: "Boarding could have been smoother. Entertainment system could have a better selection of movies and tv programs"
Plussat: "Efficient crew, food served at proper temperatures Good movie selections"
Miinukset: "My seat could/would not recline, passenger in front of me had his seat in recline for most of flight. it was a long uncomfortable flight."
Plussat: "Crew was friendly and professsional. Breakfast was good , as well as the selection of movies."
Miinukset: "Apparently SAS is not part of the TSA network, so I was unable to use my Global Entry membership to get TSA Pre-Check. Non-alcoholic beverage service was meager (one beverage only)."
Plussat: "Great flight, friendly crew, good food, entertainment was ok"
Miinukset: "Cramped with no storage, ticket was stand-by took some time to convert to boarding pass and get seating to enter the plane as one of the last people,"
Plussat: "We were in an empty Plus cabin at front. Coming from Miami, the hot towel service would have been nice. I blinked and missed the service. They will quickly skip you if they can. Food weird. Salmon in a box with no bread or rice or anything and a strange savory muffin. Ate neither. No entertainment."
Miinukset: "See above. Sorry. Nothing was good. Came in 10 mins early!"
Plussat: "Excellent from boarding to departing the aircraft, very polite staff and comfortable flight! Thank you"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "And no video either, power point also did not work. Had booked an aidle, but change of aircraft left me in tje middle :("
Plussat: "Again, the flight was fine, and cabin crew was friendly"
Miinukset: "When I went to the SAS counter to print my boarding pass, the counter lady couldn't find my information. She left me at the counter and went inside to find out more info. Then when she came out, she started interrogating me forcefully, about why I got United involved with my check in for my first leg of the trip, because I am causing her to have all this extra work and etc. How dare she!!! First of all. I didn't want to involve United, the service counter at SAS was closed the entire time, and the flight on my first leg was operated by United, so i had no choice but to go to United. In fact I should be the one asking why I had to involve United in the first place. Where was SAS when I needed their help and guidance???? Why was their counter closed the entire time??? Such a poorly organized airline, I'll be wary to fly with SAS again."
Plussat: "My first time flying SAS on my trip to Europe from USA and I was highly impressed. Everything was efficient and comfortable. One of the highlights was the check in - this is often a long and frustrating process, however this could not have been easier and so quick. I was very happy and made my entire check in experience simple and efficient. I will be going straight to SAS for my next trip to Europe, no question. Thank you very much!!! Daniel Valewink"
Plussat: "Will choose SAS again."
Miinukset: "WiFi didn't work and movie selection could be a bit better. That's all."
Plussat: "N/A"
Miinukset: "No food service whatsoever. Not even a bag of pretzels or peanuts. You have to pay for soft drinks. Really? A can of soda costs less than 50 cents. Bathrooms were not cleaned at all. Soap dispenser was empty for the entire duration of the flight. No entertainment."
Plussat: "Very helpful crew. Goes out of the way to be helpful certainly in the transatlantic part of the flights. Entertainment is excellent."
Miinukset: "Food taste is terrible. They did accommodate us in getting vegetarian diet. However, online means to do this was impossible. Choices were not provided when we tried to do seat selection. In fact the web site gave wrong information that there are no meals offered even for the selection of the transatlantic flights. Toll free number calls were put on hold over an hour without success. Eventually chat worked. In the flight segment within Europe they do not even offer water for free. Charging 3 Euros for a small can of water/soda is a rip off."
Plussat: "The crew was fine. Got there on time."
Miinukset: "We arrived early to airport and we could not check in till 1hr before flight with the rest of the 200plus passengers. So waited in line with heavy bags just unnesccessary! Then get thru security and nowhere to sit for flight. But have shopping!!! Omg who needs to shop we want to sit and get food!!!! Not stand and fight to get food because your airline gives no snacks or drinks!! It's like entering prison for 2hrs"
Plussat: "First time using SAS and very pleasant trip"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Tried THREE hours to get a phone picked up to cancel my flight the day before this scheduled flight. My friends booked with Expedia the exact itinerary and were able to reach a human and we're told that SAS always reimburses for cancellations. I finally emailed vayamas/kayak to cancel and 5 days later received a reply that there was no cancellation refund. Apparently Kayak provides a no communication/no refund policy. My travel companion had the opposite experience with Expedia."
Plussat: "The airline is very professional and the crew were very courteous."
Miinukset: "During my layover, the airline did not post the gate for my flight to Athens until an hour before, which caused me to have to run across the terminal to another set of gates."
Miinukset: "This flight did not occur due to delays."
Plussat: "Front of the plane was business level service - back more like low cost. But the same staff numbers as low cost."
Miinukset: "Boarding very slow. Staff a bit inattentive"
Plussat: "Quick friendly service."
Miinukset: "Ran 15 minutes late"
Miinukset: "TV's on our whole row did not work for the entire flight. Reading lamp was burned out. It would have been tolerable for a domestic flight but these amenities are needed and appreciated on a six hour flight!"
Plussat: "It was a clean plane and entertainment was good."
Miinukset: "Crew wasn't nice unless you were Scandinavian. I asked questions about going into Stockholm for our long layover. How easy it was, etc. they were less than helpful. My daughter and I figured it out ourselves. Won't fly them on next trip. Air France or BA r better"
Plussat: "Traveled business class after winning the upgrade bid. Really felt like there was little room for improvement. The physical set up, the service, the entertainment were all delightful. The privacy, the horizontal sleep option on a 9 hour flight were just special."
Miinukset: "Felt the food choices needed an upgrade. Fresh is not the only important ingredient."
Miinukset: "SAS has one of the worst boarding procedures and not enforcing it. Flight was delayed an I almost lost my connection in CPH. and it has the narrowest legroom of all Star alliance flights. my flight from stockholm was delayed and there was a massive queue at border control and no SAS or CPH airport staff to organise to get PAX through faster so they dont miss their connection I had to fight my way through the queue otherwise I would have lost my connection"
Miinukset: "I was charged 500 DKK (about $80) to check a single suitcase. I was assuming an allowance of one bag on an international flight - I guess I should have read the fine print. What was most annoying though is the fact that the bag didn't even make it to destination (on a direct flight, this is hard to accept)."
Plussat: "Easy boarding, food equate for economy, entertainment fine. No wine or beer inc,used in economy but not a big deal. Excellent seating if you know what to chose."
Miinukset: "I didn't.t like your movies selection? Not very current. the food was awful. Not being able to book a seat until I arrived from Amsterdam."
Miinukset: "We were delayed and not updated for an hour and a half with no water or refreshments on the aircraft, which is crazy!"
Plussat: "Very professional and accommodating staff. Acceptable food. Efficient and on time boarding."
Miinukset: "The seats were comfortable but legroom was too little to get comfortable on such a long flight."
Plussat: "Punctual"
Miinukset: "I had the same seat as I originally chose, but my husband's seat was changed without any consent and he had to change from the isle seat to the middle seat. Due to this, he could not sleep at all in 8-hour flight. I bought the ticket well in advance and chose the seats, and that was all in vain. I have no idea why it happened, and we are very disappointed."
Plussat: "12 people got bumped!"
Miinukset: "Bought tickets 8 months before flight. Was put on Standby status. Unable to get confirmed seat assignment until about 15 minutes before flight. Wasn't sure we would make flight until new boarding pass was issued by gate agent. And that boarding pass bounced when trying to board plane. New boarding pass had to be issued with another seat assignment. SAS is on my no fly list."
Plussat: "I am angry about the inability to contact a SAS person."
Miinukset: "You think I should of gotten frustrated on my vacation!!!"
Plussat: "One magazine was not enough"
Miinukset: "You expect me to vacation time trying to contact you about the items missing from my suitcase. I have read where I have seven days to report this. This happened on June 20 almost a month ago I am at home trying to straighten out this I had yet to even speak to anyone about The luggage items missing. Why would I miss out on my vacation trying to write you???"
Plussat: "same as above"
Plussat: "Great selection of movies!"
Miinukset: "Flight was delayed due to weather :("
Plussat: "Not much to say here. It was a short flight, and it went smoothly."
Miinukset: "I’ll say the same thing about almost every flight I have, and this is mostly for the airlines. People might fly more and pay a bit more if you give us more room. Being crammed into a tiny seat with a bunch of strangers is never pleasant. Same in this flight. Nothing terrible, just the usual. Also, to the other passengers, sit down until it’s your turn to exit. What is wrong with you that you can’t sit five more minutes? Be polite and let the people in front of you go first, let them have room to grab their bags instead of having your elbows in their face."
Plussat: "Clean and neat aircraft with nice crew"
Miinukset: "Find a way to serve at lease water. Some crew members were uptight. Need to be friendly"
Miinukset: "Free water ! On a 2+ hours flight, it’s scandalous to have to pay for a glass of water. Also, your cabin crew was inexperienced (but trying hard, credit to them) and understaffed. And the flight was late."
Plussat: "The crew, plane and procedure was all great."
Miinukset: "Part of out luggage was disassembled during transit and part was missing afterwards... part of the luggage was missing."
Miinukset: "Sēdvieta neērta un nepiemērota gulēšanai."
Miinukset: "Nothing in time"
Miinukset: "One Toilet for a full plane with 150 passengers...."
Plussat: "Big space to front seat"
Miinukset: "offer drinking water"
Miinukset: "Not mentioned that in Munich I had to change terminal and pass again on security check. If I would have bought some bottles in Vilnius or Riga duty free, I would have had problems"
Plussat: "The airplane was brand new. The crew was very friendly"
Miinukset: "Announcement At the airport and the plane needs speak English more clearly. Thanks!"
Miinukset: "Ок"
Plussat: "Yes"
Miinukset: "Trips"
Plussat: "Absolutely nothing"
Miinukset: "Everything"
Miinukset: "Flight was late"
Miinukset: "airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again."
Plussat: "the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least."
Miinukset: "the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost"
Plussat: "staff were polite, helpful, and efficient"
Miinukset: "super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance"
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again."
Miinukset: "flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again"
Plussat: "Nice new plane, on time."
Miinukset: "I pre-paid two checked bags (one each for my husband and myself). At check in we were told I had not done this and we had to go pay at another desk in the airport and come back to the check in line, 40 euros each. I showed the agent my paperwork that showed one bag each--it was not explicit on the paper whether this was the allowance or what I had paid--and she shrugged and said "Bad information. You have to pay now and you can take it up with the airline later." This will be a pain in the neck."
Plussat: "Pleasant crew, efficient boarding, flight was on time"
Miinukset: "No in-flight service"
Plussat: "New planes"
Miinukset: "I wasn’t asked to prepay luggage & it cost me double. That makes me very annoyed."
Plussat: "If water was free it would be better. Other than that everything was fine"
Miinukset: "."
Plussat: "The plane was very clean and new. The crew who worked this flight were most friendly, professional and quite articulate in three languages including the captain. I highly recommend them."
Miinukset: "They delayed our flight from Gatwick to Riga with no information given to passengers. Many of us had a connecting flight with Air Baltic from Riga to Helsinki- which we asked if they will wait for us, the crew member said because the flight was also with Air Baltic, they will wait for us. We got there 10 minutes before take off, and the gate has already closed. Furthermore, we got to the Air Baltic counter, we were given 5Euro meal vouchers even though we will be staying at the Riga airport for 9 hours. Also they gave us terrible customer service attitude, which we definitely do not deserve after being delayed, and causing so much trouble on their behalf. Definitely do not recommend flying with Air Baltic again. I've never been this angry with any air line."
Miinukset: "Charging 30 Euros to check in at the airport is lunacy."
Miinukset: "on the website i ordered and payed for a meal, and automatically it went to the last and the shortest leg of the flight. it did not ask which leg i was interested in. so i phoned their customer service to get this fixed, they said they cannot fix it and closed the phone on me. on the website is said that from israel you cannot do advance internet checkin, and when i arrived at the checkin they said that i should have done this advanced check in, and since i didn't i need to go to their ticket office and pay a penalty of 35$ per passenger. there also was no warning on the website of any such penalty. i will never fly with them again if i can help it."
Plussat: "On time boarding and departure. Clean plane and friendly staff."
Miinukset: "Nothing, all was good."
Miinukset: "We had to pay for 3 pieces of luggage, including my hand luggage. It came to about $150 dollars. When i booked the flight, it did not indicate anything about this extra change so be ware of this. The flight itself was quite inexpensive."
Miinukset: "I needed to cancel the flight a month before, and I got no refund"
Plussat: "Professional appearance"
Miinukset: "Extra $ for the seat (quite absurd) and 40 Euros for a check in luggage."
Miinukset: "In Stockholm they denied my boarding to Riga and Moscow as they told me that I need Shengen visa. When I was buying ticket I wasn't informed that I need to have Visa. I always travel through Europe with layovers and never have this issue before. I had to buy another ticket straight to Moscow and wait in the airport for 8 hours. I ask to reimburse me half of the price of this ticket."
Miinukset: "No food or entertainment."
Miinukset: "I was flying transit, but I had to go through the check-in in Paris. At the check-in they started to make problems about my carry-on luggage. I had just two flights from the United States behind me and no problems at all and suddenly I can't fly with my carry-on luggage? I didn't like the AirBaltic check-in service."
Plussat: "good"
Miinukset: "good"
Miinukset: "Expensive tickets but no complimentary beverages and snacks for a 2 hour flight, overpriced snacks in the flight cafe. 3H delay!!!! with no understandable explanation in English and no explanation in Latvian from the captain - airBaltic is a Latvian airline! Other airlines use two languages - national and English"
Plussat: "Food was good, flight was on time, boarding quick"
Miinukset: "Aircraft was incredibly dirty."
Miinukset: "My flight was delayed, and I missed my connecting flight. Next flight was 8 hours later. They did put me on this flight but didn't give any assistance to help me with another connecting flight because it was a different company. Voucher for a cup of coffee didn't cover all the troubles I had to go through."
Miinukset: "paying for water!"
Miinukset: "No fee food or beverages at all. Attendants were very pleasant. Since this is an economy airline there reallly is no complaint. Our flight was full and boarding went smoothly."
Miinukset: "Who charges for coffee, jeez"
Plussat: "It was very easy to print boarding pass."
Miinukset: "The scanners did not accept my boarding pass. 40% of the passengers had to have boarding passes reprinted. It was chaotic."
Plussat: "Moved up to First class section."
Miinukset: "No refreshments"
Plussat: "Friendly crew, tons of meal options, good price."
Miinukset: "Checked in luggage is only 20kg, there's no entertainment in flight."
Plussat: "New Planes, crew"
Miinukset: "Entertainment cost !!!"
Plussat: "Very efficient, quick"
Plussat: "Clean and modern airport in Riga Baggage well handled on connection"
Miinukset: "Boarding tool a lot of time. We departed late"
Plussat: "All good"

koneessa oli liian kylmä

Change of the gate just before boarding. The automatically assigned seat was 3E for a person with 1 year old child. On board I found out that small babies can't be seated that close to emergency exit. System shouldn't assign that seat for a person with small baby.

1 hour late even before take off

Flight delayed 1.5 hrs, yet nothing was mentioned about it on Ryanair app where all the flight info should have been, boarding wasn’t even announced in the airport, had to miss the bus and spend the night in the airport because of this delay, yet got no apologies from Ryanair

On a way to plain outside didn’t had a lift so it was hard to get there by myself and 4 months old baby with pram Changing table in place it’s so hard for baby

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

The crew were professional to the tee, just right for the short flight between the two cities

Nice trip

Hyva

The plane had a delay of over one hour. We were boarded and until they fixed some technical error we were in the plane without air conditioning, in Catania with an outside temperature of 38 Celsius. So everyone can imagine that we were boiling in the airplane. 🙁

Plussat: "Everything was okay."
Miinukset: "I requested for assistance, for my little brother ( 1st time in Uk) Now this days they don’t got one because of Covid 19"
Miinukset: "Plane late, seat uncomfortable, horrible"
Miinukset: "Flying with another airline which I will."
Plussat: "Helpful, friendly crew"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "It was short"
Miinukset: "Ryanair website and use of cookies is designed to confuse and extract as much money off what should be a simple process. At the point of booking after inputing card details the price went up £208 pounds. Removing cookies and rebooking was over £300 cheaper. There's so much more to say"
Plussat: "Cabin temperature was comfortable. Flight attendants were friendly. At check-in I was given the option to add a second cabin bag and have priority boarding for only €7. Ryanair sent me a text message reminder to check in on-line, or else I would have had to pay extra at the airport."
Miinukset: "I do not like the bus connections from the gate to the airplane. It is always a hassle and people are packed in the buses like sardines. I understand that Ryanair is a budget airline, but they should offer free beverages."
Plussat: "The flight was slightly delayed"
Miinukset: "Not too much place for the legs"
Plussat: "By the time you were up it was on its wayndowm 40 mins"
Miinukset: "While going through security, Ryan Air misplaced my husband's shoes, which caused us to miss our flight. We then had to paid €100 each to get on a flight to Manchester 2.5 hours later & then we had to take 2 trains from Manchester to Liverpool We missed our tour in Liverpool & had to pay £45 for it anyway."
Miinukset: "It would be amazing to get 30 minutes without trying to sell something and constant use of the microphone for useless promotions. I don't really get on flights so I can buy a watch, a perfume or a scratch card, no need to spend 5 minutes trying to sell it."
Plussat: "We actually made it"
Miinukset: "The 3hr delay with no explanation or any information whilst waiting in the airport."
Plussat: "crew was as helpful as they could be"
Miinukset: "not having an assigned seat having to wait in line and wasnt able to board til everyone else boarded, wasnt sure i had a seat for over an hour"
Miinukset: "Received emails about baggage, the policy stated that any cabin baggage beyond 1 would be checked for FREE in the hold. My wife and I both arrived with a small carry-on bag and a backpack. Upon arrival to Lisbon the attendant told us we needed to pay40euro each for the extra bag because it was slightly bigger than the bag “tester” box. (It fit sideways but not long ways). We showed the email about the free checked bag and she said because it was too big we had to pay 40 euro each. After a while we agreed. She then told us just to go to the gate, it would be ok. At the gate we had the same conversation with a different attendendent, this time it was 50 euro a piece! She said there was nothing she could do and just like that we are out 100 Euro. Do not fly with these Crooks!"
Miinukset: "The airline called the passengers to stand up in line over an hour prior to boarding. Most of the wait was done indoors, while the last 15 min or so were spent outside, waiting for the plane and watching as the passengers from the flight that just landed were getting off.. immediately after they all got off, our group boarded... no one cleaned the plane... never flying Rayanair again...."
Miinukset: "They screwed us at every opportunity. I tried to check on online from my smart phone. I was able to acc SS my itinerary and it allowed me to do everything BUT check in. We had to wait to get to the airport, then they said we were too late (we were 90 minutes early). They raped us with 110 pound fee, which was more then we paid for the tickets. Then because we were “late” by their definition they wouldn’t let us take our carry on into the cabin. They forced us to check it. Then on the plane they wanted to charge for a diet drink. We are usually pretty laid back but by this time we were both pretty upset. Obviously."
Miinukset: "Had to wait for plane to be ready outside the building- on the street just upfront of the plain"
Plussat: "nothing"
Miinukset: "Flight delay, everything costs money, even a glass of water. I never will fly with them"
Plussat: "The most relaxed Ryanair flight I have ever been on"
Miinukset: "Customer service is really poor , the employees are not pleasant ,I got charge 3 times the price I booked my one trip flight from Santorini to Athens because I did not check in two hours before the flight, when I got to the airport in Santorini it was exactly 2 hours prior to my flight they would not accommodate because all they wanted was making money ,extra money. They saling products in the airplane throughout the flight which in my opinion is really cheap and disturbing ,especially I had a early morning flight. Overall the experience was bad ,maybe it was just with me ,but again that's my experience."
Plussat: "Good price, timeliness"
Miinukset: "Known features-split seating,snow walk to plane,weird airports,non-stop service trolleys"
Miinukset: "Plane was late!!!!"
Plussat: "Ryan air crew very good"
Miinukset: "No vegatarian food"
Plussat: "I like a quick and efficient boarding process."
Miinukset: "I don't like to sell foods in the airplanes."
Miinukset: "The flight was delayed for 1 hour"
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "WILL NEVER FLY WITH THIS AIRLINE AGAIN, staff is rude and poorly trained in the customer service department, hidden fees/ 50 euros to CHECK IN!!!"
Plussat: "The cabin crew were very friendly"
Miinukset: "The queuing for boarding and the speed for boarding was bad"
Miinukset: "Having to check a bag that will fit in the plane and being charged so much"
Plussat: "On time."
Miinukset: "Pouches in seat in front of you would be nice. Would also be nice if they would assign seats together for people travelling together."
Plussat: "Crew was pleasant"
Miinukset: "Boarding was lengthy, uneventful flight without entertainment, food was small and overpriced"
Plussat: "Crew are relatively nice people"
Miinukset: "Ryanair in general. The ridiculous queue to get on first so they don't decide to put your luggage in the hold. The cramped uncomfortable seats. The monumental number of attempts to get you to buy useless addons. Not to mention that they have now gone one step further and make you pay extra to sit with the person/s you booked your ticket with. If I was travelling with a small child I would be outraged. I along with every other person who can't afford a more expensive airline royally salute you on such a sensational farce."
Plussat: "Everything was very good"
Plussat: "Low price, departed on time, arrived ahead of schedule."
Miinukset: "Boarding area very crowded. Ground Staff so-so"
Plussat: "price until I had to pay 62 euros for a bag that was 1cm too big (but still fit on the plane on the flight in on Ryan air)."
Miinukset: "no announcements about the delay. just stood and waited. baggage policy is absurdly expensive. no wonder they can survive on discounted tickets...they make it up in all the extra charges."
Plussat: "Liked absolutely nothing."
Miinukset: "The staff was rude and took every opportunity to scam more money out of the passengers. I will never recommend Ryanair to anyone. Never have I been so disappointed in a travel experience. I'd rather be dragged off a United plane than ride Ryanair again."
Plussat: "Will n"
Miinukset: "Will never fly with them again"
Miinukset: "Ryanair is a cheap airline so not much can be expected."
Plussat: "Ticketing staff were friendly and helpful."
Miinukset: "The LANDING was the WORST I have ever experienced...frightening."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Worse experience I ever had with an airline in over 45 years of flying. They charge you if you don't check in online but it took me numerous attempts over a couple of days to check in. The website is horrible. I checked a bag online but when I got to the check in they had no record of it and I had to pay extra. If you are not an EU citizen you have to present a printed boarding pass. If you are traveling this can be difficult. That flight was over a half hour late and no explanation was given. It was an almost one hour wait for bags. I will never use this airline again."
Plussat: "The plane made it to Las Palmas"
Miinukset: "8 drunk women shouted and disrupted other's quiet"
Plussat: "Amazing price! 50.00 USD round trip from Madrid to Mallorca"
Miinukset: "boarding policy...... Small cramped seats"

Varaa halvat lentoliput $Tampereelta Latviaan

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

20.1.pe
suora lentoairBaltic
1t 10mTMP-RIX
22.1.su
suora lentoairBaltic
1t 10mRIX-TMP
76 €
1.5.ma
suora lentoairBaltic
1t 10mTMP-RIX
8.5.ma
suora lentoairBaltic
1t 10mRIX-TMP
82 €
20.1.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 55mTMP-RIX
22.1.su
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 10mRIX-TMP
121 €
20.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 10mTMP-RIX
22.1.su
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 10mRIX-TMP
125 €
1.5.ma
suora lentoairBaltic
1t 10mTMP-RIX
8.5.ma
1 välilaskuairBaltic
9t 10mRIX-TMP
131 €
30.12.pe
suora lentoairBaltic
1t 10mTMP-RIX
2.1.ma
suora lentoairBaltic
1t 10mRIX-TMP
181 €
1.5.ma
suora lentoairBaltic
1t 10mTMP-RIX
8.5.ma
2 välilaskuaairBaltic
36t 30mRIX-TMP
185 €
30.12.pe
1 välilaskuFinnair
2t 55mTMP-RIX
2.1.ma
1 välilaskuFinnair
6t 45mRIX-TMP
231 €
30.12.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 10mTMP-RIX
2.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 45mRIX-TMP
240 €
1.5.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
22t 20mTMP-RIX
8.5.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 10mRIX-TMP
242 €
20.1.pe
1 välilaskuairBaltic
22t 20mTMP-RIX
22.1.su
2 välilaskuaairBaltic
23t 35mRIX-TMP
256 €
20.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 45mTMP-RIX
22.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 35mRIX-TMP
341 €
1.5.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 00mTMP-RIX
8.5.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
39t 40mRIX-TMP
344 €
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 45mTMP-RIX
2.1.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 25mRIX-TMP
374 €
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 45mTMP-RIX
2.1.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 50mRIX-TMP
435 €
1.5.ma
3 välilaskuaScandinavian Airlines
10t 00mTMP-RIX
8.5.ma
2 välilaskuaScandinavian Airlines
9t 10mRIX-TMP
1698 €
30.12.pe
3 välilaskuaScandinavian Airlines
9t 45mTMP-RIX
2.1.ma
2 välilaskuaScandinavian Airlines
9t 20mRIX-TMP
1783 €
1.5.ma
3 välilaskuaScandinavian Airlines
10t 00mTMP-RIX
8.5.ma
3 välilaskuaScandinavian Airlines
9t 10mRIX-TMP
1793 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

12.12.ma
1 välilaskuFinnair
7t 05mTMP-RIX
107 €
12.12.ma
suora lentoairBaltic
1t 10mTMP-RIX
120 €
12.12.ma
2 välilaskuaRyanair
19t 20mTMP-RIX
206 €
12.12.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
10t 40mTMP-RIX
237 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Tampere - Latvia

Lähtö:

Tampere (TMP)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

82 €

Selaa matkakohteita:

82 €